Har du overvejet nye sidehængte vinduer i dit hjem?

Mener du, at det er ved at være tid til, at du investerer i nogle nye vinduer til dit hjem? Og er du faldet over de smukke sidehængte vinduer og de mange fordele, der følger med denne model? Så er du bestemt ikke alene. Dette er nemlig en af de mest efterspurgte løsninger på vinduer herhjemme – og det med god grund.

Sidehængte vinduer indgyder nemlig til masser af hygge og atmosfære, og derfor kan de være til at skabe lige præcis den stemning, der er mange, der søger efter, når de vil sætte prikken over i’et på det udtryk, deres hjem har. Og der er da også mange fordele ved sidehængte vinduer. Det kan du læse meget mere om lige her nedeunder.

Vi anbefaler altid, at man tager imod 3 uforpligtende tilbud.

? Klik her, og skriv dig op til 3 gratis og uforpligtende tilbud ? 

 

 Se videoen herunder om Sidehængt vindue:

Fordelene ved sidehængte vinduer

Hvis du gerne vil være sikker på, at du tager den helt rette beslutning med sidehængte vinduer, kan det være, at du søger svar på, hvilke glæder du vil komme til at opleve med dem. Og her er rækken lang, som nogle få kan nævnes:

  • De er velegnede som redningsåbning
  • De har et enkelt og stilrent design
  • De giver en nem og trinløs betjening
  • De bidrager med en god udluftningsevne
  • Et tilvalg kan gøre vinduet mere funktionelt.

Med det sagt er dette således en type vindue, hvor du let kan komme ud fra dit hjem, hvis for eksempel der opstår brand. De sidehængte vinduer opfylder nemlig bygningsreglementet i forhold til redningsåbninger, idet de har en højde samt en bredde på minimum 1,5 meter. Derudover bidrager det enkle design til at skabe et moderne udtryk i de mange danske hjem, og derfor kan de give en bolig mere værdi samt skabe en bedre tiltrækningsevne på potentielle købere, hvis der er tale om en salgssituation.

De sidehængte vinduer leveres desuden med en grebsbetjent friktionsbremse, og derfor er de lette at åbne og lukke samt holde let åbne for at få en frisk brise ind i hjemmet uden, at de står og klapper. Det betyder, at de giver en god udluftningsevne, også idet du kan lufte ud, selvom vinduerne er lukkede med en friskluftventil. Det tilllader nemlig, at luften kan strømme gennem rummet og ud igen.

De sidehængte vinduer giver desuden flere muligheder. For eksempel er det muligt at kombinere dem med et fastkarmsvindue, og derfor får du et større glasareal, som lukker det naturlige lys ind lige såvel, som du får mest muligt ud af solens varme.

Læs også: Dannebrogsvinduer pris – alt hvad du skal vide for skifte dannebrogsvinduer

Hvad er prisen på et sidehængt vindue?

Det er et spørgsmål, som det er meget svært at svare på. Her er der nemlig en lang række forskellige faktorer, der spiller ind. For det første er der tale om det vindue, som du vælger samt det materiale, som det er i. Og så er der også antallet af vinduer, du skal bruge, eventuelt ekstra udstyr samt størrelserne på vinduerne. Det er for eksempel dyrere for dig, hvis du skal bruge flere vinduer i speciallavede mål for at skabe et helt unikt udtryk i dit hjem.

Derudover er prisen også forskellig alt efter, om du selv kan sætte dine nye sidehængte vinduer i, eller om du har brug for hjælp til det. Det anbefales altid at du får professionel hjælp, hvorfor du bør tage et kig online på 3byggetilbud.dk. Her har du nemlig mulighed for at indhente tre tilbud fra fagfolk, der står klar til at hjælpe dig. Det er gratis og uforpligtende, og derfor kan du blot takke nej, hvis ikke du får et tilbud, der stemmer overnes med dine ønsker, dine drømme og dine behov.

Du kan dog også vælge for eksempel det billigste tilbud og på den måde slippe uden om at møde eventuelle merudgifter. Kaster du dig ud i arbejdet selv, kan der nemlig hurtigt ske fejl, med mindre du har erfaring med at skifte vinduer. Er du ikke påpasselig, kan det føre til skader på din isolering, som kan tillade træk samt fugt i dit murværk. Og det kan ganske hurtigt føre til større skader. Det er især rammerne og fugerne, du her skal være opmærksom på, idet den mindste revne kan få fugt til at trænge ind og ødelægge alt fra murværk og vinduer indefra.

Med professionel hjælp, som du kan få ved at indhente tre tilbud online, er der garanti på det arbejde, som der bliver udført, hvorfor du kan være sikker på, at du ikke løber ind i nogle problemer med dine nye sidehængte vinduer. Du slipper desuden også for at bruge tid og kræfter på at nå i mål med dine nye vinduer, hvorfor du kan lægge ansvaret for dig, når først du har valgt det rette tilbud samt de sidehængte vinduer, der passer bedst ind i din stil og det hjem, som du drømmer om at skabe.

Se også Håndværk & Designs krevet af dr.dk.

Se vores artikel om: Entrebænk – 25 bænke til entréen

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

Skriv en kommentar