Artiklen indeholder reklamelinks.

En højtryksrenser er perfekt til rengøring af alt fra havemøbler til cykler. Den pumper nemlig vandet ud ved højt tryk, så du kan komme i dybden med rengøringen på genstridige områder. Men hvilken højtryksrenser er bedst?

Vi har undersøgt testresultater og fundet de 6 bedste højtryksrensere netop nu. Vi kigger desuden nærmere på hvad de kan bruges til.

Opsummering – her er vores anbefalinger

Enkelte højtryksrensere klarer sig samlet set rigtig godt på tværs af forskellige tests, og generelt får de positive anmeldelser af køberne. Herunder kan du se hvilke højtryksrensere vi vurderer som de bedste netop nu:

Bosch Universal Aquatak 125

Bedste all-round højtryksrenser

 • Testvinder – Aftonbladet

Bedste pris: 966,00

Køb hos Frishop

Kärcher K 3 Full Control Home

Bedste budgetvenlige højtryksrenser

 • Testvinder – Idényt
 • Topscorer – Råd & Rön

Bedste pris: 2.312,00

Køb hos Wattoo

Bosch Universal Aquatak 125 højtryksrenser – kraftfuld testvinder med masser af udstyr

 • Testvinder – Aftonbladet

Bosch Universal Aquatak 125 er en god og alsidig testvinder, som har masser af kræfter til forskellige opgaver. Der medfølger masser af brugbart tilbehør, og den er bygget til at blive brugt hyppigt.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
966,00 966,00 Til butik »

Derfor anbefaler vi Bosch Universal Aquatak 125: Den grønne serie fra Bosch er normalt velegnet til hjemmebrug, men redskaberne er delt op i forskellige anvendelsesområder fra “Easy” til “Expert”. Denne højtryksrenser er at finde under “Expert”, og ifølge testen i Aftonbladet er den særdeles velplaceret i denne kategori. Det er nemlig en gedigen maskine med gode egenskaber og tilbehør, der gør den let at anvende til mange forskellige opgaver. Prisen er således ikke urimelig, da man med denne højtryksrenser kan foretage sig lidt af hvert.

Om: Bosch Universal Aquatak 1215 er en mellemstor højtryksrenser, hvis anvendelsesområde af Bosch kategoriseres som “Expert”. Ifølge Bosch betyder dette, at højtryksrenseren er robust og har høj ydeevne til krævende opgaver.

Højtryksrenseren kan levere et tryk på op til 125 bar, og med en motor på 1.500 Watt kan vandmængden komme op på 450 liter i timen. Det er muligt at lede vand på op til 40 grader igennem maskinen, og kabellængden er på 5 meter. Den tilhørende PVC-slange er på 8 meter, og denne sidder på et slangehjul således at den kan opbevares på en nem og praktisk måde.

Til højtryksrenseren medfølger en højtrykspistol af metal, en lanse, en Deluxe terrasserenser, Roto fan-lanse, en variabel fan-lanse, en højtryksdyse til vaskemiddel (op til 550 milliliter), en 90 graders-dyse, samt et vandfilter af metal.

Vægten for Bosch Universal Aquatak 1215 er på 17,6 kilo uden tilbehør.

Specifikationer:

 • Pumpetryk: Op til 140 bar
 • Vandmængde: Op til 360 liter/time
 • Slangelængde: 8 meter
 • Vægt (uden tilbehør): 17,6 kilo

Kärcher K 3 Full Control Home – fornuftig og alsidig testvinder

 • Testvinder – Idényt
 • Topscorer – Råd & Rön

Kärcher K 3 Full Control Home er et godt budgetvalg, hvis du ønsker en god kombination af alsidighed og lav pris. Højtryksrenseren klarer sig godt i test, og det medfølgende tilbehør er perfekt til de fleste opgaver i haven og på terrassen.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
2.296,00 2.312,00 Til butik »

Derfor anbefaler vi Kärcher K 3 Full Control Home: Den lille K 3 Full Control Home højtryksrenser har en større tilbehørspakke end de andre modeller. Du får således en højtryksrenser, som er perfekt til rengøring af den mindre terrasse samt bilen, cyklen og lignende. Den klarer sig rigtig godt i test og bliver blandt andet testvinder hos Idényt, der roser højtryksrenseren for at være nem at bruge, let at transportere og i en robust udførsel. Der er også indbygget beholder til rengøringsmidler, hvilket blandt andet er nyttigt når du vil vaske bil eller rense havemøbler. Alt i alt et godt køb til dig der ønsker en lille, smart og alsidig højtryksrenser.

Om: Kärcher K 3 er holdt i det karakteristiske gul-sorte design, som vi kender fra den tyske producent. Den er velegnet til dig med moderat og alsidigt behov, da der medfølger tilbehør der gør den klar til de fleste opgaver. Således er K 3 Full Control Home en god lille højtryksrenser til rengøring af cykel, haveredskaber, havemøbler, stakit og fliser samt motorcykel og bil.

Til K 3 Full Control Home medfølger et Home Kit, som inkluderer en T150 overfladerenser og et rengøringsmiddel til terrassen. Der medfølger desuden en Vario Power lanse, en Dirt Blaster og en 6 meter slange. Højtryksrenseren kan sprøjte vandet ud ved et tryk fra 20 til 120 bar, hvilket er rigeligt til de fleste småopgaver i hjemmet.

Specifikationer:

 • Pumpetryk: 20 – 120 bar
 • Vandmængde: Op til 380 liter/time
 • Slangelængde: 6 meter
 • Vægt (uden tilbehør): 9,6 kilo

Nilfisk P150.2-10 X-TRA – kraftfuld og robust testvinder

 • Testvinder – Råd & Rön

Nilfisk P150.2-10 X-TRA klarer sig fænomenalt i test, og roses blandt andet for at være robust og velbygget. Den er en del af Pro-serien, og anbefales i særdeleshed til den krævende bruger.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
3.085,00 3.085,00 Til butik »
3.916,60 3.916,60 Til butik »
4.499,00 4.548,00 Til butik »
6.717,00 6.733,00 Til butik »

Derfor anbefaler vi Nilfisk P150.2-10 X-TRA Denne kraftfulde højtryksrenser klarer sig rigtig godt i test hos Råd & Rön, hvor den udnævnes til vinder over 13 testede modeller. Det er en robust og semiprofessionel højtryksrenser til de mere krævende opgaver, hvor der ønskes masser af kræfter. Den tilhører da også Pro-serien, og er derfor et oplagt valg for dig der ønsker en god, kraftfuld og robust højtryksrenser i en solid byggekvalitet. Med i købet får du desuden en 10 meter lang stålarmeret slange, som er monteret på et oprul for nem ibrugtagning.

Om: Nilfisk P150.2-10 X-TRA er den næstkraftigste højtryksrenser i Nilfisk’s Pro-serie, og ifølge producenten anbefales den særligt til dig med større behov. Den har integreret kørevogn med store hjul og teleskophåndtag i aluminium, således at den kan flyttes rundt når den bruges på et større areal.

Højtryksrenseren kan præstere et pumpetryk på op til 150 bar, hvilket er i den høje ende. Det giver op til 610 liter vand i timen, og med de medfølgende dyser kan du tilpasse strålen efter behov.

Der medfølger en 10 meter slange på tilhørende slangeoprul, Click&Clean Tornado PR dyse, Click&Clean Powerspeed dyse samt en rensenål.

Nilfisk anbefaler blandt andet denne højtryksrenser til rengøring af hestetrailer, båd, pool, terrasse samt havemøbler.

Den har en vægt på 26,8 kilo, hvilket er i den høje ende.

Specifikationer:

 • Pumpetryk: Op til 150 bar
 • Vandmængde: 610 liter/time
 • Slangelængde: 10 meter
 • Vægt (uden tilbehør): 26,8 kilo

Bosch AdvancedAquatak 150 – støjsvag og brugervenlig højtryksrenser

 • Topscorer – Tek.no

Bosch AdvancedAquatak 150 er en god og brugervenlig højtryksrenser, som har masser af power til hverdagens forskellige opgaver omkring huset. 

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
2.625,00 2.625,00 Til butik »
2.741,20 2.741,20 Til butik »

Derfor anbefaler vi Bosch AdvancedAquatak 150: Denne højtryksrenser klarer sig godt i test, og anbefales blandt andet hos Tek.no som et godt køb. Den har nemlig rigtig mange kvaliteter, og er relativt enkel at komme igang med. Højtryksrenseren leveres nemlig stort set færdigmonteret, og der skal således kun tilføres vandforsyning for at den kan anvendes. Derudover opleves den som stillegående og effektiv med et godt sæbesystem, der blandt andet gør det nemt at vaske bilen, båden og terrassen. Alt i alt er Bosch AdvancedAquatak 150 et godt valg for dig med hus, have og bil, som ønsker en alt-i-en løsning.

Om: Bosch AdvancedAquatak 150 er en kraftig højtryksrenser i Aquatak-serien, der kan bruges til forskellige formål. Deriblandt vask af bilen, båden og terrassen, hvortil du kan bruge det medleverede tilbehør.

Til højtryksrenseren medfølger en 8 meter lang højtryksslange, som sidder i det påmonterede slangeoprul. Der medfølger desuden forskelligt tilbehør, som gør det muligt at tilpasse vandstrålen til forskellige opgaver. Deriblandt variabel dyse og rotodyse.

Højtryksrenseren har en vægt på 20,6 kilo, hvilket er i den høje ende. Den har dog også et par robuste hjul og håndtag, så den kan trækkes med rundt.

Specifikationer:

 • Pumpetryk: Op til 150 bar
 • Vandmængde: Op til 480 liter/time
 • Slangelængde: 8 meter
 • Vægt (uden tilbehør): 20,6 kilo

Nilfisk højtryksrenser 230V C-PG 135.1-8 P X-TRA – topscorer med praktisk slangeoprul

højtryksrenser

 • Topscorer – TV2.no
 • Topscorer – Råd & Rön

Nilfisk 230V C-PG 135.1-8 P X-TRA er en brugervenlig og praktisk højtryksrenser, som har mange kvaliteter. Den klarer sig godt i forskellige tests, og er velegnet til den krævende bruger der både vil kunne rense cykel, terrasse og bil.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
999,00 999,00 Til butik »
2.645,00 2.645,00 Til butik »

Derfor anbefaler vi Nilfisk 230V C-PG 135.1-8 P X-TRA: Højtryksrenseren fra Nilfisk hører til samme klasse som Kärcher K 5, og klarer sig ligeledes rigtig godt i test. Den bliver topscorer hos Råd & Rön og TV2, hvor den blandt andet roses for at være meget brugervenlig. Den har en 10 meter lang slange med oprul, løftehåndtag i bund og top samt et robust medfølgende håndtag med Click&Clean dyse-funktion, der gør det nemt og hurtigt at skifte dyse. Højtryksrenseren fra Nilfisk kan ophænges på væggen, hvis du ønsker at bruge den fra en stationær position – eksempelvis til nem og hurtig rengøring af cykel, bil eller haveredskaber. Alt i alt et rigtig godt køb til dig med alsidige behov, da Nilfisk har et meget stort udvalg af tilbehør.

Om: Nilfisk 230V C-PG 135.1-8 P X-TRA er en højtydende højtryksrenser til hjemmebrug. Den ligner Kärcher K5 på ydeevnen og kapaciteten, hvilket betyder at den kan pumpe op til 500 liter vand ud i løbet af en time, ved et pumpetryk på op til 145 bar. Du kan selvfølgelig regulere trykket alt efter dit behov, hvilket sker på direkte på pistolhåndtaget, hvor en diode indikerer det valgte tryk.

Særligt for Nilfisk højtryksrenseren er at slangen sidder på en rulle med håndsving. Dermed er det nemt at holde styr på slangen i hverdagen, og du risikerer ikke at den ligger og flyder eller kommer i klemme og bliver beskadiget. Der medfølger en 10 meter lang stålarmeret slange, hvilket er 2 meter længere end på Kärcher K5.

Udover Tornado- og Powerspeed dyserne medfølger der en skumspray-dunk, som gør det muligt at sprøjte en skummende sæbeblanding ud over bilen, campingvognen og lignende.

Specifikationer:

 • Pumpetryk: Op til 135 bar
 • Vandmængde: Op til 500 liter/time
 • Slangelængde: 10 meter
 • Vægt (uden tilbehør): 11,2 kilo

Kärcher K 7 Premium FullControl Plus Home – potent højtryksrenser til krævende brugere

 • Topscorer – M3

Kärcher K 7 Premium FullControl Plus Home er den største højtryksrenser i serien, og således det oplagte valg for dig der vil have det bedste. Prisen er i den høje ende, men den præsterer også derefter.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
4.899,00 4.899,00 Til butik »
3.998,00 4.990,00 Til butik »
3.998,00 4.990,00 Til butik »

Derfor anbefaler vi Kärcher K 7 Premium FullControl Plus Home: For mange hus- og have ejere er denne højtryksrenser en drømmemaskine, og det er den kraftigste model fra tyske Kärcher. Den klarer sig rigtig godt i test hos M3, hvor den blandt andet roses for at være noget af det heftigste du kan anskaffe dig til privat brug. Den er desuden effektiv og let at anvende, og med den store tilbehørspakke har du mange muligheder. Der er LCD-skærm i håndtaget til aflæsning af de forskellige funktioner, og den kan præstere et tryk på op til 180 bar. Alt i alt får du således en særdeles potent højtryksrenser, som klarer et hvilket som helst job nemt og enkelt.

Om: Kärcher K 7 er den største og mest kraftfulde højtryksrenser i serien til privat brug, og i Premium FullControl Plus Home-udgaven medfølger en større tilbehørspakke til anvendelse på flere forskellige områder. Du får således et Full Control Power Plus pistolhåndtag, en 3-i-1 Multi Jet lanse med flad stråle, hård rotojet stråle og en dyse til opskumning af rengøringsmiddel. Der er desuden indbygget et Plug ‘n’ Clean system i selve højtryksrenseren, hvori du blot sætter rengøringsmidlet så maskinen selv doserer den rette mængde under brug.

Til denne model medfølger også en T 450 terrasserenser, samt en flaske sten- og facaderensemiddel. Den medfølgende slange er desuden 10 meter lang.

Højtryksrenseren har i sig selv en vægt på 17 kilo, hvilket placerer den blandt de tungere modeller, men alligevel er den flere kilo fra at være blandt de tungeste.

Bagtil er der monteret et slangeoprul, og motoren er vandkølet. Den præsterer et tryk på mellem 20 og 180 bar, hvilket giver op til 600 liter vand i minuttet.

Specifikationer:

 • Pumpetryk: 20 – 180 bar
 • Vandmængde: Op til 600 liter/time
 • Slangelængde: 10 meter
 • Vægt (uden tilbehør): 18 kilo

Testkilder

For at finde de bedste højtryksrensere på markedet, har vi undersøgt en række testresultater fra Danmark og udland. Herunder får du indblik i de forskellige testresultater, som du enten kan læse i deres fulde længde gratis eller mod betaling.

Gør Det Selv

Hos magasinet Gør Det Selv er der løbende blevet testet højtryksrensere, og i skrivende stund er der siden 2009 blevet testet 42 højtryksrensere, hvoraf enkelte modeller er gengangere i mere eller mindre nye udgaver.

Herunder får du overblik over de forskellige højtryksrenser test, som Gør Det Selv har foretaget gennem tiden:

Højtryksrenserne vurderes ud fra en række kriterier, som bestemmer hvordan de klarer sig praktisk, hvor brugervenlige de er og hvilke kvalitet de er bygget i. Generelt klarer Kärcher og Nilfisk sig rigtig godt i de forskellige test hos Gør Det Selv, hvor flere modeller fra de to producenter igennem tiden er blevet vurderet som de bedste.

Du kan få indblik i de fulde testresultater og læse om alle modellerne ved at oprette et betalt medlemsskab hos magasinet Gør Det Selv.

Tek.no (27. april 2018)

I denne test indgår 7 forskellige højtryksrensere fra 7 forskellige producenter. I testen er der kigget på flere forskellige punkter, som vurderes vigtige i forhold til den generelle brugsoplevelse.

Hver af de testede højtryksrensere har gennemgået følgende punkter:

 • Hvor nemt er det at komme igang?
 • Hvor god/praktisk er højtryksrenseren i brug?
 • Hvor lang er rækkevidden på højtryksrenseren?
 • Hvor meget støjer den?
 • Hvor meget vand giver den?
 • Hvordan er resultatet?
 • Hvordan er prisen?

Der er tæt løb om førstepladsen, da flere af de testede højtryksrensere klarer sig ganske godt. Husqvarna PW 360 klarer sig dog samlet set bedst, og ender derfor med at blive testvinder. Den er dog skarpt efterfulgt af både Stihl RE 129 Plus og Bosch AdvancedAquatak 150, hvor sidstnævnte anbefales som et godt køb.

Du kan se hele testresultatet gratis, ved at klikke dig ind på Tek.no.

M3 Smartworld (15. april 2017)

Test af Kärcher K 7.

De kalder den “højtryksrensernes Ferrari”, hvilket allerede siger en del om det samlede testresultat.

I denne test kan du læse en hurtig gennemgang af ovennævnte højtryksrenser, samt dens mest iøjnefaldende funktioner.

Testpanelet er særligt begejstrede for denne topmodel, som får en anbefaling og en samlet bedømmelse på 8 ud af 10 stjerner. Den roses blandt andet for at være særdeles kraftfuld og brugervenlig, men til gengæld trækker den høje pris en smule ned.

Du kan læse hele testen gratis hos M3 Smartworld.

Råd & Rön (23. marts 2017)

Den svenske forbrugerorganisation, Råd & Rön, har i marts 2017 testet 13 forskellige højtryksrensere. Der er tale om højtryksrensere i forskellige prisklasser, og her er der ikke rigtigt sammenhæng mellem pris og den samlede bedømmelse.

Højtryksrenserne er i Råd & Röns test blevet vurderet ud fra følgende kriterier:

 • Rengøringsevne 60 %
 • Brugervenlighed 25 %
 • Holdbarhed 10 %
 • Støjniveau 5 %

I testen erfarer vi at det er selve rengøringsevnen, der er i fokus. Det vil sige evnen til at rengøre en given overflade. Brugervenlighed er også i fokus, men ikke i samme grad som hos eksempelvis Stiftung Warentest.

Testen domineres primært af højtryksrensere fra Kärcher og Nilfisk, men der er også enkelte modeller fra Bosch, samt en enkelt model fra henholdsvis CoCraft og Biltema. De fleste modeller klarer sig faktisk godt i denne test, og ingen får en karakter under middel.

Du kan læse hele testen og se hvordan alle højtryksrenserne klarer sig, ved at oprette betalt medlemsskab hos Råd & Rön.

Klikk.no (11. juni 2015)

Det norske forbrugermagasin, Klikk.no, har allieret sig med to opsynsmænd på en vognterminal for at finde den bedste højtryksrenser blandt 8 forskellige modeller. De 8 testede højtryksrensere er udvalgt i en prisklasse på 1.500 til 3.900 norske kroner, da det ifølge Klikk.no er den prisklasse der sælger bedst.

De 8 højtryksrensere er afprøvet på to typer træværk og på sættevogne på pladsen. De er testet uden evt. medfølgende tilbehør, for bedst muligt at kunne sammenligne de forskellige modeller med hinanden.

Der er lagt vægt på følgende kriterier i den samlede bedømmelse:

 • Kapacitet
 • Brugervenlighed
 • Vandtryk
 • Montering og opstart
 • Manual

I testen ender Stihl RE 129 Plus med at klare sig bedst. Den får som den eneste terningekast 5, mens anden- tredje og fjerdepladsen deles om terningekast 4. Stihl RE 129 Plus bliver testens vinder, fordi den har testens bedste brugervenlighed og kapacitet.

I bunden finder vi en højtryksrenser fra Hamron, som kun får 2 terningekast. Den har ringe kapacitet og en meget lav styrke, på trods af dens store og bastante ydre.

Du kan læse hele testen og se hvordan alle modellerne klarer sig ved at klikke ind på Klikk.no.

Aftonbladet (25. april 2015)

Svenske Aftonbladet har i samarbejde med WiseGuide testet 6 forskellige højtryksrensere, for at finde den bedste.

Alle de testede modeller er udvalgt fordi de anbefales til brug i hjemmet og de opgaver, som måtte dukke op i dagligdagen. De er blevet testet på flere forskellige typer overflader, og vandtryk samt ydeevne er vurderet fra model til model.

I testen indgår følgende delkriterier i den samlede bedømmelse:

 • Anvendelse/brugervenlighed
 • Kapacitet
 • Kvalitet

På en førsteplads finder vi Kärcher K5, der samlet klarer sig bedst. Den har et godt og smart design, og så er den effektiv. På den negative sige er den dig en smule tung og der savnes et slangeoprul, men derudover er den god til de testede arbejdsområder. Stihl RE 98 klarer sig også godt, og både denne model, Nilfisk 130.2-8 PAD og Bosch AQT 37-13 får alle 4 stjerner i den samlede bedømmelse.

Du kan læse hele testen og se hvordan alle modellerne klarer sig, ved at oprette betalt medlemsskab til Aftonbladet.

Stiftung Warentest (24. april 2014)

Med overskriften “God kvalitet har sin pris” indleder tyske Stiftung Warentest deres test af 11 forskellige højtryksrensere.

I testen indgår højtryksrensere i alle prisklasser, og de er vurderet ud fra følgende kriterier:

 • Rengøringsevne 40 %
 • Brugervenlighed 30 %
 • Holdbarhed 15 %
 • Miljøegenskaber 15 %
 • Sikkerhed 0 %*

*Sikkerhed vurderes fra model til model, og indgår kun i den samlede bedømmelse hvis der er anmærkninger til de enkelte modeller. Således trækker det ned i den samlede bedømmelse, hvis ikke højtryksrenserne lever op til sikkerhedsprøverne.

I testen ender de dyreste højtryksrensere med at klare sig bedst, og således finder vi Kärcher K7 Premium Ecologic Home på en førsteplads, Kränzle HD 10 / 122 på en andenplads og Kärcher K5 Compact på en tredjeplads. De klarer sig dog alle tre godt, hvilket man ikke kan sige om de resterende modeller i testen, der kun klarer sig med en middelmådig eller mangelfuld bedømmelse.

Du kan læse hele testen mod oprettelse af betalt medlemsskab hos Stiftung Warentest.

TV2.no (2. juli 2013)

I denne kviktest indgår 4 forskellige højtryksrensere, der alle ligger i et prisleje mellem 2.500 og 4.200 norske kroner.

Vigtigste kriterie i denne test er spuleevnen, som er beskrivende for højtryksrenserens styrke. Det er nemlig vigtigt for højtryksrenserens alsidighed, at trykket er så højt som muligt. Derudover er det vigtigt at højtryksrenseren kan flyttes uden at vælte, og vægten må helst ikke være for høj.

Testpanelet består i denne højtryksrenser test af Geir Nøsterud fra magasinet Gør Det Selv og Ambulansetjenesten i Oslo, som benytter højtryksrenserne flere gange dagligt til dybdegående rengøring af deres ambulancer.

I testen klarer 3 ud af 4 højtryksrensere sig rigtig godt, men Kärcher K5 Premium skiller sig ud og bliver bedst i test. Stihl RE 128 Plus og Nilfisk E 145.2-10 X-TRA klarer sig også godt, og deler andenpladsen. Kärcher K4 Home klarer sig samlet set “dårligst” i denne test, hvilket skyldes en lidt lavere styrke end de andre modeller i testen. Den er dog også den billigste model i testen.

Du kan læse hele testen samt vurdering af alle 4 testede modeller gratis hos TV2.no.

Idényt (27. april 2012)

Hos Idényt blev 5 højtryksrensere testet i 2012. Eneste kriterie for at deltage var at modellerne ikke måtte koste mere end 2.000 kroner, og således valgte i alt 3 forskellige firmaer at deltage i testen. Prisgrænsen hænger sammen med, at Idényt vurderer højtryksrensere i denne prisklasse til at være tilstrækkelige til hjemmebrug.

I testen blev højtryksrenserne udsat for en række scenarier, som ville kunne finde sted hos en almindelig husejer. Det drejer sig om rensning af en terrasse med betonfliser samt havemøbler af kunststof og træ. Derudover blev der lagt vægt på følgende kriterier:

 • Pris
 • Størrelse/vægt
 • Udstyr
 • Brugervenlighed

I testen klarer klarer to højtryksrensere fra Nilfisk sig godt, men det er Kärcher K3, der ender med at blive testvinder. Den vurderes at kunne levere de nødvendige kræfter til brug i hjemmet, og vinder samlet set fordi eksperterne vurderer at man får mest for pengene. Kärcher K2 klarer sig samlet set dårligt i denne test, men vurderes alligevel at klare opgaverne fint. Den har dog ikke så lang rækkevidde som de andre modeller, og det trækker lidt ned ved større rengøringsopgaver. Stihl RE 98 klarer sig også godt, men er til gengæld den tungeste maskine af de testede modeller.

Du kan læse hele testen gratis hos Idényt, hvor du kan se hvordan hver enkelt model klarer sig i forhold til de andre.

Smartson (16. april 2012)

Svenske Smartson har testet 8 forskellige højtryksrensere i prisklasser fra 900 og op til 3.000 svenske kroner.

Alle modellerne er blevet testet og vurderet ud fra følgende delkriterier:

 • Kvalitet
 • Kapacitet
 • Design
 • Funktioner
 • Pris

I testen ender Kärcher K5 med at blive bedst i test, da den samlet set klarer sig bedst. Den er effektiv og leveres med godt tilbehør, og så er indtrykket af byggekvaliteten høj. På den negative side trækker det lidt ned at der ikke medfølger beholder til rengøringsmiddel. Nilfisk C 125.3-8 PAD anbefalet desuden som et godt køb, ligesom Stihl RE 98 roses for at være kompakt og effektiv. Testens taber med laveste samlede bedømmelse er Biltema HPC 110 17-073, som er tung og har en kort slange.

Du kan læse hele testen gratis hos Smartson, hvor du kan se hvordan alle modellerne klarer sig i forhold til hinanden.

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar