iPhone er blandt de mest eftertragtede smartphones på markedet, og priserne starter på flere tusinde kroner. Det kan derfor godt betale sig at undersøge de forskellige teleselskabers tilbud inden køb, da der kan være gode penge at spare. Flere tilbyder eksempelvis her-og-nu tilbud, eller nedslag i prisen ved oprettelse af bestemte abonnementer. Du kan selvfølgelig også være heldig at finde en god iPhone i Den Blå Avis, men her skal du dog passe på – læs mere i denne artikel:

1 – Sammenlign priser og spar penge

Til at starte med kan det være en rigtig god ide at bruge lidt tid på at sammenligne priserne fra de mange forskellige mobilselskaber og butikker, der har din nye model til salg. De kører langt fra alle sammen med samme priser, så ved at sammenligne priserne kan du nemt spare flere hundrede kroner, som jo er værd at tage med. Brug eventuelt en prissammenligningsside, hvis du ikke gider at sammenligne alle priserne manuelt. Du kan eksempelvis bruge iPhoneLuppen.dk til at finde billigste iPhone med abonnement, eller du kan benytte eksempelvis PriceRunner for at sammenligne priser uden abonnement.

2 – Vær klar på her og nu tilbud

Det kan også være en god ide at være klar på tilbud, der kun er der her og nu. Det kan være ugentlige eller weekendtilbud, hvor der måske kun er et begrænset antal på lager. Det er ofte de store varehuse eller butikskæder, der har kapaciteten og muligheden for at købe så store varesortimenter hjem, at de kan give dig gode priser på din nye telefon. Så vær opmærksom på teknikspalterne i tilbudsaviser fra blandt andet Bilka, Elgiganten, Fona, Expert og Føtex.

3 – Køb tidligere modeller

Du kan også spare penge på din næste iPhone ved at vælge en tidligere model. Den nyeste model på markedet står selvfølgelig altid til den højeste pris. Så hvis du kan være tilfreds med den næstsidste nye iPhone, så gør det selvfølgelig også prisen langt bedre. Og er den nyeste model ikke et ‘must-have’, så er det en god måde at spare penge på en ny iPhone.

4 – Brugt er billigt – men pas på!

Der er også den mulighed at købe din nye iPhone brugt. Bare fordi den er brugt, betyder det ikke, at den ikke er fuld funktionel. Et godt tip er at købe brugte iPhones fra nogle af større forhandlere, da de som oftest giver dig en lang garanti og selv står for at reparere og klargøre telefonerne, så de er klar til brug, når du køber dem.

Du kan også kigge på eksempelvis Den Blå Avis. Vær dog opmærksom på at undgå svindlere. Lyder tilbuddet for godt til at være sandt, så undlad at betale før du er sikker på at få telefonen – eksempelvis ved at mødes med sælger personligt. Rigtig mange opretter falske profiler og brugere på diverse salgs-sider, hvorefter de sælger samme vare til flere købere, der alle når at betale. Herefter går sælger under jorden eller sletter sin profil, og så er pengene så godt som tabte.

5 – Få mobilrabat ved køb af abonnement

Mange mobilselskaber giver dig også muligheden for at spare rigtig meget på selve mobilen, hvis du samtidig opretter dit abonnement hos dem. I enkelte tilfælde kan det være besparelse på flere tusinde kroner. Selvfølgelig kan der være en hage ved abonnementet, så her kan det være en god ide at læse godt op på alt i aftalen – også det med småt.

Køber du mobilen uden abonnement via en af de andre metoder, så skal du jo formodentlig ud og have et abonnement et sted alligevel. Og så kan du jo lige så godt undersøge muligheden for at spare penge på din nye iPhone ved samtidig oprettelse af abonnementet.

Denne side er anmeldt af: Isabella M. Johansen 10/10

Forfatter

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

Skriv en kommentar