En skægtrimmer skal både være præcis, effektiv og skånsom mod huden. Men hvilken er egentlig bedst? Vi har kigget på en række testresultater og anmeldelser, og fundet frem til 8 af de bedste skægtrimmere netop nu. Den ene er endda en alt-i-én model, der kan bruges på hele kroppen.

Læs mere om alle 8 skægtrimmere herunder:

Philips BT5515 serie 5000 skægtrimmer – populær hos forbrugerne


Philips BT5515 serie 5000 skægtrimmer

Testresultater

Philips BT5515 skægtrimmer har fået 4,6 stjerner ud af 5 gennem mere end 1300 anmeldelser på Amazon.

Velegnet til

Philips BT5515 er en skægtrimmer, der passer til dig, som skal barbere alt fra et stort skæg til et tyndt skæg.

Om Philips BT5515 serie 5000

Denne skægtrimmer har hele 40 skærehøjder, som går fra 0,2 mm til 20 mm. Du kan altså få alle behov opfyldt her. Skægtrimmeren er en ideel præcisionstrimmer til dig, som gerne vil kredse ekstra for dit skæg. 

Desuden bliver trimningen meget nøjagtig, hvilket skyldes Lift & Trim PRO-systemet. Dette system løfter hårstråene, hvilket gør, at knivbladene kan komme til og giver en jævn trimning. Dette foregår alt sammen med et strøg. Du kan vaske trimmeren efter brug, så den er klar til næste gang, du skal trimme skægget. 

Med denne skægtrimmer har du altså alt, hvad du skal bruge, og du er sikret en jævn trimning, der er præcis og passer til dit skæg. 

Udvalgte specifikationer

 • Producent: Philips
 • 40 skærehøjder (0,2 mm til 20 mm)
 • 90 min. Batterilevetid
 • 1 times opladning
 • 5 min hurtig opladefunktion
 • Lithium-batteri Ion
 • 100 % vandtæt
 • 100 % metalblade
 • Opladningsfod + bæretaske medfølger

Braun BT5260 skægtrimmer – populær trimmer med 39 længdeindstillinger


Braun BT5260 skaegtrimmer

Testresultater

Denne skægtrimmer fra Braun har fået 4,5 ud af 5 stjerner hos 1493 anmeldere på Amazon

Velegnet til

Denne skægtrimmer fra Braun har 39 længdeindstillinger, hvilket betyder, at du nemt kan trimme dit skæg, præcis som du har behov for det – den er velegnet til de fleste skægtyper. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om Braun BT5260 skægtrimmer

Du kan bruge trimmeren i op til 100 minutter, inden du skal lade den op igen, hvilket tager en time. Du er dermed sikret, at du nok skal nå hele trimningen, inden den går tør for strøm. 

Trimmeren har langtidsholdbare skær, som gør, at trimningen bliver gjort ordentligt. 

Med skægtrimmeren hører en skraber med, som du kan tage de sidste små hår og skægstubbe med, som trimmeren ikke kan klare. Skægkam, hårkam og børste medfølger i pakken. 

Skægtrimmeren er lidt dyrere end mange af de andre, vi anbefaler, og derfor kan du spare nogle penge, hvis du vil, med en anden trimmer, som kan være ligeså god. Denne trimmer har dog hele pakken, og det er helt klart en fordel, at den kan holde op til 100 minutter. 

Udvalgte specifikationer

 • Producent: Braun
 • Farve: Sort og sølv
 • Vandtæt: Ja
 • Trådløs: Ja
 • Kan rengøres med vand
 • Brugstid ved fuld opladning: 100 min
 • Opladning: 1 time
 • Batteriindikator: Ja
 • Ladeindikator: Ja

Philips Multigroom Series 7000 MG7720/15


philips-mg7720-15-skaegtrimmer

 • 5/5 stjerner – Les Numeriques
 • Gode anmeldelser

Velegnet til: Dig der ønsker en alt-i-én løsning, der udover skægtrimmer også kan bruges som næsehårstrimmer, ørehårstrimmer og meget mere.

Derfor anbefaler vi Philips Multigroom Series 7000 MG7720/15:  MultiGroom Series 7000 er den perfekte skægtrimmer til dig, som ønsker en alt-i-én løsning til trimning af alle former for kropsbehåring. Ifølge testpanelet hos franske Les Numeriques er det således en rigtig god skægtrimmer i en høj kvalitet, hvor prisen er yderst fornuftig i forhold til den store mængde medfølgende tilbehør. Så hvis du ikke gider spilde plads på 2-3 forskellige trimmere, kan den smarte Multigroom Series 7000 være det rette valg. Den er desuden vandtæt, så den kan bruges under bruseren og skylles under rindende vand efter brug.

Om: Multigroom Series 7000 er, ifølge Philips, en 14-i-1 maskine der blandt andet kan bruges som skægtrimmer, næsehårstrimmer, ørehårstrimmer og meget andet. Det er således en alt-i-én løsning til brug på hele kroppen, så du kun behøver en enkelt maskine.

Med til denne skægtrimmer får du i alt 14 forskellige redskaber, der kan bruges til styling af hele kroppen. Det drejer sig blandt andet om en række trimmere til normal- og præcisionstrimning, næse- og ørehårstrimmer, kropsshaver og en række kamme til brug på hele kroppen og regulering af klippelængden.

Skægtrimmeren har en klippelængde fra 0,5 millimeter og op til 16 millimeter med den største hårkam. Den har desuden indbygget Li-Ion batteri med driftstid på op til 120 minutter på en times opladning, og så er den vandtæt så du kan bruge den i badet.

Detaljer for denne skægtrimmer:

 • Klippelængde: 0,5 til 16 mm.
 • Batteri: Li-Ion
 • Driftstid: 120 minutter ved 1 times opladning
 • Vandtæt: Kan bruges i badet
 • Alt-i-én trimmer til hele kroppen
 • Inkl. 14 stykker tilbehør

Philips Beardtrimmer Series 5000 BT5200/16


Philips-BT5200-16-skaegtrimmer

 • Gode anmeldelser

Velegnet til: Dig, der ønsker en billig og hurtig skægtrimmer til 3-dages look samt kort eller langt skæg.

Derfor anbefaler vi Philips Series 5000 BT5200/16:  Denne skægtrimmer er blandt de mest populære og bedst anmeldte modeller, der endda fås til en yderst fornuftig pris. Den tilhører Philips Series 5000, som er en billigere serie bestående af blandt andet skægtrimmere med et godt og effektivt skær. Hundredvis af købere på tværs af flere netbutikker skriver samstemmende, at dette er en af de bedste billige skægtrimmere på markedet netop nu. Den er simpel og effektiv i brug, og passer til mange forskellige typer skæg. Den er dog særligt god til 3-dages look, samt trimning af et længere skæg.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om: Philips Beardtrimmer Series 5000 BT5200/16 er en simpel skægtrimmer, som tilhører den prisfornuftige serie 5000. I denne serie finder du almindelige skægtrimmere med simple funktioner, der typisk er velegnede til trimning af længere skæg og/eller det rå 3-dages look.

På trods af den beskedne pris får du en vandtæt skægtrimmer, som er batteridrevet og kan justeres til flere forskellige længder ved hjælp af et indbygget drejehjul. Den har desuden selvslibende blade, og den kan bruges i op til en time på kun én times opladning.

I maskinen er der indbygget 17 forskellige længdeindstillinger, og du kan indstille længden fra 0,4 til 10 millimeter. I pakken medfølger desuden en rensebørste, som du kan bruge til at børste løse hår af skægtrimmeren efter brug.

Der er indbygget en batteriindikator med lys, som viser status på batteriet.

Detaljer for denne skægtrimmer:

 • Klippelængde: 0,4 til 10 mm.
 • Batteri: NiMH
 • Driftstid: 60 minutter ved 1 times opladning
 • Inkl. afstandsstykke og rensebørste

Wahl 9685-016 Groomsman, alt i én skægtrimmer 


Wahl 9685-016 GroomsmanVelegnet til: Dig, der gerne vil have en trimmer, der kan klare alle former for trimning af kroppen uden problemer. Dig, der gerne vil have en alt i én løsning, som du kan regne med. 

Derfor anbefaler vi Wahl 9685-016 Groomsman: Wahl er et meget anerkendt mærke, der er kendt for at lave virkelig gode trimmere, og denne model er absolut ikke nogen undtagelse.

Der er tale om en alt-i-én løsning, hvor du får forskellige trimmere med til hele kroppen, så du kan nøjes med kun at have én trimmer, der kan klare det hele. På den måde kan du trimme bade skæg, kropsbehåring, øre og næse med denne trimmer med 8 forskellige typer tilbehør. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Der medfølger også lækre produkter som en skægkam, rensebørste og skær olie, så du kan få den bedste og tætteste barbering. De mange forskellige klippelængder gør det muligt for dig at opnå den barbering, du ønsker, og med præcisions skær kan du opnå flotte detaljer. 

Om: Wahl har solgt elektroniske trimmere i mere end 100 år, og det siger lidt om, hvor gode de har været til at følge med tiden. De er i mere end 160 lande verden over. 

Meget anliggende er denne trimmer også god at rejse med, da den automatisk omformer volt, uanset hvor i verden du opholder dig, så du altid har en tæt barbering. 

Detaljer for denne skægtrimmer:

 • Klippelængde: 0,6 til 12 mm.
 • Opladbart batteri
 • Driftstid: 80 minutter
 • Alt-i-én trimmer til hele kroppen
 • Inkl. 8 stykker tilbehør

Braun BT3040 inkl. Gillette Fusion ProGlide skraber


Braun-BT3040-skaegtrimmer

 • Gode anmeldelser

Velegnet til: Dig, der søger en simpel og alsidig skægtrimmer til en fornuftig pris med mange forskellige muligheder, fra kort skæg til 3-dages look m.m.

Derfor anbefaler vi Braun BT3040: Skægtrimmeren fra Braun hører til de billigste modeller på markedet, men på trods af dette er den fuldt udstyret og leveres endda med en Gillette Fusion ProGlide skraber, således at du kan barbere dit ansigt helt glat efter skægget er trimmet. Der medfølger desuden et par forskellige afstandsstykker, således at du kan vælge mellem hele 39 forskellige længdeindstillinger og bruge den til mange forskellige formål. Køberne er desuden enige om at den er et rigtig godt køb, da den er nem at arbejde med og meget velfungerende.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om: Braun BT3040 er en billig skægtrimmer med en stor tilbehørspakke, som inkluderer to afstandsstykker og en Gillette Fusion ProGlide skraber. Det er således muligt at vælge mellem længder fra 1 millimeter og op til 20 millimeter, i intervaller på 0,5 millimeter.

På 8 timer får du en fuld opladning af denne skægtrimmer, og herefter er der batteri nok til én times brug. Den er desuden vaskbar, hvilket betyder at du kan rense skægtrimmeren under rindende vand.

I pakken får du flere afstandsstykker, således at du både kan bruge trimmeren til skægget eller håret. Der medfølger selvfølgelig også en rensebørste, samt en rejseoplader. Du får ydermere en gratis Gillette Fusion ProGlide skraber, som du kan bruge på dage hvor skægget skal stå ekstra skarpt eller du blot ønsker en helt glat barbering.

Detaljer for denne skægtrimmer:

 • Klippelængde: 1 til 20 mm.
 • Batteri: NiMH
 • Driftstid: 60 minutter ved 8 timers opladning
 • Inkl. afstandsstykker, skraber og rensebørste

Wella Professional Contura HS 61


wella-professional-contura-hs-61-1

 • Anbefalet – Tjeck Magazine
 • Gode anmeldelser

Velegnet til: Dig der søger en robust luksus-skægtrimmer, der især er velegnet til kort skæg og avanceret præcisionstrimning.

Derfor anbefaler vi Wella Professional Contura HS 61:  En anbefalig hos Tjeck Magazine og mange positive anmeldelser i webshoppen Made4men bevidner, at denne skægtrimmer er den bedste af sin slags. 23 ud af i alt 25 anmeldere er svært tilfredse, og roser den blandt andet for at være velegnet til fintrimning af skæg og bakkenbarter.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om: Skægtrimmeren er en del af Wellas Professional-sortiment, som primært henvender sig til frisører og stylister, men også til private der ønsker en stærk og holdbar maskine.

Wella Professional Contura HS 61 kommer med en ladestation, som måske for nogens vedkommende kan være lidt klodset at se på. Til gengæld slipper du for at bakse med ledninger når den skal oplades, da den blot sættes i stationen og lader op automatisk. Det gør den desuden velegnet til dig der trimmer skæg ofte, da den kan stå fremme uden at der skal ligge løse ledninger hen over bordet.

På trods af den robuste kvalitet, er den faktisk meget let – den vejer nemlig kun 110 gram. Det skyldes primært at den er udstyret med Li-Ion batteri, som er lettere og kraftigere end de billigere NiMH-batterier. Den leveres med et 25 millimeter bredt skær, der klipper helt ned til omkring 0,1 millimeter, og med afstandsstykket monteret kan den indstilles i længder mellem 3 og 6 millimeter.

Detaljer for denne skægtrimmer:

 • Vægt: 110 gram
 • Klippelængde: 0,1 til 6 mm.
 • Klippebredde: 25 mm.
 • Batteri: Li-Ion
 • Inkl. afstandsstykke, rensebørste, olieflaske

BaByliss ION-Control 3 day Beard Trimmer (E886E)


Babyliss-E886E-skaegtrimmer

 • Testvinder – Aftonbladet

Velegnet til: Dig der ønsker en god og præcis skægtrimmer med digitalt display, der blandt andet giver dig præcise oplysninger om klippelængden.

Derfor anbefaler vi BaByliss ION-Control 3 day Beard Trimmer (E886E): Denne skægtrimmer får testens bedste bedømmelse hos Aftonbladet, hvor 5 forskellige skægtrimmere er testet af professionelle barberer. Den vurderes at være på højde med de professionelle skægtrimmere, selvom prisen er nede under 1.000 kroner. Du får således en rigtig god skægtrimning med denne maskine, der er perfekt til både 3-dages look og styling af et større fuldskæg.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om: BaByliss ION-Control 3 day Beard Trimmer, med modelnavnet E886E, er en forholdsvist billig skægtrimmer sammenlignet med tilsvarende modeller fra andre producenter. Den har et motoriseret skærehoved der klipper i 48 forskellige længder, fra 0,4 til 10 millimeter.

Skægtrimmeren leveres med en ladestation, der har sugekopfødder. Det betyder at ladestationen altid står godt fast på bordet, så den ikke vælter hvis du strejfer trimmeren med hånden. På BaByliss E886E findes desuden et digitalt display, som blandt andet viser dig den valgte klippelængde. Under diplayet finder du plus- og minusknapperne, som bruges til at justere klippelængden i intervaller på 0,2 millimeter.

Det indbyggede lithium-batteri giver, ifølge producenten, mindst 60 minutters klippetid på en opladning. Sætter du den til opladning i 5 minutter, kan den bruges i 3 minutter.

 Detaljer for denne skægtrimmer:

 • Klippelængde: 0,4 til 10 mm.
 • Batteri: Li-Ion
 • Driftstid: 1 time
 • Inkl. rengøringsbørste, olieflaske og ladestander

BaByliss E846E


Babyliss-E846E-Skaegtrimmer

 • Testvinder – TV2 Norge
 • Gode anmeldelser

Velegnet til: Dig der ønsker 3-dages look og derudover går efter en alsidig skægtrimmer med mange justeringsmuligheder.

Derfor anbefaler vi BaByliss E846E:  Med en førsteplads i test hos norske TV2 og generelt gode brugeranmeldelser, tøver vi ikke med at anbefale BaByliss skægtrimmeren som det oplagte valg for dig der ønsker en billig og god skægtrimmer. Den klarer især 3-dages looket til perfektion, og med de mange justeringsmuligheder er den perfekt til dig der ofte eksperimenter med dit udseende. BaByliss skægtrimmeren er udstyret med en stor rund drejeknap, så du kan indstille klippelængden fra 1 millimeter og op til 15 millimeter. Desuden er skæret vandtæt, og kan derfor skylles under rindende vand. Dette gør den hygiejnisk i brug.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om: BaByliss E846E er en funktionel og billig skægtrimmer, der i kraft af dens alsidighed i forhold til klippelængden også kan bruges som hårtrimmer. Vi vurderer dog at den er mest effektiv som skægtrimmer, og især god til dig der går efter 3-dages looket.

Ifølge BaByliss får du 40 minutters klipning på én opladning. Er den ved at løbe tør for batteri midt under en trimning, kan du desuden tilslutte den til stikkontakten og fortsætte trimningen.

Klippelængden på denne skægtrimmer kan justeres fra mellem 1 til 15 millimeter med de inkluderede trimmerhoveder, så der både kan trimmes langt og kort skæg.

Detaljer for denne skægtrimmer:

 • Klippelængde: 1 til 15 mm.
 • Batteri: NiMH
 • Drejehjul til justering af længden
 • Driftstid: 40 minutter
 • Vandtæt: Kan skylles under rindende vand
 • Inkl. variable trimmerhoveder

Philips BT7501/85 Vakuum skægtrimmer inklusiv kropstrimmer (BG105)


Philips BT7501/85 Vakuum skægtrimmerVelegnet til: Denne lækre skægtrimmer fra Philips er velegnet til dig, der gerne vil have total kontrol over dit skæg og som gerne vil nyde godt af en præcis barbering, som du selv har styr på. 

Derfor anbefaler vi Philips BT7501 Vakuum skægtrimmer: Der er rigtig mange grunde til, at vi har valgt at anbefale denne skægtrimmer her på vores liste. En af de helt store gevinster ved denne skægtrimmer er, at den ikke sviner håndvasken til. Sugefunktionen er så god, at den opfanger 95% af dine afklippede skægstrå, så du ikke skal fjerne hårene efter. 

Derudover har denne trimmer det smarte Lift & Trim PRO system, der gør, at hvert enkelt hår bliver løftet op i den perfekte position, så det kan skæres over præcist og med kun et enkelt strøg. Derfor får du en hurtig barbering, der er super præcis. 

Du kan vælge mellem 20 forskellige længder, og den korteste er helt need på 0,5 mm, hvilket kan sikre dig en meget tæt barbering. 

Derudover følger det med lige præcis denne skægtrimmer en smart kropstrimmer med også, så du kan få styr på resten af din kropsbehåring nemt og præcist. 

Om: Philips skægtrimmere er kendt for at være rigtig gode og præcise trimmere, og her skuffer BT7501 absolut ikke. Selve trimmeren er I et flot sort design med smarte røde detaljer, og til prisen får du en virkelig pålidelig trimmer, der aldrig skuffer. 

Den kan holde 60 minutter på en opladning, og der medfølger også en smart rejsetaske til den, så du altid kan have den med på farten, så du kan regne med at se skarp ud. 

Detaljer for denne skægtrimmer:

 • Klippelængde: 0,5 til 10 mm.
 • Batteri: NiMH
 • Driftstid: 60 minutter, 60 minutters ladetid
 • Kropstrimmer BG105 medfølger
 • Opfanger afklippede skægstrå

Bedste solcreme test – se vores anmeldelse og guide her

FAQ

???? Hvilke skægtrimmere er bedst i test?

Vi har samlet en test over de bedste skægtrimmere på markedet i 2020. Vi har fundet flere test vinder i forskellige klasser. Du kan læse mere på selve artiklen.

???? Hvordan testes skægtrimmere?

skægtrimmere vurderes på deres forskellige funktioner og spec. Slutteligt vurderes de på holdbarhed og brugervenlighed.

???? Hvad skal jeg overveje, når jeg vælger ny skægtrimmer?

Vi anbefaler, at du overvejer, hvor stort behov du har og hvor meget du regner med at bruge den. Derudover skal du overveje hvad dit budget er, der findes skægtrimmere til flere forskellige prisklasser.

Se også Skægtrimmer Test 2020 – De bedste skægtrimmere ifølge eksperterne skrevet af forbrugsguiden.dk.

Denne side er anmeldt af: Niels E. Møller Rating 10/10

 

Author

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

1 Comment

 1. Bjarne Lerup Reply

  Jeg kan godt anbefale Philips skægtrimmeren, selvom laseren er fuldstændig ubrugelig. Jeg har rigtig meget glæde af at kunne vende skæret, så jeg kan bruge den smalle side til præcisionstrimning omkring munden. Det er i mine øjne en god funktion, som jeg synes er overset ved andre skægtrimmere, der rigtigt nok er effektive men ikke særlig præcise.
  Man kan sikkert godt finde en billigere skægtrimmer end den fra Philips, som er lige så god, men jeg har nu bedst erfaringer med Philips.
  vh Bjarne

Write A Comment