Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

Multistige – de 4 bedste multistiger

Multistige – de 4 bedste multistiger

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udarbejdet af eksperter
Annoncer

Multistiger er en type stige, der kan foldes sammen og anvendes til mange forskellige projekter. De er typisk nemme at transportere og opbevare, hvilken gør dem ideelle til både professionelle håndværkere og kyndige gør-det-selv-mænd.

Som navnet indikerer har multistiger flere forskellige funktioner, som er en stor fordel i mange situationer. Vi har gjort research processen lidt nemmere for dig og fundet de 4 bedste multistiger, så du let og enkelt kan vælge netop den, der passer til dig.

Sådan udvælger vi produkter på Bomagasinet

I denne artikel gennemgår vi en række populære produkter, som vi har fundet ved hjælp af dybdegående research og analysearbejde. Vores Product Research Team analyserer markedet og finder nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med hundredvis af små som store webshops, og selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens egen professionelle vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på baggrund af:

  1
 • Officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes anmeldelser og meninger om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Data og viden om vores læsers præferencer
 • 5
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er vigtigt at notere, at artiklen ikke er en rangering af produkterne, men en gennemgang af markedets bedste produkter til brugernes behov.

Jumbo Hobby
enkel hverdagsstige til en fornuftig pris

 • Egnet til de fleste praktiske opgaver
 • Enkel og let at samle
 • Stærk og let aluminium

Jumbo er et godt valg til dig, der er på udkig efter en enkel og praktisk multistige. Du kan både bruge modellen som en enkelt/skydestige eller som en høj teleskopisk wienerstige.

Mere om Jumbo Hobby

Detaljer

 • Mål: 2,60 - 4,20 m
 • Længde sammenfoldet: 1,30 m
 • Certificering: EN 131 (max 150 kg)

Den er nem at bruge, og den betjenes ved hjælp af en trykknap på siden af knækleddet midt på stigen. Du fastspænder den via låsepalerne langs stigens vanger.

Multistigen er fremstillet af aluminium, og uanset om du er professionel håndværker eller en ivrig gør-det-selv-mand, kan stigen her bruges til alle de forskellige opgaver, du kan støde på.

Jumbo Multistige Super
ideel til den professionelle håndværker

 • To stiger i én
 • Ideel til professionelle
 • Ekstra stor skridsikker bund

Jumbo Super har en række fordele, der gør den perfekt til den professionelle håndværker.

Mere om Jumbo Multistige Super

Detaljer

 • Mål: Fås i 4 forskellige størrelser – fra 3 til 6,25 m
 • Længde sammenfoldet: Fra 1 - 1,78 m
 • Certificering: EN 131 (max 150 kg)

Du får to stiger i en, da multistigen både kan bruges som en sammenfoldet wienerstige og som udskudt skydestige. Den er desuden bygget i kraftigt aluminium og har en ekstra stor skridsikker plastikfod.

En anden fordel er, at stigen fylder minimalt og derfor ikke optager al pladsen i dit redskabsskur. Derudover har den også en praktisk værktøjsbakke, du kan bruge til at lægge dit værktøj og lignende i, mens du står på stigen.

Jumbo Super egner sig til den professionelle håndværker og er ideel til daglig brug.

Zarges Variomax V
perfekt til trapper

Zarges Variomax V fungerer som enkeltstige, almindelig wienerstige og wienerstige til trapper.

Mere om Zarges Variomax V

Detaljer

 • Fordele: Har teleskop-funktion og kan anvendes på trapper
 • Anvendelse: Perfekt til hjemmebrug
 • Mål: fås i 3 forskellige størrelser – fra 4,2 til 6,4 m
 • Længde sammenfoldet: Fra 1,30 til 1,86 m

Højdeindstillingen justeres ved hjælp af fire trækgreb, og derudover har den sikkerhedslamelled, der er nemme at betjene og som automatisk klikker sig fast.

Multistigen er bygget i kraftigt aluminium og er derfor robust. Samtidig er modellen praktisk og kan lynhurtigt ændres. Teleskopfunktionen gør det f.eks. muligt at indstille det ene ben, så det er længere end det andet, hvilket er smart, hvis du for eksempel skal udskifte pæren over din indendørs trappe eller male over din udendørs trappe.

Du får altså en smart og alsidig stige, der kan bruges til alle dine kommende projekter.

Heavy Black fås i tre størrelser, så du netop kan vælge lige præcis den, der passer til dine projekter.

Mere om Heavy black

Detaljer

 • Fordele: Lille og handy multistige med hjul i den ene ende 
 • Anvendelse: Til den professionelle håndværker 
 • Mål: Fås i 3 størrelser – fra 3,1 til 5,3 m
 • Længde sammenfoldet: Fra 1 til 1,55 m
 • Certificering: EN 131 (max 150 kg)

Multistigen kan bruges som wienerstige, enkeltstige og så kan den også stå på trapper. Den er lille og handy og har hjul i den ene ende, hvilket gør den nem at transportere fra opgave til opgave.

Den fylder desuden minimalt, når den er pakket sammen, som sammen med stigens andre fordele udgør en perfekt kombination, der gør livet lettere for den professionelle håndværker.

Modellen er bygget i aluminium og er derefter blevet pulverlakeret.

Opsummering: De 4 bedste multistige

Se hele tabellen

Se 3 tidligere anmeldte produkter

Silkeborg Multistige - den bedste hverdagsstige

Silkeborg - Foldestige Home - smart 3-i-1 multistige

Jumbo Giant Leveler multistage - bedste multistige til ekstra høje projekter

FAQ

Hvordan testes og bedømmes multistiger?
Multistiger bedømmes primært på funktioner, brugervenlighed, holdbarhed og pris. Hvilken, der passer til dig, kommer an på dine behov og krav.
Hvor finder jeg multistiger på tilbud?
Du kan blandt andet holde øje med Stigefabrikken.dk, hvor der løbende er gode tilbud på multistiger.
Hvorfor skal jeg købe en multistige?
Som beskrevet i artiklen kan en multistige bruges til et hav af forskellige indendørs og udendørs projekter, både i hjemmet og på arbejdspladsen. Står du f.eks. over for et større renoveringsprojekt derhjemme, kan de derfor være et rigtig godt køb.
Det er altid en god idé at overveje stigens funktioner, brugervenlighed, pris og størrelse. Dertil anbefaler vi, at du inden køb fastlægger præcis hvilke projekter, du skal bruge stigen til. På den måde ved du, hvad du har brug for og derfor også hvad, du skal gå efter.

Referencer

For at skrive denne artikel har vi anvendt eksterne medier. Det har vi gjort for at lære mere om multistiger og for at lære mere om vejledning og krav til brug af stiger. Her ser du en liste over de eksterne medier, hvor vi har fundet inspiration til at skrive denne guide:

Ekspert- og testkilder

At.dk

Arbejdstilsynets officielle hjemmeside er Danmarks myndighed på arbejdsområdet. Det er derfor en troværdig kilde, som udelukkende leverer information ud fra lovgivning.

Brug af transportable stiger (02-02-2021)

Boliga.dk

Boliga er en børsnoteret medievirksomhed, der råder over en række onlineportaler inden for boligmarkedet. Derudover har Boliga også en artikelside, hvor der bliver delt alverdens artikler skrevet af kyndige skribenter. 

Derfor skal du investere i en multistige med platform (02-02-2021)

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme