En powerbank er genial og helt uundværlig, når du er på farten. Den kan oplade din smartphone, tablet eller andet elektronisk udstyr ved hjælp af det indbyggede batteri og USB-porten. Nogle modeller har endda solceller og et vandtæt design, så de kan bruges når du eksempelvis er på festival eller bare er ude i naturen.

Vi har undersøgt de nyeste testresultater og fundet de 8 bedste powerbanks lige nu. Læs om dem alle i denne artikel, hvor du også finder svar på hvad der er vigtigt når du vælger powerbank.

Herunder er vores top 3 over de bedste powerbanks lige nu:

Power Stone Bank

Flot testvinder i 2 størrelser. Power Stone Bank er en flot powerbank i et rundt design. Den klarer sig godt i test og fås i 2 størrelser: 10.400 mAh eller 5.200 mAh.


Power Stone Bank.

Set til: 198,00

Køb hos Coolstuff

 • Testvinder – Politiken
 • Topscorer – M3 Sverige

Det kan vi lide: En powerbank behøver ikke være grim, og på nettet kan du købe denne smarte nødlader, der fås i en stor udgave med 10.400 mAh eller en lille udgave med 5.200 mAh. Power Stone Bank klarer sig godt i test og er samtidig lavet i et blødt og rundt design, som ligger godt i lommen eller tasken. Og med et output på op til 2.1A på den store model, går det hurtigt med at oplade din tablet eller smartphone.

Om: Power Stone Bank er en lille gråblå powerbank, som fås i 2 størrelser: Stor med kapacitet på 10.400 mAh og en størrelse på 13 x 8 x 3 centimeter eller en lille med kapacitet på 5.200 mAh og en størrelse på 12 x 6 x 2,5 centimeter. Den store model er i stand til at levere et output på op til 2.1A, mens den lille model leverer op til 1A.

Der er indbygget beskyttelse mod kortslutning, og du kan tjekke batteristatus ved at trykke på knappen øverst, hvorefter 4 LED-pærer vil lyse op alt efter hvor meget batteri der er tilbage.

Vægten på den store powerbank er 244 gram, mens den lille powerbank vejer små 123 gram.

Specifikationer:

 • Kapacitet: 10.400 eller 5.200 mAh
 • Udgange: 2 eller 1 x USB (5V 1A / 5V 2.1A)
 • Vægt: 244 eller 123 gram
Forhandlere
Butik Pris Fragt Total Læs mere
159,00 kr. 39,00 kr. 198,00 kr. Til butik »

TP-Link TL-PBG6700

Kompakt testvinder i smart design. TP-Link TL-PBG6700 tager designet til nye højder, samtidig med at den både er let og effektiv.


TP-Link TL-PBG6700.

Set til: 266,00

Køb hos Wupti

 • Testvinder – M3
 • 10/10 – Komputer For Alle

Det kan vi lide: TP-Link har ry for at lave gode powerbanks, og denne model er ingen undtagelse. TL-PBG6700 er en del af den stilfulde Vivid-serie, som har et kompakt LG-batteri indbygget og derfor kun vejer 140 gram. Den kan således nemt ligge i lommen eller håndtasken, og powerbanken kan oplade din smartphone 2-3 gange før den selv skal til opladning. Den klarer sig rigtig godt i test hos både M3 og Komputer For Alle, hvor den blandt andet roses for hurtig opladning og et smart kompakt design.

Om: TP-Link TL-PBG6700 er en lille stilren powerbank med afrundede kanter. Den er en del af den nye Vivid-serie, som som har et lille LG-batteri på 6.700 mAh indbygget. Størrelsen på batteriet bringer vægten ned på små 140 gram, og den lille powerbank måler 9,7 x 4,5 x 2,5 centimeter.

Kapaciteten i denne powerbank gør det muligt at oplade en smartphone 2 til 3 gange, hvilket foregår gennem den enkelte USB-port med et output på 5V/2,4A. Dette er i den absolut hurtige ende, og betyder at din enhed lades op så hurtigt som de fleste almindelige opladere. Opladningen af powerbanken foregår via en Micro USB-port, og også her har TP-Link oppet sig. Input er nemlig på 5V/2,4A, så powerbanken er også hurtigere om at lade op i forhold til andre modeller.

Denne powerbank er sort med designelementer i kobberlook, og på fronten er en knap der kan trykkes for at se batteristatus.

Specifikationer:

 • Kapacitet: 6.700 mAh
 • Udgange: 1 x 5V/2,4A USB
 • Vægt: 140 gram
Forhandlere
Butik Pris Fragt Total Læs mere
266,00 kr. 0,00 kr. 266,00 kr. Til butik »
249,00 kr. 29,00 kr. 278,00 kr. Til butik »

iWalk Extreme Trio

Effektiv testvinder med indbyggede kabler. iWalk Extreme Trio er en genial lomme-powerbank med display og indbyggede kabler til både Android- og iOS-enheder. Den roses flere steder for at være hurtig og praktisk i brug.


iwalk-extreme-trio-powerbank
iWalk Extreme Trio.

Set til: 499,00

Køb hos Wupti

 • Testvinder – EkstraBladet
 • Topscorer – eReviews.dk
 • Topscorer – Mobil.nu

Det kan vi lide: Denne powerbank er genial i mere end én forstand. Med de indbyggede Lightning- og Micro USB-kabler behøver du ikke længere medbringe separate kabler, og du kan derfor nemt pakke den væk i lommen eller tasken. Hos EkstraBladets testpanel roses iWalk Extreme Trio også for at oplade meget hurtigt. Faktisk vurderer testpanelet at det er en af de bedste powerbanks de har prøvet, hvad angår effektiviteten i opladningen. iWalk Extreme Trio har, ud over de indbyggede kabler, også en USB-udgang så du kan oplade stort set alle enheder. Alt i alt et godt køb til dig der vil have en praktisk og smart powerbank til brug på farten.

Om: iWalk Extreme Trio er en flad powerbank med runde hjørner og indbyggede kabler med Lightning- og Micro USB stik. De indbyggede kabler gør det overflødigt at medbringe dette ved siden af, og den flade konstruktion gør det muligt at have den i lommen eller tasken.

Kapaciteten i denne powerbank er på nøjagtigt 10.000 mAh. Det betyder at du kan oplade de mest gængse tablets fuldt op en enkelt gang, eller en smartphone 3-4 gange. iWalk Extreme Trio har en enkelt USB-port til opladning af alverdens bærbare enheder, og denne port har et output på 5V/2,4A, hvilket betyder at powerbanken hurtigt fylder batteriet op.

iWalk Extreme Trio har en vægt på 224 gram, hvilket er en smule mindre end andre powerbanks med samme kapacitet. Derudover har den også et LCD-display med visning af batteriets niveau, fra 0 til 100 %.

Specifikationer:

 • Kapacitet: 10.000 mAh
 • Udgange: 1 x 5V/2,4A, Lightning og Micro USB
 • Vægt: 224 gram
 • LCD display viser batteriniveau
Forhandlere
Butik Pris Fragt Total Læs mere
499,00 kr. 0,00 kr. 499,00 kr. Til butik »

Anker PowerCore+ 10050

Kompakt powerbank med høj kapacitet. Anker PowerCore+ 10050 er en lille intelligent powerbank med hele 10.050 mAh og en vægt på kun 240 gram.


Anker PowerCore+ 10050.

Set til: 499,00

Køb hos Wupti

 • Topscorer – PCMag
 • Topscorer – Charger Harbor
 • Topscorer – PCAdvisor

Det kan vi lide: Denne powerbank er stilren, kompakt og genial til dig der skal bruge den på rejsen. Den har kun en enkelt USB-port og ingen unødvendige funktioner, hvilket bringer både størrelse og vægt helt ned i samme klasse som en smartphone. Den er således velegnet til at have med i lommen, og den giver cirka 4 fulde opladninger afhængigt af hvilken smartphone du har. Med Qualcomm’s Quick Charge 3.0 teknologi er det desuden muligt at oplade en række smartphones meget hurtigt, ligesom den indbyggede PowerIQ-teknologi tilpasser USB-portens output til den tilsluttede enhed. Alt i alt en meget fornuftig powerbank, der klarer sig godt i test, hvor den blandt andet ligger øverst på PCAdvisor’s Top 20 over bedste powerbanks lige nu.

Om: Anker PowerCore+ 10050 er en lille powerbank med 10.050 mAh i en lille sort boks med runde hjørner. Den har en enkelt Quick Charge 3.0 USB-port til opladning af smartphones og tablets, og 10 små dioder viser dig batteriets nuværende status.

PowerCore+ 10050 vejer 240 gram, og optager et areal lidt større end et kreditkort. Den er desuden 22 millimeter høj. Den indbyggede Quick Charge 3.0 USB-port gør det muligt at oplade understøttede enheder hurtigere end ved brug af normale powerbanks. Anker har også puttet deres egen PowerIQ-teknologi i denne powerbank, hvilket betyder at den automatisk tilpasser opladningen efter enheden der tilsluttes. Dermed optimeres opladningen, så batteriet fyldes hurtigst muligt.

Specifikationer:

 • Kapacitet: 10.050 mAh
 • Quick charge 3.0 udgang: 5-6V/3A,  6V-9V/2A  9V-12V/1,5A
 • Vægt: 240 gram
Forhandlere
Butik Pris Fragt Total Læs mere
499,00 kr. 0,00 kr. 499,00 kr. Til butik »

PowerAdd Apollo 2 – powerbank med solceller

Perfekt til vandreturen. PowerAdd Apollo 2 er en powerbank med indbygget solcelle panel. Den er genial til overlevelsesturen, og har indbygget batteri med 10.000 mAh.


PowerAdd-Apollo-2-Powerbank
PowerAdd Apollo 2.

Set til: 299,00

Køb hos Wupti

 • Topscorer – Geekleak

Det kan vi lide: Denne powerbank klarer sig godt i test og er genial til festivalen eller overlevelsesturen, da der er indbygget solcelle panel på overfladen. På den måde kan den oplade sig selv eller dine elektriske enheder, så du aldrig behøver være i nærheden af en stikkontakt for at få strøm. Dog kan du stadig oplade den via den indbyggede Micro USB-port, og med en batterikapacitet på hele 10.000 mAh kan du oplade din smartphone 3-4 gange uden problemer.

Om: PowerAdd Apollo 2 er en fiks lille powerbank med solceller og et indbygget batteri på 10.000 mAh. Du kan oplade flere enheder samtidig, da der er indbygget 2 USB-porte. Den ene USB-port har et output på 5V/2.1A for hurtig opladning, mens den anden USB-port har et output på 5V/1.3A, som er fint til mindre enheder med små batterier.

Som med med de fleste andre powerbanks er der også indbygget en lommelygte, så du kan finde vej i mørket. Derudover er der selvfølgelig også 4 små dioder, som viser dig batteriets status. Det er værd at bemærke at solcelle panelet ikke oplader powerbanken eller dine elektriske enheder lige så hurtigt som hvis strømmen kom fra batteriet, men til gengæld er den nyttig når du er på ferie i ødemarken eller af andre årsager er langt fra en stikkontakt.

Vægten på Apolle 2 er i den høje ende på 266 gram, men det er tåleligt når der også er indbygget solcelle panel.

Specifikationer:

 • Kapacitet: 10.000 mAh
 • Udgange: 1 x 5V/1.3A og 1 x 5V/2.1A USB
 • Vægt: 266 gram
 • Indbygget lommelygte
 • Solcelle panel
Forhandlere
Butik Pris Fragt Total Læs mere
299,00 kr. 0,00 kr. 299,00 kr. Til butik »

Sandberg Waterproof 6000 – vandtæt powerbank

Hårdfør og robust. Sandberg Waterproof 6000 er en robust powerbank, som både er støv- og vandtæt. Den har indbygget lygte med SOS-signal og får topkarakter i test hos Komputer For Alle.


Sandberg Waterproof 6000.

Set til: 269,00

Køb hos Wupti

 • Topscorer – Komputer For Alle

Det kan vi lide: Naturen og vejret kan være hårde ved din powerbank, men det er ikke noget problem hvis du investerer i denne vandtætte og robuste powerbank fra Sandberg. Den robuste powerbank er IP67-certificeret, hvilket betyder at den er støv- og vandtæt. Du kan således roligt tage den med ud i naturen, uden at frygte for vand og snavs. Den er nemlig bygget til det, og derfor er den et godt valg for dig der skal bruge den udendørs. Det indbyggede batteri er på hele 6.000 mAh, hvilket betyder at en smartphone kan oplades 2-3 gange alt efter type. Der er desuden indbygget batteri-indikator og lygte, og powerbanken vejer kun 162 gram.

Om: Sandberg Waterproof 6000 er en robust powerbank med IP67-certificering, hvilket betyder at den tåler støv, snavs og vand. Den har desuden et robust design, så du kan tage den med på festival eller ud i vildnisset uden at frygte for at den går i stykker. Den er nemlig konstrueret til at kunne modstå det, og så har den både lygte med SOS-signal og indbygget holder til eksempelvis en nøglering, så den kan hænges op under teltdugen når der er behov for lys.

Batteriet i denne powerbank har en kapacitet på 6.000 mAh, hvilket er normalt i denne størrelsesorden. Det giver op til 3 fulde opladninger af din smartphone, afhængigt af hvilken model du har. Den er således velegnet til kortere ture af 3-4 dages holdbarhed eller længere, afhængigt af hvor meget du bruger din telefon undervejs.

Der er også indbyggede dioder til visning af batteriets status, og powerbanken har en enkelt USB-port på 5V/2.1A, hvilket giver hurtige opladninger af smartphones og andre små enheder der understøtter dette. Vægten af denne powerbank er på 162 gram.

Specifikationer:

 • Kapacitet: 6.000 mAh
 • Udgange: 1 x 5V/2.1A USB
 • Vægt: 162 gram
 • Indbygget lygte med SOS-signal
 • Støv- og vandtæt (IP67-godkendt)
Forhandlere
Butik Pris Fragt Total Læs mere
269,00 kr. 0,00 kr. 269,00 kr. Til butik »

TP-Link PB2600

Lille powerbank til håndtasken. TP-Link PB2600 er en lille powerbank, som nemt kan være i jakkelommen eller i håndtasken. Den har kapacitet nok til et oplade de fleste smartphones fra 0 til 100 procent.


TP-Link-PB2600-Powerbank
TP-Link PB2600.

Set til: 119,00

Køb hos Wupti

 • 4/5 stjerner – PC Advisor

Det kan vi lide: Hvis du er på udkig efter en lille og billig powerbank, så er TP-Link PB2600 et godt køb. Det konkluderes blandt andet i testen fra PC Advisor, hvor den anbefales som et smart og kompakt alternativ til større og dyrere powerbanks. Den fås til et par hundrede kroner på nettet og har kapacitet nok til at oplade din smartphone helt en enkelt gang, hvilket er nyttigt hvis du er på farten og dit batteri er ved at løbe tørt. PB2600 er med andre ord en rigtig god lille nødlader, som nemt kan opbevares i jakkelommen eller håndtasken.

Om: TP-Link PB2600 er en lille powerbank med et batteri på 2.600 mAh. Den kan således oplade de fleste smartphones fra 0 til 100 procent en enkelt gang, og det kompakte design gør det muligt at opbevare den i jakkelommen eller håndtasken.

PB2600 leverer et output fra den ene USB-port på op til 5V/1A, hvilket er fint til opladning af smartphones og andre små enheder. Den har desuden en LED-indikator til visning af batteriniveau, og så vejer den 68 gram.

Specifikationer:

 • Kapacitet: 2.600 mAh
 • Udgange: 1 x 5V/1A USB
 • Vægt: 68 gram
Forhandlere
Butik Pris Fragt Total Læs mere
119,00 kr. 0,00 kr. 119,00 kr. Til butik »

Puro Fast Charger

Hurtig powerbank med høj kapacitet. Puro Fast Charger er en stor og effektiv powerbank med 20.000 mAh. Den klarer sig godt i test og har hele 4 USB-porte, som kan bruges samtidig.


Puro-Fast-Charger-Powerbank
Puro Fast Charger.

Set til: 619,00

Køb hos Gearspot

 • Topscorer – Icakuriren

Det kan vi lide: Hvis du er på udkig efter en stor powerbank med masser af batterikapacitet, så er Puro Fast Charger et godt valg. Den klarer sig godt i Icakurirens powerbank test, hvor den netop roses for den høje kapacitet. Det store batteri med hele 20.000 mAh gør det nemlig muligt at oplade smartphones cirka 10 gange og tablets cirka 2 gange, og med 4 USB-porte kan du oplade alle dine elektriske enheder på samme tid. Som en lille detalje er der indbygget et digitalt display, hvorpå du kan aflæse den nøjagtige status på det indbyggede batteri.

Om: Puro Fast Charger er med 20.000 mAh en stor powerbank, sammenlignet med andre modeller i denne artikel. Det ses ikke mindst på størrelsen men også på vægten, som ligger på 510 gram.

Den har i alt 4 USB-porte. 2 af dem kan levere et output på op til 5V/1A hvilket er godt til smartphones og mindre enheder. De 2 andre USB-porte kan dog levere et større output på op til 5V/2.1A, som gør at smartphones oplades hurtigere, og at tablets også kan oplades hurtigt.

Der er på denne powerbank en indbygget tænd/sluk knap og et digitalt display, som gør det muligt at aflæse batteriets status nøjagtigt.

Specifikationer:

 • Kapacitet: 20.000 mAh
 • Udgange: 2 x 5V/1A og 2 x 5V/2.1A USB
 • Vægt: 510 gram
 • Digitalt display til batteristatus
Forhandlere
Butik Pris Fragt Total Læs mere
619,00 kr. 0,00 kr. 619,00 kr. Til butik »

Sådan finder du en god powerbank

Det kan være svært at gennemskue hvilken powerbank der er bedst og hvad den egentlig er i stand til. Derfor har vi samlet de vigtigste kriterier herunder, så du kan finde frem til de bedste powerbanks lige nu.

Kapacitet (mAh) – jo større, jo tungere

En powerbanks kapacitet måles i mAh (miliAmpere). mAh er en måleenhed som fortæller os hvor meget energi der kan være i batteriet, hvilket i sidste ende har betydning for hvor længe vi kan bruge en telefon eller tablet.

Det er værd at vide, at en høj kapacitet også betyder at powerbanken bliver tungere og dyrere. Så du skal gøre op med dig selv hvad dit behov er. Skal du ud i ødemarken i en uge er det en god idé at vælge en stor powerbank med mindst 10.000 mAh, men hvis du blot har brug for en nødlader til en enkelt opladning, så kan du nøjes med en lille powerbank på 2.400 mAh.

Er kapaciteten 100% korrekt angivet?

Både ja og nej. Batteriet i din powerbank er født med en given kapacitet, som måles i mAh. Men i forbindelse med opladningen må der påregnes en smule svind, og her er det normalt at 5-10% af batteriets kapacitet går tabt under opladningen.

Output – hvor hurtigt kan den oplade et batteri?

En powerbank kan typisk generere et output på op til 5V, men mere interessant er det, hvor mange Ampere (A) den kan trække igennem kablet og over i din telefon. En billig powerbank kan typisk kun levere 1A, mens de lidt dyrere modeller er i stand til at levere 2.1A. Det betyder med andre ord at du med 2.1A kan oplade din smartphone og andre enheder mere end dobbelt så hurtigt, og hvis du har travlt er det meget nyttigt at vælge en powerbank med et output på mindst 2A.

Hvad er batterikapaciteten i smartphones og tablets?

De mest populære smartphones har en batterikapacitet på mellem 1.500 og 3.000 mAh. Det betyder at selv de mindste powerbanks kan oplade en smartphone op til 100 % uden problemer.

Tablets har i sagens natur et større batteri, og her ligger kapaciteten på mellem 5.000 og 12.000 mAh for de mest populære modeller.

For både smartphones og tablets gælder det, at de nyeste modeller typisk har højere batterikapacitet end ældre modeller. Er du i tvivl kan du altid kigge i manualen eller søge efter specifikationerne på nettet.

Testkilder

For at finde de bedste powerbanks har vi undersøgt testresultater fra både danske og udenlandske magasiner. Herunder får du overblik over hvilke kilder vi har benyttet i vores research:

PCMag UK

Test af Anker PowerCore 10000.

PCMag UK har testet Anker PowerCore 1000, og kommer i denne artikel med en kort beskrivelse af fordele og ulemper. Overordnet klarer powerbanken sig rigtig godt i deres test, og eneste negative der nævnes er at den ikke kan oplade mens den selv er til opladning.

Powerbanken roses i testen for at være billig, kompakt og hurtig, hvilket udløser en meget høj samlet bedømmelse.

Du kan læse hele testen gratis hos PCMag.

M3 (10. april 2017)

M3 – Sveriges Prylsajt – har i april 2017 testet 12 forskellige powerbanks med kapacitet fra små 1.800 mAh og op til 13.400 mAh. Testen er opdelt efter kapacitet, så du nemt kan finde vurderingerne af de powerbanks du søger efter.

De forskellige powerbanks er afprøvet og vurderet ud fra forskellige kritikpunkter, og du kan ved hver enkelt model læse fordele og ulemper.

I testen klarer den mellemstore TP-Link TL-PBG6700 sig så godt, at den bliver bedst i test. Derudover får flere modeller købsanbefalinger, da de også er fornuftige i både pris og ydeevne.

Hele testen kan læses gratis hos M3.

Charger Harbor (11. november 2016)

Test af Anker PowerCore+ 10050.

Charger Harbor har fokus på powerbanks samt opladere til biler og stikkontakter. De er med andre ord specialiserede i batterier og opladning, så de ved hvad de snakker om.

I denne test har de taget Anker PowerCore+ 10050 under luppen, og undersøgt den for at finde ud af hvad den kan. Den er blevet vurderet ud fra kriterier som design, byggekvalitet og stabilitet, og den klarer sig rigtig godt på alle kriterierne.

Du kan læse hele testen gratis hos Charger Harbor.

Komputer For Alle (20. oktober 2016)

Test af TP-Link TL-PBG6700 powerbank.

Testzonen har i denne omgang taget et kig på TP-Link TL-PBG6700, som er en powerbank i TP-Links nye Vivid-serie. Den er billig og med et opdateret design, der er sort med elementer i kobberlook.

Denne powerbank får en overraskende positiv vurdering på 10 ud af 10, og den roses blandt andet for at være hurtig til at oplade.

Du kan læse hele testen gratis hos Komputer For Alle.

Komputer For Alle (29. september 2016)

Test af Sandberg Waterproof 6000 powerbank.

I denne hurtigtest tager Komputer For Alles Testzonen et kig på Sandberg Waterproof 6000 powerbank. Det er en billig powerbank med et vand- og støvtæt ydre, som testpanelet vurderer kan oplade de mest gængse smartphones op til 2 gange.

Vurderingen af denne powerbank er, at den er solidt bygget og dermed velegnet til alle vejrforhold. Den får karakteren 8,5 ud af 10.

Du kan læse hele testen gratis hos Komputer For Alle.

PC Advisor (20. december 2016)

Det britiske IT- og teknologimagasin, PC Advisor, har samlet de 20 bedste powerbanks i én artikel. Du får således overblik over et stort antal modeller og deres vurdering af dem.

Artiklen er gratis, og der kan læses uddybende test af hver af de 20 powerbanks.

Aftonbladet (25. juli 2016)

Svenske Aftonbladet har i juli 2016 testet 7 forskellige powerbanks. Det sker i kølvandet på den meget store Pokémon-dille, som er skyllet ind over Europa med udgivelsen medio juli. I testen er der powerbanks med kapacitet fra 2.400 mAh og op til 10.000 mAh, som er de størrelser vi køber mest.

I testen klarer den lille Linocell 1X powerbank sig bedst, da den både er billig og oplader en iPhone hurtigere end alternative modeller i testen. Den anbefales derfor som det bedste køb. I testen får Goji-powerbanken også ros, da den har lidt højere kapacitet end Linocell 1X. Taberen af testen bliver en discount-powerbank fra Clas Ohlson, som er meget lang tid om en enkelt opladning. Nomad Wallet vækker heller ikke begejstring hos testpanelet, selvom idéen om en kombineret pengepung og powerbank virker tiltalende omend en smule dyrt.

Hele testen og alle 7 powerbanks kan tilgås ved at oprette et betalt medlemsskab hos Aftonbladet.

EkstraBladet (22. juli 2016)

Test af iWalk Extreme Trio.

Under overskriften “Testvinder: Fancy powerbank kan mere end at se godt ud”, beskriver EkstraBladets testpanel den ovennævnte powerbank i rosende vendinger.

Den alsidige powerbank får blandt andet ros for at være hurtig til at lade op, og så er det smart at der er et display med nøjagtig visning af batteriets niveau, så du hele tiden kan følge med.

iWalk Extreme Trio får 6/6 stjerner af EkstraBladets testpanel, og kåres som testvinder.

Aftonbladet (20. april 2016)

Svenske Aftonbladet har i deres Plus-sektion foretaget en test af 7 forskellige powerbanks, som alle er lavet til forskellige formål.

I testen udpeges ikke en decideret testvinder, men flere modeller klarer sig godt og får 4 ud af 5 stjerner. Det fælder blandt andet for TP-Link TL-PB10400 og Nomad Wallet, der begge får ros for at være gode på hver deres måder.

Du kan læse hele testresultatet og se alle de testede powerbanks ved at oprette betalt medlemsskab hos Aftonbladet.

M3 Sverige (2. marts 2016)

Det svenske gadgetmagasin, M3, har i marts 2016 udarbejdet en stor artikel om test af hele 20 forskellige powerbanks med forskellige egenskaber og kapacitet. Der er tale om både små og store powerbanks, samt modeller med solceller og andre specielle energikilder.

I testen er der blandt andet kigget nærmere på Power Stone Bank Large og TP-Link TL-PB10400, som begge får høje karakterer og anbefales.

Du kan læse hele testen gratis og se hvordan alle 20 modeller klarer sig, ved at gå til M3 Sverige.

Icakuriren (26. november 2015)

Hos svenske Icakuriren bliver der testet lidt af hvert, og i november 2015 blev der således testet 8 forskellige powerbanks.

Den praktiske del af testen er foretaget af Pricerunner Digital Life, og den samlede bedømmelse beror på følgende delkriterier:

 • Kapacitet
 • Brugervenlighed
 • Funktioner
 • Byggekvalitet

Testens vinder er TP-Link TL-PB10400, der samlet set klarer sig bedst i testen. SBS Portable Power Bank anbefales desuden som et godt køb da den er billig, og så får Puro Fast Charger også en høj bedømmelse da den har en høj kapacitet og hele 4 USB-porte.

Alt Om Data (26. februar 2015)

Test af TP-Link TL-PB10400.

I denne artikel kigges der nærmere på ovennævnte powerbank, som er blevet testet og vurderet af skribenterne hos Alt Om Data.

Denne powerbank roses for at være effektiv og med en god kapacitet, som betyder at en smartphone med stort batteri kan oplades mere end 3 gange fra 0 til 100 procent.

TL-PB10400 ender med at få den højeste samlede bedømmelse på 5 stjerner.

Politiken (28. september 2015)

Politiken har i deres Forbrug & Liv sektion testet 7 forskellige powerbanks tilbage i september 2015. De er alle blevet købt ind til priser mellem 199 og 349 kroner, og testpanelet blev assisteret af henholdsvis Fona, Wupti og Elgiganten for at finde de mest populære modeller i prisklassen.

Bag testen står Per Jørgensen, civilingeniør og tidligere forskningsleder hos Nokia, samt David Guldager, digital redaktør hos TV2 Danmark.

Mens Power Stone Bank bliver testens vinder, ser det anderledes ud for 2 små modeller, der begge dumper med en lav samlet bedømmelse.

Der er i denne test fokus på følgende kriterier:

 • Æstetik
 • Byggekvalitet
 • Brugervenlighed
 • Batteriets ydeevne

Du kan læse hele testen mod oprettelse af betalt medlemsskab hos Politiken.

Geekleak (1. juli 2015)

Test af PowerAdd Apollo 2.

Det danske computer- og gadgetmagasin, Geekleak, fik i sommeren 2015 tilsendt et par powerbanks, som de efterfølgende har testet og vurderet i et par artikler.

De ovennævnte powerbanks er blevet vurderet på følgende kriterier:

 • Tilbehør
 • Design og vægt
 • Funktionalitet
 • Batterikapacitet
 • Antal opladninger

Begge powerbanks klarede sig godt i test, og lander på en samlet bedømmelse på henholdsvis 8,7 og 8,8 ud af 10.

Du kan læse begge test i deres fulde versioner ved at klikke dig videre via ovenstående link.

eReviews.dk (22. april 2015)

Test af iWalk Extreme Trio.

I denne test går magasinet i dybden med powerbankens design og features, og du kan blandt andet se en række detaljerede billeder tæt på.

Den pågældende powerbank er testet ud fra følgende kriterier:

 • Funtionalitet
 • Design
 • Pris

I testen får iWalk Extreme Trio en samlet bedømmelse på 4,5 ud af 5 stjerner. Den får både topkarakter for funktionalitet og design, mens prisen trækker en smule ned.

Testpanelet roser powerbanken for at være i en lækker kvalitet og pænt design, ligesom den roses for dens smarte funktioner.

Du kan læse hele testen gratis hos eReviews.dk.

Mobil.nu (10. februar 2015)

Test af iWalk Extreme Trio.

Mobil.nu var blandt de første til at teste ovennævnte powerbank. Der er blandt andet blevet kigget nærmere på de indbyggede ledninger, det digitale display og kapaciteten.

Den pågældende powerbank får i det store hele ros for at være praktisk med indbyggede ledninger.

Mobil.nu ender med at give iWalk Extreme Trio 9/10 og en købsanbefaling.

Hele testen kan læses gratis hos Mobil.nu.

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

2 kommentarer

 1. Hej Thomas. Jeg vil lige påpege, at det ville være interessant, hvor lang tid det ville tage for solcelle-powerbanken at oplade kun fra sollys – ellers god artikel.

  • Thomas Svar

   Hej Johan,

   Mange tak for din feedback. Jeg har netop undersøgt ladetiden ved brug af solcellerne, men på producentens hjemmeside kan jeg ikke finde oplysninger om dette. Jeg har skrevet til producenten og vil selvfølgelig opdatere artiklen, så snart jeg får nye informationer 🙂

   Venlig hilsen

   Thomas, Bomagasinet.dk

Skriv en kommentar