Et par gode høretelefoner kan være rigtig vigtige, hvis man har en lang flyvetur foran sig, hvis man bruger meget tid i fitnesscenteret, eller hvis man let bliver forstyrret af støj rundt omkring en. 

In-ear høretelefoner er perfekte til dig, hvis du ikke ønsker at gå ned på lydkvalitet, men samtidig heller ikke ønsker at bære rundt på et stort headset. 

Dog kan in-ear høretelefoner være dyre, og der er mange af slagsen, og det kan være en god ide at orientere sig på markedet, inden man køber et par. 

Hvis du ønsker at danne dig et overblik over de bedste in-ear høretelefoner, bør du klart læse med her. 

Sony WF-1000xM3 – Testvinder


Sony WF-1000xM3Set til: 1.299,00

Køb hos Elgiganten

Testresultat

Det er svært at finde en liste med de bedste in-ear høretelefoner, hvor disse ikke indgår. 

Disse Sony WF-1000xM3 høretelefoner, er de bedste på markedet lige nu, når det kommer til lydkvalitet. 

Ekspertkilden Sound Guys giver produktet en utrolig høj rating på næsten alle parametre.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om Sony WF-1000xM3

Selvom disse høretelefoner har et lettere besværligt navn, er der faktisk næsten ikke en finger at sætte på selve produktet. 

Disse in-ear høretelefoner præsterer til perfektion, og har lang batteritid. Selvom de har ligget ubrugt i et stykke tid, vil man næsten aldrig opleve at de mangler strøm. 

De har et enormt detaljeret lydbillede, som man skal lede længe efter at finde tilsvarende, hos en anden producent. 

Dette gælder både når man lytter til musik, men også når man taler i telefon. 

De har en enormt stabil tilkobling, og lyden falder aldrig ud eller hakker. 

De har også enormt god støjreduktion, og er derfor gode til eksempelvis længere flyveture eller togture. 

Designet er utrolig simpelt, men flot, og selve ørepropperne er behagelige at have i ørene. 

Disse in-ear høretelefoner kan også sagtens bruges til træning, da de er svedafvisende. 

Udvalgte specifikationer

 • Usammenlignelig lydkvalitet
 • God støjreduktion 
 • Rigtig god samtalelyd
 • Fænomenal App medfølger 
 • Lang batteritid

Miiego Boom Over ear høretelefoner – perfekte til styrketræningen


Miiego Boom Over ear høretelefoner

Set til: 1.198,00

Køb hos Computersalg

Testresultater:

Miiegos Boom Over ear høretelefoner er blevet kåret testvinder hos iForm i kategorien ”over ear” med kommentarene ”bedste lyd” og ”gode til lavintens træning som for eksempel styrketræning”.

Om Miiego Boom Over ear høretelefoner

Miiego Boom Over ear høretelefoner er fremstillet i et klassisk look dannet af plastik med en glat gummibran. Ørepuderne er fremstillet i et slidstærkt læder, der gør produktet holdbart i længere tid, men det er muligt at skifte det til et par i mesh, der kan vaskes efter træningen samt er mere komfortabelt under træningen. Læderpuderne giver en dominerende og kraftfuld lyd med en lidt overdøvende bas, mens mesh-puderne giver en neddroslet lyd med bedre detaljer.

Komforten er også øget af hovedbøjlens gode polstring samt høretelefonernes evne til at justere hørepuderne op og ned, så de passer til lige netop din hovedform og størrelse. 

Batteriet kan holde i 22 timer, og vejer 287 gram, hvilket gør dem til høretelefoner i den tungere ende af spektret. Dette er en ulempe ved højintens træning, da du bliver nødt til at justere på dem i løbet af træningen; dette er dog intet problem ved laver intens træning. 

De er brugervenlige og lette at betjene, da de blot tænder, slukker, styrer volumen og numre med knapper på den ene side af høretelefonerne. 

Udvalgte specifikationer

 • Udskiftelige ørepuder mellem læder og mesh 
 • Meshpuderne kan tages af og vaskes
 • Trådløs rækkevidde: op til 15 meter
 • Vægt: 287 gram
 • Passiv støj isolering
 • Arbejdstemperatur: -10 grader celsius til +40 grader celsius

Miiego M1+ in ear høretelefoner – krystalklar lyd


Miiego M1+ in ear høretelefoner

Set til: (AFP: Error loading price from price table)

Køb hos (AFP: Error loading reseller from price table)

Miiego M1+ høretelefonerne er i stand til at levere en top og krystalklar lyd grundet de bedste komponenter. Bassen er både dyb og stærk og har en klar diskant til trods for at høretelefonerne er in ear og altså ikke har den omsluttende effekt som en over ear har. 

Høretelefonerne er super lette, da de kun vejer 25 gram, men de har alligevel et batteri, der er optimeret og kan holde i op til 16 timer med musikafspilning per opladning. Dermed kan de bruges gang på gang på løbeturen eller i træningscenteret, inden du skal lade dem op igen, og lader du dem efter hver træning, så behøver du aldrig bekymre dig for at løbe tør for musik.

M1+ by Miiego har unikke memoryfoam ear tips, der er ideelle til tilpasning. Disse lukker for ørekanalen og tilbyder en komfort, der ikke er lig nogen anden samt blokerer fra udefrakommende støj. Dermed kan du lytte til musik uden forstyrrelser udefra.

Derudover er de også modstandsdygtige i forhold til alle vejrforhold. De har en IPX6 standard, hvorfor de kan modstå både sved og regn, og dermed kan du bruge dem uanset vejrforhold.

Sidst er de også særligt velegnede til at kunne bruges med sportsure. De er nemlig specifikt udviklede til at kunne give en perfekt bluetooth forbindelse, hvilket resulterer i 100% performance.

Udvalgte specifikationer

 • Har Pro Ear-tips (Comply ™ + 3-pack silicone ear tips) der øger komfort og lydisolering.
 • Har op til 16 timers batteritid per opladning, mens de spiller musik
 • Er både sved- og vandafvisende og dermed velegnede i alt slags vejr. 
 • Har en indbygget mikrofon til opkald.
 • Trådløs rækkevidde: op til 10 meter
 • Vægt: 25 gram

W7 by Miiego – godt anmeldt hos RunningXpert.com


W7 by Miiego

Set til: 499

Køb hos Miiego.com

Testresultater

W7 har fået en positiv anmeldelse hos RunningXpert.com

Om W7 af Miiego

Miiego er et dansk mærke, som started I 2010. De er kendte for at have et lækkert design og en god lyd. De har vundet diverse priser for lyd, design og komforten. Derfor er du sikret kvalitet, når du købet produkter fra Miiego. 

 W7 er små, men man skal ikke blive narret af deres udseende. De kan holde op til 12 timer, hvilket vil være lang nok tid for dig at få fuldført din træning, din lange flyvetur, eller hvad det kan være. Høretelefonerne skal kun lade op i 1,5 time, så de er hurtigt klar til brug igen.

Der er ikke noget værre end at skulle vente på at ens høretelefoner kan blive klar til brug. De her bliver hurtigt klar igen! 

W7 kommer med øredutter lavet af memoryfoam. De lukker forsigtigt af, hvilket gør, at din musik bliver den højeste lyd omkring dig. Du får 6 ekstra par med, hvilket er praktisk, så du kan finde den pasform, der er den perfekte til dig. Du får 3 standardpar i str S, M og L samt 3 par med en sikkerhedskrog, hvis du er bange for, at de skal falde ud. 

Udvalgte specifikationer

 • Producent: Miiego
 • Type: In-ear
 • Ultra-mini størrelse
 • Justerbar pasform
 • Indbygget mikrofon
 • Batteri: Genopladeligt lithium polymer batteri
 • Vægt: 10 gram
 • Inkl. Opbevaringspose
 • Trådløs rækkevidde: Op til 15 meter
 • Frekvens: 2.402-2.480 GHz
 • Frekvens svar: 20Hz-20KHz
 • 12 timers batteritid pr. opladning

Miiego Boom ANC – de stilrene høretelefoner – stilrent og elegant look


Miiego Boom ANC

Set til: 1799

Køb hos Miiego.com

Testresultater

Miiego Boom ANC har scoret hele 4 ud af 5 stjerner hos Headphonecheck.com med kommentarer på det stilrene, minimalistiske og elegante look.

Om Miiego Boom ANC

Miiego Boom ANC’s look er domineret af mat sort plastik, hvilket giver et stilet førstehåndsindtryk, der gøres endnu mere elegant af at hovedbøjlen og ørepuder er dannet af et stykke. Hovedbøjlen er desuden nem at justere, så den passer til lige netop din hovedform og størrelse og kan justeres i løbet af træningen, hvis dette er ønsket. Høretelefonerne kan foldes sammen ved transport, hvilket gør produktet mindre og mere kompatibelt.

Høretelefonerne kommer med to forskellige øre stykker, hvoraf den ene er fremstillet i imiteret læder og den anden er fremstillet i mesh, der kan vaskes efter træningen. 

Høretelefonerne vejer 300 gram, hvorfor de er bedst egnede til høj intensitetssport, hvis dette er det ønskede brug. Til hverdagsbrug og lav intenstræning bør dette dog ikke være et problem.

Miiego Boom ANC har en aktiv lydisolerende funktion, der skal tændes med en glidende knap, mens du tænder for Bluetooth på tænd/sluk knappen.

Batteritiden afhænger af, hvorvidt du bruger dem med eller uden ledning. Uden ledning holder de i cirka 22 timer, mens de kan holde i op til 36 timer uden ledning med den aktive lydisolering slået til. Hvis de bruges med en ledning, kan de holde strøm i helt op til 80 timer.

Udvalgte specifikationer

 • Udskiftelige ørepuder hvoraf det ene sæt kan vaskes
 • Trådløs rækkevidde: op til 15 meter
 • Batteri levetid:
 • Både musik og aktiv lydisolerende funktion til: 22 timer
 • Musik til, aktiv lydisolerende funktion fra: 36 timer
 • Musik fra, aktiv lydisolerende funktion til: 80 timer
 • Vægt: 287 gram

Wavell One in-ear – Høretelefoner designet til dig 


Wavell One

Set til: 799,00

Køb hos Wavell.dk

Wavel One er et nyudviklet og trådløst sæt høretelefoner, der er lavet til dig, der kan lide frihed, god lyd og et lækkert design. Det er nemlig på blandt andet disse tre parametre, Wavell One virkelig skiller sig ud, og dette er tilmed de vigtigste parametre for et trådløst høretelefoner som dette.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Du kan vælge mellem forskellige farver:

 • En flot blanding af mørkere farver
 • Mat sølvoverflade
 • Sølvoverflade

Du får derfor muligheden for at rette høretelefonerne netop til din stil. Det er dog ikke det eneste punkt, hvorpå høretelefonerne er designet til dig.

Design og lyd er fantastisk

Høretelefonernes lyd er nemlig i meget høj kvalitet. Det giver dig en ren lyd, når du er på farten eller bare sidder derhjemme med høretelefonerne på. Lyden i det høje format sikres af aptX og AAC, således du får den bedste lydoplevelse, hvad enten du hører musik, podcast, lydbøger, eller hvad du end måtte høre.

Samtidigt er designet ergonomisk på en sådan måde, at de passer i øret. Du har formentlig prøvet nogle af de tidligere generationer af høretelefoner, der efter noget tid kan give gene eller smerte i selve øret. Det er der tænkt over i dette in-ear ergonomiske design, som gør høretelefonerne komfortable at have i.

Frihed du kan nyde godt af i hverdagen

Du kan besvare opkald fra dem let og enkelt, så du kan snakke håndfrit i mobil. Batteritiden på disse høretelefoner bidrager gevaldigt til friheden med de trådløse høretelefoner. De har nemlig mere end 7 timers aktiv spilletid på en enkelt opladning. Med et fuldt opladet etui vil du kunne opnå hele 35 timers aktiv batteritid uden at være i nærheden af en stikkontakt. 

Samtidigt er høretelefonerne vand og støvafvisende, som øger anvendelsesmulighederne.

M1+ af Miiego – hurtigt genopladt


Set til: 700,00M1+ BY MIIEGO

Køb hos Sportmaster

Testresultater

Disse høretelefoner fra Miiego holder i op til 16 timer og skal kun lades op i 1-1,5 time.

Om M1+ Miiego

M1+ er, som alle andre af Miiegos produkter, kendetegnet ved god lyd, lækkert design og komfortabelt design. Disse kan holde helt op til 16 timer og skal kun oplades i 1-1,5 time. Du skal altså aldrig blive utålmodig for, at de bliver færdige med at oplade. Det sker på ingen tid! 

M1+ øredutter er lavet af memoryfoam fra Comply. De lukker forsigtigt ved ørekanalan, så musikken er den uovertrufne lyd, og du ikke skal høre på trafik eller de andre i fitness centeret. Dette skal du dog være opmærksom på, hvis du bruger dem i trafikken, da du ikke så godt kan høre, hvad der foregår omkring dig. 

Produktet kan holde til både sved og regn, så du kan sagtens have dem på udenfor uanset vejrforhold. De er oplagte at bruge til træning, også fordi de kan tilkobles dit sportsur gennem Bluetooth. Dermed kan du følge med i træningen, samtidig med at du hører den mest lækre musik. 

Udvalgte specifikationer

 • Producent: Miiego
 • 16 timers batterilevetid 
 • Indbygget mikrofon
 • Vægt: 25 gram
 • Justerbar pasform
 • Batteriindikator på Iphone og iOS
 • Opladning: 1-1,5 time
 • Batteri: Genopladeligt lithium polymer batteri (2*120mAh)
 • Trådløs rækkevidde: Op til 10 meter
 • Frekvens: 2.402-2.480GHz
 • Frekvens svar: 20Hz-20KHz.
 • Batterispænding: 3.7 volt

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Creative Outlier Gold – Bedst til prisen 


Set til: 672,00Creative Outlier Gold

Køb hos Computersalg

Testresultat

Techradar har testet disse høretelefoner, og deres mening er, at det er klart et af de bedste par In-ear høretelefoner, som du kan købe til under ca. 700 kr.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Om Creative Outlier Gold 

Creative Outlier Gold høretelefonerne, skiller sig ud på mange måder. 

Techradar beskriver lyden som rigtig god, og især høretelefonernes batteritid på 14 timer fremhæves. 

Der fremhæves også, hvor komfortable disse høretelefoner er at have i sine øre, især hvis man har dem i, i længere tid ad gangen. 

Designet er også blevet opgraderet på disse høretelefoner, og har fået et guld tema, der får høretelefonerne til at se luksuriøse ud. 

Prisen på disse høretelefoner, er enormt god, og ved køb af disse høretelefoner får du i sandhed meget for dine penge. 

Udvalgte specifikationer

 • Lang batteritid på 14 timer
 • Elegant design 
 • Trådløse 
 • Stabil tilkobling til mobiltelefon

AL3+ Freedom af Miiego – til træningen


Set til: 600,00

Køb hos Sportmaster

AL3+ Freedom af Miiego

Testresultater

AL3+ Freedom har fået 3.9 ud af 5 stjerner på Google shopping.

Om AL3+ Freedom

AL3+ Freedom er, i forhold til de andre, lavet mere til, at du kan høre, hvad der foregår omkring dig. På cykelturen, løbeturen eller anden aktivitet, kan det være vigtigt, at du kan høre, hvad der foregår omkring dig. Det gør ikke lydkvaliteten ringere, men du kan gøre begge dele på én gang. Det bløde ON-EAR-design og pasformen gør, at AL3+ FREEDOM ikke isolerer udefrakommende lyde. Det giver dig bevidsthed om omgivelserne. On-ear designet irriterer ikke i øregangen. De kan derudover holde i alt slags vejr, hvilket er praktisk, hvis du er en meget udendørs type. 

Denne udgave af Miiego ”kun” op til 11 timer i forhold til nogle af de andre Miiego produkter. Dette er dog stadig lang nok tid til at kunne klare din træning, din rejse, eller hvad du skal bruge dem til. 

Disse høretelefoner er dog kendte for at sidde godt på uanset, hvad du laver. Det kan være en fordel, hvis du laver meget aktiv træning, hvor høretelefoner nemt kan hoppe ud eller falde af. Så skal du vælge AL#+ Freedom. 

Udvalgte specifikationer

 • Producent: Miiego
 • 11 timers batterilevetid 
 • Vægt: 41 gram
 • Indbygget mikrofon
 • Justerbar pasform
 • Batteriindikator på Iphone og iOS
 • Opladning: 2-3 timer
 • Batteri: Genopladeligt lithium batteri
 • Trådløs rækkevidde: Op til 15 meter
 • Frekvens: 2.4 GHz
 • Frekvens svar: 20Hz-20KHz.
 • Batterispænding: 3.7 volt

 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Apple Airpods Pro – Premium valg 


Set til: 1,00Apple Airpods Pro

Køb hos 24hshop

Om Apple Airpods Pro

Siden Apple introducerede Airpods, har de været enormt populære. 

Nu har de lanceret Airpods Pro, som man kan sige er en opgradering af de originale airpods.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

De beskrives som utrolig rare at have i ørene, også i lang tid ad gangen. Apple har denne gang også udstyret sine airpods med støjreduktion, som fungerer utrolig godt. Støjreduktionen virker meget naturligt, og er på ingen måde overdrevet, som støjreduktion i in-ear høretelefoner kan være nogle gange. 

Apple Airpods Pro er altså til dig, der elsker et flot og elegant design, men som ønsker flere muligheder, end hvad de originale airpods kan give dig. 

Apple Airpods Pro er på mange måder et sæt rigtig gode in-ear høretelefoner. 

De er vanafvisende, så de kan på den måde bruges til træning. Dog fremhæves det i diverse test, at hvis ens intention er at finde et sæt in-ear høretelefoner, specifikt til at træne med, kan man finde andre, der er bedre og som ikke har tendens til at glide ud når man bliver svedig, som airpods pro godt kan have en tendens til.

Udvalgte specifikationer 

 • Enkelt og elegant design 
 • Ekstremt god støjreduktion 
 • Trådløse
 • Svedtæt 
 • God pasform

B&O Beoplay H5 – Til musikelskeren 


Set til: 772,00B&O Beoplay H5

Køb hos Proshop

Testresultat

Ekspertkilden Lyd og Billede, beskriver Beoplay H5, som et rigtig vellykket produkt fra B&O. 

De beskriver produktet, som noget af det mest elegante man kan putte i sine øre. 

De oplever, at høretelefonerne passer utrolig godt, og har et flot og unik design.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om B&O Beoplay H5

Alle danskere kender B&O. B&O er især heldige med deres designs, og er elsket af utrolig mange brugere i hele verden. 

Også ved dette produkt har de haft succes med det designet. Materialerne, der er blevet brugt til dette produkt, samt designet generelt, giver disse in-ear høretelefoner en luksuskvalitet. 

De mørke toner og de, i virkeligheden meget enkelte linjer, er fremhævet ved designet. 

Beoplay H5 har et kabel der forbinder de to ørepropper. 

Det har en smart feature, hvor der på hver øreprop sidder en lille magnet, der gør at kablet kan samles som en form for halskæde. 

På den måde, kan man have dem hængene om nakken når man tager dem ud af ørene, og det gør det sværere for kablet at slå knuder når det ligger i tasken. 

Beoplay H5 kan godt bruges til træning da de er svedafvisende, dog gør designet, at de vil have tendens til at glide ud af ørene, hvis man eksempelvis løber med dem på. 

Det er også en fordel, hvis du går i en fysisk butik og prøver høretelefonerne i dine egne øre, inden du køber dem, da flere har ydret, at enten passer de fuldstændig perfekt i deres øre, eller så passer de overhovedet ikke. 

Høretelefonerne har en rigtig god og nuanceret lyd, og holder batteri i 5 timer, præcis som de lover. 

B&O Beoplay H5, er til musikelskeren der går op i flot design.

Udvalgte specifikationer

 • Flot, dansk design 
 • Holder batteri i 5 timer som lovet 
 • Godt og detaljeret lydbillede 
 • Nem parring

Jaybird Run XT – til træningen 


Set til: 997,00Jaybird Run XT

Køb hos Elgiganten

Testresultat

Ekspertkilden Lyd og Billede har også delt sine tanker om Jaybird Run XT, og beskriver dem som nogle af deres absolut favoritter, når det kommer til in-ear høretelefoner specifikt til træning.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Om Jaybird Run XT

Disse in-ear høretelefoner er fuldstændig vandtætte, hvor mange andre in-ear høretelefoner påstår at de er dette, men i virkeligheden kun tåler sved eller en enkelt vandstråle. 

Det er ekstremt nemt at koble høretelefonerne til dit musikafspilnings-device, og en af de mest omfattende og fuldspækkede apps på markedet medfølger. 

Dets design gør, at de sidder rigtig godt i ørene, uden at glide ud under træningen. 

Ved de fleste in-ear høretelefoner, er der et eller andet som man har gået på kompromis med, eller som ikke er fuldstændig optimalt. 

Hvis man har træning i mente, er der faktisk næsten ikke noget man kan klage over ved disse in-ear høretelefoner. De kan både bruges til løb og andre sportsgrene, hvor man bevæger sig meget, men også til styrketræning. 

Der er god batteritid i disse høretelefoner, og når de løber tør for strøm, er de meget hurtige at oplade igen. 

Udvalgte specifikationer

 • Rigtig god lydkvalitet
 • Sidder godt fast i ørene, men samtidigt behagelige 
 • App med mange funktioner medfølger
 • Trådløse 
 • Vandtætte

Bose QC30 – Til den rejselystne


Set til: 2.099,00Bose QC30

Køb hos Elgiganten

Testresultat

Rtings.com har vurderet disse in-ear høretelefoner, til at ligge meget højt på listen, til dem der elsker at rejse, og som foretrækker, at det er let at have sine høretelefoner med sig rundt.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om Bose QC30 

Bose QC30 fremhæves på dens imponerende støjreduktion. 

Dette er ikke kun rart når man hører musik, man i særdeleshed også, hvis man eksempelvis ser en film på en længere flyvetur. 

Designet af disse in-ear høretelefoner gør, at knapperne, hvor man kan styre høretelefoner fra, er placeret på en meget fordelagtigmåde, der gør det let at betjene høretelefonerne. 

Hvis man skal fremhæve noget negativt ved disse høretelefoner, kan lyden, sammenlignet med andre høretelefoner godt optimeres, men den er på ingen måde generende. 

Hvis du elsker at rejse, og allerede har rejst meget, ved du, at uanset hvilken transportform du vælger for at nå din destination, er der meget støj. 

Det kan være enormt belastende, hvis man skal sidde i fly, tog eller bus i mange timer, og ikke kan finde ro, på grund af støj. 

Bose QC30 er perfekte til den rejselystne, grundet dens fænomenale støjreduktion. 

Derudover, er der også et kabel og en bøjle der holder ørepropperne samlet, og hvis den ene skulle glide ud af dit øre, vil den ikke kunne falde ned igennem sædet og blive væk. 

Udvalgte specifikationer

 • Utrolig god støjreduktion
 • Sidder rigtig godt i ørene 
 • Knapperne er lettilgængelige

OnePlus Bullets Wireless 2 – Til dig, som taler meget i telefon 


Set til: 379,00OnePlus Bullets Wireless 2

Køb hos My-phoneshop.dk

Om OnePlus Bullets Wireless 2

Disse høretelefoner præsterer rigtig godt, når man taler meget i telefon igennem dem. 

Ofte med in-ear høretelefoner, kan det være svært at få en god samtalelyd, da mikrofonen kan være placeret et upraktisk sted. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Hvis du eksempelvis taler meget i telefon mens du kører bil, er disse fænomenale, da du ikke skal bekymre dig om at få en bøde for at tale i håndholdt telefon, men samtidig sikrer dig en god samtalelyd. 

Disse høretelefoner er ikke vandafvisende, og er derfor ikke optimale til træning. 

Dog har de en imponerende batteritid på hele 14 timer, der gør, at du ikke skal bekymre dig om de løber tør for strøm, midt i et vigtigt telefonopkald. 

Disse in-ear høretelefoner har et ”halsbånd” der forbinder de to ørepropper, og som ligger rundt om nakken, når man har høretelefonerne på. 

Nogle mennesker elsker dette, nogle hader det, andre er ligeglade. Det kan dog være smart, hvis man ønsker at tage dem ud af ørene, men ikke ønsker at pakke dem for langt væk. 

På den måde kan man bare lade dem hænge rundt om halsen. 

Derudover har de en enormt smart opkoblingsknap, hvor man nemt kan skifte imellem de devices som høretelefonerne er opkoblet med. 

Udvalgte specifikationer 

 • Rigtig god samtalelyd
 • Lang batteritid 
 • Smart opkoblingsknap

Hvorfor vælge in-ear høretelefoner?

Hvis du er på udkig efter et par rigtig gode høretelefoner, har du højst sandsynligt opdaget, at det kan være et vidt begreb. 

In-ear høretelefoner er til dig, der foretrækker, at lyden strømmer direkte ind i din øregang. 

De er perfekte for dig, der ikke vil bære rundt på et stort headset, men som foretrækker bare at kunne putte dem i lommen. 

Disse høretelefoner kan tilbyde utrolig god lyd og støjreduktion. De er rigtig gode især til træning og lange flyveture, da de er nemme at have med sig rundt, ikke fylder særlig meget i din lomme, og er lette at tilkoble til din mobiltelefon. 

Sådan vælger du de rette in-ear høretelefoner

For at vælge de rette in-ear høretelefoner, er det vigtigt at du gør op med dig selv, hvad du primært har tænkt dig at bruge dem til. 

Hvis du eksempelvis vil bruge dem til træning, er det vigtigt at de har en god pasform, der ikke glider ud af øret, når du bevæger dig, og som er sved afvisende. 

Det kan også være at du vil bruge dem til at sikre dig, at du ikke blive distraheret af din omverden, og du skal dermed gå efter en god støjreduktion. 

Derudover fås in-ear høretelefoner i mange forskellige pasforme.

Det er derfor også anbefalelsesværdigt, at du går i en fysisk forretning og afprøver nogle forskellige høretelefoner, inden du køber dem, så du er sikker på at de passer dine øre perfekt. 

Anvendte testkilder 

I denne oversigt over de bedste in-ear høretelefoner, er der anvendt fire forskellige ekspertkilder, til at beskrive produkterne med. 

Lyd og Billede 

Ekspertkilden ”Lyd og Billede”, er blevet anvendt i denne oversigt. De er nordens førende side, når det kommer til test og anmelder af forbruger teknik. De er derfor en utrolig pålidelige kilde, idet de er specialiseret i forbruger teknik, deriblandt in-ear høretelefoner. 

Sound Guys 

Ekspertkilden ”Sound Guys” er også anvendt i denne oversigt. Sound Guys er en amerikansk side, der specialiserer sig i at anmelde og teste alt forbrugerteknik der har med lyd at gøre. De er derfor enormt specialiseret, især når det kommer til in-ear høretelefoner. 

Techradar

Techradar er en stor, international side, der skriver om teknik, gadgets og meget mere. De er i høj grad også en ekspertkilde, da de kan bidrage med en masse viden og test af de forskellige produkter. 

Rtings.com

Rtings.com er igen en international side, der tester og anmelder produkter i teknologi-kategorien. De specialiserer sig på mange områder indenfor denne kategori, blandt andet in-ear høretelefoner, og er derfor en god og pålidelig kilde.

Se også BEDSTE IN-EAR HØRETELEFONER TIL PRISEN skrevet af datalife.dk.

Denne side er anmeldt af: Sofia W. Christoffersen Rating 5/5

Dette indlæg har fået 4.62 stjerner baseret på 13 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder.Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.

Skriv en kommentar