Når du har besluttet dig for, at det er ved at være tid til, at du får nogle nye vinduer installeret i dit hjem, så er du sikkert stødt på de topstyrede vinduer. Dette er nemlig efterhånden en meget populære vinduestype, og den bruges ofte i moderne boliger. Det skyldes, at topstyrede vinduer har et enkelt udtryk sammenlignet med for eksempel de traditionelle sprossevinduer. Et topstyret vindue åbnes ved, at du skubber vinduet ud. Bunden af vinduesrammen glider ud ad samtidig med, at toppen glider ned ad.

Dette er dog ikke de billigste vinduer, og prisen afhænger blandt andet af:

  • Hvilken størrelse for form vinduerne skal have
  • Om vinduerne skal være i træ/alu eller træ/træ
  • Om de skal have 2 eller 3 lag glas
  • Om der skal bruges særlige hængsler, solglas, støjdæmpning eller andet ekstra udstyr
  • Og selvfølgelig hvor mange vinduer der skal bruges

Og så har det også en betydning, om du skifter dine vinduer selv, eller om du får en professionel til at gør det for dig. Har du ikke er faring med arbejde inden for dette område, anbefales det dog, at du online indhenter tre tilbud på 3byggetilbud.dk. Her kan du nemlig gratis og uforpligtende få tre gode tilbud fra kyndige håndværkere, der står klar til at guide dig og hjælpe dig i mål med dine nye topstyrede vinduer.

Vi anbefaler altid, at man tager imod 3 uforpligtende tilbud.

? Klik her, og skriv dig op til 3 gratis og uforpligtende tilbud ? 

 

Se videoen herunder om Topstyret vindue – Sparvinduer:

Spar på varmeregningen med nye vinduer

Når du vælger at få installeret nogle nye topstyrede vinduer, kan du finde dig en besparelse på din elregning. Ofte er det nemlig sådan, at de gamle ruder med tiden kan være blevet utætte blandt andet på grund af det danske vind og vejr, som for eksempel kan føre til råd i rammerne. Derfor vil varmen have lettere ved at strømme ud, mens kulden blot slipper ind. Derfor vil du naturligt skrue mere op for varmen, og det vil vise sig på dit energiudslip.

Når du får installeret nogle nye topstyrede vinduer, vil du således have mulighed for at få nogle ruder, der lever op til mange af de standarder, der i dag foreskrives. Og derfor er ruderne ikke blot langt mere miljøvenlige, de er også gode for din pengepung, idet du på sigt vil opdage, at investeringen fører til en større besparelse for dig. Et estimat fortæller, at det rent faktisk vil være muligt for dig at spare helt op til mellem 3000 og 5000 kroner årligt, når først din investering har tjent sig selv ind.

Se også denne lignende artikel på vores side: Her er prisen for at opsætte sidehængte vinduer

Kvalitet er billigere i det lange løb

Der er mange, der kan være tilbøjelige til at benytte sig af de billigste topstyrede vinduer, der findes på markedet på nuværende tidspunkt. Dog er det noget, der på sigt kan føre til merudgifter, hvilket er noget, en professionel håndværker kan rådgive dig mere om. Og det er heldigvis let for dig at få den rette vejledning. Du sal nemlig blot udfylde dine kontaktoplysninger og beskrive det arbejde, du gerne vil have udført, og så vil en kyndig håndværker byde ind med et godt tilbud, som du kan vælge at gøre brug af.

Hvis du køber de billigere vinduer, vil du være nødt til at skifte dem allerede efter 5-10, og derfor kan det godt blive til en dyr beslutning, i forhold til hvis du vælger vinduer i en godkvalitet, der kan holde i helt op til 30 år. De vinduer af en dårlig kvalitet er således ikke bygget til at holde i længere tid til det danske vind og vejr og den brug, som hverdagen byder på, og derfor bør du lytte til en håndværker og gøre brug af god kvalitet, når det kommer til de topstyrede vinduer.

Nye vinduer kan trække husprisen op

Hvis du vælger at få installeret nogle nye vinduer i dit hjem, og hvis du samtidig har besluttet dig for at gøre brug af de topstyrede vinduer, har du nogle fordele, som du kan gøre brug af. Det betyder nemlig, at dit hjem vil blive mere værd, idet du sørger for at fortage en ændring, der kan være givende i fremtiden. Det er således vedligehold, der forlænger levetiden, og det er noget, som en ejendomsmægler vil have fokus på under en prissætning.

Derudover er det også noget, der vil virke som et stort trækplaster på potentielle købere, hvorfor du kan opleve en langt kortere liggetid på dit hjem, hvis du sørger for at få installeret nogle topstyrede og nye vinduer, inden du sætter det til salg.

Derudover er de topstyrende vinduer også mere sikre over for, for eksempel tyveri, og det er også noget, der kan virke tiltrækkende for potentielle købere og øge prisen på boligen lige såvel, som du selv kan føle dig mere sikker på ,at du ikke pludselig kommer hjem til en bolig, der hat haft et uventet besøg.

Læs også Håndværk & Design udgivet af dr.dk.

Se vores artikel om: Entrebænk – 25 bænke til entréen

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

Skriv en kommentar