Sort skænk – her er vores 12 favoritter

Med en sort skænk kan du tilføre et rustikt og varmt strejf til din stue, dit køkken eller dit badeværelse. Den sorte skænk fås i mange former og med både skuffer og skabslåger, så du kan bruge den til opbevaring af det du ønsker.

Vi har til denne artikel håndplukket vores 12 favoritter. Se dem alle herunder:

WOUD Geyma – lav skænk i sortmalet egefiner

WOUD Geyma er en flot sort skænk i et lavt design, der passer perfekt til placering under fladskærmen eller for sig selv i spisestuen.

Skænken fremstår i et flot og simpelt design med nuancer mellem det lyse og det mørke, da lågerne er i lysegrå toner mens ydersiderne er sortmalede. Det giver et flot spil mellem det lyse og det mørke, der kun brydes af den rå finerkant omkring lågerne.

De to laminerede skydedøre er grebsfri, men har i stedet 3 huller der bruges i stedet for håndtag. Skænken passer perfekt ind i den moderne nordiske indretning, hvor der ønskes minimalistiske elementer med rustikt touch.

Den sorte WOUD Geyma skænk fås også i en høj udgave med mere opbevaringsplads.

Detaljer:

 • Mål: B140 x H42 x D42 cm.
 • Materialer: Egefiner
 • Farver: Sort med lysegrå nuancer

Se pris på den sorte WOUD Geyma-skænk hos Livingshop

WOUD Virka – lille skænk i sortbejdset eg

WOUD Virka er en fin lille sort skænk, der fremstår i et tidløst og minimalistisk design.

Skænken er af sortbejdset eg og har 2 skydedøre, hvoraf den ene har naturligt trælook. Det bryder med det ellers meget simple ydre, og for skænken til at fremstå med et lille rustikt twist.

Den sorte skænk står på et slankt sort metalstel, som får hele skænken til at fremstå let og elegant. Den er perfekt til placering i såvel entréen som spisestuen, men den kan også fint stå under fladskærmen eller lignende steder.

Også denne model fås i en høj eller lav udgave, og den findes også i sæbebehandlet egetræ.

Detaljer:

 • Mål: B120 x H47 x D40 cm.
 • Materialer: Egetræ
 • Farver: Sort og natur

Se pris på den sorte WOUD Virka-skænk hos Livingshop

Roomers – stor sort skænk med skabe og skuffer

Denne sorte skænk er en del af en større serie opbevaringsmøbler under Roomers-serien. Den fremstår tidløs og elegant med både skuffer og skabe, samt et enkelt åbent opbevaringsrum til nye magasinet og lignende.

Den sorte Roomers skænk har 3 skabe med en hylde i hver, 3 små skuffer og et enkelt åbent rum, som skiller sig ud med valnøddelooket. Der er således masser af plads til opbevaring af såvel stort som småt, og derfor er skænken et godt valg til hjemmet med behov for opbevaring af ekstra service ved spisebordet.

Skænken er af MDF, som er beklædt med folie. Dette holder prisen nede men giver alligevel et flot ydre, der holder sig pænt i årevis uden nævneværdig pleje. Den er desuden rummelig, og måler hele 175,7 centimeter i bredden.

Detaljer:

 • Mål: B175,7 x H89,8 x D48,3 cm.
 • Materialer: MDF
 • Farver: Sort og valnød

Se pris på den sorte Roomers-skænk hos BOBO

Thekla – sort skænk med metalben og sort-hvidt mønster på lågerne

Thekla er en flot sort skænk med et riflet zigzag-mønster på fronten af lågerne. Den sort-hvide kontrast får skænken til at fremstå elegant, og den er således perfekt til den sort-hvide indretning.

Benene på denne sorte skænk er slanke og af metal. De har et dekorativt look med små fødder nederst, der giver skænken et flot og gennemført helhedsudtryk.

Den sorte Thekla skænk er indrettet med en hylde bag hver af de 4 skabslåger, så der er gode muligheder for at finde plads til lidt af hvert. Den er desuden konstrueret af krydsfiner, som efterfølgende er malet sort. Lågernes sort-hvide design er printet på.

Detaljer:

 • Mål: B180 x H85 x D38 cm.
 • Materialer: Krydsfiner
 • Farver: Sort med hvidt print

Se pris på den sorte Thekla-skænk hos BOBO

Finca – sort skænk i rustikt look med 13 rum

Finca er en smuk og rustik skænk, der har et spændende og mystisk touch. Hver af de 13 låger og skuffer har en unik front, hvilket får den til at fremstå som en lettere kaotisk helhedsløsning.

Skænken er af sortmalet mangotræ, og hver af skufferne har forskellig overfladestruktur og forskellige farver. Grebene er også forskellige, så skænken mest af alt ser ud til at være sammensat af flere forskellige møbelrester.

Den sorte Finca skænk er mellemstor af størrelse, og måler således 125 centimeter i bredden. Den er ikke særlig høj, og måler således kun 45 centimeter i højden.

Detaljer:

 • Mål: B125 x H45 x D40 cm.
 • Materialer: Mango træ og MDF
 • Farver: Sort, valnød og hvid

Se pris på den sorte Finca-skænk hos BOBO

Art House – skænk i sort mangotræ med stålben

Art House er en stilren sort skænk med et sort-hvidt twist på lågerne. Hver af lågerne er nemlig designet med en unik struktur og særligt mønster, der får skænken til at skille sig ud fra mængden.

Den sorte skænk er indrettet med 2 skabe med en hylde bag hver låge, 2 skuffer og et åbent rum. Fronterne på både skabe og skuffer har hver sin unikke struktur og farver, hvilket får skænken til at fremstå helt speciel.

Udvendigt er skænken lavet af mangotræ, som har fået en sort bejdse. Dette bibeholder træets naturlige udseende, da årer og knaster stadig ses. Benene er af stål, som har fået en sort lakering.

Detaljer:

 • Mål: B160 x H85 x D35 cm.
 • Materialer: Mangotræ og stål
 • Farver: Sort og hvid

Se pris på den sorte Art House-skænk hos BOBO

Copenhagen – minimalistisk sort skænk fra Bodahl

Denne sorte skænk fremstår i et minimalistisk udseende, og kan således placeres i det nybyggede hus hvor møblerne helst skal sætte så lille aftryk på indretningen som muligt.

Skænken er lavet af massiv plankeeg, som fremstår med en rustik overflade. Udover “Mocca Black” fås den også i 6 andre farvenuancer, der spænder fra hvidvasket til røget. Du kan således selv vælge den farvenuance, der passer bedst til din personlige smag.

Den sorte Copenhagen skænk har 2 skabe og 3 store skuffer, der giver god plads til opbevaring af såvel stort som småt. Den står på 2 metalben, og grebene er både slanke og minimalistiske. Skænken hører til de større af slagsen, da den har en bredde på 200 centimeter.

Detaljer:

 • Mål: B200 x H75 x D50 cm.
 • Materialer: Egetræ
 • Farver: Mange varianter – se hos forhandleren:

Se pris på den sorte Copenhagen-skænk hos BOBO

Butler – skænk i massiv eg med sort front

butler-sort-skaenk

Dette er skænken til dig, der sætter pris på retro inspireret stil og ønsker møbler i rene naturmaterialer. Butler skænken har en flot sort front betående af 2 skydelåger, stel af eg og skråtstillede ben i eg. Skænken er således rigtig flot i både den moderne og klassiske indretning, hvor nordisk design er meget populært i øjeblikket.

Med de høje ben får denne skænk et let udtryk, og dens størrelse gør den velegnet til placering i en mindre stue eller – eksempelvis – under fladskærmen.

Skænken måler 105 centimeter i bredden, 70 centimeter i højden og 35 centimeter i dybden. Den har runde greb fræset ind i lågerne, hvilket giver et mere stilrent look. Den fås også med hvid front, hvis dette ønskes.

Detaljer:

 • Mål: B105 x H70 x D35 cm.
 • Materialer: Egetræ
 • Farver: Sort og hvid

Se pris på den sorte Butler-skænk hos Coop

Muuto Reflect – stor skænk i sortbejdset eg

muuto-reflect-sort-skaenk

Den smukke sort Reflect-skænk er næsten et kunstværk i sig selv, og en af fremtidens designklassikere. Den har en spændende front med skabslåger der bøjer vilkårligt og giver en spændende dynamik, som ikke ses på andre skænke.

Muuto Reflect er fremstillet af massiv sortbejdset egetræ, hvilket betyder at træets struktur bibeholdes. Det giver skænken et flot og rustikt look, som gør den velegnet til den populære nordiske indretning. I Reflect-kollektionen finder du desuden en mindre skænk og en kommode, og de fås også i ren eg.

Skænken måler 179,8 centimeter i bredden, og hører derfor til blandt de større møbler. Den tager sig derfor bedst ud i et større rum, da den ellers kan blive lidt for dominerende.

Detaljer:

 • Mål: B179,8 x H69,4 x D40 cm.
 • Materialer: Egetræ
 • Farver: Sort og eg

Se pris på den sorte Muuto Reflect-skænk hos Trendbazaar

Zanz Provence – sort skænk med antikt udseende

zanz-provence-sort-skaenk

Den sorte Provence-skænk har et flot antikt look, som passer perfekt ind i den rustikke indretning. Den er fremstillet af massiv birk, og fremstår i en rigtig solid kvalitet med smukke metalgreb på både skabslåger og skuffer.

I denne sorte skænk er der et par store opbevaringsrum bag de to store skydelåger, samt 3 skuffer til opbevaring af mindre ting. Skænken måler 174 centimeter i bredden, 90 centimeter i højden og 47 centimeter i dybden, så det er altså et større møbel som bedst placeres i et lidt større rum.

Detaljer:

 • Mål: B130 x H95 x D44 cm.
 • Materialer: Finer og glas
 • Farver: Sort og hvid

Se pris på den sorte Zanz Provence-skænk hos Katrines

Morgan – sort skænk med 3 glasskabe og 4 skuffer

Morgan-Sort-SkaenkDen sorte Morgan skænk har et eksklusivt og klassisk look, som passer perfekt ind i spisestuen. Det bekræftes ligeledes af opbevaringsmulighederne, som tæller 2 skabe med glaslåger, et almindeligt skab og 4 skuffer af forskellige størrelser. For højere komfort er der indbygget soft close funktion, så du slipper for at smække lågerne og skufferne i ved et uheld.

Her får du en sort skænk i sort olieret træ, hvilket betyder at kvaliteten er høj og udseendet rustikt og maskulint. Dette komplimenteres af slanke metalgreb, som tager designet til et højt niveau. I Morgan-serien finder du skænke i forskellige størrelser og farver, blandt andet en model i lyst olieret træ.

den sorte Morgan skænk har en god bredde på 204 centimeter, og derfor anbefales det udelukkende at placere den i en større spisestue med god plads.

Detaljer:

 • Mål: B204 x H78 x D44 cm.
 • Materialer: Træ
 • Farver: Sort eller lyst træ

Se pris på den sorte Morgan-skænk hos Unoliving

Portland – sort skænk med 2 glasskabe og 2 skuffer

Portland-Sort-SkaenkDen flotte sorte Portland skænk er løsningen for dig, der ønsker en mindre skænk med god opbevaringsplads. Den har et klassisk design, som nemt kan tilføres både den moderne og den mere traditionelt indrettede spisestue.

Her får du en praktisk sort skænk med 2 skabe og 2 skuffer. Skabene har låger af hærdet glas, og skufferne har soft-close. Både skabe og skuffer har flotte sølvfarvede greb, og der kan tilkøbes spots til indbygning i skabene. Dermed kan du skabe en eksklusiv og flot opbevaringsløsning, hvor dine dyre vinglas eller porcelæn står fremme og er synligt.

I Portland-serien finder du også en stor sort skænk samt modeller i egetræslook. Du kan se dem alle ved at klikke dig videre til forhandleren.

Detaljer:

 • Mål: B104 x H78 x D42 cm.
 • Materialer: Finer med hærdet glas i skabe
 • Farver: Sort eller eg

Se pris på den sorte Portland-skænk hos Unoliving

Sort skænk – her er vores 12 favoritter
Hvad synes du om artiklen?

Skriv en kommentar