Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

Sort skænk – 9 af de smukkeste: Guide og anbefalinger

Sort skænk – 9 af de smukkeste: Guide og anbefalinger

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udarbejdet af eksperter
Annoncer

Med en sort skænk kan du tilføre et rustikt og elegant strejf til din stue, dit køkken eller dit badeværelse. Skænke fås i mange former og både med skuffer og skabslåger, så du f.eks. kan bruge dem til opbevaring, hvilket gør dem til praktiske møbler at have.

Vi har til vores guide fundet 9 af de flotteste og bedste sorte skænke, som du kan læse mere om herunder.

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 9 bedste skænk i test-guiden 2023:

Se resten nedenfor

3 ting du skal overveje, før du køber skænk

 • Størrelse

  Før du køber en skænk, skal du overveje hvor meget plads, der er til rådighed i det rum, den skal stå i. Derudover skal du også overveje hvor meget, der skal opbevares i skænken. En for lille skænk kan virke malplaceret i et for stort rum, men omvendt kan en for stor skænk dominere og overtage indretningen. En god måde, hvorpå du kan bestemme den korrekte størrelse af skænken, er ved at måle det sted, du skal have skænken til at stå på, og så fratrække 10 til 15 %. På den måde får du en generel idé om hvilken størrelse, du skal kigge efter. Husk at efterlade tilstrækkelig plads omkring skænken, så du nemt kan få adgang til skuffer og døre. Hvis du blot har et lille antal genstande, der skal opbevares, eller hvis du har begrænset plads, kan en kompakt skænk være alt, hvad du har brug for.

 • Materiale

  Der findes forskellige materialer, herunder glas, metal og træ. Træ er et traditionelt materiale, der giver et varmt og naturligt udseende. Derudover er det nemt at vedligeholde og samtidig også holdbart. Metal er ligeledes holdbart, men giver i stedet et mere industrielt og råt look. Glas giver et sofistikeret og clean look, men det kræver også mere vedligeholdelse.

 • Pris

  Vi anbefaler at vælge en skænk i massivt træ eller metal, hvis du har brug for et holdbart møbel, der skal bruges i mange år. En skænk bestående af spånplader eller laminat vil dog være bedre, hvis du leder efter en mere overkommelig pris.

Vores favorit skænk

Sort skænk fra MUUBS
Lager

Sort skænk fra MUUBS

Det industrielle valg Gå til bedste pris
8.895 Kr. hos TomorrowsDesign
Læs vores anmeldelse
Lager
WOUD Virka
Lager

WOUD Virka

Praktisk og alsidigt valg Gå til bedste pris
6.484 Kr. hos Byflou
Læs vores anmeldelse
Lager
Kristina Dam Grid
Ukendt Lager

Kristina Dam Grid

Gå til bedste pris
11.999 Kr. hos Nordic Nest
Læs vores anmeldelse
Ukendt Lager
Muuto Enfold
Ukendt Lager

Muuto Enfold

Gå til bedste pris
14.995 Kr. hos Nordic Nest
Læs vores anmeldelse
Ukendt Lager
Roomers
Ukendt Lager

Roomers

Gå til bedste pris
2.894 Kr. hos XL-Møbler
Læs vores anmeldelse
Ukendt Lager
House Nordic Copenhagen 
Ukendt Lager

House Nordic Copenhagen 

Gå til bedste pris
2.350 Kr. hos Biva Møbler
Læs vores anmeldelse
Ukendt Lager
PAIR
Lager

PAIR

Gå til bedste pris
8.472 Kr. hos Brdr. Friis Møbler
Læs vores anmeldelse
Gå til bedste pris I samarbejde med Pricerunner
8.472 Kr. hos Brdr. Friis Møbler
Lager
Sort skænk fra Hübsch med 2 låger
Lager

Sort skænk fra Hübsch med 2 låger

Gå til bedste pris
3.887 Kr. hos by Hornsleth
Læs vores anmeldelse
Lager
Nordal skænk
Lager

Nordal skænk

Gå til bedste pris
3.416 Kr. hos Kitchentime
Læs vores anmeldelse
Lager

Overblik: Stor sammenligning af de udvalgte skænk

Se hele tabellen

Sådan udvælger vi produkter på Bomagasinet

I denne artikel gennemgår vi en række populære produkter, som vi har fundet ved hjælp af dybdegående research og analysearbejde. Vores Product Research Team analyserer markedet og finder nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med hundredvis af små som store webshops, og selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens egen professionelle vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på baggrund af:

  1
 • Officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes anmeldelser og meninger om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Data og viden om vores læsers præferencer
 • 5
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er vigtigt at notere, at artiklen ikke er en rangering af produkterne, men en gennemgang af markedets bedste produkter til brugernes behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne, og har primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.

Det industrielle valg test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Sort skænk fra MUUBS
industrielt udtryk med smukke detaljer  

Dagens bedste priser og tilbud på Sort skænk fra MUUBS:

 • Industrielt look
 • Ideel til opbevaring af forskellige ting
 • Dekorativt og praktisk design

Savner du mere opbevaringsplads, kan du med fordel investere i et møblet her fra Muubs, der samtidig kan være et dekorativt element i indretningen.

Skænken er et eksklusivt valg til dig, der gerne vil skille sig ud fra mængden. Modellen er af jern og fremstår rå og industriel. Der er dog samtidig elegance over møblet og smukke detaljer eksempelvis ved de unikke håndtag. 

Skænken måler 180 cm i længden, 73,5 cm i højden og 40 cm i dybden. Den fylder derfor en del og passer ikke nødvendigvis ind i alle hjem. Har du dog pladsen, vil den uden tvivl blive noget af det første, dine gæster ser, når de træder ind i rummet. 

Grunde til at købe

 • Stilfuldt og unikt design
 • Muubs-møbler tilføjer elegance til indretningen
 • Dansk design i høj kvalitet
 • Alsidig opbevaringsløsning

Grunde til at undgå

 • Skænken har et industrielt design, som måske ikke appellerer til alle

Mere om Sort skænk fra MUUBS

Detaljer

 • Materiale: Jern 
 • Farve: Sort
 • Mål: L:180cm x H:73,5cm x D:40cm 
 • Mærke: MUUBS  

Dansk design i god kvalitet
Muubs bryder mere og mere igennem, og de er kendte for rå, urbane og skandinaviske designs. De rå og farveløse materialer går igen i deres produkter, men kan sagtens kombineres med en mere feminin eller farverig stil.

Bomagasinets vurdering

Vi har sammenlignet og analyseret MUUBS Sort Skænk baseret på eksterne tests, brugeranmeldelser, specifikationer og funktioner, selv om vi ikke selv har testet den.

Skænken er et industrielt valg med smukke detaljer, perfekt til at tilføje ekstra opbevaringsplads til dit hjem. Vi elsker det stilfulde og unikke design, som tilfører elegance til ethvert interiør. MUUBS skænk er fremstillet af jern i høj kvalitet, hvilket giver det et råt og industrielt look. Dog er det ikke sikkert, at det falder i alles smag.

Skænkens store dimensioner gør den til et markant element i ethvert rum. Vi sætter pris på dens alsidighed som opbevaringsløsning. Selvom vi beundrer dens design og funktionalitet, ville vi ønske, at den fandtes i flere farver. På trods af denne lille ulempe kan vi varmt anbefale MUUBS Sort Skænk som et godt industrielt valg til alle, der ønsker en iøjnefaldende og praktisk tilføjelse til deres hjem.

Praktisk og alsidigt valg test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

WOUD Virka
lille skænk i sortbejdset eg

Dagens bedste priser og tilbud på WOUD Virka:

 • Geometrisk ramme
 • Skydedøre
 • Justerbare hylder

WOUD Virka er en fin lille sort skænk, der fremstår i et tidløst og minimalistisk design.

Grunde til at købe

 • Tidløst og minimalistisk design
 • To skydedøre med naturligt trælook
 • Slank og elegant metalramme
 • Alsidige placeringsmuligheder
 • Fås i forskellige størrelser og overflader

Grunde til at undgå

 • Optager forholdsvis meget plads grundet dens bredde

Mere om WOUD Virka

Detaljer

 • Mål: B120 x H47 x D40 cm.
 • Materiale: Egetræ
 • Farve: Sort og natur

Skænken er af sortbejdset eg og har 2 skydedøre, hvoraf den ene har naturligt trælook. Det bryder med det ellers meget simple ydre og får skænken til at fremstå med et lille rustikt twist.

Den sorte skænk står på et slankt sort metalstel, som får hele skænken til at fremstå let og elegant. Den er både perfekt til placering i entréen og spisestuen, men den kan også fint stå under fladskærmen eller lignende steder.

Modellen fås både i en høj og lav udgave, og den findes også i sæbebehandlet egetræ.

Bomagasinets vurdering

Vi er virkelig begejstrede for WOUD Virka af to vigtige grunde. For det første er det tidløse og minimalistiske design virkelig smukt. Vi er især imponerede over skydedørene med det naturlige trælook, der tilfører et rustikt strejf af charme. For det andet er den slanke metalramme både sofistikeret og attraktiv.

For at gøre det endnu bedre, ville vi have ønsket flere størrelsesmuligheder og en sæbebehandlet egetræsfinish for at tilføje endnu mere variation.

På grund af dets funktionalitet og fleksibilitet kan vi fuldt ud anbefale WOUD Virka som et praktisk og alsidigt valg til dig.

Kristina Dam Grid
sort skænk med top af marmor

Dagens bedste priser og tilbud på Kristina Dam Grid:

Den sorte skænk fra Kristima Dam Studio har et flot og eksklusivt udtryk, der kombineres med rå elementer i form af de perforerede skabslåger og en top af sort marmor.

Grunde til at købe

 • Udsøgt og eksklusivt design
 • Unikke perforerede ståldøre
 • Sort marmorplade som giver elegance

Grunde til at undgå

 • Høj pris

Mere om Kristina Dam Grid

Detaljer

 • Mål: B160 x H72 x D36 cm
 • Materiale: Stål og marmor
 • Farve: Sort

Skænken er en del af en serie bestående af opbevaringsmøbler under navnet Grid, som også kan oversættes til “net”. Navnet er således meget sigende for designet, da skænken har skabslåger i perforeret stål, der giver et delvist indkig, så selve opbevaringspladsen kan indgå som del af rummets dekorative element.

Den sorte skænk har 3 låger, og der er monteret en top i sort marmor for at bryde med det rå design. Sort marmor har en helt glat overflade med en unik struktur, som både bidrager til det elegante og rustikke finish.

Skænken måler 160 centimeter i længden, 72 centimeter i højden og 36 centimeter i dybden.

Bomagasinets vurdering

Vi er virkelig begejstrede for Kristina Dam Gridsort skænk af tre hovedårsager. Først og fremmest er det udsøgte og eksklusive design rigtig pænt. Derudover er de unikke perforerede ståldøre en smuk detalje, der tilfører karakter til skænken. Og selvfølgelig kan vi ikke glemme den elegante sorte marmorplade, der virkelig sætter prikken over i’et.

Kombinationen af disse tre egenskaber skaber et visuelt imponerende møbel, der med lethed tilfører sofistikering til ethvert rum. Med sine mål på 160 x 72 x 36 cm har skænken også en perfekt størrelse, der passer ind i de fleste indretningsstile. Dog kunne vi godt ønske, at der var flere farvemuligheder at vælge imellem.

På trods af dette er vi meget tilfredse med Kristina Dam Gridsort skænk. Designet er iøjnefaldende, og materialerne af høj kvalitet.

Muuto Enfold
sort skænk i stål og egetræ

Dagens bedste priser og tilbud på Muuto Enfold:

Muuto Enfold skænk kombinerer sortlakerede elementer af stål med massiv eg, der ligeledes er lakeret.

Skænken har således et helt specielt udtryk, da stålpladerne er tyndere end normale træplader.

Grunde til at købe

 • Unikt og karakteristisk design
 • De tyndere stålplader skaber et slankt og moderne look
 • Kommer med skydedøre og justerbare hylder
 • Mulighed for koordineret indretning

Grunde til at undgå

 • Relativt lille størrelse

Mere om Muuto Enfold

Detaljer

 • Mål: B94,5 x H84 x D45 cm.
 • Materiale: Stål og egetræ
 • Farve: Sort, grå/eg eller støvet grøn/eg

Enfold er en del af en større serie af opbevaringsmøbler, som er designet af Thomas Bentzen for Muuto. Helt konkret skal navnet tolkes som noget der “omfavner” eller “folder” sig omkring noget andet, hvilket er nøjagtigt, hvad stålpladerne gør på denne skænk.

Den folder sig omkring elementerne af massiv eg, og dette kommer til udtryk i toppen, hvor kanten af stål er forskudt med et par centimeter over toppen af massiv eg.

Den sorte skænk fås i flere størrelser, men er her vist med en bredde på 94,5 centimeter, højde på 84 centimeter og en dybde på 45 centimeter. Den har et par skydelåger monteret i fronten, og bag disse finder du et par justerbare hylder.

I samme serie findes også skænke i andre farver.

Bomagasinets vurdering

Vi er virkelig glade for Muuto Enfold-skænken på grund af dens unikke kombination af slankt stål og massivt egetræ. De tynde stålpaneler giver skænken et moderne og strømlinet udseende, mens træelementerne tilfører varme og karakter. Vi er især begejstrede for de praktiske skydedøre og de justerbare hylder, der gør det nemt at organisere indholdet. Enfold-serien tilbyder også koordinerede opbevaringsmuligheder, og stålrammen, der omfavner egetræet, er et smart designtouch.

Dog kunne vi godt ønske, at skænken var tilgængelig i større størrelser. Samlet set vil vi anbefale Muuto Enfold-skænken på grund af dens karakteristiske design og praktiske funktioner. Vi er sikre på, at den vil passe godt ind i dit hjem.

Roomers
stor sort skænk med skabe og skuffer

Dagens bedste priser og tilbud på Roomers:

savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout

Denne model er en del af den større Roomers-serie af opbevaringsmøbler. Skænken fremstår tidløs og elegant med både skuffer og skabe samt et enkelt åbent opbevaringsrum til f.eks. nye magasiner og lignende.

Grunde til at købe

 • Tidløst og elegant design
 • Rigelig opbevaringsplads
 • Skænk er lavet af MDF og belagt med en beskyttende folie

Grunde til at undgå

 • Egner sig ikke til mindre boligere

Mere om Roomers

Detaljer

 • Mål: B175,7 x H89,8 x D48,3 cm
 • Materiale: MDF
 • Farve: Sort og valnød

Den sorte Roomers skænk har 3 skabe med en hylde i hver, 3 små skuffer og et enkelt åbent rum, som skiller sig ud med valnøddelooket. Der er således masser af plads til opbevaring af såvel stort som småt, og derfor er skænken f.eks. et godt valg til hjemmet med behov for opbevaring af ekstra service ved spisebordet.

Skænken er af MDF, som er beklædt med folie. Dette holder prisen nede, men giver alligevel et flot ydre, der holder sig pænt i årevis uden pleje.

Den er desuden rummelig, og måler hele 175,7 centimeter i bredden.

House Nordic Copenhagen 
sort skænk med hvid front

Dagens bedste priser og tilbud på House Nordic Copenhagen :

Denne fine skænk fra House Nordic er en funktionel skænk med et elegant udtryk. Skænken er en bestseller hos NordlyHome.dk, hvilket indikerer, at kunderne generelt er glade for den.

Grunde til at købe

 • Funktionelt og elegant design
 • Skænken er en bestseller hos NordlyHomedk
 • Passer til de fleste hjem
 • Dansk håndværk af høj kvalitet

Grunde til at undgå

 • Optager meget plads

Mere om House Nordic Copenhagen 

Detaljer

 • Mål: B45 x L150 x H86 cm
 • Materiale: MDF, fyr og laminat
 • Farve: Sort

Copenhagens design er primært kendetegnet ved at være klassisk og tidløst. Dette er en skænk, som ville kunne passe ind i de fleste danske hjem, og det er en skænk, som er skabt fuldkommen i tråd med værdierne for nordisk design.

Du får meget opbevaringsplads, da der i midten er placeret tre dybe skuffer. Derudover er der i hver af skænkens sider en stor låge. 

Denne skænk er perfekt at have stående i stuen eller spisestuen, hvor den passende kan benyttes til at opbevare service. Der er dog ikke som sådan nogle grænser for, hvad du kan opbevare i den.  

Copenhagen er et produkt fra House Nordic, som er en dansk møbelproducent. House Nordic blev grundlagt i 2017, og siden da er virksomheden vokset og ses nu repræsenteret på 27 forskellige markeder rundt om i verden. 

PAIR
klassisk skænk i dansk design

Dagens bedste priser og tilbud på PAIR:

 • Bestseller - Montanafurniture.com

Søger du en klassisk og elegant skænk til stuen, så er PAIR et godt bud. Den fås i flere forskellige farver, men må siges at have et design, der især klæder den matsorte farve.  

PAIR er fremstillet af Montona Selection, hvilket i sig selv betyder gode materialer og funktionelle, rumme opbevaringsrum. Det handler dog ikke kun om udseende og et skønt design, skænken har også en praktisk funktion i din stue, entre eller opholdsrum.

Skænken kan stilles på gulvet med sine specieldesignede ben eller monteres på væggen, så du ikke skal bøvle med benene. Hvad end du vælger, får du en flot skænk i hjemmet. 

Grunde til at købe

 • Klassisk og elegant design, der passer til enhver stue
 • Fås i flere farver, hvor især den matsorte variant skiller sig ud
 • kommer i materialer af høj kvalitet og med funktionelle opbevaringsrum
 • Kan placeres på gulv eller monteres på væg
 • Leveres med 5-10 års garanti

Grunde til at undgå

 • Relativ dyr sammenlignet med andre modeller

Mere om PAIR

Detaljer

 • Garanti: 5-10 års garanti
 • Inkl.: Monteres med ben eller på væggen

Træf det kloge valg
Vælger du et produkt fra Montona får du 5-10 års garanti med på den skænk, du køber. Med den garanti kommer selvfølgelig også en stor ekspertise, som alle Montona forhandlere har til deres produkter.

Det vil sige, at du kan få konkret anvisning i, hvordan du skal bruge skænken, så den holder længere, og hvordan du sætter den op. 

Bomagasinets vurdering

PAIR er en klassisk og elegant skænk, som vi varmt kan anbefale. Vi har bemærket, at den fås i forskellige farver, men den matsorte variant skiller sig mest ud i vores øjne. Vi synes, at det er en fordel, at du kan vælge enten at placere skænken på gulvet med de specialdesignede ben eller montere den på væggen, da det tilfører alsidighed til det allerede smukke design.

En af de ting, vi sætter pris på, er den lange garanti på 5-10 år, som Montona tilbyder, samt den ekspertise, som deres forhandlere leverer. Dog skal du være opmærksom på, at PAIR er relativt dyr sammenlignet med andre modeller på markedet. Men på trods af den højere pris, mener vi stadig, at PAIR er et klogt valg for alle, der søger en stilfuld og praktisk tilføjelse til deres hjem.

Dagens bedste priser og tilbud på Sort skænk fra Hübsch med 2 låger:

Denne sorte skænk fra danske Hübsch kombinerer det rustikke med det elegante. De sorte overflader efterligner asketræets struktur, hvilket ses igennem den sorte maling. I virkeligheden er elementerne dog fremstillet af finér.

Grunde til at købe

 • Rustikt, men elegant design
 • Lange, slanke ben med messingfødder
 • Skænken er lavet af finér, som sikrer holdbarhed og en lang levetid
 • Kommrer med stilfulde messinghåndtag

Grunde til at undgå

 • Begrænset plads til opbevaring af diverse

Mere om Sort skænk fra Hübsch med 2 låger

Detaljer

 • Mål: B100 x H90 x D35 cm
 • Materiale: Finér
 • Farve: Sort

Under den sorte skænk er desuden monteret lange ben, som stabiliseres ved hjælp af et par krydsende stænger. De lange slanke ben tilfører skænken let udtryk, der rundes af med fødder i messing.

Ud over at have fødder i messing, er også grebene i messing. Det bryder med det ellers så simple design, og tilfører et elegant strejf til den sorte front.

Skænken måler 100 centimeter i bredden, 90 centimeter i højden og 35 centimeter i dybden. Den kan således med fordel bruges til opbevaring af alt fra tallerkener til bøger og andre ting.

Bomagasinets vurdering

Hübschs sorte skænk med 2 låger og lange ben har et rustikt, men elegant design, der kombinerer asketræets skønhed med den sorte malings elegance. Selvom den er lavet af finér, er den stadig langtidsholdbar. Vi er desuden glade for de stilfulde messinghåndtag og den store opbevaringsplads.

Dog ville vi gerne have set flere muligheder for opbevaring. På trods af dette anbefaler vi denne skænk varmt på grund af dens tidløse design og funktionalitet. Du vil helt sikkert sætte pris på den elegante kombination af træ og sort, samt muligheden for at opbevare dine ejendele med stil.

Nordal skænk
bestseller sort skænk

Dagens bedste priser og tilbud på Nordal skænk:

Kitchentime
På lager
3.416 kr.
savier 3 Rabatkoder fundet party

Vi har fundet 3 Rabatkoder. Download Savier og få tilføjet den bedste ved check out finger

Indløs rabat, installér Savier 🔓
Jacobsen Møbler
På lager
3.960 kr.
TomorrowsDesign
På lager
4.779 kr.
savier 1 Rabatkode fundet party

Vi har fundet 1 Rabatkode. Download Savier og få tilføjet den bedste ved check out finger

Indløs rabat, installér Savier 🔓
KJEPS Bolighus
På lager
4.950 kr.

Denne skænk i jern fra Nordal har et unikt og originalt udtryk. Skænken fås i en passende størrelse og er designet med otte skuffer i samme størrelse, så der er rig mulighed for opbevaring.

Skænken er desuden en bestseller-model hos NordlyHome.dk. 

Grunde til at købe

 • Unikt og originalt design
 • Rigelig opbevaringsplads
 • Bedst sælgende model
 • Robust og holdbar konstruktion

Grunde til at undgå

 • Da jern er et robust og holdbart materiale, kan det ofte være tungt

Mere om Nordal skænk

Detaljer

 • Mål: B31 x L116 x H66 cm
 • Materiale: Jern

Skænken er designet i pulverlakeret, sort jern – et robust og holdbart materiale, hvilket er typisk for Nordal, som er et mærke, der er kendt for at følge med tiden.

Det er et brand, som konstant fornyer sig selv, og hvor mærket tidligere hentede meget af sin inspiration i østens design og kombinerede dette med det skandinaviske, er mærket i dag bevæget sig hen i det mere stilrene og nordiske. 

Dog er det stadig tydeligt at se den tidligere inspiration fra østen i deres materialevalg. Ofte benyttes nemlig materialer som jern, råt genbrugstræ og glas.

Bomagasinets vurdering

Vi kan virkelig godt lide Nordal skænk af et par vigtige grunde. For det første adskiller dens unikke og originale design den fra andre skænke på markedet. Med otte lige store skuffer giver den rigelig opbevaringsplads til alle dine ejendele. Desuden er den en af de bedst sælgende modeller hos NordlyHome.dk. Den robuste og holdbare konstruktion, lavet af pulverlakeret sort jern sikrer dertil langvarig kvalitet.

For at gøre det endnu bedre, ville vi gerne have tilføjet justerbare hylder inde i skænken for at få flere alsidige opbevaringsmuligheder. Alt i alt kan vi varmt anbefale Nordal skænkbestseller sort skænk for dens unikke design, rigelige opbevaringsplads og robuste konstruktion.

Se 10 tidligere anmeldte produkter

Sort skænk fra Nordal - stilrent udtryk til det moderne hjem

Malibu 5235 - sort skænk med 4 skuffer og et skab

Tenzo Lipp 2344 skænk - stilrent udtryk i mat design

Rowico Fenwood - sort skænk i klassisk design

WOUD Geyma - lav skænk i sortmalet egefiner

Montana FLUTTER

Skænk i sort fra Living Essentials - rå og robust skænk med god plads

Finca - sort skænk i rustikt look med 13 rum

Muubs 08 - rå mørk skænk i jern

Mensola - stilren sort skænk med diskret front

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme