Styrk dit hegn med kvalitets Hegn-af-Rionet armeringsnet

Styrk dit hegn med kvalitets Hegn-af-Rionet armeringsnet

Et rionet hegn er både en flot, moderne og billig løsning, der både kan bruges som et skelhegn, men også som et læhegn, hvor du selv bestemmer højden. Rionet er nemlig lavet af stål og klippes derfor nemt til med en boltsaks.

Hegnet opsættes nemt ved at sætte stolper i jorden, hvorpå det indkøbte rionet monteres med bøjlebeslag.

I vores artikel har vi samlet forskellige hegn af rionet, så du let kan finde præcis det, der passer bedst til dig og din have.

Hortus galvaniseret trådnet
køb på færdigmål eller klip selv

Dagens bedste priser og tilbud på Hortus galvaniseret trådnet :

  • Kan bruges til forskellige haveprojekter
  • Let at montere
  • Robust og stabil konstruktion

Hegnet her er fra NSH Nordic, og det opføres nemt af færdige sektioner rionet.

Sektionerne fås i følgende mål: 90 x 120 centimeter, 90 x 150 centimeter eller 90 x 180 centimeter. Maskestørrelsen er på 10 x 10 centimeter, og stålet er varmgalvaniseret med en diameter på 5 millimeter, hvilket tilsammen giver en robust og holdbar konstruktion, som fint kan bruges til f.eks. høje slyngplanter.

Mere om Hortus galvaniseret trådnet

Detaljer

  • Materiale: Stål
  • Dimensioner: 120 x 90 cm

FAQ

Skal jeg være nervøs for, at mit rionet-hegn ruster?
Det kommer an på hvilken type rionet-hegn, du vælger. Et galvaniseret hegn ruster f.eks. ikke, og det er derfor perfekt egnet til udendørs brug som f.eks. havehegn eller espalier. Går du efter et ikke-behandlet rionet-hegn, kan det godt ruste.
Hvor dybt skal stolperne til mit rionet-hegn støbes ned?
Stolperne skal støbes ned til frostfri dybde og derudover have bundene fri, så vand kan passere. Frostfri dybde kan variere efter geografi og jordens stabilitet, men som udgangspunkt betegnes 90 cm som frostfri dybde i Danmark. Forsikringen kræver typisk, at stolperne er støbt ned.
Skal jeg altid nedstøbe stolperne til mit rionet-hegn, eller kan de graves ned?
Du kan godt grave stolperne ned i stedet for at støbe dem. Du skal ned i en frostfri dybde, som i Danmark ligger omkring 90 cm. Du bør dog stabilisere dem med forskallingsbrædder og huske, at din forsikring muligvis ikke dækker, hvis stolperne ikke er nedstøbt og f.eks. vælter under en storm.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme