En magasinholder til gulvet er både praktisk og dekorativ. Den gør det muligt for dig at organisere dine nyeste magasiner, bøger og aviser på en pæn og overskuelig måde, samtidig med at den i sig selv tilfører hjemmet stil og charme.

Vi har håndplukket 14 flotte magasinholdere til placering på gulvet, så du kan blive inspireret.

Herman – magasinholder til gulvet med sort metalstel

Klik på billedet og se mere.

Herman-magasinholderen er designet som et metalstativ, der står på gulvet og holder en lomme af lærred. Lærredet er slidstærkt, og har flotte detaljer af messing og læder. Heri kan der ligge flere magasiner, og magasinholderen er således et perfekt valg til placering ved siden af sofaen eller lignende.

Magasinholderen er designet af Ferm Living, og passer fint ind i det moderne eller klassisk indrettede hjem. Den er desuden nem at klappe sammen og opbevare i perioder hvor den eventuelt ikke bruges, hvilket gør den til et praktisk valg i det lille hjem.

Ferm Living Herman måler 51 centimeter i højden, 33 centimeter i bredden og 31 centimeter i dybden.

Detaljer om denne væghængte magasinholder:

 • Materialer: Metal, lærred og læder
 • Mål: H51 x B33 x D31 cm.

Se pris på Herman magasinholderen hos Luxo Living

House Doctor News – magasinholder i råt design

Klik på billedet og se mere.

Denne gulv-magasinholder er det perfekte valg for dig der elsker rå indretningsstil med industrielle undertoner. House Doctor er kendt og elsker for netop dette, og denne magasinholder er selvfølgelig ingen undtagelse.

Magasinholderen fra House Doctor er fremstillet af metal og har 4 fødder, samt en holder formet af et bøjet metalgitter. Den fås i enten sort eller grå, og begge varianter kan ses ved at klikke videre til forhandleren.

I News-magasinholderen kan du lægge alt fra magasiner til bøger og aviser, men også tæpper og puder. Den måler 37 centimeter i højden, 37 centimeter i bredden og 27 centimeter i dybden.

Detaljer om denne væghængte magasinholder:

 • Materialer: Metal
 • Mål: H37 x B37 x D27 cm.

Se pris på News magasinholderen hos Luxo Living

We Magasinholder i hvidlakeret metal

Klik på billedet og se mere.

Denne simple og flotte magasinholder fås i flere forskellige størrelser og farver, men her er den vist i hvid. Den er lavet af We Design, og hedder blot We Magasinholder.

Magasinholderen er perfekt til placering på gulvet, hvor den eksempelvis kan holde de nyeste magasiner eller aviser. Placer den eksempelvis ved sofabordet eller sæt den ved brændeovnen, og brug den til opbevaring af optændingspapir. Den er nemlig velegnet til flere forskellige opbevaringsformål.

We Magasinholder er fremstillet af metal, som er pulverlakeret. Den måler 25 centimeter i højden, 33,5 centimeter i bredden og 26 centimeter i dybden.

Detaljer om denne væghængte magasinholder:

 • Materialer: Metal
 • Mål: H25 x B33,5 x D26 cm.

Se pris på We Magasinholder hos Luxo Living

Analog – stor magasinholder med perforerede metalsider

Klik på billedet og se mere.

Analog er en stilren magasinholder til gulvet. Den er designet af Normann Copenhagen, som er kendt for at designe stilrene og minimalistiske indretningsartikler der passer perfekt til den nordiske indretningsstil. Den fås i enten sort eller hvid, og du kan se begge varianter ved at klikke videre til forhandleren.

Magasinholderen er af metal og opdelt i to separate rum. På den måde kan du eksempelvis opdele i magasiner og aviser, så det ikke ser rodet ud. Hver side er desuden perforeret, så der kan ses ind til de opbevarede magasiner.

Analog-magasinholderen er perfekt til en gulvplads ved siden af sofaen, men også denne model kan bruges ved siden af brændeovnen til aflagt papirbrændsel. Den måler 38,2 centimeter i højden, 41,6 centimeter i længden og 23,5 centimeter i dybden.

Detaljer om denne væghængte magasinholder:

 • Materialer: Metal
 • Mål: H38,2 x B41,6 x D23,5 cm.

Se pris på Analog magasinholderen hos Luxo Living

Ferm Living Square – lille magasinholder til gulvet

Klik på billedet og se mere.

Den lille Square magasinholder er ikke kun oplagt til placering på gulvet, men også på et bord eller en underhylde til sofabordet. Den har et fint og simpelt design og er lavet af metal, som får den til at fremstå med et udtryk af rå simplicitet.

Magasinholderen er en del af en større serie fra Ferm Living, og den fås derfor i flere forskellige farver. Blandt andet sort og støvet grøn, som begge kan ses ved at klikke videre til forhandleren.

Ferm Living Square måler 25 centimeter i højden, 31 centimeter i bredden og 31 centimeter i dybden.

Detaljer om denne væghængte magasinholder:

 • Materialer: Metal
 • Mål: H25 x B31 x D31 cm.

Se pris på Square magasinholderen hos Luxo Living

Magazine Holder – magasinholder fra Lind DNA i læder

Klik på billedet og se mere.

Magazine Holder er fra Lind DNA, og fungerer som en smart og multifunktionel magasinholder der enten kan placeres på gulvet, på bordet eller på væggen. Magasinholderen er perfekt til den moderne indretning, og kan eksempelvis bruges til køkkenets kogebøger eller magasinerne ved sofaen.

Magasinholderen er fremstillet af akryl, men beklædt med genbrugslæder som giver den et mere rustikt udtryk der passer perfekt til den nordiske indretningsstil. Den påmonterede lædersnor lukker desuden siderne på magasinholderen, så alt kan holdes på plads.

Lind DNA Magazine Holder står fint på gulvet og fås i flere forskellige farvevariationer. Den måler 25 centimeter i højden, 31 centimeter i bredden og 11 centimeter i dybden.

Detaljer om denne væghængte magasinholder:

 • Materialer: Akryl og læder
 • Mål: H25 x B31 x D11 cm.

Se pris på Magazine Holder hos Luxo Living

Paper Organiser – magasinholder i sortbejdset træ

Klik på billedet og se mere.

Denne magasinholder er som skabt til at stå på gulvet, men på grund af dens størrelse kan den også med fordel stå på et bord eller – eksempelvis – en skænk. Magasinholderen hedder Paper Organiser og er lavet af Ferm Living, der designer en lang række spændende indretningsartikler til den moderne nordiske indretning.

Magasinholderen er lavet af birketræsfiner, som har fået en sort bejdse. Den sorte bejdse bevirker at træets struktur bibeholdes, men fremstår i flotte sorte nuancer.

Paper Organiser er det rette valg for dig der ønsker en smart opdeling af eksempelvis aviser og magasiner. Den måler 22,5 centimeter i højden, 21 centimeter i bredden og 23 centimeter i dybden.

Detaljer om denne væghængte magasinholder:

 • Materialer: Birkefiner
 • Mål: H22,5 x B21 x D23 cm.

Se pris på Paper Organiser magasinholderen hos Luxo Living

AYTM Curva – stor magasinholder i messing

Klik på billedet og se mere.

AYTM Curva er en flot og eksklusiv magasinholder til gulvet. Den fås både i messing som ses på billedet men også i sort eller sølv, så her er der god mulighed for at vælge en magasinholder der passer til netop din bolig.

Magasinholderen har i alt 3 “lommer” i forskellige størrelser, hvori du både kan opbevare magasiner, bøger og aviser. Den er ikke lavet til opbevaring af flere tunge genstande, men til gengæld vil den fremstå som en fin pyntegenstand på gulvet.

AYTM Curva er fremstillet i messing og måler 30,3 centimeter i højden, 30,3 centimeter i bredden og 40,2 centimeter i længden.

Detaljer om denne væghængte magasinholder:

 • Materialer: Messing
 • Mål: H30,3 x B40,2 x D30,3 cm.

Se pris på Curva magasinholderen hos Luxo Living

Paper Collector – klassisk magasinholder i metal

Klik på billedet og se mere.

Paper Collector er en flot og original klassiker, der blev designet tilbage i 1989 af schweizeren Willi Glaeser. Dens ikoniske design er gået igen i mange forskellige magasinholdere til gulvet, men denne er altså originalen.

Magasinholderen er fremstillet af metal, og fås i en stor eller lille størrelse. Der kan desuden tilkøbes hjul, hvis du ønsker at den nemmere skal kunne flyttes rundt.

Den lille model måler 37 x 27 x 37 centimeter, mens den store model måler 42 x 32 x 37 cm.

Detaljer om denne væghængte magasinholder:

 • Materialer: Metal
 • Mål – lille: H37 x B37 x D27 cm.
 • Mål – stor: H42 x B37 x D32 cm.

Se pris på Paper Collector magasinholderen hos Luxo Living

Magasinholder i mørkegrå filt til gulvet

Klik på billedet og se mere.

Magasinholdere i filt er perfekte til placering på gulvet, og så kan de bruges til rigtig mange forskellige formål. Bliver du eksempelvis træt af at bruge den til magasiner, kan den eksempelvis bruges til opbevaring af tørklæder og handsker i garderoben eller avispapir ved siden af brændeovnen.

Det er Zeller der står bag designet af denne magasinholder, som er lavet af mørkegråt filt. Den gør det muligt at samle flere af dine magasiner på en nem måde, så de ligger pænt i en bunke.

Magasinholderen måler 47 centimeter i højden, 36 centimeter i bredden og 22 centimeter i dybden.

Detaljer om denne væghængte magasinholder:

 • Materialer: Filt
 • Mål: H47 x B36 x D22 cm.

Se pris på magasinholderen i filt hos Fenomen

Koppa – magasinholder i lyst birketræsfiner til gulvet

Klik på billedet og se mere.

Koppa er en flot magasinholder til gulvet, udformet af birketræ som er formspænt. Det giver magasinholderen dens afrundede hjørner og håndtag, så du nemt kan flytte rundt på den.

Magasinholderen er designet for Verso Design af Tuuli Burman og Tuttu Sillanpää fra Finland, og den kan bruges til mange forskellige formål. Du kan enten vælge at lægge magasinerne ned eller stille dem op, alt efter hvad du foretrækker.

Da Koppa magasinholderen er af træ, kan den males efter eget ønske. I bunden er der desuden mørk filt.

Detaljer om denne væghængte magasinholder:

 • Materialer: Birkefiner
 • Mål: H40 x B36 x D26 cm.

Se pris på Koppa magasinholderen hos Fenomen

Rustik magasinholder i messinglook

Klik på billedet og se mere.

Denne rustikke magasinholder til gulvet har et flot rustikt messinglook. Den kan desuden klappes sammen, og er således perfekt til placering i det lille hjem.

Magasinholderen er lavet af Madame Stoltz, og dens design er yderst populært i den moderne og rustikke indretningsstil. Der er god plads til dine yndlingsmagasiner og aviser, men du kan også anvende den til andre formål efter behov.

Magasinholderen har en højde på cirka 38 centimeter, en bredde på 33 centimeter og en dybde på 29 centimeter.

Detaljer om denne væghængte magasinholder:

 • Materialer: Messing
 • Mål: H38 x B33 x D29 cm.

Se pris på magasinholderen i messinglook hos Fenomen

Magasinholder til gulvet med lille træbordplade

Klik på billedet og se mere.

Denne multifunktionelle magasinholder er perfekt for dig, der ønsker alsidige indretningsartikler med gode opbevaringsmuligheder. Har kan du opbevare flere forskellige typer magasiner, aviser og bøger, og så er der ligeledes en lille plade foroven, der gør magasinholderen velegnet som eksempelvis sidebord eller natbord.

Magasinholderen er fremstillet i metal, mens pladen foroven er af mørkt træ. Den måler 45 centimeter i højden, 35,5 centimeter i bredden og 31,5 centimeter i dybden.

Detaljer om denne væghængte magasinholder:

 • Materialer: Metal og træ
 • Mål: H45 x B35,5 x D31,5 cm.

Se pris på magasinholderen med bord hos Fenomen

Sort magasinholder i retro stil med træbund

Klik på billedet og se mere.

Hvis du er til retro stil og hyggelig charme, så kan du med fordel vælge denne magasinholder til gulvet. Den står på 4 fødder af bøjede metaltråde, og har desuden et godt og stort opbevaringsrum til dine magasiner og aviser.

Magasinholderen er konstrueret af slanke metaltråde, som er sortlakerede. Den har desuden en bund af træ, som bryder med det stringente metaldesign.

Denne magasinholder måler 30 centimeter i højden, 37 centimeter i bredden og 19 centimeter i dybden.

Detaljer om denne væghængte magasinholder:

 • Materialer: Metal og træ
 • Mål: H30 x B37 x D19 cm.

Se pris på retro magasinholderen hos Fenomen

Magasinholder til gulv – 14 flotte holdere
5 (100%) 2 votes

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar