Hynder er uundværlige, hvis du skal sidde behageligt, hvad end det er en stol, havestol, bænk, pallesofa eller noget hel andet. Især når det kommer til havemøbler, kan hynder være en nødvendighed, fordi hynden sjældent er en del af møblet, som det ofte er ved for eksempel spisebordsstole og en almindelig sofa. Det er derfor essentielt, at du finder nogle lækre hynder til dine havemøbler, hvis du skal kunne slappe af, når du nyder det dejlige sommervejr i dem.

Der findes rigtig mange forskellige hynder, og du kan derfor altid finde noget til dit behov. Der er hynder til alle forskellige typer af havemøbler, så du skal først finde ud, hvad du helt nøjagtig skal bruge. Herefter kan du fokusere på kvalitet og udseende af hynden, så du ender ud med den helt rigtige hynde til dine havemøbler.

I denne artikel kan du læse om 8 forskellige hynder, som passer til forskellige havemøbler og indendørs møbler, og kan være med til at øge din komfort.

Cannes hynde i moderne design

Set på (AFP: Error loading reseller from price table)

Hvis du mangler nogle hynder til dine stole enten inden for eller uden for, så er Cannes modellen fra ILVA en rigtig god løsning. Det er en sædehynde, som er oplagt at bruge til mindre stole uden et højt ryglæn. Hynden er perfekt, til en stol, som for eksempel står ved spisebordet. Den har en flot lys farve, som passer rigtig godt ind i en moderne indretning, hvor der er fokus på lysere farver og nuancer.

Med en lille sædehynde gør du hurtigt og let din stol mere komfortabel. Hynden passer både til stole, du har stående inden for og stole, du har stående uden for på terrassen. Bruger du hynderne til havestole, så er det dog en god idé at tage dem ind, når du er færdig med at sidde på dem. På den måde undgår du, at de tager skade på grund af dårligt vejr. De fylder ikke ret meget og er derfor lette at opbevare uden, at det optager plads. Du kan også anskaffe dig en hyndeboks, hvor du kan gemme både dem og andre haveting væk.

Hynden har et meget moderne og flot design, hvilket både skyldes formen og farven. Den har en oval form med syninger i stoffet, som skaber et stribet mønster henover hynden. Farven på hynden er en lys brun, som skaber et roligt udtryk, der passer rigtig godt sammen med andre lyse farver. Hynden ville for eksempel se rigtig flot ud på en hvid stol.

Denne hynde har en længde på 43 cm, og en bredde på 40 cm, hvilket betyder, at den er meget nem at fragte rundt på grund af den lille størrelse. Den vejer heller ikke mere end 190 gram, men skaber stadig en stor forskel, når det kommer til komforten ved at sidde på en stol.

Mål: L43 x B40 cm

Materiale: Polyester

Farve: Lys brun

Se pris på Cannes hynde hos (AFP: Error loading reseller from price table)

Hillerstorp – Hynde med ryglæn

Set på Coop

Hvis du har et havebord med havestole, så er det vigtigt at få nogle gode hynder til stolene. På den måde kan både du og dine gæster sidde godt og komfortabelt, når i nyder et lækkert måltid ude i det dejlige sommervejr. Hvis dine stole har en høj ryg, så er disse hynder med ryglæn fra Hillerstorp en oplagt mulighed. Her får du en kvalitetshynde, som både giver dig støtte i ryggen og på siddefladen. Den har et flot og simpelt design og kan købes i forskellige farver, så du kan vælge den, som passer bedst til din indretning. Desuden er den let at vedligeholde, da den kan håndvaskes.

Denne hynde til havestole er med til at gøre din oplevelse en hel del mere behagelig og afslappende, når du sidder ved dit havebord. Det kan gøre en rigtig stor forskel, og du kan også sidde meget længere tid ad gangen, fordi du har den ekstra støtte fra hynden.

Hynden kommer i mange flotte farver, så du altid kan finde en, som passer til dig. Du kan for eksempel få den i en flot mørk blå, men du kan også se de forskellige muligheder hos forhandleren. Det er altså bare om at finde den farve, som passer bedst til din stil.

Det bliver intet problem at vedligeholde hynderne, da de kan håndvaskes, og derfor er nemme at rengøre, hvis der kommer snavs på. Du kan også altid pakke dem væk i en hyndeboks, hvis du ikke vil have, at de skal tage skade, fordi de står ude om natten eller bliver udsat for dårligt vind og vejr.

 • Mål: B50 x D96 cm
 • Materiale: Polyester
 • Farve: Blå

Set på Coop

Pallehynde i rå og rustik stil

Set på Coop

Hvis du har en pallesofa ude på terrassen, så er denne rustikke og rå pallehynde et oplagt valg til sofaen. Møblet er først fuldendt, når der er en hynde, som du kan sidde og ligge på. Hynden har et rustik og råt look, som passer rigtig godt sammen med en pallesofa, der i forvejen har et meget rustikt udtryk. Den tåler dog ikke vand, så hvis din pallesofa ikke er placeret i læ, så er det en god idé at tage hynden med i læ, når du har brugt den.

Dette er en særdeles smart pallehynde, som passer perfekt til det lidt rå look, som allerede præger en pallesofa. Pallesofaen fungerer perfekt som et havemøbel, og her passer hynden også godt til. Den har en flot grå farve med opslidte kanter, som naturligvis er meningen, og er med til at give hynden det rå udseende.

Selve hynden er lavet af bomuld, mens fyldet, som gør den blød at ligge på, er polyester. Den passer i størrelsen til at almindelig palle, så du burde kunne få den til at passe, hvis din pallesofa ikke er sammensat med flere paller i en anderledes form. Hynden har en længde på 100 cm og en bredde på 80 cm, hvilket betyder, at der er god plads at boltre sig på.

Fordi hynden ikke kan tåle regnvejr, er det vigtigt, at du tager den med ind i læ, hvis pallesofaen står under åben himmel. Den er dog en smule stor at have stående, og det er derfor oplagt at stille den ud i et haveskur, hvor den ikke står i vejen for noget. Står din pallesofa i læ, kan det også sagtens lade sig gøre at lade hynden lægge på sofaen.

 • Mål: L120 x B80 cm
 • Materiale: Bomuld og polyester
 • Farve: grå

Se pris på denne pallehynde med rå look hos Coop

Aston bænkhynde til 2 personer

Set på Havemoebelland.dk

Hvis du bruger en bænk ude på terrassen, så er det vigtigt, at der er en hynde på, da det ellers kan blive en smule ubehageligt at sidde længe ad gange på et hårdt materiale. Aston bænkhynde fra havemøbelland, er en rigtig god løsning, hvis du vil have en simpel men flot hynde, som passer til de fleste bænke. Denne model kan fås i forskellige farver, så du kan tilpasse det efter, hvad der passer bedst til den siddebænk, du har stående. Den har en god størrelse og giver plads til 2 personer i stedet for kun 1. Det er altså en hynde, som både giver noget til udseendet af bænken og komforten.

Aston bænkhynde er lavet af struktureret polyester, hvilket giver dig en dejlig blød flade at sidde på, når du bruger din bænk. På den måde kan bænken sagtens bruges ved havespisebordet, når familien skal sidde sammen og spise ude i det dejlige sommervejr. Med en behagelig og blød hynde, kan du nemlig sidde i lang tid på bænken uden at mærke dem mindste smule ømhed.

Det er en større hynde, som giver plads til to personer, frem for blot en enmandshynde. Det betyder altså, at den sagtens kan fylde hele bænkens sæde ud, alt afhængig af hvor lang en bænk du har. Denne hynde har en længde på 120 cm, en bredde på 45 cm og en højde på 7 cm.

Har du en helt tom bænk, så gør hynden den også en del mere stilfuld at se på. Det skaber en mere hyggelig stemning, når der står en bænk, med en hynde eller puder, som får den til at se noget mere behagelig ud. Det gør derfor rigtig meget for, udtrykket bænken sender og skaber i hele rummet, hvad end den står inden for eller ude på terrassen.

 • Mål: L120 x B45 x H7 cm
 • Materiale: Polyester
 • Farve: Sand og grå

Se pris på denne bænkhynde hos Havemoebelland.dk

Alis pallehynde i flere forskellige farver

Set på Havemoebelland.dk

Hvis du har en moderne og smart pallesofa enten uden for eller inden for, så er det nødvendigt med hynder ovenpå. Der er ingen, som har lyst til at sidde på en palle uden noget blødt oven på, og derfor er du simpelthen nødt til at skaffe hynder til den. Desuden ser det heller ikke nær så pænt ud med en pallesofa, hvis der ikke er flotte hynder og puder.

Alis pallehynde er den perfekte løsning, hvis du skal have en stor hynde, som passer til en helt typisk pallesofa. Du får en stor hynde til sædet, som kommer i flere forskellige farver, alt efter dine behov. Du kan også tilkøbe Alis ryglæn til en pallesofa, som fuldender din sofa og skaber det helt perfekte udtryk.

Denne pallehynde kommer i 3 forskellige farver; Grå, sand og sort. Du kan derfor frit vælge, hvilken af de 3 farver, der passer bedst ind i din indretning. På den måde kan du let skabe en sammenhæng med dine eksisterende møbler, så farverne passer sammen.

Når du bruger både Alis ryglæn og hynde til en pallesofa, så er du sikker på at få en sofa, som ser fuldendt ud. Det kan se en smule tomt ud, hvis der kun ligger en hynde, og hverken er ryglæn eller puder. Desuden mindsker det også muligheden for at slænge dig ud i sofaen og slappe af, da du ikke har noget blødt at læne dig op ad. Derfor er det en rigtig god idé at kombinere hynden med et ryglæn fra samme serie eller blot nogle flotte puder.

Det er en stor hynde, som er lavet af 100% polyester og passer til en Europæisk palle. Den måler 120 cm i længden, 80 cm i bredden og 12 cm i højden.

 • Mål: L120 x B80 x H12 cm
 • Materiale: Polyester
 • Farve: Grå, sand og sort

Se pris på denne smarte pallehynde hos Havemoebelland.dk

Aston hynde til bænk med plads til 3 personer

Set på Havemoebelland.dk

Hvis du har en havebænk, som trænger til en lidt blødere siddeplads, så er er Aston bænkhynde til 3 personer den perfekte løsning. Denne hynde er særligt beregnet til at dække sædet af din havebænk. Den har en god størrelse, så der kan sidde op til 3 personer på hynden. Det er derfor oplagt, hvis din bænk bliver brugt som siddepladser ved havebordet, når i spiser. Desuden kan hynden fås i mange forskellige farver, så du let kan vælge den, som passer bedst til din stil og indretning.

Bænkhynden har en længde på 150 cm, en bredde på 45 cm og en højde på 7 cm. Den passer altså godt til en lidt længere bænk, hvor der er siddepladser til 3 personer. Tykkelsen på hynden betyder også, at den er ekstra behagelig at sidde på. Den er lavet af polyester, og har flere forskellige strukturer og syninger i stoffet, som er med til at øge komforten.

Den har et simpelt og lækkert design, som passer godt til de fleste bænke. Det er muligt at få den i mange forskellige farver, såsom Natur, sand, sort, grå, blå/hvid stribet og beige/hvid stribet. Der er altså god mulighed for at finde en farve, som passer til din smag, og som vil se flot ud på netop din havebænk.

 • Mål: L150 x B45 x H7 cm
 • Materiale: Polyester
 • Farve: Natur, sand, sort, grå, blå/hvid stribet og beige/hvid stribet

Se pris på denne bænkhynde hos Havemoebelland.dk

Living&More – Lammeskindshynde til stol

Set på Cook.dk.

Hvad end du skal bruge hynder til en havestol eller en stol inden for, så er denne lammeskindshynde fra Living&More en rigtig god mulighed. Den har et enormt flot design, og lammeskindet skaber et rustikt præg, som passer rigtig godt ind i en skandinavisk og enkelt indretning. Det er en hynde uden ryglæn, som derfor passer godt til en mindre stol, som du for eksempel skal bruge, når du spiser et måltid. Hynden øger komforten i høj grad, fordi den er lavet af blødt og behageligt lammeskind, som føles enormt godt at sidde på. Den er allergivenlig og kan let vaskes, hvis der kommer snavs på.

Denne hynde af lammeskind har den fordel, at det har en kølende effekt om sommeren men føles varm om vinteren. På den måde kan du let bruge dine hynder uanset temperaturen og skal ikke bekymre dig om, hvorvidt det bliver for varmt i sommervejret.

Lammeskindshynden ser enormt stilfuld ud, og den passer derfor godt ind i et hjem, hvor du går meget op i moderne indretning. Den kan være med til at give hjemmet et unikt præg, som vil gøre sig godt, hvis indretningen er relativ simpel med enkle farver. Det skaber også en meget hyggelig stemning om vinteren, når der er gjort brug af lammeskind.

Du skal ikke være nervøs for om hynde kan vaskes, hvis der kommer snavs på, da dette sagtens kan lade sig gøre uden at ødelægge den. Du skal naturligvis ikke bare smide den i vaskemaskinen, men kan gnide skummet fra uldvaskemiddel ind i ulden. Undgå gerne at gøre bagsiden af skindet vådt, og hæng den herefter til tørre ved at lægge den med hårene nedad på et tørrestativ.

 • Mål: H45 x L45 cm
 • Materiale: Indfarvet Tibetansk lammeskind
 • Farve: Taupe

Se pris på denne lammeskindshynde hos Coop

Designers Eye – Dot siddehynde til stol

Set på Coop.dk.

Hvis du gerne vil have en moderne og unik hynde til din stol, ude eller inde, så er Dot modellen fra Designers Eye en god løsning. Det er en lille siddehynde, som skaber god komfort trods sin størrelse. Den har et unikt design, som blandt andet træder frem ved dens helt runde form. Det er en let og elegant hynde til en stol, som passer perfekt til de fleste indretninger.

Denne hynde kan sagtens bruges til havestole såvel som almindelige spisestole inden for. Den har dog intet ryglæn, hvilket som regel er mere passende indenfor, da mange har store havestole med ryglæn. Har du en mindre havestol, kan det dog sagtens fungerer med denne lille fine hynde.

Hynden er lavet af uldfilt og er foret med 0,5 cm skumgummi på bagsiden, som er med til at øge komforten. Den er derfor enormt behagelig at sidde på, selvom den ser meget lille ud. Den er 35 cm i diameter, hvilket passer til de fleste almindelige spisestole. Desuden er den nem  at rengøre, da du let kan tørre den af med en klud, hvis der kommer noget snavs på den.

 • Mål: Ø35 cm
 • Materiale: Uldfilt
 • Farve: Mørk grå

Se pris på denne moderne siddehynde hos Coop

Læs også vores artikel om: Kokkekniv test – her er de 9 bedste knive til køkkenet

Se også denne lignende artikel på vores side: Havestole i smart design – her er 18 af de bedste

Denne side er anmeldt af: Rebecca V. Ravn 10/10

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar