Sofapuder og pyntepuder giver alle hjemmets rum et ekstra pift og tilfører både hygge og atmosfære. Puder skal selvfølgelig ikke kun pynte, men også være i en høj kvalitet, som er rar at sidde og ligge op af.

I denne artikel har vi fundet 10 lækre sofapuder, som både ser godt ud og bidrager til sidde- og liggekomforten.

Hay Dot Cushion er klassiske designikoner

De originale sofapuder fra Hay er særdeles eftertragtede i de moderne indrettede hjem. Dot Cushion fås i mange forskellige farver og kendetegnes ved den lille knap i midten, der fungerer som en lille kontrast der bryder med det ellers så diskrete design.

Hay Dot Cushion sofapuderne er fremstillet i en lækker kvalitet bestående af 90 % ren ny uld og 10 % nylon. Fyldet er polyester, som er kendt for at være blødt og formfast.

 • 17 forskellige farver
 • Mål: 40 x 74, 43 x 58 eller 50 x 50 cm

Se alle Hay Dot Cushion sofapuderne hos Luxo Living

Wrong For Hay sofapuder har stærke mønstre

Wrong-For-Hay-SofapuderWrong For Hay sofapuderne kendes på deres skøre og sjove mønstre. Pyntepuderne fås i to størrelser, og du kan være helt sikker på at hverken du eller dine gæster har oplevet puder lignende disse Hay puder.

Sofapuderne er fremstillet i rent bomuld, som enten har et printet eller broderet mønster med en utrolig detaljerigdom i motivet. Den franske designer og kunstner Nathalie Du Pasquier står bag designet af disse puder, og hun har søgt at skabe noget helt unikt, hvilket må siges at være lykkedes.

 • 7 forskellige motiver
 • Mål: 50 x 50 eller 57 x 35 cm

Se alle Wrong For Hay sofapuderne hos TrendyLiving

Normann Copenhagen Edge puder er velegnede til skandinavisk indretning

Normann-Copenhagen-Edge-SofapuderKlassisk skandinavisk charme præger disse sofapuder, der passer ind i stort set alle hjem.

Der er en farve til ethvert hjem og ethvert temperament, lige fra den diskrete lysegrå til den friske coral orange.

Edge puderne er designet af Jan Gustav Sørensen, og fremstillet af de fineste uldtekstiler. Det skæve mønster bryder med det ellers kliniske design, og står som kontrast til det stilrene og perfekte.

 • 7 forskellige farver
 • Mål: 60 x 40 cm

Se alle Normann Copenhagen Edge puderne hos Dubuy

Sjove puder med print af bl.a. sushi og iskage

Sjove-SofapuderHer er et usædvanligt og sjovt alternativ til de ellers stilrene sofapuder med et mønster tegnet af en berømt designer.

Disse sofapuder pifter sofaen op, og findes i 4 forskellige varianter: Sushi, TV, Iskage og Kasettebånd. Køb evt. én af hver, så du både kan blive mindet om de glade 90’ere og altid have dine livretter i nærheden.

Disse sofapuder har en perfekt størrelse til både sofaen og sengen, og vil med garanti få dine gæster til at trække på smilebåndet.

 • 4 forskellige motiver
 • Mål: Forskellige fra pude til pude – se mål i butikken

Se alle de sjove puder hos Coolstuff

Ferm Living Star er runde puder af høj kvalitet

Ferm-Living-Star-SofapuderDe smukke pyntepuder i Ferm Livings Star-serie vil med garanti skabe liv og atmosfære i rummet, uanset om de placeres i sofaen, i lænestolen eller i sengen.

Star-sofapuderne er fremstillet i 100 % økologisk bomuld, og har fyld af fjer. Hver pude har et håndtrykt mønster på den ene side.

Puderne er velegnede som et pift til den moderne og klassiske indretning, og de neutrale to-delte farver gør dem velegnede i kombination med andre pyntepuder.

 • 4 forskellige farver
 • Mål: Ø40 cm

Se alle Ferm Living Star-puderne hos Livingshop

Ferm Living sofapuder er søde og flotte

Ferm Living sofapuderne fås i en række imponerende mønstre og farver, og de er utroligt flotte og dekorative i ethvert hjem.

Materialerne der er brugt til disse pyntepuder er 100 % økologisk bomuld, og alle mønstre og motiver er trykt i hånden, hvilket betyder at alle puderne varierer med små marginaler – det betyder at du får en sofapude som er fuldstændig unik og i flotte farver.

Ferm Living sofapuderne måler 40 x 60 cm inkl. fyld, og klæder såvel det moderne hjem som det mere klassisk indrettede hjem.

 • 9 forskellige farver og mønstre
 • Mål: 60 x 40 cm

Se alle Ferm Living sofapuderne hos Livingshop

Muuto Mingle sofapuder har forskellige teksturer og farver

Muuto-Mingle-SofapuderDe spændende sofapuder fra danske Muutos serie ved navn Mingle er syet med to kontrastfarver – én på hver side, ligesom der på den ene side er en glat tekstur og en mere rug tekstur på den anden.

Pyntepuderne i Mingle-serien kan fint bruges i en sofa eller på sengen, og så er de utroligt rare at ligge på eller sidde med. Thomas Bentzen har designet disse flotte sofapuder, som fås i flere forskellige farver og størrelser.

 • 6 forskellige farver
 • Fås i 50 x 50 cm eller 40 x 60 cm

Se alle Muuto Mingle sofapuderne hos Livingshop

By Nord sofapuder med motiver er dekorative

De smukke By Nord sofapuder har et utroligt veludført og flot print på den ene side. Der er tale om både dyre- og menneskemotiver, og de fås med et væld af forskellige dyrearter og mennesker.

De små pyntepuder er perfekte til ethvert formål, og kan både dekorere sofaen og sengen. Stoffet er lavet i et slidstærkt økologisk bomuldskanvas, og der medfølger pudefyld.

By Nord sofapuderne måler kun 30 x 30 cm, og kan derfor fint bruges i selv små sofaer.

 • Flere forskellige dyre- og menneskemotiver
 • Mål: 30 x 30 cm

Se alle By Nord sofapuderne hos Dubuy

Au Maison sofapuder fås med spændende mønstre

Au-Maison-SofapudeI den lidt alternative ende har vi de lækre sofapuder fra Au Maison, der fås i mange spændende farver og mønstre. På billedet er det en Gatsby sofapude med et grå/bronze patchwork.

Det særlige ved denne pyntepude er at den på forsiden er syet ud af ægte læder, mens bagsiden er i rent bomuld. Sofapuden er desuden fyldt med bløde dun.

 • Mange spændende mønstre
 • Mål: 45 x 45 cm eller 50 x 40 cm

Se alle Au Maison sofapuderne hos TrendyLiving

Addinterior sofapuder er simple med dekorativ læderstrop

Addinterior-SofapuderEn klassisk og superblød sofapude i den reneste uld. Det eneste der bryder med det superstilede design er den dekorative læderstrop, der sidder monteret med en knap lidt til venstre for midten.

Addinterior sofapuderne er utroligt dekorative, og er især velegnede til dig der elsker klassisk og elegant indretning. Farverne er ikke skrigende, men derimod holdt i lidt mere diskrete nuancer, så hvis du er ude efter en mere stilren og diskret dekoration af sofaen eller sengen, så er disse pyntepuder yderst velegnede.

 • 3 forskellige farver
 • Mål: 34 x 70, 44 x 63 eller 54 x 54 cm

Se alle Addinterior sofapuderne hos TrendyLiving

Sofapuder: 10 pyntepuder i moderne design
Hvad synes du om artiklen?

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar