Der er ikke nogen tvivl om, at indeklimaet i din bolig er enormt vigtigt. Med et godt indeklima er der langt flere ting, der bliver nemmere i din hverdag – blandt andet vil du opleve, at dit vasketøj tørrer hurtigere, fordi luften er sund, ventileret og ikke så fugtig, som den ellers kan være.

Mange fortæller også, at de får mere energi af at bo i en bolig, hvor indeklimaet er godt. Det er en fantastisk ting, og noget af det vigtigste, når det kommer til at have et godt indeklima, er at sørge for at få luftet godt ud derhjemme.

Det er dog ikke altid lige skønt at åbne vinduerne op, for af og til er det jo koldt udenfor, og så kan det være ret ubehageligt at lufte ud.

Det problem kan du dog komme til livs med at få nye russervinduer. De såkaldte russervinduer gør det meget nemmere at lufte ud, uden at skulle plages af kølig luft og for meget larm udefra. Det er en revolutionerende måde at lufte ud på, og med nye russervinduer er du sikker på at få et meget bedre indeklima, samtidig med at du ikke skal fryse, når det er koldt udenfor.

Vi anbefaler, at man tager imod 3 gratis og
uforpligtende tilbud på nye vinduer.

Tilbud på prisen til fliselægning

 

» Klik her for 3 gratis og uforpligtende tilbud «

 

Se videoen herunder om montering af vinduer:

Hvad er et russervindue?

Navner et meget sigende, for russervinduet blev faktisk opfundet i Rusland for mere end 250 år siden. I en lang periode var det ikke særlig populært, men i løbet af de seneste år, er russervinduet begyndt at komme tilbage på markedet og i popularitet – dog i en meget mere moderne udgave.

Idéen bag russervinduet er god. For at gøre det muligt at få frisk luft ind i boligen, er russervinduet udviklet på en sådan måde, at det kan åbnes forskudt.

Normalt set er der to ruder i et russervindue, og den yderste rude åbnes ud til verden ved en lille sluse nederst på vinduet.

Samtidig åbnes den inderste rude ind til dit hjem ved en lille sluse øverst på ruden. Når luften så kommer ind udefra, varmes den op af solens stråler på vej op til åbningen ind til din bolig.

Luften opbevares altså på en måde mellem de to lag ruder, og det sørger for at varme luften op uanset temperaturen udenfor. Denne løsning var genial i det gamle Rusland, hvor det ofte var koldt udenfor, men selve teknikken holder stadig i dag og gør det muligt at lufte ud uden at få kold luft og lydforurening med ind.

Få en god pris på nye russervinduer

I dag er der kommet en mere moderne form for russervinduer, men selve idéen bag vinduerne er præcis den samme, som da de blev opfundet i Rusland.

Du kan få mange flotte russervinduer, og de er generelt set meget moderne i byen, da de også gøre det svært for larm ude fra gaden at komme med ind, når du lufter ud. På den måde kan alle i byen både lufte ud og leve uden den voldsomme støj fra byen.

Du kan sagtens få nye russervinduer i din bolig, men det er naturligvis altid vigtigt at finde en god pris. Der findes mange forskellige udbydere af russervinduer, og derfor er den bedste løsning at få tilbud fra de forskellige udbydere.

Det er nemt at få tilbud på nye russervinduer ved at bruge 3Byggetilbud, hvor du kan søge tre helt gratis og uforpligtende tilbud på nye russervinduer og andre byggetilbud.

Det smarte er, at du får tre gode tilbud fra fagfolk og professionelle, der alle konkurrerer om at hjælpe dig. Du er ikke forpligtet til at acceptere nogle af tilbuddene – det er ganske gratis.

Læs også: Nye vinduer – hvad er prisen, og kan du gøre det selv?.

Få nye vinduer på mål

Det er ikke alle boliger, der er skabt ens, og derfor kan du sagtens have helt specifikke krav til dine nye vinduer, så du kan få dine nye russervinduer på dine egne mål. På den måde er du sikker på, at dine nye vinduer passer perfekt til dit hjem.

Samtidig kan du også få dine nye vinduer monteret, så du slipper for selv at skulle finde ud af det. Det er nemlig ikke nemt at montere nye vinduer. Du kan få montering medregnet, når du søger et tilbud på din opgave, så du bare skal slappe af og nyde dine nye, flotte russervinduer.

Når du har fået sat dine nye vinduer op og alting er godt, kan du begynde at eksperimentere med at lufte ud med det smarte nye system. Du vil kunne nyde godt af det friske indeklima i stedet for at skulle lukke den varme luft ud.

Det smarte er, at russervinduernes udluftningssystem virker i alt slags vejr, og derfor er det ikke kun en fordel, når det er koldt udenfor. Det smarte system gør også, at lydbølgerne ikke kan slippe igennem, og derfor får du og meget mindre larm med udefra med russervinduer.

Læs også Håndværk & Design udgivet af dr.dk.

Se også denne lignende artikel på vores side: Rundt spisebord – 11 af de bedste

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

Skriv en kommentar