En skægtrimmer skal både være præcis, effektiv og skånsom mod huden. Men hvilken er egentlig bedst? Vi har kigget på en række testresultater og anmeldelser, og fundet frem til 6 af de bedste skægtrimmere netop nu. Den ene er endda en alt-i-én model, der kan bruges på hele kroppen.

Læs mere om alle 6 skægtrimmere herunder:

Philips Beardtrimmer Series 7000 BT7201/15

 • Testvinder – M3
 • Gode anmeldelser

Velegnet til: Dig der ønsker en brugervenlig skægtrimmer, som er effektiv og fås til en fornuftig pris.

Forhandlere Pris Fragt Pris Læs mere
458,00 kr. 0,00 kr. 458,00 kr. Til butik »
458,00 kr. 0,00 kr. 458,00 kr. Til butik »
458,00 kr. 0,00 kr. 458,00 kr. Til butik »

Derfor anbefaler vi Philips Beardtrimmer Series 7000 BT7201/15:  Skægtrimmeren i Philips’ Series 7000 klarer sig rigtig godt i test hos M3, hvor den bliver testens vinder med karakteren 9 ud af 10. Det er en god og billig næsetrimmer, som er effektiv i brug og let at rengøre. Den har desuden en smart håropsamlingsfunktion, så du slipper for at få skægrester ud over det hele. Den er i stand til at trimme fra 0,5 til 10 millimeter med det inkluderede tilbehør, hvilket gør den til en alsidig skægtrimmer.

Om: Beardtrimmer Series 7000 er den næstbedste serie af skægtrimmere fra Philips, og dermed er kvaliteten overordnet høj uden at prisen er oppe i de højere skylag. Skægtrimmeren klarer længder fra 0,5 til 10 millimeter og indstilles i 20 trin, hvorved der er gode muligheder for at opnå alt fra tæt trimning til det rå 3-dages look.

Skægtrimmeren er konstrueret med en beholder, hvori der skabes vakuum når den er tændt. Det betyder at største delen af de løse hår opfanges i beholderen, i stedet for at drysse ned over dit tøj eller håndvasken. Efter brug tømmer du blot denne beholder, og den er klar til brug næste gang.

Udover det normale trimmerhoved og afstandsstykke, medfølger også en præcisionstrimmer. Denne er især egnet til brug omkring skæg og bakkenbarter, så linjerne står skarpt. Efter brug kan begge skærehoveder rengøres under rindende vand.

 Detaljer for denne skægtrimmer:

 • Klippelængde: 0,5 til 10 mm.
 • Batteri: NiMH
 • Driftstid: 1 time ved 1 times opladning
 • Indbygget håropsamler
 • Inkl. afstandsstykke og præcisionstrimmer

Philips Beardtrimmer Series 9000 BT9297/15

 • Topscorer – M3
 • Gode anmeldelser

Velegnet til: Gadget-entusiasten, der kan se potentialet i laserstyringssystemet og gerne vil have en lækker skægtrimmer.

Forhandlere Pris Fragt Pris Læs mere
848,00 kr. 0,00 kr. 848,00 kr. Til butik »
1.199,00 kr. 39,00 kr. 1.238,00 kr. Til butik »

Derfor anbefaler vi Philips Beardtrimmer Series 9000 BT9297/15:  Denne skægtrimmer er lidt speciel, da den har indbygget laserstyringssystem. Det skulle efter sigende give et bedre overblik over trimningen og hjælpe med symmetrien, hvilket testpanelet også anerkender. Skægtrimmeren klarer sig således rigtig godt i test, og udover det normale trimmerhoved fungerer præcisionstrimmeren også godt. Den er desuden vandtæt og har indbygget Li-Ion batteri, hvilket gør at den både er nem at rengøre og meget udholdende.

Om: Skægtrimmeren i Philips Series 9000 tilhører den øverste hylde, og har en række funktioner og egenskaber som ikke findes i billigere modeller. Deriblandt laserstyringen, som i sig selv er en fed lille gadget, men også det indbyggede Li-Ion batteri som giver længere driftstid og generelt holder længere end de billigere og tungere NiMH-batterier.

Skægtrimmeren kan trimme i længder fra 0,2 millimeter og op til 7 millimeter, hvilket gør det muligt både at trimme helt tæt eller holde et 3-dages look. Trimmeren kan desuden finjusteres i intervaller på 0,2 millimeter. Der medfølger også en lille præcisionstrimmer med en bredde på lidt under en centimeter, som kan bruges til de små detaljer langs skæg og bakkenbarter.

Det indbyggede Li-Ion batteri giver en driftstid på op til 80 minutter, og lades helt op på kun 1 time. Der medfølger et sort rejseetui, som skægtrimmeren enten kan opbevares i eller bruges når den medbringes på rejser.

Detaljer for denne skægtrimmer:

 • Klippelængde: 0,2 til 7 mm.
 • Batteri: Li-Ion
 • Driftstid: 80 minutter ved 1 times opladning
 • Indbygget laserstyring
 • Inkl. afstandsstykke, præcisionstrimmer og rejseetui

Philips Multigroom Series 7000 MG7720/15

 • 5/5 stjerner – Les Numeriques
 • Gode anmeldelser

Velegnet til: Dig der ønsker en alt-i-én løsning, der udover skægtrimmer også kan bruges som næsehårstrimmer, ørehårstrimmer og meget mere.

Forhandlere Pris Fragt Pris Læs mere
499,00 kr. 0,00 kr. 538,00 kr. Til butik »
538,00 kr. 0,00 kr. 538,00 kr. Til butik »
749,00 kr. 39,00 kr. 788,00 kr. Til butik »

Derfor anbefaler vi Philips Multigroom Series 7000 MG7720/15:  MultiGroom Series 7000 er den perfekte skægtrimmer til dig, som ønsker en alt-i-én løsning til trimning af alle former for kropsbehåring. Ifølge testpanelet hos franske Les Numeriques er det således en rigtig god skægtrimmer i en høj kvalitet, hvor prisen er yderst fornuftig i forhold til den store mængde medfølgende tilbehør. Så hvis du ikke gider spilde plads på 2-3 forskellige trimmere, kan den smarte Multigroom Series 7000 være det rette valg. Den er desuden vandtæt, så den kan bruges under bruseren og skylles under rindende vand efter brug.

Om: Multigroom Series 7000 er, ifølge Philips, en 14-i-1 maskine der blandt andet kan bruges som skægtrimmer, næsehårstrimmer, ørehårstrimmer og meget andet. Det er således en alt-i-én løsning til brug på hele kroppen, så du kun behøver en enkelt maskine.

Med til denne skægtrimmer får du i alt 14 forskellige redskaber, der kan bruges til styling af hele kroppen. Det drejer sig blandt andet om en række trimmere til normal- og præcisionstrimning, næse- og ørehårstrimmer, kropsshaver og en række kamme til brug på hele kroppen og regulering af klippelængden.

Skægtrimmeren har en klippelængde fra 0,5 millimeter og op til 16 millimeter med den største hårkam. Den har desuden indbygget Li-Ion batteri med driftstid på op til 120 minutter på en times opladning, og så er den vandtæt så du kan bruge den i badet.

Detaljer for denne skægtrimmer:

 • Klippelængde: 0,5 til 16 mm.
 • Batteri: Li-Ion
 • Driftstid: 120 minutter ved 1 times opladning
 • Vandtæt: Kan bruges i badet
 • Alt-i-én trimmer til hele kroppen
 • Inkl. 14 stykker tilbehør

Wella Professional Contura HS 61

 • Anbefalet – Tjeck Magazine
 • Gode anmeldelser

Velegnet til: Dig der søger en robust luksus-skægtrimmer, der især er velegnet til kort skæg og avanceret præcisionstrimning.

Forhandlere Pris Fragt Pris Læs mere
1.195,00 kr. 0,00 kr. 1.195,00 kr. Til butik »
1.199,00 kr. 0,00 kr. 1.199,00 kr. Til butik »

Derfor anbefaler vi Wella Professional Contura HS 61:  En anbefalig hos Tjeck Magazine og mange positive anmeldelser i webshoppen Made4men bevidner, at denne skægtrimmer er den bedste af sin slags. 23 ud af i alt 25 anmeldere er svært tilfredse, og roser den blandt andet for at være velegnet til fintrimning af skæg og bakkenbarter.

Om: Skægtrimmeren er en del af Wellas Professional-sortiment, som primært henvender sig til frisører og stylister, men også til private der ønsker en stærk og holdbar maskine.

Wella Professional Contura HS 61 kommer med en ladestation, som måske for nogens vedkommende kan være lidt klodset at se på. Til gengæld slipper du for at bakse med ledninger når den skal oplades, da den blot sættes i stationen og lader op automatisk. Det gør den desuden velegnet til dig der trimmer skæg ofte, da den kan stå fremme uden at der skal ligge løse ledninger hen over bordet.

På trods af den robuste kvalitet, er den faktisk meget let – den vejer nemlig kun 110 gram. Det skyldes primært at den er udstyret med Li-Ion batteri, som er lettere og kraftigere end de billigere NiMH-batterier. Den leveres med et 25 millimeter bredt skær, der klipper helt ned til omkring 0,1 millimeter, og med afstandsstykket monteret kan den indstilles i længder mellem 3 og 6 millimeter.

Detaljer for denne skægtrimmer:

 • Vægt: 110 gram
 • Klippelængde: 0,1 til 6 mm.
 • Klippebredde: 25 mm.
 • Batteri: Li-Ion
 • Inkl. afstandsstykke, rensebørste, olieflaske

BaByliss ION-Control 3 day Beard Trimmer (E886E)

 • Testvinder – Aftonbladet

Velegnet til: Dig der ønsker en god og præcis skægtrimmer med digitalt display, der blandt andet giver dig præcise oplysninger om klippelængden.

Forhandlere Pris Fragt Pris Læs mere
699,00 kr. 0,00 kr. 699,00 kr. Til butik »

Derfor anbefaler vi BaByliss ION-Control 3 day Beard Trimmer (E886E): Denne skægtrimmer får testens bedste bedømmelse hos Aftonbladet, hvor 5 forskellige skægtrimmere er testet af professionelle barberer. Den vurderes at være på højde med de professionelle skægtrimmere, selvom prisen er nede under 1.000 kroner. Du får således en rigtig god skægtrimning med denne maskine, der er perfekt til både 3-dages look og styling af et større fuldskæg.

Om: BaByliss ION-Control 3 day Beard Trimmer, med modelnavnet E886E, er en forholdsvist billig skægtrimmer sammenlignet med tilsvarende modeller fra andre producenter. Den har et motoriseret skærehoved der klipper i 48 forskellige længder, fra 0,4 til 10 millimeter.

Skægtrimmeren leveres med en ladestation, der har sugekopfødder. Det betyder at ladestationen altid står godt fast på bordet, så den ikke vælter hvis du strejfer trimmeren med hånden. På BaByliss E886E findes desuden et digitalt display, som blandt andet viser dig den valgte klippelængde. Under diplayet finder du plus- og minusknapperne, som bruges til at justere klippelængden i intervaller på 0,2 millimeter.

Det indbyggede lithium-batteri giver, ifølge producenten, mindst 60 minutters klippetid på en opladning. Sætter du den til opladning i 5 minutter, kan den bruges i 3 minutter.

 Detaljer for denne skægtrimmer:

 • Klippelængde: 0,4 til 10 mm.
 • Batteri: Li-Ion
 • Driftstid: 1 time
 • Inkl. rengøringsbørste, olieflaske og ladestander

BaByliss E846E

Babyliss-E846E-Skaegtrimmer

 • Testvinder – TV2 Norge
 • Gode anmeldelser

Velegnet til: Dig der ønsker 3-dages look og derudover går efter en alsidig skægtrimmer med mange justeringsmuligheder.

Forhandlere Pris Fragt Pris Læs mere
266,00 kr. 0,00 kr. 266,00 kr. Til butik »
341,00 kr. 0,00 kr. 341,00 kr. Til butik »
399,95 kr. 39,00 kr. 438,95 kr. Til butik »

Derfor anbefaler vi BaByliss E846E:  Med en førsteplads i test hos norske TV2 og generelt gode brugeranmeldelser, tøver vi ikke med at anbefale BaByliss skægtrimmeren som det oplagte valg for dig der ønsker en billig og god skægtrimmer. Den klarer især 3-dages looket til perfektion, og med de mange justeringsmuligheder er den perfekt til dig der ofte eksperimenter med dit udseende. BaByliss skægtrimmeren er udstyret med en stor rund drejeknap, så du kan indstille klippelængden fra 1 millimeter og op til 15 millimeter. Desuden er skæret vandtæt, og kan derfor skylles under rindende vand. Dette gør den hygiejnisk i brug.

Om: BaByliss E846E er en funktionel og billig skægtrimmer, der i kraft af dens alsidighed i forhold til klippelængden også kan bruges som hårtrimmer. Vi vurderer dog at den er mest effektiv som skægtrimmer, og især god til dig der går efter 3-dages looket.

Ifølge BaByliss får du 40 minutters klipning på én opladning. Er den ved at løbe tør for batteri midt under en trimning, kan du desuden tilslutte den til stikkontakten og fortsætte trimningen.

Klippelængden på denne skægtrimmer kan justeres fra mellem 1 til 15 millimeter med de inkluderede trimmerhoveder, så der både kan trimmes langt og kort skæg.

Detaljer for denne skægtrimmer:

 • Klippelængde: 1 til 15 mm.
 • Batteri: NiMH
 • Drejehjul til justering af længden
 • Driftstid: 40 minutter
 • Vandtæt: Kan skylles under rindende vand
 • Inkl. variable trimmerhoveder

Testkilder

For at finde frem til den bedste skægtrimmer, har vi gennemset en række tests og anmeldelser på nettet. Vi har kigget på tests i Tyskland, Sverige og Norge. Herunder får du indblik i de tests og anmeldelser, der har haft indflydelse på vores vurderinger:

Aftonbladet (19. december 2017)

Hos Aftonbladet er 5 forskellige skægtrimmere blevet testet af et uafhængigt testpanel. Testen foregik ved at testpersonen anlagde et fuldskæg, hvorefter de 5 maskiner blev afprøvet på dette.

Skægtrimmerne blev ligeledes medbragt til en professionel barber, som testede dem og gav deres vurdering af de enkelte modeller.

I testen er der kigget nærmere på følgende:

 • Trimmer egenskaber
 • Opladning og rengøring

Det står i testen klart at BaByliss E886 er den bedste skægtrimmer blandt de testede modeller. Gillette Fusion Proglide er også med i den bedste liga, men den udnævnes ikke til testvinder.

Du kan læse hele testen mod oprettelse af betalt medlemsskab hos Aftonbladet.

M3 Sverige (18. oktober 2017)

I denne test kigger det svenske testpanel nærmere på 8 barbermaskiner og skægtrimmere, i et forsøg på at finde de bedste nye maskine.

Testen tager ikke rigtigt udgangspunkt i nogen bestemte kriterier, men indeholder en helhedsvurdering af hver enkelt model. Flere modeller ender med at klare sig godt og få gode bedømmelser, hvoraf Philips S9711/31 og Philips BT9297 får en købsanbefaling, mens den billigere Philips BT7201 bliver testens vinder.

Du kan læse hele testen gratis hos M3, hvor du kan læse testpanelets vurdering af de enkelte modeller.

Les Numeriques (30. september 2017)

Test af Philips Multigroom Series 7000 MG7720/15.

I denne test kigger franske Les Numeriques nærmere på ovenstående skægtrimmer, som også kan bruges til mange andre formål.

I testen er der fokus på følgende punkter:

 • Udpakning og montering
 • Trimning
 • Støjniveau
 • Rengøring

Skægtrimmeren ender med at få den højeste bedømmelse i testen, hvilket beløber sig til 5 ud af 5 stjerner. Den roses for at være et godt og multifunktionelt produkt, hvor du får rigtig meget for pengene. Den trimmer præcist og glat, hvilket testpanelet finder meget positivt.

Hele testen kan læses gratis hos Les Numeriques.

Tjeck Magazine (11. juni 2015)

Tjeck Magazine har i juni 2015 testet 3 forskellige skægtrimmere i 3 forskellige prisklasser, for at finde den bedste af de udvalgte modeller.

I testen indgår følgende modeller:

 • Wella Contura HS 61
 • Remington MB 4110
 • BaByliss For Men E45IE

Wella Contura HS 61 klarer sig samlet set bedst, og udstråler højeste kvalitet af de 3 testede modeller. Remington MB 4110 vurderes desuden at være en god all-round trimmer, mens den testede BaByliss-skægtrimmer ender med at skuffe i forhold til de to andre modeller.

Hele testen kan læses gratis hos Tjeck Magazine.

TV2.no (31. oktober 2013)

Hos norske TV2 har frisøren Snorre Andreassen haft 5 skægtrimmere til test. Frisøren vurderer at det flotteste skæg opnås ved at bruge en god skægtrimmer, og det kan godt lade sig gøre at finde en god skægtrimmer til en billig pris. Testen tager udgangspunkt i 5 billige skægtrimmere, hvor den dyreste koster 699 norske kroner.

BaByliss E845E ender på en førsteplads, men er stærkt efterfulgt af Philips QT 4022/32, som dog er en kende dyrere. BaByliss skægtrimmeren får ros i testen for at ligge godt i hånden og være nem at indstille. Den er desuden lille og stærk, samt let at rengøre grundet det vandtætte design.

Technik Zu Hause (oktober 2013)

Hos tyske Testberichte indsamles testresultater og anmeldelser fra hele Tyskland. Her finder du også en test fra Technik Zu Hause, der har kigget nærmere på Philips Series 9000 BT9280. I lyn-testen gennemgås skægtrimmerens funktioner på tysk, og den løber med “sehr gut”-bedømmelsen, der som regel gives til produkter af en særligt høj kvalitet.

Skægtrimmer test – her er de 6 bedste
Hvad synes du om artiklen?

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

1 kommentar

 1. Bjarne Lerup Svar

  Jeg kan godt anbefale Philips skægtrimmeren, selvom laseren er fuldstændig ubrugelig. Jeg har rigtig meget glæde af at kunne vende skæret, så jeg kan bruge den smalle side til præcisionstrimning omkring munden. Det er i mine øjne en god funktion, som jeg synes er overset ved andre skægtrimmere, der rigtigt nok er effektive men ikke særlig præcise.
  Man kan sikkert godt finde en billigere skægtrimmer end den fra Philips, som er lige så god, men jeg har nu bedst erfaringer med Philips.
  vh Bjarne

Skriv en kommentar