Med en sort skænk kan du tilføre et rustikt og varmt strejf til din stue, dit køkken eller dit badeværelse. Den sorte skænk fås i mange former og med både skuffer og skabslåger, så du kan bruge den til opbevaring af det du ønsker.

Vi har til denne artikel fundet 13 af de flotteste og bedste sorte skænke. Se dem alle herunder:

Malibu 5235 – sort skænk med 4 skuffer og et skab

Malibu 5235 er en flot sort skænk med lakerede overflader og afrundede kanter, som får den til at fremstå med et fint og blødt udtryk.

Skænken er en del af en større serie af opbevaringsmøbler, og det er således muligt at kombinere flere af dem til en større løsning der passer til dit behov. Ud over den sorte skænk kan du også vælge imellem mange andre spændende farver, som kan ses ved at klikke videre til forhandleren.

I denne sorte skænk er der 4 skuffer og et skab, således at pladsen kan udnyttes optimalt og du bevarer overblikket over både stort og småt. Skænken står desuden på runde krom ben, og grenene er desuden store og skinnende. På den øverste skuffe er monteret et lille emblem, hvorpå der står Malibu.

Detaljer:

 • Mål: B98 x H92 x D41 cm.
 • Materialer: MDF
 • Farver: Sort, hvid, petrol, rød

Se pris på den sorte Malibu 5235 skænk hos ILVA

Mensola – stilren sort skænk med diskret front

Hvis du søger en sort skænk med et diskret og minimalistisk udtryk, kan Mensola skænken være et godt valg.

Skænken har en helt ren front uden synlige greb eller andre forstyrrende elementer, hvorved den står perfekt i den minimalistisk indrettede bolig. Den giver samtidig masser af god opbevaringsplads bag de to skabslåger, og så står den på slanke runde ben af metal.

Den sorte Mensola skænk er modulbaseret, og en del af en serie fra Mistral. Den er konstrueret af spånplader, som efterfølgende har fået en sort lakering.

Selve skænken måler 120 centimeter i bredden, 58 centimeter i højden og 42 centimeter i dybden. Benene er desuden 20 centimeter højde, og dermed måler skænken i alt 78 centimeter i højden.

Detaljer:

 • Mål: B120 x H78 x D42 cm.
 • Materialer: Spånplader og metal
 • Farver: Sort

Se pris på den sorte Mensola skænk hos ILVA

Muubs 08 – rå mørk skænk i jern

Muubs 08 er en flot sort skænk med et kubistisk udtryk, der ses i stellet og rammerne omkring skænken og skabslågerne.

Skænken er lavet af jern med en synlig ramme langs alle kanter, og fronten af de to skabslåger er af glas. Det betyder at du har et godt indkig ind i skænken, og du kan således opbevare alt fra porcelæn til dekorative genstande i såvel stuen som spisestuen.

Den sorte Muubs skænk står på ben der ligeledes er lavet af jern, og ikke én af disse skænke er ens. Du kan således forvente at skænkens nuancer varierer fra lys antracitgrå til næsten sort, hvilken er en del af charmen ved at vælge et rustikt møbel med et råt og industrielt udtryk.

Skabslågerne i skænken holdes med en simpel låsemekanisme, og de har desuden synlige hængsler udvendigt. I skænken er der en enkelt hylde monteret i midten, hvorved rummet opdeles i to sektioner.

Detaljer:

 • Mål: B95 x H75 x D40 cm.
 • Materialer: Jern
 • Farver: Varierer fra antracitgrå til næsten sort

Se pris på den sorte Muubs 08 skænk hos luxoliving.dk

Kristina Dam Grid – sort skænk med top af marmor

Den sorte skænk fra Kristima Dam Studio har et flot og eksklusivt udtryk, der kombineres med rå elementer i form af de perforerede skabslåger og en top af sort marmor.

Skænken er en del af en serie bestående af opbevaringsmøbler under navnet Grid, som også kan oversættes til “net”. Navnet er således meget sigende for designet, da skænken har skabslåger i perforeret stål. Det perforerede stål giver et delvist indkig, så selve opbevaringspladsen kan indgå som del af rummets dekorative elementer.

Den sorte Grid skænk har 3 låger, og der er monteret en top i sort marmor for at bryde med det rå design. Sort marmor har en helt glat overflade med en unik struktur, som både bidrager til det elegante og rustikke finish.

Skænken måler 160 centimeter i længden, 72 centimeter i højden og 36 centimeter i dybden.

Detaljer:

 • Mål: B160 x H72 x D36 cm.
 • Materialer: Stål og marmor
 • Farver: Sort

Se pris på den sorte Grid skænk hos luxoliving.dk

Muuto Enfold – sort skænk i stål og egetræ

Den sorte Muuto Enfold skænk kombinerer sortlakerede elementer af stål med massiv eg, der ligeledes er lakeret.

Skænken har således et helt specielt udtryk, da stålpladerne er tyndere end normale træplader. Dermed fremstår den lettere og mere stilren end som så, hvilket den rillede front bryder med.

Enfold skænken er en del af en større serie af opbevaringsmøbler, som er designet af Thomas Bentzen for Muuto. Helt konkret skal navnet tolkes som noget der “omfavner” eller “folder” sig omkring noget andet, hvilket er nøjagtigt hvad stålpladerne gør på denne skænk. Den folder sig omkring elementerne af massiv eg, og dette kommer til udtryk i toppen hvor kanten af stål er forskudt med et par centimeter over toppen af massiv eg.

Den sorte skænk fås i flere størrelser, men er her vist med en bredde på 94,5 centimeter, højde på 84 centimeter og en dybde på 45 centimeter. Den har et par skydelåger monteret i fronten, og bag disse finder du et par justerbare hylder.

I samme serie findes også skænke i andre farver, som du kan se ved at klikke dig videre til forhandleren på linket herunder.

Detaljer:

 • Mål: B94,5 x H84 x D45 cm.
 • Materialer: Stål og egetræ
 • Farver: Sort, grå/eg eller støvet grøn/eg

Se pris på den sorte Muuto Enfold skænk hos luxoliving.dk

WOUD Geyma – lav skænk i sortmalet egefiner

WOUD Geyma er en flot sort skænk i et lavt design, der passer perfekt til placering under fladskærmen eller for sig selv i spisestuen.

Skænken fremstår i et flot og simpelt design med nuancer mellem det lyse og det mørke, da lågerne er i lysegrå toner mens ydersiderne er sortmalede. Det giver et flot spil mellem det lyse og det mørke, der kun brydes af den rå finerkant omkring lågerne.

De to laminerede skydedøre er grebsfri, men har i stedet 3 huller der bruges i stedet for håndtag. Skænken passer perfekt ind i den moderne nordiske indretning, hvor der ønskes minimalistiske elementer med rustikt touch.

Den sorte WOUD Geyma skænk fås også i en høj udgave med mere opbevaringsplads.

Detaljer:

 • Mål: B140 x H42 x D42 cm.
 • Materialer: Egefiner
 • Farver: Sort med lysegrå nuancer

Se pris på den sorte WOUD Geyma-skænk hos Boboonline

WOUD Virka – lille skænk i sortbejdset eg

WOUD Virka er en fin lille sort skænk, der fremstår i et tidløst og minimalistisk design.

Skænken er af sortbejdset eg og har 2 skydedøre, hvoraf den ene har naturligt trælook. Det bryder med det ellers meget simple ydre, og for skænken til at fremstå med et lille rustikt twist.

Den sorte skænk står på et slankt sort metalstel, som får hele skænken til at fremstå let og elegant. Den er perfekt til placering i såvel entréen som spisestuen, men den kan også fint stå under fladskærmen eller lignende steder.

Også denne model fås i en høj eller lav udgave, og den findes også i sæbebehandlet egetræ.

Detaljer:

 • Mål: B120 x H47 x D40 cm.
 • Materialer: Egetræ
 • Farver: Sort og natur

Se pris på den sorte WOUD Virka-skænk hos Boboonline

Roomers – stor sort skænk med skabe og skuffer

Denne sorte skænk er en del af en større serie opbevaringsmøbler under Roomers-serien. Den fremstår tidløs og elegant med både skuffer og skabe, samt et enkelt åbent opbevaringsrum til nye magasinet og lignende.

Den sorte Roomers skænk har 3 skabe med en hylde i hver, 3 små skuffer og et enkelt åbent rum, som skiller sig ud med valnøddelooket. Der er således masser af plads til opbevaring af såvel stort som småt, og derfor er skænken et godt valg til hjemmet med behov for opbevaring af ekstra service ved spisebordet.

Skænken er af MDF, som er beklædt med folie. Dette holder prisen nede men giver alligevel et flot ydre, der holder sig pænt i årevis uden nævneværdig pleje. Den er desuden rummelig, og måler hele 175,7 centimeter i bredden.

Detaljer:

 • Mål: B175,7 x H89,8 x D48,3 cm.
 • Materialer: MDF
 • Farver: Sort og valnød

Se pris på den sorte Roomers-skænk hos Boboonline

Finca – sort skænk i rustikt look med 13 rum

Finca er en smuk og rustik skænk, der har et spændende og mystisk touch. Hver af de 13 låger og skuffer har en unik front, hvilket får den til at fremstå som en lettere kaotisk helhedsløsning.

Skænken er af sortmalet mangotræ, og hver af skufferne har forskellig overfladestruktur og forskellige farver. Grebene er også forskellige, så skænken mest af alt ser ud til at være sammensat af flere forskellige møbelrester.

Den sorte Finca skænk er mellemstor af størrelse, og måler således 125 centimeter i bredden. Den er ikke særlig høj, og måler således kun 45 centimeter i højden.

Detaljer:

 • Mål: B125 x H45 x D40 cm.
 • Materialer: Mango træ og MDF
 • Farver: Sort, valnød og hvid

Se pris på den sorte Finca-skænk hos Boboonline

Sort skænk fra Hübsch med 2 låger

Denne sorte skænk fra danske Hübsch kombinerer det rustikke med det elegante. De sorte overflader efterligner asketræets struktur, hvilket ses igennem den sorte maling. I virkeligheden er elementerne fremstillet af finér, som er let at forme og giver et flot udtryk.

Under den sorte skænk er desuden monteret lange ben, som stabiliseres ved hjælp af et par krydsende stænger. De lange slanke ben tilfører skænken et slankt og let udtryk, der rundes af med fødder i messing. Messing er yderst populært i moderne skandinavisk indretning, da det skinner og tilfører rummet en varm og hyggelig atmosfære.

Ud over at have fødder i messing, er også grebene i messing. Det bryder med det ellers så simple design, og tilfører et elegant strejf til den sorte front.

Skænken måler 100 centimeter i bredden, 90 centimeter i højden og er 35 centimeter dyb. Den kan således med fordel bruges til opbevaring af alt fra tallerkener til bøger og andre ting.

Detaljer:

 • Mål: B100 x H90 x D35 cm.
 • Materialer: Finér
 • Farver: Sort

Se pris på den sorte Hübsch skænk hos Luxo Living

Denne side er anmeldt af: Line M. Jepsen 10/10

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar