En sofa med chaiselong ser ikke kun godt ud, den er også meget komfortabel at sidde i. Du kan nemlig smække benene op og sidde behageligt, når du ser film eller blot vil læse en god bog.

Enkelte sofaer har, udover chaiselong, også mulighed for at kunne bruges som sovesofa. Du kan se disse og andre sofaer med chaiselong i denne artikel, hvor vi har fundet 7 flotte modeller:

Cassius D.E. Lounger – luksus sofa med chaiselong

Cassius D.E. Lounger er en fed sofa med chaiselong, som også kan laves til en sovesofa. Dermed har den flere funktioner, hvilket betyder at den er perfekt til den lille lejlighed, studieværelset eller lignende.

Til denne sofa kan der tilkøbes en puf, så du kan opgradere den ene side til en komfortabel chaiselong. Dermed kan du smække benene op og nyde en ekstra god siddekomfort, og når det skal være ekstra hyggeligt kan du slå sofaen ned til sovesofa og ligge på langs. Den er også nyttig som ekstra soveplads, hvis du ofte har venner eller familie på besøg.

Sofaen fås i mange forskellige farver, og laves af Innovation som har en stor kollektion af smarte sovesofaer. Den måler 230 centimeter i længden, 115 centimeter i dybden uden chaiselong og 179 centimeter når den er slået ud som seng.

Detaljer:

 • Betræk: Stof, flere farver
 • Vendbar chaiselong: Ja (skal tilkøbes)
 • Mål: L230 x D115 cm.

Se pris på Cassius D.E. Lounger sofaen hos Bedre Nætter

Norwich – retro sofa med chaiselong og træben

Hvis du er til rustik indretning og gerne vil have en sofa med chaiselong og et naturligt udtryk, så er denne sofa det rette valg. Stellet er nemlig lavet af asketræ, og benene er ligeledes lavet i asketræ og let skråtstillede. Alt træet har fået en egebejdse, for at fremhæve det varme look.

Sofaen har chaiselong i enten venstre eller højre side, hvilket du skal vælge når du bestiller. Den har et flot lysegråt betræk og bløde hynder, som du nok skal kunne finde dig til rette i.

Norwich sofaen måler 233 centimeter i længden og har en dybde på 148 centimeter i enden med chaiselong, så der er rig mulighed for at smække benene op.

Detaljer:

 • Betræk: Lysegråt stof
 • Vendbar chaiselong: Nej
 • Mål: L233 x D148 cm.

Se pris på Norwich sofaen hos Boboonline

Calverton – sofa til hjørne med chaiselong

Calverton er en fin og stilren sofa med chaiselong i en hjørnekonfiguration, hvilket betyder at den egentlig er en hjørnesofa men med åben ende. Det giver mulighed for at du kan komme helt ned og ligge på både den ene og den anden vinkel, så du kan nyde din yndlingsfilm eller en god bog i vandret position.

Sofaen har et minimalistisk udtryk og stramme linjer, hvilket får den til at fremtræde let i rummet. Farven er grå med armlæn i den ene side og i alt 5 bløde ryghynder, der nemt kan flyttes når der skal støvsuges.

Calverton sofaen fås med chaiselong i enten højre eller venstre side, så du har rig mulighed for at vælge hvad du foretrækker. Den måler 262 centimeter i længden, og den er 221 centimeter dyb i den ene chaiselongen er monteret.

Detaljer:

 • Betræk: Gråt stof
 • Vendbar chaiselong: Nej
 • Mål: L262 x D221 cm.

Se pris på Calverton sofaen hos Boboonline

Hjalte – lysegrå sofa med vendbar chaiselong

Denne sofa er perfekt til dig, der godt kan lide at lave om på indretningen i tide og utide. Den har nemlig en vendbar chaiselong, hvilket betyder at den både kan monteres i venstre eller højre side. Dermed slipper du udenom det klassiske dilemma, om sofaen skal være højre- eller venstrevendt.

Hjalte er en flot og stilren sofa med chaiselong, som passer ind i de fleste indretningsstile. Den er betrukket med lysegråt stof og har runde metalben, som lige akkurat løfter sofaen højt nok op til at du kan komme ind under med støvsugeren. Det er blandt andet en fordel i hjemmet med dyr, for så er det nødvendigt at kunne komme helt ind under sofaen når der skal støvsuges.

Sofaen måler 233 centimeter i bredden, og den er 137 centimeter dyb i den ende hvor du placerer chaiselongen.

Detaljer:

 • Betræk: Lysegråt stof
 • Vendbar chaiselong: Ja
 • Mål: L233 x D137 cm.

Se pris på Hjalte sofaen hos Wupti

Eskild – mørkegrå sofa med chaiselong og stor puf

Eskild er en flot og stilren sofa med chaiselong i enten venstre eller højre side. Du skal derfor vælge den model der passer ind i din stue, men så får du til gengæld også stor sofa med god plads på chaiselongen. Der medfølger desuden en stor ottoman, der enten kan bruges som puf når hele familien vil smække benene op, som ekstra siddeplads eller som sofabord. Det skorter derfor ikke på siddepladser, når der er behov for det.

Sofaen er med sin chaiselong og tilhørende ottoman lavet i et fint og stilrent design, der passer ind i de fleste hjem. Den er betrukket med mørkegråt stof, og hylderne er bløde og behagelige.

Eskild måler hele 278 centimeter i længden, og enden med chaiselongen er 168 centimeter dyb.

Detaljer:

 • Betræk: Mørkegråt stof
 • Vendbar chaiselong: Nej
 • Mål: L278 x D168 cm.

Se pris på Eskild sofaen hos Wupti

Clubber – retro inspireret sofa med mulighed for chaiselong

Denne sofa er retro inspireret, hvilket stråler ud af det slanke ben i krom og de påsyede knapper i betrækket. Sofaen kan forvandles til sovesofa om aftenen, og skal det være ekstra hyggeligt kan der tilkøbes en chaiselong som enten kan placeres i højre eller venstre side.

Clubber er designet af danske Innovation, og der er mange spændende kombinationsmuligheder her. I serien findes en masse tilbehør som kan købes, blandt andet en lænestol som kan foldes ned til en chaiselong, armlæn i en flot valnøddefarve og mange forskellige slags betræk.

Sofaen måler 233 centimeter i længden, og uden chaiselong måler den 92 centimeter i dybden. Ryglænet kan desuden justeres i flere dybder, eller lægges ned så sofaen bliver til en 115 centimeter bred seng.

Detaljer:

 • Betræk: Stof, flere farver
 • Vendbar chaiselong: Ja (skal tilkøbes)
 • Mål: L233 x D92 cm.

Se pris på Clubber sofaen hos Bedre Nætter

Chicago – sofa i sort læder med chaiselong

Chicago er en fed sofa i sort kunstlæder, med chaiselong i den ene side. Den er designet i en hjørnekonfiguration med åben ende ved chaiselongen, hvilket betyder at der er rig mulighed for at dase eller bruge pladsen til ekstra siddepladser.

Sofaen har chaiselong i enten venstre eller højre ende, og dette kan du vælge inden bestilling. Designet er holdt i et stilrent look med mulighed for opbevaring under armlænet, hvilket er rigtig smart hvis du gerne vil gemme fjernbetjeningerne og andre småting væk når de ikke bruges.

Chicago sofaen måler 283 centimeter i længden, og den er 95 centimeter dyb. Der er siddepladser til 3 eller 4 personer, afhængigt af om chaiselongen bruges eller ej.

Detaljer:

 • Betræk: Sort kunstlæder
 • Vendbar chaiselong: Nej
 • Mål: L283 x D95 cm.

Se pris på Chicago sofaen hos BOBO

Se vores artikel om: Daybed til stuen, entreen, kontoret eller andre steder i boligen

Denne side er anmeldt af: Laura S. Winther 10/10

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar