Hvilken ismaskine med kompressor er den bedste? I vores artikel om ismaskiner kiggede vi på ismaskiner både med og uden kompressor. Her har vi valgt at fokusere på modeller med kompressor, da de af mange uafhængige kilder vurderes at være de bedste til hjemmelavet is.

I alt har vi fundet 5 gode ismaskiner med kompressor, som vi anbefaler til dig med varme følelser for kolde fristelser.

Herunder er vores top 3 over de bedste ismaskiner med kompressor lige nu:

DeLonghi ICK-5000 ismaskine med kompressor laver god is hver gang

Ismaskine-Delonghi-ICK-5000Bedste pris: 1.717,00 (Wupti)

 • Testvinder – Tænk
 • Testvinder – Råd & Rön

Italienske DeLonghi er kendt for deres produktion af lækkert køkkenudstyr. Og deres ismaskine er ingen undtagelse. Denne ismaskine med kompressor vinder test i både Danmark og Sverige, og får topplacering da den fremstiller suveræn is hver gang. I modsætning til andre ismaskiner med kompressor er denne model til gengæld ikke specielt støjende.

Til den negative side nævnes det at DeLonghi ikke har produceret den hurtigste ismaskine i verden. Den klarer produktionen af 1 liter is på hele 89 minutter, hvilket er langt over gennemsnittet. Til gengæld så er resultatet både lækkert, cremet og perfekt temperatur.

Selve ismaskinen kan være lidt omstændig at bruge de første par gange, da brugervenligheden ikke er helt i top. Men når man først har vænnet sig til maskinen, så er det den bedste ismaskine der fås til den private husholdning.

Nøglespecifikationer:

 • Fremstiller 600 ml is pr. gang
 • Inkl. is-skål i rustfrit stål
 • Aftagelig skål
Forhandlere
Butik Pris Fragt Total Læs mere
1.717,00 kr. 0,00 kr. 1.717,00 kr. Til butik »
1.899,00 kr. 0,00 kr. 1.899,00 kr. Til butik »

Wilfa ICM-C15 – bedst i norsk test og smart hold-kold funktion

Ismaskine-Wilfa-ICM-C15Bedste pris: 1.349,00 (Wupti)

 • Testvinder – Klikk.no
 • Godt anmeldt hos Dinside.no
 • Topscorer – Tænk
 • Topscorer – Råd & Rön

Wilfa er et norsk mærke, og måske ikke så kendt i Danmark eller rundt omkring i Europa. Men flere af deres produkter rangerer alligevel højt i forbruger-tests, og deres ICM-C15 ismaskine er ingen undtagelse.

Her får du en lækker og simpel ismaskine med timer-funktion, som kan holde din is kold i en forudindstillet periode. Det kan blandt andet være brugbart, hvis du fremstillet isen om eftermiddagen, og gerne vil holde den ved rette temperatur til den skal indtages senere på aftenen.

Hos Tænk får ismaskinen en flot karakter, der sender den op i toppen af testskemaet. Den roses desuden i både svenske og norske tests for at fremstille lækker og cremet flødeis, sorbetis og yoghurtis, som bliver godt sammenblandet med denne maskine.

Wilfas ismaskine med kompressor roses desuden for at være særdeles brugervenlig, og med det lille digitale display kan du under hele isfremstillingen følge med i processen.

Nøglespecifikationer:

 • Fremstiller 1 liter is pr. gang
 • Skål på 1,5 liter
 • Timer-funktion der holder isen kold
 • Åbning i låg til påfyldning af ingredienser
 • LCD-display med timer
 • Aftagelige dele kan gå i opvaskemaskine
Forhandlere
Butik Pris Fragt Total Læs mere
1.349,00 kr. 0,00 kr. 1.349,00 kr. Til butik »
1.399,00 kr. 0,00 kr. 1.699,00 kr. Til butik »

Nemox Gelatissimo Exclusive – alsidig ismaskine med god kapacitet

Nemox-Gelatissimo-Exclusive-IsmaskineBedste pris: 2.999,00 (Wupti)

 • Testvinder – Aftonbladet

Hvis der er noget de kan finde ud af i Italien, så er det at lave lækker, frisk og cremet is. Det bekræftes blandt andet hos Aftonbladet, hvor Nemox Gelatissimo Exclusive klarer sig bedst ud af 7 testede ismaskiner med og uden kompressor. Det er en rigtig god og alsidig ismaskine, som anbefales til både flødeis, sorbet og frozen yoghurt.

I kraft af at ismaskinen har kompressor og artiklens højeste kapacitet, så vejer og fylder den selvfølgelig også derefter. Vægten sniger sig op på små 12 kilo, så den kræver en vis fysik at håndtere. Det behøver dog ikke at være negativt, for når du har bakset med denne ismaskine kan du nyde en ekstra portion is med god samvittighed.

Som nævnt er det en stor og rummelig ismaskine, som har plads til 1,7 liter i den medfølgende aluminiumsskål. Det betyder at du kan fremstille op til 1,1 liter is ad gangen, hvilket tager cirka 20-30 minutter per portion. Efter brug kan skålen tages ud af ismaskinen og sættes i opvaskemaskinen.

Nøglespecifikationer:

 • Fremstiller 1,1 liter is pr. gang
 • Skål på 1,7 liter
 • Aftagelig skål i aluminium
 • Is-spatel medfølger
 • Opskriftsbog medfølger
Forhandlere
Butik Pris Fragt Total Læs mere
2.999,00 kr. 0,00 kr. 2.999,00 kr. Til butik »

Nemox Gelato Grand – god ismaskine med gode anmeldelser

Ismaskine-Nemox-Gelato-GrandBedste pris: 2.299,00 (Wupti)

 • Høj karakter – ETM Testmagazin
 • Rost på Louises Madblog

Italienske Nemox laver ismaskiner til både privat og erhverv. Deres sortiment af små ismaskiner med kompressor er med andre ord i en rigtig god kvalitet. Nemox Gelato Grand er en god ismaskine, hvilket konkluderes i en dansk test og hos tyske ETM Testmagazin.

Nemox ismaskinen kan klare produktion af op til 1 liter is ad gangen, hvilket er mere end hvad der er i en pakke is fra supermarkedet. Det betyder med andre ord, at én portion er mere end nok for en almindelig familie med børn.

Det eneste negative der kan peges på, er doseringshullet i låget. Her efterlyses et lidt større hul, så det bliver nemmere at dosere eksempelvis hakket chokolade eller nødder under isfremstillingen.

Bortset fra det lille doseringshul, så er ismaskinen fra Nemox særdeles nem at bruge, og når den først er tilsluttet lysnettet, så går der ikke mange minutter fra du hælder ingredienser på til den er i fyld gang med at fremstille særdeles lækker og cremet is.

Nøglespecifikationer:

 • Skål på 1,5 liter (op til 1 liter is pr. fremstilling)
 • Skål er aftagelig
 • Is-spatel medfølger
 • Opskriftsbog medfølger
Forhandlere
Butik Pris Fragt Total Læs mere
2.299,00 kr. 0,00 kr. 2.299,00 kr. Til butik »

Nemo Gelato Chef 2200 – støjsvag topscorer i flot farve

Ismaskine-Nemox-Gelato-Chef-2200Bedste pris: 1.792,00 (Wupti)

 • Topscorer – Tænk
 • Topscorer – Råd & Rön

Nemox Gelato Chef 2200 er fremstillet i en lækker Ferrari-rød farve, som er dekorativ i køkkenet. Du kan dog også få ismaskinen i en mere neutral hvid farve. I både Danmark og Sverige ligger denne ismaskine med sin kompressor i toppen af testskemaet, og får især ros for at være særdeles støjsvag. Det er blandt andet en fordel, fordi den er lidt længere tid om at producere is end gennemsnittet, så du slipper med andre ord for at den skal støje unødigt. Da man hos Tænk målte tidsforbruget, konstaterede man at det tog 63,5 minutter at fremstille 600 ml is.

Resultatet af den færdige is er både lækkert og cremet. Konsistensen er perfekt ved fremstilling af både flødeis, sorbet og yoghurtis.

Nøglespecifikationer:

 • Aluminiums-skål
 • Fremstillet op til 1 liter is pr. gang
 • Is-spatel medfølger
 • Opskriftsbog medfølger
Forhandlere
Butik Pris Fragt Total Læs mere
1.792,00 kr. 0,00 kr. 1.792,00 kr. Til butik »

Testkilder

Da vi analyserede markedet for at finde de bedste ismaskiner med kompressor, benyttede vi os af en række testresultater fra hele Skandinavien. Det er disse tests og anmeldelser, som vi baserer vores vurderinger på. Herunder får du et indblik i de testresultater, som har haft indflydelse på vores vurdering.

Aftonbladet (28. juni 2016)

Aftonbladet har i juni 2016 testet 7 forskellige ismaskiner, hvoraf 3 af modellerne har indbygget kompressor. De resterende ismaskiner i testen kræver et frossent element for at virke.

Det står hurtigt klart at ismaskinerne med kompressor klarer sig bedre end dem uden. Det ses på ismaskinernes samlede bedømmelser, som generelt er højere for dem med kompressor.

I testen er der blandt andet fremstillet flødeis, sorbet og frossen yoghurt. Bedst bliver resultatet på Nemox Gelatissimo Exclusive, mens Sandstrøm S15ICE14E får en andenplads.  Begge ismaskiner har selvfølgelig kompressor, og anbefales til flødeis, frossen yoghurt og sorbet.

Du kan læse hele testen ved at oprette betalt medlemsskab hos Aftonbladet.

Tænk (29. juli 2014)

20 ismaskiner både med og uden kompressor er blevet testet hos Forbrugerrådet Tænk i sommeren år 2014. Her blev de vurderet efter kriterierne fremstilling af is, brugervenlighed, støjniveau, byggekvalitet og energiforbrug. Der er blevet fremstillet 600 ml is, fordelt på vaniljeis, citronsorbet og yoghurtis. Ved hver fremstilling er isen efterfølgende blevet vurderet ud fra dens konsistens, udseende og smag. Tænk har desuden kigget nøje på brugsanvisningerne og vurderet hvor nemme de forskellige maskiner er at bruge og rengøre.

Det er vigtigt at være opmærksom på at Tænks test er baseret på andet og mere end blot isens kvalitet – derfor er det en god idé at gå i dybden med den måde Tænk tester på, da det i Tænks optik også er en vigtig faktor at ismaskinerne skal være nemme at bruge, energivenlige og støjsvage.

Du kan læse hele testresultatet hos Tænk hvis du har et betalt medlemsskab.

Råd & Rön (21. maj 2014)

Sveriges store og anerkendte testmagasin Råd & Rön har taget temperaturen på i alt 19 ismaskiner, og udsat dem for samme tests som Tænk. Og det er ikke helt tilfældigt. Råd & Rön benytter sig nemlig i høj grad af de samme testlaboratorier som Tænk gør, og derfor kommer de tit frem til samme resultat. Dog har Råd & Rön også fokus på en række ismaskiner, som ikke findes på det danske marked.

I toppen af Råd & Röns test er dog de samme ismaskiner som i Tænks test.

Hvis du vil læse testen af ismaskiner med og uden kompressor hos Råd & Rön, kan du få adgang mod engangsbetaling af 45 SEK.

Louises Madblog (15. januar 2014)

Test af Nemox Gelato Grand.

På Louises Madblog får du et personligt indblik i bloggerens egne kulinariske udretninger og oplevelser. I dette blog-indlæg har hun testet og anmeldt ovennævnte Nemox ismaskine. Du får et rigtig flot og udvidet indblik i hvordan denne ismaskine fungerer, og så dokumenterer Louise det hele med en række superflotte og appetitlige billeder. Der er god inspiration at hente, og ismaskinen roses for at producere en lækker og cremet is hver gang.

Klikk Mat (17. oktober 2013)

I det norske livsstilsmagasin Klikk Mat har testpanelet testet og vurderet 8 ismaskiner, og der indgik både ismaskiner med og uden kompressor i deres test. Det er konditoren Annemari Erlbeck, der står bag testen, og i kraft af hendes profession er hun lidt af en ekspert, når det kommer til at vurdere det færdige resultat.

I modsætning til testen hos både Tænk og Råd & Rön, har man hos Klikk Mat fuld fokus på isens smag og konsistens. Det er nemlig det færdige resultat, der er det vigtigste, vurderer Annemari Erlbeck. Isen undersøges for dens konsistens og luftighed, og så ses der nærmere på hvor gode ismaskinerne er til at blande ingredienserne sammen under nedfrysningen. Brugervenligheden har desuden været i fokus, og så er det vurderet hvor lette ismaskinerne er at rengøre.

Som med alle andre tests hos Klikk.no er den gratis at læse.

Din Side (1. juni 2013)

Norske Din Side har testet Wilfas ICM-C15 ismaskine med kompressor. Der har været fokus på selve isproduktionen igennem hele artiklen, og der er en række flotte billeder, som dokumenterer resultatet af hvad denne ismaskine er i stand til at producere. I testen er der blevet fremstillet flødeis, yoghurtis og sorbetis.

Efter endt isfremstilling, er isen blevet vurderet ud fra konsistensen, sammensætningen og smagen, og ismaskinens brugervenlighed og rengøringen af denne er også blevet vurderet.

I testen er der også en lille video af ismaskinen i funktion – så kan du selv danne dig et indtryk af blandt andet støjniveauet og måden den arbejder og fungerer på.

Smartson (2. marts 2012)

Det anerkendte svenske testmagasin Smartson testede i 2012 i alt 8 ismaskiner, også her er der både indgået modeller med kompressor og modeller uden kompressor.

Der er i testen blevet produceret både sorbetis, flødeis og yoghurtis, for at få en så alsidig vurdering som muligt. Udover selve isfremstillingen, er Smartson også gået i dybden med ismaskinernes kapacitet, deres funktioner, maskinernes design og brugervenlighed. Og som noget særligt hos Smartson, vurderer de også ismaskinerne ud fra om de er pengene værd eller ej.

ETM Testmagazin (1. juli 2011)

Tyske ETM Testmagazin kendes for at foretage hurtige tests af et begrænset antal produkter, som det gør sig gældende med blandt andet Smartson og Klikk. I testen indgik 8 ismaskiner med kompressor, og der er blevet fremstillet henholdsvis sorbetis, mælkeis og flødeis, som alle er blevet testet på deres smag og konsistens. Hver ismaskine er desuden blevet testet på deres respektive funktioner samt brugervenlighed.

Testen hos ETM Testmagazin kan hentes som PDF fil, og du kan downloade den gratis, da den er af ældre dato.

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar