Hvis du er på jagt efter et nyt, mindre spisebord, så er du kommet til det rette sted. Her vil vi guide dig igennem den jungle det kan være, at skulle finde et nyt spisebord, som ikke må være for stort. Nedenfor finder du således et udvalg af smukke, små spiseborde, til enhver smag og stil.

Curve spisebord – Elegant, lyst egetræbord


Set på ILVA

Curve spisebord – Elegant, lyst egetræbord

Med dette smukke, lille spisebord får du et elegant møbel, som passer perfekt til den lille spisestue eller det lille køkken. Bordpladen er matlakeret, ligesom benene også er det. Til bordet medfølger der 2 tillægsplader med udtræk. 

Du får således er solidt spisebord i en flot of fin kvalitet.

Specifikationer: 

 • L122xB82xH75 
 • 33 kg
 • Matlakeret egefinér og matlakeret eg.
 • Egetræsfarvet

Se pris på Curve spisebord ILVA

Bevel spisebord – Mørkt, massivt træbord


Set på luxoliving.dk

Bevel spisebord – Mørkt, massivt træbord

Er du på jagt efter et smukt, rundt spisebord med et udtryk for sig? Så har vi løsningen til dig lige her. Med dette spisebord får du et eksklusivt bord med kant og sans for detaljen. Med massivt egetræ som materiale, får du et solidt bord med et fedt udtryk. Benene er en klasse for sig, med de store flader, som giver et voluminøst udtryk til den runde form. Tidsløst design og kant er blot nogle af de ord, som beskriver dette bord til perfektion.

Specifikationer:

 • Ø117xH73
 • Olieret eg
 • Sort
 • Ferm Living

Se pris på Bevel spisebord luxoliving.dk

Homii Denise spisebord – Gyldent bord af valnød og jern


Set på Unoliving

Homii Denise spisebord – Gyldent bord af valnød og jern

Hvis du er på udkig efter et mindre bord, men med sans for detaljerne og looket, så er svaret her. Med sine lange, slanke, sorte bordben, beklædt med guld i bunden, får du et elegant look. Det elegante komplimenteres fint af bordplader, som er brunlig med valnødbejdset askefinér. Dertil kommer den gyldne kant, som matcher benene. Alt i alt et flot og funktionelt bord, som passer godt til boligen med begrænset plads til spisebord.

Specifikationer:

 • Ø91xH75
 • Finer og jern
 • Brunt, guld og sort
 • Homii

Se pris på Homii Denise spisebord Unoliving

Ida spisebord – Enkelt, rundt og hvidt


Set på Unoliving

Ida spisebord – Enkelt, rundt og hvidt

Hvis du leder efter et klassisk, hvidt, rundt bord, så vil du elske denne variant. En lys, hvid bordplade danner rammen og de flotte ben i krom, samt bordkanten, som ligeledes matcher krombenene med sit stålmateriale. Et blødt og lyst udtryk, som passer ind i de fleste rum og boliger. Synes du, at der mangler knald på farverne og materialerne? Så kan du nemt matche bordet med farverige stole eller flot service med mønstre. Bordet er nemlig perfekt til en styling – lige nøjagtigt efter din egen personlige smag. Til bordet medfølger der 2 tillægsplader.

Specifikationer:

 • Ø102xH72
 • Melamin, laminat, krom og stål
 • Hvidt og krom

Se pris på Ida spisebord Unoliving

Richmond bord – Nordisk sildebensbord


Set på ILVA

Richmond bord – Nordisk sildebensbord

Dette bord er perfekt til dig med det feminine og skandinaviske øje. Med sans for detaljen er bordpladen smukt sammensat til et sildebensmønster, som giver dette mindre bord sin charme og sin stilsikkerhed. Udover det flotte udtryk for øjet, er bordet i god kvalitet, grundet sine gode, naturlige materialer. Bordet kan passende bruges som spisebord i en mindre bolig, hvor størrelsen på spisebordet skal være minimal. Det lille spisebord passer fint til fire personer.

Specifikationer:

 • Ø120xH75
 • Egefiner og massiv eg
 • Natur – egetræsfarvet

Se pris på Richmond bord ILVA

LaForma Irune spisebord – Arkitektonisk vidunder i lys teak


Set på Unoliving

LaForma Irune spisebord – Arkitektonisk vidunder i lys teak

Enkelt men anderledes, stilfuldt men nytænkende, rundt men kantet. Lige netop de ord, kan man passende putte på dette bord. Med det elegante materialevalg og bløde kanter, giver det ene store bordben i midten et spektakulært og arkitektonisk flot udtryk. De smalle trælameller, som skaber benet, giver kant og et stilfuldt udtryk til bordet. Ydermere passer bordet perfekt ind i det moderne, nordiske hjem, hvor træmaterialet er i høj kurs.

Specifikationer:

 • Ø120xH78
 • Teak
 • Natur – egetræsfarvet
 • LaForma

Se pris på LaForma Irune spisebord Unoliving

Single-bord – Klassisk, sort-hvidt spisebord


Set på ILVA

Single-bord – Klassisk, sort-hvidt spisebord

Hvem ønsker sig ikke et bord, som bare et nemt at style og dejlig funktionelt? Med dette rektangulære bord får du et lille spisebord, som kan gøres større med det hollandske udtræk, som er indbygget i bordet. Med en hvid melaminbordplade, sorte kant og sortbejdsede egetræsben er det lille bord super praktisk og funktionelt, og passer således til de fleste familier og par.

Det hollandske udtræk er i selskab med to tillægsplader, som følger med til bordet, når du køber der. Er du ikke til den sorte og hvide farve, kan du også få bordet i hvidt og lyst egetræ.

Bordet kan gå fra sine 120 centimeter til hele 216 centimeter.

Specifikationer:

 • L120xB80xH76
 • Melamin og eg
 • Sort og hvidt
 • Ilva

Se pris på Single-bord ILVA

Maike spisebord – Kvadratisk, mørkt fyrretræs bord


Set på Unoliving

Maike spisebord – Kvadratisk, mørkt fyrretræs bord

Med dette kvadratiske fyrretræsbord i en mørkebrun farve får du et karakteristisk bord, som mange sikkert vil misunde. Det lille spisebord er perfekt til den bolig, der ikke har en overflod af ledige kvadratmeter. Med sit enkle design og lige proportioner, får farven og materialet virkelig lov til at tale sin ret. Samlet set bunder det ud i et maskulint og dybt udtryk, som kan passes ind i de fleste hjem og sågar passe til forskellige stiltyper. 

Hvis du en dag får gæster, kan du gøre brug af det hollandske udtræk, som er indbygget i bordet. Det betyder, at bordet kan gå fra sine 80 centimeter til 120 centimeter. Du får altså hurtigt et par spisepladser mere.

Specifikationer:

 • L80xB80xH74,5
 • Fyrretræ
 • Natur – mørkt træfarvet

Se pris på Maike spisebord Unoliving

Clara spisebord – Flot hvidt bord med træben


Set på Unoliving

Clara spisebord – Flot hvidt bord med træben

Hvis du er på udkig efter et lille bord, som er enkelt, men stilfuldt, så har vi det perfekte produkt til dig her. Med sit enkle og stilfulde udtryk passer spisebordet til de fleste hjem. Den hvide, glatte overflade i form af bordpladen, og de smukke, nordiske ben i birk. 

Det enkle og stilfulde look fuldføres med matchende stole til det lille spisebord. Hvis du synes, at det bliver for neutralt og kedeligt, kan du nemt kombinere bordets enkle udtryk med farverige billeder, vaser og lys. Det meste passer hertil. Bordpladen er nem at holde, grundet sin hvidlakerede overflade.

Specifikationer:

 • L120xB80xH75,5
 • Spånplade og birk
 • hvidt og træfarvet (birk)

Se pris på Clara spisebord Unoliving

Gubi Epic spisebord – Lyst, eksklusivt stenbord


Set på luxoliving.dk

Gubi Epic spisebord – Lyst, eksklusivt stenbord

Hvis du er til det helt unikke og eksklusive – både på udseendet og materialevalget – så er der her den perfekte løsning til dig! Dette bord er lavet i den eksklusive, italienske sten; travertin. Med sin naturlige udstråling og bastante kvalitet, er dette bord næsten ikke til at hade. Det episke udtryk minder til forveksling om den græske arkitektur og de gamle søjlebyggerier fra de romerske tider. Bordet er fremstillet i Italien og er således super originalt og kvalitetssikret. 

Specifikationer:

 • Ø130
 • Travertin sten
 • Hvidt sten-look
 • Gubi Epic

Se pris på Gubi Epic spisebord luxoliving.dk

Der er også et lille spisebord til dig

Ligegyldigt hvilken stil og udtryk du ønsker, findes der et lille spisebord til dig. Her i artiklen er du blevet præsenteret for alt fra runde borde til firkantede borde til træborde til stenborde – med andre ord, vil du sikkert kunne pege et bord eller fem ud, som du synes bedre om end andre.

Markedet for mindre borde er således stort, og der findes mange løsninger. Glem ikke, at flere af de så borde endda kan udvides til større borde, som kan huse flere gæster, end det lille bord kan håndtere.

Vi håber, at du kan lade dig inspirere af vores eksempler.

Læs også vores artikel om: Spisebord med udtræk – 26 flotte borde der kan udvides

Læs også vores artikel om: Spisebord i egetræ – find det helt rigtige til dig her

Læs også 25 smukke spiseborde der vil opgradere ethvert hjem udgivet af Bobedre.dk.

Denne side er anmeldt af: Olivia Pedersen Rating 5/5

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Author

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.

Write A Comment