En luftmadras er guld værd, når man har overnattende gæster eller selv overnatter i naturen. Den giver et blødt og komfortabelt underlag så du kan få en god nats søvn, og når den ikke skal bruges kan den pakkes ned til næsten ingenting.

Luftmadrasser fås i mange størrelser, og med mulighed for indbygget pumpe hvis det ønskes. I denne artikel har vi således fundet frem til nogen af de bedste, og giver dig et overblik over luftmadrasser til ethvert behov herunder.

I artiklen finder du:

 • Enkelte luftmadrasser
 • Dobbelte luftmadrasser
 • Luftmadrasser med indbygget pumpe

Enkelte luftmadrasser

En enkelt luftmadras er det perfekte valg til både børn og voksne. Den kan bruges til mange forskellige formål, deriblandt sportsstævner med overnatning, camping, gæster og meget mere. Luftmadrasser af denne type fås både som lette modeller velegnet til længere ophold i naturen, men også som mere komfortable modeller til brug indendørs.

Highlander Trek Lite – let luftmadras til vandreturen

 • Vejer kun 350 gram

Med sin lave vægt og kompakte design er Highlander Trek Lite det perfekte valg til vandreturen, hvor grejet helst skal være så let som muligt.

Forhandler Pris Tilbud Læs mere
469,00 498,00 Til butik »
599,00 599,00 Til butik »
619,00 619,00 Til butik »
649,00 688,00 Til butik »
2.488,00 2.488,00 Til butik »

Highlander Trek Lite er den perfekte luftmadras til både børn og voksne, der elsker at overnatte i det fri. Den kan bruges til flere forskellige formål, er yderst kompakt når den er foldet sammen. Den måler nemlig kun 20 x 9 centimeter i sammenfoldet format, og med en vægt helt nede på 350 gram kan det dårligt nok mærkes at den ligger i rygsækken.

Anvendelsesområder: Denne enkelte luftmadras er ideel til vandreturen, men kan lige så vel bruges til overnatningsarrangementer, hvor oppakningen ønskes så let som muligt. Den er ikke blandt de største enkelte luftmadrasser, så hvis du er højere end 180 centimeter kan det være en idé at overveje en større model.

Materialer: Highlander Trek Lite er fremstillet af 20D ripstop nylon, som er belagt med TPU indvendigt. TPU står for “thermoplastic polyurethane”, og er egentlig bare en plastikblanding bestående af silikone, gummi og plastik, der tilsammen udgør en stærk og modstandsdygtig belægning.

Specifikationer:

 • Størrelse: 178 x 45 x 3 cm.
 • Størrelse – pakket: 20 x 9 cm.
 • Materialer: 20D ripstop nylon og TPU
 • Vægt: 350 gram

Therm-a-Rest NeoAir Venture – varmeisoleret og selvoppustelig luftmadras

 • Godt køb – Outdoor Gear Lab

Therm-a-Rest Neoair Venture anbefales som et godt køb hos Outdoor Gear Lab. Det er en god og kompakt selvoppustelig luftmadras, som blandt andet anbefales til turen i det fri.

Forhandler Pris Tilbud Læs mere

Selvom Therm-a-Rest NeoAir Venture ikke hører til blandt de letteste luftmadrasser på markedet, er den alligevel tilpas let til at kunne medbringes på såvel vandreturen som i barnets rygsæk på sportslejre og lignende. Og hvad den ikke har i lethed har den til gengæld i komfortniveau, da den er 5 centimeter tyk og dermed dejligt blød. Den er desuden fremstillet i USA, og beklædt med 75D polyester udvendigt. Stoffet har desuden en børstet overflade, som ifølge testen hos Outdoor Gear Lab føles blød og behagelig at ligge på.

Anvendelsesområder: Hvis du er ude efter en god og komfortabel luftmadras, som ikke må være alt for tung, er denne model værd at overveje. Den er velegnet til turen i det fri da den giver god isolering mellem dig og underlaget, men den kan også fint pakkes i barnets rygsæk og bruges til alt fra spejderture til sportsstævner.

Luftmadrassen fås i flere størrelser, og den viste model er en størrelse medium der måler 168 x 51 centimeter. Den største model måler dog 196 x 63 centimeter, men koster så også en smule mere.

Materialer: Luftmadrassen er fremstillet af 75D polyester, som er et robust vævet materiale. Det har desuden en indvendig belægning af TPU, som er en blanding af gummi, silikone og plastik.

Specifikationer:

 • Størrelse: 168 x 51 x 5 cm. (Fås i flere størrelser – se hos forhandleren)
 • Størrelse – pakket: 23 x 11 cm.
 • Materialer: 75D polyester og TPU
 • Vægt: 530 gram

Therm-a-Rest MondoKing 3D – luksuriøs selvoppustelig luftmadras

 • Topscorer – Outdoor Gear Lab

Hvis komfort og isoleringsevne er vigtigere end luftmadrassens vægt, er Therm-a-Rest MondoKing 3D det rette valg. Den er favorit hos Outdoor Gear Lab, og har en tykkelse på hele 10 centimeter.

Forhandler Pris Tilbud Læs mere

Therm-a-Rest MondoKing 3D er en særdeles lækker selvoppustelig luftmadras, som har en tykkelse på hele 10 centimeter. Det betyder ikke kun at den er behagelig at ligge på, men også at den giver god isolering mellem dig og underlaget. Den passer fint ind i teltet, men er formentlig bedst til overnatning på en campingplads eller på destinationer hvor eksempelvis bilen, båden eller motorcyklen fungerer som transportmiddel.

Anvendelsesområder: Da luftmadrassen er både tykkere og tungere end andre modeller, er den bedst egnet til brug på en fast overnatningsplads eller på ture hvor der køres/sejles. Den er desuden ideel til overnattende gæster, og børnene kan også ligge godt og komfortabelt når de skal overnatte til diverse arrangementer. Da den er selvoppustelig kræves der ikke en pumpe, og den er derfor let at anvende.

Da isoleringsevnen er fremragende, kan den bruges udendørs i alle sæsoner.

Therm-a-King MondoKind 3D fås i flere store størrelser, fra 196 x 63 centimeter. Den er således velegnet til både børn og voksne.

Materialer:  Øverst er luftmadrassen beklædt med 50D polyester, der er vævet så det føles blødt som et fleecetæppe. Undersiden er af 50D polyester, og kernen i luftmadrassen er er af polyuretan skum. Indvendigt har luftmadrassen desuden en TPU belægning, som holder den lufttæt.

Specifikationer:

 • Størrelse: 196 x 63 x 10 cm. (Fås i flere størrelser – se hos forhandleren)
 • Størrelse – pakket: 66 x 23 cm.
 • Materialer: 50D polyester, polyuretan skum og TPU
 • Vægt: 2,5 kg.

ColeMan DuraRest – robust luftmadras med opbevaringspose

 • God til hjemmebrug

Denne luftmadras er perfekt til enkelte overnattende gæster, da liggekomforten er høj og prisen er i den fornuftige ende. Den er designet designet til at være ekstra robust, så den holder længe.

Forhandler Pris Tilbud Læs mere
399,00 399,00 Til butik »

ColeMan DuraRest er en robust enkelt luftmadras, som er designet til at være ekstra modstandsdygtig uden at vægten øges. Dens ventiler har dobbelte lukninger, og den er både blød og behagelig at ligge på. Med den tilhørende pose kan luftmadrassen nemt rulles sammen og pakkes direkte i posen, således at den nemt kan opbevares når den ikke bruges.

Anvendelsesområder: Coleman DuraRest kan anvendes til mange forskellige formål, men den er særligt velegnet til brug i hjemmet eller til camping. Den høje liggekomfort og robuste konstruktion gør den nemlig anvendelig til mange anledninger, men vægten er dog også i den høje ende.

Da luftmadrassen måler 198 x 82 centimeter, er der god plads til såvel børn og voksne.

Materialer: Coleman DuraRest er fremstillet af polyester, som indvendigt er beklædt med PVC for at opnå lufttæthed.

Specifikationer:

 • Størrelse: 198 x 82 x 22 cm.
 • Materialer: Polyester og PVC
 • Vægt: 1,3 kg.

Robens Breath 90 – let luftmadras med stort liggeareal

 • Højt komfortniveau

Robens Breath 90 er en blød og behagelig luftmadras, som kan bruges i temperaturer ned til 6 grader.

Forhandler Pris Tilbud Læs mere

Den enkelte Robens Breath 90 luftmadras er et godt valg til dig der skal overnatte både udendørs og indendørs. Den har et praktisk design der gør den velegnet til mindre telte, da fodenden skråner let indad. Det er desuden en luftmadras i en høj kvalitet, og på trods af det høje komfortniveau er vægten nede på under 1 kilo.

Anvendelsesområder: Luftmadrassen kan anvendes såvel inde som ude, og da den har en R-værdi på 1,6 kan den bruges i temperaturer ned til 6 grader. Det betyder at den er anvendelig det meste af året i Danmark, bortset fra perioder med hård kulde.

Da luftmadrassen måler 195 x 65 centimeter, kan den bruges af både børn og voksne.

Materialer: 20D ripstop polyester med indvendig TPU-belægning. Ripstop betyder, lidt forsimplet, at materialet er vævet på en måde så det ikke går i stykker af små skrammer.

Specifikationer:

 • Størrelse: 195 x 65 x 12 cm.
 • Størrelse – pakket: 26 x 12 cm.
 • Materialer: 20D polyester og TPU
 • Vægt: 930 gram

Robens Rapturous 120 – ekstra lang luftmadras

 • 200 centimeter lang

Robens Rapturous 120 er en god og lang luftmadras, som har en R-værdi på 2,8. Det betyder at den giver ekstra god isolering mod underlaget, og således kan bruges næsten hele året.

Forhandler Pris Tilbud Læs mere

Robens Rapturous 120 er en god og lang luftmadras, som er hele 200 centimeter i længden. Den måler desuden 65 centimeter i bredden, og højden på 12 centimeter giver sammen med konstruktionen en god isolering mellem dig og underlaget. Da luftmadrassen vejer små 1,03 kilo, er den et godt valg til brug i både det fri eller til ungernes forskellige overnatningsaktiviteter.

Anvendelsesområder: Luftmadrassen er anvendelig til flere forskellige formål. Deriblandt overnatning i det fri, men også til overnattende gæster i hjemmet. Ungerne kan også have glæde af den til forskellige arrangementer, der varer mere end en dag.

Da luftmadrassen måler 200 x 65 centimeter, kan den bruges af både voksne og børn. Den kræver dog manuel oppustning, så man skal kunne betjene en pumpe for at bruge den.

Materialer: Robens Rapturous 120 er beklædt udvendigt med 30D polyester, som er børstet for at give en blødere fornemmelse. Indvendigt er den desuden TPU belagt.

Specifikationer:

 • Størrelse: 200 x 65 x 12 cm.
 • Størrelse – pakket: 27 x 13 cm.
 • Materialer: 30D polyester og TPU
 • Vægt: 1,03 kg.

Fatboy Lamzac L – blød luftmadras til eftermiddagshvilet

Denne luftmadras er ikke specifikt lavet til brug ved overnatning, men kan derimod bruges som hvile- og liggestol i løbet af dagen. Den måler 195 x 112 centimeter, og fyldes med luft på få sekunder.

Forhandler Pris Tilbud Læs mere
659,00 659,00 Til butik »

Fatboy Lamzac L er én ud af mange nyskabende luftmadrasser og -stole, der så dagens lys for blot få år siden. Luftmadrassen åbnes helt op bagtil, hvorefter du fylder den med luft som var den en pose, og så ruller du blot åbningen sammen og låser den. Det er samme princip som på drysacks, der ligeledes er lavet med store åbninger der slutter helt tæt. Luftmadrassen er en sjov tilføjelse til både campingpladsen, terrassen eller loungeområdet, hvor der ønskes en hyggelig og afslappet atmosfære.

Anvendelsesområder: Fatboy Lamzac L er ikke en luftmadras i traditionel forstand, men nærmere en oppustelig hvilestol. Den er vandtæt og kan derfor bruges til mange formål, deriblandt indendørs og udendørs placeringer. Fatboy kalder den selv for en lænestol, men den har dog nærmere form som en luftmadras.

En bæreevne på op til 200 kilo betyder at både børn og voksne kan ligge på den.

Materialer: Fatboy Lamzac L er fremstillet af ripstop nylon, og derudover må vi formode at den er belagt med en form for TPU indvendigt for at kunne holde sig tæt.

Specifikationer:

 • Størrelse: 195 x 112 x 55 cm.
 • Materialer: Ripstop nylon
 • Vægt: 1,3 kg.

Dobbelte luftmadrasser

En dobbelt luftmadras er perfekt til overnattende gæster, uanset om de er store eller små. Børn og voksne elsker at have masser af plads at sove på, og en dobbelt luftmadras er således et perfekt valg til familien der tit får enten én eller flere gæster på besøg mere end én dag ad gangen.

Coleman DuraRest – robust dobbelt luftmadras

 • God til hjemmebrug

Denne dobbelte luftmadras er et ideelt valg til hjemmebrug. Den er dog også robust nok til at kunne bruges ude, eksempelvis i et villatelt på en campingplads.

Forhandler Pris Tilbud Læs mere
582,00 582,00 Til butik »

Coleman DuraRest er, som navnet antyder, en ekstra robust luftmadras med mange nyttige funktioner. Den er delt op i 40 indvendige “lommer” som stabiliserer den, og det giver en god liggekomfort. Med en størrelse på 198 x 137 centimeter er den et godt valg til 1-2 personer.

Anvendelsesområder: Denne dobbelte luftmadras er ideel til overnatning indendørs, men kan også bruges på campingpladsen. Den kan benyttes når ungerne har overnattende venner på besøg, eller hvis 1-2 familiemedlemmer overnatter hos dig.

Læs også: Her er de bedste villatelte

Materialer: Coleman DuraRest er fremstillet af polyester, som indvendigt er beklædt med PVC for at opnå lufttæthed.

Specifikationer:

 • Størrelse: 198 x 137 x 22 cm.
 • Materialer: Polyester og PVC
 • Vægt: 2,2 kg.

Outwell Flock Excellent King – god dobbelt luftmadras med velour

 • Højt komfortniveau

Outwell Flock Excellent King måler 200 x 150 centimeter, og den er 30 centimeter høj. Den har fast kant hele vejen rundt, og er således ekstra stabil.

Forhandler Pris Tilbud Læs mere
388,00 388,00 Til butik »
699,00 699,00 Til butik »

Denne luftmadras er et rigtig godt valg til brug i det store villatelt eller til overnattende gæster. Komfortniveauet er særdeles højt, og med en størrelse på 200 x 150 x 30 centimeter er den god at ligge i. Læg dertil at den er beklædt med velour, og så har du en rigtig god luftmadras til både små og store.

Anvendelsesområder: Outwell Flock Excellent King er som udgangspunkt bedst egnet til brug indendørs, men kan også anvendes i et større villatelt på campingpladsen. Da vægte er på 5 kilo er den ikke egnet til brug på vandreturen, og den er således også bedst egnet til destinationer hvor eksempelvis en bil eller båd indgår som transportmiddel.

Materialer: Luftmadrassen er beklædt med velour på toppen, og selve luftmadrassen er af PVC.

Specifikationer:

 • Størrelse: 200 x 150 x 30 cm.
 • Materialer: Velour og PVC
 • Vægt: 5 kg.

Coleman Maxi Comfort Raised King – stor dobbelt luftmadras med højt komfortniveau

Coleman Maxi Comfort Raised King er en stor og lækker luftmadras, som bedst egner sig til indendørs brug. Den er perfekt til overnattende gæster, og stor nok til 2 personer.

Forhandler Pris Tilbud Læs mere
589,00 589,00 Til butik »

Hvis komfortniveauet er vigtigere end vægten, er Coleman Maxi Comfort Raised King et særdeles godt valg. Luftmadrassen er større end en klassisk halvandenmandsseng, og da den er betrukket med blød polyester vil den føles blød at ligge på. Den er desuden hele 46 centimeter høj, og de indvendige kamre sørger sammen med kanten for at den føles god og stabil at ligge på.

Anvendelsesområder: Som ekstra gæsteseng, der kan bruges af op til 2 voksne personer samtidig. Vægtkapaciteten er på 295 kilo, og anvendelsesformålene er således mange. Den er også velegnet til børns overnattende legekammerater, eller til den lange campingferie.

Materialer: Coleman Maxi Comfort Raised King er fremstillet af PVC, som er beklædt med polyester på toppen. Polyesteren er børstet, således at den føles blød.

Specifikationer:

 • Størrelse: 198 x 152 x 46 cm.
 • Materialer: PVC og polyester
 • Vægt: 7 kg.

Coleman Maxi Comfort – billig dobbelt luftmadras

Denne luftmadras er et fornuftigt valg for dig, der ønsker en billig model med et godt komfortniveau. Den er opdelt i flere kamre der sikrer en bedre stabilitet, og den har samme størrelse som en halvandenmandsseng.

Forhandler Pris Tilbud Læs mere
279,00 279,00 Til butik »

Coleman Maxi Comfort er designet til 2 personer, da den er opdelt i 2 sektioner. Den er ikke selvoppustelig eller noget, men til gengæld er den billig og optager ikke meget plads i sammenpakket tilstand. Således er den et godt valg til husstanden, der ofte har overnattende gæster og/eller tager på weekendture i telt.

Anvendelsesområder: Luftmadrassen er velegnet til brug indendørs, til overnattende gæster eller til udflugten der går til en campingplads. Den er designet med flere luftkamre således at 2 personer kan ligge behageligt, og da den måler 198 x 137 centimeter kan den benyttes af både voksne og børn.

Materialer: Coleman Maxi Comfort er beklædt med polyester og lavet af PVC.

Specifikationer:

 • Størrelse: 198 x 137 x 22 cm.
 • Materialer: PVC og polyester
 • Vægt: 3,8 kg.

Luftmadrasser med indbygget pumpe

En luftmadras med indbygget pumpe tilfører et ekstra lag af komfort og brugervenlighed, da du ikke behøver at have en pumpe ved siden af.

Den indbyggede pumpe er enten drevet manuelt eller med en elektrisk motor, der gør det nemt og enkelt at puste luftmadrassen op.

Snugpak Air Mat – let luftmadras med indbygget fodpumpe

 • Meget let – kun 630 gram

Snugpak Air Mat er en særdeles let og lækker luftmadras, som endda har indbygget fodpumpe. Det betyder at du ikke skal medbringe en pumpe selv, og du opnår desuden en bedre nattesøvn.

Forhandler Pris Tilbud Læs mere

Med Snugpak Air Mat skal du ikke bekymre dig om du har husket en luftpumpe, da denne er indbygget i luftmadrassen. Den sidder nede i fodenden og betjenes enten med hånden eller foden, således at luftmadrassen nemt pustes op. Da luftmadrassen kun vejer 630 gram og fylder 28 x 12 centimeter i sammenpakket tilstand, er den et ideelt valg til dig der tager på vandretur eller bare ønsker en let oppakning.

Anvendelsesområder: God til vandreturen, cykelturen eller andre udflugter, hvor der er behov for at have en så let oppakning som muligt. Du behøver dog ikke at gå på kompromis med komfortniveauet med denne luftmadras, da den er 5 centimeter tyk og derfor giver god støtte til kroppen på alle underlag. Snugpak Air Mat er ligeledes velegnet til overnattende gæster, samt børns arrangementer i sportsklubber, fritidsordninger og lignende.

Materialer: Luftmadrassen er beklædt med polyester udvendigt, men indvendigt er vi ikke helt sikre da det ikke figurerer på deres hjemmeside.

Specifikationer:

 • Størrelse: 183 x 62 x 5 cm.
 • Materialer: Polyester
 • Vægt: 630 gram

Highlander Trail – luftmadras på 450 gram med pumpe

 • Meget let – kun 450 gram

Higlander Trail er en af de letteste luftmadrasser i denne størrelse, og samtidig har den indbygget pumpe således at den nemt kan pustes op. Den er således et rigtig godt valg til både vandreturen og børnenes arrangementer.

Forhandler Pris Tilbud Læs mere
429,00 458,00 Til butik »

Med Highlander Trail kan du få en særdeles let oppakning, da den kun vejer 450 gram og endda kommer med indbygget pumpe. Luftmadrassen er således et ideelt valg for dig der ofte overnatter i det fri, men den er også velegnet til børn der ofte overnatter ude eller har overnattende legekammerater.

Anvendelsesområder: Highlander Trail er velegnet til vandreturen, cykelturen eller lignende, hvor der kræves en særdeles let oppakning. Børn kan også nemt have den med i rygsækken, da den kun fylder 26 x 10 centimeter i sammenpakket tilstand.

Da den måler 185 x 50 centimeter kan den bruges af både børn og voksne, og med en tykkelse på 7 centimeter er komfortniveauet på et højt niveau.

Materialer: Luftmadrassen er fremstillet af 210T nylon, som er belagt med TPU indvendigt for at gøre kammeret helt lufttæt.

Specifikationer:

 • Størrelse: 185 x 50 x 7 cm.
 • Materialer: 210T nylon og TPU
 • Vægt: 450 gram

Highlander Explorer – let luftmadras med højt komfortniveau

 • 14 centimeter høj
 • Vægt kun 800 gram

Highlander Explorer er både let og komfortabel, hvilket gør den til et oplagt valg til turen i det fri.

Forhandler Pris Tilbud Læs mere
749,00 749,00 Til butik »

Highlander Explorer har et højere niveau af komfort end lettere luftmadrasser, og samtidig har den indbygget pumpe. Den er således nem at medbringe overalt, og du skal ikke bekymre dig om at huske en pumpe. Da den er hele 14 centimeter tyk har du desuden et højt komfortniveau på alle underlag, og alligevel vejer den kun 800 gram.

Anvendelsesområder: Luftmadrassen er ideel til vandreture med kortere distancer, og derudover er den oplagt til camping i mindre telte. Den er nemlig udformet således at den er pladsbesparende, og i sammenpakket tilstand måler den kun 34 x 14 centimeter. Den er desuden god til børnenes udflugter og arrangementer, samt til overnattende gæster.

Materialer: Luftmadrassen er beklædt med 75D ripstop polyester, og har en indvendig belægning af TPU.

Specifikationer:

 • Størrelse: 185 x 60 x 16 cm.
 • Materialer: 75D ripstop polyester og TPU
 • Vægt: 800 gram

Bestway Tritech – stor luftmadras med elektrisk pumpe

 • God til indendørs brug
 • 230 Volt pumpe

Der findes næppe en bedre løsning til hjemmet end denne luftmadras, som pustes op ved hjælp af den indbyggede motoriserede pumpe. Liggearealet er desuden på hele 203 x 152 centimeter.

Forhandler Pris Tilbud Læs mere
699,00 699,00 Til butik »

Med Bestway Tritech får du en stor dobbelt luftmadras med indbygget pumpe, som passer perfekt til 2 personer. Den tager cirka 4,5 minutter at pumpe helt op, og den er således ideel til overnattende gæster. Med 3-lags konstruktionen er den desuden dejligt stabil, og toppen er beklædt med et lag skum der giver et øget komfortniveau.

Anvendelsesområder: Bestway Tritech er ideel til hjemmebrug, da den har en indbygget pumpe der muliggør hurtig oppumpning. Med en størrelse på 203 x 152 centimeter er den desuden ideel til 2 personer, eller til flere overnattende børn.

Materialer: Luftmadrassen er beklædt med vinyl, og har et blødt lag skum på toppen. Vi ved ikke hvad den er beklædt med indvendigt, da det ikke figurerer nogen steder.

Specifikationer:

 • Størrelse: 203 x 152 x 46 cm.
 • Materialer: Skum og vinyl

Bestway Comfort Cell Sleep – god stor luftmadras med indbygget pumpe

 • God til indendørs brug
 • 240 Volt pumpe

Bestway Comfort Cell Sleep er en god og komfortabel luftmadras, som har en perfekt størrelse til 2 personer. Den indbyggede pumpe sluttes blot til stikkontakten, og så pumpes den op på 3,5 minutter.

Forhandler Pris Tilbud Læs mere
499,00 499,00 Til butik »

Hvis du ønsker en god og billig luftmadras med indbygget pumpe til 2 personer, er Bestway Comfort Cell Sleep et oplagt valg. Den vejer desuden 7,4 kilo, og har indbygget pumpe. Den har en blød soveflade, samt 3 kamre der giver øget stabilitet.

Anvendelsesområder: Med indbygget elektrisk pumpe og en god størrelse er denne dobbelte luftmadras ideel til brug i hjemmet. Den har plads til 2 voksne personer, men er derudover også et ideelt valg til overnattende børn.

Materialer: Vi har ikke fundet mange informationer om materialerne i denne luftmadras, udover at den er beklædt med vinyl over alle overflader.

Specifikationer:

 • Størrelse: 203 x 152 x 43 cm.
 • Materialer: Vinyl
 • Vægt: 7,4 kg.

Denne side er anmeldt af: Jens N. Nilsson Rating 10/10

This post has a rating of NAN stars based on 0 reviews from our users.
Rate this post
Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar