Danmark er et af de lande i Europa, der er mest plaget af tyveri i private hjem. Det er enormt ubehageligt at være offer for et indbrud i sit hus, og bare tanken om at en fremmed har rodet rundt i ens ting er nok til at skræmme alle.

Det er aldrig muligt helt at tyverisikre sit hjem således, at risikoen for indbrud forsvinder, men der er rigtig mange ting, du kan gøre, der kommer til at besværliggøre det at lave indbrud hos dig så betydeligt, at du højst sandsynligt aldrig vil komme til at opleve at få indbrud.

Det kan være en god idé at få en tyverialarm installeret, der sender direkte alarm til alarmberedskabet, der rykker ud så hurtigt som muligt.Dog er nogle tyve i dag blevet så hurtige, at de ikke lader sig skræmme af alarmen, da de godt ved, at det kommer til at tage noget tid, før hjælpen når frem. Derfor kan de stadig godt nå at tømme dit hjem for værdier, selvom alarmen er gået. Det er altså ikke altid nok at have en tyverialarm sat til derhjemme.

Vi anbefaler, at man tager imod 3 gratis og
uforpligtende tilbud på nye vinduer.

   Relateret billede?   3 gratis tilbud – helt uden binding.

   ?   Nemt og risikofrit at skrive sig op til.

   ?   Bliv bedre stillet til at træffe den rigtige beslutning.

» Klik her for 3 gratis og uforpligtende tilbud «

 

Se videoen herunder om hvordan man tyverisikrer vinduer:

Sænk tyven med nye indbrudssikre vinduer

En af de metoder, tyven oftest bruger, når han bryder ind, er at komme ind gennem det mest usikre sted i hjemmet – nemlig gennem dine vinduer. Mange vinduer kan nemt smadres og herefter åbnes hurtigt op, og så er tvyen allerede inde.

Derfor er nye indbrudssikre vinduer en god investering, så du kan sørge for at besværliggøre det for tyven at bryde ind den vej igennem. Hvis du kombinerer det med en alarm, kan du være med til at gøre indbruddet så besværligt for tyven, at han skynder sig væk.

Der er flere måder at få nye indbrudssikre vinduer på, og der er nogle få ting, du selv kan gøre. Blandt andet kan du sætte film på vinduerne, så det bliver sværere at smadre, ligesom du også kan låse vinduerne indefra.

Men det er ikke altid nok til at holde en dygtig tyv væk, og hvis du gerne vil sikre dig, at dine vinduer er tyverisikrede og holder tyvene væk på bedste vis, så er det en god idé at finde en god pris på tyverisikrede vinduer og få dem installeret af fagfolk, der ved hvad de laver og kan tyverisikre dine vinduer på den bedste vis.

Læs også: Hvad koster nye vinduer af træ? Her kan du indhente 3 tilbud

Pris på tyverisikrede vinduer – hvad koster nye vinduer?

Der er naturligvis mange forskellige forhold, der spiller ind, når du skal have en pris på tyverisikrede vinduer. Der er ikke noget fast pris, der passer til alle husejere, og derfor er den allerbedste løsning for dig, at indhente tre tilbud på nye indbrudssikre vinduer.

Ved at indhente tre tilbud sikrer du dig, at du får lige præcis den løsning, du leder efter. Du kan gratis modtage tre tilbud på din opgave og vælge de fagfolk, der giver dig den bedste pris og lover den bedste service for præcis din situation. Det er ganske gratis og uforpligtende at modtage tilbuddene.

Når det kommer til pris på tyverisikrede vinduer, så er det blandt andet dit hjems størrelse, de har en betydning – hvor mange vinduer drejer det sig om? Derudover kommer typen af vinduer også ind over, samt hvilket materiale, du gerne vil have lavet vinduerne i.

Vi anbefaler altid, at du får fagfolk til at hjælpe med monteringen af nye vinduer, så du er sikker på, at det bliver gjort ordentligt og af folk, der har forstand på tyverisikrede vinduer og kan garantere den bedste service for præcis din opgave. Alt dette spiller ind, når du skal finde ud af, hvad det koster at få nye vinduer.

Få tyverisikrede vinduer, der passer til dit hus

Noget andet, der er vigtigt, når det kommer til dine nye vinduer, er naturligvis at de passer godt ind i stilen på dit hus og er med til at få husets sjæl til at springe frem igen. Og selvom du leder efter nye vinduer, der er indbrudssikre, så kan de stadig være smukke og passe godt til dit hjem.

Du kan også få vinduer på mål, så de naturligvis passer til præcis dit hus og de vinduesmål, det allerede har.

Hvis du gerne vil tyverisikre dit hjem endnu mere, så er der nogle andre gode metoder, du kan tage i brug, der ikke indebærer nye vinduer og indhentning af pris på nye vinduer.

Du kan blandt andet tale med dine naboer og sørge for, at I alle sammen holder øje med området og med det samme tager kontakt, hvis I ser noget mystisk. Hvis I sørger for ikke at have høje hække, der gør det nemmere for tyve at arbejde i fred, kan det også hjælpe, ligesom lys i hjemmet og en radio, der kører, også kan være med til at skræmme tyvene væk.

Se også Tjekliste – før vindueskøbet! skrevet af sparvinduer.dk.

Læs også: Boremaskine test – her er de 8 bedste akku boremaskiner

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

Skriv en kommentar