Når du står og skal til at vælge nye vinduer til din bolig, har du en helt masse forskellige muligheder, du kan overveje. Det er en stor beslutning, fordi der er rigtig mange forskellige spørgsmål, du skal tage stilling til, inden du kan træffe det bedste valg i din situation:

  • Hvilket materiale skal vinduerne være i?
  • Hvor meget vedligehold ønsker du?
  • Hvem skal montere vinduerne?
  • Hvad er prisen på nye vinduer?

Med andre ord skal du for så vidt muligt finde den løsning, der passer allerbedst til dig, din bolig og dit ønske for vedligehold af dine nye vinduer.

Der findes rigtig mange forskellige former for vinduer, og det er særligt de flotte trævinduer, der er i høj kurs hos de fleste boligejere. Det giver nemlig et flot udtryk med det malede træ, og derfor er det også et meget populært valg.

Den eneste ulempe, der er ved trævinduer, er at de kan begynde at gå lidt i stykker og i mange tilfælde behøver meget vedligehold. Du har sikkert set ældre huse med trævinduer, der er begyndt at revne og generelt set være gået i stykker. Det er en af ulemperne ved trævinduer, og derfor er det fantastisk, at der er en bedre mulighed i træ-alu vinduer.

Vi anbefaler, at man tager imod 3 gratis og
uforpligtende tilbud på nye vinduer.

Tilbud på prisen til fliselægning

 

» Klik her for 3 gratis og uforpligtende tilbud «

 

Se videoen herunder om træ alu vinduer:

Hvad er fordelene ved træ-alu vinduer?

Træ-alu vinduer er som navnet også afslører lavet af både træ og aluminium. Det er en fantastisk hybrid, der gør det muligt for dig at blæse og have mel i munden samtidig.

Med træ-alu vinduer får du nemlig alle de flotte udseendemæssige fordele ved trævinduer, mens du samtidig minimerer vedligeholdelsen af vinduerne udendørs.

Denne type vinduer har nemlig den flotte malede træramme indendørs, mens de udendørs er beklædt med et lag beskyttende aluminium, der gør det meget nemmere at vedligeholde denne type af vinduer.

Du skal derfor blot sørge for at tørre dem over af og til, ellers beskytter den stærke aluminium vinduerne mod alle former for vind og vejr. Samtidig kan du selv vælge, hvilken type glas du vil have i vinduerne, og her er energiruder blandt andet et godt og populært valg.

Samtidig er det også nemt at udskifte en enkelt rude, hvis den skulle gå i stykker, uden det behøver at skifte hele vinduet. Træ-alu vinduer er et meget populært valg hos de fleste boligejere, da du har mulighed for at bevare det klassiske udseende uden at løbe ind i mange af problemerne.

Se også denne lignende artikel på vores side: Russervinduer pris – hvad koster det at skifte russervinduer?

Hvad er prisen på nye træ-alu vinduer?

Det er naturligvis et vigtigt spørgsmål at stille sig selv, hvad prisen er på disse nye vinduer. Svaret er, at der er stor forskel i prisen, da det afhænger meget af størrelsen på dit hus og alle de andre faktorer, der gør dine vinduer helt unikke.

For at få den bedst pris på nye træ-alu vinduer, kan vi kun anbefale dig, at du indhenter tre gratis tilbud på nye vinduer. Her sørger du for kun at skulle beskrive din opgave en gang, og herefter vil du modtage tre uforpligtende og ganske gratis tilbud på din opgave.

Hvis du ikke har mod på at skulle montere de nye vinduer selv, så kan du også få et tilbud på monteringen. Det gør det nemmere for dig at overskue den fulde pris for din renovering.

Du kommer også til at opleve, at de forskellige fagfolk vil gøre en indsats for at give dig det bedste tilbud og gøre sig umage for at opfylde dine krav på bedste vis, da de er i konkurrence mod hinanden. Det sikrer dig en højere kvalitet og generelt set et meget bedre tilbud på din opgave.

Nye træ-alu vinduer til gamle huse

Det er et meget populært valg at få nye træ-alu vinduer i helt nye huse, når de bygges, men det betyder ikke, at det ikke også er et godt valg, selvom du har et gammelt hus.

Der findes mange forskellige stilarter, når det kommer til træ-alu vindue, og derfor kan du også finde nogen, der vil passe perfekt til dit gamle hus.

Du kan også nye vinduer på mål, så det hele passer perfekt sammen. Det er nogle af de ting, du bør inkludere, når du indhenter tre tilbud på nye vinduer, som vi forklarede ovenfor.

Det kan nemlig også betyde, at du kan få en god pris på montering af nye vinduer, så du ikke selv skal stå for noget af det praktiske, men i stedet for blot kan nyde godt af dine helt nye vinduer i træ-alu, så de altid ser godt ud.

Du kan også få dine nye træ-alu vinduer i den farve, der passer bedst til dit hus. Det er meget populært enten at få dem i hvid eller sort, men selve farven er helt op til dig, og hvad der passer bedst ind i din og din boligs stil.

Se også Tjekliste – før vindueskøbet! skrevet af sparvinduer.dk.

Læs også vores artikel om: Røremaskine test – her er de 10 bedste

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

Skriv en kommentar