En sengegavl er uundværlig når soveværelset skal indrettes. Den monteres som regel bag en boxmadras, en kontinentalseng eller en elevationsseng, og kan være meget praktisk i det lille soveværelse. I mange tilfælde kan du nemlig opbevare eksempelvis bøger og andre små genstande i sengegavlen, og det udelukker behovet for sengebord.

Herunder har vi samlet 11 af de lækreste og smarteste sengegavle på markedet:

Venus Trenset – blød sengegavl med tekstilbeklædning og knapper

Venus Trenset sengegavl. Klik på billedet for at se flere farver.

Venus Trenset fås i mange størrelser og farvevariationer, så den passer til alle typer senge og soveværelser.

Denne sengegavl skaber en lækker og luksuriøs atmosfære i og omkring sengen. Den bløde tekstilbeklædning leder tankerne hen på en eksklusiv hotel-overnatning, og hvis du nyder at sidde oprejst i sengen med en god bog, så er den et godt valg. De påsyede knapper giver Venus Trenset et blødt look, der får hele sengen til at fremstå mere komfortabel.

Venus Trenset sengegavlen kan vægmonteres, men det er ikke en nødvendighed. Du kan nemlig placere en hvilken som helst type seng op ad den, og sengen vil sørge for at holde den på plads. Du kan dog ikke montere gavlen direkte til sengen, da det ikke er muligt på grund af udseendet.

Herunder finder du sengegavlen i de forskellige størrelser – klik på et af disse links for at se alle farverne:

Wonderland W400 – simpel sengegavl med ben i træ

Wonderland W400 sengegavl. Klik på billedet og se mere.

Wonderland W400 er en flot og simpel sengegavl i “Granite 72”, som er et flot mørkegråt stof.

Sengegavlen står på mørke træben, og skal stilles op ad en væg så den kiles ind mellem sengen og væggen. På grund af det stilrene design passer den perfekt ind i det minimalistisk indrettede soveværelse, hvor den vil tilføre et moderne strejf over rummet.

Wonderland W400 har en bredde på 210 centimeter og en højde på 88 centimeter, hvilket betyder at den ikke stikker alt for højt op.

Se pris på Wonderland W400 sengegavlen hos ILVA

Lemari – lysegrå sengegavl med egetræslamel i toppen

Lemari sengegavl. Klik på billedet og se mere.

Lemari er en flot og simpel sengegavl med lysegråt stof, som gør den velegnet til det lyst indrettede soveværelse. Den passer eksempelvis perfekt til boksmadrassen eller kontinentalsengen, hvor den vil stå fint op ad en hvid eller grå væg.

Sengegavlen har et specielt look på grund af egetræslamellen øverst, som tilfører den en lille smule rustik charme. Den passer således fint ind i det rustikt indrettede soveværelse, hvor der gerne må være elementer af hygge og varme.

Lemari sengegavlen fås enten med lysegråt “Hampton 372” stof som ses på billedet, eller i en lidt mørkere grå “Hampton 371” variation. Du kan se begge sengegavlene ved at følge linket herunder:

Se pris på Lemari sengegavlen hos IDEmøbler

True – rå sengegavl i massiv olieret eg

True sengegavl i massiv eg. Klik på billedet og se mere.

Denne sengegavl skiller sig markant ud fra andre modeller, da hver enkelt er unik på grund af egetræets naturlige variationer i farver og åretegninger.

True sengegavlen skal forestille en massiv egetræsplanke med en højde på 40 centimeter og længde på 180 centimeter. Den skal hænges op over sengen, og det kræves derfor at sengen står op ad en væg.

På grund af udseendet passer den perfekt til det rustikt indrettede soveværelse, hvor den vil tilføre et moderne strejf og en hyggelig atmosfære. Rå materialer er nemlig både moderne og særdeles efterspurgte, så med denne sengegavl kan du både skille dig ud og skabe en hyggelig atmosfære.

Se pris på True sengegavlen hos IDEmøbler

Borås – hvid sengegavl med mange hylder

Boraas-SengegavlDenne sengegavl er en af vores favoritter til det rummelige soveværelse. Det spændende design bryder med vanetænkningen omkring udførsel af sengegavlen og dens udseende, og du får derfor en smart løsning hvor der både er sengebord og sengegavl i én. De mange hylder gør det nemlig muligt at have plads til både vækkeur og telefon, som derfor altid er indenfor rækkevidde.

Den findes i en hvidlakeret model af MDF, som er nem at samle og vedligeholde. Sengegavlen har masser af afsætningsplads og er velegnet til dig der gerne læser i bøger eller ønsker andre artikler liggende ved siden af sengen.

Set til 3.299,00  hos Unoliving

Fjälbacka – romantisk sengegavl i hvid eller sort

Fjallbacka-SengegavlFlot og romantisk sengegavl, der både fås i sort og hvid. Højden og formen samt materialevalget får denne model til at stå ud som en virkelig eksklusiv og majestætisk sengegavl, der ophøjer sengen til soveværelsets absolutte omdrejningspunkt. Den går især godt til lidt højere senge.

Den skal monteres på væggen, hvilket nemt er klaret af to personer efter samling. Er du i tvivl om vægmontering og om valg af korrekte skruer og plugs, så kontakt dit lokale byggemarked, hvor du kan få præcis de skruer og plugs som du har brug for.

Mason – let sengegavl i romantisk stil

Mason-SengegavlFlot, enkel og overskuelig sengegavl, der med det hvide plankeudseende bidrager til en romantisk stemning i rummet. Den er yderst dekorativ bag sengen, og vil se pæn ud i det simpelt indrettede soveværelse med romantiske detaljer.

Mason sengegavlen skal vægmonteres for at give optimal stabilitet, men kræver herefter ikke meget vedligeholdelse. Hvidlakerede møbler er generelt nemme at passe og rengøre.

Mason sengegavlen kan lige nu købes til 4.099,00  hos Unoliving, som tilbyder gratis fragt.

Torpa – sengegavl i fransk herregårdsstil

SengegavlEndnu en romantisk sengegavl, men denne gang med et mere ekstravagant look. Det er en høj en af slagsen, og også denne model er udført i et tidløst og smukt design, som gør den særdeles attraktiv og unik. Den passer perfekt ind i den franske herregårdsstil, som er eftertragtet i lidt ældre og større huse.

Der er til denne sengegavl benyttet både MDF og massivt træ, og den fås til senge på 180 og 90 centimeter i bredden.

Torpa sengegavlen kan lige nu købes til 3.799,00  hos Unoliving, som tilbyder gratis fragt.

Tilda – hvid sengegavl alu-skinner og afrundet top

Tilda-Hvid-SengegavlFlot hvid sengegavl med aluminiumslister, der bryder den hvide farve og skaber et moderne look, som passer godt ind i det hyggelige og lyst eller romantisk indrettede soveværelse.

I samme serie findes også sengeborde, og både gavl og eventuelle tilkøb i samme serie er væghængt, hvilket betyder at fodpanelerne ikke kommer i vejen, da sengegavlen kommer godt op i højden.

Vi har desværre ikke kunnet finde priser på denne sengegavl, men artiklen opdateres så snart det igen er muligt.

Petra – mørk sengegavl i valnød med alu-skinner

Petra SengegavlEndnu en fantastisk flot og stilet sengegavl med de særlige aluminiumslister, der er med til at bryde træ-looket.

Denne sengegavl er væghængt og fremstillet i massiv olieret valnød, hvilket giver den intense varme træfarve.

Det massive træ er din garanti for en sengegavl, der holder utrolig mange år frem.

Vi har desværre ikke kunnet finde priser på denne sengegavl, men artiklen opdateres så snart det igen er muligt.

Dacapo – sort sengegavl med hylder og skuffer

Dacapo-SengegavlLækker, funktionel og moderne sengegavl til det minimalistiske soveværelse. Denne flotte sengegavl er på trods af den simple konstruktion med til at skabe en varm og behagelig atmosfære i soveværelset, i kraft af det sortmalede design og det bagvedliggende lys. Det henleder desuden tankerne på et eksklusivt hotelværelse, hvor gavl og sengeborde går i ét med hinanden.

Der er god afsætningsplads på begge sider i form af hylder, sengebord og en lille skuffe.

Vi har desværre ikke kunnet finde priser på denne sengegavl, men artiklen opdateres så snart det igen er muligt.

Sengegavl – 11 sengegavle til et flot soveværelse
Hvad synes du om artiklen?

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

2 kommentarer

  • Thomas Svar

   Hej Pia,
   Sengegavlen på det store billede øverst hedder Wilma. Den udgik for et stykke tid siden af sortimentet fra de forretninger vi samarbejder med, og p.t. har jeg ikke kunnet finde den andre steder heller.
   Jeg beklager at jeg ikke kunne hjælpe dig videre. Artiklen er planlagt til at blive opdateret snart, hvor billedet formentlig bliver udskiftet.
   Venlig hilsen
   Thomas, Bomagasinet.dk

Skriv en kommentar