Artiklen indeholder reklamelinks.

Med et smykkeskrin kan du opbevare dine smykker på en pæn og organiseret måde, så du altid kan finde dine yndlingssmykker. Smykkeskrin fås i både store og små udgaver, og de kan være yderst dekorative på et lille makeup-bord eller lignende.

Til denne artikel har vi håndplukket 7 af de flotteste og smarteste smykkeskrin netop nu. Se dem herunder, og bliv inspireret.

Menu Jewellery Box – smykkeskrin i sortbejdset ask

Klik på billedet og se mere.

Menu Jewellery Box er et fint smykkeskrin af sortbejdset asketræ, der fremstår med en flot naturlig struktur under de sorte nuancer. Det måler 28 centimeter i længden, 15 centimeter i bredden og 4,5 centimeter i højden, så størrelsen er ganske fornuftig. Indvendigt er smykkeskrinet desuden indrettet med 5 rum, så det er muligt at opdele dine smykker og holde styr på dem.

Smykkeskrinet fra Menu er designet med et diskret låg, der kan vippes op og bruges som spejl. Dermed er smykkeskrinet ikke kun flot men også funktionelt, da du med spejlet nemt kan se om de valgte smykker sidder korrekt og passer til eksempelvis din makeup.

Menu-smykkeskrinet fås også i lys ask, som kan ses ved at klikke videre til forhandleren.

Detaljer om Menu-smykkeskrinet:

 • Materialer: Massiv ask
 • Mål: L28 x B15 x H4,5 cm.

Se pris på Menu Jewellery Box hos Luxo Living

AYTM Gutta – lille rundt smykkeskrin med spejl

Klik på billedet og se mere.

AYTM Gutta er et smart lille smykkeskrin, som består af en rund boks med tilhørende spejllåg. Spejllåget er dråbeformet og bryder lidt med det minimalistiske design, men dråbeformen betyder også at spejlet kan stå i smykkeskrinet.

Indvendigt er AYTM Gutta beklædt med blød sort velour, der får smykkeskrinet til at fremstå eksklusivt og lækkert. De 3 indvendige rum gør det desuden muligt at opdele dine smykker efter størrelse eller type, alt efter hvad der fungerer bedst for dig.

Smykkeskrinet fra AYTM er fremstillet af metal, som har fået en sort lakering. Det har en diameter på 18 centimeter, og hører derfor til blandt de mindre modeller.

Detaljer om det lille AYTM smykkeskrin:

 • Materialer: Metal beklædt med velour indvendigt
 • Mål: Ø18 x H5 cm.

Se pris på AYTM Gutta smykkeskrinet hos Luxo Living

Nomess Jewellery Box – smykkeskrin i akryl

Klik på billedet og se mere.

Nomess Jewellery Box er det perfekte smykkeskrin for dig, der gerne vil vise dine flotteste smykker frem. Det lille smykkeskrin er nemlig fremstillet af klar akryl, så intet overlades til fantasien. Skrinet er således velegnet til såvel opbevaring som udstilling af dine yndlingssmykker, som nemt kan organiseres på grund af de medfølgende små æsker.

De små æsker er ligeledes lavet af klar akryl, og der medfølger i alt 11 æsker i 3 størrelser: 4 små, 4 mellem og 3 store. Dermed kan du nemt organisere dine smykker efter størrelse og type, så du altid har et godt og flot overblik.

Smykkeskrinet fra Nomess måler 17 centimeter i bredden, 12 centimeter i dybden og 4,5 centimeter i højden. Der er selvfølgelig monteret et låg som kan klappes op, hvorved dine smykker til hverdag beskyttes mod støv.

Detaljer om akryl smykkeskrinet fra Nomess:

 • Materialer: Akryl
 • Mål: B17 x D12 x H4,5 cm.

Se pris på Nomess Jewellery Box hos Luxo Living

Bloomingville smykkeskrin af kork med akryllåg

Klik på billedet og se mere.

Hvis du er til flotte rustikke nuancer, er Bloomingville-smykkeskrinet det rette valg for dig. Det er nemlig fremstillet af kork og fås til en meget fornuftig pris, hvilket gør det til et rigtig godt køb.

Da kork som bekendt er et blødt materiale, er det muligt at sætte øreringene i det så de fremvises på en pæn måde. Låget er nemlig også af klar akryl, så der er frit indkig til dine flotteste smykker. Du kan selvfølgelig også vælge at lægge en lille bund ned i smykkeskrinet, og sætte dine øreringe deri.

Smykkeskrinet er et mellemstort et af slagsen, og det er helt kvadratisk. Det måler 24 x 24 centimeter, og er 3,5 centimeter højt. Rummet er opdelt i 2 mindre rum og et enkelt stort rum.

Detaljer om smykkeskrinet fra Bloomingville:

 • Materialer: Kork og akryl
 • Mål: B24 x D24 x H3,5 cm.

Se pris på Bloomingville smykkeskrinet hos Boxdelux

Modena – smykkeskrin af klar akryl

Klik på billedet og se mere.

Modena er en serie under netbutikken Boxdelux. Serien består af eksklusive opbevaringsartikler i akryl, som er yderst populært for tiden. Smykkeskrinet er således en del af en større serie som kan ses hos forhandleren, så her kan du med fordel kombinere flere forskellige bokse i en fin sammensat løsning.

Smykkeskrinet vi kigger på her er et fint kvadratisk skrin, som måler 20 x 20 centimeter. Det har et låg med hul i hjørnet, så det nemt kan løftes af og sættes på igen. Inde i boksen er der 4 rum i forskellige størrelser, så store og små smykker kan opdeles i forskellige rum.

Et rigtig godt valg for dig, der gerne vil vise dine fineste smykker frem i hjemmet.

Detaljer om Modena akryl-smykkeskrinet:

 • Materialer: Akryl
 • Mål: B20 x D20 x H4 cm.

Se pris på Modena smykkeskrinet hos Boxdelux

Studio – sort smykkeskrin i læderlook

Klik på billedet og se mere.

Studio er et særdeles fint smykkeskrin i sort læderlook. Det har et fint lille håndtag i messing, og kan lukkes helt for diskret opbevaring af dine favoritsmykker.

Når smykkeskrinet åbnes op, er der et utal af opbevaringsmuligheder til forskellige slags smykker. Der er blandt andet speciel opbevaringsplads til øreringe, små rum til fingerringe og lidt større rum til halskæder og armbånd. Du vælger selvfølgelig selv hvordan du vil indrette smykkeskrinet, og her er der gode muligheder for at få plads til både stort og småt.

Der er også en lille lomme og spejl i låget, så du med smykkeskrinet kan tjekke om dine smykker sidder som de skal.

Detaljer om Studio smykkeskrinet:

 • Materialer: Imiteret læder
 • Mål: B20 x D13 x H8 cm.

Se pris på Studio smykkeskrinet hos Stylepit

Umbra Stowit – stort smykkeskrin af træ

Klik på billedet og se mere.

Umbra Stowit er et stort og flot smykketrin af træ. Det er skabt af den koreanske designer Sung Wook Park, og her er der fokus på funktionalitet og gennemtænkte detaljer.

En af de mest spændende detaljer ved dette smykkeskrin er måden hvorpå det åbnes. Alle hvide dele er af metal, og det øverste låg åbnes ved at skyde det til siden. Men når dette låg skydes til siden, kommer en lille skuffe til syne. Denne skuffe kan så trækkes ud, og heri kan du opbevare flere smykker.

Det finde Stowit smykkeskrin er desuden fremstillet af lyst træ, og der er i alt 4 rum til opbevaring af smykker. Det måler 26 centimeter i bredden, 21 centimeter i dybden og 11 centimeter i højden. Af den grund er det blandt de større smykkeskrin på markedet.

Detaljer om det store Stowit smykkeskrin:

 • Materialer: Træ og metal
 • Mål: B26 x D21 x H11 cm.

Se pris på Umbra Stowit smykkeskrinet hos Fenomen

This post has a rating of stars based on reviews from our users.
Rate this post
Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar