Modulsofaer er en glimrende løsning i de fleste henseender. Sofaernes opbygning medfører nemlig, at du kan sammensætte din kommende sofa, som du ønsker.

Derved har du betydeligt lettere ved at finde en sofa, der harmonerer med størrelsen og indretningen af det lokale, hvor den skal placeres. Ligeledes betyder det også, at du på sigt kan tilkøbe flere moduler, hvis du ønsker at forøge sofaens størrelse.

Herunder præsenteres du for en række forskellige modulsofaer, hvorfor du sandsynligvis også vil støde på en sofa, der harmonerer med dine præferencer.

Helsinki Modulsofa

Helsinki ModulsofaHelsinki-serien er bestående af tre forskellige moduler, som du kan sammensætte og kombinere, som du lyster. Det står dig frit for, hvorvidt du ønsker at købe en samlet sæt eller enkelte moduler.

Det vil sige, at du på sigt vil kunne udvide og udbygge sofaen, såfremt dette skulle blive et behov eller et ønske. Det kan vise sig at blive aktuelt, hvis familiens forøges eller du blot får en større stue, hvor du har mere plads til din sofa.

Helsinki-sofaen er placeret på lave, skjulte ben, mens betrækket dækker både siddepude og ramme i ét stykke. Det medfører, at den får et roligt og stilrent helhedsindtryk. Som følge af dette, er det en sofa, der egner sig til enhver indretning.

Desuden fås modulerne til Helsinki-sofaen i både mørk- og lysegrå. Det er rolige og nedtonede farver, der går godt i spænd med de rundede former. Derfor skal du selvfølgelig ikke betvivle, hvorvidt den passer ind i din indretning.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Soul Day Hjørnesofa med chaiselong

Soul Day Hjørnesofa med chaiselongEn moderne hjørnesofa fra ILVA, der er bestående af fire moduler, og er en del af Soul Day-sofaserien. Denne sammensætning af Soul Day-moduler byder på en højrevendt chaiselong, der giver god plads til at flyde i sofaen.

Som følge af størrelsen er dette en oplagt sofa til familien, der ønsker at samles allesammen i sofaen om aftenen. Det er der nemlig plads nok til i den. Hertil bør det naturligvis pointeres, at den dog også optager en del plads i stuen.

Sofaen er udstyret med et antracitgråt stofbetræk, der harmonerer godt med de tynde ben i matsort metal. Det medfører, at modulsofaen får et yderst stilrent udseende, hvorfor du ikke skal være bekymret for, hvorvidt den passer ind i netop dit hjem.

I og med, at det er en modulsofa, er der mulighed for at tilføje flere eller andre moduler efter eget ønske. Derved kan du skabe netop den sofa, du drømmer om.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

New York Modulsofa

New York ModulsofaNew York-sofaen er en af de mest populære sofaserier hos SOFA.dk. Den er opbygget af massivt træ og polstret med et godt, fast koldskum. Det sikrer ikke blot, at sofaen vil bibeholde sin facon i mange år, men også at den er yderst komfortabel.

Virker New York som en billig modulsofa, der tiltaler dig, er det ligeledes værd at pointere, at betrækket kan fås i både polyester og velour. Desuden kan begge betræktyper fås i et hav af farvevarianter, hvorfor du er garanteret at kunne finde en sammensætning, der falder i din smag.

Endvidere er New York også et godt bud på, at det snildt kan lade sig gøre at købe en modulsofa billig, uden at gå på kompromis med hverken de design- eller komfortmæssige aspekter.

Da det er en modulsofa, har du rig mulighed for at sammensætte sofaen, som du ønsker. Det medfører ikke kun, at du kan skabe em sofa, der harmonerer med dine behov og ønsker, men også at du selv styrer prisen på den.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Paris Modulsofa

Paris ModulsofaParis-sofaserien er en serie, der er bestående af tre forskellige moduler. Disse moduler kan du kombinere på præcis den måde, du ønsker at kombinere dem på. Det er friheden til at være kreativ og lege med sammensætningerne, der gør modulsofaerne fantastiske.

Sofaen er desuden beklædt med et slidstærkt og kraftigt møbelstof ved navn Mano. Det er en stoftype, der er relativt groft i vævningen, hvorfor det også får et rustikt udseende. I forhold til farvevalget, er der mulighed for at vælge mellem lysegrå og antracitgrå.

Hvis du leder efter en modulsofa, der bryster sig af et både nordisk, enkelt og smukt design, så har du netop fundet den. På trods af navnet, er det bestemt ikke en franskinspireret sofa, men derimod dansk design i højeste kvalitet.

Dette understreges også af de lette, tynde ben, der er sortlakeret. De harmonerer godt med stoffet i både lysegrå og antracitgrå, hvorfor du naturligvis er garanteret, at sofaen tager sig glimrende ud i begge farver. Benene har i øvrigt en højde på 15 cm, hvorfor de hæver sofaen en del.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Vesta Hjørnesofa med chaiselong

Vesta Hjørnesofa med chaiselongVelour hitter som aldrig før. Er du også en af de mange danskere, der er blevet forelsket i den nydelige stoftype? I så fald er der en god chance for, at denne Vesta-modulsofa i mørkegrønt velourstof er som taget ud af dine drømme.

Kombineret med det mørkegrønne velourstof er sofaen forsynet med sorte metalben, hvilket skaber et flot samspil. De sorte ben får desuden den mørkegrønne farve til at stå mere ud – det er naturligvis en smagssag, hvorvidt dette er tiltalende.

Sofaen er polstret med kolskum med duntop, hvorfor du er garanteret en fortrinlig komfort med god stabilitet. Komforten vil derfor ikke være et problem – det eneste, der bliver et problem er, at du ikke ønsker at rejse dig fra sofaen igen.

Vesta er en serie af forskellige moduler, hvilket er ensbetydende med, at du har muligheden for at sammensætte en sofa, som du ønsker. Denne variant er bestående af to midtermoduler, et modul med pufafslutning, et hjørnemodul og et chaiselongmodul.

HANDVÄRK The Modular Sofa

HANDVÄRK The Modular SofaHANDVÄRK er et fremadstormende brand, der er stiftet af designer Emil Thorup. En af deres mest velkendte møbler, er deres The Modular Sofa, som er en serie af moduler, der kan sammensættes på et væld af forskellige måder.

Sofaen er betrukket med velourstof, som er kombineret med rene linjer og tynde metalben, der er lakeret i matsort. Udseendet er naturligvis ikke noget, der appellerer til alle, hvorfor det er en smagssag, hvorvidt du mener, at HANDVÄRK har ramt plet i forhold til designet.

Modulserien er forholdsvis simpel, da den er bestående af et midtermodul, hjørnemodul og et modul, som de selv kalder for Ottoman. Dette modul kan bedst sammenlignes med en puf, der enten kan bruges særskilt eller kombineret med sofaen, for at skabe en chaiselong.

Modulerne til The Modular Sofa er forholdsvis store, da de hver især måler omtrent en meter i bredde. Kombinerer du blot tre moduler, har du pludselig en sofa på over tre meter, hvorfor det er en modulsofa, der kræver en del plads.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Vienna Modulsofa

Vienna ModulsofaVienna er en moderne og stilren sofa, der indbyder til afslapning og hygge. Den er et sikkert valg, da de rene linjer medfører, at den passer ind i enhver bolig – og dermed også i din.

Ligeledes er der tale om et rigtig godt modulsofa tilbud, da selv kombinationerne bestående af mange moduler kan erhverves til en fordelagtig pris. Ønsker du at holde prisen på et sobert niveau, når du køber ny sofa, er Vienna derfor værd at overveje.

Sofaen er dog også særligt velegnet for dig, der ønsker at købe en sofa i en anderledes farve. Vienna-serien fås nemlig i flere forskellige farvevarianter, herunder både grøn, mørkeblå og guld. Den fås selvfølgelig også i mere neutrale farver såsom lysegrå og mørkegrå.

Serien er bestående af fire forskellige moduler, hvorfor du har stor frihed til at sammensætte en sofa, der harmonerer med dine præferencer og ønsker. Det er nærmest kun egen fantasi og stueplads, der sætter begrænsningerne for, hvad der kan lade sig gøre.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Manhatten Modulsofa

Manhatten ModulsofaManhatten-serien er kendetegnet ved at være lav og dyb, hvorfor den er særligt velegnet til dig, der leder efter en rigtig flyder. Da det er en modulsofa, er den også yderst fleksibel, da du nemt kan ændre på størrelse og form, som det passer dig.

Både ryg og sæde er fremstillet i det stabile PU-sku. Desuden er begge dele fastmonteret, hvorfor der ikke er nogle løse puder, der skal sættes på plads. Sofaen går også helt til gulvet, hvorfor den får et strømlinet udtryk.

I forhold til betrækket er der flere valgmuligheder. Du styrer derfor selv, om du foretrækker det populære Urban-stof, der er en fint vævet, lækker og slidstærk stoftype, eller du er mere til det moderne og behagelige velourstof.

Hvad enten du vælger Urban- eller velourbetræk, har du et rigt udvalg af farvevarianter at vælge mellem. Derfor er du garanteret at kunne finde en appellerende farve, uanset hvad du har sat dig op efter. I begge tilfælde fås betrækket i alt fra grøn til grå.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

WOUD Flora Modulsofa

WOUD Flora ModulsofaDu har rigtig mange muligheder, hvis du ønsker at købe en modulsofa. WOUD Flora er en af dem. Det er et oplagt valg for dig, der ved, at du vil have en stilren, men dog anderledes sofa stående i stuen.

Til trods for sofaens stilrene design og rene linjer, er der noget helt unikt over dens former, som får den til at skille sig ud fra mængden af modulsofaer.

I og med, at der er adskillelige moduler at vælge mellem, er du naturligvis garanteret at kunne sammensætte en sofa, der er ideel for dig. Både når det kommer til størrelse og form, men også i forhold til det visuelle aspekt.

Modulsofaen, der er designet af det spanske designstudio Yonoh, fås desuden i flere forskellige farver. Hvis en sofa med organiske former og karakteristiske kanter, bør der ingen tvivl herske om, at denne sofa vil være noget for dig.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Skab din helt egen sofa med en modulsofa

Der findes adskillelige modulsofaer på det danske marked. Derfor er der naturligvis også nogen, der harmonerer med de tanker, du har gjort dig. Det er gældende, hvad enten du ønsker en modulsofa læder, eller du ønsker at konstruere en sofa i en atypisk form.

Det et netop muligheden for at sammensætte sin helt egen sofa, der tiltaler mange ved modulsofaer. I løbet af de seneste år er de dog blevet mere populære, da flere sofaproducenter er begyndt at tilbyde fleksible muligheder, da de forskellige serier består af mange forskellige moduler.

Vælger du en sofaserie, der er bestående af mange forskellige moduler, er der selvfølgelig også mere frihed til at være kreativ. Derfor er det også et meget populært valg. Andre ønsker blot fleksibilitet ved at tilføje yderligere moduler, hvis det er noget, der bliver behov for på længere sigt.

Det er noget, der kan vise sig at blive nødvendigt, hvis man forøger sin familie eller man får mere plads i stuen. Hvis du også er tiltalt af denne mulighed, er der en god chance for, at en modulsofa er det rette valg for dit vedkommende.

Du kan fremtidssikre dig selv med en modulsofa

De fleste kender til, at ens behov pludselig ændre sig, hvorfor man er nødt til at skille sig af med sin nuværende sofa. Det kan eksempelvis være, at man er flyttet i en mindre bolig, hvor der ikke længere er plads til sofaen.

I et sådant tilfælde er der ikke andet at gøre, end at skille sig af med hele sofaen. Havde du derimod en modulsofa kunne du nøjes med at fjerne ét af modulerne. Dette kan du enten sælge eller opbevare til du igen får mere plads til din sofa.

Omvendt er det dog også relevant, hvis det foregår den anden vej. Er du flyttet ind i en ny bolig med en stor stue, hvor din nuværende 2-personers sofa virker en kende for lille, er det nemt blot at tilføje et eller flere nye moduler, hvis du ejer en modulsofa.

I samme ombæring har du også mulighed for at ændre på formen af sofaen, hvis du har et ønske om dette. Det kan fx være, at du hidtil har haft en almindelig 2-personers sofa, men nu ønsker en 3-personers sofa med chaiselong. Er det tilfældet, kræver det blot, at du køber de nødvendige moduler, for at opnå dette.

Det betyder, at uanset hvad fremtiden byder på, er du garanteret, at du er fremtidssikret, hvis du beslutter dig for at investere i en modulsofa.

Denne side er anmeldt af: Katrine B. Jeppesen 10/10

Forfatter

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

Skriv en kommentar