Artiklen indeholder reklamelinks.

En god pusleplads er uundværlig, når der skal skiftes op mod 10 bleer om dagen eller mere i småbørnsfamilien. Med en puslekommode kan du kombinere funktionalitet med opbevaring, og på mange modeller kan puslepladsen ved senere lejlighed afmonteres, så den kan bruges som kommode. Så kan du opbevare bodystockings, bleer, vaskeklude og andre praktiske ting lige under puslepladsen.

Herunder har vi fundet de puslekommoder vi bedst kan lide, så du kan blive inspireret:

Hoppekids Isabella – billig hvid puslekommode

Hoppekids-Isabella-Puslekommode
Hoppekids Isabella er en praktisk og stilren puslekommode i FSC-certificeret fyrretræ og MDF. Puslepladsen kan afmonteres efter behov.

Hvis du leder efter en tidløs og stilren puslekommode, så er Hoppekids puslekommoden et rigtig godt valg. Prisen er ikke særlig høj, og den har både et par rummelige skuffer og en underhylde, som eksempelvis kan bruges til et par vasketøjskurve eller lignende.

Puslepladsen måler 56 x 73 cm, hvilket er mere end rigeligt til en puslepude og lidt pusleredskaber. Du kan ligeledes have en række bleer liggende på puslepladsen, mens du kan opbevare flere bleer, nogle bodystocking og andre fornødenheder i de to skuffer.

Når dit barn stopper med at bruge ble, kan puslepladsen afmonteres, og Hoppekids Isabella bliver derefter til en flot kommode, som kan bruges til al slags opbevaring.

Detaljer:

 • FSC certificeret fyrretræ / MDF (i gavlen)
 • H84 x B56 x D73 cm
 • Aftagelig pusleplads

Se pris på Hoppekids Isabella puslekommode hos Babygear

Hoppekids Christian – kommode med hele 4 skuffer

Den flotte Hoppekids Christian kommode har 4 store skuffer og mulighed for tilkøb af pusleplade, så den kan omdannes til puslekommode.

Christian kommoden er et rigtig god valg til dig der godt kan lide at organisere tøj, bleer, plejeartikler alle de andre nødvendige ting i skuffer. Den fås til en rigtig god pris online, og der medfølger hele 4 rummelige skuffer.

Hvis du tilkøber en billig pusleplads omdannes den til en rigtig puslekommode som ses på billedet med en stor pusleplads på hele 84 x 66 centimeter. Dermed bliver der plads til en puslepude i almindelig størrelse, samtidig med at du har lidt aflægningsplads ved siden af til eksempelvis beskidt tøj, bleer, servietter, salver eller andre ting.

Hoppekids Christian har en god arbejdshøjde på 95 centimeter og en dybde på kun 40 centimeter uden puslepladen monteret. Den er desuden 84 centimeter bred. Materialet er massivt fyrretræ med en hvid lakering, og bærer FSC certifikatet og Svanemærket.

Detaljer:

 • FSC certificeret fyrretræ
 • H95 x B84 x D40 cm (D66 cm med pusleplade monteret)
 • Aftagelig pusleplads (tilkøb)

Se pris på Hoppekids Christian puslekommode hos Babygear

BeKids Nelly – puslekommode med guldgreb

BeKids Nelly er en sød puslekommode med 3 skuffer og greb i guldlook.

BeKids Nelly er en flot og sød puslekommode med 3 skuffer og et stort puslebord hvor der er plads til både puslepude og pusleting.

Kommoden har fine guldgreb i en oval udformning, der gør dem lette at holde på for såvel store som små. Hver af de 3 skuffer er desuden designet med buede skuffefronter, der tilfører et charmerende og eventyrligt udtryk til børneværelset.

Puslekommoden er med hvid laminat, som giver en god og holdbar overflade der nemt kan rengøres efter behov. Puslehøjden er på 93 centimeter, hvilket svarer til højden på køkkenbordet. Det er således en god og optimal arbejdshøjde, som letter pusletiden.

Kommoden optager et areal på 91 x 72 centimeter, og den er 97 centimeter høj.

Detaljer:

 • Hvid laminat
 • H97 x B91 x D72 cm
 • Aftagelig pusleplads

Se pris på BeKids Nelly puslekommoden hos BabySam

Stokke Home – simpel puslekommode i skandinavisk design

Stokke Home er en smart og funktionel kommode med puslebord. Den fås i flere variationer.

Home-serien fra norske Stokke er en flot og funktionel møbelserie i et robust design, der passer perfekt til børneværelset.

I Home-serien findes blandt andet en puslekommode som vist på billedet, med 3 skuffer i forskellige størrelser og et puslebord med opbevaringsboks på siden til forskellige nyttige redskaber.

Puslekommoden er modulopbygget og består af en separat kommode med pusleplade, således at den på et senere tidspunkt kan anvendes som almindelig kommode. Da de 3 skuffer er forskellige i størrelserne, er det desuden nemt at organisere pladsen til opbevaring af såvel stort som småt.

Skufferne i kommoden har soft-close, hvilket betyder at de lukker stille i. Det betyder også at skufferne ikke kan smække hårdt i om børnenes fingre. Der er heller ingen synlige greb på fronten af kommoden, i stedet er der skåret halve cirkler ud i toppen af hver front.

Puslekommoden fra Stokke er fremstillet af bøgetræ og MDF.

Detaljer:

 • Bøgetræ og MDF
 • H88 x B73 x D50 cm
 • Aftagelig pusleplads

Se pris på Stokke Home puslekommoden hos BabySam

Puslekommode fra Manis-h i retro stil

Denne smarte puslekommode fra Manis-h har både åbne opholdsrum og skuffer under puslebordet.

Puslekommoden fra Manis-h er både flot, praktisk og robust. Kommoden består i sig selv af 3 ens skuffer med greb skåret ind i toppen af hver skuffefront, samt runde skråtstillede ben af massivt træ.

Manis-h er et dansk firma, som selv designer deres møbler og producerer dem i Danmark. Kommoden fås både i hvid, som ses på billedet, eller i antracitgrå hvis dette ønskes.

På denne puslekommode er monteret et puslebord med opbevaringsplads, hvilket gør det muligt at have ekstra bleer og puslegrej liggende under puslebordet. I skufferne kan du således nøjes med at opbevare tøj og andre ting, hvorved det hele er organiseret på en god og overskuelig måde.

Kommoden er fremstillet af MDF, og malet med en vandbaseret maling.

Detaljer:

 • MDF
 • H100 x B74 x D65 cm
 • Aftagelig pusleplads

Se pris på Manis-h puslekommoden hos Babyshower

Childhome Union Marine – stor kommode med lille puslebord

Union Marine er en stor puslekommode fra Childhome. Den har sorte fødder og hvide skuffefronter.

Childhome Union Marine er en stor og flot kommode med pusleplads, som nemt kan bruges til lidt af hvert.

Puslekommoden har 3 store og rummelige skuffer med et par små runde metalgreb på hver front, som giver kommoden et simpelt og stilrent udseende. Under kommoden er desuden sorte ben i massivt træ, som er let skråtstillede.

Hver skuffe har soft-close mekanisme, som sikrer at skufferne lukker blødt og lydsvagt. Det betyder desuden også, at små børnefingre ikke kommer i klemme så nemt som på skuffer uden soft-close.

På denne puslekommode er monteret en lille aftagelig pusleplads, som du kan tage af og sætte på efter behov. Kommoden er af MDF, og den er hele 100 centimeter bred.

Detaljer:

 • MDF
 • H93 x B100 x D57 cm
 • Aftagelig pusleplads

Se pris på Union Marine puslekommoden hos Babyshower

Vipack Lara – simpel hvid puslekommode

Vipack Lara er en simpel hvid puslekommode med grebsløse skuffer.

Lara er en fin og simpel puslekommode fra belgiske Vipack Furniture. Den fremstår minimalistisk og stilren med de grebsfrie skuffer og lukkede sokkel, således at der ikke triller små genstande ind under kommoden.

I kommoden er der i alt 3 store og rummelige skuffer, som kan bruges til lidt af hvert. På toppen er der desuden en pusleplads, samt masser af plads til opbevaring af pusleting på hver side af puslepladsen.

Puslekommoden fra Vipack Furniture er fremstillet i en kombination af massiv fyr og MDF, som er hvidlakeret. Træet er selvfølgelig FSC-certificeret, hvilket kort og godt betyder at det kommer fra bæredygtige skovbrug.

På skufferne er der soft-close, således at små børnefingre ikke kommer i klemme bag en smækkende skuffefront.

Detaljer:

 • FSC certificeret fyrretræ og MDF
 • H90,5 x B110 x D57 cm
 • Aftagelig pusleplads

Se pris på Vipack Lara puslekommoden hos Babyshower

Childhome Retro Rio – stor retro inspireret puslekommode

Childhome Retro Rio fås i 2 størrelser. Her er den vist i stor størrelse, og har således 3 skuffer og et skab med god plads.

Childhome Retro Rio fås i 2 størrelser, og denne puslekommode er den store i serien. Den har således både 3 skuffer og et skab, så der er rigtig god plads til opbevaring.

På toppen af kommoden er der desuden en pusleplads, som kan tages af og sættes på efter behov. Det betyder at du nemt kan forvandle puslekommoden til en normal kommode, når barnet vokser fra bleen.

Kommoden er designet med ben af massivt træ, som er runde og skråtstillede. Det tilfører puslekommoden et let og svævende udtryk, som blandt andet vil se fint ud på det lyst indrettede og hyggelige børneværelse.

Puslekommoden er fremstillet af MDF, og den er hvidmalet. Skufferne og skabet er grebsfrie, således at der ikke er nogle synlige greb og fronterne fremstår enkle og stilrene.

Detaljer:

 • MDF
 • H90 x B133 x D50 cm
 • Aftagelig pusleplads

Se pris på Retro Rio puslekommoden hos Babyshower

Childhome Retro Rio – lille retro inspireret puslekommode

Childhome Retro Rio fås i 2 størrelser, og er her vist i den lille størrelse med 3 skuffer.

Denne Retro Rio puslekommode er den lille model i serien, og således perfekt til det mindre børneværelse.

Den har 3 praktiske skuffer med soft-close og grebsfrie fronter, hvorved udseendet holdes simpelt og minimalistisk.

Under puslekommoden er der monteret 4 runde ben af massivt træ, og disse er let skråtstillede for et svævende udtryk.

På toppen af kommoden er monteret en pusleplads, som du kan sætte på og tage af efter behov. Det betyder at puslekommoden er fremtidssikret, så den også kan bruges når dit barn en dag stopper med at bruge ble.

Detaljer:

 • MDF
 • H90 x B90 x D50 cm
 • Aftagelig pusleplads

Se pris på Retro Rio puslekommoden hos Babyshower

Childhome Quadro White – stor puslekommode i firkantet design

Childhome Quadro White har 3 store skuffer og et puslebord på toppen.

Denne puslekommode er til dig der ønsker en flot og rummelig kommode med en lille pusleplads på toppen. Puslepladsen er desuden aftagelig, således at du kan bruge den eller lade være.

Childhome Quadro White er en flot puslekommode med et firkantet mønster på fronten, som dig “snyder” en smule i forhold til designet. Der er nemlig ikke 9 skuffer som det ellers ser ud til, men derimod 3 store skuffer med god plads.

Puslekommoden er fremstillet af MDF og hvidmalet. Der er soft-close i alle 3 skuffer, og den måler 100 centimeter i bredden. Der er således god opbevaringsplads.

Detaljer:

 • MDF
 • H89 x B100 x D75 cm
 • Aftagelig pusleplads

Se pris på Quadro White puslekommoden hos Babyshower

Flexa Cabby – smart system med mange kombinationsmuligheder

Flexa-Cabby-Puslekommode
Den flotte og stilrene Flexa Cabby puslekommode kan bruges på flere måder. Den er fremstillet i kraftigt hvidlakeret MDF med 3 store skuffer og åbent opbevaringsrum.

Den stilrene og smarte puslekommode fra Flexa Baby kan kombineres på flere måder. Puslepladsen kan vendes, så barnet enten er placeret langs med kommoden eller på tværs af kommoden. Og det er smart, hvis du vil undgå at selve puslepladsen rager alt for langt ud over puslekommoden.

Flexas puslekommode er fremstillet af MDF med en solid lakering, så den holder i mange år og tåler at blive brugt. Det er desuden en fordel, da puslepladsen kan afmonteres, hvorefter den kan bruges som en almindelig kommode når barnet holder op med at bruge ble.

Puslekommoden har 3 store skuffer og en hylde hvor du eksempelvis kan opbevare bleer, og højden er 74,2 cm, bredden 72 cm og dybden på selve kommoden er 43,5 cm. Hvis du ønsker en højere pusleplads, kan der tilkøbes højere ben via forhandleren.

Detaljer:

 • Hvidlakeret MDF
 • H74,2 x B72 x D43,5 cm
 • En del af Flexa Baby-serien
 • Aftagelig og vendbar pusleplads
 • Mulighed for tilkøb af ekstra høje ben

Se pris på Flexa Cabby puslekommode hos Coop

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar