Icobal Quadro pris - hvad koster nyt icobal quadro?

Icobal Quadro pris - hvad koster nyt icobal quadro?

Hvis det er tid til at skifte dit tag, eller du gerne vil øge værdien på dit hus, kan du få et flot Icopal Quadro tag. Det er flot stilrent tag produceret i stål.

Et Icopal Quadro ståltag giver bl.a.:
• 30 års garanti
• Ultra lav egenvægt kun 7,2 kg pr. m2
• Gode lave priser.

Prisen afhænger af dit tagareal. Du betaler stort samme pris for et Icopal Quadro ståltag som et almindelige tegltag. Du kan få det i grafit eller sort.

Hvorfor skal jeg vælge et ståltag?

Når du står overfor at skulle have nyt tag, så er der en række årsager til, at et ståltag er et godt valg. Bl.a. fordi:

• Næsten vedligeholdelsesfri
• Kan monteres på taghældninger ned til kun 15 grader
• Let at montere
• Kan monteres på nye og gamle huse

Fordelen ved at et ståltag er lettere at montere er, at du slipper for at betale mange penge for håndværkere. Det er langt billigere at lægge et ståltag, fordi håndværkere kan lægge det hurtigere. Prisen på et nyt tag, handler ofte om, hvor lang tid håndværkere bruger på det.

Hvis du vil spare penge på at få lagt et nyt tag, bør du få 3 tilbud på 3byggetilbud.dk. På den made kan du bade spare penge op opsætning af tag.

Det er netop prisen og de lave vedligeholdelsesomkostninger, som har fået mange til at skifte over til ståltag.

Se videoen herunder om montering af tilbehør til Icopal undertage:

Hvad koster et nyt tag

I første omgang skal du finde ud af dit tagareal. Hvis vi tager et tag, som fylder 50 m2, så ligger prisen på tegltag 60-70.000 kr. Mens du ofte kan få nyt ståltag til omkring 30-40.000 kr. Både prisen for ståltag og tegltag er inkluderet arbejdstimer.

Det er klart, at der her er tale om et estimat, så vi vil anbefale dig, at du får tilbud på en pris for et nyt Icopal Quadro ståltag.

Når du overvejer nyt tag, er det vigtigt, at du tænker hele prisen ind i det. Det er ikke nok, at du undersøger priserne for materialerne. Hvis du kun gør det, vil du tro, at tegltag er ligeså billigt som et ståltag. Det er især arbejdstimerne, som gør ståltag langt billigere for dig.

Det er grunden til, at vi anbefaler dig altid at indhente flere tilbud, når det kommer til prisen på et nyt Icopal Quadro tag.

Renovering af tag

Hvis du har et gammelt eternittag, har du to muligheder.

1) Skifte dit tag ud med et nyt tag.
2) Få nyt tag ovenpå det gamle.

Det er typisk parcelhuse bygget mellem 1960-1980, som har bølgeeternitplader som tag. Det giver dig mulighed for, at du kan få ståltag ovenpå dit gamle tag.

Der er dog mange eksperter, som anbefaler, at du ikke vælger denne løsning, fordi det kan betyde, at du oplever problemer med dit nye ståltag efter få år. For selvom dit ståltag ser helt nyt ud og også er det, så kan der opstå en række problemer med det gamle tag under det.

Renovering af tag

Eksperter siger, at hvis du vælger en midlertidig løsning, hvor du ikke får helt nyt tag, så skal du regne med, at du igen skal skifte tag efter 15-20 år. Hvis du derimod vælger at få et helt nyt ståltag, vil det holde i 30 år.

Så det er muligt, at du bruger flere penge på den korte bane, når du skal fjerne dit gamle tag først. Men prisen på et nyt Icopal Quadro tag er stort set den samme, om du vælger at få det ovenpå dit gamle tag. Det er en god idé at lytte til eksperterne, når du skal have et nyt ståltag, så du får den bedste løsning.

Derfor bør du vælge et Icopal Quadro ståltag

Icopal har mange års erfaring med at lave kvalitetstage. Her er deres Quadro serie ingen undtagelse.

Vi har allerede nævnt i starten af dette indlæg nogle af de mange fordele, som du får med et Icopal Quadro ståltag. Selvom mange eksperter ikke anbefaler, at du lægger ståltag ovenpå dit gamle tag, så har du muligheden for det. Du kan selvfølgelig også lægge det som helt nyt tag i stedet for.

Deres ståltag kan monteres på hældningstage ned til 15°. De har en maksimal hældning på 90°. Så det er en god løsning til de fleste ejendomme.

Hvis du er usikker på, om du skal have et nyt tag snart, bør du overveje kraftigt, om det ikke skal være et Quadro ståltag. De har konkurrencedygtige priser på deres Icopal Quadro ståltag.

Når du har monteret det korrekt, får du 30 års produktgaranti, så hvis der sker noget med dit ståltag, kan du få et nyt af Icopal. For at udnytte denne mulighed, bør du dog få det monteret korrekt og her vil vi anbefale, at du indhenter en pris på nyt Icopal Quadro ståltag.

Hos 3byggetilbud.dk kan du få et tilbud på et nyt tag med opsætning, hvis du udfylder dine informationer og fortæller lidt om din bygningsopgave. Herefter skal du bare vente på, at der kommer 3 gode tilbud til dig og så vælger du den håndværker, som kan give dig den bedste pris og kvalitet. Du er ikke forpligtet til at tage mod disse tilbud, men vi vil anbefale dig, at du bruger håndværkere til at montere et nyt Icopal Quadro ståltag.

For at sikre, at dit Icobal Quadro Pris tagdækningssystem forbliver i topform, er det vigtigt at få det professionelt renset regelmæssigt. Prisen på tagrensning kan variere afhængigt af størrelsen og kompleksiteten af dit tag, men det er en afgørende investering i dit tagdækningssystems lang levetid og ydeevne.

Kan du få tag tilskud?

Som sådan er det ikke, fordi der findes et decideret tagtilskud, men du har mulighed for gratis rådgivning til at gøre din ejendom mere miljøvenlig. Så hvis du har et gammelt tag, kan du få at vide, hvad dine muligheder er.

Når du vælger en håndværker til at lægge dit nye ståltag, så har du mulighed for at benytte dit håndværkerfradrag. Det gode er, at håndværkerfradraget gælder til alle typer af boligere, sommerhuse inkluderet.

Kan du få tag tilskud?

Du har et fradrag på 12.000 kr. pr år for hver person i boligen. Derfor bør du få en god pris på nyt Icopal Quadro ståltag. Gå allerede nu i gang med at undersøge dine muligheder.

Du kan vælge mellem følgende tagtyper:

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme