Det er ikke nogen hemmelighed, at der er mange danskere, der konstant er på udkig efter de aboslut nemmeste løsninger, når det kommer til blandt andet hushold. Og det med god grund. Vores hverdage er nemlig præget af at være blevet mere travle, og derfor vil vi gerne være mere effektive, i de ting vi gør, således vi får mere tid til rådighed til de ting, der egentlig betyder noget for os. Og derfor er der også mange, der leder efter de vedligeholdelsesfri vinduer, når de skal have nye vinduer monteret. På den måde sparer de nemlig en masse tid, og den kan med fordel bruges på mange andre og meget sjovere ting.

Når det kommer til vedligeholdelsesfri vinder, er der dog kun et materiale, som det anbefales, at man vender blikket mod. Her er der tale om plastvinduer. Disse er nemlig 100 % vedligeholdelsesfri, og det betyder, at det eneste du skal gøre at tage en fugtig klud i ny og næ og rengøre plasten for, at det bibeholder et flot og stilrent udtryk. 

Vil du gerne have monteret nogle nye plastvinduer hjemme hos dig? Så tag et kig på 3byggetilbud.dk og indhent gratis og uforpligtende tre tilbud på, hvad det vil koste en håndværker at klare arbejdet for dig. På den måde slipper du selv for besværet med monitering, og du kan lægge ansvaret fra dig til nogle fagfolk. Er der ikke et tilbud, der stemmer overens med dine ønsker, er du velkomment til at takke nej til dem. Og det er heldigvis let for dig at få fat på tre kompetente tilbud. Du skal nemlig blot udfylde dine kontaktoplysninger, beskrive det arbejde du gerne vil have hjælp til samt vente i 24-48 timer, og så vil de tre tilbud ligge klar til dig. 

Vi anbefaler, at man tager imod 3 gratis og
uforpligtende tilbud på nye vinduer.

   Relateret billede?   3 gratis tilbud – helt uden binding.

   ?   Nemt og risikofrit at skrive sig op til.

   ?   Bliv bedre stillet til at træffe den rigtige beslutning.

» Klik her for 3 gratis og uforpligtende tilbud «

Læs også: Billige vinduer – hvorfor skifte vinduer – og hvad koster det? og montering af pillefyr

Derfor bør du vælge plastvinduer 

Og det er helt forståeligt, at der er mange, der vælger plastvinduer i dag. Ikke kun fordi at de kræver aboslut ingen vedligehold. Der er nemlig en række flere fordele ved denne type af vindue. Her er der for eksempel tale om:

  • En lang levetid – der er stor sandsynlighed for, at plastvinduer holder bedre end både træ og træ/alu-vinduer. Og det skyldes simpelthen, at plastikken ikke er modtagelig overfor hverken skidt eller vand. Disse kan således ikke trænge ned i materialet og gøre skade på det. Det betyder, at du ikke skal frygte for, for eksempel fugt og skimmelsvamp. Dog er det ikke kun selve materialet, der bibeholdes, det samme gør sig gældende med udseendet. Plast hverken falmer eller nedbrydes nemlig, og derfor får du nogle vinduer, der kan holde for evigt. 
  • Plastvinduer er ideelle til den moderne bolig, idet plasten udstråler modernisme. Designmæssigt passer plastvinduer således godt ind i nybyggerier, hvor der skal tages højde for, at materialerne skal være det nyeste af det nyeste. Og så er de heldigvis heller ikke dyre, som det gør sig gældende med andre typer af vinduer. Derfor kommer man i hvert fald ikke til at ruinere sig selv med denne type af vinduer.

Du skal dog være opmærksom på, at der også er nogle ulemper ved plastvinduer. For det første er det ikke muligt for dig at ændre på farven, og du er derfor tvunget til at have den farve, som du vælger fra starten. Du kan ikke blot som med en ramme af træ finde din malerpensel frem og skabe den fornyelse, der måske vil passe til et foret udtryk af ens hjem.

Derudover er plastvinduerne som sagt meget holdbare, dog kan der selvfølgelig ligesom med alle andre vinduer komme en bule i forbindelse med slag eller lignende. Og når det kommer til et plastvindue, kan de desværre være svære at reparere, og derfor er man i en sådan situation være nødt til at udskifte vinduet – og det er også på trods af, at skaden er sket på et mindre og et afgrænset område. Derfor kan plastvinduer også godt blive dyre, hvis man gentagne gange oplever, at man er nødt til at skifte dem. 

Hvad koster et plastvindue?

Det er sikkert noget, du gerne vil kende svaret på, men desværre findes der ikke noget endegyldigt svar herpå. Der er nemlig mange ting, der kan have en indflydelse på den endelige pris. Her spiller alt fra antallet af vinduer, du skal bruge og mål på dem til ekstra udstyr ind, og derfor er det bedste, du kan gøre at indhente tre tilbud online. På den måde får du det aboslut bedste estimat på, hvad det vil koste for dig at få dine nye plastvinduer, og der bliver taget højde for din situation og dine behov. På den måde bliver du også givet et bedre grundlag for at kunne sammenligne priser, og du kan derfor frit vælge den pris, du synes bedst om.

Se også denne artikel på sparvinduer.dk: Tjekliste – før vindueskøbet!

Se også denne lignende artikel på vores side: Rundt spisebord – 11 af de bedste

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

Skriv en kommentar