Med en kageopsats kan du fremtrylle et indbydende dessertbord for familie og venner, men det er ikke alt hvad kageopsatserne kan bruges til. De kan nemlig også bruges til servering af blandt andet is, sandwich, pindemadder, tapas, afternoon tea og alt det andet, du synes trænger til et pift.

En kageopsats er med andre ord uundværlig hvis du elsker at forkæle familien, vennerne eller dig selv med mad og dessert, der både er en fryd for øjet og for maven.

Til denne artikel har vi håndplukket de flotteste, lækreste og smarteste kageopsatser i forskellige størrelser og designs. Se dem alle herunder og bliv inspireret:

Pillivuyt Bourges – kageopsats i 3 etager af porcelæn

Bourges er en elegant kageopsats fra franske Pillivuyt, der har fremstillet porcelæn i 200 år. Den er i 3 etager og er perfekt til dessertbordet, hvor dens elegante udtryk passer perfekt ind til såvel kager som oste og meget andet.

Med Bourges kageopsatsen er det kun fantasien der sætter grænser, og da den er i 3 etager er der godt med plads og gode muligheder for at opdele kagerne.

Den nederste etage måler 24 centimeter i diameter, den midterste måler 20 diameter og den øverste måler 16,5 diameter. De er alle lavet af ovnfast porcelæn, og Pillivuyt giver 2 års brudgaranti. Kageopsatsen måler 29 centimeter i højden.

 • H29 cm.
 • Ø 24 / 20 / 16,5 cm.
 • Fremstillet af porcelæn

Se prisen på Pillivuyt Bourges kageopsatsen hos KitchenOne

Georg Jensen – elegant kageopsats i rustfri stål

georg-jensen-alfredo-kageopsats

De fleste kender vel efterhånden Georg Jensen, der i årevis har været fast inventar i danske hjem. Georg Jensen er kendt i hele landet og verden for deres yderst elegante produkter.

Denne kageopsats er én ud af mange kreationer under Georg Jensen-mærket, og den er fremstillet af rustfri stål. Den er i 3 etager og dermed perfekt til det lille dessert- eller ostebord, men den kan også bruges til mange andre formål.

Hver af de flotte etager får dine anretninger til at fremstå lækre og rustikke, da de sølv nuancer fremhæver alt fra grønne salater til cremer og oste.

 • H30 x B24 cm.
 • Rustfri stål

Se prisen på Georg Jensens kageopsats hos KitchenOne

Cupcakes N’ More – kageopsats til 24 små cupcakes

Cupcakes N’ More er en flot kageopsats med plads til 24 små cupcakes. Den er fremstillet af Wilton og har et flot sølvfinish, som vil tage sig godt ud på de fleste dessertborde.

Udover at kunne bruges til små cupcakes, kan du også eksperimentere med andre små anretninger. Så længe de kan formes så de kan stå i holderne, er det næsten kun fantasien der sætter grænser for opfindsomheden. Du kan eksempelvis også lave små portionsanretninger i krus der kan stå i holderne, hvorved stativet kan bruges til meget andet end cupcakes.

Stativet er et godt og sjovt valg for dig der gerne vil gøre lidt mere du af eksempelvis ungernes fødselsdage eller lignende.

 • Plads til 24 mini cupcakes
 • Fremstillet af metal med sølvfinish

Se prisen på Cupcakes N’ More kageopsatsen hos (Produktet er udgået)

Kageopsats i 3 niveauer af hvid plast

Denne kageopsats er perfekt for dig der enten laver lagkager på hobbyniveau eller som laver det på professionelt niveau og sælger dem til fødselsdage og bryllupper.

Kageopsatsen er skabt til at fremstille forskellige former for lagkager på, og disse kan så placeres på forskellige niveauer og forskudt af hinanden. Den kan også bruges til islagkager, og du kan have op til 3 forskellige slags på denne kageopsats.

Hver etage har en diameter på 28 centimeter hver, og der er 8 centimeter imellem hver etage.

 • H24 cm.
 • Fremstillet af hvid plast

Se prisen på kageopsatsen i hvid plast hos Bagetid

Kageopsats til bryllupskage i 3 etager

Hvis du er vild med at kreere dine egne kager og planlægger at gøre det på professionelt plan, så er denne kageopsats fra Schneider helt uundværlig.

Her kan du både lave kager til bryllupper, barnedåb og lignende begivenheder, hvor der ønskes en flot og ekstravagant kage. Kageopsatsen er lavet af aluminium og måler 38 centimeter i højden. Den er designet til at hver etage kan gøres helt usynlig, hvorved kagen kommer til at fremstå “svævende” mellem hvert lag.

Etagerne måler henholdsvis 32, 26 og 20 centimeter i diameter, og der er 16,5 centimeter mellem hver etage på denne kageopsats. Den kan selvfølgelig skilles ad når den ikke bruges.

 • H38 x B32 cm.
 • Fremstillet af aluminium

Se prisen på kageopsatsen til bryllupskage hos (Produktet er udgået)

Nordic Sense – billig kageopsats i 3 etager

Nordic Sense kageopsatsen er et godt og billigt alternativ til de dyrere modeller, så den er et fint køb for dig der kun vil bruge den ved enkelte lejligheder.

Kageopsatsen er opdelt i 3 etager, og den er i alt 40 centimeter høj. Den er velegnet til alt fra kage- til osteanretninger, men fungerer også godt til tapas og afternoon tea. Kun fantasien sætter grænser, og designet er simpelt med et elegant touch.

Denne kageopsats har en bredde på 26 centimeter nederst, men de to øvre etager er en smule mindre. Der er et lille håndtag øverst, så den er nem at flytte.

 • H40 x B26 cm.
 • Fremstillet af porcelæn

Se pris på Nordic Sense kageopsatsen hos KitchenOne

Nordal Deluxe Etagére – kageopsats i kobberdesign

Deluxe Etagére er en ekslusiv kageopsats fra Nordal. Den har et smukt kobberlook udvendigt, og så er den hvid indvendigt. Dette nuancespil i kombination med designet får den til at fremstå elegant og rustik på samme tid, hvilket betyder at den er ideel til dig der sætter pris på romantik og klassisk elegance.

Kageopsatsen fra Nordal har god plads på hver af de 3 etager, og den måler i alt 52 centimeter i højden. Den må ikke bruges til våde varer, men den er velegnet til alt fra cupcakes til scones og fine små portionsanretninger.

 • H52 cm.
 • Fremstillet af metal

Se pris på Deluxe Etagére kageopsatsen hos Boxdelux

Hübsch Etagére – kageopsats i 2 etager af hvid keramik

Denne kageopsats er fremstillet af Hübsch, som typisk har fokus på rene materialer og høj funktionalitet. Det ses også her, hvor kombinationen af lyst træ og hvid keramik fremstår i et flot og simpelt design.

Kageopsatsen har 2 etager og er velegnet til små anretninger. Den er 32 centimeter høj og den nederste etage måler 31 centimeter, hvilket giver gode muligheder for at bruge den til forskellige formål.

Da kageopsatsen er så simpel og stilren, kan den også sagtens stå fremme i både moderne og klassiske køkkener. Her kan den eksempelvis bruges til opbevaring af frugter eller grøntsager.

 • H32 x B31 cm.
 • Fremstillet af lyst træ og keramik

Se pris på Hübsch Etagére kageopsatsen hos Boxdelux

Kageopsats i 3 etager af skifer

Skifer er et yderst populært materiale i den moderne borddækning, og denne kageopsats er således et godt valg til dig der sætter pris på dette.

Kageopsatsen har 3 etager og ingen kanter, men til gengæld har skiferpladerne en flot rustik overflade. De sorte nuancer fremhæver på en fin måde dine desserter, oste og hvad du ellers ønsker at servere på kageopsatsen, så det fremstår mere appetitligt og autentisk.

Denne kageopsats er 33 centimeter høj og måler 30 centimeter i diameter, og som med de fleste andre kageopsatser kan den skilles ad og opbevares fladt i køkkenskabet.

 • H33 x B30 cm.
 • Fremstillet af skifer

Se pris på kageopsatsen i skifer hos Boxdelux

H. W. Larsen Tognana – kageopsats i 2 etager af skifer

Denne Tognana kageopsats er en mindre udgave med 2 etager. Hver etage består af en skiferplade, som fremstår flot og rustikt. Den er således ideel til den moderne indretning, og da der ikke er kanter på kan du sågar bruge den til lagkager.

Kageopsatsen er desuden velegnet til alle former for kager, oste og små portionsanretninger. Eksempelvis til weekendens eftermiddagskaffe eller når du får uventede gæster, som du alligevel gerne vil kunne byde på lidt spændende godter.

Denne kageopsats er 25 centimeter høj. Det øverste fad måler 20 centimeter i diameter og det nederste fad måler 30 centimeter i diameter.

 • H25 x B30 cm.
 • Fremstillet af skifer

Se pris på Tognana kageopsatsen hos Coop

Denne side er anmeldt af: Stine A. Hansen 10/10

Forfatter

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

Skriv en kommentar