En god pusleplads er uundværlig, når der skal skiftes op mod 10 bleer om dagen eller mere i småbørnsfamilien. Med en puslekommode kan du kombinere funktionalitet med opbevaring, og på mange modeller kan puslepladsen ved senere lejlighed afmonteres, så den kan bruges som kommode. Så kan du opbevare bodystockings, bleer, vaskeklude og andre praktiske ting lige under puslepladsen.

Herunder har vi fundet de puslekommoder vi bedst kan lide, så du kan blive inspireret:

Hoppekids Isabella – billig hvid puslekommode

Hoppekids-Isabella-Puslekommode
Hoppekids Isabella er en praktisk og stilren puslekommode i FSC-certificeret fyrretræ og MDF. Puslepladsen kan afmonteres efter behov.

Hvis du leder efter en tidløs og stilren puslekommode, så er Hoppekids puslekommoden et rigtig godt valg. Prisen er ikke særlig høj, og den har både et par rummelige skuffer og en underhylde, som eksempelvis kan bruges til et par vasketøjskurve eller lignende.

Puslepladsen måler 56 x 73 cm, hvilket er mere end rigeligt til en puslepude og lidt pusleredskaber. Du kan ligeledes have en række bleer liggende på puslepladsen, mens du kan opbevare flere bleer, nogle bodystocking og andre fornødenheder i de to skuffer.

Når dit barn stopper med at bruge ble, kan puslepladsen afmonteres, og Hoppekids Isabella bliver derefter til en flot kommode, som kan bruges til al slags opbevaring.

Detaljer:

 • FSC certificeret fyrretræ / MDF (i gavlen)
 • H84 x B56 x D73 cm
 • Aftagelig pusleplads

Se pris på Hoppekids Isabella puslekommode hos Pixizoo

Hoppekids Christian – kommode med hele 4 skuffer

Hoppekids-Christian-Puslekommode
Den billige Hoppekids Christian kommode har 4 store skuffer og mulighed for tilkøb af pusleplade, så den kan omdannes til puslekommode.

Christian kommoden er et rigtig god valg til dig der godt kan lide at organisere tøj, bleer, plejeartikler alle de andre nødvendige ting i skuffer. Den fås til en rigtig god pris online, og der medfølger hele 4 rummelige skuffer.

Hvis du tilkøber en billig pusleplads omdannes den til en rigtig puslekommode som ses på billedet med en stor pusleplads på hele 84 x 66 centimeter. Dermed bliver der plads til en puslepude i almindelig størrelse, samtidig med at du har lidt aflægningsplads ved siden af til eksempelvis beskidt tøj, bleer, servietter, salver eller andre ting.

Hoppekids Christian har en god arbejdshøjde på 95 centimeter og en dybde på kun 40 centimeter uden puslepladen monteret. Den er desuden 84 centimeter bred. Materialet er massivt fyrretræ med en hvid lakering, og bærer FSC certifikatet og Svanemærket.

Detaljer:

 • FSC certificeret fyrretræ
 • H95 x B84 x D40 cm (D66 cm med pusleplade monteret)
 • Aftagelig pusleplads (tilkøb)

Se pris på Hoppekids Christian puslekommode hos Babygear

Hoppekids Simon – tidløs og rummelig kommode med mulighed for pusleplads

Hoppekids-Simon-Puslekommode
Denne flotte puslekommode har en enkelt stor skuffe og tre små skuffer. Der kan tilkøbes pusleplads til en meget fornuftig pris.

Simon puslekommoden fra Hoppekids er designet som en helt almindelig kommode, men med mulighed for tilkøb af pusleplads. Den fås til en meget fornuftig pris på nettet, hvilket i øvrigt er gældende for alle typer baby- og børnemøbler fra Hoppekids.

Puslekommoden har i alt fire skuffer, så du kan opdele tilbehøret på en overskuelig måde. I bunden er der en stor hylde, hvor der kan stå kasser med ekstra bleer eller andre større puslesager. Højden er på hele 95 centimeter, så du har barnet oppe i en ergonomisk god højde, når der skal skiftes bleer.

Hoppekids Simon er fremstillet i massiv hvidlakeret fyrretræ. Det er et holdbart materiale, der tåler lidt af hvert. Enkelte elementer er dog fremstillet i MDF. Skufferne er grebsfrie, og har i stedet en rund udskæring, som bruges til håndtag.

Detaljer:

 • FSC certificeret fyrretræ / MDF
 • H95 x B110 x D50 cm
 • Aftagelig pusleplads (tilkøb)

Se pris på Hoppekids Simon puslekommode hos Mammashop

BabyDan Manhattan – robust og funktionel puslekommode

Babydan-Manhattan-Puslekommode
BabyDan Manhattan puslekommoden er robust og har god plads i både skuffer og åbne rum. Puslepladen kan tilkøbes og monteres efter behov.

Denne puslekommode er udført i et flot og stilrent design, som passer perfekt ind i alle skandinavisk indrettede hjem. Den er fremtidssikret, da puslepladsen kan afmonteres efter behov, og kommoden giver god plads til både tøj og diverse tilbehør. Puslepladsen kan tilkøbes her, og monteres på få minutter. På billedet vises kommoden med puslepladsen monteret.

Indretningen af puslepladsen betyder at du kan skifte barnet i en god ergonomisk position, og der er godt med plads, så du kan have både bleer og diverse tilbehør lige ved hånden. Skufferne kan passende indeholde lidt bodystockings, bluser og bukser, så det bliver let som en leg at skifte dit barn.

Detaljer:

 • Hvidlakeret MDF
 • H92,5 x B100 x D50 cm
 • Aftagelig pusleplads (kan tilkøbes)

Se pris på BabyDan Manhattan puslekommode hos Mammashop

BabyDan Karla – sød kommode med aftagelig pusleplade

BabyDan-Karla-Puslekommode
BabyDan Karla er en rigtig flot puslekommode med søde detaljer og en medfølgende aftagelig pusleplads.

Karla kommoden har et rigtig flot design, der passer godt ind i det nye børneværelse. Den viste pusleplads følger med i prisen, og kan monteres efter behov i enten højre eller venstre side. Puslepladsen har et areal på 50 x 67 centimeter, og således er puslekommoden ideel til brug sammen med en puslepude i samme størrelse.

Puslekommoden har tre skuffer med metaludtræk til venstre og et skab med en enkelt hylde til højre. Det giver gode muligheder for opbevaring af alt fra engangsvaskeklude til bleer og bodystockings samt plejeartikler. Altsammen kan nemt organiseres i skufferne og skabt.

Karla er hvid og fremstår lys og indbydende med de søde runde håndtag og flotte paneler.

Detaljer:

 • MDF
 • H90 x B80 x D68 cm
 • Aftagelig pusleplads (inkluderet)

Se pris på BabyDan Karla puslekommode hos Mammashop

Flexa Cabby – smart system med mange kombinationsmuligheder

Flexa-Cabby-Puslekommode
Den flotte og stilrene Flexa Cabby puslekommode kan bruges på flere måder. Den er fremstillet i kraftigt hvidlakeret MDF med 3 store skuffer og åbent opbevaringsrum.

Den stilrene og smarte puslekommode fra Flexa Baby kan kombineres på flere måder. Puslepladsen kan vendes, så barnet enten er placeret langs med kommoden eller på tværs af kommoden. Og det er smart, hvis du vil undgå at selve puslepladsen rager alt for langt ud over puslekommoden.

Flexas puslekommode er fremstillet af MDF med en solid lakering, så den holder i mange år og tåler at blive brugt. Det er desuden en fordel, da puslepladsen kan afmonteres, hvorefter den kan bruges som en almindelig kommode når barnet holder op med at bruge ble.

Puslekommoden har 3 store skuffer og en hylde hvor du eksempelvis kan opbevare bleer, og højden er 74,2 cm, bredden 72 cm og dybden på selve kommoden er 43,5 cm. Hvis du ønsker en højere pusleplads, kan der tilkøbes højere ben via forhandleren.

Detaljer:

 • Hvidlakeret MDF
 • H74,2 x B72 x D43,5 cm
 • En del af Flexa Baby-serien
 • Aftagelig og vendbar pusleplads
 • Mulighed for tilkøb af ekstra høje ben

Se pris på Flexa Cabby puslekommode hos Pixizoo

Viktoria – tre skuffer og fast pusleplads

Viktoria-Puslekommode
Denne puslekommode er til dig der vil have fuld valuta for pengene. Der er stor pusleplads og tre store skuffer.

Denne puslekommode fra tyske Pinolino er billig og meget rummelig. I toppen er der en stor fast pusleplads, som ikke kan tages af. Den måler 100 centimeter i bredden og 78 centimeter i dybden, så der er rigtig god plads til både barn og puslesager.

De tre store skuffer kan bruges til opbevaring af en god mængde bodystockings, bleer og andet nødvendigt tilbehør, og de er monteret med et håndtag i alulook. Puslekommoden er lavet af MDF med en hvid overfladebelægning, som både er slidstærk og nem at holde ren.

Detaljer:

 • MDF
 • H90 x B100 x D78 cm

Se pris på Viktoria puslekommode hos Min Egen Verden

Moon – puslekommode med aftagelig pusleplads og grebsfri skuffer

Moon-Puslekommode
Moon puslekommoden har bløde former hele vejen rundt og aftagelig pusleplads. Skufferne har desuden soft-close.

Denne lækre puslekommode fra Pinolino er som skabt til børneværelset. Der er ingen skarpe kanter, og alle former er runde og bløde. Selv skufferne har afrundede hjørner.

Puslekommoden har en kraftig hvid højglans lakering, som sikrer en god holdbarhed i flere år. Og når dit barn ikke længere bruger ble kan puslepladsen afmonteres, så den kan bruges som en almindelig kommode.

Der er i alt tre store skuffer med soft-close i Moon puslekommoden, og højden er på hele 100 centimeter, så du har barnet oppe i en god højde når der skal pusles og plejes.

Detaljer:

 • Hvidlakeret højglans MDF
 • H100 x B118 x D78 cm
 • Aftagelig pusleplads

Se pris på Moon puslekommode hos Min Egen Verden

Pepper – puslekommode i grå ask look til det naturlige børneværelse

Pepper-Puslekommode
Pepper puslekommoden laves af tyske Pinolino. Den har look i grå ask og har tre soft-close skuffer.

Hvis du gerne vil have en puslekommode med en pæn træstruktur er Pepper et godt valg. Den laves af tyske Pinolino, og består af MDF med en overflade i grå ask look. Puslekommoden fremstår holdbar og præsentabel, så den kan både anvendes på badeværelset, børneværelset eller i soveværelset.

Der er tre store skuffer med aluminiumsgreb, og puslepladsen kan afmonteres når barnet ikke længere bruger ble. Således er kommoden også fremtidssikret.

Detaljer:

 • MDF med overflade i grå ask look
 • H101 x B109 x D78 cm
 • Aftagelig pusleplads

Se pris på Pepper puslekommode hos Min Egen Verden

Laura – sød puslekommode med flotte greb og gode muligheder

Laura-Puslekommode
Laura puslekommoden er både køn at se på og praktisk at benytte. Der er gode opbevaringsmuligheder og masser af plads.

Denne puslekommode kommer også fra tyske Pinolino, og byder på ekstra mange opbevaringsmuligheder. Der er blandt andet et stort åbent rum lige under puslepladsen, hvor du kan stille et par kurve med bleer og pusletilbehør, og så kan du opbevare ekstra bleer i skabet og bodystockings m.m. i skufferne.

Laura puslekommoden har et mere elegant look med afrundede håndtag i plast, hvilket passer fint ind i en mere romantisk eller klassisk indretning. Den er fremstillet i MDF med en hvid lakering, som holder længe og er nem at vedligeholde.

Detaljer:

 • Hvidlakeret MDF
 • H97 x B80 x D75 cm

Se pris på Laura puslekommode hos Min Egen Verden

Jill – funktionel og billig puslekommode

Jill-Puslekommode
Den tidløse Jill puslekommode fra Pinolino er både tidløs og enkel i sit udseende.

Hvis funktion vægter højere end form, så er denne smarte puslekommode et godt køb.

Den er lavet af tyske Pinolino, og der findes tre skuffer og et stort skab til opbevaring af blandt andet blepakker, bodystockings, vaskeklude og andet nødvendigt tilbehør. Lige under puslepladsen er der desuden et åbent opbevaringsrum, så du altid har bleer, klude, plejeprodukter og evt. termometer lige ved hånden.

Jill puslekommoden er lavet af hvidlakeret MDF, og på både skuffer og skab er der greb i børstet stål. Det stilrene design passer fint ind i stortset alle hjem og de fleste typer møbler.

Detaljer:

 • Hvidlakeret MDF
 • H94 x B90 x D78 cm

Se pris på Jill puslekommode hos Min Egen Verden

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar