Med en loungestol får du mulighed for at indrette et hyggeligt og eksklusivt loungeområde i hjemmet. Stolene ser godt ud og skaber den helt rette stemning, med plads til både afslapning og fordybning.

Vi har håndplukket 21 af de bedste og flotteste loungestole til denne artikel. Se dem alle herunder og bliv inspireret:

Spencer – loungestol i sort kunstlæder


Spencer er en flot og stilren loungestol, som er polstret og betrækket med sort kunstlæder.

Kunstlæder har den fordel at det er nemmere at holde end ægte læder, da det kan holdes rent med en fugtig klud og ikke kræver anden form for pleje. Kunstlæder er dog ikke så holdbart som ægte læder, men til gengæld er prisen også markant lavere.

Loungestolen i Spencer serien fås også med cognacfarvet kunstlæder, hvis man ønsker at indrette loungeområdet med varmere farvenuancer. Den sorte model fremstår til gengæld elegant og stilren, hvorved den passer fint ind i mange indretningsstile.

Spencer loungestolen står på en drejefod af metal, så du dermed nemt kan dreje stolen og flytte fokus til forskellige områder i rummet.

 • Drejefod af metal
 • Betrukket med kunstlæder

Se pris på Spencer loungestolen hos ILVA

Menu WM String – loungestol i slankt wire design


Menu WM String er en loungestol i et råt og industrielt design, der både kan stå ude eller inde.

Den er opbygget af bukkede metalrør med wires monteret som et gitter, der fungerer som sæde og ryglæn. Dermed er loungestolen i sig selv både simpel og stilren, men med et særdeles råt udtryk der passer perfekt til den moderne nordiske indretning med stramme linjer og rå undertoner.

Loungestolen er tegnet af Studio WM, som holder til i Holland og består af Wendy Legro og Maarten Collignon. Den kan med fordel kombineres med et lammeskind eller et par bløde hynder, således at siddekomforten øges.

WM String er en del af en møbelserie, der består af loungestole og spisebordsstole i hvid- eller sortlakeret metal.

 • Fremstillet metal
 • Kan stå ude eller inde

Se pris på WM String loungestolen hos luxoliving.dk

Mundo – Loungestol til brug inden- og udendørs


Mundo – Loungestol til brug inden- og udendørsBloomingvilles loungestol Mundo er et godt bud på en loungestol i et stilet og elegant design, men stadig indbyder til hygge. Stolen er fremstillet af stål og polyester. Materialer der kun kræver let vedligeholdelse. 

Loungestolen får noget elegance fra sine sorte, slanke stålben, der giver et let look. Selve sædet og ryglænet fremstår i et mørkt, flettet look, som giver et komfortabelt udtryk. Sammen med de to hynder i en lysere farve skaber det en hyggelig stol, der stadig udstråler stil.

Desuden er det muligt at anvende Mundo loungestolen som udendørs stol på terrassen. På den måde kan man faktisk skabe et multifunktionelt møbel, som måske står udenfor til foråret og sommeren eller efter behov, og som kan rykkes ind i varmen og give en ekstra hyggekrog over efteråret og vinteren.

 • Kan anvendes både inde og ude
 • Kan kombineres med sofa i samme design

Se pris på Mundo loungestolen hos TrendyLiving

&tradition Pavilion AV5 – loungestol med sæde og ryg i formspændt træ


Pavilion loungestolen er designet ud fra ønsket om at forbinde den tidlige modernisme med den nye modernisme, hvilket ses i de lette runde former hvor bøjede stålrør er forenet med formspændt træ.

Da formerne er bløde, lette og runde, skabes der et flot moderne helhedsudtryk der gør loungestolen velegnet til placering i mange forskellige rum. Den kan både stå for sig selv eller i mindre grupper i loungeområdet, alt efter hvordan dit behov er.

Loungestolen er designet af Anderssen og Voll for danske &tradition, og den er en del af en serie tiltænkt Langelinie Pavillon. Den fås således i flere forskellige farvenuancer, og der findes ligeledes spisebordsstole i serien.

 • Stel af slanke bøjede stålrør
 • Sæde og ryglæn af formspændt finér

Se pris på Pavilion AV5 loungestolen hos luxoliving.dk

Savstol – eksklusiv loungestol fra Skovshoved Møbelfabrik


Savstolen er en eksklusiv loungestol i et sofistikeret design, der muliggør hurtig og ubesværet samling.

Loungestolen leveres således i en lærredspose, hvilket betyder at den også nemt kan transporteres eller opbevares når den ikke bruges.

Som del af det sofistikerede design ses en spændemekanisme ved de forreste ben, som spænder ryglænet op og holder konstruktionen på plads. Det er en simpel men alligevel smart anordning, der overflødiggør permanent hæftelse af de forskellige materialer.

Savstolen er skabt af Skovshoved Møbelfabrik, og den er fremstillet af bøg som er malet brunt med et betræk af sort indfarvet hørlærred og sisalreb. Den fås også i en lys udgave, som kan ses ved at klikke videre til forhandleren på linket herunder.

 • Stel af bøgetræ
 • Sæde og ryglæn af hørlærred

Se pris på Savstol loungestolen hos (AFP: Error loading reseller from price table)

Ferm Living Herman – loungestol med metalstel og formspændt egefinér


Ferm Living Herman er en flot og moderne loungestol, der har et minimalistisk design.

Stolen har en konstruktion af tynde metalrør, der er bøjet og formet i bløde linjer. Sædet og ryglænet er af formspændt egefinér, som er let afrundet for at øge siddekomforten bedst muligt.

Loungestolen fra Ferm Living er perfekt til den moderne og minimalistiske indretning, og den kan med fordel kombineres med en hynde eller et lammeskind.

 • Stel af tynde metalrør
 • Sæde og ryglæn i formspændt egefinér

Se pris på Herman loungestolen hos luxoliving.dk

House Doctor Woodie – loungestol i massiv teak


På billedet kan det ses hvordan to af disse unikke loungestole kan kombineres og laves til en bænk. Men loungestolen kan også benyttes enkeltvis.

Woodie Teak loungestolen er, som navnet antyder, fremstillet i massiv teak, som er en af de mest hårdføre træsorter vi har på kloden. Fibrene i træet er helt fine og indeholder store mængder naturlig olie, så træet kræver ikke behandling løbende. Teaktræ får dog med tiden en flot grå patinering, såfremt det ikke behandles med olie.

House Doctor loungestolen kan naturligvis bruges både inde og ude, og vil se rigtig flot ud i en rustikt indrettet bolig, hvor der ønskes charme og hyggelig atmosfære.

 • Robust loungestol i massiv teak
 • Også velegnet til udendørs brug

Se pris på Woodie loungestolen hos luxoliving.dk

House Doctor Retro – loungestol af naturflet med stålstel


housedoctor-retro-loungestolDen smukke Retro loungestol fra House Doctor er fremstillet i et smukt naturligt flet, der vil få en flot patina med tiden. Selve stellet er slankt og fremstillet i sortlakeret stål.

Det enkle og rå design passer godt ind i den naturlige og skandinaviske indretningsstil, hvor der er fokus på råmaterialer og kvalitet frem for kvantitet. Retro loungestolen passer perfekt til kaminen eller pejsen, men den vil også tage sig flot ud i et hyggehjørne med en pyntepude, en plaid og en gulvlampe.

 • Loungestol af naturflet og stål
 • Naturflet får med tiden en flot patina

Se pris på Retro loungestolen hos luxoliving.dk

Muuto Visu – simpel loungestol af formspændt egetræ


Muuto-Visu-Loungestol

Den utroligt lækre loungestol fra Muuto er både moderne og klassisk i dens fremtoning. De brede og runde former gør at den er rar at sidde i, samtidig med at den passer godt ind i selv store åbne rum.

Visu loungestolen findes i rigtig mange varianter og er fremstillet af formspændt eg, hvilket giver de runde og bløde former. Den findes desuden også med tekstilbetræk eller et sort- eller cognac-farvet læderbetræk.

 • Loungestol af formspændt eg
 • Siddehøjde 37 cm
 • Vælg mellem 14 varianter

Se pris på Visu loungestolen hos luxoliving.dk

Normann Copenhagen Era – nordisk inspireret loungestol


Normann-Era-Loungestol-Lav-RygDenne loungestol er designet af Simon Legald for Normann Copenhagen. Dens indbydende kurver fremstår bløde og luftige, men også med skarpe linjer langs kanterne.

Era-kollektionen består blandt andet af loungestole med høj og lav ryg, og materialer i flere forskellige farver og typer. Stellet er lavet af massiv egetræ, og benene fremstår naturlige og let skråtstillede. Puden er lavet i formstøbt skum, og sammen med den bløde polstring giver den god siddekomfort.

 • Betræk i flere farver og materialer
 • Ben i massiv egetræ

Se pris på Era-loungestolen hos luxoliving.dk

J82 – loungestol designet af Jørgen Bækmark


J82 er en del af en eksklusiv serie af loungestole tegnet i 1960’erne af den eneste nulevende designer fra FDB’s oprindelige tegnestue, Jørgen Bækmark. Den er for mange et ikon på dansk design, og rigtig mange har sandsynligvis stiftet bekendtskab med Jørgen Bækmark og hans kreationer.

Loungestolen er lavet af bøg, som i dette tilfælde er sortlakeret. Den findes dog også i matlakeret egetræ, og fælles for alle modeller er at sædet er lavet i naturflet i tilsvarende farve.

Til J82-loungestolen findes desuden J83-skamlen, som kan stå sammen med loungestolen for bedre siddekomfort.

 • Fremstillet af massiv bøg og naturflet
 • Fås i 3 varianter og kan kombineres med J83-skammel

Se pris på J82 loungestolen hos Coop

House Doctor Cuun – loungestol i rattan med slankt metalstel


House Doctor Cuun har en flot “skalform”, der omkranser personen som sidder i den. Den fremstår i et naturligt og rustikt design, der passer perfekt ind i den moderne nordiske indretning.

Loungestolen fra House Doctor er lavet af naturligt rattan, som er flettet på et stel af metal. Benene fremstår slanke og lette, og i det hele taget sætter denne loungestol kun et minimalt aftryk på rummets indretning.

Cuun loungestolen kan med fordel stå i et lille hyggehjørne eller i forbindelse med sofagruppen. Ønsker du lidt ekstra komfort, kan du købe en siddehynde og et par pyntepuder. Der kan også kombineres med en fodskammel eller puf hvis du ønsker højere siddekomfort.

 • Fremstillet af rattan og metal
 • Kan med fordel kombineres med et skind, en pyntepude og fodskammel

Se pris på House Doctor Cuun loungestolen hos luxoliving.dk

House Doctor Kawa – rustik loungestol i rattan og metal


house-doctor-kawa-loungestol

Kawa-loungestolen har et flot og meget råt udseende, der kommer til udtryk i materialerne, som består af rattan monteret på et metalstel. Kombinationen af mørk og lys rattan giver et flot spil i kontrasterne, og du kan med fordel købe et par pyntepuder til denne loungestol eller lade den stå alene hvis du ønsker et råt udtryk.

Loungestolen er lavet af House Doctor, som generelt har fokus på den rå og rustikke stil, der træder frem i alle deres kollektioner.

 • Loungestol i lys/mørk rattan og metal
 • Siddehøjde på 28 cm.

Se pris på House Doctor Kawa loungestolen hos Unoliving

RETROit Cobana – loungestol til udendørs brug


sackit-retroit-cobana-loungestol

RETROit Cobana er loungestolen til dig, der ønsker at bruge den både inde og ude. Dens design er både let og robust på samme tid, da den er fyldt med giftfri EPS kugler.

Loungestolen laves af SACKit, og den er særdeles velegnet til brug i både stuen, på terrassen eller direkte på græsplænen under dit yndlingstræ. Her kan du læne dig tilbage med den bærbare computer, en god bog eller blot en kop kaffe, og stolen former sig præcist efter din krop.

RETROit Cobana er desuden vandafvisende og dermed nem at holde ren, hvilket er nyttigt hvis der er små børn i familien. Den fås i 9 forskellige farver.

 • Loungestol fyldt med EPS kugler
 • Kan bruges inde og ude
 • Fås i 9 farver

Se pris på RETROit Cobana loungestolen hos Byghjemme.dk

Suru – loungestol fra FDB Møbler med egetræsben


suru-loungestol

Suru er japansk og betyder “igennem”. Navnet referer til loungestolens smukke design, hvor rygstykket går igennem sædet. Den er designet af Carina Maria, og det er ikke kun navnet der er japansk-inspireret. Formen på stolen er nemlig også hentet fra Japan og japanernes tilgang til møblers form og funktion. Stolen er både åben og omfavnende i dens design, og den passer således perfekt ind i den rummelige entré, hyggehjørnet eller som supplement omkring sofabordet.

Loungestolen har et stel af massiv eg og er betrukket med tekstil i to forskellige farver. Stolen fås i 3 forskellige farvevarianter, og du kan se dem alle hos forhandleren.

 • Japansk inspireret design
 • Stel i massiv eg
 • Fås i 3 farver

Se pris på Suru loungestolen hos Coop

Madrid – sort loungestol i læder med forkromet metalstel


Madrid-Loungestol

Madrid-loungestolen er en eksklusivt udseende stol, som passer godt ind i den moderne indretning. Den har et stel i forkromet metal, og så er sæde samt ryglæn beklædt med sort læder.

Den sorte læderloungestol er velegnet til placering i pejsestuen, på et repos eller i et stort og eksklusivt indrettet soveværelse. Dens tidløse design kan kombineres med mange forskellige møbler, og så fås den også i antikt læder og hvidt læder.

Du kan se alle tre modeller hos forhandleren, hvor der er billeder af dem alle.

 • Beklædt i bonded læder
 • Stel i forkromet metal

Se pris på Madrid loungestolen hos Boboonline

House Doctor Klever – sort loungestol i simpelt design


House Doctor Klever er en flot og moderne loungestol i sort design. Den fremstår både simpel og elegant med en rå undertone, som skyldes den ru overflade og de synlige sammensvejsninger i stellet.

Klever loungestolen er perfekt til den moderne nordiske indretning, men den passer også fint i den ældre lejlighed eller villa med klassisk og tidløs retning.

Loungestolen er som skabt til at stå alene i et lille eksklusivt hjørne, men den kan lige så vel stå sammen med sofaarrangementet ved sofabordet.

 • Fremstillet af stål og stof
 • Kan med fordel kombineres med en pyntepude og fodskammel

Se pris på House Doctor Klever loungestolen hos KitchenTime

Hay Hee – minimalistisk  loungestol i stål


Hay-Hee-LoungestolDen unikke loungestol fra Hay fremstår slank i pulverlakeret stålskelet. Siddefladen og ryggen er konstrueret med riller, som giver loungestolen et særligt luftigt udtryk.

Loungestolen fra Hay kan placeres både inde og ude, og passer godt ind i mere trange rum, hvor indretningen er simpel og ligetil. Den tager sig flot ud i kombination med plaider eller pyntepuder, ligesom et lammeskind vil se rigtig fint ud hvis det hviler over siddefladen.

Hay – Hee Loungestolen findes i 7 forskellige farver og er ekstra dyb og komfortabel at sidde i.

 • Fremstillet i pulverlakeret stål
 • Fås i 7 farver
 • Designet af Hay

Se pris på Hee loungestolen hos Trendbazaar DK

Verner Panton Bachelor – relancering af 50’er loungestol


Designeren Verner Panton står bag mange ikoniske designmøbler og havde blandt andet sin storhedstid i 50’erne, hvor hans designartikler til hjemmet var yderst populære.

De meget efterspurgte møbler er nu blevet relanceret af Montana, hvilket blandt andet tæller Bachelor loungestolen, som fås i fire forskellige farver og oprindeligt er designet for 60 år siden – i 1955. Bachelor loungestolen kan både bruges ude og inde, og består af to buede rør, som holdes på plads af tre rør på langs. En tekstil-siddekøje med pude udgør siddefladen, og loungestolen vil tage sig godt ud i det moderne og enkle hjem.

 • Design af Verner Panton
 • Loungestol af metalrør og tekstil-siddekøje
 • Fås i 4 varianter

Se pris på Bachelor loungestolen hos Livingshop.dk

Pato 4372 – tidløs loungestol fra Fredericia Furniture


Pato 4372 er en flot stilren loungestol med et eksklusivt finish. Den fremstår let med de slanke sorte metalben og det simple udtryk, der dog ikke må undervurderes. Loungestolen har nemlig en god siddekomfort, da sæde og ryglæn er formet så du sidder optimalt.

Bag denne loungestol står duoen Welling / Ludvik, og den er designet i 2016. Den kunne dog lige så velvære designet for 50 år siden, da designet fremstår smukt og tidløst. Det er således en god fremtidsinvestering, hvis du ønsker en klassisk og tidløs indretning med moderne elementer indimellem.

Loungestolen fås i mange forskellige farver, og benene kan fås i enten sort, krom eller matkrom. Den ordreproduceres, og således kan der vælges imellem rigtig mange farver på betrækket.

 • Fremstillet af metalog stof.
 • Kan med fordel kombineres med et skind eller pyntepude

Se pris på Pato 4372 loungestolen hos Livingshop.dk

Spän – loungestol med stofbetræk og trækonstruktion


Spän loungestolen har et klassisk og tidløst design, med et flot finish og fine materialer fra top til bund.

Loungestolen er bygget op om et stel af sæbehandlet egetræ, hvorpå et polstret sæde og ryglæn er monteret. Sæde og ryglæn er betrukket med stof, men fås også i en variant med sort læder.

Spän stolen indgår i en serie af loungestole, som fås i forskellige farver. Du kan således vælge imellem den lyse model der ses på billedet, en mørk model med sort stel og mørkegråt stofbetræk, eller en eksklusiv model med sort læder.

Stellet på Spän stolen har ingen synlige samlinger, og den fremstår således fuldendt og sofistikeret. Den er perfekt til den moderne nordiske indretningsstil, hvor simplicitet og rustik charme typisk går hånd i hånd.

 • Fremstillet af massiv eg
 • Vælg mellem læder eller stofbetræk
 • Findes i flere farver

 

Denne side er anmeldt af: Torben C. Simonsen 10/10

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar