En pedalspand er en praktisk og hygiejnisk løsning til såvel køkken som badeværelse. Pedalen gør det nemt at åbne og lukke skraldespanden, mens låget sørger for at forhindre lugtgener i rummet.

Til denne artikel har vi fundet 11 flotte og smarte pedalspande fra blandt andet Leifheit, Vipp, Wesco og Menu – se dem herunder og vælg din favorit:

Menu – minimalistisk hvid pedalspand til badeværelset

Menu-PedalspandDenne flotte pedalspand er designet af NORM teamet og en del af en hel toiletserie bestående af trendy artikler i et minimalt design.

Menu pedalspanden er fremstillet af et cylinder i rustfrit stål, som buer let indad ved foden. Det er efterfølgende blevet pulverlakeret, og du kan få pedalspanden i både hvid som på billedet, eller i et sort design. Pedalen har en sort belægning, som er behagelig og let at træde ned.

Vi anbefaler Menu pedalspanden til brug på badeværelset eller kontoret, hvor den kan placeres diskret med sin 7 liter store beholder.

Detaljer:

 • Mål: H34 x Ø23,5 cm
 • Materialer: Pulverlakeret stål

Se pris på Menu pedalspanden hos TrendyLiving

Brabantia Platinum – grå pedalspand med soft-close låg

Brabantia-Platinum-Toiletspand

Pedalspanden fra Brabantia har at smart gråt design, som passer godt ind i den moderne nordiske indretning. Den har plads til 12 liter i den indvendige spand, og med den slidstærke pedal i stål er den egnet til hyppig brug.

Den grå pedalspand er lavet i holdbare materialer, som beskytter den mod rust og korrosion. Den indvendige spand er desuden lavet i hård plast, og den kan tages helt ud hvis der er behov for at gøre den ren. Det er således en smart og hygiejnisk pedalspand, som både kan bruges med og uden poser.

Udover den hygiejniske konstruktion har Brabantia-spanden også monteret et soft-close låg. Det betyder at du blot slipper pedalen når låget skal lukkes, og så lukker det langsomt i af sig selv.

Denne pedalspand er en del af en større serie fra Brabantia, og du kan se alle modellerne hos forhandleren.

Detaljer:

 • Mål: H40 x Ø25,1 cm
 • Materialer: Stål og plast

Se pris på Brabantia Platinum pedalspanden her

Wesco Baseboy – trendy pedalspand til badeværelset

Wesco-Baseboy-PedalspandDenne fede Wesco pedalspand med industrielle undertoner vil passe godt ind i det lille badeværelse, det minimalistiske kontor eller andre steder, hvor der er behov for at kunne smide småt affald i en diskret beholder.

Baseboy pedalspanden har kapacitet til 8 liter i den indvendige plastbeholder, og den kan således placeres diskret uden at fylde for meget. Pedalen er placeret så den er nem at betjene, og låget placeret over en plastring, som gør at ingen dele belastes hvis du lukker det hurtigt. Selve pedalspanden er udført i stål, som efterfølgende er blevet pulverlakeret. Den har således en lang holdbarhed, og den hvide overflade er nem at holde ren. Derudover er værd at nævne den kraftige plastfod, som får pedalspanden til at stå stabilt og godt på alle overflader.

Detaljer:

 • Mål: H37,5 x Ø31,2 cm
 • Materialer: Pulverlakeret stål med inderspand af plast

Se pris på Wesco Baseboy pedalspanden her

Wesco Single Master – fed pedalspand med speciel lukkefunktion

Wesco-PedalspandDenne pedalspand har et særligt design med et kabinet af pulverlakeret stål og et to-delt låg, der skydes til siderne ved tryk på pedalen. Wesco Single Master pedalspanden har kapacitet til 9 liter, og passer således godt ind på kontoret eller badeværelset, hvor behovet for kapacitet ikke er så stort.

Single Master har et flot stilrent design med detaljer i rustfrit stål, hvilket får pedalspanden til at fremstå moderne med et industrielt strejf. Af komfortfunktioner er værd at nævne den brede og noprede pedal, samt låg med dæmpemekanisme, som ikke støjer når det lukkes. Da pedalspanden har en kraftig hvid lakering, er den holdbar og nem at holde ren. Desuden er det en fordel, at du ikke kan se kalkaflejringerne, hvis den står i et vådrum.

Detaljer:

 • Mål: H40 x Ø30 cm
 • Materialer: Pulverlakeret stål og inderspand i plast

Se pris på Wesco Single Master pedalspanden hos KitchenOne

Wesco Single Boy – flot og diskret lille retrospand

Wesco-Single-Boy-PedalspandWesco pedalspandene er både moderne, stilrene og særdeles efterspurgte. Det bekræftes af flere hundrede søgninger på nettet, kun efter Wescos udvalg af pedalspande i det karakteristiske retrodesign med moderne touch. Det moderne findes såvel i de udvendige som indvendige detaljer, og låget har således fået monteret en smart anordning, der dæmper lukkemekanismen så du blot kan slippe med foden uden at larme.

Wesco er oprindeligt fra Tyskland, hvor firmaet igennem mange år har specialiseret sig i fede husholdningsartikler til blandt andet køkken og badeværelse. Udover pedalspandene tæller sortimentet blandt andet toiletbørster, køkkenvægte og køkkenrulleholdere, som alle karakteriseres ved materialer i høj kvalitet og flot design.

Wesco Single Boy pedalspanden er i en lille og diskret størrelse. Den passer fint ind på badeværelset, hvor den er nem at placere i selv små rum. Den har kapacitet til 13 liter.

Detaljer:

 • Mål: H41,5 x B29,5 x D20,5 cm
 • Materialer: Pulverlakeret stål med inderspand af plast
 • Dæmpemekanisme i låg

Se pris på Wesco Single Boy pedalspanden her

Vipp 14 – flot retrospand i hvid eller sort

Vipp-14-PedalspandDenne lille pedalspand er udført i et legendarisk design, der stammer helt tilbage fra 1939. Den fås i enten hvis eller sort, og kvaliteten og materialevalget er helt i top. Det flotte låg i rustfrit stål har en smart dæmpemekanisme, så du undgår at låget smækker når du slipper pedalen. Det er i sig selv smart, og et must for en pedalspand i denne kvalitet.

Vipp 14 er en lille pedalspand med kapacitet til 8 liter. Den fremstår i et diskret og tidløst design, der passer godt ind i alle typer badeværelser, på kontoret eller i køkkenet. Vi anbefaler især denne model til brug på badeværelset, eller ved toiletbordet, da kapaciteten er relativt lille. Til gengæld vil den stå fint og diskret i selv små rum.

Detaljer:

 • Mål: H37 x Ø30 cm
 • Materialer: Stål med gummifod
 • Dæmpemekanisme i låg

Se pris på Vipp 14 pedalspanden hos Trendbazaar DK

Vipp 15 – stor retrospand i sort eller hvid

Vipp-15-PedalspandDet rummelige alternativ til Vipp 14 hedder Vipp 15, og har en kapacitet på 14 liter. Her har vi valgt at vise pedalspanden i det sorte design, så du kan se de to muligheder hvis du vælger en pedalspand fra Vipp.

Denne model har også afdæmpet låg, som lukker langsomt efter brug, og så er designet rent og enkelt med et tidløst look. Vi anbefaler denne størrelse pedalspand til blandt andet køkkenet, kontoret og badeværelset, hvor dens kapacitet er passende til alsidige behov. På trods af den højere kapacitet er den stadig diskret, og i en størrelse så den passer ind i ethvert køkkenskab.

Detaljer:

 • Mål: H52 x Ø30 cm
 • Materialer: Stål med gummifod
 • Dæmpemekanisme i låg

Se pris på Vipp 15 pedalspanden hos Trendbazaar DK

Nordal pedalspand på 30 liter er rummelig og velegnet til køkken

Nordal-Pedalspand-30-literHvis du leder efter en funktionel pedalspand med god plads til en fornuftig pris, så er denne Nordal pedalspand et godt valg. Nordal er en familieejet dansk virksomhed fra 1991, som idag beskæftiger 25 medarbejdere med salg i både EU og USA.

Pedalspanden er fremstillet af et rillet jerncylinder, som efterfølgende har fået en kraftig pulverlakering i hvid. Denne pulverlakering giver pedalspanden styrke til lidt af hvert, og så er den nem at holde ren.

Det høje og slanke design gør pedalspanden ideel til køkkenet, hvor den 30 liter store beholder har plads til hele familiens behov. Den egner sig fint til en hjørneplacering, og den passer godt ind i både moderne, klassisk og tidløs indretning. Forneden har denne pedalspand en sort plastfod, som beskytter gulvet og metallet.

Detaljer:

 • Mål: H66 x Ø30 cm
 • Materialer: Pulverlakeret jern

Se pris på Nordal pedalspanden hos (Produktet er udgået)

Nordal pedalspand på 20 liter er praktisk og alsidig

Nordal-Pedalspand-20-literSom det fremgår af billedet fås pedalspandene fra Nordal i både hvid og sort. Den hvide pedalspand er velegnet til mindre rum, hvor de enkelte elementer helst skal fremstå minimalistiske og lyse, mens den sorte pedalspand passer godt ind i større rum, hvor indretningen gerne må være lidt rustik og varm.

Denne pedalspand rummer 20 liter i beholderen, og den er derfor lavere end den ovennævnte pedalspand til 30 liter. Den kan således nemt gemmes væk i køkkenskabet, men den kan også stå pænt og diskret på badeværelset, under skrivebordet eller et helt tredje sted.

Det 30 centimeter brede cylinder er fremstillet i jern, som er pulverlakeret for optimal holdbarhed. Den tåler således at stå i vådrum, og den glatte overflade er nem at holde ren.

Detaljer:

 • Mål: H46 x Ø30 cm
 • Materialer: Pulverlakeret jern

Se pris på Nordal pedalspanden hos (Produktet er udgået)

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

4 kommentarer

 1. Hvor kan man købe res.dele til Wesco Baseboy 30 l (læs: låg er rustet).

  • Bomagasinet Svar

   Hej Jan,

   Hvis du tager fat i forhandleren kan de måske hjælpe dig. De har jo kontakt til leverandøren, som vil kunne fortælle om der kan fremsendes reservedele eller om der evt. kan gøres noget for at fjerne rusten fra låget.

   Jeg håber du finder en løsning.

   Venlig hilsen

   Thomas, Bomagasinet.dk

 2. Vi bestilte en Vibbe spand i går aftes kl 9 til 538 kr men har ikke fået en bekræftelse på det kunne jeg få det så jeg ved at pengene er kommet det rigtige sted hen

  • Hej Ole,
   Tak for dit spørgsmål. Bomagasinet.dk forhandler ikke spandene selv, men henviser udelukkende til eksterne forhandlere i vores inspirationsartikler. Såfremt du har bestilt en Vipp spand, kan du kontakte Livingshop.dk her. Det nemmeste er nok at kontakte dem via telefonen, men du kan også skrive til dem på info@livingshop.dk
   Venlig hilsen
   Thomas, Bomagasinet.dk

Skriv en kommentar