Lounge havemøbler er populære som aldrig før og med god grund. Siddekomforten er nemlig rigtig god, så du kan slappe af og nyde de lune aftener i ro og mag med lidt snacks og noget at drikke.

I denne artikel har vi kigget nærmere på udvalget og fundet frem til vores 22 favoritter – fra hele loungesæt til sækkestole i vejrbestandige materialer. Se dem herunder:

House Doctor Woodie – lounge havemøbler i teak træ

Klik på billedet og se prisen.

Hvis du elsker teak træ og dets varme farve, så er House Doctor Woodie et godt valg. Designet er råt og rustikt, hvilket kendetegner den danske designer-trio bag et af nyere tids mest efterspurgte brands til indretning af hjemmet. Stolen kan bruges enkeltvis eller stykkes sammen med flere stole for at få en bænk med flere siddepladser.

House Doctor appellerer med deres rå og industrielle design til hjemmet bestående af rå betonvægge og trægulve i sofistikeret harmoni. Det skal nemlig helst være en smule utraditionelt, uhøjtideligt og spændende – det er hele mantraet bag House Doctors kollektion af møbler, der til tider minder mere om fabriksindretning end egentlige siddegenstande. Men den er god nok – House Doctor har formået at skabe nogle møbler, som giver mulighed for helt nye stilarter og en spændende indretning, der ikke er alt for selvhøjtidelig.

I Woodie-serien findes en loungestol og et havebord, der begge er fremstillet af ren teaktræ – uden så meget pjat. Der er fokus på det enkelte materiale, som fremstår råt for usødet med dets naturlige struktur og unikke udseende. Det giver desuden gode muligheder for at kombinere Woodie-stolen med andre lounge havemøbler.

Teaktræ er en af de mest robuste træsorter vi kan komme i nærheden af. Det mærkes først og fremmest på den høje vægt, men også på den nærmest bløde overflade, hvor træets fibre er så tætte at de nærmest ikke kan mærkes. Det er de tætte fibre og den rige mængde naturlige træolie, der gør teaktræ til en af de mest holdbare træsorter. Du skal således ikke tænke på regelmæssig vedligeholdelse, men du kan med fordel give træet en let omgang med finkornet sandpapir og lidt træolie – så bibeholder det den smukke varme farve.

Detaljer:

 • Velegnet til: 1-2 personer
 • Materialer: Massiv teak
 • Farver: Teak
 • Vedligeholdelse: Rengøring med fugtig klud, regelmæssig behandling med lidt træolie

Se pris på House Doctor Woodie loungestol hos Luxo Living

Menu WM String – rustikt lounge havemøbel i sort metal

Klik på billedet og se prisen.

Er du vild med det rustikke og industrielle udtryk, så er dette lounge havemøbel det rette valg. Kombiner eksempelvis stolen med et lammeskind for øget siddekomfort og æstetik.

Menu WM String er et flot lounge havemøbel, som enten kan stå alene eller som del af en kombination. Stolen fås i den sorte farve som ses på billedet, eller i en hvid farve som kan ses hos forhandleren. I samme serie findes også almindelige stole, og de kan alle tåle at stå ude.

Stolen er først og fremmest simpel og let i udtrykket, men den har også rustikke og industrielle undertoner. Det rå gitter i ryglæn og siddeflade giver måske ikke den bedste siddekomfort, men det vil se rigtig godt ud i kombination med en pude og et lammeskind. Så mangler du blot et tæppe, for at fuldende indretningen af din terrasse med lounge havemøbler i denne stil.

Detaljer:

 • Velegnet til: 1 person
 • Materialer: Metal
 • Farver: Sort eller hvid
 • Vedligeholdelse: Rengøring med fugtig klud

Se pris på Menu WM String loungestolen hos Luxo Living

Diana – tilbagelænet lounge havemøbel

Klik på billedet og se prisen.

Denne flotte stol er det perfekte lounge havemøbel til terrassen med god plads. Her kan du sidde tilbagelænet i en komfortabel position, så du kan hvile dig mens du nyder sommervarmen.

Diana-serien består af en række lounge havemøbler, som tager sig flot ud på den rustikt indrettede terrasse. I serien finder du blandt andet stolen som ses på billedet, en fodskammel samt et lille sidebord. På den måde kan du kombinere som du selv lyster, afhængigt af hvor meget plads du har og hvor mange personer der bor i husstanden.

Lounge havemøblerne i denne serie har et stel i aluminium, hvilket gør dem lette at flytte rundt på. Stellet er desuden monteret med sort polyrattan, som er vedligeholdelsesfrit og meget nemt at holde rent.

Kombiner eksempelvis med et par puder og et lammeskind for optimal siddekomfort. Med lammeskindet er stolen også dejlig varm at sidde i, når kulden kommer snigende på en sen sommeraften.

Detaljer:

 • Velegnet til: 1 person
 • Materialer: Aluminium og polyrattan
 • Farver: Sort
 • Vedligeholdelse: Rengøring med fugtig klud

Se pris på Diana lounge havemøblet hos Havemøbelland

Buffalo – modulbaserede lounge havemøbler

Klik på billedet og se prisen.

Buffalo er navnet på en række modulbaserede lounge havemøbler, som enten kan købes i et komplet sæt eller enkeltvis. På den måde kan du kombinere dit eget sæt efter og behov, hvilket giver mange spændende muligheder.

Lounge havemøblerne i Buffalo-serien har et let aluminiumsstel, som ikke kræver nogle former for vedligeholdelse. Samtidig er de enkelte moduler således lette, så du ikke får sved på panden hvis de skal flyttes. Sættet består af et hjørnemodul og en midtersektion, som du kan sammensætte i mange forskellige kombinationer. På den måde kan du få et lounge havemøbel der passer præcist til din terrasse, så pladsen udnyttes optimalt.

Med til Buffalo-sættet medfølger store og bløde hynder, hvor betrækket kan lynes af og vaskes efter behov. Bliver det nødvendigt, kan du også tilkøbe ekstra hynder eller betræk.

Lounge havemøblerne i denne serie fås i en kombination med plads til 5-6 personer. Derudover medfølger også et lille bord med glasplade.

Detaljer:

 • Velegnet til: 5-6 personer
 • Materialer: Aluminium og polyrattan
 • Farver: Sort
 • Vedligeholdelse: Rengøring med fugtig klud

Se pris på Buffalo lounge havemøblerne hos Havemøbelland

Angela – redestol med høj siddekomfort

Klik på billedet og se prisen.

Ønsker du at lade dig synke ned i en blød redestol, så er Angela det rette valg. Loungestolen har en stor blød hynde, som omkranser dig og giver rigtig god siddekomfort. Her sidder du dybt og behageligt, hvilket især er rart på de lidt kolde sommeraftener.

Angela er et smukt lounge havemøbel med et rundt stel, der er monteret med polyrattan. Herpå er lagt en stor blød hynde, som du synker helt ned i når du sætter dig i stolen. Stolen fås også i en grå udgave,  som kan ses hos forhandleren.

På stolen er monteret en drejesokkel, hvilket gør det muligt at dreje den efter ønske. Du kan således kombinere flere af disse omkring et lille bord, eller du kan placere en enkelt på altanen eller i et dertil indrettet hyggehjørne.

Selve stolen kræver ingen form for løbende vedligeholdelse, men det anbefalet at tage hynden ind i tørvejr eller lægge den i en hyndeboks, når stolen ikke anvendes i flere dage. Stolen måler 95 centimeter i bredden og 90 centimeter i dybden.

Detaljer:

 • Velegnet til: 1 person
 • Materialer: Metal og polyrattan
 • Farver: Sort med grå hynde
 • Vedligeholdelse: Rengøring med fugtig klud

Se pris på Angela redestolen hos Havemøbelland

Vanessa – multifunktionelle lounge havemøbler med solskygge

Klik på billedet og se prisen.

Dette er den ultimative kombination af lounge havemøbler til den store terrasse. Her medfølger alt hvad hjertet begærer, og du kan frit kombinere modulerne efter behov. På den måde kan du skabe en lille oase i haven, hvor hele familien kan opholde sig sammen.

Med Vanessa-modulerne får du et sæt lounge havemøbler, som giver dig uanede muligheder. Du kan eksempelvis skabe en loungesofa med dertilhørende bord og puf, en stor solseng til 2-3 personer, og så kan du selv vælge om du ønsker at trække solskyggen op eller lad den blive nede. Det giver rigtig mange spændende kombinationsmuligheder, som både du og resten af husstanden kan nyde godt af.

Lounge havemøblerne i denne serie er bygget op om aluminiumsstel, som er monteret med sort polyrattan. Det lille tilhørende sidebord er desuden beklædt med nonwood lameller, og solskyggen er lavet af polyester. Sættet kræver således ingen former for løbende vedligeholdelse, hvilket er en fordel for dig der bare ønsker nemme havemøbler på din terrasse.

Detaljer:

 • Velegnet til: 5-6 personer
 • Materialer: Aluminium, nonwood og polyrattan
 • Farver: Sort og grå
 • Vedligeholdelse: Rengøring med fugtig klud

Se pris på Vanessa lounge havemøblerne hos Havemøbelland

Denver – sorte lounge havemøbler i polyrattan

Klik på billedet og se prisen.

De flotte og stilrene lounge havemøbler i Denver-serien passer perfekt ind i den moderne have. Sættet består af en stor hjørnesofa i sort polyrattan of bløde hynder, og så får du også et flot sort glasbord. Placer sættet i et hyggehjørne eller på terrassen med læ, og du kan sidde her i mange timer hver dag.

Disse lounge havemøbler er særdeles rummelige, og i sofaen er der plads til mellem 5 og 6 personer. I hver side af hjørnesofaen er der lidt aflægningsplads, hvor du og dine gæster kan have drikkevarer og snacks stående. Der medfølger desuden et flot glasbord, som er perfekt når kaffe eller kolde drikkevarer skal serveres udendørs. Disse longe havemøbler er desuden helt vedligeholdelsesfrie, da materialerne er uforgængelige og nemt holdes rene med en fugtig klud og eventuelt lidt sæbevand.

Denver-serien fås til en overkommelig pris på nettet, det sorte polyrattan-design passer ind i stort set alle haver. Sofaen måler 209 x 295 centimeter, så den tager en del plads. Af samme grund anbefales det at placere disse lounge havemøbler et sted i haven, hvor der er god plads.

Det medfølgende bord måler desuden 120 x 70 centimeter og har en højde på 32 centimeter, så det passer perfekt til størrelsen på sofaen.

Detaljer:

 • Velegnet til: 5-6 personer
 • Materialer: Metal og polyrattan
 • Farver: Sort
 • Vedligeholdelse: Rengøring med fugtig klud

Se pris på Denver lounge havemøblerne hos Havemøbelland

New York – lounge havemøbler i gråbrun polyrattan med glasbord

Klik på billedet og se prisen.

Hvis du ønsker nogle mere eksklusive lounge havemøbler i et klassisk look, så er New York-sættet værd at overveje. Sættet består af en stor 3-personers sofa, 2 lænestole og et bord med glasplade, så der er god plads til dig og dine gæster. Stolene har desuden den fordel at de kan flyttes rundt, så de kan placeres efter behov.

New York-sættet er perfekt til den klassiske have, hvor der ønskes en mere elegant og romantisk atmosfære. Sættet har et holdbart aluminiumsstel med ekstra kraftigt gråbrunt polyrattan flet, som giver en flot grov struktur i disse lounge havemøbler. På trods af den grove struktur er både sofa og stole behagelige at sidde i, da der medfølger ekstra tykke grå hynder.

Sofaen måler i dette sæt 211 x 87 x 82 centimeter, mens de to stole måler 91 x 87 x 82 centimeter. Bordet har desuden en fin glasplade, som både er nem at holde ren og stabil nok til at der kan stå alt fra kaffekopper til tallerkener. Bordet måler 123 x 62 x 45 centimeter.

Sættet er meget nemt at vedligeholde, og da stellet er af aluminium er det let at flytte rundt med.

Detaljer:

 • Velegnet til: 5 personer
 • Materialer: Aluminium og polyrattan
 • Farver: Gråbrun med grå hynder
 • Vedligeholdelse: Rengøring med fugtig klud

Se pris på New York lounge havemøblerne hos Havemøbelland

Amador – lounge havemøbler med hjørnesofa og kvadratisk bord

Klik på billedet og se prisen.

Lounge havemøblerne i Amador-sættet er til dig der ønsker en lys og varm atmosfære i din have eller på din terrasse. Sættet består af en flot hjørnesofa med kraftig grå polyrattan og et bord, som ligeledes er i polyrattan, og som har en bordplade af vedligeholdelsesfrie nonwood lameller.

Amador er et flot og lyst sæt lounge havemøbler, som består af en 5-personers hjørnesofa og et kvadratisk bord. Det passer perfekt ind i haven hvor der ønskes en lys og varm stemning, og det kvadratiske bord tager ikke for meget plads i haven. Sættet er blandt andet ideelt til placering i en lille hyggekrog eller på en terrasse hvor pladsen er begrænset.

Hjørnesofaen optager et kvadratisk areal, og måler 247 x 247 centimeter. Det lille medfølgende bord måler 75 x 75 centimeter. Sættet leveres med bløde sorte hynder med lynlås, så de nemt kan rengøres hvis det bliver nødvendigt. Bordpladen er lavet af nonwood lameller, som er vedligeholdelsesfrie.

Detaljer:

 • Velegnet til: 5 personer
 • Materialer: Aluminium og polyrattan
 • Farver: Grå med sorte hynder
 • Vedligeholdelse: Rengøring med fugtig klud

Se pris på Amador lounge havemøblerne hos Havemøbelland

SACKit RETROit Cobana – sækkestol til udendørs brug

Sack-It-Retro-It-Loungestol
Klik på billedet og se prisen.

SACKit er et lækkert alternativ til hollandske Fatboy og hælder du mere til tidløst og dæmpet design, så er det denne sækkestol du skal vælge. Den har form som en behagelig lænestol, og kan bruges både inde og ude.

SACKit RETROit Cobana er et godt alternativ til de almindelige lounge havemøbler. Sækkestolen er perfekt til både altanen, den lille terrasse eller til dig der ønsker at skabe en helt afslappet atmosfære. Den er fyldt med EPS kugler, og betrækket er kraftigt og vandafvisende. På trods af dette får du en fantastisk og komfortabel siddeoplevelse, da stolen former sig efter den måde du sidder på.

SACKit er en dansk virksomhed med fokus på specialdesignede sækkestole til brug såvel indendørs som udendørs. Cobana sækkestolen er opdelt i to kamre, hvor det ene kammer består af siddefladen og det andet kammer består af ryglænet. Det giver en god stabilitet og en funktion som en almindelig stol.

RETROit Cobana er, som navnet antyder, inspireret af tidligere tiders designidéer, hvilket kommer til udtryk i det simple udseende med kraftige syninger og et slidstærkt underlag. Betrækket er desuden imprægneret og vandafvisende, så det nemt kan holdes rent og tørt på trods af det til tider utilregnelige danske klima. Sækkestolene fås i flere farver og kan bedst sammenlignes med almindelige lænestole. I hver sækkestol er der ca. 300 liter EPS kugler.

Detaljer:

 • Velegnet til: 1 person
 • Materialer: Lysægte canvas og EPS-kugler fri for kemikalier
 • Farver: Beige, Brun, Natur, Grøn, m.fl.
 • Vedligeholdelse: Rengøring med fugtig klud

Se pris på SACKit RETROit Cobana loungestolen hos SACKit

FDB L201 – nydesignet loungehavemøbel i massiv teak

Klik på billedet og se prisen.

L201 er et nydesignet loungehavemøbel fra FDB Møbler. Den er tegnet i 2014 af Thomas E. Alken, ud fra 1950’ernes designidéer. Stolen har således et smukt retro inspireret udseende, men samtidig er den også lavet i et flot og let design der passer ind i mange slags haver. Læg især mærke til de bløde former omkring armlænene, som vil være en nydelse af hvile armene på.

Hvis du ønsker at dine lounge havemøbler skal være i rigtig træ, så er L201-stolen det rette valg. Den er en del af Sammen-serien, som består af en række lounge havemøbler i massiv teak. Teaktræ har den fantastiske egenskab,  at det er meget tæt og dermed både tungt og robust. Træet er således meget modstandsdygtigt overfor råd, af den simple grund at træfibrene er så tætte og fyldt med naturlige olier at svamp og råd har svært ved at sætte sig. Med tiden vil lounge havemøbler af teaktræ få en fin gråbrun patina, men hvis du sørger for løbende pleje og en gang olie hvert halve år cirka, så bibeholder træet den flotte varme kulør.

Stolen måler 70 centimeter i højden, 75 centimeter i bredden og 74 centimeter i dybden. Den kan med fordel kombineres med et blødt lammeskind eller en hynde, så du opnår en rigtig god siddekomfort. I samme serie kan også købes en fodskammel og en bakke, som kan placeres på armlænene af to af disse stole.

Detaljer:

 • Velegnet til: 1 person
 • Materialer: Massiv teak
 • Farver: Teak
 • Vedligeholdelse: Rengøring med fugtig klud, regelmæssig behandling med lidt træolie

Se pris på FDB L201 loungehavemøblet hos Coop

Rundt loungehavemøbel med stor blød hynde

Klik på billedet og se prisen.

Dette smukke og rustikke loungehavemøbel har den blødeste hynde på markedet. Stolen har et slankt metalstel som er monteret med grå polyrattan, som ikke kræver nogen former for vedligeholdelse. Den store bløde hynde giver desuden en rigtig høj siddekomfort, og du kan passende have et par af disse stående på altanen, terrassen eller sågar i stuen.

Hvis du er på udkig efter lounge havemøbler i et mere eksklusivt og originalt design, så er denne stol det rette valg. Den har et flot rundt design, som er unikt og får stolen til at fremstå rustik og flot. Hynden er desuden formet så den både udgår ryglæn, sæde og armlæn, så du omsluttes helt når du sætter dig i stolen. Dette er blandt andet rart efter solnedgang, når det bliver lidt køligere og du stadig gerne vil sidde ude et par timer og nyde duften af sommer om aftenen.

Stolen har et metalstel, som er monteret med grå polyrattan på alle overflader og ned langs ben og ryg. Den er således helt vedligeholdelsesfri, og du skal blot sørge for at tage hynden med dig ind om aftenen. Stolen måler 85 x 85 x 95 centimeter.

Detaljer:

 • Velegnet til: 1 person
 • Materialer: Metal og polyrattan
 • Farver: Grå
 • Vedligeholdelse: Rengøring med fugtig klud

Se pris på havelænestolen hos Coop

Bella – loungehavemøbel med integreret bord og fodskammel

Klik på billedet og se prisen.

Hvis du er på udkig efter mere simple lounge havemøbler, så er Bella det rette valg. Sofaen har endda integreret bord og fodskammel, som nemt kan gemmes væk under sofaen når de ikke bruges.

Bella er til dig, der ønsker simple lounge havemøbler i funktionelt design. Sofaen er i sig selv meget simpel med mørkegrå hynder, men under sofaen finder du både bord og fodskammel, som kan trækkes ud efter behov. Således får du en dejlig lille hyggekrog på altanen eller den lille terrasse, som samtidig er meget funktionel.

Sofaen har en bredde på 177 centimeter, en dybde på 78 centimeter og en højde på 75 centimeter, så den optager ikke for meget plads i din have. Den er desuden nem at vedligeholde, da den er monteret med sort polyrattan som er et uforgængeligt materiale der blot skal tørres af med en fugtig klud i ny og næ.

Detaljer:

 • Velegnet til: 3 personer
 • Materialer: Metal og polyrattan
 • Farver: Sort med mørkegrå hynder
 • Vedligeholdelse: Rengøring med fugtig klud

Se pris på Bella loungehavemøblet hos Coop

HAY Palissade – loungehavemøbel i galvaniseret stål

HAY-Palissade-Lounge-havemoebler
Klik på billedet og se prisen.

HAY Palissade er de perfekte lounge havemøbler til den moderne have. De fås i 3 farver og er lavet i galvaniseret og pulverlakeret stål. I kollektionen hører blandt andet en loungestol, en ottoman, bænk, stole,  og borde.

HAY er en dansk virksomhed med fokus på stramt og minimalistisk design. Palissade havemøblerne er en del af deres helt nye 2016-kollektion, som byder på stramt design i kraftige materialer, der samtidig fremstår let og robust. På er vist en loungestol, hvortil der kan købes en ottoman. Køber du også en hynde, kan du opnå en rigtig god siddekomfort i disse lounge havemøbler, som gør det muligt at indrette en komplet terrasse.

HAY Palissade er en ny serie af lounge havemøbler, som fås i 3 farver: Grøn (som vist på billedet), antracitgrå eller lysegrå. I samme serie findes blandt andet et havebord på 160×80 centimeter, en bænk uden ryglæn, en bænk med ryglæn, en loungestol med høj ryg, en loungestol med lav ryg, almindelige stole med eller uden armlæn og et lille bord på 80×80 centimeter.

Serien er fremstillet af elektrogalvaniseret stål, som efterfølgende har fået en pulverlakering i en af 3 valgfrie farver. Møblerne passer godt ind på den moderne terrasse eller altanen i storbylejligheden.

Detaljer:

 • Velegnet til: Flere personer
 • Materialer: Galvaniseret stål
 • Farver: Grøn, antracitgrå eller lysegrå
 • Vedligeholdelse: Rengøring med fugtig klud

Se pris på HAY Palissade loungehavemøblet hos TrendyLiving

Cane-line Copenhagen – lounge gyngestol i urban serie

Copenhagen-Lounge-Gyngestol
Klik på billedet og se prisen.

Cane-line har en række kollektioner bestående af eksklusive og vedligeholdelsefrie lounge havemøbler. I Copenhagen-serien finder du blandt andet denne flotte gyngestol med høj siddekomfort. Den har et let aluminiumsstel og kan bruges både inde og ude.

Cane-line Copenhagen er en flot og vedligeholdelsefri serie af lounge havemøbler, som passer perfekt ind i det urbane miljø. Den sammenfatter således både det moderne med det minimalistiske, hvilket er meget eftertragtet i den nye nordiske indretningsstil. Stolen giver tilmed en god siddekomfort, og hvis du kombinerer den med en puf kan du smække benene op og nyde det gode vejr i fred og ro.

Cane-line Copenhagen har et letvægtsstel af aluminium, som blandt andet fås i antracitgrå (som på billedet) eller turkisblå, så der er en stol til dig der kan lide mere diskrete farver eller skarpere kontrastfarver.

Lounge havemøblerne i Copenhagen serien kan desuden stables, hvilket gør det let at opbevare dem i løbet af vinteren. De kan passende bruges til indretningen af den moderne terrasse, hvor de tåler at stå ude i både regn, sol og vind. Riller i sæde og ryg giver desuden vandet mulighed for at løbe fra, så det ikke får lov at sætte sig og lave mærker.

På stellet er desuden monteret en skånestribe, som beskytter både gulv og stel mod slitage. I samme serie findes også en almindelig havestol, en bænk, et havebord og en knagerække.

Detaljer:

 • Velegnet til: 1 person
 • Materialer: Aluminium
 • Farver: Antracitgrå eller turkisblå
 • Vedligeholdelse: Rengøring med fugtig klud

Se pris på Cane-line Copenhagen loungestolene hos Unoliving

Cane-line Traveller – sammenklappelige lounge havemøbler

Cane-line-Traveller-Loungestol
Klik på billedet og se prisen.

Traveller-serien er, som navnet antyder, en serie af sammenklappelige lounge havemøbler. Her er der fokus på siddekomfort og mobilitet, da stolene kan klappes helt sammen for nem opbevaring og transport.

Cane-line Traveller er en af de eneste lounge havemøbler, som både er flotte, komfortable og nemme at transportere. Således er de perfekte når turen går til stranden, når du får gæster på besøg eller når du bare gerne vil have et par ekstra lounge stole til bruge inde og ude. Stolen er lavet af aluminium med en polstret hynde af hurtigttørrende skum, som er velegnet til udendørs placering.

Cane-line Traveller er et moderne og stilrent lounge havemøbel, som du kan indrette en fleksibel terrasse med. Stolen kan nemlig klappes sammen og gemmes væk efter behov, og når du så får gæster kan de klappes op og anvendes sammen med terrassens faste havemøbler. Du kan også med fordel anvende dem som primære lounge havemøbler, da de har en god skumhynde med flot polstring i gråt eller brunt look.

Stellet er desuden let og vedligeholdelsesfrit, da det er lavet i aluminium. Det er lavet med henblik på at spare på pladsen, så når stolen er klappet sammen fylder den ikke mere end en almindelig havehynde.

Detaljer:

 • Velegnet til: 1 person
 • Materialer: Aluminium og Quick Dry Foam
 • Farver: Brun eller grå
 • Vedligeholdelse: Rengøring med fugtig klud

Se pris på Cane-line Traveller loungestolene hos Unoliving

Loveboat – loungehavemøbel med solskygge

Klik på billedet og se prisen.

Dette store arrangement består af en blød loungesofa med puder, hynder og solskygge, samt drejeskammel der kan forvandle den til en stor rund solseng eller en normal sofa.

Dette lounge havemøbel byder på en unik siddekomfort, hvor man kan slange sig i de bløde puder og hynder med en god bog, en kold drink eller bare ligge og nyde solens stråler. Har du brug for lidt skygge kan du blot trække solskærmen op over sofaen, og så har du både læ for solen og nysgerrige blikke. Møblementet er således perfekt til hyggekrogen, hvor der ønskes plads til nærvær og privatliv.

Loveboat er et flot sæt lounge havemøbler bestående af en stor drejeskammel, en 2-personers sofa, hynder, puder og en kraftig solskærm, som kan trækkes op efter behov. Siddehynden er 2-delt og kan klappes op eller ned, afhængigt af om du vil forvandle den til en sofa eller solseng.

Loveboat har et robust aluminiumsstel med flettet polyrattan, som ikke kræver nogle former for vedligeholdelse. Derudover medfølger en række puder og hynder, som ligeledes er vejrbestandige. Vi anbefaler dog at du tager hynderne og puderne ind om aftenen, især hvis der er risiko for regn eller kraftig blæst.

Dette lounge havemøbel har et flot og afslappende udseende, og kan med fordel placeres i et afsidesliggende hjørne af haven mellem planter og træer.

Detaljer:

 • Velegnet til: 2 personer
 • Materialer: Aluminium og polyrattan
 • Farver: Sort med sorte hynder
 • Vedligeholdelse: Rengøring med fugtig klud

Se pris på Loveboat loungesættet hos Havemøbelland

Muubs Laizse – lounge havemøbler i matbrun polyrattan

Laizse-Lounge-Havemoebler
Klik på billedet og se prisen.

Disse lounge havemøbler er designet og produceret af Muubs, der har en flot kollektion af polyrattan havemøbler i god kvalitet. Der er siddepladser nok til hele familien, og hele sættet er monteret med mat brunfarvet polyrattan, som både er vejrbestandigt og vedligeholdelsesfrit.

Muubs Laizse er et komplet sæt lounge havemøbler til den klassiske terrasse. Sættet er i en kraftig kvalitet, og passer godt ind i både udestuen og på terrassen. De varme farver skaber en dejlig atmosfære, og så er det let at renholde. De behagelige hynder følger med i sættet, ligesom der medfølger en puf så benene kan smækkes op når der skal nydes en stille stund i haven.

Her får du et komplet sæt lounge havemøbler bestående af hjørnesofa, puf og lænestol. Stellet er af kraftigt metal og monteret med polyrattan i matbrune farvenuancer, hvilket er en god, lys og solid kombination.

Polyrattan er både UV-bestandigt og nemt at vedligeholde, da det ikke kræver løbende pleje ud over en aftørring med en fugtig klud. Sættet egner sig til 5-6 personer, og der kan med fordel tilkøbes et lille bord, som kan stå i midten. Den medfølgende puf kan nemlig være svær at bruge som bord til drikkevarer grundet hynden, som er monteret herpå.

Detaljer:

 • Velegnet til: 5-6 personer
 • Materialer: Metalstel og polyrattan
 • Farver: Matbrune farvenuancer
 • Vedligeholdelse: Rengøring med fugtig klud

Se pris på Muubs Laizse lounge havemøblerne hos Unoliving

Muubs Lounge – loungestol i genanvendt træ

Muubs-Lounge-Havemoebler
Klik på billedet og se prisen.

Hvis du godt kan lide idéen om bæredygtige materialer og genbrug, så er lounge havemøbler fra Muubs et godt valg. Næsten alle deres træmøbler er fremstillet af genanvendt træ, som har været under kærlig behandling. Træet får nyt liv i de lækre møbler, og denne loungestol er ingen undtagelse.

Vi er ret vilde med det rå og let industrielle look i Muubs lounge havemøbler. Det genanvendte træ har en helt unik struktur, som er blevet “tæmmet” i det flotte massive design. Der medfølger to behagelige hynder – et underlag og et ryglæn, så du kan slænge dig og nyde en god komfort. Muubs loungestolen passer fint til både terrassen, udestuen eller stuen, hvor den bidrager med en afslappet og hyggelig atmosfære.

Muubs loungestolen passer fint sammen med andre unikke lounge havemøbler, som enten kan være fremstillet af stål, træ eller plast – mulighederne er noget nær uendelige. Den er fremstillet af genanvendt træ, hvilket betyder at de alle er forskellige med hver deres detaljer og historie.

Der medfølger 2 behagelige hynder, og du kan både sidde eller ligge alt efter hvad du måtte have lyst til. Loungestolen passer fint til 2-3 personer og holdes nemt ren med en opvredet klud. Trækonstruktionen kræver regelmæssig behandling med træolie (ca. en gang årligt), men du kan også lade den være som den er – så vil den med tiden få en flot patinering i grå nuancer.

Detaljer:

 • Velegnet til: 2-3 personer
 • Materialer: Genanvendt træ
 • Farver: Træ med naturfarvede hynder
 • Vedligeholdelse: Rengøring med fugtig klud, træbehandling

Se pris på Muubs Lounge chaiselong hos Unoliving

Sika Dawn – lounge havemøbler i klassisk fletdesign

Sika-Design-Dawn-Lounge-Havemoebler
Klik på billedet og se prisen.

Disse havemøbler har et flot design, og her er det sofaen vi kigger nærmere på. Den elegante kurvesofa bidrager til en romantisk og varm atmosfære, og vil se flot ud til en placering på græsplænen eller et skyggefuldt hjørne. Lounge havemøblerne i Sikas Georgia-serie fås desuden i flere typer og farver.

Sika-Design har med deres Georgia-serie valgt at sigte efter haveejerne med et romantisk hjerte. Der er kræset for alle detaljer i den smukke kurvesofa, som på trods af at elegante og gammeldags udseende er fremstillet af 100 % vedligeholdelsesfrie Sika-fibre, som kun kræver mild rengøring med lidt sæbevand på en opvredet klud.

Den romantiske kurvesofa kan kombineres med lounge havemøbler i Sika-Designs Georgia-serie, som er en nyhed fra foråret 2015. Den er fremstillet af en aluminiumsramme, hvorpå der er monteret flettede Sika-fibre med en meget høj detaljegrad i udførslen.

Udseendet er elegant og meget romantisk, hvilket passer perfekt ind i en gårdhave af ældre dato, en landejendom eller på altanen i et ældre byggeri.

Kurvesofaen er udført i et hvidt design med en hynde i enten hvid eller taupe/grå.

Detaljer:

 • Velegnet til: 2-3 personer
 • Materialer: Aluminiumsramme og Sika-fibre
 • Farver: Hvid flet med hynde i hvid eller taupe/grå farve
 • Vedligeholdelse: Rengøring med fugtig klud

Se priser på Sika Dawn lounge havemøblerne hos Unoliving

Sika-Design Orion – sortflettet sofa med hvide hynder

Sika-Orien-Lounge-Havemoebler
Klik på billedet og se prisen.

Danske Sika-Design har et stort udvalg af lounge havemøbler i Orion-serien, som du kan opleve hos Unoliving. Her har vi håndplukket en Orion loungesofa, som er vores personlige favorit. Der er plads til tre personer i sofaen, som fås i flere farver og former.

Sika-Design er en dansk virksomhed, som har stort fokus på skandinaviske stilarter og stilren indretning. Lounge havemøblerne i Orion-serien er både funktionelle og behagelige, og stellet er i rustbeskyttet stål, som både føles solidt, tungt og ganske holdbart. Sika-fibrene er syntetiske og dermed 100 % vedligeholdelsesfrie, hvilket er en fordel hvis du ikke ønsker at knokle med pasning og pleje af dine havemøbler.

Sika-Design Orion er en kollektion af stilrene lounge havemøbler i vejrbestandige materialer. Stellet er således fremstillet af rustbeskyttet stål, mens de syntetiske Sika-fibre tåler både UV-stråler, regn og blæst. Sofaen har plads til 3 personer, og alle hynderne på billedet medfølger.

Designet passer fint ind i stort set alle haver, fra de mest simple nyanlagte haver til de frodige haver fyldt med blomster, planter og træer.

Detaljer:

 • Velegnet til: 3 personer
 • Materialer: Rustbeskyttet stålstel og Sika-fibre
 • Farver: Sort med hvide hynder
 • Vedligeholdelse: Rengøring med fugtig klud

Se pris på Sika-Design Orion loungesofaen hos Unoliving

Sika-Design Evelyn – hængende lounge havemøbel

Sika-Design-Evelyn-Haengestol
Klik på billedet og se prisen.

Hvis du gerne vil skille dig ud og samtidig ønsker en helt særlig atmosfære i din have, så er denne hængestol et must-have. Den er fremstillet af de stærke syntetiske Sika-fibre og en ramme af aluminium, så den både er let og ganske vedligeholdelsesfri. Hynden fås i enten hvid eller taupe/grå, hvis du køber den hos Unoliving.

Vi kan godt lide at tænke ud af boksen, og derfor måtte vi simpelthen have denne hængestol med. Den passer perfekt sammen med de traditionelle lounge havemøbler, og så kan du sidde trygt og godt samtidig med at du kan nyde følelsen af at hænge over jorden. Og skulle der være en smule vind, så kan du nyde følelsen af at blive vugget let frem og tilbage – noget som kan skabe en indre ro og få dig til at slappe helt af.

Sika-Design er en dansk virksomhed, der fokuserer på møbler til Danmark og resten af Skandinavien. Hængestolen er et godt supplement til terrassens lounge havemøbler, men den kan også hænges for sig selv under et skyggefuldt træ.

Selve rammen er fremstillet af aluminium, hvorpå der er monteret de kraftige og vedligeholdelsesfrie Sika-fibre, som tåler al slags vejr. Stolen ophænges med reb, som det anbefales at tilse og udskifte løbende, da det godt kan mørne i løbet af en sæson.

Vedligeholdelsen er hurtigt overstået. Er hængestolen beskidt, kan den rengøres med lidt sæbevand og en opvredet klud. Hynderne kan desuden vaskes.

Detaljer:

 • Velegnet til: 1 person
 • Materialer: Aluminiumsramme og Sika-fibre
 • Farver: Grå eller hvid
 • Vedligeholdelse: Rengøring med fugtig klud

Se pris på Sika-Design Evelyn lounge hængestolene hos Unoliving

Lounge havemøbler – her er vores 22 favoritter
Hvad synes du om artiklen?

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

1 kommentar

 1. PAS PÅ Hay Palissade havemøbler farve

  HAY palissade havemøblerne i antracit var mørk grå i 2017,
  men er i 2018 kulsort (selvom farven stadig hedder “anthracite”).

Skriv en kommentar