En skægtrimmer skal både være præcis, effektiv og skånsom mod huden. Men hvilken er egentlig bedst? Vi har kigget på en række testresultater og anmeldelser, og fundet de 3 bedste skægtrimmere på markedet netop nu.

Herunder er vores top 3 over de bedste skægtrimmere lige nu:

Wella Professional Contura HS 61 er dyr men suveræn

wella-professional-contura-hs-61-skaegtrimmer
Wella Professional Contura HS 61 er en professionel og let skægtrimmer. Klik og læs mere.
Bedste pris: 1.199,00 (Beautycos)

Derfor anbefaler vi Wella Professional Contura HS 61:  Utallige positive anmeldelser i webshoppen Made4men bevidner, at denne skægtrimmer er den bedste af sin slags. 14 ud af i alt 15 anmeldere er svært tilfredse, og roser den blandt andet for at være velegnet til fintrimning af skæg og bakkenbarter. Der er ikke foretaget nogle officielle tests af denne skægtrimmer.

Skægtrimmeren er desuden en del af Wellas Professional-sortiment, som primært henvender sig til frisører og stylister, men også til private der ønsker et supergodt og holdbart produkt.

Wella Professional Contura HS 61 kommer med en ladestation, som måske for nogens vedkommende kan være lidt “klodset” at se på. Til gengæld slipper du for at bakse med ledninger, når den skal oplades, da den blot sættes i stationen og dermed oplades. Det gør den desuden velegnet til dig der trimmer skæg ofte. På trods af den høje kvalitet, er den faktisk meget let – den vejer nemlig kun 110 gram. Den leveres med et 25mm bredt skær, der klipper helt ned til omkring 0,1mm, og med afstandsstykket monteret kan den indstilles i længder mellem 3 og 6 mm.

Om Wella Professional Contura HS 61 skægtrimmeren:

 • Skær i rustfrit stål og kabinet i aluminium
 • Vægt: 110 gram
 • Klippelængde: 0,1 til 6 mm
 • Klippebredde: 25 mm
 • Oplades i medfølgende ladestation
 • Inkl. afstandsstykke, rensebørste, olieflaske
Forhandlere
Butik Pris Fragt Total Læs mere
1.199,00 kr. 0,00 kr. 1.199,00 kr. Til butik »
1.199,00 kr. 0,00 kr. 1.199,00 kr. Til butik »

Philips BT9280 har roterbart skæreblad og laser

philips-skaegtrimmer-serie-9000
Philips BT9280 skægtrimmeren har rotérbart skæreblad, med en side på 32mm og en på 15mm., og så kan den indbyggede laser hjælpe med præcisionen.
Bedste pris: 688,00 (Wupti)

Derfor anbefaler vi Philips BT9280:  Flere anmeldelser og test peger på at denne skægtrimmer fra Philips er en af de mest præcise på markedet. Det er den primært fordi den har et vendbart skær, så du både har en klippeside på 32mm og en på 15mm. Du kan således trimme skægget meget præcist, eksempelvis rundt om munden eller på andre små områder. Blandt andet hos Technik Zu Hause (læs om testen i bunden af artiklen) roses maskinen for at være komfortabel og nem at rengøre, ligesom den hos norske DinSide får topbedømmelse for dens høje præcision.

Philips kører fuld damp på markedsføringen af denne skægtrimmer, og fremhæver især den indbyggede laser-guide som et helt unikt redskab til præcisionsklipning af skægget. Sandheden er imidlertid bare, at flere forbrugere finder laseren generende, da den lyser så kraftigt at det kan være svært at se det område man er ved at klippe. Derfor vælger mange at slå laseren fra i stedet. Det tynde og vendbare skær er imidlertid grunden til at Philips skægtrimmeren får så meget ros – for med en side på 32mm og en side på 15mm i bredden, er der taget højde for ultra-præcis klipning på selv meget små områder af ansigtet – blandt andet omkring munden.

Om Philips Series 9000 BT9280/32 skægtrimmeren:

 • Dobbeltsidet skær: 15mm og 32mm klippebredde
 • Arbejdstid pr. opladning: 60 minutter
 • Ladetid: 60 minutter
 • Klippelængde: ca. 0,1 mm til 7 mm
 • Vandtæt: Kan rengøres under rindende vand
 • Inkl. afstandsstykker og opbevaringspose
Forhandlere
Butik Pris Fragt Total Læs mere
688,00 kr. 0,00 kr. 688,00 kr. Til butik »

BabyLiss E846E er en god og billig skægtrimmer

Babyliss-E846E-Skaegtrimmer
BabyLiss E846E er en billig og god skægtrimmer, som får førsteplads i test. Den er især god til 3-dages look og har mange justeringsmuligheder.
Bedste pris: 399,00 (Wupti)

Derfor anbefaler vi BabyLiss E846E:  Med en førsteplads i test hos norske TV2 (læs om testen i bunden af artiklen) og overvejende positive anmeldelser hos Amazon, tøver vi ikke med at anbefale BabyLiss skægtrimmeren som det perfekte valg for dig der ønsker en billig og god skægtrimmer, som især klarer 3-dages looket til perfektion. BabyLiss skægtrimmeren er udstyret med en stor rund drejeknap, så du kan indstille klippelængden fra 1mm og op til 15mm. Desuden er den vandtæt, og kan derfor skylles under rindende vand. Det gør den hygiejnisk i brug.

BabyLiss E846E er en rigtig god og billig skægtrimmer, der i kraft af dens alsidighed i forhold til klippelængden også kan bruges som hårtrimmer. Vi vurderer dog at den er mest effektiv som skægtrimmer, og især god til dig der går efter 3-dages looket. BabyLiss giver desuden en garanti på 3 år, og så får du 40 minutters klipning på én opladning. Er den ved at løbe tør for batteri midt under en trimning, kan du desuden tilslutte den til stikkontakten og fortsætte trimningen.

Om BabyLiss E846E skægtrimmeren:

 • Klippelængde: 1mm til 15mm
 • Drejehjul til justering af længden
 • Arbejdstid: 40 minutter
 • 3 års garanti
 • Vandtæt: Kan skylles under rindende vand
Forhandlere
Butik Pris Fragt Total Læs mere
399,00 kr. 0,00 kr. 399,00 kr. Til butik »
399,95 kr. 39,00 kr. 438,95 kr. Til butik »
499,00 kr. 0,00 kr. 499,00 kr. Til butik »

Testkilder

For at finde frem til den bedste skægtrimmer, har vi gennemset en række tests og anmeldelser på nettet. Vi har kigget på tests i Tyskland, Sverige og Norge. Herunder får du indblik i de tests og anmeldelser, der har haft indflydelse på vores vurderinger:

DinSide (24. november 2013)

Test af Philips Series 9000 (BT9280).

I alt 10 testpersoner har fået udleveret ovennævnte skægtrimmer, og haft den hjemme til test i tre uger. Under deres test skulle de bedømme skægtrimmeren ud fra kategorierne: Konstruktion, Brugervenlighed, Præcision og Indstillingsmuligheder. Alle delbedømmelserne blev til sidst lagt sammen, for at finde en totalscore og give en samlet bedømmelse af skægtrimmeren, som har været særligt interessant grundet dens laser-lys.

Philips skægtrimmer ender i testen med en score på 8,0 ud af 10, hvilket er rigtig flot. Den roses især for en meget høj præcision grundet det lille skærehoved, men også på arbejdstiden pr. opladning og det stilrene og ergonomiske design. Selve laseren ender dog med at trække ned, da den får skægtrimmeren til at koste og veje mere.

TV2.no (31. oktober 2013)

Hos norske TV2 har frisøren Snorre Andreassen haft 5 skægtrimmere til test. Frisøren vurderer at det flotteste skæg opnås ved at bruge en god skægtrimmer, og det kan godt lade sig gøre at finde en god skægtrimmer til en billig pris. Testen tager udgangspunkt i 5 billige skægtrimmere, hvor den dyreste koster 699 norske kroner.

BabyLiss E845E ender på en førsteplads, men er stærkt efterfulgt af Philips QT 4022/32, som dog er en kende dyrere. BabyLiss skægtrimmeren får ros i testen for at ligge godt i hånden og være nem at indstille. Den er desuden lille og stærk, samt let at rengøre grundet det vandtætte design.

Technik Zu Hause (oktober 2013)

Hos tyske Testberichte indsamles testresultater og anmeldelser fra hele Tyskland. Her finder du også en test fra Technik Zu Hause, der har kigget nærmere på Philips Series 9000 BT9280. I lyn-testen gennemgås skægtrimmerens funktioner på tysk, og den løber med “sehr gut”-bedømmelsen, der som regel gives til produkter af en særligt høj kvalitet.

Skäggbloggen (22. januar 2013)

I Sverige driver to skæg-entusiaster Skäggbloggen. Her har man taget en række skægtrimmere ind til test, blandt andet en BabyLiss E867 Magnus Samuelsson Edition, men også en lang række andre skægtrimmere er blevet testet ned i detaljer. Du kan således læse dig til præcise købsanbefalinger, og finde en skægtrimmer der passer nøjagtigt til dig.

Alle skægtrimmere i deres tests bedømmes på egenskaber, fordele, ulemper og hvad de er særligt velegnet til. Det er nemlig ikke helt ligegyldigt hvilken skægtrimmer du køber, da det i høj grad afhænger af hvilken slags skæg du ønsker. Du finder desuden en række gode billeder af hver enkelt skægtrimmer, som de selv har taget under test.

SVT.se (11. september 2012)

Tre skægtrimmere er blevet indkøbt og testet hos det svenske tv-selskab SVT og deres forbrugermagasin Plus. En skægtrimmer fra Braun, en fra Tristar og en fra Philips er blevet testet og resultatet sammenlignet.

I gennem testen danner der sig hurtigt et billede af hvilken der er bedst, og således er Tristar-skægtrimmeren hurtigt fravalgt som testvinder, mens fokus ligger på Braun og Philips. I sidste ende vinder Philips QT 4090, for at trimme skægget mere jævnt og præcist end de andre modeller.

PriceRunner (7. oktober 2011)

Hos den svenske afdeling af PriceRunner har det mandlige testpanel kigget nærmere på 4 skægtrimmere og vurderet dem på en skala fra 0 til 5 stjerner. Philips QT4090 løber med sejren, men også en skægtrimmer fra Braun får topkarakterer i deres test.

I testen sættes fokus på brugervenlighed, præcision og effektivitet.

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

1 kommentar

 1. Bjarne Lerup Svar

  Jeg kan godt anbefale Philips skægtrimmeren, selvom laseren er fuldstændig ubrugelig. Jeg har rigtig meget glæde af at kunne vende skæret, så jeg kan bruge den smalle side til præcisionstrimning omkring munden. Det er i mine øjne en god funktion, som jeg synes er overset ved andre skægtrimmere, der rigtigt nok er effektive men ikke særlig præcise.
  Man kan sikkert godt finde en billigere skægtrimmer end den fra Philips, som er lige så god, men jeg har nu bedst erfaringer med Philips.
  vh Bjarne

Skriv en kommentar