Smoothies kan både være lækre, sunde og give dig et tiltrængt skud energi når du har mest brug for det. Eksempelvis en travl morgen eller en eftermiddag, hvor du hurtigt skal ud af døren.

Med en smoothie blender bliver det hele lidt nemmere, fordi du kan fremstille din smoothie direkte i en kop eller drikkeflaske. Smoothie blenderen fungerer nemlig ved at du fylder ingredienserne i beholderen, klikker den på motoren og blender. Herefter skruer du blot et låg på og tager din frisklavede smoothie med dig.

Skal du have en smoothie blender, er det ikke ligegyldigt hvilken model du vælger. Vi har undersøgt de nyeste tests og anmeldelser, og guider dig i denne artikel til 10 af de bedste modeller netop nu.

Sage the Boss To Go – God til det hårde arbejde

Om

Det kan være svært at få et ensartet resultat, når man skal blande smoothies og juice. Og det kan være noget nær umuligt, når de lidt hårdere ingredienser skal med i blenderen. Ofte ender du med en lidt klumpet smoothie, der har stykker af grønt og frugt i den flydende masse.

Men det vil næsten med garanti ikke ske med Sage the Boss To Go. Her får du nemlig en blender, der kan give dig en smoothie, som er op til 42 % mere fin og jævn end andre blendere på markedet.

Det skyldes i særdeleshed den kraftige motor, der findes i blenderen, som kan tage både frossen spinat, nøddder og andre hårde ingredienser og knuse og blende dem til perfektion. Der er kun et enkelt hastighedstrin, men du har heller ikke brug for mere, når blenderen er så kraftfuld, som den er.

Der er her tale om en miniblender, som primært er beregnet til smoothies. Af samme grund er kanden også mindre end en standardblenders kande normalt ville være. Denne blenders kande er således kun 500 ml – helt perfekt til en smoothie på farten eller til morgenmad. Der er ligeledes 2 x 500 ml. beholdere med, så flere kan nyde godt af en lækker smoothie på farten.

Kanden er lavet i BPA frit titan, ligesom det øvrige materiale er BPA frit plast og rustfrit stål.

Sage the Boss To Go vs andre blendere på markedet

Når du gerne vil lave sund mad, kommer du ikke uden om grøntsager – og mange af de absolut sundeste råvarer er meget hårde grøntsager, som kan være mere eller mindre umulige at blende og hakke. Af samme grund egner de sig ikke særligt godt til juice eller smoothies, selvom smagen er fantastisk.

Men med Sage the Boss To Go får du endelig mulighed for at tilføje dine yndlingsgrøntsager og -frugter til din smoothie, da den kan hakke og knuse så effektivt, at de fleste andre blendere ikke kan være med. Det er således den kraftigste blender, der overhovedet er på markedet.

Derfor anbefaler vi den

Udover at være blevet kåret som testvinder hos which.co.uk og modtaget 5 ud af 5 stjerner af eksperterne hos expertreviews.co.uk, så har denne blender også scoret 5 ud af 5 stjerner hos trustedreviews.com.

Hos Kitchenone.dk er der også begejstring at spore hos de kunder, der har købt blenderen. Her får blenderen nemlig en samlet score på 4.5 ud af 5 stjerner. Således skriver en bruger for eksempel: ”Super blender. Klarer det hele. Nem at gøre ren”.

Specifikationer

 • Producent: Sage
 • 1 hastighedsindstilling
 • Effekt: 1000 watt
 • Turboknap: Ja
 • Størrelse på kande: 500 mililiter
 • Kande i BPA fri titan
 • Type: mini blender
 • Ekstraudstyr: 2 x 500 ml kopper med låg medfølger
 • Tåler opvaskemaskine

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL


Sage SBL620BSS The Fresh & Furious blender – avanceret og brugervenlig

 • Sage The Fresh and FuriousTestvinder hos Which.co.uk
 • Scorer 9.2 ud af 10 hos currys.co.uk

Om

Når du ser på blenderen fra Sage, kan du ved første øjekast se, at der her er tale om vaskeægte kvalitet. Den skriger ganske enkelt høj kvalitet og luksus. Og den holder helt afgjort, hvad den lover.

Blenderen benytter sig af et helt særligt knivsystem, Kinetix, der har centrale knive. Kinetix knivsystemet medfører, at madvarerne bliver trukket ned i bunden af blenderen, hvor de bliver knust, skåret og hakket, samtidig med at knivbladendes udformning sikrer, at der er masser af luft undervejs i blandingen.

Selve kanden kan rumme op til 1.5 liter, hvilket er mere end rigeligt til diverse saucer, smoothies og blandinger. Den har 5 hastighedsindstillinger samt 3 forskellige programmer i alt, som kan bruges til henholdsvis knusning af is samt blanding til smoothies. De mange forskellige hastigheder sikrer, at du kan blende det mest, herunder endda frosne bær og nødder.

Kanden er lavet i BPA frit titan, og den er udformet med en tragtlignende bund, så maden i blenderen nemt kan holdes i konstant bevægelse. Det betyder, at blenderen kommer hele vejen rundt og ikke blot hakker det samme igen og igen.

Sage The Fresh & Furious vs andre blendere på markedet

Hos KitchenOne.dk udtrykker en køber sin tilfredshed meget klart: ”Det er den bedste blender jeg nogensinde har prøvet!”

Og der er da også tænkt over alle detaljer her. Det avancerede knivsystem ses ikke i ret mange andre blendere, ligesom de 5 hastighedsindstillinger sikrer dig en ensartet blanding af selv frosne fødevarer. Når du samtidig kan vælge forskellige programmer, der hver har sit speciale at håndtere, kan du være sikker på, at resultatet er godt.

Og dét placerer altså Sage The Fresh & Furious i den absolutte blender elite.

Derfor anbefaler vi den

Sage blenderen lever op til alt, hvad den lover – og det i så høj grad, at den er blevet kåret som testvinder hos which.co.uk, som ikke har én eneste negativ bemærkning til den. Her scorer den 90 % i testscore, og når der ses på de forskellige testelementer, har blenderen ikke fejlet på ét eneste af dem.

På samme vis udtrykker brugerne på Pricerunner deres tilfredshed, idet den her har fået 4.6 stjerner ud af 5 baseret på anmeldelser.

En bruger på currys.co.uk skriver ganske kort: ”Great value & I absolutely love it. So easy to use & clean.” Både købere og testere er således mere end tilfredse med blenderen, og det skyldes i særdeleshed den stor brugervenlighed, det faktum at den renser sig selv, og at den benytter sig af et avanceret knivsystem, som gør jobbet ekstremt godt hver gang.

Specifikationer

 • Producent: Sage
 • 5 hastighedsindstillinger
 • 3 forskellige programmer: Green smoothie, smoothie og knusning af is
 • Turboknap: Ja
 • Størrelse på kande: 1.5 liter
 • Avanceret Kinetix knivsystem
 • Kande i BPA fri titan
 • Effekt: 1400 watt
 • Materiale: støbt metal

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL


Nutribullet RX1700W blender – blender til perfektion

Om

Det kan være ganske svært at undvære en blender i køkkenet – og med denne blender vil du i den grad blive fyldt godt op på behovskontoen. Den kan nemlig både mose og purere din mad, ligesom den kan håndtere både varme og kolde retter. Dermed kan du bruge den til alle hverdagens store måltider og skal ikke overveje, hvilke madvarer du putter i blenderen, eller hvilken temperatur de har.

Blenderen kører med en effekt på hele 1700W og en kraftig motor på 2.3 HK. Og du behøver ikke selv at holde øje med, om maden er blendet tilstrækkeligt. Blenderen stopper nemlig automatisk selv, når din mad er færdig. Den har desuden ledningsoprul, så du ikke skal irritere dig over rodede ledninger i skabet.

Blenderen har 2 programmer og kan håndtere op til 1.3 liter mad. Uanset om du er på suppekur, er vild med diverse saucer og puréer eller blot gerne vil lette din madlavning, så er denne blender et virkeligt godt bud.

Bladet, der sidder i blenderen, er en extractor kniv, som sikrer et godt og ensartet resultat hver gang. Blenderen har en lyd på op til 90db. Der medfølger desuden 3 kopper til blenderen, så du kan lave flere retter på én gang uden at skulle håndtere opvask undervejs.

Nutribullet RX1700W blender vs andre blendere på markedet

Denne blender er en særdeles effektiv én af slagsen. Den kører nemlig med en effekt på 1700W, hvilket er mærkbart højere end de fleste andre blendere: Øvrige blendere ligger typisk med en effekt på omkring 900-1200W.

Derudover fungerer denne blender både til kolde og varme opskrifter – og det er bestemt ikke tilfældet med alle blendere. Mange blendere kan nemlig ikke klare de varme retter, men med denne blender kan du både klare morgenjuicen og den varme suppe til aftensmad.

Derfor anbefaler vi den

Når vi sammenligner med andre blendere i markedet, ligger denne helt klart som én af de smarteste. Det er en stor fordel, at den både kan blende varme og kolde retter, ligesom den har en stor kraft og styrke.

Den får en høj score hos både Trusted Reviews og hos Which.co.uk, og også kunderne er begejstrede. Således giver brugerne på den australske side productreview.com.au blenderen 4.3 ud af 5 stjerner baseret på anmeldelser. Også hos Whiteaway.com er der begejstring at spore, hvor blenderen har fået 5 stjerner ud af 5. Her skriver en bruger følgende: ”blender alt til perfektion. Juice, smoothies, supper mm. Nemmere bliver det ikke. Nem at håndtere”.

Specifikationer

 • Producent: Nutribullet
 • Effekt: 1700 watt
 • Motor: 2.3 HK
 • 3 medfølgende kopper samt et enkelt låg
 • Størrelse på blender: 1.3 liter
 • Ledningsoprul: ja
 • Extractor kniv
 • Lydstyrke: op til 90 db

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL


NutriBullet PRO 900 – kraftfuld smoothie blender

 • Topscorer – Blender Republic

NutriBullet PRO 900 er muligvis den ultimative smoothie blender. Den er særdeles populær blandt køberne, og klarer sig også godt i test. Et rigtig godt valg for dig, der primært skal blende smoothies.

Derfor anbefaler vi den: Det kræver masser af kræfter at få lækre cremede smoothies helt uden klumper, og ifølge tests og anmeldelser kan NutriBullet PRO 900 klare netop dette. Den roses nemlig for at være både kraftfuld og nem at anvende, hvilket er en perfekt kombination for dig der lever en sund og aktiv livsstil. Her kan du nemlig hurtigt og enkelt blende en lækker og cremet smoothie, som enten kan indgå som del af morgenmaden eller fungere som et sundt og nærende mellemmåltid i løbet af dagen. Med de tilhørende kopper og låg er det desuden at blende flere forskellige ting, og du kan således også purere, hakke eller mikse.

Om: NutriBullet PRO 900 er en kraftfuld dedikeret smoothie blender, som leveres med både drikkekopper og to-go låg. Den sælges således som en pakkeløsning for dig der primært skal bruge den til at blende smoothies, men den  kan også varetage mange andre funktioner.

Blenderen er designet til at forårsage mindst muligt rod på køkkenbordet, og du skal således blot fylde ingredienserne i koppen, skrue låget med knive på og sætte den i basen – så klarer den selv resten. Efterfølgende skruer du låget med knivene af, og du kan herefter enten drikke din smoothie direkte fra koppen, hælde den i et glas eller sætte den i køleskabet. Med både drikkelåg og to-go låg inkluderet er der flere muligheder.

De medfølgende kopper er på henholdsvis 0,9 og 0,5 liter, og det er således muligt enten at lave flere portioner eller blot en enkelt portion der kan tages med på farten.

Ifølge producenten kan kopperne vaskes i maskinen, men knivene skal vaskes i hånden.

Detaljer:

 • Kapacitet: 0,5 liter
 • Tilbehør: Ekstra beholder på 0,9 liter, drikkelåg og låg
 • Hastigheder: 1
 • Tåler opvaskemaskine: Ja (beholdere og drikkelåg)

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL


Philips Viva Collection HR3556/00

 • Topscorer – Tænk

Philips Viva Collection HR3556/00 er en god og brugervenlig smoothie blender, der også leveres med stor glaskande på 2 liter. Den kan således bruges til flere ting, og klarer sig godt i test

Derfor anbefaler vi den: Philips Viva Collection HR3556/00 er bare én ud af mange smoothie blendere, der også leveres med traditionel kande med højere kapacitet. Det betyder at den kan bruges til meget andet end smoothies, hvilket gør den til et fornuftigt valg for dem med behov for en alsidig blender. Der medfølger således både en glaskande på 2 liter, en to-go kop på 0,6 liter, hvortil du også får et passende låg med drikketud. Den er således ideel til dig der gerne vil have en frisklavet smoothie med dig på farten.

Om: Philips Viva Collection HR3556/00 hører til blender-serien, men med tilbehøret fungerer den også som smoothie blender. Da denne artikel omhandler smoothie blendere, er det naturligvis denne funktion vi har fokus på her.

Smoothie blenderen har en base med motor, der kan justeres i flere trin, således at du selv vælger hastighed. Den har også pulsfunktion, således at du kan blende helt jævnt og fint.

Til Viva Collection HR3556/00 medfølger en to-go kop på 0,6 liter med tilhørende låg, samt en glaskande på 2 liter. Det står dig således frit for om du vil blende større portioner til at nyde i hjemmet, eller om du vil blende en enkelt portion til at medbringe på farten.

Ifølge Philips tåler de aftagelige dele maskinvask, dog ikke basen og knivenheden.

Detaljer:

 • Kapacitet: 0,6 liter
 • Tilbehør: Ekstra beholder på 2 liter og 1 drikkelåg
 • Hastigheder: 8
 • Tåler opvaskemaskine: Ja (beholdere og drikkelåg)

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL


Russell Hobbs Aura Mix & Go Pro

 • Testvinder –  Letliv.dk

Aura Mix & Go Pro er som skabt til dig på farten. Der medfølger nemlig 2 drikkeflasker med drikkelåg, som du nemt kan medbringe i bilen eller tasken. Den bliver desuden bedst i test hos Letliv, og så fås den til en fornuftig pris på nettet.

Derfor anbefaler vi den: Russell Hobbs Aura Mix & Go Pro er den perfekte lille smoothie blender til dig, der gerne vil drikke dine smoothies på farten. Det kan være mens du sidder i toget eller kører i bilen, men det kan også være før eller efter træning. Med Aura Mix & Go Pro er det hele lidt nemmere, fordi der medfølger et par drikkeflasker med tilhørende drikkelåg der kan klikkes op og i. Smoothie blenderen klarer sig desuden rigtig godt i test, og bliver testvinder hos Letliv. Den roses blandt andet for at fremstille en smoothie med en glat konsistens, og så er drikkeflaskerne nemme at drikke af. Prisen er ligeledes meget fornuftig, så her kan du gøre et rigtig godt køb.

Om: Den lille Aura Mix & Go Pro smoothie blender er skabt med henblik på at fremstille smoothies direkte i transportable drikkeflasker. Der medfølger nemlig 2 drikkeflasker på hver 600 milliliter og tilhørende drikkelåg, som kan klikkes op og i når du skal have en tår af din smoothie.

Motordelen står på skridsikre fødder og betjenes efter samme princip som NutriBullet og lignende smoothie blendere, ved at du fastgør en af drikkeflaskerne i det indbyggede kliksystem. Dermed aktiveres motoren, og dine ingredienser blendes til en ensartet masse. Ifølge producenten kan denne smoothie blender køre i op til 1 minut ad gangen.

Plastflaskerne og lågene tåler opvaskemaskine. Der medfølger desuden et lille knuse-bæger.

Detaljer:

 • Kapacitet: 0,6 liter
 • Tilbehør: Ekstra beholder på 0,6 liter, 2 låg og knuse-bæger
 • Hastigheder: 1
 • Tåler opvaskemaskine: Ja (beholdere og låg)

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL


Bosch VitaStyle MMBM7G2M

 • Topscorer – Råd & Rön

Hvis du ønsker dig en almindelig blender der også kan bruges som smoothie blender, så er Bosch VitaStyle det rette valg. Den klarer sig godt i test og leveres med både en 1-liters kande og en drikkeflaske med låg.

Derfor anbefaler vi den: Bosch VitaStyle er det perfekte valg for dig, der har set dig lun på en smoothie blender men også gerne vil have funktionerne fra en almindelig blender. Den klarer sig rigtig godt i test og har både en almindelig glaskande på 1 liter samt drikkeflaske på 600 milliliter, så du kan fremstille alt fra smoothies til hakkede nødder og andet. VitaStyle har aftagelige knive i rustfrit stål, hvilket betyder at den er nem at rengøre. Alle aftagelige dele tåler desuden opvaskemaskine, så rengøringen er hurtigt overstået. Glaskanden kan desuden bruges til både varme og kolde ingredienser, så den kan også bruges til fremstilling af supper og lignende.

Om: Bosch VitaStyle er en kombination af almindelig blender og smoothie blender. Den har en motordel med 2 knapper der lader dig vælge hastighed på op til 21.000 omdrejninger i minuttet, en glaskande på 1 liter der både kan blende varme og kolde ingredienser, aftagelige knive samt drikkeflaske på 600 milliliter med tilhørende låg.

Som smoothie blender fungerer den på samme måde som andre blendere af samme type. Du fylder dine ingredienser i drikkeflasken, monterer låget med kniv og vender den på hovedet ned i motordelen. Blenderen aktiveres dog ikke automatisk, men kræver at du vælger mellem hastighed 1 eller hastighed 2,

Glaskande, drikkeflaske og låg tåler opvaskemaskine.

Detaljer:

 • Kapacitet: 1 liter
 • Tilbehør: Ekstra drikkeflaske på 0,6 liter og låg
 • Hastigheder: 2
 • Tåler opvaskemaskine: Ja (glaskande, drikkeflaske og låg)

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL


OBH Nordica Smoothie Twister 6620

 • Topscorer – Råd & Rön
 • Topscorer – Letliv.dk

Smoothie Twister er sandsynligvis et af de bedste køb netop nu. Den lille smoothie blender klarer sig godt i test og er velegnet til dig der vil nyde dine smoothies på farten. Der medfølger nemlig 2 drikkeflasker med låg.

Derfor anbefaler vi den: OBH Nordica Smoothie Twister 6620 er en rigtig god lille smoothie blender, som endda fås til en meget fornuftig pris på nettet. Du slipper derfor med få hundrede kroner hvis du vælger denne smoothie blender, og ifølge testpanelerne er det et rigtig godt køb. Den fremstiller nemlig nogen lækre smoothies, og alle aftagelige dele tåler opvaskemaskine. Det bliver således ikke meget nemmere, og drikkeflaskerne er som skabt til at medbringe i tasken eller bilen. Der er endda bærehank i lågene, så du nemt kan trække flaskerne op af din taske.

Om: OBH Nordica Smoothie Twister 6620 er en lille smoothie blender med 2 tilhørende drikkeflasker på 600 milliliter hver. Til drikkeflaskerne medfølger også et par låg, som kan åbnes og lukkes med en simpel klikfunktion.

Smoothie blenderen fungerer efter samme princip som andre modeller i samme kategori: Et låg med en kniv skruet på flasken, hvorefter den trykkes ned på motordelen. Dine ingredienser blendes herefter til en cremet smoothie, og når du er tilfreds med resultatet tager du kniven af og serverer din smoothie. Du kan også skrue et af de medfølgende låg på og tage din smoothie med dig, hvis du vil nyde den på farten i stedet.

Alle aftagelige dele tåler opvaskemaskine. Det inkluderer drikkeflaskerne, lågene og kniven.

Detaljer:

 • Kapacitet: 0,6 liter
 • Tilbehør: Ekstra beholder på 0,6 liter og 2 låg
 • Hastigheder: 1
 • Tåler opvaskemaskine: Ja (drikkeflasker, låg og kniv)

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Læs også: Blender test – her er de 8 bedste blendere


Electrolux Sportsblender ESB2500

 • Topscorer – Råd & Rön

Denne sporty smoothie blender er det perfekte valg til dig der ønsker at drikke dine smoothies på farten. Der medfølger 2 drikkeflasker med låg i forskellige farver, så du nemt kan kende forskel på dem.

Derfor anbefaler vi den: Electrolux Sportsblender ESB2500 er en smart lille smoothie blender, der klarer sig godt i test. Den laver lækre smoothies med cremet konsistent uden at kny, og så medfølger der 2 drikkeflasker på 600 milliliter. En smart lille detalje er at de medfølgende låg har forskellige farver, så du nemt kan adskille flaskerne fra hinanden. Du og din partner kan således nemt nyde hver jeres smoothie uden frygt for at bytte rundt på dem, eller du kan lave flere smoothies til forskellige formål og altid identificere dem på lågets farve. Rengøringen er også nemt overstået, for drikkeflasker og låg tåler opvaskemaskine.

Om: Electrolux Sportsblender ESB2500 fungerer på samme måde som andre smoothie blendere. Du fastgør låget med kniven til drikkeflasken og vender den på hovedet i motordelen. Herefter skal du dog selv tænde på en knap, hvor du med andre smoothie blendere blot skal trykke eller fastgøre flasken til motordelen.

Til denne smoothie blender får du 2 drikkeflasker på hver 600 milliliter samt 2 låg i forskellige farver. Motordelen har et udvendigt design af rustfrit stål, og den har pulse-funktion i og med du kan tænde og slukke i intervaller via tænd/sluk-knappen.

Drikkeflasker og låg tåler opvaskemaskine.

Detaljer:

 • Kapacitet: 0,6 liter
 • Tilbehør: Ekstra beholder på 0,6 liter og 2 låg
 • Hastigheder: 1
 • Tåler opvaskemaskine: Ja (drikkeflasker og låg)

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL


NutriBullet 600 – bedste smoothie blender med kop og kande

 • Testvinder – Tænk
 • Testvinder – Råd & Rön
 • Topscorer – TrustedReviews
 • Topscorer – The Guardian

NutriBullet er en særdeles velfungerende smoothie blender fra Magic Bullet. Den bliver bedst i test hos Tænk og Råd & Rön og får generelt høje bedømmelser, fordi den fremstiller nogen lækre cremede smoothies med en god ensartet konsistens.

Derfor anbefaler vi den: NutriBullet 600 klarer sig rigtig godt i test, hvor den især udmærker sig ved at fremstille velsmagende smoothies med en cremet og ensartet konsistens. Knivbladet sørger for at blende og mikse ingredienser godt og grundigt sammen, og hele anordningen er nem at anvende. Der er nemlig ingen knapper, da smoothie blenderen automatisk aktiveres når beholderen fastgøres i motordelen. Efterfølgende adskilles og vaskes det hele nemt og hurtigt, og der medfølger en ekstra beholder på 500 milliliter. Det er således en ganske god smoothie blender, der kan lave en eller flere portioner ad gangen.

Om: NutriBullet er et varemærke under Magic Bullet, som er velkendt for netop denne type smoothie blendere.

Smoothie blenderen leveres med to beholdere på henholdsvis 500 og 700 milliliter, et låg, et aftageligt håndtag, et låg med den specielle “Extractor Blade”-kniv og en opskriftsbog. NutriBullet 600 er således primært lavet til dig der drikker dine smoothies i hjemmet, men du kan også tage den med dig hvis du anvender det medfølgende skruelåg til beholderen. Det er dog ikke en af de mest brugervenlige løsninger, da låget skal skrues af når du skal drikke din smoothie.

Motordelen har et antracitgråt design med sølvgrå elementer. Den fungerer i praksis ved at du fylder ingredienser i en beholder, skruer låget med knivbladet på og derefter klikker beholderen fast i motordelen. Motoren aktiveres automatisk, og du kan efterfølgende blende din smoothie i op til 1 minut ad gangen.

Beholderne og lågene tåler desuden maskinvask.

Detaljer:

 • Kapacitet: 0,7 liter
 • Tilbehør: Ekstra beholder på 0,5 liter, låg, håndtag og opskriftsbog
 • Hastigheder: 1
 • Tåler opvaskemaskine: Ja (beholdere og låg)

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Læs også: Håndmixer test – her er de 6 bedste håndmixere


Testkilder

For at finde de bedste smoothie blendere, har vi gennemgået en række tests og anmeldelser. Herunder får du et nærmere indblik i de tests og anmeldelser, vi har benyttet i vores research til denne artikel:

Blender Republic (2. december 2018)

Test af NutriBullet PRO 900.

I denne test kigges der nærmere på ovenstående smoothie blender. Der gennemgås både specifikationer og indhold i kassen, men vigtigt af alt gennemgås følgende:

 • Anvendelse af smoothie blenderen
 • Hvad er godt
 • Hvad er knap så godt
 • Konklusion

Blenderen klarer sig godt i test, og anbefales til dem der ønsker en højtydende og effektiv smoothie blender. Den vurderes desuden at være god til såvel begyndere som erfarne, der søger en af de bedre blendere på markedet.

Hele testen kan læses gratis hos Blender Republic.

Forbrugerrådet Tænk (15. januar 2018)

Forbrugerrådet Tænk har i januar 2018 udgivet en test med 10 forskellige smoothie blendere. Der indgår primært små smoothie blendere til lave priser, men også enkelte større modeller som blot har en ekstra kande til smoothies med i pakken.

I testen vægtes de forskellige kriterier således:

 • Smoothiefremstilling 50 %
 • Brugervenlighed 30 %
 • Støjniveau 10 %
 • Byggekvalitet 10 %

Som en del af denne test har panelet forsøgt at lave forskellige smoothies. Det drejer sig om grønne smoothies med selleri, frugtsmoothies og smoothies med gulerod, hvor tidsforbruget, kvaliteten og konsistensen er blevet målt og vurderet. Brugervenligheden er vurderet ved at undersøge hvor nemme de forskellige smoothie blendere er at samle og skille ad, fylde og tømme, hvor stabile de er samt hvor nemme de er at vaske rene efter brug. Støjniveaet har også været en faktor, og her er de forskellige modeller blevet målt imens de har været igang. Der er både brugt en måler, og så er det også vurderet om lyden har været til gene for lyttere eller ej.

I testen klarer flere modeller sig fint, men enkelte smoothie blendere falder alligevel igennem med en samlet bedømmelse på middel eller derunder. Det kan derfor godt betale sig at tjekke denne test, før du køber ny smoothie blender.

For at læse testen kræves et betalt medlemsskab, hvorefter du får adgang til detaljerede testresultater og informationer om de testede smoothie blendere.

Råd & Rön (22. december 2017)

Svenske Råd & Rön udgav kort før jul en test af 22 forskellige smoothie blendere. Det drejer sig primært om de mindre modeller til lavere priser, men der er også enkelte dyrere modeller repræsenteret i testen.

De forskellige smoothie blendere er vurderet ud fra følgende delkriterier:

 • Smoothiefremstilling 50 %
 • Betjening 30 %
 • Byggekvalitet 10 %
 • Støjniveau 10 %

I testen klarer flere af smoothie blenderne sig godt, og der udnævnes en enkelt testvinder. Derudover udnævnes en enkelt smoothie blender som et godt køb, på grund af kombinationen af den lave pris og gode egenskaber.

Du kan læse hele testen mod oprettelse af betalt medlemsskab, hvorefter du får adgang til detaljerede bedømmelser af alle testede produkter.

TrustedReviews (22. september 2016)

Test af NutriBullet.

I denne test er ovenstående smoothie blender blevet testet og vurderet. Testpanelet kigger nærmere på følgende:

 • Design og funktioner
 • Hvordan er den at bruge?
 • Bør jeg købe NutriBullet?

I testen får NutriBullet meget ros for at være en rigtig god og brugervenlig smoothie blender. Den roses blandt andet for at kunne lidt af hvert, og så er det rart at beholderne tåler opvaskemaskine. Desværre trækker det lidt ned at den er pladskrævende og en smule dyr i forhold til andre modeller, men alt i alt er den fantastisk når det handler om at starte sunde vaner.

Letliv.dk (3. maj 2016)

Letliv.dk, som er en del af Ude og Hjemme, testede 6 forskellige smoothie blendere tilbage i 2016. De forskellige blendere blev testet og vurderet af husholdningslærer Camilla Andersen fra Linieskolen i Hadsten, som undersøgt hvor gode de forskellige smoothie blendere er til at blende frosne bær og yoghurt.

Smoothie blenderne er i denne test blevet vurderet ud fra følgende kriterier:

 • Effektivitet
 • Brugervenlighed
 • Er flasken let at drikke af?

De testede modeller har hver fået en samlet karakter fra 0 til 6, hvor 6 er bedst.

En enkelt smoothie blender ender med at skille sig ud og få testens højeste bedømmelse. Det drejer sig om Russell Hobbs Aura Mix & Go Pro, som klarer testen rigtig godt. OBH Nordica Smoothie Twister er ligeledes med i opløbet, og roses også for dens gode egenskaber.

Hele testen kan læses gratis hos Letliv.dk.

The Guardian (14. september 2015)

The Guardian har tilbage i 2015 testet 7 forskellige smoothie blendere, for at undersøge om der findes gode alternativer til den populære og allestedsnærværende NutriBullet smoothie blender.

I testen er der både blevet lavet grønne juicer og protein shakes, og så er de forskellige smoothie blendere blevet vurderet i forhold til hvilken type købere de egner sig bedst til.

NutriBullet og Nutri Ninja deles om førstepladsen, og får begge karakteren 5 ud af 5. Anderledes ser det ud for flere af de lidt billigere modeller, som falder igennem med dårligere bedømmelser på grund af dårlige blenderegenskaber.

Hele testen kan læses gratis hos The Guardian.

Se vores artikel om Minikøleskab testoversigt: her er de 10 bedste

Læs også: Testoversigt: Find den bedste isterningemaskine her

Denne side er anmeldt af: Naja H. Bak Rating 10/10

Forfatter

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

Skriv en kommentar