En powerbank er praktisk, hvis du er på farten, og du pludselig mangler strøm til én af dine elektroniske enheder. Det er en strømkilde, som passer til det meste, herunder computer, GPS, mobil, tablet, højtalere mv.

Powerbanks findes typisk i tre forskellige størrelser: Lille, medium og stor. 

Du kan også få din nye powerbank i mange forskellige varianter, og det store udbud kan gøre det svært at vælge den helt rigtige model til dine behov. I vores guide får du overblikket. På baggrund af test og anmeldelser har vi fundet nogle af de bedste modeller på markedet frem til dig. Du kan blive klogere på både funktionalitet, design og pris. 

 Hvad skal du være opmærksom på, før du køber?  

Det er vigtigt, du overvejer, hvor meget kapacitet din powerbank skal have. Det er meget forskelligt, hvad behovet er, og hvor mange opladninger der er brug for, at apparatet skal kunne trække.

De fleste vil gerne have en hurtig opladning, uanset hvilken enhed, der skal bruges strøm til – og det er der råd for. Flere og flere modeller på markedet er udstyret med USB-C PD-teknologi. En teknologi, der mere end halverer opladningstiden. Du kan i nogle tilfælde spare helt op til 15 timer, og teknologien er også udviklet til at virke på nyere modeller af  computere og mobiltelefoner.

 Vores anbefalinger

 1. Den powerbank, du køber, kan have nogle specielle input og output. Du skal derfor være opmærksom på, om du kan bruge dit eget kabel, eller det kabel, du får med i købet – for det er ikke altid tilfældet. 
 2. Der følger heller ikke altid en adapter med, så du skal sikre dig, at den vægoplader, du har liggende derhjemme, er kompatibel med powerbanken, er kompatibel med powerbanken. 
 3. Det kan være en god idé at tjekke forhandleren efter i sømmene. Der findes rigtig mange udbydere af powerbanks, og der kan være stor forskel i kvalitet. Hvis du vil være sikker på, at det er et ordentligt sted, du handler, kan du med fordel undersøge, om produktet fremgår på flere hjemmesider og får gode anmeldelser af brugerne. 

Vi har undersøgt de nyeste testresultater og fundet 15 af de bedste powerbanks frem til dig. Du kan læse om dem alle i denne artikel, så du kan træffe en velfunderet beslutning og finde den helt rigtige model til dine behov. 

Tre gode til formålet

Herunder kan du se de tre powerbanks, som vi vurderer særligt gode til hver deres formål.

GreyLime-Power-Stone-10.400-mAh-powerbank-Beige-P104302-V1

GreyLime Power Stone ll

Bedste powerbank for de fleste

 • Testvinder – Politiken
 • Topscorer – M3 Sverige

Bedste pris: 399,00

Køb hos GreyLime

Anker PowerCore+ 26800

Bedste powerbank med høj kapacitet

 • 5/5 stjerner – Macworld
 • 4/5 stjerner – Tech Advisor
 • 4/5 stjerner – PCWorld

Bedste pris: 599,00

Køb hos Powerbanken

GreyLime Power Solar

Bedste powerbank til festivaler / udendørs brug

 • Anbefalet

Bedste pris: 399,00

Køb hos Mackabler

 

GreyLime Power Stone ll – flot powerbank med gode egenskaber


Set til: 399,00GreyLime Power Stone 10.400 mAh powerba k

Køb hos GreyLime

 • Testvinder – Politiken
 • Topscorer – M3 Sverige
 • Testvinder – Ekstrabladet

Opgraderet version af testvinder

Dette er en opgradering af testvindende 1. version med samme navn. GreyLime Power Stone ll flot powerbank i et rundt design. Den klarer sig godt i test og fås i 3 størrelser: 10.400 mAh, 5.200 mAh eller 2600 mAh.

Se priser og tilbud på GreyLime Power Stone ll her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Det kan vi lide: En powerbank behøver ikke være grim, og på nettet kan du købe denne smarte nødlader, der fås i en stor udgave med 10.400 mAh, mindre udgave med 5.200 mAh eller den mindste udgave 2600 mAh. GreyLime Power Stone ll klarer sig godt i test og er samtidig lavet i et blødt og rundt design, som ligger godt i lommen eller tasken. Og med et output på op til 2.1A på den store model, går det hurtigt med at oplade din tablet eller smartphone.

Når du køber en powerbank fra GreyLime, støtter du konceptet Plant a Tree. Så når du køber en powerbank, plantes der et træ. Desuden er alt emballage plastfrit, så du kan have god samvittighed fra produktion, til den lander ved din dør.

Om: GreyLime Power Stone ll er en lille gråblå powerbank, som fås i 3 størrelser: Stor med kapacitet på 10.400 mAh og en størrelse på 13 x 8 x 3 centimeter, den mindre med kapacitet på 5.200 mAh og en størrelse på 12 x 6 x 2,5 centimeter eller den mindste med kapacitet på 2.600 mAh og en størrelse på 11,6 x 4,2 x 2,5 centimeter. Den store model er i stand til at levere et output på op til 2.1A, mens de 2 mindre modeller leverer op til 1A.

Der er indbygget beskyttelse mod kortslutning, og du kan tjekke batteristatus ved at trykke på knappen øverst, hvorefter 4 LED-pærer vil lyse op alt efter hvor meget batteri der er tilbage.

Vægten på den store powerbank er 244 gram, mens den mellem powerbank vejer små 123 gram og den mindste powerbank kun vejer 79 gram.

Specifikationer:

 • Kapacitet: 10.400, 5.200 mAh eller 2.600 mAh
 • Udgange: 2 eller 1 x USB (5V 1A / 5V 2.1A)
 • Vægt: 244, 123 eller 79 gram

Anker PowerCore 20100 – Moderne og kraftfuld powerbank til Apple produkter


Anker PowerCore 20100Set til: 579,00

Køb hos Mackabler

PowerCore 20100 er den helt rette powerbank for dig, der vil have fleksibel og effektiv opladning af dine elektroniske enheder, uanset hvor du befinder dig. 

Det stilrene og moderne design gør PowerCore 20100 diskret at have med i tasken eller have liggende i bilen. Produktet anbefales af det engelske magasin Techradar.com og den amerikanske pendant Cboardinggroup.com

I forbruger- og kundeanmeldelser får PowerCore 20100 4,5/5 stjerner af MacWorld.com og 4/5 stjerner af Techadvisor.co.uk.

Se priser og tilbud på Anker PowerCore 20100 her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om

Når du ikke kan leve uden ekstern opladning af din tablet eller mobil, skal du vælge en af de kraftfulde powerbanks, der er udstyret med de største og stærkeste batterier. 

Anker PowerCore 20100 regnes for at være iblandt de bedste produkter i sin kategori. Powerbanken er egnet til dig, som har et større behov for at oplade end gennemsnittet. Det kan være, du i dit arbejde har mobilen eller tabletten som et uundværligt redskab, og at du i dén forbindelse skal kunne give de mobile enheder strøm, uanset om du er på besøg hos en kunde, kører i bilen eller venter på flyet i lufthavnen. 

PowerCore 20100 bliver hurtigt ladet op. Den skal blot have strøm igennem 3 timer for at være 100% klar til at give energi til dine mobile enheder. 

Skabt til at maksimere din fleksibilitet

Det er det store og kraftfulde batteri, der er kilden til, at du får maksimal fleksibilitet på farten med Anker PowerCore 20100. 

Selvom Anker PowerCore 20100 er udviklet til at fungere til Nintendo Switch, er det intet problem i at bruge den stilfulde powerbank til andre enheder. 

I sammenhængen med gaming og spil er PowerCore i stand til at oplade en spillekonsol til cirka 15 timers ekstra aktivitet. Dette vidner i høj grad om produktets kraftfulde batteriegenskaber.

I powerbanken sidder der en USB-C port, der har Power Delivery teknologi. Denne teknik sikrer dig en effektiv og lynhurtig opladning af alle dine Apple produkter. Det kan være din Macbook eller din iPhone. 

Anker PowerCore 20100 er skabt til den moderne forbruger, der gør brug af flere mobile enheder på samme tid. 

Om du har PowerCore 20100 liggende i tasken eller har den i jakkelommen, er op til dig. Uanset hvad kommer du knap til at mærke, du har den på dig. Den vejer ikke mere end 360g, og dette gør den komfortabel at have med selv i computertasken eller lommen. 

Derfor anbefaler vi dette produkt

 • 20.000 mAh
 • Egnet til opladning udenfor 
 • Perfekt til behov for opladning der ligger over gennemsnittet

Anker PowerCore 20100 vs. markedet

I fremtiden kommer du ikke til at skulle gå på kompromis med, hvilken enhed du vil oplade med din powerbank. PowerCore 20100 giver mulighed for, at du kan oplade 2 enheder på samme tid. 

Du får ikke mere fleksible og effektive vilkår i forhold til at levere ekstra strøm til mobilen eller tabletten, uanset om du befinder dig i bilen, på kontoret, udenfor eller hos en kunde. 

Specifikationer

 • Støvtæt 
 • Kan leve op til 15 timers ekstra batteri til dine enheder
 • Egnet til Apples produkter 
 • ”Power Delivery”-teknologi 
 • Kan oplade 2 enheder på samme tid
 • Fuld opladning på 3 timer 
 • Lav vægt på 360g

RAVPower Blade Series 20100 –  til dig med sans for lækkert design og god effektivitet


Set til: 449,00RAVPower-Blade-Series-20100-mAh-powerbank-RP-PB095G (1)

Køb hos Powerbanken

Er du på jagt efter en powerbank med god effektivitet i et særdeles flot design? Så er dette garanteret noget for dig. 

Det kan vi lide: Det er muligt at oplade et væld af elektroniske produkter. Du kan oplade smartphones, uanset om det er Huawei, iPhone, OnePlus eller hvad du end måtte have. Derudover kan du oplade tablets og laptops med denne powerbank. Derfor vil du ikke komme til at mangle strøm på dine elektroniske enheder, hvis du har en opladet powerbank ved hånden. 

Se priser og tilbud på RAVPower Blade Series 20100 her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om: den giver en hurtig opladning af din telefon, hvilket sker grundet den indbyggede Qualcomm Quick Charge 3.0 teknologi, der kan levere op mod 18 W. modellen er i et særdeles lækkert design, som er stilrent og klassisk. Samtidigt med dette får du en god ydeevne, hvilket afspejler sig i, at dette er et premium produkt, hvor du får meget for pengene.

Forskellige typer af ud- og indgange:

 • Indgang: micro USB
 • Indgang USB-C PD
 • Udgang: USB A Quick Charge
 • Udgang USB -C PD

Specifikationer:

 • Mål: 80 x 160 x 20 mm
 • Vægt: 405g
 • Opladningstid: ca. 3 timer gennem 45W USB-C PD input
 • Høj konverteringseffektivitet
 • Kapacitet: 20100 mAh / 72,36 Wh
 • Udgang USB-C Power Delivery (PD): 5V/3A, 9V/3A, 15V/3A, 20V/2,25A (maks 45W)
 • Udgang USB-A Quick Charge 3.0: 5-6V/3A, 6-9V/2A, 9-12V/1,5A (maks 18W)
 • Indgang micro USB: 5V/2A, 9V/2A (maks 18W)
 • Indgang USB-C Power Delivery (PD): 5V/3A, 9V/3A, 15V/3A, 20V/2,25A (maks 45W)
 • Teknologier: iSmart, Qualcomm Quick Charge og USB-C Power Delivery
 • Anvendelse: opladning af elektroniske produkter: Smartphone, iPads, MacBook og laptops med USB-C, Nintendo Switch, mfl.

Zagg mophie powerstation XL – Transportabel powerbank med Litium batteri


Zagg mophie powerstation XLSet til: 1.138,00

Køb hos Proshop

Kvaliteten og typen af batteriet har alt at skulle have sagt, når det kommer til at bedømme, hvor kraftfuld og stærk din powerbank er. Den bedste og mest modstandsdygtige batteritype du kan vælge, er Litium udgaverne. Denne Zagg mophie powerstation XL er i blandt de mest effektgivende powerbanks på markedet, som kan oplade flere enheder á gangen. På trods af disse egenskaber er XL-powerstationen skabt i et slankt og kompakt design, så du kan have den med dig i jakkelommen eller håndtasken. 

Den kåres med titlen som ”Editors Choise” af det amerikanske magasin PCworld.com. Derudover anbefales den af bloggen Geekdad.com og af det respekterede, engelske testmagasin Techradar.com

I kundeanmeldelser får Zagg mophie powerstation XL 4,5/5 stjerner af Imore.com.

Se priser og tilbud på Zagg mophie powerstation XL her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om

Zagg mophie powerstation XL er nøje udviklet til at tilgodese dine behov for både opladning og for fleksibilitet. Som tommelfingerregel gælder det, at des stærkere batteri der befinder sig i din elektronik, des tungere vil produktet blive. 

Det kræver dygtige teknikere at fremstille et mobilt produkt som Zagg mophie powerstation XL, der opfylder behovene får både maksimum kapacitet af strøm på den ene side og lav vægt på den anden side.

Med Litium batteriet kommer du ikke til at gå ned på fleksibiliteten, uanset om du kører bil, er på besøg eller bevæger dig udenfor. 

Litium batterierne er de stærkeste på markedet, og de fungerer også, når temperaturen udenfor begynder at emme af vinter, og når det er småfugtigt i vejret. 

Laveste vægt der gør det nemt at have din powerbank med på farten

Det er vægten af din powerstation og dets batteri, der er de vigtigste faktorer for dig, når du vil have maksimal anvendelsesglæde af elektronikken. Med en imponerende, lav vægt på kun 235g vælger du selv, hvor du har Zagg mophie powerstation XL liggende. Det kan være i arbejdstasken, i handskerummet eller i lommen på bukserne. 

Der er 2 USB-porte på powerstationen, så du kan lade både tablet, mobil eller en anden elektronisk enhed op efter behov. Du kommer ikke til at mangle strøm fremover, da den praktiske og velfungerende Zagg mophie powerstation XL har indbygget lysindikator, der vil aktiveres, når det er ved at være tid til at lade powerbanken op igen. 

Derfor anbefaler vi dette produkt

 • Støvtæt 
 • Slank design 
 • Lav vægt på trods af det stærke batteri

Zagg mophie powerstation XL vs. markedet

Den elegante og stilrene powerstation er lavet i højkvalitetsaluminium. Dette giver ikke kun en optimal slidstyrke omkring produktet. Det blanke og glatte design har også den store fordel at være afvisende overfor støv. Dette får praktisk betydning for dig, der foretrækker at have din powerbank liggende løst i tasken eller have den med dig i jakkelommen.
Der kommer ikke små støvpartikler ind i USB-portene eller andre steder på designet, som kan resultere i forringet funktion.

Aluminiumsoverfladen er modstandsdygtig overfor det slid, der helt naturligt vil opstå, når Zagg mophie powerstation XL er en fast del af din hverdag. 

Specifikationer

 • Lav vægt på kun 235g
 • Lavet i et støvtæt design 
 • Perfekt til transport
 • 10.000 mAh
 • Lysindikator der fortæller, hvornår powerstationen skal lades op
 • Fungerer også udenfor 
 • Slidstærk aluminiumsprofil 
 • Kan lade 2 enheder op á gangen

Mophie Powerstation Plus XL – Bedste design og funktioner


Mophie Powerstation Plus XLSet til: 477,00

Køb hos Elgiganten

Har du været vant til at bruge en powerbank a ældre dato, kender du med sikkerhed til de frustrerende oplevelser, hvor du vil lade mobilen op i bilen men må konstatere, at der ikke er mere strøm tilbage på din powerstation. 

Disse irriterende situationer kan du slippe for fremover med Mophie Powerstation Plus XL. Den flotte og velskabte powerstation er lavet i XL-design med 2 USB-porte, så du kan lade flere enheder op på samme tid. Der er en praktisk lysindikator på siden af powerstation, der vil aktiveres, når du skal lade powerbanken op. Dermed kan du altid holde dig ajourført med, hvor meget strøm der er tilbage i enheden. 

Mophie Powerstation Plus XL anbefales af det engelske testmagasin Techradar.com.

Se priser og tilbud på Mophie Powerstation Plus XL her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om

Den elegante powerstation fra Mophie er det perfekte valg for dig, der påskønner lækkert design, lang batterilevetid og stor brugervenlighed. Det er let for alle og enhver at få maksimalt udbytte af powerstationen. Der medfølger en hurtigstartsvejledning til produktet, som sikrer, at du kan tage din powerbank i brug og oplade den 100% med det samme, når du modtager den.

Selvom den flotte powerstation defineres som en ”XL”-model, fylder den ikke mere end 14cm i højden og knap 8cm i bredden. Dette modsvarer cirka målene for én af de nyeste smartphones. Du kan beskytte powerbanken ved at have den opbevaret i tasken i et særskilt rum, hvis du vil undgå, at der kommer ridser eller slid på coveret af produktet. 

Hurtigopladning der får betydning i hverdagene

Det er især i de travle dagligdage, at vi har brug for at sikre, at vi ikke går tør for strøm enten på løbeturen, bilturen til jobbet eller på arbejdet. Mophie Powerstation Plus XL er designet til at være hurtigopladende. Det betyder, at powerstationen på få timer vil være ladet 100% op, så den kan give liv til din mobil eller tablet og lade disse mobile enheder helt op, når du har brug for det. 

Med 10.000 mAh (der fortæller om batteriets kapacitet) kan du sagtens have din powerbank liggende i tasken eller i bilen igennem flere døgn og stadig have strøm til at lade din elektronik op. 

Som tommelfingerregel gælder det, at des højere mAh, des bedre og mere kraftfuld vil batteriet være. Det er kendetegnende for de bedste powerbanks, at de er udstyret med batterier på omkring 10.000 mAh.

Derfor anbefaler vi dette produkt

 • Udstyret med de mest vigtige funktioner 
 • Praktisk til den travle dagligdag 
 • Kompatibel med alle mærker  

Mophie Powerstation Plus XL vs. markedet

Der kan være forskel på, hvilke mærker de bedste powerbanks på markedet er designet til at være kompatible med. Det gode ved Mophie Powerstation Plus XL er, at den kan fungere til et hvilket som helst elektronikmærke. 

Det giver dig længere tids anvendelsesglæde med den stærke og praktiske powerstation, at du kan blive ved med at bruge den, selvom du skulle udskifte din mobil eller din tablet til en ny variant af et andet brand. Det minimalistiske og stilrene look er med til at skabe ekstra elegance om tilbehøret, så du kan have powerbanken liggende synligt fremme på kontoret eller derhjemme. 

Specifikationer

 • Lav vægt på 254g
 • 10.000 mAh
 • Universal-powerbank 
 • Hurtigopladende 
 • Kan oplade 1 produkt á gangen

Intenso Powerbank Slim S10000 – populær på Pricerunner


Set til: 130,00Intenso Powerbank Slim S10000

Køb hos Computersalg

Nu er det tid til at tage et kig på en ganske billig powerbank fra Intenso. Slim S1000 er faktisk ganske populær blandt forbrugerne, hvor den er blevet vurderet til 4,8 ud 5 af stjerner hos PriceRunner. Det flade design gør, at du let kan have denne powerbank med i lommen eller tasken, så du altid har strøm lige ved hånden.

Se priser og tilbud på Intenso Powerbank Slim S10000 her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Gode ting ved Intenso Powerbank Slim S10000

 • Kompakt og smart design
 • God pris
 • Innovativ Plug’n-use-teknologi
 • Høj kvalitet

Mere om Intenso Powerbank Slim S10000

Hvis du leder efter en smart powerbank til en fair pris, bør du vælge Slim S10000 fra Intenso. Denne powerbank har en smart ’plug’n-use-teknologi. Den innovative teknologi tillader, at du kan oplade en enhed, mens du oplader din powerbank. 

På trods af den lave pris har Slim S10000 faktisk nogle meget smarte funktioner. Du kan for eksempel oplade to enheder samtidig, og du kan altid følge med i powerbankens batteriniveau gennem den smarte LED-skærm. På den måde bliver du aldrig overrasket, når der pludseligt ikke er mere batteri på din powerbank. 

Den smarte powerbank fra Intenso vejer blot 191 gram, og det kompakte design gør, at du let kan have den med i jakkelommen, når du tager ud. 

Slim S10000 vs. markedet

Hvis man kombinerer værdien af, at powerbanken har en LED-skærm og kan oplade to enheder samtidig, er det utroligt overraskende, at denne powerbank ikke koster mere, end den gør.

Slim S10000 er en af de billigste produkter i vores oversigt, men det er samtidig en af de smarteste og en af de bedst anmeldte.

Hvis du vil have en kompakt powerbank, som er kraftig nok til det almindelige forbrug, bør du vælge denne. Du får et meget populært produkt til en yderst skarp pris.

 

Anker PowerCore+ 26800 – stor powerbank med 3 udgange


Anker-PowerCore-26800-mAh-30W-USB-C-PD-Sort-A1375G11

 • 5/5 stjerner – Macworld
 • 4/5 stjerner – Tech Advisor
 • 4/5 stjerner – PCWorld

Kraftfuld powerbank med høj kapacitet. Anker PowerCore+ 26800 klarer sig godt i test, og kan blandt andet anvendes til opladning af bærbare computere. Den testede version er nu opgraderet så den har 30W USB-C PD input og output som gør opladningen endnu hurtigere.

Det kan vi lide: Er du på udkig efter en kraftfuld powerbank, som både kan oplade din bærbare computer og smartphone? Så er Anker PowerCore+ 26800 det rette valg. Den høje kapacitet og mange tilslutningsmuligheder gør det nemt at oplade alt fra små smartphones til bærbare computere, og ifølge testresultaterne er den hurtig. Alt i alt er den således et anbefalelsesværdigt køb for dig, der ofte har computeren med på farten og ikke vil løbe tør for strøm.

Se priser og tilbud på Anker PowerCore+ 26800 her:

i samarbejde med PriceRunner

 

 

Om: Anker PowerCore+ 26800 er en stor, kraftfuld og intelligent powerbank, hvilket skyldes den indbyggede Qualcomm Quick Charge funktion. Denne sørger nemlig for at optimere opladningen i forhold til den tilsluttede enhed, så den altid oplader hurtigst muligt uden at beskadige batteriet.

Powerbanken har en kapacitet på hele 26800 mAh, og det på trods af at den kun vejer 590 gram. I den ene ende sidder der i alt 3 USB-udgange, hvor 2 har et output på 5V/3A, mens den sidste er en USB 3.0 Quick Charge-port med et output der varierer i flere trin.

Da PowerCore+ 26800 er en stor powerbank, kræver den også en længere opladningstid. Men med opgraderingen kan du dog oplade den på kun 4 timer fremfor de førhenværende 6,5 timer, hvilket er forholdsvist hurtigt ifølge testpanelerne.

Specifikationer:

 • Kapacitet: 26.800 mAh
 • Den har nu 30W USB-C PD input og output
 • Udgange – USB: 2 x 5V/3A
 • Udgange – USB 3.0 Quick Charge: 3.6V-6.5V/3A, 6.5V-9V/2.7A, 9V-12V/2A
 • Vægt: 510 gram

GreyLime Power Solar – powerbank med solceller


Set til: 399,00GreyLime-Power-Solar-Powerbank

Køb hos Mackabler

 • Anbefalet

Perfekt til festivalen og vandreturen. GreyLime Power Solar har et indbygget solcellepanel, så den oplades automatisk mens du er ude.

Det kan vi lide: GreyLime Power Solar er en god powerbank med høj kapacitet, og så er den lavet til udendørs brug. Det ses ikke mindst i designet, som er robust nok til at tåle vandsprøjt, støv, tab og stød, men også i det indbyggede solcellepanel som gør det muligt at oplade powerbanken uden brug af stikkontakt. Dermed er den perfekt at medbringe på festivalen eller vandreturen, hvor det er guld værd at kunne oplade sine elektroniske enheder nemt og enkelt. Alt i alt er denne powerbank således et godt valg for dig, der skal ud og væk fra elnettet i længere tid.

Se priser og tilbud på GreyLime Power Solar her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om: GreyLime Power Solar er en mindre powerbank med kapacitet på 8.000 mAh i det indbyggede batteri. Den har desuden et panel med solceller, hvilket betyder at powerbanken kan oplades gradvist mens du er ude. Til formålet medfølger en karabinhage, som kan sættes klikkes i powerbanken for fastgørelse på en taske. Vær dog opmærksom på at opladningen via solceller tager markant længere tid end via stikkontakten, da effekten af solcellepanelet er meget afhængigt af UV-styrken og vinklen mod solen.

Powerbanken har et medfølgende Micro USB kabel, som bruges til opladning af batteriet. Dette kabel kan også bruges til opladning fra powerbanken og til alle Micro USB-kompatible enheder, så du kan nøjes med at medbringe et enkelt kabel hvis dette er tilfældet. Der kan oplades via 2 USB-porte med et output på henholdsvis 5V/1A og 5V/2A, hvilket er standard for de fleste powerbanks i dag.

I GreyLime Power Solar er desuden indbygget en LED lygte med 3 indstillinger, som kan bruges til forskellige formål. Den fås desuden i 4 forskellige farver: Grøn, sort, blå eller gul.

Specifikationer:

 • Kapacitet: 8.000 mAh
 • Udgange: 1 x 5V/1A og 1 x 5V/2A USB
 • Vægt: 200 gram
 • Indbygget lommelygte
 • Solcelle panel

Sandberg Outdoor Solar Powerbank 24000 – stor vandtæt powerbank med solceller


Set til: 774,00Sandberg-Outdoor-Solar-Powerbank-24000

Køb hos Computersalg

 • Topscorer – Komputer For Alle

Robust powerbank med solceller. Sandberg Outdoor Solar Powerbank 24000 har en tårnhøj kapacitet, og så er den vandtæt. Den kan desuden oplade sig selv ved hjælp af de indbyggede solceller.

Det kan vi lide: Med denne powerbank kan du være ude i dagevis, samtidig med at dine mobile elektroniske enheder kan holdes med strøm. Sandberg Outdoor Solar Powerbank 24000 har nemlig ikke kun en meget høj indbygget kapacitet, men kan også løbende oplades igennem de indbyggede solceller. Den er desuden ekstra robust med ekstra god kantbeskyttelse og en regnsikker indpakning, der tilsammen gør den til et oplagt valg for naturmennesket, der ikke kan leve uden eksempelvis GPS, kamera til dokumentation af forskellige udflugter og lignende.

Se priser og tilbud på Sandberg Outdoor Solar Powerbank 24000 her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om: Sandberg Outdoor Solar Powerbank 24000 har, som navnet antyder, et stort indbygget batteri på hele 24.000 Ah. Det giver strøm nok til mellem 8 og 9 opladninger af de fleste nyere smartphones, og med det indbyggede solcellepanel kan den oplades mens du er på farten.

Powerbanken har desuden et robust design med ekstra god beskyttelse langs kanterne, og den er ligeledes sikret mod regnvejr. Den har en IP67-certificering, som betyder at den er modstandsdygtig overfor støv, men også at den tåler at blive nedsænket i vand ned til 1 meters dybde i op til 30 minutter.

Med denne powerbank får du mange forskellige tilslutningsmuligheder. Den har både USB-udgange og en USB-C-udgang,  som alle kan bruges til opladning. Med QuickCharge 3.0-teknologien er det desuden muligt at oplade dine enheder ekstra hurtigt.

Specifikationer:

 • Kapacitet: 24.000 mAh
 • Udgange: 2 x 5V/3A og 1 x 5V/2A USB
 • Vægt: 553 gram
 • Indbygget lommelygte
 • Solcelle panel
 • Støv- og vandtæt (IP67-godkendt)

Anker PowerCore 10000 – hurtig og billig powerbank


Set til: 269,00A1223G11-Anker-PowerCore-Select-2-port-10.000-mAh-Powerbank-Sort

Køb hos Powerbanken

 • Editors’ Choice – PCMag
 • Topscorer – Tech Advisor

Topscorer med hurtig opladning. Anker PowerCore 10000 er en god og billig powerbank, som med PowerIQ teknologi gør det muligt at oplade ekstra hurtigt.

Det kan vi lide: Anker er et særdeles stort internationalt brand, hvad angår powerbanks og andet elektronisk udstyr. PowerCore 10000 er både let og kompakt, selvom den rummer hele 10.000 Ah, eller hvad der svarer til mellem 3 og 4 opladninger af nyere smartphones. Den klarer sig rigtig godt i test flere steder, og anprises generelt for at være både praktisk, let og effektiv. Alt i alt er den således et rigtig godt valg for dig, der ønsker det bedste uden at blive ruineret.

Se priser og tilbud på Anker PowerCore 10000 her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om: Anker PowerCore 10000 er en populær lille powerbank, som dog rummer hele 10.000 Ah. Den er bygget op om LG-batterier, og vægten af powerbanken er nede på kun 180 gram. Ydermere måler powerbanken kun 9,2 x 6 x 2,2 centimeter, hvilket er i den lave ende.

Kapaciteten i powerbanken muliggør opladning af en nyere smartphone mellem 3 og 4 gange, hvilket kan ske gennem den enkelte USB-port. Anker PowerCore 10000 kan generere et output på 5V/2,4A, og med PowerIQ-teknologien kan den optimere opladningen således at dine batteridrevne enheder lades hurtigere op.

Til opladning af selve powerbanken kræves et Micro USB kabel, som medfølger i kassen. Den har desuden 4 små dioder på den ene side, som indikerer status på det indbyggede batteri.

Specifikationer:

 • Kapacitet: 10.000 mAh
 • Udgange: 1 x 5V/2,4A USB
 • Vægt: 180 gram

Anker Astro E1 Powerbank – til dig der ønsker en let powerbank med hurtig opladningstid


Set til: 249,00Anker Astro E1

Køb hos Mackabler

En powerbank kan være en uundværlig ting at have ved hånden i en lang række forskellige situationer, hvor du er afhængig af dit mobilbrug – fx hvis du er ude at rejse, på camping, på festival eller andre steder, hvor det er udfordrende at kunne oplade på normal vis grundet manglende strøm eller strømstik i det hele taget. 

Denne Anker Astro E1 powerbank er lille i sin størrelse – faktisk vejer den kun spæde 119 gr., og den er derfor super nem at have med selv i den helt lille taske eller direkte i lommen. Til trods for den lette vægt indeholder powerbanken et batteri med en kapacitet på 5200 mAh (miliAmpere), hvilket giver dig nok strøm til flere opladninger. Du får altså en let powerbank uden at skulle gå på kompromis med kapaciteten – hvilket normalt er det, der er med til at forhøje produktets samlede vægt, da batteriet er det, der vejer mest.

Se priser og tilbud på Anker Astro E1 her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

En lynhurtig opladningstid

Produktet oplader via en USB-forbindelse, der etableres vha. det tilhørende micro-USB-kabel, som følger med i købet. Powerbanken har et output på 2A, hvilket er et udtryk for, hvor meget strøm der kan løbe igennem stikket på en gang – altså hvor hurtigt du kan oplade din mobil. Med et output på 2A ligger denne powerbank i den høje ende af skalaen, og du kan derfor nyde en hurtig ladningstid, så du hurtigt er klar til at komme videre.

Du får den i en stilren og diskret, sort farve, der passer til enhver lejlighed. Med en sort farve undgår du synligt smuds på din powerbank, ligesom du også undgår synlige ridser, der nemt kan skjules på en mørk baggrund som denne, og den vil derfor forblive ny af udseende.

Som en ekstra fordel medfølger der ved dette køb hele 18 måneders garanti, så du er helt sikker på, at alting er i orden ved dit nye produkt. 

Med en powerbank af en kvalitet som denne, vil du helt sikkert være godt dækket ind i fremtiden og aldrig gå ned på strøm igen.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

 

Outlet-section-for-.dk

 

Anker Powercore II 10000 Powerbank


Anker Powercore II 10000 Powerbank

Anker Powercore II 10000 ligger cirka midt på prisskalaen. Powerbanken er blevet vurderet til 4,7 ud af 5 stjerner hos Pricerunner. I forhold til S10000 versionen fra Intenso får du her en mere kraftig powerbank, som du dog også kommer til at betale lidt ekstra for.

Perfekt til dig, der gerne vil have en kraftig powerbank, som du kan have med på farten.

Gode ting ved Anker Powercore II 10000

 • Smart design – passer perfekt i jakkelommen
 • Kraftig powerbank
 • LED-indikator viser batteriniveauet 
 • Vejer kun 195 gram
 • Innovativ powerIQ teknologi

Mere om Anker Powercore II 10000

Denne powerbank oplader med hele 10.000 mAh, og derved er du sikker på, at du altid hurtigt kan få strøm på dine enheder.

Producenten, Anker, er nogle af de første på markedet, der har introduceret den nye og innovative PowerIQ teknologi. Det vil sige, at din Powercore II 10000 powerbank kan identificere din enhed. Men hvorfor er det smart? Når powerbanken har identificeret din enhed, vil den kunne tilpasse mængden af strøm, der overføres til den specifikke enhed. Det vil sige, at din smartphone, tablet eller smartwatch bliver opladet hurtigst muligt – og samtidig er det godt for enhedens batteri. 

Ikke nok med at Powercore II 10000 powerbank kan oplade dine mobile enheder hurtigt, så lader den også selv hurtigt op. Det tager kun 2,5 timer at få batteriniveauet fra 0 til 100%. 

Det smarte design sikrer, at du let kan have powerbanken med i lommen. Den vejer blot 195 gram, så du skal ikke være nervøs for, om du har plads i tasken.
Herudover er den smarte sorte powerbank designet med praktiske riller, der sikrer et bedre greb om powerbanken.

Anker Powercore II 10000 vs. markedet

Det er ikke uden grund, at denne powerbank er populær blandt forbrugerne. Når vi sammenholder pris, funktioner og kvalitet er dette faktisk en ret stærk spiller på det konkurrenceprægede marked.

Powercore II 10000 powerbank er hverken den dyreste eller billigste powerbank i vores oversigt. Men kvaliteten er faktisk helt i top.

Denne powerbank er perfekt til dig, der ikke vil gå ned på udstyr, men som heller ikke vil betale en formue for en powerbank.

Anker PowerCore+ 10050


Anker-PowerCore-10050-mAh-Quick-Charge-A1311H41

 • Topscorer – PCMag
 • Topscorer – Charger Harbor
 • Topscorer – PCAdvisor

Kompakt powerbank med høj kapacitet. Anker PowerCore+ 10050 er en lille intelligent powerbank med hele 10.050 mAh og en vægt på kun 240 gram.

Det kan vi lide: Denne powerbank er stilren, kompakt og genial til dig der skal bruge den på rejsen. Den har kun en enkelt USB-port og ingen unødvendige funktioner, hvilket bringer både størrelse og vægt helt ned i samme klasse som en smartphone. Den er således velegnet til at have med i lommen, og den giver cirka 4 fulde opladninger afhængigt af hvilken smartphone du har. Med Qualcomm’s Quick Charge 3.0 teknologi er det desuden muligt at oplade en række smartphones meget hurtigt, ligesom den indbyggede PowerIQ-teknologi tilpasser USB-portens output til den tilsluttede enhed. Alt i alt en meget fornuftig powerbank, der klarer sig godt i test, hvor den blandt andet ligger øverst på PCAdvisor’s Top 20 over bedste powerbanks lige nu.

Om: Anker PowerCore+ 10050 er en lille powerbank med 10.050 mAh i en lille sort boks med runde hjørner. Den har en enkelt Quick Charge 3.0 USB-port til opladning af smartphones og tablets, og 10 små dioder viser dig batteriets nuværende status.

PowerCore+ 10050 vejer 240 gram, og optager et areal lidt større end et kreditkort. Den er desuden 22 millimeter høj. Den indbyggede Quick Charge 3.0 USB-port gør det muligt at oplade understøttede enheder hurtigere end ved brug af normale powerbanks. Anker har også puttet deres egen PowerIQ-teknologi i denne powerbank, hvilket betyder at den automatisk tilpasser opladningen efter enheden der tilsluttes. Dermed optimeres opladningen, så batteriet fyldes hurtigst muligt.

Specifikationer:

 • Kapacitet: 10.050 mAh
 • Quick charge 3.0 udgang: 5-6V/3A,  6V-9V/2A  9V-12V/1,5A
 • Vægt: 240 gram

Sandberg Survivor Powerbank


Sandberg-Survivor-Powerbank-15600-Pro

 • Topscorer – GadgetGear.nl
 • Anbefalet – XtremeSystems

Hårdfør og robust. Sandberg Survivor Powerbank er en robust og hårdfør powerbank, som er vandtæt ned til 30 meter. Den klarer sig godt i test, og har meget stor batterikapacitet. Det perfekte valg til overlevelsesturen.

Det kan vi lide: Naturens elementer kan være hårde ved din powerbank, som ikke nødvendigvis tåler vand og støv. Men med Sandberg Survivor Powerbank 15600 Pro er det ikke noget problem, da den er IP68-certificeret og dermed vandtæt ned til 30 meters dybde i op til 30 minutter ad gangen. Det betyder med andre ord, at den kan ligge nedsænket i vand i op til en halv time uden at tage skade. Regn, støv og snavs tåler den selvfølgelig også i noget nær ubegrænsede mængder, så hvis du skal på overlevelsestur er den det perfekte valg. Powerbanken klarer sig rigtig godt i test hos GadgetGear.nl og XtremeSystems, som begge er meget positivt overraskede over powerbanken.

Om: Sandberg Survivor Powerbank 15600 Pro er, som navnet måske antyder, en vandtæt og hårdfør powerbank med en kapacitet på 15.600 mAh. Det svarer til 6-7 fulde opladninger af en nyere smartphone, og derudover har den en indbygget lampe med mulighed for at aktivere et SOS-signal. Powerbanken er IP68-certificeret, hvilket i korte træk betyder at den tåler både støv og vand. Faktisk kan den tåle nedsænkning i 30 meters dybde i op til 30 minutter, så skulle du tabe den i et vandløb kan den med stor sandsynlighed samles op og bruges efterfølgende. Udover at være støv- og vandtæt er den også stødsikker, da den er pakket ind i en robust skal.

Powerbanken er med sin store kapacitet velegnet til vandreture af 4-6 dages varighed, hvor den indbyggede lygte også fungerer som en backup-løsning for den normale lommelygte. Der kan oplades flere enheder ad gangen via de 2 USB-porte, som kan levere et output på 5V/3A, 9V/2A eller 12V/1.5A. Derudover er der en USB-C port, som kan levere et output på 5V/3A.

Vægten på powerbanken er på 536 gram, hvilket er i den højde ende. Det er dog stadig let i forhold til kapaciteten, og de fleste ville nok alligevel have den liggende i en rygsæk eller lignende. På grund af den store kapacitet kræves der 7-9 timers opladning for at lade den op til 100 %.

Specifikationer:

 • Kapacitet: 15.600 mAh
 • Udgange – USB: 2 stk. 5V/3A, 9v/2A ell. 12V/1.5A
 • Udgange – USB-C: 1 stk. 5V/3A
 • Vægt: 479 gram
 • Indbygget lygte med SOS-signal
 • Støv- og vandtæt (IP68-godkendt)

TP-Link PB2600


TP-Link-PB2600-Powerbank

 • 4/5 stjerner – PC Advisor

Lille powerbank til håndtasken. TP-Link PB2600 er en lille powerbank, som nemt kan være i jakkelommen eller i håndtasken. Den har kapacitet nok til et oplade de fleste smartphones fra 0 til 100 procent.

Det kan vi lide: Hvis du er på udkig efter en lille og billig powerbank, så er TP-Link PB2600 et godt køb. Det konkluderes blandt andet i testen fra PC Advisor, hvor den anbefales som et smart og kompakt alternativ til større og dyrere powerbanks. Den fås til et par hundrede kroner på nettet og har kapacitet nok til at oplade din smartphone helt en enkelt gang, hvilket er nyttigt hvis du er på farten og dit batteri er ved at løbe tørt. PB2600 er med andre ord en rigtig god lille nødlader, som nemt kan opbevares i jakkelommen eller håndtasken.

Om: TP-Link PB2600 er en lille powerbank med et batteri på 2.600 mAh. Den kan således oplade de fleste smartphones fra 0 til 100 procent en enkelt gang, og det kompakte design gør det muligt at opbevare den i jakkelommen eller håndtasken.

PB2600 leverer et output fra den ene USB-port på op til 5V/1A, hvilket er fint til opladning af smartphones og andre små enheder. Den har desuden en LED-indikator til visning af batteriniveau, og så vejer den 68 gram.

Specifikationer:

 • Kapacitet: 2.600 mAh
 • Udgange: 1 x 5V/1A USB
 • Vægt: 68 gram

 

Outlet-section-for-.dk

 


Sådan finder du en god powerbank

Det kan være svært at gennemskue hvilken powerbank der er bedst og hvad den egentlig er i stand til. Derfor har vi samlet de vigtigste kriterier herunder, så du kan finde frem til de bedste powerbanks lige nu.

Kapacitet (mAh) – jo større, jo tungere

En powerbanks kapacitet måles i mAh (miliAmpere). mAh er en måleenhed som fortæller os hvor meget energi der kan være i batteriet, hvilket i sidste ende har betydning for hvor længe vi kan bruge en telefon eller tablet.

Det er værd at vide, at en høj kapacitet også betyder at powerbanken bliver tungere og dyrere. Så du skal gøre op med dig selv hvad dit behov er. Skal du ud i ødemarken i en uge er det en god idé at vælge en stor powerbank med mindst 10.000 mAh, men hvis du blot har brug for en nødlader til en enkelt opladning, så kan du nøjes med en lille powerbank på 2.400 mAh.

Er kapaciteten 100% korrekt angivet?

Både ja og nej. Batteriet i din powerbank er født med en given kapacitet, som måles i mAh. Men i forbindelse med opladningen må der påregnes en smule svind, og her er det normalt at 5-10% af batteriets kapacitet går tabt under opladningen.

Output – hvor hurtigt kan den oplade et batteri?

En powerbank kan typisk generere et output på op til 5V, men mere interessant er det, hvor mange Ampere (A) den kan trække igennem kablet og over i din telefon. En billig powerbank kan typisk kun levere 1A, mens de lidt dyrere modeller er i stand til at levere 2.1A. Det betyder med andre ord at du med 2.1A kan oplade din smartphone og andre enheder mere end dobbelt så hurtigt, og hvis du har travlt er det meget nyttigt at vælge en powerbank med et output på mindst 2A.

Hvad er batterikapaciteten i smartphones og tablets?

De mest populære smartphones har en batterikapacitet på mellem 1.500 og 3.000 mAh. Det betyder at selv de mindste powerbanks kan oplade en smartphone op til 100 % uden problemer.

Tablets har i sagens natur et større batteri, og her ligger kapaciteten på mellem 5.000 og 12.000 mAh for de mest populære modeller.

For både smartphones og tablets gælder det, at de nyeste modeller typisk har højere batterikapacitet end ældre modeller. Er du i tvivl kan du altid kigge i manualen eller søge efter specifikationerne på nettet.

Testkilder

For at finde de bedste powerbanks har vi undersøgt testresultater fra både danske og udenlandske magasiner. Herunder får du overblik over hvilke kilder vi har benyttet i vores research:

Komputer For Alle (29. august 2018)

Test af Sandberg Outdoor Solar Powerbank 24000.

I denne test kigges der nærmere på ovennævnte powerbank, som gennemgås i løbet af artiklen.

Powerbanken beskrives gennemgående, og der findes både detaljer om dens design, egenskaber og præstationer.

Testpanelet ender med at give powerbanken en meget høj samlet bedømmelse, og den roses blandt andet for at være særdeles robust med en høj kapacitet og mange gode tilslutningsmuligheder.

Du kan læse hele testen gratis hos Komputer For Alle.

Testfakta (30. juli 2018)

Svenske Testfakta har i juli måned offentliggjort en test af 8 forskellige powerbanks, som er indkøbt fra flere forskellige butikker. De testede powerbanks hører alle til de mindre udgaver med kapacitet på cirka 6000 mAh, hvilket betyder at de kan oplade en almindelig smartphone 2-3 gange.

De testede powerbanks befinder sig desuden i prisklassen fra 200 til 600 svenske kroner.

I testen er der fokus på følgende kriterier:

 • Kapacitet 50 %
 • Opladning 30 %
 • Sikkerhed og holdbarhed 20 %

Som det ses herover, vægtes kapaciteten højt i den samlede bedømmelse. Opladningen vægtes næsthøjst med 30 %, da det også er vigtigt om powerbanken kan oplades hurtigt og nemt. Til sidst er sikkerhed og holdbarhed vurderet, og disse kriterier udgør samlet 20 % af bedømmelsen.

Mophie Powerstation klarer sig samlet set bedst i denne test, men den er ikke blandt de hurtigste til at lade op.

Du kan læse hele testen gratis hos Testfakta, hvor du kan se hvordan alle de testede powerbanks klarede sig i forhold til hinanden.

Tek.no (11. november 2017)

Testpanelet hos norske Tek.no har brugt flere uger på at teste 11 forskellige powerbanks i lommevenlige størrelser. Det er således primært powerbanks designet til at passe i lommen eller den lille håndtaske, der kigges på her.

I testen klarer TP-Link TL-PBG6700 sig bedst, og får den højeste samlede bedømmelse ud af alle testede modeller. Den er testens hurtigste powerbank med 2,4 Ampere både ud og ind, hvilket betyder at den oplader hurtigt.

Hele testen kan læses hos Tek.no, uden oprettelse af medlemsskab eller betaling.

PCWorld (18. august 2017)

Test af Anker PowerCore+ 26800.

Dette er en hurtigtest, hvor der kigges nærmere på ovennævnte powerbank. Testpanelet er generelt positive, og vurderer denne powerbank som både effektiv og multifunktionel. Den vurderes desuden at være hurtigere end konkurrenterne, men dog også en smule dyrere og forholdsvist tung.

Hele testen kan læses gratis hos PCWorld.

Macworld (31. juli 2017)

Test af Anker PowerCore+ 26800.

I denne test kigger Macworld nærmere på ovennævnte powerbank, som er blevet testet og vurderet i forhold til opladning af bærbare computere samt iPad Pro og iPhone.

I testen gøres det hurtigt klart at powerbanken er særdeles hurtig og effektiv, da den kunne fylde batteriet fra 0 til 100 % på en 12″ Macbook på kun 2 timer.

Testpanelet er særdeles begejstret for den høje kapacitet og effektiviteten, som vurderes at være bedre end hos konkurrenterne.

Du kan læse hele testen gratis hos Macworld.

Tech Advisor (24. juli 2017)

Test af Anker PowerCore+ 26800.

I denne test kigges der nærmere på ovennævnte powerbank, som testpanelet vurderer er særligt god til enheder med USB-C indgang.

Designet vurderes i denne test at være en anelse for simpelt, men i en god byggekvalitet. Det trækker desuden lidt ned at den er dyr og tung, men til gengæld er den både effektiv og nem at anvende. Alt i alt anbefaler testpanelet denne powerbank til alle, der har råd.

Hele testen kan læses gratis hos Tech Advisor.

GadgetGear.nl (16. juli 2017)

Test af Sandberg Survivor Powerbank 20100.

I denne test kigges der nærmere på ovennævnte powerbank, og testen indeholder følgende punkter:

 • Udpakning
 • Specifikationer
 • Praktisk test
 • Konklusion

Powerbanken har blandt andet været med på en fisketur, og dens funktioner vækker begejstring hos testpanelet. Den er robust, hårdfør og meget udholdende. Den får således en varm anbefales, og vurderes at være velegnet til udendørsfolket på grund af det robuste design og meget høje kapacitet.

Tech Advisor (13. juli 2017)

Test af Anker PowerCore 10000.

I denne test er ovenstående powerbank blevet afprøvet og vurderet. Den gennemgåes minutiøst ud fra flere forskellige kriterier, og der kan læses flere nyttige oplysninger om powerbanken i artiklen.

Testpanelet er meget positive overfor Anker PowerCore 10000, og roser den blandt andet for at være hurtig og kompakt.

Med en pris i den absolut lave ende vurderes den at være et særdeles godt køb, og med dens høje kapacitet er den velegnet til de fleste.

Du kan læse hele testen gratis hos Tech Advisor.

Xtreme Systems (24. juni 2017)

Test af Sandberg Survivor Powerbank 20100.

Xtreme Systems har testet ovennævte powerbank over en længere periode, hvor den har været udsat for lidt af hvert. Eksempelvis har den været forsøgt afladt i en kold kælder, hvor den har været placeret i 2 uger, og så har den fået en hård behandling på en række udflugter.

I testen ses en række nærbilleder af powerbanken og dens egenskaber, så du får et godt billede af hvordan den fungerer og hvordan den bruges.

Powerbanken fra Sandberg ender med en anbefaling, da prisen og kvaliteten er meget fornuftig. Den anbefales ikke kun til udendørstyperne, men også til dem der ønsker en backupløsning til opladning af vigtige elektroniske enheder.

Powerbanken ender med at få en anbefaling i testen.

M3 (10. april 2017)

M3 – Sveriges Prylsajt – har i april 2017 testet 12 forskellige powerbanks med kapacitet fra små 1.800 mAh og op til 13.400 mAh. Testen er opdelt efter kapacitet, så du nemt kan finde vurderingerne af de powerbanks du søger efter.

De forskellige powerbanks er afprøvet og vurderet ud fra forskellige kritikpunkter, og du kan ved hver enkelt model læse fordele og ulemper.

I testen klarer den mellemstore TP-Link TL-PBG6700 sig så godt, at den bliver bedst i test. Derudover får flere modeller købsanbefalinger, da de også er fornuftige i både pris og ydeevne.

Hele testen kan læses gratis hos M3.

PCMag UK (31. januar 2017

Test af Anker PowerCore 10000.

PCMag UK har testet Anker PowerCore 1000, og kommer i denne artikel med en kort beskrivelse af fordele og ulemper. Overordnet klarer powerbanken sig rigtig godt i deres test, og eneste negative der nævnes er at den ikke kan oplade mens den selv er til opladning.

Powerbanken roses i testen for at være billig, kompakt og hurtig, hvilket udløser en meget høj samlet bedømmelse.

Du kan læse hele testen gratis hos PCMag.

Charger Harbor (11. november 2016)

Test af Anker PowerCore+ 10050.

Charger Harbor har fokus på powerbanks samt opladere til biler og stikkontakter. De er med andre ord specialiserede i batterier og opladning, så de ved hvad de snakker om.

I denne test har de taget Anker PowerCore+ 10050 under luppen, og undersøgt den for at finde ud af hvad den kan. Den er blevet vurderet ud fra kriterier som design, byggekvalitet og stabilitet, og den klarer sig rigtig godt på alle kriterierne.

Du kan læse hele testen gratis hos Charger Harbor.

PC Advisor (20. december 2016)

Det britiske IT- og teknologimagasin, PC Advisor, har samlet de 20 bedste powerbanks i én artikel. Du får således overblik over et stort antal modeller og deres vurdering af dem.

Artiklen er gratis, og der kan læses uddybende test af hver af de 20 powerbanks.

Aftonbladet (25. juli 2016)

Svenske Aftonbladet har i juli 2016 testet 7 forskellige powerbanks. Det sker i kølvandet på den meget store Pokémon-dille, som er skyllet ind over Europa med udgivelsen medio juli. I testen er der powerbanks med kapacitet fra 2.400 mAh og op til 10.000 mAh, som er de størrelser vi køber mest.

I testen klarer den lille Linocell 1X powerbank sig bedst, da den både er billig og oplader en iPhone hurtigere end alternative modeller i testen. Den anbefales derfor som det bedste køb. I testen får Goji-powerbanken også ros, da den har lidt højere kapacitet end Linocell 1X. Taberen af testen bliver en discount-powerbank fra Clas Ohlson, som er meget lang tid om en enkelt opladning. Nomad Wallet vækker heller ikke begejstring hos testpanelet, selvom idéen om en kombineret pengepung og powerbank virker tiltalende omend en smule dyrt.

Hele testen og alle 7 powerbanks kan tilgås ved at oprette et betalt medlemsskab hos Aftonbladet.

EkstraBladet (22. juli 2016)

Test af iWalk Extreme Trio.

Under overskriften “Testvinder: Fancy powerbank kan mere end at se godt ud”, beskriver EkstraBladets testpanel den ovennævnte powerbank i rosende vendinger.

Den alsidige powerbank får blandt andet ros for at være hurtig til at lade op, og så er det smart at der er et display med nøjagtig visning af batteriets niveau, så du hele tiden kan følge med.

iWalk Extreme Trio får 6/6 stjerner af EkstraBladets testpanel, og kåres som testvinder.

Aftonbladet (20. april 2016)

Svenske Aftonbladet har i deres Plus-sektion foretaget en test af 7 forskellige powerbanks, som alle er lavet til forskellige formål.

I testen udpeges ikke en decideret testvinder, men flere modeller klarer sig godt og får 4 ud af 5 stjerner. Det fælder blandt andet for TP-Link TL-PB10400 og Nomad Wallet, der begge får ros for at være gode på hver deres måder.

Du kan læse hele testresultatet og se alle de testede powerbanks ved at oprette betalt medlemsskab hos Aftonbladet.

M3 Sverige (2. marts 2016)

Det svenske gadgetmagasin, M3, har i marts 2016 udarbejdet en stor artikel om test af hele 20 forskellige powerbanks med forskellige egenskaber og kapacitet. Der er tale om både små og store powerbanks, samt modeller med solceller og andre specielle energikilder.

I testen er der blandt andet kigget nærmere på GreyLime Power Stone ll Large og TP-Link TL-PB10400, som begge får høje karakterer og anbefales.

Du kan læse hele testen gratis og se hvordan alle 20 modeller klarer sig, ved at gå til M3 Sverige.

Icakuriren (26. november 2015)

Hos svenske Icakuriren bliver der testet lidt af hvert, og i november 2015 blev der således testet 8 forskellige powerbanks.

Den praktiske del af testen er foretaget af Pricerunner Digital Life, og den samlede bedømmelse beror på følgende delkriterier:

 • Kapacitet
 • Brugervenlighed
 • Funktioner
 • Byggekvalitet

Testens vinder er TP-Link TL-PB10400, der samlet set klarer sig bedst i testen. SBS Portable Power Bank anbefales desuden som et godt køb da den er billig, og så får Puro Fast Charger også en høj bedømmelse da den har en høj kapacitet og hele 4 USB-porte.

Alt Om Data (26. februar 2015)

Test af TP-Link TL-PB10400.

I denne artikel kigges der nærmere på ovennævnte powerbank, som er blevet testet og vurderet af skribenterne hos Alt Om Data.

Denne powerbank roses for at være effektiv og med en god kapacitet, som betyder at en smartphone med stort batteri kan oplades mere end 3 gange fra 0 til 100 procent.

TL-PB10400 ender med at få den højeste samlede bedømmelse på 5 stjerner.

Politiken (28. september 2015)

Politiken har i deres Forbrug & Liv sektion testet 7 forskellige powerbanks tilbage i september 2015. De er alle blevet købt ind til priser mellem 199 og 349 kroner, og testpanelet blev assisteret af henholdsvis Fona, Wupti og Elgiganten for at finde de mest populære modeller i prisklassen.

Bag testen står Per Jørgensen, civilingeniør og tidligere forskningsleder hos Nokia, samt David Guldager, digital redaktør hos TV2 Danmark.

Mens GreyLime Power Stone ll bliver testens vinder, ser det anderledes ud for 2 små modeller, der begge dumper med en lav samlet bedømmelse.

Der er i denne test fokus på følgende kriterier:

 • Æstetik
 • Byggekvalitet
 • Brugervenlighed
 • Batteriets ydeevne

Du kan læse hele testen mod oprettelse af betalt medlemsskab hos Politiken.

eReviews.dk (22. april 2015)

Test af iWalk Extreme Trio.

I denne test går magasinet i dybden med powerbankens design og features, og du kan blandt andet se en række detaljerede billeder tæt på.

Den pågældende powerbank er testet ud fra følgende kriterier:

 • Funtionalitet
 • Design
 • Pris

I testen får iWalk Extreme Trio en samlet bedømmelse på 4,5 ud af 5 stjerner. Den får både topkarakter for funktionalitet og design, mens prisen trækker en smule ned.

Testpanelet roser powerbanken for at være i en lækker kvalitet og pænt design, ligesom den roses for dens smarte funktioner.

Du kan læse hele testen gratis hos eReviews.dk.

Mobil.nu (10. februar 2015)

Test af iWalk Extreme Trio.

Mobil.nu var blandt de første til at teste ovennævnte powerbank. Der er blandt andet blevet kigget nærmere på de indbyggede ledninger, det digitale display og kapaciteten.

Den pågældende power bank får i det store hele ros for at være praktisk med indbyggede ledninger.

Mobil.nu ender med at give iWalk Extreme Trio 9/10 og en købsanbefaling.

Hele testen kan læses gratis hos Mobil.nu.

Se også POWERBANK TEST 2020 – MEST STRØM FOR PENGENE! skrevet af bedste10.dk.

FAQ

🤔 Hvilken powerbank er den bedste?

Det afhænger af dit behov. De powerbanks, vi mener er de bedste på markedet lige nu, er powerbanks der har vundet forskellige tests, passer til flere typer af produkter. Lader hurtigt op, oplader dine produkter hurtigt, og er nemme at have med dig på farten.

👍 Hvad skal jeg kigge efter når jeg skal købe en powerbank?

Når du skal købe din næste powerbank, skal du kigge efter kompatibilitet med de produkter, du skal bruge den sammen med samt gode kundeanmeldelser og eventuelle tests. Hvis din powerbank bliver vist på flere uafhængige sider og/eller får gode anmeldelser, så kan ud trygt stole på at den er god.

🧐 Hvor mange mAh er en god powerbank på?

Tjek på de enkelte powerbanks, hvilke produkter de egner sig til og kig på hvordan de har klaret sig i tests. Et niveau ml. 10.000 og 2600 mAh. er passende, men det vigtigste er at de passer til dit behov.

🤓 Hvad er forskellen mellem 10000 og 20000 mAh?

Jo flere mAh en powerbank har, des bedre og mere kraftfuld vil batteriet være. Et batteri på 20.000 er altså kraftigere og kan holde strøm i længere tid end et batteri på 10.000 mAh. Mange powerbanks på markedet har omkring 10.000 mAh og disse kan opfylde de flestes behov.

Denne side er anmeldt af: Felix E. Christoffersen Rating 10/10

Forfatter

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

6 kommentarer

 1. Bjarne Poulsen Svar

  Hvordan slukker jeg for lyset på en Rocket Pal Power Bank

  • Hej Bjarne

   Jeg kender desværre ikke den pågældende powerbank, så jeg kan ikke komme med et konkret råd til hvordan lyset slukkes i den. Du kan dog prøve at holde tænd/sluk knappen inde, det kan slukke lyset på andre powerbanks.

   Jeg håber det var en hjælp.

   Venlig hilsen
   Thomas, Bomagasinet.dk

  • Hej Andreas
   Tak for tippet :-)
   Venlig hilsen
   Thomas, Bomagasinet.dk

 2. Hej Thomas. Jeg vil lige påpege, at det ville være interessant, hvor lang tid det ville tage for solcelle-powerbanken at oplade kun fra sollys – ellers god artikel.

  • Hej Johan,

   Mange tak for din feedback. Jeg har netop undersøgt ladetiden ved brug af solcellerne, men på producentens hjemmeside kan jeg ikke finde oplysninger om dette. Jeg har skrevet til producenten og vil selvfølgelig opdatere artiklen, så snart jeg får nye informationer :-)

   Venlig hilsen

   Thomas, Bomagasinet.dk

Skriv en kommentar