Med en elektrisk langsom saftpresser er det let, hurtigt og stille, når du har brug for at presse din egen juice og juice af friske ingredienser. Det behandler råvarerne mere forsigtigt end saftcentrifugen, og på denne måde undgår du den stærke oxidation, der normalt opstår, når centrifugen kaster råvarerne rundt med høj kraft.

En langsom saftpresser giver således en dejlig ren juice eller juice, der enten kan drikkes, da den ellers bruges til fremstilling af forskellige retter.

Sådan udvælger vi produkter på Bomagasinet

I denne artikel gennemgår vi en række populære produkter, som vi har fundet ved hjælp af dybdegående research og analysearbejde. Vores Product Research Team analyserer markedet og finder nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med hundredvis af små som store webshops, og selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens egen professionelle vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på baggrund af:

  1
 • Officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes anmeldelser og meninger om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Data og viden om vores læsers præferencer
 • 5
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er vigtigt at notere, at artiklen ikke er en rangering af produkterne, men en gennemgang af markedets bedste produkter til brugernes behov.

Witt by Kuvings C9600

 • Test vinder – TV2 Norway
 • Topscorer – Aftonbladet

Witt af Kuvings C9600 er en god langsom saftpresser i det øverste prisklasse, som roses af anmelderne. Den har et stort påfyldningsrør, er let at bruge og kan rengøres hurtigt efter brug.

Derfor anbefaler vi Witt af Kuvings C9600: Denne langsomme saftpresser klarer sig godt i test og er også populær hos købere. Blandt andet roses det for at være let at bruge, da de aftagelige dele let og intuitivt samles, og påfyldningsrøret er stort nok til at tage hele frugter i form af for eksempel æbler og appelsiner og derudover kan også tage hele gulerødder og andre rodfrugter af samme størrelse. Efter brug kan de aftagelige dele let skylles af og rengøres, så du ikke behøver at bruge tid og knæ fedt på dette bagefter. TV2 Norge bemærker også, at den langsomme saftpresser er relativt stille, men også hurtig. Det er således ideelt at bruge om morgenen, hvis du ikke ønsker at vække hele husstanden under processen.

Om: Witt af Kuvings C9600 er en nyere og forbedret version af tidligere modeller fra samme firma. Designet er blandt andet opdateret, og generelt er det blevet mere brugervenligt.

Den langsomme saftpresser tager hele frugter og grøntsager op til 75 millimeter, hvilket svarer til størrelsen på et æble. Efter brug kan det rengøres med det medfølgende værktøj eller skylles under rindende vand. Den kører ved 50 omdr./min. Og vejer 6,9 kilo. Det er således en af ​​de tungere maskiner, som igen også er stabile på køkkenbordet under brug.

Saftpresseren kan modstå brug i op til 30 minutter uden pause.

Specifikationer:

 • 240 watt motor
 • 50 omdrejninger pr. Minut

Omega Mega Mouth MMV-702

 • Test vinder – Trusted Reviews

Omega Mega Mouth MMV-702 er beskrevet af “Trusted Reviews” som den ultimative juicer. Det er effektivt, brugervenligt og kan endda fremstille sorbet ved hjælp af frosne frugter.

Derfor anbefaler vi Omega Mega Mouth MMV-702: Denne slow juicer er det rigtige valg for dig, der har brug for det hver dag og til mange forskellige formål. Det fungerer godt i test og kan bruges til alt andet end juice. Det nævnes for eksempel, at det kan bruges med det medfølgende udstyr til at fremstille sorbet, smoothies og nøddesmør. Således får du en komplet køkkenmaskine, der kan håndtere flere opgaver i en enhed. Hvis du er interesseret i en sund livsstil og vil producere mere mad fra bunden, er det derfor et rigtig godt valg. Prisen er høj, men ifølge testpanelerne er det også pengene værd.

Om: Omega Mega Mouth MMV-702 har, som navnet antyder, et stort påfyldningsrør. For enden af ​​påfyldningsrøret er desuden monteret en bakke, således at du kan kværne større stykker frugt – og i nogle tilfælde hele frugter. Påfyldningsrøret har en diameter på 76 millimeter.

Langsom juiceren kører med 60 omdrejninger i minuttet, og motoreffekten er på 240 Watt. Der medfølger en juicekande, en beholder til frugtkød, et rengøringsværktøj og et par børster.

Den vejer jeg har selv 6,85 kilo, så den er blandt de tungere modeller på markedet.

Specifikationer:

 • Stort påfyldningsrør på 76 mm.
 • Rengøringsbørste medfølger
 • 240 Watt motor

 


Witt by Kuvings B6200S

 • Testvinder – High On Life (Forgænger)

Witt by Kuvings B6100 vinder test hos High On Life og tager hele frugter, hvilket den nye B6200S også gør. Den roses især for at være meget støjsvag, og er således et godt køb til dig der skal bruge den ofte.

Derfor anbefaler vi Witt by Kuvings B6200S: Denne slow juicer er identisk med tidligere testvinder hos High On Life. Den roses blandt andet for at kunne tage hele frugter og grøntsager, hvilket er en fordel i en travl hverdag hvor man ikke altid har tid til at stå og skære alt ud i små tern. Køberne roser tidligere modeller af denne slow juicer for at være særdeles støjsvag, kraftig og udholdende, hvilket er en stor fordel hvis du ønsker at bruge den flere gange dagligt. Den er desuden nem at samle, skille ad og rengøre.

Om: Witt by Kuvings B6200S er en kraftfuld og effektiv slow juicer. Her har du mulighed for at “fodre” den med hele æbler, tomater, appelsiner og citroner, hvilket gør presningen nemmere og mere effektiv sammenlignet med hvis du først skal skære alting ud før presning. Selve røret er udstyret med et lille skær, der klarer udskæringen af frugt og grønt inden det presses i kværnen, og herefter bliver saften presset ud gennem sien med 50 omdrejninger i minuttet. Du kan blandt andet se den i aktion i denne video.

Med til slow juiceren følger en kande på 400 milliliter til juice, en kande til frugtkød, et rengøringsværktøj og en rengøringsbørste. Under drift er lydniveau på ned til 30 decibel, hvilket er lavere end de fleste køleskabe.

Specifikationer:

 • 240 Watt motor
 • 50 omdrejninger pr. minut
 • Ekstra stort påfyldningsrør

Philips HR1887/80

 • Gode anmeldelser

Philips HR1887/80 er en særdeles populær og billig slow juicer, som særligt anbefales til begyndere der ønsker en nem og brugervenlig maskine til lejlighedsvis anvendelse.

Derfor anbefaler vi Philips HR1887/80: Denne slow juicer er blandt de mest populære på markedet netop nu, hvilket formentlig skyldes den attraktive pris og mange nyttige funktioner. De fleste købere er vilde med den, og roser blandt andet brugervenligheden samt effektiviteten. Designet gør den nem at rengøre, og det store påfyldningsrør med en diameter på 70 millimeter betyder at du kan presse større stykker frugt og grøntsager. Det er med andre ord en af de bedste modeller til dig, der eksempelvis ønsker at presse frisk og sund juice til weekendens morgenbord.

Om: Philips HR1887/80 hører til den billige Viva Collection, og prismæssigt befinder den sig i den lave ende. Den har de mest gængse funktioner og egenskaber, og er således egnet til alle der ønsker en slow juicer til lejlighedsvis anvendelse.

Slow juiceren fra Philips fremhæves som ekstra brugervenlig, og Philips nævner blandt andet det store påfyldningsrør og rengøringsvenligheden som de vigtigste egenskaber.  Røret til påfyldning har en diameter på 70 millimeter, hvilket muliggør presning af flere slags hele frugter og grøntsager. Efterfølgende kan systemet skilles ad og rengøres på få minutter, og alle aftagelige dele tåler desuden opvaskemaskine.

Der medfølger til denne model en kande på 1 liter, som du kan presse juicen ned i. Derudover medfølger der også en beholder på 0,75 liter til frugtkød.

Specifikationer:

 • 150 Watt motor
 • Stort påfyldningsrør på 70 mm.
 • Frugtkødsbeholder på 0,75 liter
 • Smalt design – 13,7 cm. bred
 • Kande på 1 liter medfølger
 • QuickClean system til hurtig rengøring

Kenwood KAX720PL – Velegnet til alsidigt brug

 • Kenwood KAX720PL - Velegnet til alsidigt brugNummer 3 i sin kategori hos #?
 • 4,5/5 stjerner hos #?
 • 5/5 stjerner hos Yuppiechef.com
 • 4,5/5 stjerner hos Amazn.ca

Kenwood KAX720PL har scoret en plads som nummer 3 i sin kategori hos #? samtidig med at den har scoret hele 4,5 ud af 5 stjerner blandt anmeldere på samme hjemmeside. 

Derudover har den også scoret hele 5 stjerner ud af 5 stjerner hos Yuppiechef.com, hvor den blandt andet har fået kommentaren: Det her produkt er fantastisk: Jeg elsker min slow juicer. Meget lidt spild og den fungerer så godt!”. 

Derudover scorer Kenwood KAX720PL også 4,5 ud af 5 stjerner i gennemsnit blandt mere end 300 anmeldere hos Amazon.ca, hvor den særligt roses for at være pengene værd, at være fremstillet i materialer af høj kvalitet, hvor nemt det er at rengøre og samle maskinen, samt dens evne til at behandle alle grøntsager og frugter.

Derfor anbefaler vi Kenwood KAX720PL

Kenwood KAX720PL anbefales, fordi den placerer sig godt i sin kategori og scorer gode anmeldelser blandt kunderne på tværs af forhandlere.

Derudover er den nem at gøre rent og samle efter rengøring, hvilket øger dens brugervenlighed, og den kan takle enhver grøntsag eller frugt, hvilket øger dens alsidighed.

Om

Med Kenwood KAX720PL kan du starte hver dag med friskpresset juice, hvorigennem du får en masse gode næringsstoffer, der skal give dig den rette energi til at komme igennem dagen med et smil på læben.

Slow juiceren takler enhver form for grøntsag eller frugt, hvorfor du har stor mulighed for at afprøve forskellige kombinationer, og finde frem til dine favoritter. Se eventuelt hvor mange næringsstoffer, du kan samle i én juice for at udnytte maskinens potentiale mest muligt.

Hvis du af og til nyder et glas mandelmælk eller blot foretrækker det fremfor traditionel mælk i enkelte tilfælde, så kan denne slow juicer også takle det.

Skålen har en volumen på 0,4 L og selve maskinen måler kun 270 mm i bredden, 220 mm i dybden og 270 mm i højden, hvorfor den sagtens kan stå på køkkenbordet uden at fylde for meget – med dens flotte udseende, pynter den måske endda.

Kenwood KAX720PL vs. Markedet

Kenwood KAX720PL er en lille maskine, der takler store frugter, hvorfor den ikke fylder på køkkenbordet, men sparer din tid i tilberedningsprocessen. 

Derfor bør du købe denne slow juicer

 • Kan rengøres i vaskemaskine
 • Fylder ikke meget på køkkenbordet
 • Kan bruges til at lave mandelmælk

Specifikationer

 • Materiale: Plast
 • Skål: 0,4 liter

PHILIPS HR1889/70 – Hurtigere tilberedning, hurtigere rengøring

 • PHILIPS HR1889/70 - Hurtigere tilberedning, hurtigere rengøringNummer 5 i sin kategori hos #?
 • 4,3/5 stjerner hos #?
 • 4,7/5 stjerner hos Philips.dk
 • 8,3/10 stjerner os Currys.co.uk
 • 4,2/5 stjerner hos Argos.co.uk

PHILIPS HR1889/70 har scoret en plads som nummer 5 i sin kategori hos #?, mens produktet også scorer 4,3 ud af stjerner i gennemsnit blandt deres 150+ anmeldere, hvor den blandt andet har fået kommentaren: ”Kan stærkt anbefale den til hverdagsbrug: Den har bogstaveligt talt ændret vores liv. Vi er helt stoppet med vitaminpiller. Enhver grøntsag eller frugt er fantastisk. Let at vaske og gøre ren […]”. 

Derudover scorer den også 4,7 ud af 5 stjerner i gennemsnit blandt anmeldere hos Philips.dk, hvoraf 100% anbefaler produktet og den særligt roses for dens brugervenlighed, nemme rengøring og dens gode filtreringsevne, mens flere også nævner, at de bruger den hver dag. 

Hos Currys.co.uk scorer denne slow juicer 8,3 ud af 10 stjerner i gennemsnit blandt deres anmeldere, hvor den scorer 8,8 stjerner for brugervenlighed, 8,3 stjerner for design og byggekvalitet, 7,8 stjerner for effektivitet, og sidst 7 stjerner for værdi for pengene. Særligt roses den for at være nem at brug og nem at gøre ren. 

Sidst scorer PHILIPS HR1889/70 4,2 ud af 5 stjerner i gennemsnit blandt 75+ anmeldere hos Argos.co.uk, der også personligt anbefaler produktet. Anmelderne giver den her 4,3 stjerner for design, 4,6 stjerner for brugervenlighed og 3,8 stjerner for performance.

Derfor anbefaler vi PHILIPS HR1889/70

PHILIPS HR1889/70 anbefales, da den placerer sig godt i sin kategori, scorer flotte point hos kunderne samt anbefales af forhandlerne selv. Den er udarbejdet i samarbejde med eksperter, der sikrer at juicen bliver sund og næringsrig.

Om

PHILIPS HR1889/70 får saften ud af enhver ingrediens, der langsomt presses igennem maskinen ganske langsomt samtidig med, at vitaminer og mineraler bevares med op til 80%, så du stadig får alle næringsstofferne. Vælg imellem mange forskellige opskrifter med mange forskellige frugter og grøntsager i det medfølgende opskrifthæfte og find dine favoritter, så du kan starte dagen rigtigt hver dag. 

PHILIPS HR1889/70 vs. Markedet

PHILIPS HR1889/70 er ikke blot et slow juicer, der lader dig klare tingene selv. Den kommer med et opskrifthæfte fyldt med forskellige opskrifter, der alle er udarbejdet af eksperter, hvorfor du også får en masse detaljeret ernæringsinformation, så du ved præcis, hvilke frugter og grøntsager, der kan have en positiv effekt på din krop, hverdag og energiniveau. 

Derfor bør du købe denne slow juicer

 • Juicekande og opskrifthæfte medfølger
 • Frigør næringsværdige fra frugter og grøntsager med op til 80% udtrækning
 • De fleste dele kan gå i opvaskemaskinen

Specifikationer

 • 150 Watt motor
 • Kan takle hele frugter

Sådan får du mest muligt ud af din slow juicer

En slow juicer er i sig selv en god investering for dit almene velbefindende, da frugter og grøntsager indeholder rigtig mange vigtige vitaminer og næringsstoffer. Det er dog ikke helt ligegyldigt hvordan de forarbejder råvarerne hvis du ønsker det bedst mulige udbytte, skriver Videnskab.dk.

Under presningen udsættes juicen nemlig for både lys og ilt, hvilket får indholdet af vitaminer til at mindskes eller ændre sig. Her nævnes C-vitamin som et eksempel. C-vitamin kaldes også for ascorbinsyre, som ved tilførsel af ilt ændres til dehydroascorbinsyre og igen til diketogulonsyre, som ikke har nogen vitaminvirkning.

Der sker dog også det positive under presningen, at plantecellernes cellevægge og membraner nedbrydes delvist. Det betyder at vitaminerne frigøres, og mens nogen af dem nedbrydes kan de resterende vitaminer altså nemmere optages af kroppen.

Derfor: Tilsæt ALTID frugtkødet

Udover at frugtkødet stadig kan indeholder en del safter, er det faktisk også en sundhedsmæssigt god idé at tilsætte den til den færdige juice. De fleste af vitaminerne sidder nemlig i frugtkødet, og det er ligeledes her du finder størstedelen af fibrene. Mineralerne får du uanset hvad, men de forekommer ligeledes både i frugtkødet og den færdigpressede juice.

Det handler således om at få det hele med, når du presser saft og juice. Frugtkødet er en vigtig kilde til vitaminer, så det kan være en rigtig god idé at vænne dig selv og børnene til at drikke juicer og safter med frugtkød tilsat. Dermed får du mest muligt ud af dine frugter og grøntsager, og du vil med stor sandsynlighed også opnå en bedre mæthedsfornemmelse når du ikke sorterer frugtkødet fra.

Testkilder

I denne artikel har vi som led i vores research gennemgået en række tests og anmeldelser af slow juicere. De fleste tests omhandler dog de billigere og mere populære saftpressere, som dog har den ulempe at de ikke er lige så nænsomme ved frugterne og grøntsagerne under presningen. Derfor har vi valgt at lade forbrugeranmeldelserne have større indflydelse på vores vurderinger i denne artikel. Herunder får du indblik i de testresultater, vi har kunnet finde for slow juicere:

Trusted Reviews (31. januar 2019)

Test af KitchenAid Artisan slow juicer.

I denne test kigges der nærmere på ovenstående slow juicer, og følgende punkter gennemgås:

 • Introduktion
 • Design
 • Ibrugtagning
 • Overvejelser før køb
 • Konklusion

Slow juiceren fra KitchenAid får en høj samlet bedømmelse, og roses blandt andet for at være veldesignet og brugervenlig. Det trækker dog en smule ned at den kan være svær at samle.

Hele testen kan læses gratis hos Trusted Reviews.

Trusted Reviews (22. august 2018)

I denne artikel samler Trusted Reviews op på de bedste slow juicere i 2018.

De er alle blevet testet af deres eget panel, og rangeret herefter. Modellerne fremhæves med billeder, fordele/ulemper, samt en redegørelse for hvad der gør dem til de bedste slow juicere i årets løb.

På førstepladsen placeres Omega Mega Mouth MMV-702, og derudover rangerer flere andre juicere også højt.

Du kan læse hele artiklen gratis hos Trusted Reviews.

Aftonbladet (15. december 2017)

I denne test har Aftonbladets testpanel afprøvet 6 forskellige slow juicere og en enkelt saftcentrifuge, for at se hvilke der klarer sig bedst.

Slow juicerne er blevet sat til at lave appelsinjuice, gulerod- og ingefærjuice samt hvidkålsjuice, for at undersøge hvordan de klarer sig med forskellige ingredienser. Essensen af testen var blandt andet at undersøge hvor stor andel af råvarerne der blev til juice, og her spænder resultatet fra små 28 procent og helt op til 76 procent. Derudover blev det undersøgt hvor nemme de var at betjene og rengøre.

Det står i testen klart at flere af slow juicerne er ganske gode, men også dyre. Testens vinder blev Witt by Kuvings C9600, som da også laver en fortrinlig juice. Philips HR1922, som er en saftcentrifuge, klarede sig også godt, og begge modeller blev således testvindere. OBH Nordica Infiny Juice fik ligeledes en høj bedømmelse og anbefales som et godt køb på grund af en lav pris.

Hele testen kan læses hos Aftonbladet, mod oprettelse af betalt medlemsskab.

Trusted Reviews (12. december 2017)

Test af Philips HR1946/70.

I denne test kigges der nærmere på ovenstående slow juicer. Der er fokus på følgende punkter i testartiklen:

 • Design og egenskaber
 • Betjening
 • Hvorfor købe den?
 • Konklusion

Testpanelet er positive, og slow juiceren får en samlet bedømmelse på 4,5 ud af 5 stjerner. Den roses for at være særligt nem at anvende, men også for at udnytte saften i frugter og grøntsager optimalt. Den er således et godt valg for alle, der ønsker en sund livsstil og dermed kommer til at bruge den ofte.

Hele testen kan læses gratis hos Trusted Reviews.

Good Housekeeping (7. september 2017)

Test af KitchenAid Artisan slow juicer.

I denne test er ovennævnte slow juicer blevet afprøvet og vurderet.

Der gennemgås grundlæggende funktioner og anvendelse, og testpanelet redegør derudover for hvad de kan lide, hvad de ikke kan lide, og derudover bringer de en konklusion.

Som del af den samlede bedømmelse vurderes følgende:

 • Brugervenlighed
 • Design
 • Effektivitet
 • Brugsanvisning

Det vurderes at slow juiceren klarer sig godt på både brugervenlighed og design, mens den klarer sig mindre godt på effektivitet. Dette skyldes at den kan være lidt omstændelig at anvende.

Du kan læse hele testen gratis hos Good Housekeeping.

TV2.no (14. april 2016)

TV2 Hjelper Deg har testet 5 forskellige slow juicere, for at finde frem til den bedste. Der er primært tale om de lidt dyrere modeller, med et prisniveau fra 2.500 norske kroner og opefter.

I testen er slow juicerne bedømt ud fra følgende delkriterier:

 • Juicer-egenskaber
 • Støjniveau
 • Rengøring
 • Helhedsindtryk

Witt by Kuvings C9600 endte med at blive testens vinder, med en totalbedømmelse på 41 point. Den fik ros for et stort påfyldningsrør og lavt støjniveau, og derudover er den effektiv i brug.

Kenwood JMP 600 klarede sig også godt i testen og kom på andenpladsen, mens Witt Juicepresso også klarer sig fint.

Hele testen kan læses gratis hos TV2.no.

Råd & Rön (26. august 2015)

Det svenske forbrugermagasin og pendant til danske Tænk har fået testet 26 saftcentrifuger og slowjuicere i løbet af sommeren 2015. I overskriften konkluderes at “slow juicere sjældent er pengene værd”, men enkelte modeller klarer sig alligevel rigtig godt i testen.

Der er fokus på følgende kriterier i Råd & Röns test:

 • Juicekvalitet 45 %
 • Brugervenlighed 20 %
 • Rengøring 20 %
 • Byggekvalitet 5 %
 • Støjniveau 10 %

Da testen er foretaget på samme laboratorium som Tænk også fik testet deres saftpressere, er mange af produkterne ens. Således er det også Philips HR1871 der bliver bedst i test, mens både Bosch MES25 og Philips HR1855 vurderes at være gode køb grundet en lav pris og gode egenskaber.

Flere slow juicere er også med i testen, og de klarer sig overvejende godt.

Du kan læse hele testen mod oprettelse af betalt medlemsskab hos Råd & Rön.

Tænk (6. august 2015)

Forbrugerrådet Tænk har i august 2015 testet 20 forskellige saftpressere med saftcentrifuge og slow juicere. Testpanelet har blandt andet vurderet hvor gode maskinerne er til at fremstille ensartet juice uden for mange frugtrester i selve juicen, og så er lydniveau og rengøring også blevet afprøvet og vurderet.

I testen indgår følgende kriterier:

 • Juicekvalitet 45 %
 • Brugervenlighed 20 %
 • Rengøring 20 %
 • Byggekvalitet 5 %
 • Støjniveau 10 %

Philips HR1871 og Braun MultiQuick 5 J500 bliver bedst i test. De er begge med centrifuge, hvilket betyder at frugt og grøntsager kværnes og slynges rundt i en cylinder, hvorefter saften presses ned i en beholder. De roses for at være effektive og nemme at bruge.

Et par slow juicere er også med i toppen, hvor de ligeledes klarer sig ganske fint.

Du kan læse hele testen ved at oprette et betalt medlemsskab hos Tænk.

Gastromand (12. juli 2015)

Test af Witt Juicepresso.

I denne test kigges der nærmere på slow juiceren Witt Juicepresso, som er lillebror til den dyrere Kuvings B6100.

Testen belyser følgende:

 • Udseende og førstehåndsindtryk
 • Materialevalg og kvalitet
 • Centrifuge vs. slow juicer
 • Praktisk test

I testen slow juiceren for lidt af hvert, men den klarer opgaverne rigtig fint. Den afprøves med en række forskellige opskrifter, og du kan se billeder af dem alle på Gastromands hjemmeside.

Politiken (16. januar 2015)

I januar 2015 fik Politiken foretaget en test af 3 saftpressere og 3 slow juicere. Idéen var at teste og sammenligne de to typer saftpressere, som henholdsvis slynger og kværner frugten og grøntsagerne.

Politiken fik testen udført på Hotel- og Restaurantskolen i København, og her har en underviser og 13 kursister testet de forskellige saftpressere og udfyldt et skema. De er blevet testet med både grove og fine grøntsager og frugter, blandt andet grønkål, broccoli, rødbeder, æbler, appelsiner og gulerødder. Der er således taget udgangspunkt i de mest populære frugter og grøntsager. Hver saftpressere er vurderet ud fra smag, brugervenlighed og holdbarhed, samt den almene oplevelse af maskinerne.

Wilfa Juicemaster Sj-150a overrasker positivt i testen, og ender derfor med at blive bedst i test blandt saftpresserne.

Du kan læse hele testen hos Politiken, mod oprettelse af betalt medlemsskab.

Alt For Damerne (23. april 2014)

I denne artikel har ugebladet Alt For Damerne sammenlignet en slow juicer med en saftcentrifuge. Her har de kigget på hvor effektivt de to typer maskiner arbejder, samt hvor god den færdige juice bliver.

Slow juiceren fra Wilfa ender med at få ros for at være nem at bruge og nem at rengøre, mens den dog får kritik for at være upraktisk i brug, da frugter og grøntsager skal skrælles, pilles og skæres i mindre stykker før de kan presses.

I deres test opsummeres resultatet med at Wilfas slow juicer giver flere vitaminer i juicen, fylder mindre i opvaskemaskinen og resterne fra juicefremstillingen kan bruges i salat og lignende, da der intet spild er ved at presse juice med en slow juicer. Saftcentrifugen får til gengæld ros for at være hurtig og effektiv, mens den er mere besværlig og pladskrævende under rengøring. Desuden kan restproduktet fra en saftcentrifuge ikke bruges.

Living Smart TV (26. januar 2014)

Her er der igen fokus på Wilfa SJ-150A Juicemaster slow juiceren, som gennemgår en række prøvelser i LSTV’s slow juicer test. Den får ros for at give et flot resultat, som dog tager længere tid at komme frem til end på en saftcentrifuge.

Testen er uvidenskabelig i dens opbygning, og der testet kun med appelsiner, men du får alligevel et godt indblik i hvordan Wilfas slow juicer fungerer i video-testen.

Wilfas SJ-150A ender med en karakter på 48/100, men roses for at være en god begynder-slow juicer til dig der måske ikke ønsker at bruge over 3.000 kroner på en god model.

Stiftung Warentest (august 2013)

I august 2013 foretog den anerkendte testportal Stiftung Warentest (Test.de) en omfattende saftpresser test, hvor hele 15 pressere af typerne saftcentrifuge og slow juicer blev testet ud fra nogle faste kriterier og scenarier.

De 4 slow juicere i denne test klarer sig overvejende godt, og bedst af de 4 blev Green Star Elite GSE 5000, som også er testens absolut dyreste med en pris på mere end 4.000 danske kroner. Den får stor ros for sin høje byggekvalitet, gode slutprodukt og meget støjsvage motor. Rent sikkerhedsmæssigt er den dog ikke blandt de bedste, og den frarådes helt til brug af børn.

Icakuriren (19. oktober 2012)

Det anerkendte svenske forbrugermagasin Icakuriren har foretaget en saftpresser test, hvor i alt 10 modeller er blevet testet og sammenlignet. I testen indgår 3 slow juicere, hvor 2 af dem ender på 4/5 hjerter.

I testen er der blevet presset henholdsvis 1 kg æbler, 1 kg gulerødder og 1 kg tomater. Alle saftpresserne har kørt i alt 10 minutter, for at måle på effektiviteten, og for at finde den bedste. Desuden er brugervenligheden blevet vurderet ud fra hvor let det er at påfylde og hvor lette de er at rengøre, samle og skille ad.

Testens vinder bliver en Philips saftcentrifuge, som får 5/5 hjerter – de tre slow juicere lander på pæne karakterer, og ingen af dem vurderes at være dårlige.

Testen er gratis at læse.

High On Life

Juicemester Mads Bo har taget et kig på de 12 mest populære saftpressere i Danmark. I hans artikel kan du desuden læse en god og uddybet sammenligning af slow juicer og saftcentrifuge, så du kan få indblik i hvilke afgørende forskelle der er på de to slags maskiner.

Artiklen er stillet flot og pænt op, og du kan læse om en god række fordele/ulemper ved hver enkelt saftpresser.

Testens vinder bliver Kuvings B6100, som vurderes at være i en høj kvalitet og nem at bruge. Desuden er det en stor fordel at der kan påfyldes hele frugter og grøntsager i det store påfyldningsrør.

Læs også: Testoversigt: Find den bedste isterningemaskine her

Læs også: Sodavandsmaskine test – her er de 5 bedste sodavandsmaskiner


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

KitchenAid Artisan 5KVJ0111

 • Topscorer – Trusted Reviews
 • Topscorer – Good Housekeeping

Hvis man kan lide flot retro inspireret design, er KitchenAid Artisan slow juiceren et godt valg. Den klarer sig også godt i test, og udmærker sig især til frugter og bær.

Derfor anbefaler vi KitchenAid Artisan 5KVJ0111: Hvis du synes at en slow juicer rimer på kedeligt plastikdesign, så bør du tage et kig på denne model. KitchenAid Artisan slow juiceren klarer sig godt i test, og så ser den godt ud i både det moderne og klassiske køkken. Hos både Good Housekeeping og Trusted Reviews roses den for at være nem at anvende og effektiv i drift, hvilket tilsammen gør den til et godt valg for dig der skal fremstille frisk juice til hverdag. Den presser en god mængde juice ud af både frugter og bær, og alle aftagelige dele kan gå i opvaskemaskinen for hurtig og nem rengøring. Alt i alt er den således en god og flot slow juicer, som sagtens kan tåle at stå fremme i køkkenet.

 

Om: KitchenAid Artisan 5KVJ0111 er en slow juicer i et retro inspireret design, som gør den egnet til at have stående fremme i køkkenet. Den fås i forskellige farver, og er på billedet vist i en sort variant.

Specielt for denne slow juicer er at kanden kan sættes ind under selve presseren, hvilket betyder at den ikke står ved siden af på køkkenbordet. Opsamleren til frugtkød står ved siden af, men kan gemmes væk når den ikke bruges. Kanden til den færdige juice er på 1 liter, hvilket er tilstrækkeligt til brug ved familiens morgenbord. Derudover medfølger også en lidt mindre saftbeholder på 800 milliliter.

Specifikationer:

 • 250 Watt motor
 • Kapacitet på 1 liter
 • Inkl. 3 sier
 • Inkl. rengøringsbørste

Witt by Kuvings EVO920 Slow Juicer – Hurtig juice og nem rengøring

 • Witt by Kuvings EVO920 Slow Juicer - Hurtig juice og nem rengøringNummer 2 i sin kategori hos #?
 • Populær hos Skousen.dk
 • Nummer 3 i sin kategori hos Skousen.dk
 • Populær hos Whiteaway.com
 • Nummer 7 i sin kategori hos Whiteaway.com
 • Nummer 3 i sin kategori hos Kitchenone.dk

Witt by Kuvings EVO920 er nummer 2 i sin kategori hos #?, hvorfor du altså er garanteret et af de bedste produkter på markedet af denne slags, hvis du vælger at købe netop denne model.

Derudover det også en af de populære modeller hos den danske forhandler Skousen.dk, hvor den ligger som nummer 3 i sin kategori.

 

Hos Whiteaway.com er Witt by Kuvings EVo920 også blandt de mest populære produkter, mens den scorer en plads som nummer 7 i sin kategori.

Sidst har denne model også scoret en plads som nummer 3 i sin kategori hos Kitcheone.dk, hvorfor den altså er populær på tværs af forhandlere, samt befinder sig blandt de bedste produkter på markedet.

Derfor anbefaler vi Witt by Kuvings EVO920:

Denne slow juicer ligger godt i sin kategori på tværs af forhandlere, og så er den populær blandt kunderne. Derudover er det særligt værd at fremhæve, at denne maskine giver en lækker juice, der er 30% renere samt holder længere i køleskabet, end den juice, som lignende produkter kan lave.

Om: 

Witt by Kuvings EVO920 gør det muligt at lave enkle, lækre og næringsrige juices på få minutter, hvorfor du altid kan starte morgenen helt rigtigt. 

Slow juiceren har et stort hul på hele 8,2 cm, hvorfor du kan køre hele frugter og grøntsager igennem, og dermed spare tid på tilberedningen før selve juice-processen. Juicen, der kommer ud af maskinen, er 30% renere grundet den bedre filtrering, og da den kværner grøntsagerne fremfor at presse dem, vil din juice få en længere holdbarhed; juicen kan opbevares i køleskabet i op til 3 dage. 

Derudover er juiceren også udstyret med en praktisk drypfri smartcap, der lader dig lukke juicen inde i en beholder, så den kan blandes godt, inden den hældes på kande. 

Rengøringen efterfølgende er også nemt og hurtigt klaret, da fiberudtaget er større og pulpen nemmere kommer ud. Dette medvirkes også af det medfølgende rengøringsværktøj, der sikrer optimal hygiejne og nemhed.

Witt by Kuvings EVO920 vs. markedet

Denne slowjuicer adskiller sig fra markedet, da den forvandler store stykker frugt til en 30% renere juice, der kan holde længe i køleskabet.

Derfor bør du købe denne slow juicer:

 • 30% renere juice
 • Nem rengøring 
 • Holder i køleskabet i op til 3 dage

Specifikationer:

 • 240 Watt motor
 • Omdrejninger pr. minut: 50

FAQ

???? Hvilken Slow juicer er bedst i test?

Vi har samlet en test over de bedste slow juicere på markedet i 2020. Vi har fundet flere test vinder i forskellige klasser. Du kan læse mere på selve artiklen.

???? Hvordan testes slow juicere?

Langsom juice vurderes på deres forskellige funktioner og specifikationer. Endelig vurderes de på holdbarhed og brugervenlighed.

Hvad skal jeg overveje, når jeg vælger en af ​​de mange langsomme saftpressere?

Vi anbefaler, at du overvejer, hvor meget du har brug for, og hvor meget du forventer at bruge på det. Derudover skal du overveje, hvad dit budget er, der findes langsomme juicepresser til flere forskellige prisklasser.

Denne side er blevet gennemgået af: Oliver R. Kjær Rating 10/10

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

2 kommentarer

 1. henrik andersen Svar

  Har selv købt en bosch juice presser, men bruger nu en 20 år gammel juice presser fra moulinex,
  Som giver 20 % mere juice .
  Det undrer mig at i ikke i jeres test angiver hvor meget juice de forskellige maskiner laver.

  Henrik

  • Hej Henrik
   Tak for din kommentar. Bomagasinet.dk foretager ikke selv tests, men baserer udelukkende vurderinger og anbefalinger på testresultater fra blandt andet Tænk, Råd & Rön og Stiftung Warentest, samt en masse forskellige ugeblade og magasiner.
   Da jeg skrev denne artikel, fandt jeg ingen oplysninger om den mængde juice, der produceredes i hver enkelt juicer – Stiftung Warentest gav eksempelvis blot en bedømmelse af mængden af juice, uden at angive konkrete målinger eller tal. Deres vurderinger blev således baseret på blandt andet kvaliteten af flere slags frugter og grøntsager, sammen med kriterier som energiforbrug og brugervenlighed.
   Det er selvfølgelig interessant at vide hvor meget juice de forskellige maskiner kan få ud af frugt og grønt, og jeg vil selvfølgelig tilføje dette så snart jeg bliver bekendt med tests hvor dette er angivet :-)
   Mvh
   Thomas, Bomagasinet.dk

Skriv en kommentar