Et makeup spejl med lys gør det nemt at lægge den perfekte makeup. Det direkte lys omkring spejlet fjerner nemlig skygger fra dit ansigt, så du får bedre overblik og tydeligere kan se effekten af din makeup. Det er således et uundværligt og værdifuldt redskab, som oven i købet kan købes til en rimelig pris på nettet.

Vi tager i denne artikel et kig på 3 af de bedste makeup spejle med lys, så du nemt kan vælge den rette model.

Beurer BS 69 – simpelt makeup spejl til bordet

Beurer BS 69. Klik på billedet for at se mere.
Beurer BS 69 er et klassisk og meget populært makeup spejl til bordet. Det har dog fået en ring af lys langs kanten af spejlet, så det kan bruges under alle lysforhold.

Forhandler Pris Tilbud Læs mere
499,00 449,00 Til butik »
499,00 469,00 Til butik »
849,00 888,00 Til butik »
1.499,00 1.499,00 Til butik »

Det kan vi lide: Beurer BS 69 er et klassisk makeup spejl med to sider, som kan vendes efter behov. Begge spejle har lys, men den ene side kan forstørre 5 gange. Det betyder at du bedre kan se alle små detaljer, hvilket i mange tilfælde er en fordel. En anden fordel er at makeup spejlet tilsluttes en stikkontakt, så du ikke skal bekymre dig om batteriskift eller faldende lysstyrke. Generelt er køberne meget glade for Beurer BS 69, som blandt andet får ros for en god materialekvalitet og høj brugervenlighed.

Om: Beurer BS 69 er et klassisk makeup spejl med lys. Det placeres på bordet og kræver strøm fra en stikkontakt, hvilket betyder at du slipper for faldende lysstyrke og regelmæssige batteriskift.

Spejlet på denne model er tosidet, hvilket betyder at det kan drejes. Den ene side kan forstørre 5 gange, mens den anden side fungerer som et normalt spejl. Dermed har du mulighed for at se alle små detaljer, hvilket blandt andet er nyttigt ved påføring af mascara og eyeliner.

Spejlet har en diameter på 17 centimeter, og den indbyggede lyskilde er LED. Makeup spejlet har en fod og et stel af krom, som får makeup spejlet til at fremstå skinnende.

Detaljer:

 • Spejl diameter: 17 cm.
 • Forstørrelse: 5 gange
 • Energikilde: Stikkontakt
 • Lyskilde: LED

Beurer BS 59 – væghængt makeup spejl med lys

Beurer BS 59. Klik på billedet for at se mere.
Beurer BS 59 er et væghængt makeup spejl med lys. Det er yderst populært hos køberne, der generelt er meget glade for det. Makeup spejlet bruger batterier, og du skal derfor ikke bekymre dig om ledninger og stikkontakter.

Forhandler Pris Tilbud Læs mere
369,00 309,00 Til butik »
369,00 329,00 Til butik »
549,00 549,00 Til butik »
549,00 588,00 Til butik »

Det kan vi lide: Dette væghængte makeup spejl med indbygget lys er et af de mest populære på markedet. Og det med god grund. Ifølge de mange købere er Beurer BS 59 yderst velfungerende og nemt at bruge, da det ophænges på væggen og nemt kan justeres efter behov. Du slipper således for at sidde eller stå foroverbøjet for at bruge makeup spejlet, da du blot kan justere vægbeslaget og dreje selve spejlet til den ønskede afstand og vinkel. Det er desuden batteridrevet, så du slipper for at have ledninger hængende ned ad væggen.

Om: Beurer BS 59 er et væghængt makeup spejl med lys. Det betyder at det skal anvendes i en fast position, hvilket for de flestes vedkommende er ved siden af badeværelsesspejlet. Vægbeslaget er dog konstrueret således, at du kan justere både afstanden og vinklen på makeup spejlet med én hånd. Også på denne model er der to spejle, hvor det ene forstørrer 5 gange og det andet fungerer som et almindelige spejl uden forstørrelse.

Dette makeup spejl med lys har en spejldiameter på 11 centimeter, hvilket for de flestes vedkommende er tilstrækkeligt. Det hænger i en todelt metalarm, der gør det muligt at trække det tættere på ansigtet eller skubbe det længere væk.

Energikilden består af 4 AAA-batterier, så her slipper du for ledninger. Det betyder også at makeup spejlet kan hænges præcis hvor du ønsker det, da det ikke behøver at være i nærheden af en stikkontakt. Lyskilden er LED, som er strømbesparende og giver dig mange timers anvendelse mellem hvert batteriskift.

Detaljer:

 • Spejl diameter: 11 cm.
 • Forstørrelse: 5 gange
 • Energikilde: 4 x AAA-batterier
 • Lyskilde: LED

Beurer BS 39 – sammenklappeligt makeup spejl med lys og powerbank

Beurer BS 39. Klik på billedet og se mere.
Beurer BS 39 er det perfekte makeup spejl med lys for dig, der ofte lægger makeup på farten eller har begrænset plads. Det fylder nemlig ikke alverden, og så er der indbygget powerbank.

Forhandler Pris Tilbud Læs mere
399,00 279,00 Til butik »
359,00 319,00 Til butik »

Det kan vi lide: Beurer BS 39 er et smart lille makeup spejl med lys. Det kan klappes sammen og medbringes alle steder, så du altid kan tilse din makeup og sikre dig at den sidder som den skal. Makeup spejlet fungerer desuden som en powerbank, og kan oplade de fleste smartphones en enkelt gang. Spejlet opladet ved hjælp af et Micro USB-kabel, så her skal du ikke bekymre dig om batterier.

Om: Beurer BS 39 er et lille sammenklappeligt makeup spejl med lys. Det har en diameter på kun 9 centimeter og en højde på 1,7 centimeter, når det er klappet sammen. Dermed passer det i de fleste lommer eller små håndtasker, så det aldrig optager for meget plads. Makeup spejlet er tiltænkt dig der ofte lægger makeup på farten, har begrænset plads derhjemme eller bare ikke ønsker at have et stort makeup spejl med lys stående på bordet.

Det lille makeup spejl med lys har integreret LED lys i spejlet, som har 3 gange forstørrelse. Der er desuden et almindeligt spejl indbygget i låget. På siden af makeup spejlet kan du se batteristatus, som vises i form af 4 små dioder. Der er desuden en enkelt USB-udgang til opladning af eksempelvis smartphone, så du ikke løber tør for strøm på farten. Det indbyggede batteri har en opladningstid på cirka 4 timer. Til dette medfølger et Micro USB-kabel.

Makeup spejlets lys tændes automatisk, når det åbnes.

Detaljer:

 • Spejl diameter: 7 cm.
 • Forstørrelse: 3 gange
 • Energikilde: Batteri (genopladeligt)
 • Lyskilde: LED

This post has a rating of stars based on reviews from our users.
Rate this post
Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

2 kommentarer

 1. Der er meget dårligt lys i disse spejle. Ikke noget man kan bruge når man skal lægge makeup.

  • Thomas Svar

   Hej Mariann

   Tak for din kommentar. Er der andre spejle i samme størrelse, du kan anbefale i stedet? Eller synes du generelt at denne type spejle har dårligt lys?

   Venlig hilsen
   Thomas, Bomagasinet.dk

Skriv en kommentar