Der er i dag mange danskere, der gerne vil skabe sig et hjem, som skiller sig ud fra alle andre. Derfor er mange altid på udkig efter nogle meget unikke løsninger, der kan være med til at give dem den helt rette stemning og skabe den helt rigtige atmosfære i det hjem, som de bor i. Og her er det ikke nogen hemmelighed, at vinduerne kan gøre det store udslag. Frem for at være praktiske i forhold til for eksempel udsyn og lysindfald kan de nemlig også sætte prikken over i’et i enhver indretning – hvis altså de rette vælges. Og på den måde kan nogle smukke vinduer være et kunstværk i sig selv.

Det er især noget, der gør sig gældende med skråvinduer. Dette er, som navnet antyder skrå vinduer. Det er fastkarmsvinduer med skrå kanter, og det betyder, at de for eksempel kan bruges i toppen af et smukt vinduesparti eller en glasvæg. De skaber et fantastisk lysindfald i enhver bolig og kan lave de mest kunstneriske skygger. Og derfor skal du blot vælge de skråvinduer, der passer bedst ind i din bolig.

Er det noget, du gerne vil vide mere om? Så indhent tre tilbud online fra kyndige håndværkere på 3byggetilbud.dk. Det er gratis og uforpligtende, og derfor kan du blot takke nej, hvis ikke der er et tilbud på at få monteret nyt skråvinduer i dit hjem, der stemmer overens med dine ønsker og dine behov.

Vi anbefaler, at man tager imod 3 gratis og
uforpligtende tilbud på nye vinduer.

   Relateret billede?   3 gratis tilbud – helt uden binding.

   ?   Nemt og risikofrit at skrive sig op til.

   ?   Bliv bedre stillet til at træffe den rigtige beslutning.

» Klik her for 3 gratis og uforpligtende tilbud «

 

Se videoen herunder om vedligeholdelse af vinduer:

Hvad er prisen på skråvinduer?

Det er et spørgsmål, som det er meget svært at svare på, idet der er mange forskellige faktorer, der spiller ind. Her er der for det første tale om antallet af vinduer, du skal bruge samt de mål, som du ønsker dem i. Skal du bruge et stort antal eller nogle meget unikke mål, vil prisen også være herefter. Det samme gør sig gældende med ekstra udstyr.

Derudover kan materialet, som du vælger vinduerne i også have noget at skulle have sagt i forhold til prisen. Her kan du ofte vælge mellem tre forskellige materialer:

  • Træ
  • Træ/alu
  • PVC

Og her er det ikke nogen hemmelighed, at PVC er den aboslut billigste løsning og samtidig den, der kræver mindst vedligehold, hvorfor der er mange, der vælger dette materiale.

Sidst men ikke mindst er prisen også afhængig af den enkelte håndværker. Derfor anbefales det, at du får et estimat på en pris og dermed tre gode tilbud, som du kan vælge at gøre brug af. Og på den måde har du et bedre grundlag for at sammenligne og tage det valg, som der passer dig bedst.

Det eneste, du skal gøre, er at udfylde dine kontaktoplysninger, beskrive dit byggeprojekt og vente i 24-48 timer, så vil du have tre tilbud klar fra kompetente håndværkere.

Læs også: Find prisen for ovenlysvinduer

Hvilket materiale skal du vælge dine nye skråvinduer i?

Det er ikke nogen hemmelighed, at træ er det materiale, som der længe har været mest populært. Dog er det også det, som der kræver mest vedligehold, hvorfor du ofte skal have en malepensel frem for at undgå et slidt udseende og fugt, der kan trænge ind i træværket og føre til både råd og skimmelsvamp. Derudover er dette også en dyr løsning. I en villa, hvor man gerne vil bibeholde et autentisk look, kan dette dog være den aboslut bedste løsning for ikke at lave en for bastant ændring.

Du kan også vælge en kombination af træ og alu. Her bibeholder du det autentiske udseende udenfor med træ, som der for eksempel foretrækkes til en smuk murermestervilla, men inden for får du et mere moderne og stilrent udseende med aluminium. På den måde får du det bedste fra begge verdener, og fugten har ikke mulighed for at trænge ind og ødelægge et vindue indefra.

Det mest populære materiale i dag er dog PVC. Her er der tale om hårdt plastik, som kun kræver en fugtig klud i ny og næ for at fjerne skidt og snavs. Og så er dette også den aboslut billigste løsning. Det er således den der i dag ses i de fleste nyere bebyggelser, idet det hårde plastik skaber et meget moderne og stilrent udtryk. Og frem for blot at vælge en hvid nuance, er det også muligt at vælge for eksempel en sort farve, som kan give et hjem et helt specielt udseende.

Du kan vælge ekstra udstyr

Som med alle andre vinduer kan du også vælge ekstra udstyr til dine skråvinduer. Du kan for eksempel vælge 3-lags glas frem for det traditionelle 2-lags glas. På den måde vil du opleve en mere støjdæmpende faktor, og du vil derfor skabe et skønt miljø indendørs.

Du kan også vælge ruder med solfaktor, således et stort vinduesparti frem for at føre til en ulidelig varme vil give dig et mere behageligt indeklima.

Se også denne artikel på jv.dk: Sådan får du nye vinduer til rekordbillige priser

Læs også: Radiator test – Find den bedste radiator blandt de udvalgte modeller

Se vores artikel om: Entrebænk – 25 bænke til entréen

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

Skriv en kommentar