Med polyrattan havemøbler behøver du ikke tænke på vedligeholdelse. Materialerne er nemlig stort set uforgængelige, og de skal hverken slibes eller have regelmæssig behandling. Tør blot over med en opvredet klud, og dine polyrattan havemøbler vil stå som nye.

Polyrattan er en syntetisk flet, som typisk er monteret på et stel af aluminium eller rustfrit stål. Det er en god og holdbar løsning til den travle familie, der bare gerne vil nyde sommeren i ro og mag.

Til denne artikel har vi fundet 12 flotte sæt polyrattan havemøbler, og du kan se dem alle herunder:

Lotte – grå polyrattan havemøbler med nonwood bord

Lotte-Polyrattan-Havemoebler
Klik på billedet og se mere.

Hvis du er vild med kombinationen af polyrattan og nonwood, så er Lotte det perfekte sæt til dig. Her får du en kombination af polyrattan stole og bord med nonwood, begge med stel af grå/børstet aluminium.

Havestolene til dette sæt er justerbare i ryggen, og du kan derfor lægge ryggen tilbage hvis du ønsker en mere afslappet siddestilling, eller du kan rette ryggen helt op når i sidder og spiser omkring bordet.

Havebordet har et smart udtryk med skjult tillægsplade, som nemt vippes op og tages i brug efter behov. Med tillægspladen monteret kan bordet forlænges med en meter, så det måler 3 meter i alt.

Da havemøblerne i dette sæt er lavet i en kombination af polyrattan, nonwood og aluminium, kræves der ingen løbende vedligeholdelse. Du behøver derfor blot at tørre af med en opvredet klud, når du føler der er behov for det.

Detaljer:

 • Mål – bord: 200/300 x 100 cm.
 • Materialer: Polyrattan, nonwood og aluminium
 • Farver: Grå

Se pris på Lotte-sættet hos Havemøbelland

Siesta – grå polyrattan havemøbler med luksushynder

Klik på billedet og se mere.

Siesta er det perfekte sæt polyrattan havemøbler til dig, der søger luksus og komfort. Sættet leveres komplet med tykke grå hynder, 6 positionsstole og et stort havebord.

Dette havemøbelsæt er fuldstændig vedligeholdelsesfrit, og du skal således ikke tænke på nogen former for løbende vedligeholdelse og/eller pleje. Bordet har et stel af aluminium, som er monteret med gråt polyrattan. Og selvom bordpladen fremstår som værende beklædt med trælameller, så er de lavet af nonwood som er et helt vedligeholdelsesfrit plastmateriale. De 6 positionsstole har trinløs indstilling af ryglænet, og betjenes ved hjælp af et håndtag på højre side. Træk blot i håndtaget og skub ryglænet så meget tilbage du ønsker, og slip så håndtaget når du har nået den ønskede position. Stolene er ligeledes bygget op omkring et stel af aluminium, som er monteret med polyrattan. Til stolene medfølger grå luksushynder.

Bordet i dette sæt polyrattan havemøbler måler 210 x 94 centimeter. Der er således god plads til op mod 8 gæster.

Detaljer:

 • Mål – bord: 210 x 94 cm.
 • Materialer: Polyrattan, nonwood og aluminium
 • Farver: Grå

Se pris på Siesta-sættet hos Havemøbelland

Adam og Eva – polyrattan stole med rundt havebord

Klik på billedet og se mere.

Adam og Eva er et flot og stilrent sæt, bestående af polyrattan stole og et bord med glasplade og stel i børstet aluminium. Sættet er perfekt til den lille terrasse eller altan, hvor der blot ønskes en lille hyggekrog med plads til 4 personer.

Hvis du er ude efter et sæt polyrattan havemøbler med et moderne look, så er Adam og Eva sættet det rette valg. Stolene har et fint stel af børstet aluminium og sæde i polyrattan med armlæn, hvilket er med til at øge komforten ud på de sene sommeraftener. Bordet er ligeledes konstrueret af børstet aluminium, og som bordplade er der lagt en kraftig sort glasplade på. Glaspladen fremstår ikke kun flot og skinnende, den er også nem at holde ren og pæn. Intet kan løbe ned i revner eller afkroge, og så det er blot at tage lidt sæbevand og en klud, når den skal rengøres.

Havebordet måler en diameter på 105 centimeter, og polyrattan stolene er med lav ryg så de ikke fremstår dominerende i forhold til resten.

Detaljer:

 • Mål – bord: Ø105 cm.
 • Materialer: Polyrattan, glas og aluminium
 • Farver: Sort

Se pris på Adam og Eva-sættet hos Havemøbelland

Norlic by Cane-line Marsk – polyrattan havemøbler med rundt bord

Klik på billedet og se mere.

Marsk-sættet er de perfekte polyrattan havemøbler til dig, der ønsker en fleksibel og alsidig løsning. Sættet kræver nemlig ikke særlig meget plads, og bordet er rundt så det er ideelt til placering i et hjørne. Norlic by Cane-line er en dansk serie af havemøbler, der udmærker sig ved at have et klassisk design med flotte rustikke aner.

Havebordet i dette sæt polyrattan havemøbler er specielt, da det har et metalstel og en stentøjsbordplade. Det giver et helt unikt spil med de kurvede sorte stole, som har lav ryg og er monteret med sort polyrattan. Bordet har en diameter på 120 centimeter, hvilket er i den høje ende. Således er det velegnet til placering i den runde hyggekrog eller på terrassen, hvor der ønskes en mere intim stemning i forhold til hvad der kan opnås med et klassisk firkantet havebord.

Detaljer:

 • Mål – bord: Ø120 x H73 cm.
 • Materialer: Metal, polyrattan og stentøj
 • Farver: Sort og brun

Se pris på Norlic by Cane-line Marsk-sættet hos Coop

Sofia XL – stort sæt polyrattan havemøbler med 6 stole

Klik på billedet og se mere.

Sofia XL er et lyst og dekorativt sæt polyrattan havemøbler, som passer perfekt til den lidt mindre altan. Havemøbelsættet er nemlig ikke lige så dominerende, da stellet er hvidt og stole samt bordplade er naturfarvede.

Havebordet, der hører til dette sæt, har et stel af hvidlakeret aluminium. Selve bordpladen er beklædt med nonwood lameller i naturligt trælook, hvilket får dem til at ligne ægte træ. Det smarte ved nonwood er dog at det ikke kræver nogen former for pleje, men holder sig pænt i mange år alligevel. Stolene er ligeledes fri for løbende vedligeholdelse, da stellet er af metal og de er monteret med naturfarvet polyrattan. Til stolene medfølger der et sæt beige sædehynder, så du ikke skal ud og købe dem ved siden af. Du kan se et billede af dem hos forhandleren.

Dette polyrattan havemøbelsæt er desuden alsidigt, da der gemmer sig en tillægsbordplade i havebordet. Det betyder at du kan udvide bordet fra dets oprindelige 220 centimeter til 280 centimeter, så der bliver plads til 10-12 personer omkring bordet.

Detaljer:

 • Mål – bord: 220/280 x 95 cm.
 • Materialer: Aluminium, polyrattan og nonwood
 • Farver: Hvidt og naturfarvet

Se pris på Sofia XL-sættet hos Coop

Isabella XL – sort havemøbelsæt med 6 positionsstole og hynder

Klik på billedet og se mere.

Isabella XL er et flot sort sæt polyrattan havemøbler, bestående af 6 positionsstole og et stort bord med udtræk. Det er perfekt til den store terrasse og til dig, der ønsker stole med en høj siddekomfort. Sættet leveres desuden med sorte hynder, så du ikke behøver købe disse ved siden af.

Dette sæt polyrattan havemøbler består af et stort bord med et stel af sortlakeret aluminium og en bordplade af nonwood. Nonwood har en struktur som gør det identisk med rigtigt træ, men det kræver ingen former for vedligeholdelse eller pleje. Bordet kan med udtrækket udvides fra 220 til 280 centimeter, hvilket betyder at der bliver plads til 2 ekstra personer omkring bordet.

De 6 medfølgende stole er monteret med sort polyrattan, og der er både høj ryg og armlæn på dem. I højre side er desuden et håndtag, som du trækker i for at justere ryglænet. Træk blot i håndtaget og skub ryglænet, hvorefter du kan slippe håndtaget når du har opnået den ønskede position.

Detaljer:

 • Mål – bord: 220/280 x 95 cm.
 • Materialer: Aluminium, polyrattan og nonwood
 • Farver: Sort

Se pris på Isabella XL-sættet hos Coop

Emma M – lille sæt med 4 polyrattan stole og nonwood bord

Klik på billedet og se mere.

Emma M er et lille og billigt sæt polyrattan havemøbler i et simpelt og sort design. Der medfølger 4 stole, og bordet er firkantet og i en god pladsbesparende størrelse. Sættet er således perfekt til den lille terrasse eller altanen.

Bordet til dette sæt polyrattan havemøbler har et stel af sortlakeret aluminium, som er beklædt med sorte nonwood lameller. Disse har en naturlig træstruktur, men kræver ingen former for vedligeholdelse. Stolene har desuden et let metalstel, som er monteret med sort polyrattan. Der er halvhøjt ryglæn og armlæn, så siddekomforten er høj på trods af den lave pris. Stolene kan stables, så de er nemme at opbevare om vinteren.

Bordet måler 150 x 90 centimeter, hvilket er en fin størrelse til 4-6 personer.

Detaljer:

 • Mål – bord: 150 x 90 cm.
 • Materialer: Aluminium, metal, polyrattan og nonwood
 • Farver: Sort

Se pris på Emma M-sættet hos Coop

Johanne – sorte polyrattan havemøbler med 10 stole

Johanne-Polyrattan-Havemoebler
Klik på billedet og se mere.

Her er det perfekte sæt polyrattan havemøbler til dig, der ønsker fleksibel bordplads og praktiske stabelstole. Johanne-sættet består af 10 sorte polyrattan stole med lav ryg og armlæn, samt bord der kan forlænges med op til 120 centimeter. Dermed er familiehyggen sikret, når du har forældre og svigerforældre på besøg.

Sættet leveres med 10 stole, som har polyrattan monteret på et aluminiumsstel. Der er behagelige ryg- og armlæn på dem alle, og der kan med fordel tilkøbes hynder hvis du ønsker en mere behagelig siddeoplevelse. Bordet har ligeledes et stel i aluminium, hvorpå der er monteret sorte nonwood-lameller.

Hele sættet er komplet vedligeholdelsesfrit, og kræver derfor ikke anden rengøring end en opvredet klud ved behov.

Detaljer:

 • Mål – bord: 222/282/342 x 100 cm.
 • Materialer: Aluminium, polyrattan og nonwood
 • Farver: Sort

Se pris på Johanne-sættet hos Havemøbelland

Dala 280 Cebu – sorte polyrattan havemøbler og bord i teak

Klik på billedet og se mere.

Dette sæt er den ultimative kombination af polyrattan havemøbler og eksklusive naturmaterialer. Der medfølger 6 stole i sort polyrattan og et bord med aluminiumsstel og bordplade i massiv teak. Dermed får du det bedste fra to verdener: Vedligeholdelsesfri stole, og et bord der er meget kønt at se på.

Bordet leveres med udtræk, og kan forlænges fra 200 centimeter op til 280 centimeter. Dermed kan du få plads til op mod 10-12 personer rundt om bordet, hvis du køber ekstra stole. Stolene er lavet i aluminium monteret med sort polyrattan, og ryggen kan justeres op eller ned efter dit humør. Således kan du både sidde oprejst når du spiser, eller tilbagelænet når du ønsker at tage en slapper.

Dette polyrattan havemøbelsæt kræver ikke megen vedligeholdelse, da teak er et meget tæt og robust materiale. Du kan dog med fordel rense det og give det en gang olie i ny og næ, hvis du ønsker at bibeholde den gyldne kulør. Hvis ikke, vil træet få en flot naturlig patina i gråbrune nuancer.

Detaljer:

 • Mål: Bord 200/280 x 96 cm.
 • Materialer: Aluminium, polyrattan og teak
 • Farver: Sort og teak

Se pris på Dala 280 Cebu-sættet hos Havemøbelland

Ardo – sorte polyrattan havemøbler til 2 personer

Klik på billedet og se mere.

Ardo er et lille hyggeligt sæt havemøbler, bestående af 2 polyrattan stole og et bord med nonwood lameller. Det lille sæt passer perfekt ind i det hyggelige cafémiljø på altanen, hyggekrogen i hjørnet af haven, eller hvor du ellers måtte ønske ekstra plads til hygge.

Stolene til dette sæt er lavet i et let design med sort aluminiumsstel monteret med sort polyrattan. Der er armlæn og en halvhøj ryg, så du kan sidde komfortabelt og nyde det gode vejr. Bordet er ligeledes lavet med et sort aluminiumsstel monteret med nonwood lameller, og dermed er havemøblerne totalt vedligeholdelsesfri. Du behøver derfor ikke gøre andet end at tørre dem af med jævne mellemrum.

Der kan tilkøbes passende hynder i forskellige farver, så du kan højne siddekomforten.

Detaljer:

 • Mål: Bord: 70 x 70 cm.
 • Materialer: Aluminium, polyrattan og nonwood
 • Farver: Sort

Se pris på Ardo-sættet hos Havemøbelland

Chinet – polyrattan havemøbler med kvadratisk bord

Chinet-Polyrattan-Havemoebler
Klik på billedet og se mere.

Chinet er et hyggeligt lille sæt polyrattan havemøbler, som består af 4 stole og et kvadratisk bord på 90 x 90 centimeter. Der er således lagt op til caféstemning i det lille hyggehjørne eller på altanen, hvor bord og stole kan stå uden at fylde for meget.

Stolene er lavet i en slidstærk kvalitet. De består af et sort aluminiumsstel monteret med sort polyrattan, og bordet er ligeledes lavet med et aluminiumsstel og vedligeholdelsesfri nonwood lameller.

Havemøbelsættet er velegnet til små hyggestunder, men også til servering af lette anretninger samt morgen- og eftermiddagskaffe.

Detaljer:

 • Mål: Bord 90 x 90 cm.
 • Materialer: Aluminium, polyrattan og nonwood
 • Farver: Sort

Se pris på Chinet-sættet hos Havemøbelland

Siri Ardo – billige polyrattan havemøbler med nonwood bord

Klik på billedet og se mere.

Dette sæt er en perfekt kombination af flotte polyrattan havemøbler med et tvist af nonwood og børstet aluminium. Stolene er de lette Ardo-stole lavet af aluminium og grå polyrattan, mens bordet er et anderledes og mere eksklusivt design med børstet aluminiums stel og lameller af  grå nonwood.

Det lille Siri Ardo sæt er perfekt til altanen, hyggekroen eller den lille forhave, hvor morgenkaffen kan nydes i fred og ro. Der kan med fordel tilkøbes hynder hvis siddekomforten ønskes højnet, og hele sættet er komplet vedligeholdelsesfrit.

Detaljer:

 • Mål: Bord 70 x 70 cm.
 • Materialer: Aluminium, polyrattan og nonwood
 • Farver: Grå

Se pris på Siri Ardo-sættet hos Havemøbelland

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar