Synes du, at det kan være svært at matche dit spisebord med nogle passende spisebordsstole? Så må det være den perfekte løsning for dig, at kunne købe et samlet sæt med et spisebord med stole til. Her har vi samlet nogle inspirerende sæt til dig, der er på udkig efter nye spisebordsmøbler.

Vojens spisebord med Bergen spisebordsstol – Enkelt og stilrent spisebord med 4 stole 


Set på (AFP: Produktet er udsolgt eller udgået - beklager)

Vojens rund Spisebord Hvid med 4 x Bergen Spisebordsstol HvidHvis du er på jagt efter et spisebord med stole til hjemmet, er der her et godt bud. Med det hvide, runde bord og der hvide, matchende stole med træben ligesom bordbenene, passer sættet pænt til de fleste hjem. 

Spisebordet er rundt og passer fint til fire personer. Bordet har en diameter på 105 centimeter og en højde på 75 centimeter. Dertil medfølger altså de fire matchende stole.

Materialevalget er faldet på MDF og gummitræ. Det betyder, at du får et holdbart bord og nogle holdbare stole, som nemt og praktisk kan tørres af med en våd klud. 

Stolenes og bordets ben er af naturtræ.

Det lyse look gør sig godt i de fleste hjem og således til de fleste indretningsstile. Det betyder, at du nemt kan style og tilpasse sættet til resten af dit hjem, og de ting du i forvejen har.

Specifikationer

 • Bordets størrelse: Ø105xH75 cm
 • Farve: Hvid og naturtræ
 • Materiale: MDF og gummitræ

Se pris på Vojens spisebord med Bergen spisebordsstol hos (AFP: Produktet er udsolgt eller udgået - beklager)

Mallorca spisebordssæt – Det moderne, nordiske spisebord med 4 stole


Set på ILVA

Mallorca SpisebordssætKan du nikke genkendende til, at du helst vil investere i møbler, som du kan forestille dig at have resten af dit liv, ligegyldigt hvilke stilperioder du må gennemgå? Hvis det er tilfældet for dig, har vi her det perfekte spisebordssæt til dig og dine behov.

Med dette spisebord med stole får du et mellemstort bord med fire tilhørende stole.

Sættet er enkelt og stilrent, og er således perfekt til den moderne familie, som gerne vil kunne kombinere komfort med stil og et praktisk ydre. 

Spisebordet måler 160 centimeter i længden, mens det er 90 centimeter i bredden og 75 centimeter i højden. Selve bordpladen er lavet i hvidt højtrykslaminat, hvilket gør den særdeles praktisk for den travle børnefamilie, som hurtigt skal have smækket mad på bordet, og nemt tørre det over med en klud efterfølgende. Bordbenene er lavet i hvidolieret eg, hvilket giver et let og skandinavisk udtryk.

Stolene er betrukket med kunstlæder, mens stolebenene er i hvidolieret eg, således at de passer til bordbenene i samme type eg.

Specifikationer

 • Bordets størrelse: L160xB90xH75 cm
 • Farve: Hvidt og egetræsfarvet
 • Materiale: Eg, laminat og kunstlæder

Se pris på Mallorca spisebordssæt hos ILVA

Norman spisebordssæt – Hyggeligt spisebordssæt med bænk


Set på Unoliving

Norman Spisebordssæt m. 4 dele - GråNaturDet hyggelige hjem er for mange målet med hjemmet. Et sted hvor man kan føle sig hjemme og koble af, uden noget skal fortælle dig om du gør tingene rigtigt eller forkert. Et hyggeligt hjem er for mange præget af flotte møbler og personlige minder såsom billeder. Hvad med at krydre dit hyggelige hjem med et nordisk spisebordssæt med et spisebord med stole (2 stk.) og en bænk?

Med dette sæt får du indbegrebet af hygge. Med træ som det hovedsagelige materiale er der dømt hyggelig sommerhusstemning. 

Spisebordet er fremstillet af træ i kolde trænuancer, og måler 120 centimeter i længden og 75 centimeter i bredden. 

Dertil er der to enkle, klassiske træstole, som måler 80 centimeter i højden, 44 centimeter i bredden og 47 centimeter i dybden. Udover bordet og de to stole medfølger der en enkel bænk, som er ganske klassisk i sine proportioner. Målene på bænken er 44,3 centimeter i højden, 100 centimeter i længden og 36 centimeter i bredden. 

Til bænken medfølger der grå hynder, mens stolene er permanent betrukket med gråt stof.

Træsorten som møblerne er fremstillet i er Hevea Gummitræ.

Hvis du bestiller sættet, ankommer møblerne til dit hjem usamlet.

Specifikationer

 • Bordets størrelse: L120xB75 cm
 • Farve: Grå/natur
 • Materiale: Hevea Gummitræ

Se pris på Norman spisebordssæt hos Unoliving

Ted spisebordssæt – Lille, rustikt spisebordssæt – væghængt


Set på (AFP: Produktet er udsolgt eller udgået - beklager)

Ted Spisebordssæt - NaturFor dig der ønsker et lille spisebordssæt, og har en rustik smag, når det kommer til indretning, så er dette sæt helt og aldeles perfekt. Udover at sættet er flot designet og i gode materialer, så er det også overkommeligt i prisen. Med sit afslappede look og rustikke detaljer, passer det både til det moderne hjem, som trænger til et ufint knæk, men i ligeså høj grad til den lille hyggelige lejlighed, som emmer af personlighed.

Med dette sæt får du et spisebord, som er delvist væghængt. Det vil sige at der på bordpladens kant sidder et træpanel fast i lodret retning. Det lodrette panel skrues fast i væggen. Dermed er det altså ikke lige et sæt man flytter rundt på i tide og utide. 

Til bordet medfølger der to stole, måske nærmere skamler. Der er nemlig ikke noget ryglæn på stolene. Skamlerne kan fint bruges til andre ting end blot til spisebordet. Dermed endnu en grund til hvorfor sættet passer godt til den lille bolig med pladsmangel.

Hele sættet er fremstillet i Hevea Gummitræ. Spisebordet måler 98,5 centimeter i højden, hovedsageligt forsaget af vægbeslaget. Dertil er bordet 75 centimeter i bredden og 78 centimeter i længden. Bordet passer godt til to personer eller maksimum tre.

Specifikationer

 • Bordets størrelse: H98,5xB75xL78 cm
 • Farve: Naturfarvet (lys, brun træfarve)
 • Materiale: Hevea Gummitræ

Se pris på Ted spisebordssæt hos (AFP: Produktet er udsolgt eller udgået - beklager)

Toulon spisebord med Oslo stole – Den stilsikre løsning til den store familie


Set på XL-mobler.dk

Toulon Spisebord Natur 200cm med 6 x Oslo Spisestole sortSynes du, at det nogle gange kan være svært, at finde et spisebord med stole sæt som både formår at pynte i spiseafdelingen, samtidigt med, at det er smukt og inspirerende til jeres resterende indretning? Her får i et bud på en løsning, hvor det både er plads til børn og voksne rundt om bordet. I de seneste år er plankeborde blevet et stort hit, og derfor skal der selvfølgelig være sådan et med på vores liste over spisebordssæt. 

Dette plankebord er i olieret eg med bølget kant, og måler 200 centimeter i længden, 95 centimeter i bredden, 76 centimeter i højden og 4 centimeter i tykkelsen af plankerne. Plankerne er placeret som bordplade ovenpå et rustikt og tungt sæt ben i metal, i den populære x-form. 

Til det flotte bord medfølger der seks spisebordsstole. Spisebordsstolene er de moderne, sorte stole med krydsben. Det betyder, at du med dette sæt får et moderne sæt, som har den perfekte balance mellem et hyggeligt udtryk og et rustikt udtryk. Stolene har metalben og et kunststofsæde, som er nemt at vedligeholde og tørre af.

Specifikationer

 • Bordets størrelse: L200xB95xH76xT4 cm
 • Farve: Egetræsfarvet (natur) og sort
 • Materiale: Egetræ, metal, kunstlæder

Se pris på Toulon spisebord med Oslo stole hos XL-mobler.dk

Læs også: Spisebordsstol med armlæn – 20 flotte stole med armlæn

Bolzano spisebord med stole sæt – Feminint, elegant og stilet


Set på XL-mobler.dk

Bolzano Spisebord Hvid Ø110 med 2 x Geneve Spisebordsstol RosaEr din indre indretningsarkitekt både feminin, stilet og detaljeorienteret, så er det rette spisebordssæt i sigte. Med dette sæt får du det sæt, som mange, især, unge piger drømmer om. Med dette sæt får du et smukt, rundt spisebord i marmor-look. Bordbenet i midten er i messing, og fremstår eksklusivt. Tilhørende det runde bord er der to rosa spisebordsstole i velour-look. Bordet måler 110 centimeter i diameter, og passer således perfekt til to-tre personer. Dette sæt vil pynte i ethvert feminint hjem, som mangler lidt kant og personlighed i spiseafdelingen.

Sættet er således også perfekt til det moderne hjem, hvor både velour, messing og marmor er store hit i alt fra modeblade til artikler for indretningsarkitekter.

Specifikationer:

 • Bordets størrelse: Ø110xH75
 • Farve: Hvidt, messing, sort og rosa
 • Materiale: Stål og MDF

Se pris på Bolzano spisebord med stole sæt hos XL-mobler.dk

Spisebordssæt for alle

Som det forefindes i denne artikel er der altså rig mulighed for at finde et spisebordmed stole efter din egen, personlige smag. Hvad end du er til runde eller firkantede borde, stole eller bænke, træ eller laminat, så vil du kunne finde din egen favorit. Der er sæt for den store familie og sæt for den enlige. Held og lykke med at finde dit næste sæt!

Læs også: Den fineste bænk til spisebordet derhjemme.

Se også Guide: Find den rette størrelse + gode råd til behandling af dit spisebord skrevet af boboonline.dk.

Læs også vores artikel om: Spisebord med udtræk – 26 flotte borde der kan udvides

Denne side er anmeldt af: Emilie T. Kjær Rating 5/5

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Author

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.

Write A Comment