Der er mange gode grunde til at opdatere sit hus og give det et helt nyt udtryk. Noget af det, som mange husejere ofte kaster penge efter, er nyt tag, men der er dyrt og et kæmpe arbejde. Hvis du derimod gerne vil give dit hus et klassisk og smukt nyt udtryk, så er palævinduer en rigtig god investering.

Hvis du sidder og tænker: ”hvad er palævinduer egentlig”, så kan vi fortælle, at det er de smukke klassiske vinduer, der er sidehængte og ofte med seks eller otte ruder per fag. Palævinduer har et meget mere klassisk og smukt udtryk end de nye vinduer, der ikke har samme opdeling.

Nye palævinduer vil pifte din bolig op, og særligt hvis du gerne vil bevare det mere klassiske udtryk, så er det værd at finde en god pris på nye palævinduer og få dem installeret i dit hus.

Prisen på nye vinduer afhænger af mange forskellige ting, blandt andet hvor stort dit hus er, og dermed hvor mange vinduer, du skal have. Kvaliteten spiller naturligvis også ind, når det kommer til at finde en pris på nye vinduer, der passer perfekt til din bolig.

Vi anbefaler, at man tager imod 3 gratis og
uforpligtende tilbud på nye vinduer.

   Relateret billede?   3 gratis tilbud – helt uden binding.

   ?   Nemt og risikofrit at skrive sig op til.

   ?   Bliv bedre stillet til at træffe den rigtige beslutning.

» Klik her for 3 gratis og uforpligtende tilbud «

 

 Se videoen herunder om hvordan du finder de rigtige vinduer til dit hus:

Ny vinduer til gamle huse

Selvom du har et ældre hus, der allerede har nogle palævinduer af ældre dato, så er det slet ikke nogen dum idé at kigge efter nye vinduer.

Det forholder sig nemlig sådan, at mange af de gamle vinduer, som blev fremstillet i gamle dage, ikke lever op til de samme standarder, som de nye vinduer gør.

Det betyder blandt andet, at du kan komme ud for, at dine gamle vinduer er med til at gøre dit hjem mindre bæredygtigt, da de ikke er isolerede på samme måder som de nye vinduer. Det skaber et stort problem, særligt om vinteren, når det er koldt udenfor. Med nye vinduer slipper du for at skulle bekymre dig om, at kulden trækker ind.

Samtidig kan du med nye palævinduer sikre dig, at du bevarer det smukke og klassiske udtryk ved dit gamle hus – her ville det næsten være synd at installere de store, nye vinduer, der ikke har samme flotte, klassiske udtryk.

Du kan endda få vinduer efter mål, så de passer perfekt til dit gamle hus, selvom målene måske er anderledes end ved nye, moderne huse. Når du indhenter en pris på nye palævinduer, vil du kunne efterspørge dine nøjagtige mål.

Læs også: Indbrudssikre vinduer pris – er dit hjem sikret for indbrud?

Pris på nye palævinduer – hvad koster det at få nye vinduer?

Som nævnt kort ovenfor, er der rigtig mange forskellige faktorer, der spiller ind, når du skal finde en pris på nye palævinduer. Det kommer an på mange forskellige ting, herunder:

  • Hvor mange vinduer har du brug for til dit hus?
  • Hvilket materiale ønsker du dine palævinduer i?
  • Skal du have 2 eller 3 lags glas i dine nye vinduer?
  • Har du behov for en udluftningsventil, bremse eller redningsåbning?

Derudover skal du naturligvis også vælge ud fra det design, der egner sig bedst til dit hus nuværende udseende, så du er sikker på at få nogle nye vinduer, der passer ind og ikke fratager huset sin sjæl, men snarere er med til at understrege den unikke sjæl, dit hus allerede har.

For at få en god pris på nye palævinduer, er det allerbedste for dig at tage en snak med de professionelle, der kan rådgive dig bedst i lige netop dit tilfælde.

Vi kan kun anbefale dig at indhente tre gode tilbud på den bedste pris på nye palævinduer. Det er gratis, og du udfylder kun dine informationer én gang. Du får tre uforpligtende tilbud af dygtige fagfolk, der kan give din den bedste pris på nye vinduer.

Montering af nye vinduer – gør det selv eller professionel hjælp

Når du har indhentet tilbud på nye vinduer til dit hus, er det en god idé også at tale med dem om monteringen af dine nye vinduer.

Du kan sagtens få et tilbud på montering af dine nye palævinduer også, og det er særligt en god idé, hvis du ikke har nogen erfaring med montering af vinduer. Særligt kan det være en udfordring, hvis der er nogle særlige forhold, der gør sig gældende for dit hus.

Hvis du ikke har nogen erfaring med montering af vinduer, så vil vi anbefale, at du får de professionelle til det, så du kan være sikker på, at de bliver monteret korrekt, og at alting vedrørende dine nye vinduer kommer til at forløbe helt uden problemer.

Som husejer er det vigtigste naturligvis, at resultatet bliver godt, og når du får en pris på nye palævinduer, er det derfor en god idé at få monteringen af dem lagt oven i prisen også. Kun på den måde kan du sikre dig, at dine nye palævinduer bliver monteret korrekt og giver dit hus helt nyt liv og charme.

Se også denne artikel på sparvinduer.dk: Tjekliste – før vindueskøbet!

Læs også vores artikel om: Find møbler og andet til din indretning online

Læs også: Boremaskine test – her er de 8 bedste akku boremaskiner

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

Skriv en kommentar