Til morgenmaden på sengen, til servering af tapas, eftermiddagskaffe eller noget helt fjerde. En flot serveringsbakke sætter prikken over i’et uanset hvad og hvor du skal servere. Serveringsbakken er en perfekt gaveidé til en du holder af.

Til denne artikel har vi samlet 19 flotte serveringsbakker i elegant, moderne og klassisk design. Se dem alle herunder og bliv inspireret:

Stelton Emma – serveringsbakke med afrundede bambuskanter

Stelton-Emma-Serveringsbakke

Stelton Emma er en flot og lys serveringsbakke i praktiske materialer. Bunden er nemlig fremstillet i en rengøringsvenlig laminat, mens siderne er lavet i bambus.

En detalje, som er værd at bemærke, er de bløde afrundede kanter og siderne, som buer let opad. Det gør de, så du let kan få dine hænder ind under bakken, hvorved bakken ikke behøver håndtager for at blive båret rundt. Det er en smart detalje, som gør serveringsbakken pæn og minimalistisk i udtrykket.

Serveringsbakken måler 43 x 30 centimeter, og kan derfor fint bruges til servering af kaffe i stuen, morgenmad på sengen og andre serveringsformål.

 • Designet af HolmbäckNordentoft
 • Simpelt design med runde kanter
 • Bambuskant og laminatbund
 • 43 x 30 cm

Se pris på Stelton Emma serveringsbakken hos KitchenOne

Silva – serveringsbakke i egetræ fra Zone

Denne serveringsbakke er ikke kun flot, men også funktionel. Den har nemlig et enkelt hul i bunden, som gør det muligt at hænge den på væggen. I Silva-serien findes også mindre serveringsbakker, som er designet til at kunne hænge inde i større serveringsbakker. Dette er ikke kun smart, men også særdeles pladsbesparende. I Silve-serien finder du passende kroge, til ophængning af en enkelt eller to bakker oven i hinanden.

Silva serveringsbakken er lavet af massiv eg, som er en tæt og robust træsort. Den har elegante håndtag i begge sider, som gør det nemt at bære bakken rundt. Bakken måler 50 x 32 centimeter, hvilket betyder at den er ganske rummelig og praktisk når maden skal serveres i haven eller når der skal bæres mad ind på bordet.

 • Simpel serveringsbakke i egetræ
 • Hul i bunden til ophængning
 • 50 x 32 cm.

Se pris på Zone Silva serveringsbakken hos Skiftselv

Kähler Kaolin – rund serveringsbakke i stål

Kählers Kaolin-serie er designet af Cecilie Manz, som før har vundet priser for hendes flotte design. I serien finder du blandt andet serveringsbakker i højglanspoleret rustfrit stål, samt kopper og skåle i hvid keramik.

Serveringsbakken fås i 3 størrelser, og dette er den store model. Den måler 35,5 x 38 centimeter, mens den mindste bakke måler 14,5 x 15,5 centimeter. Serveringsbakkerne kan således enten bruges for sig selv eller som supplement til hinanden, når middagen skal serveres.

Udover at blive anvendt til serveringsbakke, kan Kaolin også bruges som dekorationsbakke til stearinlys og pyntegenstande. Du kan også sætte en plante på bakken, og se bladene spejlet i det blanke stål.

 • Rund serveringsbakke i højglanspoleret stål
 • Del af Kählers Kaolin-serie
 • Fås i stor, mellem eller lille størrelse
 • 35,5 x 38 cm.

Se pris på Kähler Kaolin serveringsbakken hos Luxo Living

Applicata Tracy – serveringsbakke med ramme i massiv eg

Denne serveringsbakke har en helt speciel udformning, idet kanten er formet som en sekskant. Det giver et spændende abstrakt udtryk, som klæder de moderne indrettede hjem.

Serveringsbakkens ramme er desuden lavet af massiv eg, som er en robust og tæt træsort. I bunden er monteret en plade af plexiglas, og bakken fås med bund i flere forskellige farver.

Oprindeligt er Tracy tegnet af arkitekterne Nicolas Aagaard og Kåre Frandsen. Den måler 45 x 28 centimeter, og er således en mellemstor serveringsbakke med god plads. Den er desuden velegnet til pyntegenstande og/eller planter, eller den kan bruges til krydderier og olier i køkkenet.

 • Serveringsbakke af massiv eg
 • Bund af farvet plexiglas
 • 45 x 28 cm.

Se pris på Applicata Tracy serveringsbakken hos TrendyLiving

 

Skridsikker sort serveringsbakke

Skridsikker-Serveringsbakke

Denne billige serveringsbakke er klassikeren, som du kender fra barer, caféer og restauranter. Den er rund, måler 41 centimeter i diameter og så har den en skridsikker gummibelægning, som holder dine glas og kopper på plads når de skal serveres for venner og familie.

Serveringsbakken fås i to størrelser. Denne model er den store, og derudover findes den i en lille model hvor diameteren er på 36 centimeter. På grund af dens flade design er den desuden nem at gemme væk i et skab eller en skuffe, og køber du flere af samme bakke kan de stables så de næsten ikke fylder noget.

Rengøringen er desuden nemt overstået med denne serveringsbakke. Skyl den blot under varmt vand eller vask den op i hånden med opvaskemiddel og børste. Dermed bliver den hurtigt ren, og materialet holder til mange vaske.

 • Skridsikker serveringsbakke
 • Sort plast med gummibelægning
 • Ø41 cm eller Ø36 cm

Se pris på billig skridsikker serveringsbakke hos Barlife

Skagerak Norr Box – lille serveringsbakke med håndtag

Skagerak Norr Box er en perfekt serveringsbakke til små snacks og drinks, men du kender sikkert også designet fra restauranterne, hvor den tjener som opbevaringsbakke til krydderier, dressinger, olier og lignende.

Den lille Norr Box serveringsbakke er det perfekte valg til dig der elsker at nyde middagen på terrassen og gerne spæder til med ekstra krydderier, dressinger og olier. Dine favoritter kan nemlig samles på denne bakke, så de nemt kan bæres ud og serveres sammen med maden. Du kan naturligvis også bruge den til snacks og drikkevarer, eller når der skal nydes en let morgenmad på sengen.

Norr Box serveringsbakken er lavet i massiv eg med et håndtag i messing. Den kræver således ingen løbende pleje, og egetræ har fra naturens side en flot struktur med et varmt udtryk der akkompagneres fint af messinghåndtaget.

 • Designet af Ditte Buus Nielsen
 • Velegnet til krydderier, olier og marinader
 • Serveringsbakke i massiv eg med håndtag i messing
 • 22 x 15,5 cm

Se pris på Skagerak Norr Box hos Luxo Living

Stelton Take Away – sort serveringsbakke med håndtag

Stelton-Take-Away-Serveringsbakke

Stelton Take Away er en genial serveringsbakke til dig, der ønsker design og funktionalitet i forening. Det robuste håndtag gør det nemlig muligt at bringe mad og drikkevarer til bordet med én hånd. Den anden hånd kan du eksempelvis bruge til at servere maden og drikkevarerne ved bordet, hvorefter du kan tage serveringsbakken tilbage til køkkenet. Således er Take Away bakken velegnet til den lille bolig med mindre afsætningsplads.

Take Away serveringsbakken har en skridsikker overflade af gummi, som sørger for at dine ting ikke glider rundt og skaber ubalance. Selve bakken er lavet i sort plastik og håndtaget i rustfrit stål.

Serveringsbakken har en længde på 46,5 centimeter og en bredde på 30,5 centimeter, så der er god plads.

 • Designet af Klaus Rath
 • Foldbart bærehåndtag
 • Skridsikker gummibelægning
 • 46,5 x 30,5 cm

Se pris på Stelton Take Away hos Coop

Louise Roe – stor serveringsbakke i røget egetræ

Denne serveringsbakke er designet af Louise Roe, som grundlagde sin designvirksomhed i Købehavn i 2010. Det overordnede designkoncept bunder i simplicitet og gode materialer, hvilket understreger det nordiske udtryk i kollektionerne.

Denne serveringsbakke fås i flere størrelser. Den model vi har udvalgt er aflang med en længde på 56 centimeter og bredde på 28 centimeter, hvilket gør den velegnet til servering af snacks, drinks og madvarer for familie og venner.

Bakken har en flot ramme i massiv røget eg, mens bunden er beklædt med sort linoleum. Fordelen ved linoleum er at det har en flot mat overflade, som løbende kan behandles hvis der opstår små ridser.

 • Designet af Louise Roe
 • Ramme af massiv eg og bund af linoleum
 • Nem at rengøre
 • 56 x 28 cm

Se pris på Louise Roe serveringsbakken hos Trendy Living

Stelton AJ – serveringsbakke i stål

Stelton-Arne-Jacobsen-ServeringsbakkeDen smukke serveringsbakke fra Stelton er designet af Arne Jacobsen og lavet af stål. Den er formet i et minimalistisk rundt design med gode kanter hele vejen rundt.

En serveringsbakke i stål er især god hvis man vil undgå spild eller dryp ud på bordet eller den overflade som serverinsbakken står på, ligesom metallet tåler både fugt og afsmitning fra madvarer uden at tage skade. Den er med andre ord utrolig let at rengøre.

Stelton serveringsbakken er udstyret med to flotte hanke, så den er nem at transportere.

 • Designet af Arne Jacobsen
 • Minimalistisk design i metal
 • Nem at rengøre
 • Ø33,5 cm

Se pris på Stelton serveringsbakken hos Luxo Living

Eva Solo Serving – sort serveringsbakke med skridsikker belægning

Eva-Solo-ServeringsbakkeDen utroligt lækre og stilrene serveringsbakke fra Eva Solo er velegnet til det moderne hjem. Den har en skridsikker gummibelægning indvendigt, og er derfor særdeles praktisk når du skal servere mad og drikke.

Eva Solo serveringsbakken er fremstillet i kunststof med en kant af rustfrit stål og bærehåndtag i hver side, så du har et godt greb under transport.

 • Skridsikker gummibelægning
 • Stilrent design med integrerede håndtag
 • 50 x 34 cm

Se pris på Eva Solo serveringsbakken hos KitchenOne

Skagerak Norr Tray – serveringsbakke med hank i læder

Trip-Trap-Norr-Tray-ServeringsbakkeDen første af to serveringsbakker fra Skagerak er denne Norr Tray model med hank i læder.

Serveringsbakken er fremstillet i massiv eg, og har lave kanter hele vejen rundt, hvilket gør den idéel som serveringsbakke til spisebordet, sengen, terrassen eller hvor det ellers måtte ønskes.

Hankene i ægte læder er med til at fremme det rustikke udseende sammen med indtrykket af høj kvalitet.

 • Hank i ægte læder
 • Perfekt til servering på alle overflader
 • 46 x 25,5 cm

Se pris på Skagerak Norr Tray hos KitchenOne

Skagerak Fionia – klassisk serveringsbakke i massiv teak

Trip-Trap-Fionia-ServeringsbakkeDenne serveringsbakke er lavet i Skageraks ikoniske design, som vækker associationer om hygge, uanset om du befinder dig inde eller ude.

Serveringsbakken fås i to størrelser og den er fremstillet i rent eg eller teaktræ, som er kendt og elsket for at være blandt de mest holdbare og smukkeste træsorter i verden. Det skyldes ikke mindst de varme nuancer, men også træets egenskaber, der gør at det holder i mange år uden vedligeholdelse.

Teaktræ er desuden en tung træsort, så når du står med Skagerak serveringsbakken i hånden, føles den både robust og solid. De to bærehåndtag gør den let at flytte rundt på.

 • Perfekt til indendørs såvel som udendørs servering
 • Klassisk og tidløst design
 • 32 x 48 eller 36 x 52 cm

Se pris på Skagerak Fionia serveringsbakke hos KitchenOne

Ferm Living Neu – bakke i glaseret stentøj

Ferm-Living-Neu-Serveringsbakke

Ferm Living Neu er en del af en serie, som består af tallerkener, skåle, fade og serveringsbakker i flot glaseret stentøj.

Serveringsbakken i Neu-serien er således oplagt til både kolde og varme ting, som enten kan anrettes direkte i den runde serveringsbakke eller i små fade eller skåle hver for sig.

Bakken er som skrevet designet i glaseret stentøj, som er solidt og tåler en tur i opvaskemaskinen. Dermed slipper du for den manuelle rengøring under vandhanen, og du kan hurtigt komme igang med andre ting.

Serveringsbakken måler 33 centimeter i diameter og 3 centimeter i højden, så det er en lille bakke velegnet til sofabordet og andre små afsætningspladser.

 • Robust design tåler opvaskemaskine
 • En del af Neu-serien
 • Ø33 cm

Se pris på Ferm Living Neu serveringsbakken hos Luxo Living

Ferm Living Spear Tray – serveringsbakke med farvespil

Ferm-Living-Spear-Tray-ServeringsbakkeDen flotte serveringsbakke fra Ferm Living har en massiv træramme af egetræ og bund af birketræsfiner. Den fås i to størrelser: Large 30 x 45 centimeter og Small 20 x 30 centimeter.

Det fremgår ikke af billedet, men i hjørner fremgår en fin sammenfletning af egetræet, hvilket bidrager til det elegante design og den spændende farvepalet i mønsteret på selve bakken.

Kigger vi nærmere på Spear Tray, kan vi se at mønsteret er sammensat af retvinklede trekanter i forskellige farver, som er tilfældigt placeret i forhold til hinanden. Serveringsbakken er velegnet når der skal serveres kaffe ved sofabordet, morgenmad i udestuen eller på sengen, men også som udstillingsbakke til blomstervaser og lignende.

 • Designet af Ferm Living
 • Massiv egetræsramme
 • Flot farvepalet i mønsteret
 • 30 x 45 cm eller 20 x 30 cm

Se pris på Ferm Living Spear Tray hos TrendyLiving

Rosendahl Grand Cru – rund serveringsbakke i bambus

Den runde serveringsbakke fra Rosendahls Grand Cru-serie er fremstillet af ren bambus. Det giver bakken en flot struktur og en varm glød hele vejen rundt, hvilket pynter i den moderne indretning.

Serveringsbakken har en god størrelse og måler 36,3 centimeter i diameter, hvilket er perfekt til servering af snacks og drikkevarer. Kanten er desuden 4,5 centimeter høj.

I Rosendahls Grand Cru-serie findes ikke kun serveringsbakker men også glas, salt- og peberkværne og meget mere.

 • Rund serveringsbakke i bambus
 • Måler 36,3 centimeter i diameter

Se pris på Rosendahl Grand Cru serveringsbakken hos KopK

Stor serveringsbakke i piletræ

Denne store serveringsbakke er perfekt til det moderne hjem, hvor der ønskes en minimalistisk indretning med pyntegenstande i simpelt og moderne design.

Serveringsbakken står perfekt i køkkenet, hvor den kan bruges til servering af mad og drikke eller til opbevaring af krydderier og olier. Håndtagene i siderne gør det desuden nemt at flytte bakken rundt.

Piletræ har en flot nuance, der passer godt ind i moderne hjem. Serveringsbakken måler 55 x 40 centimeter, og er derfor meget rummelig.

 • Minimalistisk serveringsbakke
 • Fremstillet af piletræ
 • 55 x 40 centimeter

Se pris på serveringsbakken i piletæ hos KopK

This post has a rating of NAN stars based on 0 reviews from our users.
Rate this post
Author

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Write A Comment