Kugledyner har du nok hørt om, hvis du før har talt om søvnbesvær med bekendte. Hvem kan bruge kugledyner? Barn som voksen kan få en mere fredelig nattesøvn med kugledyner, hvis unikke tyngde stækker rastløs- og urolighed. Derved vågner du udhvilet op, klar til en ny dag.

Ofte kræver det lidt at vænne sig til at bruge en kugledyne, hvor test af kugledyner kan være nyttigt til at finde den rette. Her får du svar på spørgsmål om og finder de bedste kugledyner.

Hvorfor bruge en kugledyne?

Hvordan virker kugledyner egentlig, og hvorfor skal du bruge dem? De titulære kugler kan fx være lavet af glas og har højere vægt relativt til deres størrelse end de dun, fjer eller syntetiske stoffer, der udgør dynens øvrige fyld. Kuglernes afrundede form koblet med deres vægt gør, at når du sover om natten, justerer kuglerne sig efter din krop og omkranser den, sådan at det vægtige fyld giver pres kroppen over. Det modvirker urolig søvn, da du bliver holdt bedre fast i sengen af dynen.

Kugledyner kan godt erstatte almindelige dyner, men typisk vil de blive lagt oven på den dyne, du brugte i forvejen. Du bevarer derved din dynes tekstur, bare med mere vægt.

Allergivenligt dynefyld og nem at vaske

Glaskuglerne bringer naturligvis også en række andre fordele med sig. Navnlig er de hypoallergeniske, hvilket vil sige, at de ekstremt sjældent giver problemer for allergikere. Så hvor dynens øvrige fyld, der fx er moskusdun eller uld, kan være irriterende at have at gøre med uden en allergivenlig overflade, vil det nu ikke være kuglerne, der står i vejen for søvnen.

Selvfølgelig kommer kugledyner dog ofte med de sundhedsmæssige egenskaber, der kendetegner almindelige dyner. Våret vil ofte være økologisk, allergivenligt og afvisende over for husstøvmider, og dyner med glaskugler kræver ikke anderledes vask, for som med andre dyner skal de bare vaskes enten i hånden eller skånsomt i vaskemaskinen uden tørretumbling.

Frigiver serotonin og hjælper mod kronisk stress

Men hvad er det for tilstande specifikt, som en kugledyne kan hjælpe mod? Det er ikke alle forundt at få det fulde udbytte af en kugledyne, da nogle ikke vil mærke den store forskel. For folk med angst eller stress, der har rastløshed og ligger vågne om natten uden at kunne falde i søvn på grund af tankemylder, bliver dynen en buffer, der holder om dem, til de falder i søvn.

Kugledyner tyder på at kunne modvirke kronisk stress ved at hjælpe kroppen til at udskille signalstoffet serotonin, der virker mod kortisol, som er det stresshormon, der bliver i blodet længst tid. Med andre ord virker dynen mod den langvarige stress, vi oplever fra dag til dag som følge af omverdenens krav eller vores forventninger til os selv. Modsat den akutte stress i kølvandet på katastrofer, hvor det snarere er stresshormonet adrenalin, der er problemet.

Hugged kugledyne – Bedst til prisen


Bedste kugledyne til prisen | Hugged kugledyne

Hugged kugledynen er produceret med øje for selv de mindste detaljer. Dynen er nøje designet til at smyge sig kærligt om kroppen, så man opnår den ønskede tyngde ved at ligge med en kugledyne. Heraf navnet ”Hugged”, som på engelsk betyder ”krammet” – og dynen lever i allerhøjeste grad op til sit navn.

Studier verden over har vist, hvordan tyngdedyner kan være med til at give en roligere og bedre nattesøvn. Aktiveringen af sanserne i kroppen kan være med til at berolige kroppen. Berøringssanserne aktiveres af tyngden i dynen, som ved denne Hugged kugledyne skabes via de små fine glasgranulater. Det skaber et godt fundament for en god søvn – noget, som desværre er blevet en mangelvare hos mange danskere. 

Gå ikke på kompromis med kvaliteten af din kugledyne

En af grundene til, at vi nævner Hugged kugledynen, er grundet den høje kvalitet til en meget overkommelig pris. Denne type dyne er som regel ikke billig at erhverve sig, men Hugged har formået at udvikle en tyngdedyne, der henvender sig til den prisbevidste forbruger, som ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten. 

Dynen fra Hugged kan fås i børne- og voksenstørrelse. Fordelingen af vægte ses herunder:

Kugledyne til børn fra Hugged

 • 3 kg
 • 5 kg

Kugledyne til voksne fra Hugged

 • 5 kg
 • 7 kg
 • 9 kg
 • 11 kg

Derudover har du mulighed for billigt at tilkøbe et dynebetræk til voksendynen. Dette dynebetræk er lavet med 3-siders lynlåslukning. Det har med andre ord aldrig været lettere at putte en tung tyngdedyne i et dynebetræk. 

i samarbejde med PriceRunner

 

Cura Pearl tyngdedyne i flere vægtklasser


Cura Pearl tyngdedyne i flere vægtklasser

Set til: 1.529,00

Køb hos KitchenTime

Her er endnu en kugledyne, du kan få i flere forskellige vægtklasser. Cura Pearls indhold består af 95 % glasperler og 5 % polyesterfibre, der går sammen om at omkranse din krop under søvn, så du kan hvile fredeligt natten igennem. De talrige glaskugler kærtegner dig og giver en effektiv stimulering, der minder om massage af alle de flader på kroppen, der rører dynen.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Komfortable dyner til flere kropsbygninger

Cura Pearl tyngdedynen findes i seks varianter, hvor det ligesom ved Mountain Blanket er vægten, der er det afgørende for, hvilke modeller der er tale om. Varianterne spænder over 3, 5, 7, 9, 11 og 13 kg, men har alle samme længdemål på 135×200 cm, hvilket stiller dem i kontrast til Mountain Blanket kugledyner, hvor dynernes vækst i størrelse følger vækst i vægt.

Det betyder, at leder du efter kugledyner til børn, bør du gøre op med dig selv, hvor meget plads i sengen barnet har at boltre sig på, og om denne dyne trods sine store mål passer til formålet. Sikkert er det dog, at søvnen bliver komfortabel, da fyld og form brillerer ved dynen.

Kassettedesign holder fyldet på plads

Dynen er syet i et kassettedesign, hvilket vil sige, at den qua sin syning er delt op i forskellige segmenter. Formålet med at gøre det er at sikre ligelig fordeling af fyldstof på tværs af dynen, så der bliver sat en række snævre grænser for, hvor fyldstoffet må rykke sig hen. Dette bringer også den ved dyner kærkomne egenskab med sig, at kugledynen ikke behøver bankes i stand.

Dynen skal nok sørge for, at glasperlerne ikke samler sig som klumper ude i siderne, og derved slipper du for den kedelige situation, hvor der kun er to tynde lag vår over huden, når du sover en kold vinternat. Cura Pearl er en Oeko-Tex- og BSCI-certificeret dyne, hvilket lover kvalitet.

Hvem har især behov for kugledyne?

Udover kugledyners nævnte evne til at øge udskilning af signalstoffet serotonin, hjælper de også til at sætte mere dopamin i omløb, og de to går sammen om at skabe ro i sindet. Det er takket være dynens evne til at fremme tilstedeværelsen af disse to stoffer, at du langt om længe kan få den nattesøvn, du har behov for. Derfor er kugledyner afstressende at sove med.

Som allerede nævnt er det især folk med kronisk stress, der kan nyde godt af en kugledyne, men også mennesker med almindeligt søvnbesvær hjælpes på vej, når de lader sig omkranse af dynens tyngende, beskyttende og komfortable favntag. For folk med søvnbesvær vil erfare, at ikke blot får de mere komfortable hvil, men de falder slet og ret hurtigere i søvn om natten.

Psykiske tilstande, kugledyner hjælper mod

Kugledyners behagelige virkning hjælper mod en masse tilstande, der skaber ubehag i sengen eller står i vejen for søvnen. Af grupper, der særligt har behov for kugledyner, kan nævnes:

 • Folk med Restlesss Legs Syndrome/Willis-Ekbom disease, der er en tilstand med rastløse ben, hvor den ramte ofte føler et behov for at bevæge benene, hvilket kan ledsages af en ubehagelig fornemmelse i benene. Symptomerne kan være specielt voldsomme om natten, og af den grund kan en kugledyne hjælpe med at skabe lidt ro
 • Folk med udviklingsforstyrrelsen autisme eller sindslidelsen OCD kan også hente hjælp til at skabe en rolig hvile midt om natten, hvor vildskaben ved autistiske tankemyldre og trangen til at udføre tvangshandlinger ved OCD lindres med en bedre søvn til følge

Symptomer ved lignende forstyrrelser eller sindslidelser kan også afhjælpes ved brug af kugledyner. Blandt andet kan folk med ADHD holdes i ro, så rastløsheden holdes nede. Ved tilstande som PTSD kan en kugledyne hjælpe med at holde de fysiske konsekvenser af anfald stangen, når minder om traumatiske hændelser dukker op og giver symptomer på akut stress.

Zenkuru kugledyne giver dig komfortabel søvn


Zenkuru kugledyne giver dig komfortabel søvn

Set til: 499,00

Køb hos Coolstuff

Zenkuru kugledynen har ligesom Cura Pearl et kassettedesign, hvor grå tern dannet ved syninger pryder overfladen og sørger for ligelig fordeling af fyldet. Denne vægtdyne hjælper dig med at finde ro og få sovet om nætterne, så du frisk og udhvilet vågner op næste morgen.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Dæk hele kroppen eller massér bestemte steder

Zenkuru kugledynen findes i vægtklasserne 5, 7, 9, 11, 13 og 15 kg, så der er en dyne til snart sagt enhver kropsbygning. Med det milde pres fra dynen kan du få en art massage af kroppen under hvil, eller når du sidder i sofaen. Dynen kan bruges målrettet mod dine ømme punkter.

Kugledynens design lægger op til alsidig brug både i og væk fra sengen, da du i stedet for at trække dynen over hele kroppen blot kan lade den hvile på dine knæ, hvis du har brug for stimulering af ømme muskler efter ”leg day”. Eller du kan lade dynen sidde om skuldrene, så presset hjælper dig med at komme over hold i nakken efter en dag, hvor hovedet har hængt over skrivebordet. Fyldet af glasperler og polyestervat kærtegner kroppen og giver ny energi.

Møder Oeko-Tex’ høje krav til miljøvenlighed

Våret består af 100 % bomuld, hvilket giver dig en blød og naturlig overflade at føle på. Dynen er Oeko-Tex 100-certificeret, hvilket vil sige, at dynen er blevet til under minimal belastning af miljøet og uden brug af visse skadelige kemikalier. Du kan altså sove med grøn samvittighed med denne kugledyne. Er du astmatiker, kan du ånde lettet op, for allergivenlig er den også.

Miljøvenlighed kommer ikke på bekostning af let vaskbarhed, for du kan uden problemer vaske din Zenkuru kugledyne af enten i hånden eller i vaskemaskinen på et mildt program. Du tørrer dynen ved at lade den hænge på snor eller stativ. Som så mange andre dyner har den ikke godt af en tur i tørretumbleren. I Zenkuru får du komfortabel dyne, du let bliver klog på.

Hvorfor er det vigtigt, at dynen er allergivenlig?

Husstøvmider er en af de hyppigste årsager til dannelsen af allergi i Danmark, kun overgået af pollen. Miderne er under én mm lange og derfor tæt på grænse ved, hvad der kan ses med det blotte øje. Er der fugtigt nok i hjemmet, bliver der dannet miljø for, at miderne kan rykke ind i dit sengetøj, hvis sengetøjet ikke afviser dem. En ubeskyttet seng bliver et habitat.

Hvad udløser allergi helt konkret?

Miderne får deres næring fra hår og skæl, hvilke der selvfølgelig er masser af i sengen. Deres afføring indeholder stoffer, der kan give allergi, når det kommer i kontakt med mennesker, og det kan holde sig i flere år. Allergiske reaktioner kan komme til udtryk som snue, astma eller øjenallergi. Det er irriterende former for allergi, der kan følge mennesker livet igennem.

Hold øje med mærkningsordningerne

For at forebygge kolonier af husstøvmider i hjemmet, kan du sørge for at holde en lav luftfugtighed i hjemmet, jævnligt lufte ud og bruge sengetøj, der er NOMITE-certificeret og kan holde krybene stangen. Udover det kan dyner i deres design og ophav også forebygge allergi på en række andre fronter, bl.a. når det kommer til, om der under fremstillingen er brugt kemikalier, der er kendt for at give symptomer på allergi og astma efter nogen tids brug.

Også her findes der mærkningsordninger, der kan oplyse dig som forbruger. Det gælder bl.a. Den Blå Krans, der gives af Astma-Allergi Danmark og er udtryk for, at dynen kan vaske ved 60 grader og er blevet til uden stoffer, der kan udløse allergi. Det vil bl.a. sige de stoffer, der bruges ved oprensning af fjer og dun til dynen. Spar dig selv for et liv med overfølsomhed over for luftfugtighed, irriterede øjne og andre uønskede symptomer ved at få allergivenlig dyne.

COOP kugledyne med miljøcertificering


COOP kugledyne med miljøcertificering

Set til: 499,00

Køb hos Shopping.coop.dk

COOP er også på banen med en prisvenlig kugledyne, der bringer komforten ved at sove under glasperlers vægt samt den beroligende effekt og forbedrede nattesøvn ind i soveværelset. Du får lettere ved at falde i søvn med denne dyne, end du gør med en almindelig dyne med fyld, der består af skiftende kombinationer af dun, fjer og evt. uld. Også her er der tale om en kassettedyne, så du er sikker på, at fyldet ikke får lov at forrykke sig for meget i dynen i løbet af natten. Og selvfølgelig hører det med til glasperlerne, at de hurtigt samler sig efter fladen, de ligger på, og som altså fordeler sig jævnt i den sammenfoldede dyne i løbet af dagtimerne.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Prisvenlig kugledyne med polyestervår

Våret er syntetisk, da det består af 100 % polyester, hvilket giver det en højere elasticitet end bomuld. Af den årsag kan dynen tåle en mere hårdhændet behandling i løbet af natten, om end den ikke må vaskes, kun luftes ud. Massen er 5,6 kg, så er du voksen, får du ikke her den samme skræddersyede komfort, som du gør ved dyner, der kommer i passende vægtklasser.

Prisen for COOP kugledynen er dog betragteligt lavere end andre dyner her på listen. Faktisk er prisen ca. 1/2 eller 1/3 af, hvad du skal punge ud med for øvrige kugledyner uden for tiders tilbud. Dynens mål er 135×200 cm, så på længdefronten passer den fint til en voksen mand.

Helårsdyne med middel bæreevne

Også denne dyne er Oeko-Tex 100-certificeret, så du kan være vis på, at den er blevet til uden brug af kemikalier, der tærer på miljøet. I øvrigt skal du ikke frygte for rester af kemikalier, der giver allergi. Dynen har en middel bæreevne, der gør den anvendelig som en helsårsdyne, så hvad end vi taler vinter eller sommer, får du i kugledynen en behagelig bevaring af varmen.

Hvilke certificeringer bør en kugledyne have?

Masser af dyner finder du med ekstern validering i form af diverse certificeringer, dynen har, der er din garant for miljø- eller allergivenlighed, at dynen er fremstillet under etiske forhold, at evt. råvarer fra dyr er blevet til uden unødig hårdhændet behandling af dyret og så videre.

Du har allerede set på Oeko-Tex 100, Den Blå Krans og NOMITE-certificering, men det er værd at gå mere i dybden med disse certificeringer, så du ved, hvad du ved dynekøb skal se efter.

Oeko-Tex 100 miljø- og sundhedsstandarden

Oeko-Tex 100 er standard med et produktmærke, der gives til produkter, som lever op til standarden. For at kunne certificeres med Oeko-Tex 100-mærket skal produktet ikke indeholde nogen skadelige stoffer. Det gælder for eksempel kemikalierester med syre- eller alkalivirkning, farvestoffer mistænkt for at være kræftfremkaldende, tungmetaller som nikkel, bly og kviksølv samt pesticider, afløvningsmidler og flere miljø- og sundhedsskadelige stoffer.

Standarden hjælper dig altså både med at beskytte dig selv og miljøet, da brugen af skadelige kemikalier under produktion er reduceret for at overholde Oeko-Tex 100-standardens krav.

Den Blå Krans og NOMITE for allergivenlighed

Både Den Blå Krans og NOMITE vi set på før. For at kunne sætte Den Blå Krans-mærket på sin vare, skal man leve op til en række af generelle og specielle kriterier afhængigt af produktet:

 • Produktet må ikke indeholde parfume, formaldehyd, farvestoffer eller essentielle olier
 • For dyner og puder skal fjer og dun have et oxygennummer på 6,4, hvilket vil sige, at fyldet kun indeholder sparsomt med fremmet uorganisk materiale, eksempelvis sand
 • Fyldet skal have et lavt indhold af løse fibre for at sikre produktet en høj vaskbarhed

Det er blot nogle af kriterierne, og bedst er det, om du også finder et NOMITE-certifikat på din dyne. Det vil nemlig være din garant for, at husstøvmider ikke får adgang til kugledynen.

Tyngdeposen sovedragt til spædbørn


Tyngdeposen sovedragt til spædbørn

Set til: 1.799,00

Køb hos Tyngdeposen.dk

Har du set på vægtklasserne ved dynerne ovenfor og undret dig, om der ikke findes en mere optimal løsning for babyer og småbørn, kan et muligt alternativ være en sovedragt fra Tyngdeposen. Sovedragten spænder fra barnets ankler til dets skuldre og har naturlig, beroligende tyngde i sit design, der hjælper barnet med at finde ro om natten. Hvilket også giver en bonus for dig, da du færre gange er nødt til at stå op for at tage dig af et vrælende barn.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Passer til alle barnets sovestillinger

Sovedragten imiterer forældres berøring, hvilket stimulerer og betrygger barnet, der er fra 17 måneder til 4 år gammelt. Med tyngden fordelt på tværs af dragten sker en beroligelse af barnets nervesystem, hvilket modvirker rastløse arme og ben, så barnet får mulighed for at falde hen i søvn med mindre besvær end ellers. Den er sikker og passer til alle sovestillinger.

Hvad end barnet sover på siden eller maven, bliver det tynget ned. Dette giver en mindre fordel over kugledyner, når det gælder børn, der slår og sparker i søvne, fordi de endnu ikke har fuldt udviklede motoriske færdigheder. Sovedragten giver børn længere og sundere søvn.

Høj åndbarhed lader varmen sive væk

Dragten har høj åndbarhed takket være brugen af bambus som materiale, hvilket gør den ekstra behagelig at sove i. At dragten er åndbar vil sige, at masser af luft får lov at strømme gennem stoffet. Omvendt har regnfrakker ekstremt lav åndbarhed, da nærmest intet får lov at gennemtrænge deres overflade. Højt åndbart materiale vil ofte være en gave for komfort.

Børn med høj temperatur på hudoverfladen vil være dem, der høster de største gevinster ved brug af Tyngdeposen sovedragten, da overskydende varme uden barrierer får lov at sive bort.

 

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

outlet section button for DK sites

Mountain Blanket kugledyne i 100 % bomuld


Mountain Blanket kugledyne i 100 % bomuldHer i Mountain Blanket kugledynen får du en lækker, ternet overflade, der giver dig lidt mere modstand end almindeligt bomuldsvår, uden at komforten ofres. Med indholdet bestående af glaskugler på størrelse med sandkorn er du godt på vej til at kunne sige farvel til rastløshed i sengen, uanset om din urolige søvn har ophav i stress, angst eller evt. andre søvnproblemer.

Vælg dynens masse efter din kropsvægt

Som ved så mange andre kugledyner vil du erfare, at de kommer i forskellige vægtklasser. Det står i kontrast til almindelige dyner, hvor forskellen mellem variationer af samme model ligger i længde- og breddemål. Logikken i at have forskellige vægtklasser er, at du afhængigt af din kropsvægt skal bruge en kugledyne med en bestemt vægt. Tommelfingerreglen lyder, at din kugledyne skal veje omkring 10 % af din kropsvægt. For Mountain Blanket dynen gælder, at:

 • 2 kg, 80×110 cm passer til småbørn
 • 4 kg, 100×155 cm til tweens
 • 6 kg, 125×185 cm til teenagere
 • 8 kg, 155×205 cm til voksne
 • 10 kg, 155×205 cm efter behov

Som du ser, stopper forskellen i længdemål ved dynen på 8 kg. Mountain Blanket kommer derfor ikke i en version, der kan rumme to voksne på samme tid. I forhold til vægt kan du sove komfortabelt med en dyne skræddersyet til din vægtklasse, selv hvis du vejer omkring 100 kg.

Åndbart betræk og rejsepose følger med

Når du køber en Mountain Blanket kugledyne, får du gratis betræk med, der er let at vaske og har høj åndbarhed. Det at sove om natten kommer altså ikke til at føles som at hvile i en regnfrakke, for med god ventilering bliver ny luft løbende tilført via passage gennem dynen.

Endelig medfølger en rejsepose, så det bliver let for dig at tage kugledynen med. Posen er især kærkommen, hvis du arbejde på et sygehus eller har et andet job med lange vagter og overnatning på arbejdspladsen. Derved får kugledyner fordele i kraft af deres høje mobilitet.

outlet section button for DK sites

 

Hvilken kugledyne passer til dig?

Så hvad er kugledyner, når det gælder muligheden for at få en personaliseret søvn? Udover det generelle princip om, hvad vægten skal være, kan du også på en række andre parametre vurdere, om og hvilken kugledyne du bør have. I øvrigt gælder mange af de punkter, der skal tages i betragtning ved køb af en almindelig dyne, også ved valg af kugledyne, bl.a. bæreevne.

Bæreevne: Hvor godt skal dynen holde på varmen?

Bæreevnen er et udtryk for dynens evne til at holde på varmen, og det er primært fyldet, der gør en forskel her. Til en sommerdyne ønsker du lav bæreevne, hvilket vil sige, at masser af varme får lov at strømme bort, mens du til vinter har brug for en højere bæreevne for ikke at fryse. Altså er bæreevnen vigtig generelt og også ved kugledyner, så glasperlerne i fyldet ikke holder dig fanget i kulde eller varme. Af den grund er der logik i, at du gør dig klog på skalaen.

Skalaen for bæreevne går i praksis fra 2 ved meget grove fjer, der som fyld giver store tomrum i dynen, varme strømmer bort gennem. En høj bæreevne på omkring 13 får du med fine gåsedun, og en middel bæreevne får du ved moskusdun eller en blanding af fine dun og fjer.

Er dynen NOMITE-certificeret?

Allergivenlighed er en anden vigtig parameter at tage stilling til, hvilket delvist allerede er beskrevet ovenfor. Du kan dog ved at holde øje med dynens certificeringer få indblik i, om den egner sig til brug af dig, der har astma eller på lignende måde er udsat for små partikler.

Det mest markante her er NOMITE-certifikatet, der er din garant for, at dynen beskytter mod husstøvmider. De små kryb får slet ikke lov at slå sig ned i dynen. Til resultat kan du sove trygt.

Hvordan vænner du dig til din nye kugledyne?

Har du aldrig prøvet at bruge en kugledyne eller sove med lidt mere vægt end en almindelig dynes oven på dig før, tager det lidt til at vænne dig til en kugledyne. Du får ikke den samme frihed i bevægelse, og folk panisk angste for søvnparalyser vil nok skulle sluge et par kameler for at forlige sig med konceptet. Men for at komme godt i gang med kugledynen kan du bl.a.:

 • Undersøge, hvordan du får optimal komfort med din nye kugledyne. Det kan du gøre ved at skiftes mellem at ligge med kugledynen, så den dækker hele din almindelige dyne, efter det så den kun dækker nedre halvdel, efter det så den kun dække øvre osv.
 • Prøve dig frem med evt. slet ikke at have en almindelig dyne under kugledynen. For nogle folk giver dette lidt mere ro på ved søvn, da de kun har én dyne at holde styr på
 • Benytte din dyne på forskellige tider i løbet af dagen, så du ikke bare bruger den i sengen. Den masserende effekt, der modvirker ømhed i musklerne, kan du finde ud af, om du oplever, ved at være viklet delvist ind i dynen, når du ser tv eller læser

Læs også: Testoversigt: Her er de fem bedste kugledyner på markedet

Se også Find den rette kugledyne skrevet af dcaa.dk.

Denne side er anmeldt af: Asta M. Steffensen Rating 10/10

Forfatter

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.