Med et konsolbord kan du skabe en flot og hyggelig atmosfære. Og vælger du en af de mange konsoller med skuffer, får du også en praktisk plads til opbevaring af små ting som nøgler, solbriller og andet tilbehør, så du altid ved hvor det er når du skal ud af døren.

Til denne artikel har vi håndplukket 24 flotte og moderne konsolborde, så du kan blive inspireret. Du kan se dem alle herunder:

Market – unikt konsolbord i metal fra House Doctor

House Doctor Market er et råt og sammenklappeligt konsolbord i metal. Klik for at se flere billeder.

House Doctor Market er et unikt konsolbord af metal. Det er designet så det fremstår med patina, hvilket betyder at det har en rå og industriel undertone.

Konsolbordet er velegnet til det større rum, da det har en bredde på 183 centimeter. Det kan således fint stå i såvel udestuen som den rummelige entré, eller eventuelt i hobbyrummet hvor det er perfekt som arbejdsbord.

Stellet på House Doctors Market-konsolbord kan desuden klappes sammen, så det nemt kan opbevares i et depotrum eller lignende.

 • Mål: H75 x B183 x D46 cm
 • Materiale: Metal

Se pris på Market konsolbordet hos Little Things

Konsolbord i antikt look fra Novasolo

Dette konsolbord har et antikt look og passer perfekt ind i den romantiske indretning. Klik for at se flere billeder.

Hvis du har hang til det antikke og elsker den romantiske stil, er dette konsolbord fra Novasolo det perfekte valg. Det fremstår nemlig i et smukt antikt look med elegante runde bordben og en konstruktion med masser af flotte facetter.

Konsolbordet har to små skuffer under bordpladen, som blandt andet kan bruges til opbevaring af nøgler og andre småting, der er gode at have ved hånden i entréen.

Konsolbordet er lavet delvist af MDF og mahogni, som har fået en lakering. Selve bordpladen fremstår dog i naturlig elegante, dog med en lakeret overflade.

 • Mål: H80 x B140 x D40 cm
 • Materiale: MDF og mahogni

Se pris på Novasolo konsolbordet hos BOBO

Royal – mørkt konsolbord i antikt look med bordplade i gråbejdset træ

Royal er et mørkt og rustikt konsolbord fra Canett Furniture. Det har 3 skuffer og 2 underhylder. Klik for at se flere billeder.

Det smukke mørke Royal konsolbord er perfekt til den rustikke indretning, hvor der ønskes en elegant og romantisk stemning.

Konsolbordet er designet af Canett Furniture, og indgår som del af en større møbelserie til hjemmet. Konstruktionen er gråmalet mens bordpladen har fået en træbejdse, der fremhæver træets årer.

Under Royal konsolbordet finder du 3 skuffer med metalhåndtag og 2 hylder, som gør det muligt at udnytte pladsen optimalt. Konsolbordet er ikke specielt stort og måler kun 100 centimeter i bredden. Dog er pladsen godt udnyttet, så det er perfekt til såvel større som mindre rum.

 • Mål: H86 x B100 x D45 cm
 • Materiale: Træ

Se pris på Royal konsolbordet hos BOBO

Scissors – konsolbord med sorte ben i sakseform

Scissors er lavet af Kare Design, og fremstår i et rustikt design med plader af ubehandlet mangotræ. Klik for at se flere billeder.

Scissors er et karakteristisk konsolbord med sortlakerede stålben, der har samme form som sakse. Det passer perfekt ind i den moderne og rustikke nordlige indretningsstil, hvor enkelte møbler gerne må stå frem i et unikt formsprog.

Konsolbordet er designet af Kare Design, og bordpladen er af mangotræ. Der er desuden en underhylde, som også er af mangotræ. Dette muliggør praktisk og dekorativ opbevaring, da begge plader har et rustikt og naturligt look.

Scissors-konsolbordet er en mellemstor variant med en bredde på 152 centimeter, men på grund af det lette udtryk ser det ikke ud af meget.

 • Mål: H76 x B152 x D48 cm
 • Materiale: Mangotræ og stål

Se pris på Scissors konsolbordet hos BOBO

Taxi – konsolbord med glasplade og ben i massiv oliebehandlet eg

Taxi er et smart og stilrent konsolbord i et tidløst design med glasplade. Klik for at se flere billeder.

Taxi konsolbordet er perfekt til dig der sætter pris på stilren indretning præget af tidløs elegance. Det har nemlig et moderne udtryk, som alligevel er tidløst og passer ind  i mange forskellige indretningsstile.

Konsolbordet har en glasplade på 1 centimeters tykkelse, og glasset er klart så der kan kigges lige igennem. Selve stellet er af massiv oliebehandlet eg, som står i smuk kontrast til glaspladen. De runde ben er desuden let skråtstillede, og glaspladen er lagt på runde holdere af metal.

Taxi konsolbordet måler 140 centimeter i bredden, og er således en mellemstor variant.

 • Mål: H75 x B140 x D45 cm
 • Materiale: Massiv eg og glas

Se pris på Taxi konsolbordet hos BOBO

Isac – konsolbord i betonlook

Isac konsolbordet har et rå bordplade i betonlook, samt runde ben med metalstænger forbundet. Klik for at se flere billeder.

Isac er det perfekte konsolbord til hjemmet, hvor der ønskes en rå og rustik indretning. Bordpladen har nemlig et flot betonlook, som passer godt ind i netop denne indretningsstil.

Konsolbordets bordplade er dog ikke lavet af beton, men derimod MDF som er lakeret med en cementgrå farve. Dette betyder at den har et flot betonlook, uden at prisen dog er specielt høj. Benene er desuden lavet af fyrtræ, som dog er forbundet med stænger i sortlakeret metal.

Konsolboredet er en mindre variant med en bredde på 120 centimeter, hvilket betyder at det står fint i et mindre rum.

 • Mål: H76 x B120 x D40 cm
 • Materiale: MDF og metal

Se pris på Isac konsolbordet hos BOBO

Agra – konsolbord med stel i guldlook og bord i marmor

Agra er et konsolbord med stel af messing og bordplade af grøn marmor. Klik for at se flere billeder.

Hvis du er til møbler i guldlook og marmor, er Agra-konsolbordet et must at kigge nærmere på. Det passer nemlig perfekt ind i den eksklusive indretning, men det kan også indgå som del af en moderne nordisk indretning med enkelte guldelementer.

Konsolbordets guldlook skyldes at stellet er lavet af messing, og dets firkantede design får det til at fremstå eksklusivt og trendy. På stellet er lagt en bordplade af grøn marmor, hvilket er meget populært i den moderne indretning.

Agra konsolbordet måler 100 centimeter i bredden, og er således et mindre konsolbord der står fint i selv små rum.

 • Mål: H80 x B100 x D30 cm
 • Materiale: Messing og marmor

Se pris på Agra konsolbordet hos Coop

Konsolbord med 2 åbne rum og en skuffe

konsolbord-2-hylder-og-skuffe
Dette moderne konsolbord fås til en fornuftig pris på nettet. Det har 2 åbne rum og en hvid skuffe. Klik for at se flere billeder.

Dette konsolbord er det perfekte valg til dig der ønsker et simpelt bord til en fornuftig pris. Det har slanke sorte metalben og et stel af MDF med 2 åbne rum og en skuffe, så du både får et flot look og praktiske opbevaringspladser i din entré eller garderobe.

Konsolbordet kan med fordel bruges til makeup eller opbevaring af alt fra nøgler til dine favorithandsker. Det måler 100 centimeter i bredden, 35 centimeter i dybden og 75 centimeter i højden, så det kan stå i såvel små som lidt større rum.

 • Mål: H75 x B100 x D35 cm
 • Materiale: MDF og metal

Se pris på konsolbordet hos Coop

Muubs Ruby – lille konsolbord i massiv teak

muubs-ruby-teak-konsolbord
Muubs Ruby er et lille rustikt konsolbord i massiv teak. Det kan både stå inde og ude, og med tiden vil det få en flot patina. Klik for at se mere.

Muubs Ruby er et fint lille konsolbord i massiv teak. Det er perfekt til den lille entré, men det kan også sagtens bruges i stuen, i soveværelset, på badeværelset og de fleste andre rum i hjemmet hvor der ønskes et lille bord eller lidt ekstra aflægningsplads.

Konsolbordet kan både stå ude og inde, men holder bedst den varme kulør indenfor. Stiller du det eksempelvis under halvtaget ved din hoveddør eller den overdækkede terrasse, vil det med tiden få en fin grå patina. Du kan dog give konsolbordet en behandling 1-2 gange om året, hvis du ønsker at bibeholde den varme kulør.

Det lille Muubs konsolbord måler 75 centimeter i bredden, 30 centimeter i dybden og 75 centimeter i højden.

 • Mål: H75 x B75 x D30 cm
 • Materiale: Teak

Se pris på Muubs Ruby konsolbordet hos Unoliving

House Doctor Sand – stort konsolbord i mangotræ

house-doctor-sand-konsolbord
House Doctor Sand er et stort konsolbord lavet i mangotræ. Det har et rustikt look og en høj bæreevne. Klik for at se mere.

House Doctor Sand er et smukt stort konsolbord på 150 centimeter. Det har en stor underhylde, og er derfor perfekt til køkkenet, stuen, entréen, garderoben og andre rum, hvor der ønskes en smuk opbevaringsløsning med høj bæreevne.

Konsolbordet er lavet i mangotræ, og det har et robust design. På underhylderne kan du eksempelvis sætte kasser med småting eller dekorationsgenstande, mens du på selve bordet kan sætte en lampe, et par levende lys og en plante. Mulighederne er mange.

House Doctor Sand har et gennemgående rustikt udtryk, og det passer derfor perfekt ind i den moderne nordiske indretning.

 • Mål: H85 x B150 x D45 cm
 • Materiale: Mangotræ

Se pris på House Doctor Sand konsolbordet hos Little Things

Rina – lille konsolbord i paulowniatræ med 2 skuffer

rina-konsolbord
Det lille Rina konsolbord er fremstillet i paulowniatræ, og det har 2 små skuffer du kan bruge til opbevaring af småting. Klik for at se mere.

Hvis dit ønske er et lille fint konsolbord i ubehandlet træ, så er Rina-konsolbordet det rette valg. Det smukke lille bord har 2 skuffer og dermed masser af plads til opbevaring, på trods af den beskedne størrelse. Det står på 4 runde ben som er let skråtstillede, så det fremstår lyst og rustikt på samme tid.

Rina konsolbordet er fremstillet af paulowniatræ, og kan anvendes til rigtig mange forskellige formål grundet den beskedne størrelse. Det fås også i sort eller hvidt, samt med en eller flere skuffer. Du kan se alle modellerne hos forhandleren vi henviser til.

 • Mål: H65 x B45 x D32 cm
 • Materiale: Paulowniatræ

Se pris på Rina konsolbordet hos Havemøbelland

Hvidt konsolbord i antikt look med 3-fløjet spejl

hvidt-antikt-konsolbord
Dette hvide konsolbord har et smukt antikt look med 3-fløjet spejl og en taburet, så du kan bruge det som makeup-bord. Klik for at se flere billeder.

Hvis du har en lille royalist i maven og gerne vil have et elegant konsolbord i et smukt antikt look, behøver du ikke søge længere.

Dette hvide konsolbord er perfekt når der skal lægges makeup eller sysles med din yndlingshobby, hvadend det måtte være. Det 3-fløjede spejl er perfekt når du skal have styr på håret og makeuppen, og de 4 små skuffer er velegnede til opbevaring af diverse småting – eksempelvis nøgler, cremer, makeup og lignende.

Med til konsolbordet følger der også en fin lille taburet, som kan skubbes ind under bordet når den ikke bruges.

 • Mål: H150 x B90 x D40 cm
 • Materiale: Paulowniatræ

Se pris på det antikke konsolbord hos Havemøbelland

Noble – konsolbord i bambus med underhylde og skuffe

cinas-noble-konsolbord
Noble konsolbordet fra Cinas er lavet i massiv bambus, og fremstår i et flot nordisk look. Klik og læs mere.

Dette flotte konsolbord er fremstillet i massiv bambus, som er et hårdført og bæredygtigt alternativ til de klassiske træsorter. For mens et egetræ eksempelvis er 50 år om at vokse sig til fuld størrelse, kræver bambus kun 4-6 år, og det sætter selv nye skud når det fældes. Og bambus har tilmed en flot lys farve, som er eftertragtet i moderne skandinavisk indretning.

Det er Cinas der står bag Noble-serien, der udover konsolbordet består af blandt andet sideborde, en entrebænk, et tøjstativ og en væghængt knagerække.

Dette konsolbord er ikke særlig dybt, og så er der placeret en ekstra hylde ved bunden. Det er således oplagt til brug i entreen, hvor et par kasser eksempelvis kan stilles ind under.

 • Mål: H80 x B90 x D35 cm
 • Materiale: Bambus

Se pris på Cinas Noble konsolbordet hos Unoliving

Skagerak Georg – simpelt konsolbord i eg med 2 ben

Trip-Trap-Georg-Konsolbord
Skagerak konsolbordet findes i både Eg og Sortmalet eg. Klik for at se begge farver.

Utrolig smukt og stilrent konsolbord, der fremstår elegant og tidløst i al dets simpelhed.

Skagerak Georg konsolbordet er fremstillet i massiv eg, hvilket Skagerak altid har været kendt for: Rene, massive materialer. Ingen kunsttræ eller finér.

Georg-konsolbordet kendetegnes ved kun at være udstyret med to ben, så det skal altså placeres op ad en væg. Desuden kan det eventuelt kombineres med en Georg stol i samme farve og træsort, hvis man ønsker at benytte konsolbordet som et lille ekstra computerbord eller toiletbord hvor man kan sidde og klare morgen-toiletten.

Det smukke og stilrene konsolbord passer perfekt ind i en lille krog af lejligheden, i udestuen, i entréen eller hvor der måtte være behov for det.

 • Mål: H90 x L73 x B32 cm
 • Materiale: Massiv eg
 • Farver: Eg eller sortmalet eg

Se pris på Skagerak Georg konsolbord hos Livingshop

Torekov – simpelt konsolbord i massiv hvidolieret eg

Torekov-Konsolbord
Torekov er et slankt konsolbord med hvidlakerede ben og en bordplade af hvidolieret eg. Klik for at læse mere.

Torekov er et smukt og simpelt konsolbord i gode materialer. Det står på to hvidlakerede benbukke, og bordpladen er lavet i massiv hvidolieret eg. Således er det et perfekt konsolbord til den mere rummelige entré, stue eller soveværelse, hvor det med fordel kan bruges til mange forskellige ting.

Selve bordpladen har en bredde på hele 150 centimeter og en dybde på 40 centimeter, så der er god plads til dine ting. Grundet designet er det desuden nemt at samle, og forhandleren vurderer således at det kun tager 30 minutter fra det er pakket ud til det står færdigmonteret.

Højden på Torekov konsolbordet er på 90 centimeter. Det er en god højde hvis du ønsker at bruge det til eksempelvis lamper, stearinlys og dekorationer, men også hvis du ønsker at kombinere det med en barstol.

 • Mål: H90 x B150 x D40 cm
 • Materiale: Massiv eg

Se pris på Torekov konsolbord hos Entremøbel

Paris – konsolbord i romantisk look med skuffer

Paris-Konsolbord
Det hvide konsolbord tilhører Paris-serien fra Unoliving, og hører til den smukke pariser-stil. Klik på billedet for at se mere.

Dette konsolbord fremstår enkelt og fint med sin hvide lakering. Paris-serien er perfekt til dig der ønsker en romantisk og hyggelig indretning af stuen, spisestuen eller entreen, og de to skuffer er perfekte til opbevaring af små fornødenheder.

Som navnet antyder, er bordet lavet i den populære klassiske pariser-stil, og du kan uden problemer finde plads til Paris konsolbordet i både moderne, tidløs eller romantisk indretning.

De to skuffer har runde greb og en dybde på ca. 30 centimeter. Bordet er lavet i komposittræ, som er vedligeholdelsesfrit og nemt at samle.

 • Mål: H80,8 x B102,6 x D41,6 cm
 • Materiale: Komposittræ med hvid lakering

Se pris på Paris konsolbordet hos BOBO

Delta – hvidt konsolbord med ben i massiv eg

Delta-Konsolbord
Delta konsolbordet har et stilrent og moderne retro-design med ben af massiv egetræ. Klik for at læse mere.

Dette smarte og moderne konsolbord er del af en ny og meget populær serie møbler til hjemmet, som karakteriseres ved de specielle ben i massiv eg og det gennemgående stilrene design, som er en moderne fortolkning af retro-stilen.

Delta-bordet har et to-delt opbevaringsrum med en skuffe i det ene og en åben opbevaringsplads i det andet. Den monterede skuffe har front i egetræslook med et greb udskåret i fronten, og så er den installeret med et metaludtræk, så den er nem at benytte.

Konsolbordets overflade er hvidlakeret og har en bredde på lidt over en meter, så det passer ind i selv mindre rum.

 • Mål: H89,5 x B103,05 x D43,5 cm
 • Materiale: Massiv eg og komposittræ

Se pris på Delta konsolbordet hos BOBO

Skagen – robust konsolbord med bordplade i eg

Hamptons-Konsolbord
Kraftigt og karakteristisk konsolbord. Klik for at se hele Hamptons-serien.

Skagen-serien er designet i ægte antik stil og er en række solide men karakteristiske møbler, der ser godt ud i de store lyse rum med god plads.

Skagen konsolbordet oser af styrke og selvværd, og bærer præg af at være solidt kram. Det har da også en bordplade af massiv eg, mens resten af konsolbordet er fremstillet af hvidlakeret finér, som kræver minimal vedligeholdelse.

Dette konsolbord kan bruges til praktisk opbevaring af småt tilbehør i både stuen, entréen eller soveværelset, hvor der måtte være behov for at skabe en hyggelig og elegant atmosfære.

 • Mål: H84 x L100 x B40 cm
 • Materiale: Massiv eg, finér

Se pris på Skagen konsolbordet hos BOBO

Ambassador – elegant konsolbord i mørkt egetræslook

Embassy-Konsolbord
Ambassador konsolbordet oser af herskabelig elegance. Klik for at se flere billeder.

Det prægtige Ambassador konsolbord oser af stil og charme. De lige kanter i det flotte mørke egetræs-look skaber orden og struktur i den rummelige spisestue, stue eller entré, og de to skuffer kan bruges til opbevaring af pyntegenstande og småt tilbehør.

Konsolbordet er fremstillet af vedligeholdelsesfrit finér af høj kvalitet, og bordet vil stå solidt og elegant i mange år frem. De to skuffer glider let på plads, og er udstyret med hver sit sølvfarvede greb. En underhylde giver plads til nem opbevaring under konsolbordet, så der er god plads til både stort og småt.

I kraft af konsolbordets tunge og solide konstruktion, passer det ind i selv meget store rum, hvor det vil tage sig smukt ud.

 • Mål: H82 x L120 x B44 cm
 • Materiale: Finér

Se pris på Ambassador konsolbord hos BOBO

Carikko – romantisk hvidt konsolbord med 2 skuffer

Elisia-Hvidt-Konsolbord
Usædvanligt smukt og romantisk konsolbord med skuffer og særlige greb. Klik for at læse mere.

Det smukke Carikko konsolbord med de slanke og let buede ben fremstår i et eventyrligt og romantisk design. I bordet findes to skuffer med smukke greb i metal, og selve konsollen er hvidmalet for et lyst og indbydende look.

Carikko konsolbordet er fremstillet i træ med en holdbar hvid lakering, som ikke kræver særlig vedligeholdelse udover en aftørring med en fugtig klud af og til.

Dette konsolbord kan både bruges til at indrette entréen, soveværelet eller stuen, og det vil bidrage til en romantisk og varm atmosfære.

 • Mål: H75 x B92 x D39 cm
 • Materiale: Træ

Se pris på Carikko konsolbordet hos BOBO

Ornament – unikt konsolbord inspireret af barokken

Ornament-Konsolbord
Ornament er et unikt konsolbord inspireret af barokken. Det fås med antikt sølvlook, guldfarve eller grå. Klik for at læse mere.

Ornament-serien består blandt andet af en række meget unikke konsolborde, som er kraftigt inspirerede af barokken. Det ses i det antikke og ekstravagante look, som er blevet piftet op med enten sølvfinish, guldfinish eller en mere neutral grå finish.

På Ornament konsolbordet ses en delvis patinering i de mange detaljer, hvilket er en del af designet. Selve bordet er udført i malet træ, og benene er lavet i hårdt plast. Det måler 115 centimeter i bredden og 34 centimeter i dybden.

Dette konsolbord er perfekt til hjemmet, som ønskes indrettet i en ekstravagant eller glamourøs stil. Det udstråler selvsikkerhed og vilje til at skille sig ud, hvilket kommer til udtryk i både farver og design.

 • Mål: H74 x B115 x D37 cm
 • Materiale: Træ og plast

Se pris på Ornament konsolbordet hos BOBO

Print – rustikt konsolbord med ben og skuffer i metal

Print-Konsolbord
Konsolbordet i Print-serien har et råt look med ben og skuffer i metal og bord i mangotræ. Klik og se flere billeder.

Hvis du er til det industrielle og rå design, så er konsolbordet fra Print-serien et fedt valg. De skrå ben fremstår i råt “ubehandlet” metal, hvilket underbygges af de to skuffer, der ligeledes har en rå metalfront.

Dette konsolbord er blandt andet ideelt i københavner-lejligheden, hvor det klassiske og let slidte look er gennemgående i de gamle arbejderboliger. Her har du med andre ord mulighed for at toppe stilen af med nogle fede møbler, der matcher resten på en god måde.

Selve bordpladen er lavet i mangotræ, som har meget fine fibre og et mat look, der passer godt til metal-elementerne.

 • Mål: H80 x B120 x D40 cm
 • Materiale: Mangotræ og metal

Se pris på Print konsolbordet hos Unoliving

Lucas – rustikt konsolbord i massiv teak

Sika-Lukas-Konsolbord
Lukas konsolbordet er lavet i massiv teak og fremstår rustikt i smukke mørke nuancer. Klik og se flere billeder.

Hvis du sætter pris på lækre materialer og hårdføre træsorter, så er Lucas konsolbordet fra Sika-Design et godt valg.

Det fremstår i et robust look, og er fremstillet i massiv teak, som har en meget varm kulør og et særdeles hårdført ydre med nogle meget fine fibre, der ikke kræver anden pleje end overtørring med en fugtig klud ved behov.

Lucas bordet kan både anvendes i entreen, i soveværelset eller i køkkenet, da det har en dybde på 40 centimeter. Det er dog forholdsvist højt i forhold til andre konsolborde, og det anbefales således at vælge et par barstole, der matcher højden på 90 centimeter.

 • Mål: H90 x B140 x D40 cm
 • Materiale: Massiv teak

Se pris på Lukas konsolbordet fra Sika-Design hos Trendbazaar

Coco Long Leg Double – sort konsolbord i stål

caroline-ek-coco-long-leg-double-konsolbord
Coco Long Leg Double er et smukt sort konsolbord i pulverlakeret stål. Klik på billedet for at se mere.

Coco Long Leg Double er et smukt konsolbord i pulverlakeret stål. Det er designet af Caroline Ek, og det er perfekt til indretning af en stilren entré hvor der ønskes lette møbler med praktisk opbevaringsplads.

Konsolbordet er sort som natten, og det måler 115 centimeter i bredden, 80 centimeter i højden og 33 centimeter i dybden. Du kan således bruge det til en lampe og andre dekorationsgenstande, samtidig med at du kan have et par pæne kasser med blandt andet tørklæder, solbriller og andre ting på underhylden.

 • Mål: H80 x B115 x D33 cm
 • Materiale: Stål

Se pris på Coco Long Leg Double konsolbordet hos Luxo Living

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar