Lysestager af træ er det perfekte valg for dig, der elsker rå og naturlige materialer. De står blandt andet rigtig godt sammen med grønne planter, og derudover passer elementer af messing og/eller sort metal også rigtig fint sammen med lysestager af træ.

I denne artikel har vi samlet af de bedste og flotteste lysestager af træ, så du kan gå på opdagelse og lade dig inspirere til køb af nyt.

Normann Copenhagen Lumberjack – lysestage af massiv ask

Se pris hos Kitchentime

Normann Copenhagen Lumberjack er en flot lysestage i et tidløst design, der passer ind i mange forskellige typer indretninger. Den står rigtig godt sammen med en lignende lysestage, men den kan også stå alene. Da den er af træ, kan den også fint kombineres med en grøn plante i vindueskarmen. Lumberjack er en forholdsvist høj og slank lysestage, som måler 16 centimeter i højden. Den er en del af en større serie, og den fås således i både større og mindre modeller af forskellige typer træ.

Materiale: Massiv ask. Mål: H16 cm.

Applicata Tulip – slank høj lysestage af egetræ

Se pris hos Kitchentime

Applicata Tulip er en meget høj og slank lysestage, som står perfekt i et hjørne af stuen eller i vindueskarmen. Den måler hele 33,5 centimeter i højden, og den er en del af en større serie lysestager. Hvis du klikker dig videre til forhandleren, kan du således se alle de forskellige kombinationsmuligheder. Lysestagen er fremstillet af massiv eg, som er en hård og tæt træsort.

Materiale: Massiv eg. Mål: H33,5 cm.

Væglysestage af træ formet som staffeli

Se pris hos Kitchentime

Hvis du er vild med industrielt design og synes det er spændende at kombinere forskellige redskaber til andre formål, er denne lysestage af træ et godt valg. Lysestagen er lavet af et staffeli, og herpå vil du faktisk kunne sætte et billede sammen med stearinlyset. Du kan selvfølgelig også bare lade stearinlyset sidde i uden billede, og det kan endda fremstå ekstra dekorativt hvis du sætter flere i en gruppe. Lysestagen fra Ernst Kirchsteiger er hele 60 centimeter høj, og lavet af massiv ask.

Materiale: Massiv ask. Mål: H60 cm.

Rustik lysestage af træ fra Madam Stoltz

Se pris hos Kitchentime

Denne fine lysestage af træ fremstår rustik, med et flot slebet mønster ned langs den runde stage. den er således oplagt til den elegant indrettede ældre bolig, hvor den vil stå pænt i såvel vindueskarmen som på et lille sidebord. Lysestagen er 15 centimeter høj, og lavet til at kunne holde et normalt kronelys.

Materiale: Træ. Mål: H15 cm.

Nuance Baldur – lille lysestage af træ

Se pris hos Imerco

Nuance Baldur er en pæn lille lysestage af træ. Den er lavet til små fyrfadslys og bloklys, da det er en multilysestage. Den står fint på en lille bakke eller som del af en dekoration, der kan stå på bordet eller i vindueskarmen. Trælysestagen fra Nuance gør ikke meget væsen af sig, så den er et godt valg for dig der ønsker hyggeligt lys i boligen uden at have store lysestager stående.

Materiale: Massiv ask. Mål: Ø9 x H9 cm.

Høj lysestage af træ fra KJ Collection

Se pris hos Kitchentime

Denne høje lysestage af træ har et flot og moderne design, der udtrykker tidløs elegance. Den er lavet af lyst træ og har en enkelt holder i toppen til kronelys. Den kan enten stå alene eller med fordel sættes sammen med andre lysestager af træ, hvis du ønsker mere lys i boligen. Lysestagen måler 20 centimeter i højden.

Materiale: Lyst træ. Mål: H20 x Ø7 cm.

Lind DNA Curve – dobbelt lysestage af træ

Se pris hos Luxo Living

Lind DNA Curve er en smuk dobbelt lysestage af træ. Den dobbelte lysestage kan dog også adskilles, hvis du hellere vil have dem stående hver for sig. Det er nemlig kun en magnet der holder lysestagen sammen til én, hvorved de nemt kan skilles ad. Lysestagen er lavet af massiv eg, og på toppen er den beklædt med brunt genbrugslæder. Lind DNA Curve-lysestagerne er en del af en større serie af borddækningsartikler, og hos forhandleren kan du blandt andet også finde dækkeservietter i samme design.

Materiale: Massiv eg og genbrugslæder. Mål: H2,5 x B10 x D8 cm.

By Wirth Bright Light – lille lysestage af træ med læderdetaljer

Se pris hos Luxo Living

By Wirth Bright Light er en smuk lille lysestage af træ. Den står på en lille rund skive af massiv eg, og den runde lysholder er ligeledes af massiv eg. Lysholderen er placeret lidt ude i den ene side, og på denne er der monteret en lille strop af kernelæder. Det er ikke kun en pæn og dekorativ detaljer, men også praktisk når lysestagen skal flyttes rundt. Lysestagen af fremstillet i Danmark.

Materiale: Massiv eg og læder.

Spring Copenhagen Caravell – karakteristisk lysestage af egetræ

Se pris hos Coop

Spring Copenhagen Caravell er en spændende lysestage af træ, som er udformet på en særlig måde. Inspiration kommer fra master og bomme på middelalderskibe, og det er Sven Erik Tonn-Petersen der har designet den. Lysestagen er af massiv eg, og der er plads til i alt 3 kronelys. Lysestagen er forholdsvist høj, og den står derfor fint på såvel spisebordet som i vindueskarmen.

Materiale: Massiv eg. Mål: H29,5 x B29,5 x D7 cm.

Neon Living High Lightz – lysestage af valnøddetræ og messing

Se pris hos Fenomen

Denne flotte High Lightz lysestage er fremstillet af en kombination af mørkt valnøddetræ og messing, hvor sidstnævnte holder lysene. Valnøddetræet er sammensat i en fin ramme, og netop valnøddetræ fremstår både rustikt og flot sammen med tændte stearinlys, på grund af de mørke trænuancer. Lysestagen står fint alene, men kan også bruges i forbindelse med andre dekorative elementer på såvel spisebordet som vindueskarmen eller hylden.

Materiale: Valnøddetræ og messing.

Lysestage fra by Brorson af røget egetræ

Se pris hos Fenomen

Denne lysestage er meget speciel. Den er nemlig fremstillet af røget egetræ, der er udskåret som en planke med 4 lysholdere. På lysestagen er der monteret 4 indsatser af messing, som står i fin kontrast til den grove træstruktur. Lysestagen kan fint indgå i en større dekoration, men den kan også sagtens stå for sig selv. Den er 33 centimeter lang, 9,5 centimeter dyb og 1,8 centimeter høj.

Materiale: Massiv eg og messing. Mål: H1,8 x B33 x D9,5 cm.

Cube of Light – lille lysestage af træ

Se pris hos Fenomen

Cube of Light er en fin lille lysestage af træ, og som navnet antyder er den designet som en terning. Den har holdere til helt små lys i samme størrelse som juletræslys, og lysestagen kan vendes alt efter om du ønsker at sætte 1, 2, 3 eller 4 lys i stagen. Indsatserne er af metal, og du kan således bruge lysestagen til mange forskellige formål. Den er lavet af røget olieret egetræ, som får den til at fremstå mørk og rustik.

Materiale: Massiv eg. Mål: H7 x B7 cm.

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar