Det kan være en stor udfordring at køre haveaffald på genbrugsstationen, fragte byggeaffald eller børnenes beskidte cykler uden at sætte beskidte spor i bilens bagagerum. Selv med en pressenning eller et tæppe bredt ud i bunden, kan du ikke holde siderne fri.

Med en Zacky bagagerumsbeskytter er det slut med at svine bilen til. Den fungerer nemlig som en stor sæk, der spændes ud i hele bagagerummet og beskytter bund, sider og loft. Således kan du fylde bagagerummet med alt fra haveaffald til beskidte cykler, hvorefter du blot hiver bagagerumsbeskytteren ud og bruger bilen som du plejer.

Det er med andre ord lettere end nogensinde at bruge bilen til det beskidte arbejde. Bagagerumsbeskyttelsen fås i en størrelse der, ifølge producenten, passer alle stationcar- hatchback og SUV modeller.

Tjek pris og læs mere om Zacky bagagerumsbeskytteren hos Coolstuff

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar