Seng med opbevaring – 13 smarte senge med skuffer og hylder

En seng med opbevaring er uundværlig, hvis du ønsker et funktionelt og ryddeligt soveværelse. Du kan få senge med enten skuffer, hylder eller en kombination af begge, og så bliver det en smal sag at få plads til alt fra pyntepuder til sengetæpper.

Vi kommer i denne artikel med 13 gode bud på hovedgavle, sengerammer og komplette sengeløsninger, som både er funktionelle og ser godt ud i soveværelset. Se alle modellerne herunder:

CPH By BN – continental seng med skuffe i siderne

CHP-By-BN-Continentalseng

CPH By BN er en komfortabel continental seng med opbevaring i siderne. Der er masser af tilvalgsmuligheder, som kan ses hos Bedre Nætter. (Klik og se alle mulighederne).

CPH By BN er en dansk private label seng under Bedre Nætter, som holder til i Midtjylland. Det er en funktionel og komfortabel continental seng, som har opbevaring i stellet. Det smarte ved denne seng er at opbevaringen er delvist skjult, så sengen fremstår enkel og stilren.

I hver side findes en smart skuffe, som måler 120 x 50 x 20 centimeter. Her kan du opbevare pyntepuder eller ekstra sengetøj når dette ikke er i brug, eller du kan bruge dem til noget helt tredje.

Da der her er tale om en continental seng, leveres den som en komplet sengeløsning. Du får således både ben, boxmadrasser, springmadras og topmadras med i prisen. Derudover kan der tilvælges en hovedgavl og et ekstra komfortlag, hvis du ønsker en ekstra dimension til den i forvejen gode seng.

Du kan læse meget mere om CPH By BN hos Bedre Nætter, hvor du også kan se alle valgmulighederne.

 • Materialer: 12 cm træramme med belgisk møbelstof
 • Størrelser: Findes i 160 eller 180 cm

Se priser på CPH By BN sengen hos Bedre Nætter

Messina – seng i massivt træ med 2 skuffer i hver side

Messina-Sengeramme

Den smukke Messina seng med opbevaring i bunden fremstår robust og enkel i rene træsorter. (Klik og se alle billederne).

Messina-serien er en lækker serie af senge med opbevaring. Der er udelukkende benyttet massivt træ i fremstillingen af denne seng, der udtrykker rustik charme og en generelt høj byggekvalitet.

Sengen har opbevaring i form af 4 skuffer på hjul, hvilket gør dem nemme at trække ud og skubbe i. Der er god plads til opbevaring af både sengetøj og pyntepuder, som nemt kan organiseres i skufferne.

Sengen måler 45 centimeter i højden og er dermed en lidt lavere seng, som passer godt ind i den moderne skandinaviske indretning. Den går dog også fint sammen med en mere klassisk og tidløs indretning.

 • Materialer: Massivt træ
 • Træsorter: Kernebøg, fyr eller hvid fyr
 • Størrelser: Findes i 160 eller 180 cm

Se priser på Messina-serien hos Bedre Nætter

Messina Briks – enkeltseng med 2 skuffer

messina-briks-seng-med-opbevaring

Messina Briks er en smart og pladsbesparende enkeltmandsseng. Den har 2 store rullelameller i fronten. (Klik og se pris hos forhandleren).

Messina Briks er det perfekte valg til studieboligen, børneværelset eller gæsteværelset. Den har et flot tidløst design i hvidmalet fyrretræ, som passer ind i stort set alle typer indretning.

Sengen har opbevaring i fronten, bestående af 2 store rullelameller som skal tilkøbes. Den er således perfekt til små rum, hvor det er vigtigt at pladsen udnyttes optimalt.

Messina Briks passer til en madras på 90 x 200 centimeter. Den har en kant, som skråner opad og bliver højere langs den ene side af sengen. Dermed kan du eksempelvis sætte to af disse senge op ad hinanden i et større rum, eller lade den stå frit i rummet og stadig bibeholde følelsen af at lægge op ad en væg.

 • Materialer: Massiv fyr
 • Størrelser: Findes i 90 cm

Se priser på Messina Briks sengen hos Bedre Nætter

Kaagaard – hvid sengeramme med plads til sengeruller

Kaagaard-Sengestel

Kaagaard er en praktisk og stilren hvid seng med mulighed for opbevaring under stellet. (Klik og se pris hos forhandleren).

Hvis du ønsker at købe sengen alene i første omgang og gerne vil finde et par rullelameller som passer nøjagtigt til dine behov, så er Kaagaard-sengen det rette valg. Sengestellet fås til en rigtig fornuftig pris, og der er god plads under stellet til opbevaring af såvel store som små rullelameller.

Kaagaard er en flot hvid seng i et meget stilrent design. Den har krom ben og et firkantet hvidt stel, der skaber en indbydende atmosfære i dit soveværelse.

Sengen fås i enten 140 eller 180 centimeter.

 • Materialer: MDF
 • Størrelser: Findes i 140 eller 180 cm

Se priser på Kaagaard sengen hos Bedre Nætter

Nordisk Fjer – stor enkeltseng med opbevaring i soklen

Sengen fra Nordisk Fjer har et stort rum i soklen, som du kan bruge til opbevaring af alt fra sengetøj til dyner og puder. Den fås i 120 x 200 eller 140 x 200 cm.

Denne seng er det perfekte valg til dig, der ønsker en billig seng med masser af plads til opbevaring. Selve madrassen er designet som en typisk boksmadras, og du går derfor ikke på kompromis med liggekomforten. Madrassen kan løftes, så du kan bruge hele soklen til opbevaring af alt fra sengetøj til dyner og puder. Du får således rigtig meget opbevaringsplads, uden at sengen fylder mere end normalt.

Nordisk Fjer sengen fås i 2 størrelser: Enkeltseng på 120 x 200 centimeter eller en halvandenmandsseng på 140 x 200 centimeter. Den er således velegnet til den lille lejlighed, studieboligen eller værelset, hvor der ønskes god udnyttelse af pladsen. Madrassen har en kerne af bonellfjedre, som er betrukket med strækstof og formstabilt skum.

Der kan købes forskelligt tilbehør til denne seng, blandt andet topmadras og sengegavl.

 • Materialer: Træsokkel betrukket med polyester
 • Størrelser: Findes i 120 eller 140 cm

Se pris på Nordisk Fjer sengen hos Wupti

Pocket-sengen har masser af opbevaringsplads bagved og under

Pocket-Hvidt-Sengestel

Pocket-sengen har godt med opbevaringsplads både bagved og under. (Klik og se flere billeder).

Denne billige seng har gode muligheder for opbevaring, da dens konstruktion består af 3 skuffer og godt med hyldeplads.

I hver side findes en god hyldeplads og en skuffe i en god størrelse, ligesom der i fodenden findes endnu en stor skuffe. I hovedgærdet er der tre hylder i hver side, hvor der kan opbevares alt fra bøger til læsebriller og andre fornødenheder.

Sengen har således masser af opbevaringsplads og er fremstillet i hvidt look eller egetræs look med metalgreb på skufferne. Der er tale om en seng i komposittræ, som er kendt for at være både stærkt og helt vedligeholdelsesfrit. Tør blot over med en klud, og sengen står ren og ny igen.

 • Materialer: Komposittræ med hvidt eller egetræs-look
 • Størrelser: Findes i 140 cm

Se pris på Pocket sengerammen hos Unoliving

Mavis Pisa har skjult opbevaring i bunden

Pisa-Sengeramme

Pisa-sengen fra svenske Mavis er flot, enkel og funktionel. Klik og se flere billeder af sengen og skufferne.

Mavis er en svensk møbelproducent, der fremstiller blandt andet senge i en rigtig god kvalitet.

I denne seng er der opbevaring i fronten, som skjuler 2 skuffer i en god størrelse. Her er der plads til alle pyntepuderne, sengetøjet, sengetæppet og hvad du ellers måtte ønske at opbevare.

Pisa-sengen fremstår stilren og simpel med de rene lige linjer, som er typisk for moderne skandinavisk indretning. Den hvide lakering gør desuden sengen velegnet til placering i selv trange rum, da farven lyser op og skaber en større rumfornemmelse.

 • Materialer: MDF i siderne og skuffe, massiv birk i fødder og toplister
 • Størrelser: Findes i 90, 160 eller 180 cm

Se pris på Pisa-sengen hos Unoliving

Mavis Trondheim sengen er perfekt til gæsteværelset

Trondheim-Seng-Med-Opbevaring

Trondheim-sengen har 3 skuffer og to hylderum. (Klik og se flere billeder).

Denne smukke en-persons seng er perfekt til gæsteværelset, børneværelset eller det ekstra rum i sommerhuset, hvor der måtte være behov for ekstra overnatningsfaciliteter.

Den flotte seng har opbevaring i bunden i form af 3 skuffer og 2 åbne rum, hvilket er praktisk til opbevaring af såvel pyntepuder som ekstra sengetøj.

Sengen har ud over opbevaring i bunden 2 flotte gavle i romantisk og elegant design, og hele sengen er fremstillet i hvidlakeret MDF, som er et robust og holdbart materiale, der er nemt at arbejde med og montere.

 • Materialer: Hvidlakeret MDF
 • Størrelser: Findes i 90 cm

Se pris på Trondheim-sengen hos Unoliving

Mavis Falsterbo – sengeramme med 3 store skuffer

Mavis-Falsterbo-Seng-Med-Opbevaring

Mavis Falsterbo er en del af en større møbelserie, som består af praktiske møbler i flot minimalistisk design. Klik på billedet og se mere.

Mavis Falsterbo er en smart hvid seng med god plads til opbevaring. Der er nemlig 3 store skuffer under sengen, og der kan ilægges en madras på 90 x 200 centimeter. Således er sengen perfekt til børneværelset, studieboligen eller gæsteværelset, hvor pladsen ønskes udnyttet optimalt.

Denne sengeramme er en del af Falsterbo-serien, som består af en række praktiske møbler i minimalistisk design. Det er med andre ord en meget universel møbelserie, der passer fint ind i de fleste boliger.

Falsterbo-sengen er lavet af MDF, og højden på sengen er 42 centimeter. Der medfølger ikke madras og lameller, hvilket betyder at du selv kan vælge hvad der passer dig bedst.

 • Materialer: MDF
 • Fås i hvid
 • Størrelser: Findes i 90 cm

Se pris på Mavis Falsterbo-sengen hos Unoliving

Michigan – halvandenmandsseng med opbevaring

Michigan-Seng-Med-Opbevaring

Michigan er en flot seng i lyst komposittræ og med plads til en madras på 140 x 200 centimeter. Den fås også i hvid – klik på billedet og se mere.

Michigan er en smart og billig seng med opbevaring i siden. Den har 2 skuffer og en hylde i siden, så der er god plads til både sengetøj og et par opbevaringskasser med eksempelvis bøger og andre ting. I samme serie finder du også en hvid model, og begge har plads til en madras på 140 x 200 centimeter.

Sengen har et praktisk design som passer ind i de fleste boliger. Der er sølvfarvede greb på skufferne og en lav hovedgavl, men derudover er designet meget neutralt. Det er derfor en rigtig fornuftig seng til dig, der ønsker plads til opbevaring uden det bliver for dyrt.

Til denne seng kan der tilkøbes lameller, så du frit kan vælge hvilken madras der passer dig bedst. Selve sengen er lavet af komposittræ, hvilket er med til at holde prisen nede.

 • Materialer: Komposittræ
 • Fås i hvid eller lyst træ
 • Størrelser: Findes i 140 cm

Se pris på Michigan-sengen hos Unoliving

Chicago – seng i urbant design med 3 skuffer og hylder

chicago-hvid-seng-med-opbevaring

Chicago-sengen er en del af en møbelserie i et urbant design, der egner sig til byboligen. Klik på billedet og se mere.

Chicago-sengen har et flot og urbant design, som passer godt ind i byboligen. Den fås som halvandenmandsseng på 140 x 200 centimeter, hvilket er en rigtig god størrelse til studieboligen, børneværelset eller gæsteværelset.

I Chicago-serien findes også en stor sengegavl med gode muligheder for opbevaring, og du kan købe sengen i hvid, hvilket passer perfekt ind i mindre rum. Det stilrene design gør det nemt at indrette mange forskellige typer værelser, og du kan selv vælge om du ønsker en lys atmosfære med den hvide seng, eller om du foretrækker et mørkt og rustikt rum med den brune version.

Denne seng byder på opbevaring i form af 3 skuffer og hylder hele vejen rundt, så der er god plads til alle dine ting. Den er lavet af komposittræ, og prisen på sengen er meget fornuftig.

 • Materialer: Komposittræ
 • Fås i hvid
 • Størrelser: 140 cm

Se pris på Chicago-sengen hos Unoliving

Naia hovedgavl har skjult opbevaring i siderne

Naia-Hovedgavl-til-seng

Med en Naia hovedgavl får du masser af plads til opbevaring, uanset hvilken type seng du ejer. Den passer nemlig til alle typer og fås til

Denne hovedgavl kan passende kombineres med Naia-sengen og de tilhørende sengeskuffer, hvis du ønsker en flot og funktionel seng med mange muligheder for opbevaring.

Hovedgavlen, som vi fokuserer på her, har en indbygget reol på hjul i hver side. Reolerne fungerer som natborde når de er trukket ud, men de kan også skubbes ind om dagen hvis du ønsker et ryddeligt udtryk i dit soveværelse. Du får desuden en god hyldeplads oven på selve hovedgavlen, hvor du blandt andet kan have et par læselamper stående.

Naia hovedgavlen fremstår i et stramt nordisk design, som passer fint ind i alle typer rum. Den fås i flere forskellige farver, så uanset om du ønsker en seng med opbevaring i hvid, trøffel eller eg, så er der en variant til dig. Den fås desuden til senge på enten 140 eller 160 centimeter i bredden.

 • Materialer: Komposittræ
 • Fås i hvid højglans, ege look eller trøffel
 • Størrelser: Findes i 140 eller 160 cm

Se pris på Naia hovedgavl hos Unoliving

Mavis Borås gavlen giver god opbevaring i hovedgærdet

Boraas-Sengegavl

Borås-gavlen er smart til dig der ønsker en seng med åben opbevaring. (Klik og se alle farver).

Til dig der ønsker en seng med åben og dekorativ opbevaring i hovedgærdet, er Borås-gavlen fra svenske Mavis et oplagt valg.

Gavlen er hvidmalet, og derfor perfekt til det lille rum hvor der ønskes en lys og imødekommende indretning.

Kanterne på hylderne er flot afrundede, så gavlen fremstår med bløde og lækre linjer, hvor det er oplagt at have bøger, vækkeur og telefon liggende sammen med andet tilbehør man måtte have brug for ved siden af sin seng.

Denne gavl er perfekt velegnet til dig der har en boksmadras eller en elevationsseng, da gavlen ikke skal monteres på selve sengen.

Desuden har du med denne gavl ikke brug for at have pladskrævende sengeborde stående ved siden af sengen.

 • Materialer: Finér
 • Farver: Hvid
 • Størrelser: Passer til seng på 180 cm

Se priser på Borås hovedgavl hos Unoliving

Om forfatteren

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar