En højtryksrenser er perfekt til rengøring af alt fra havemøbler til cykler. Den pumper nemlig vandet ud ved højt tryk, så du kan komme i dybden med rengøringen på genstridige områder. Men hvilken højtryksrenser er bedst?

Vi har undersøgt testresultater og fundet de 6 bedste højtryksrensere netop nu. Vi kigger desuden nærmere på hvad de kan bruges til.

Opsummering – her er vores anbefalinger

Enkelte højtryksrensere klarer sig samlet set rigtig godt på tværs af forskellige tests, og generelt får de positive anmeldelser af køberne. Herunder kan du se hvilke højtryksrensere vi vurderer som de bedste netop nu:

Kärcher K5 Full Control Flex

Bedste all-round højtryksrenser

 • Testvinder – Aftonbladet
 • Topscorer – Råd & Rön
 • Topscorer – Tek.no

Bedste pris: 2.319,00

Køb hos Coolshop

Kärcher K3 Full Control Home

Bedste budgetvenlige højtryksrenser

 • Testvinder – Idényt
 • Topscorer – Råd & Rön

Bedste pris: 1.299,00

Køb hos Whiteaway

Kärcher K5 Full Control Flex – testvindende kraftkarl i kompakt design

kaercher-k5-hoejtryksrenser

 • Testvinder – Aftonbladet
 • Topscorer – Råd & Rön
 • Topscorer – Tek.no
Forhandlere Pris Fragt Pris Læs mere
2.319,00 kr. 0,00 kr. 2.319,00 kr. Til butik »
2.999,00 kr. 0,00 kr. 2.999,00 kr. Til butik »

Derfor anbefaler vi Kärcher K5 Full Control Flex: Højtryksrenseren fra Kärcher klarer sig rigtig godt i flere forskellige tests, hvor den blandt andet vinder på en meget høj spulestyrke, en kraftig byggekvalitet og en brugervenlighed, som generelt er god. Kärcher K5 er således en rigtig god all-round højtryksrenser, der både kan bruges til rengøring af cyklen, bilen eller fliserne, som typisk er mere krævende. På trods af den høje styrke vejer højtryksrenseren kun 12,67 kilo uden tilbehør, og den er i stand til at pumpe op til 500 liter vand igennem maskinen hver time. Alt i alt vurderer vi på baggrund af flere testresultater, at denne højtryksrenser er blandt de bedste på markedet.

Om: Kärcher K5 er en mellemstor højtryksrenser, som er velegnet til hjemmebrug. Den har en areal-ydeevne på 40 kvadratmeter i timen, og motoren kan levere et tryk på op til 145 bar.

K5 Full Control er en nydesignet model, der erstatter tidligere udgaver. Mest markant er ændringerne i det nye pistolhåndtag, som nu har indbygget LED-display og sidder fæstnet på fronten af højtryksrenseren. Der er desuden håndtag i bunden og toppen, så det bliver muligt at få godt fat med begge hænder når den skal flyttes.

Under brug kan du justere vandtrykket via håndtaget og aflæse det på LED-displayet. Du kan således både bruger højtryksrenseren til skylle- og renseopgaver, alt efter behov. Der er desuden et integreret Plug’n’Clean system, som blander sæbe med vand. Dermed kan du nemt fordele sæbevand over din bil eller andre overflader, så det kommer ind i alle hjørner og kroge. Til denne højtryksrenser medfølger en Vario Power lanse og en Dirt Blaster dyse, som gør det muligt at rense cykel, haveredskaber, havemøbler, hegn og stakitter, motorcykel, bil, gelænder og murværk.

Specifikationer:

 • Pumpetryk: 20 – 145 bar
 • Vandmængde: Op til 500 liter/time
 • Slangelængde: 8 meter
 • Vægt (uden tilbehør): 12,67 kilo

Kärcher K3 Full Control Home – fornuftig og alsidig testvinder

 • Testvinder – Idényt
 • Topscorer – Råd & Rön
Forhandlere Pris Fragt Pris Læs mere
1.299,00 kr. 0,00 kr. 1.299,00 kr. Til butik »
1.399,00 kr. 0,00 kr. 1.399,00 kr. Til butik »
2.296,00 kr. 16,00 kr. 2.312,00 kr. Til butik »

Derfor anbefaler vi Kärcher K3 Full Control Home: Den lille K3 Full Control Home højtryksrenser har en større tilbehørspakke end de andre modeller. Du får således en højtryksrenser, som er perfekt til rengøring af den mindre terrasse samt bilen, cyklen og lignende. Den klarer sig rigtig godt i test og bliver blandt andet testvinder hos Idényt, der roser højtryksrenseren for at være nem at bruge, let at transportere og i en robust udførsel. Der er også indbygget beholder til rengøringsmidler, hvilket blandt andet er nyttigt når du vil vaske bil eller rense havemøbler. Alt i alt et godt køb til dig der ønsker en lille, smart og alsidig højtryksrenser.

Om: Kärcher K3 er holdt i det karakteristiske gul-sorte design, som vi kender fra den tyske producent. Den er velegnet til dig med moderat og alsidigt behov, da der medfølger tilbehør der gør den klar til de fleste opgaver. Således er K3 Full Control Home en god lille højtryksrenser til rengøring af cykel, haveredskaber, havemøbler, stakit og fliser samt motorcykel og bil.

Til K3 Full Control Home medfølger et Home Kit, som inkluderer en T150 overfladerenser og et rengøringsmiddel til terrassen. Der medfølger desuden en Vario Power lanse, en Dirt Blaster og en 6 meter slange. Højtryksrenseren kan sprøjte vandet ud ved et tryk fra 20 til 120 bar, hvilket er rigeligt til de fleste småopgaver i hjemmet.

Specifikationer:

 • Pumpetryk: 20 – 120 bar
 • Vandmængde: Op til 380 liter/time
 • Slangelængde: 6 meter
 • Vægt (uden tilbehør): 9,6 kilo

Bosch AdvancedAquatak 150 – støjsvag og brugervenlig højtryksrenser

 • Topscorer – Tek.no
Forhandlere Pris Fragt Pris Læs mere
2.634,60 kr. 0,00 kr. 2.634,60 kr. Til butik »

Derfor anbefaler vi Bosch AdvancedAquatak 150: Denne højtryksrenser klarer sig godt i test, og anbefales blandt andet hos Tek.no som et godt køb. Den har nemlig rigtig mange kvaliteter, og er relativt enkel at komme igang med. Højtryksrenseren leveres nemlig stort set færdigmonteret, og der skal således kun tilføres vandforsyning for at den kan anvendes. Derudover opleves den som stillegående og effektiv med et godt sæbesystem, der blandt andet gør det nemt at vaske bilen, båden og terrassen. Alt i alt er Bosch AdvancedAquatak 150 et godt valg for dig med hus, have og bil, som ønsker en alt-i-en løsning.

Om: Bosch AdvancedAquatak 150 er en kraftig højtryksrenser i Aquatak-serien, der kan bruges til forskellige formål. Deriblandt vask af bilen, båden og terrassen, hvortil du kan bruge det medleverede tilbehør.

Til højtryksrenseren medfølger en 8 meter lang højtryksslange, som sidder i det påmonterede slangeoprul. Der medfølger desuden forskelligt tilbehør, som gør det muligt at tilpasse vandstrålen til forskellige opgaver. Deriblandt variabel dyse og rotodyse.

Højtryksrenseren har en vægt på 20,6 kilo, hvilket er i den høje ende. Den har dog også et par robuste hjul og håndtag, så den kan trækkes med rundt.

Specifikationer:

 • Pumpetryk: Op til 150 bar
 • Vandmængde: Op til 480 liter/time
 • Slangelængde: 8 meter
 • Vægt (uden tilbehør): 20,6 kilo

Nilfisk E 145.3-10 H X-TRA – topscorer med praktisk slangeoprul

Nilfisk-E-145.3-10-H X-TRA-Hoejtryksrenser

 • Topscorer – TV2.no
 • Topscorer – Råd & Rön
Forhandlere Pris Fragt Pris Læs mere
1.999,00 kr. 29,00 kr. 2.028,00 kr. Til butik »
2.195,00 kr. 0,00 kr. 2.195,00 kr. Til butik »
2.499,00 kr. 0,00 kr. 2.499,00 kr. Til butik »

Derfor anbefaler vi Nilfisk E 145.3-10 H X-TRA: Højtryksrenseren fra Nilfisk hører til samme klasse som Kärcher K5, og klarer sig ligeledes rigtig godt i test. Den bliver topscorer hos Råd & Rön og TV2, hvor den blandt andet roses for at være meget brugervenlig. Den har en 10 meter lang slange med oprul, løftehåndtag i bund og top samt et robust medfølgende håndtag med Click&Clean dyse-funktion, der gør det nemt og hurtigt at skifte dyse. Højtryksrenseren fra Nilfisk kan ophænges på væggen, hvis du ønsker at bruge den fra en stationær position – eksempelvis til nem og hurtig rengøring af cykel, bil eller haveredskaber. Alt i alt et rigtig godt køb til dig med alsidige behov, da Nilfisk har et meget stort udvalg af tilbehør.

Om: Nilfisk E 145.3-10 H X-TRA er en højtydende højtryksrenser til hjemmebrug. Den ligner Kärcher K5 på ydeevnen og kapaciteten, hvilket betyder at den kan pumpe op til 500 liter vand ud i løbet af en time, ved et pumpetryk på op til 145 bar. Du kan selvfølgelig regulere trykket alt efter dit behov, hvilket sker på direkte på pistolhåndtaget, hvor en diode indikerer det valgte tryk.

Særligt for Nilfisk højtryksrenseren er at slangen sidder på en rulle med håndsving. Dermed er det nemt at holde styr på slangen i hverdagen, og du risikerer ikke at den ligger og flyder eller kommer i klemme og bliver beskadiget. Der medfølger en 10 meter lang stålarmeret slange, hvilket er 2 meter længere end på Kärcher K5.

Udover Tornado- og Powerspeed dyserne, medfølger der en skumspray-dunk, som gør det muligt at sprøjte en skummende sæbeblanding ud over bilen, campingvognen og lignende.

Specifikationer:

 • Pumpetryk: Op til 145 bar
 • Vandmængde: Op til 500 liter/time
 • Slangelængde: 10 meter
 • Vægt (uden tilbehør): 19,8 kilo

Nilfisk C 130.1-6 X-TRA – godt køb og masser af tilbehør

Nilfisk-C130-Hoejtryksrenser

 • Topscorer – Råd & Rön
Forhandlere Pris Fragt Pris Læs mere
1.799,00 kr. 0,00 kr. 1.799,00 kr. Til butik »

Derfor anbefaler vi Nilfisk C 130.1-6 X-TRA: Den lille kompakte højtryksrenser fra Nilfisk har alt nødvendigt tilbehør til brug i hjemmet. Den klarer sig desuden godt i test, og vi anbefaler den som et godt køb og alternativ til større og dyrere modeller. Modellen er velegnet til brug når bilen, cyklen, haveredskaberne, terrassen eller havemøblerne skal rengøres, og den leverer et fint vandtryk på trods af den lave pris. Alt i alt et rigtig godt køb til dig der ønsker en alsidig højtryksrenser med masser af tilbehør.

Om: Den blåsorte Nilfisk højtryksrenser i Compact-serien retter sig mod hjemmebrug. Den har en pumpe der kan levere vandtryk med op til 130 bar, hvilket er tilstrækkeligt til de fleste opgaver i og omkring hjemmet. Den medfølgende slange er 6 meter lang og kan rulles ind når den ikke bruges.

Udover slangen medfølger der også en Compact Patio terrassevasker, en roterende børste, en rensenål, en Tornado dyse, en Click&Clean Powerspeed dyse og en Click&Clean skumsprayer med dunk, så du er klædt på til rengøringsopgaverne.

Nilfisk C130.1-6 X-TRA kan således bruges til både cykel, motorcykel, bil, terrasse, havemøbler og meget mere. Den har desuden en vægt på 15,8 kilo.

Specifikationer:

 • Pumpetryk: Op til 130 bar
 • Vandmængde: 440 liter/time
 • Slangelængde: 6 meter
 • Vægt (uden tilbehør): 15,8 kilo

Kärcher K2 – billig basismodel til små opgaver

kaercher-k2-basic-hoejtryksrenser

 • Topscorer – Stiftung Warentest
Forhandlere Pris Fragt Pris Læs mere
1.113,41 kr. 0,00 kr. 1.113,41 kr. Til butik »

Derfor anbefaler vi Kärcher K2: Den lille K2 højtryksrenser klarer sig faktisk også godt i test. Den er primært lavet til rengøring af mindre ting, eksempelvis cykler, haveredskaber og havemøbler. Højtryksrenseren har som standard en 3 meter lang slange, hvilket måske ikke virker af meget. Men med en vægt på kun 4 kilo og et bærehåndtag i toppen, kan du blot bære den rundt om det der skal vaskes, og det er faktisk ret smart. Den fylder heller ikke meget, og prisen er langt under 1.000 kroner. Alt i alt et rigtig godt køb til dig der søger en lille højtryksrenser til cyklen, haveredskaberne og havemøblerne.

Om: Kärcher K2 er en billig højtryksrenser, som leveres med et sæt basistilbehør. Af samme grund kan den fås til en meget lav pris, og du kan efterfølgende tilkøbe præcist det udstyr du ønsker.

Vægten er nede på 4,03 kilo uden tilbehør, og der er monteret et sort håndtag i toppen. Dermed kan du nemt bære højtryksrenseren rundt om emnet der skal renses, og da den samtidig fylder meget lidt kan den nemt opbevares i enten skuret eller i et bryggersskab.

Der medfølger en Dirt Blaster højtryksdyse, en 3 meter lang slange og et håndtag. K2 kan indstilles til et sprøjte med et tryk på mellem 20 og 110 bar.

Specifikationer:

 • Pumpetryk: 20 – 110 bar
 • Vandmængde: Op til 360 liter/time
 • Slangelængde: 3 meter
 • Vægt (uden tilbehør): 4,03 kilo

Testkilder

For at finde de bedste højtryksrensere på markedet, har vi undersøgt en række testresultater fra Danmark og udland. Herunder får du indblik i de forskellige testresultater, som du enten kan læse i deres fulde længde gratis eller mod betaling.

Gør Det Selv

Hos magasinet Gør Det Selv er der løbende blevet testet højtryksrensere, og i skrivende stund er der siden 2009 blevet testet 42 højtryksrensere, hvoraf enkelte modeller er gengangere i mere eller mindre nye udgaver.

Herunder får du overblik over de forskellige højtryksrenser test, som Gør Det Selv har foretaget gennem tiden:

Højtryksrenserne vurderes ud fra en række kriterier, som bestemmer hvordan de klarer sig praktisk, hvor brugervenlige de er og hvilke kvalitet de er bygget i. Generelt klarer Kärcher og Nilfisk sig rigtig godt i de forskellige test hos Gør Det Selv, hvor flere modeller fra de to producenter igennem tiden er blevet vurderet som de bedste.

Du kan få indblik i de fulde testresultater og læse om alle modellerne ved at oprette et betalt medlemsskab hos magasinet Gør Det Selv.

Tek.no (27. april 2018)

I denne test indgår 7 forskellige højtryksrensere fra 7 forskellige producenter. I testen er der kigget på flere forskellige punkter, som vurderes vigtige i forhold til den generelle brugsoplevelse.

Hver af de testede højtryksrensere har gennemgået følgende punkter:

 • Hvor nemt er det at komme igang?
 • Hvor god/praktisk er højtryksrenseren i brug?
 • Hvor lang er rækkevidden på højtryksrenseren?
 • Hvor meget støjer den?
 • Hvor meget vand giver den?
 • Hvordan er resultatet?
 • Hvordan er prisen?

Der er tæt løb om førstepladsen, da flere af de testede højtryksrensere klarer sig ganske godt. Husqvarna PW 360 klarer sig dog samlet set bedst, og ender derfor med at blive testvinder. Den er dog skarpt efterfulgt af både Stihl RE 129 Plus og Bosch AdvancedAquatak 150, hvor sidstnævnte anbefales som et godt køb.

Du kan se hele testresultatet gratis, ved at klikke dig ind på Tek.no.

Råd & Rön (23. marts 2017)

Den svenske forbrugerorganisation, Råd & Rön, har i marts 2017 testet 13 forskellige højtryksrensere. Der er tale om højtryksrensere i forskellige prisklasser, og her er der ikke rigtigt sammenhæng mellem pris og den samlede bedømmelse.

Højtryksrenserne er i Råd & Röns test blevet vurderet ud fra følgende kriterier:

 • Rengøringsevne 60 %
 • Brugervenlighed 25 %
 • Holdbarhed 10 %
 • Støjniveau 5 %

I testen erfarer vi at det er selve rengøringsevnen, der er i fokus. Det vil sige evnen til at rengøre en given overflade. Brugervenlighed er også i fokus, men ikke i samme grad som hos eksempelvis Stiftung Warentest.

Testen domineres primært af højtryksrensere fra Kärcher og Nilfisk, men der er også enkelte modeller fra Bosch, samt en enkelt model fra henholdsvis CoCraft og Biltema. De fleste modeller klarer sig faktisk godt i denne test, og ingen får en karakter under middel.

Du kan læse hele testen og se hvordan alle højtryksrenserne klarer sig, ved at oprette betalt medlemsskab hos Råd & Rön.

Klikk.no (11. juni 2015)

Det norske forbrugermagasin, Klikk.no, har allieret sig med to opsynsmænd på en vognterminal for at finde den bedste højtryksrenser blandt 8 forskellige modeller. De 8 testede højtryksrensere er udvalgt i en prisklasse på 1.500 til 3.900 norske kroner, da det ifølge Klikk.no er den prisklasse der sælger bedst.

De 8 højtryksrensere er afprøvet på to typer træværk og på sættevogne på pladsen. De er testet uden evt. medfølgende tilbehør, for bedst muligt at kunne sammenligne de forskellige modeller med hinanden.

Der er lagt vægt på følgende kriterier i den samlede bedømmelse:

 • Kapacitet
 • Brugervenlighed
 • Vandtryk
 • Montering og opstart
 • Manual

I testen ender Stihl RE 129 Plus med at klare sig bedst. Den får som den eneste terningekast 5, mens anden- tredje og fjerdepladsen deles om terningekast 4. Stihl RE 129 Plus bliver testens vinder, fordi den har testens bedste brugervenlighed og kapacitet.

I bunden finder vi en højtryksrenser fra Hamron, som kun får 2 terningekast. Den har ringe kapacitet og en meget lav styrke, på trods af dens store og bastante ydre.

Du kan læse hele testen og se hvordan alle modellerne klarer sig ved at klikke ind på Klikk.no.

Aftonbladet (25. april 2015)

Svenske Aftonbladet har i samarbejde med WiseGuide testet 6 forskellige højtryksrensere, for at finde den bedste.

Alle de testede modeller er udvalgt fordi de anbefales til brug i hjemmet og de opgaver, som måtte dukke op i dagligdagen. De er blevet testet på flere forskellige typer overflader, og vandtryk samt ydeevne er vurderet fra model til model.

I testen indgår følgende delkriterier i den samlede bedømmelse:

 • Anvendelse/brugervenlighed
 • Kapacitet
 • Kvalitet

På en førsteplads finder vi Kärcher K5, der samlet klarer sig bedst. Den har et godt og smart design, og så er den effektiv. På den negative sige er den dig en smule tung og der savnes et slangeoprul, men derudover er den god til de testede arbejdsområder. Stihl RE 98 klarer sig også godt, og både denne model, Nilfisk 130.2-8 PAD og Bosch AQT 37-13 får alle 4 stjerner i den samlede bedømmelse.

Du kan læse hele testen og se hvordan alle modellerne klarer sig, ved at oprette betalt medlemsskab til Aftonbladet.

Stiftung Warentest (24. april 2014)

Med overskriften “God kvalitet har sin pris” indleder tyske Stiftung Warentest deres test af 11 forskellige højtryksrensere.

I testen indgår højtryksrensere i alle prisklasser, og de er vurderet ud fra følgende kriterier:

 • Rengøringsevne 40 %
 • Brugervenlighed 30 %
 • Holdbarhed 15 %
 • Miljøegenskaber 15 %
 • Sikkerhed 0 %*

*Sikkerhed vurderes fra model til model, og indgår kun i den samlede bedømmelse hvis der er anmærkninger til de enkelte modeller. Således trækker det ned i den samlede bedømmelse, hvis ikke højtryksrenserne lever op til sikkerhedsprøverne.

I testen ender de dyreste højtryksrensere med at klare sig bedst, og således finder vi Kärcher K7 Premium Ecologic Home på en førsteplads, Kränzle HD 10 / 122 på en andenplads og Kärcher K5 Compact på en tredjeplads. De klarer sig dog alle tre godt, hvilket man ikke kan sige om de resterende modeller i testen, der kun klarer sig med en middelmådig eller mangelfuld bedømmelse.

Du kan læse hele testen mod oprettelse af betalt medlemsskab hos Stiftung Warentest.

TV2.no (2. juli 2013)

I denne kviktest indgår 4 forskellige højtryksrensere, der alle ligger i et prisleje mellem 2.500 og 4.200 norske kroner.

Vigtigste kriterie i denne test er spuleevnen, som er beskrivende for højtryksrenserens styrke. Det er nemlig vigtigt for højtryksrenserens alsidighed, at trykket er så højt som muligt. Derudover er det vigtigt at højtryksrenseren kan flyttes uden at vælte, og vægten må helst ikke være for høj.

Testpanelet består i denne højtryksrenser test af Geir Nøsterud fra magasinet Gør Det Selv og Ambulansetjenesten i Oslo, som benytter højtryksrenserne flere gange dagligt til dybdegående rengøring af deres ambulancer.

I testen klarer 3 ud af 4 højtryksrensere sig rigtig godt, men Kärcher K5 Premium skiller sig ud og bliver bedst i test. Stihl RE 128 Plus og Nilfisk E 145.2-10 X-TRA klarer sig også godt, og deler andenpladsen. Kärcher K4 Home klarer sig samlet set “dårligst” i denne test, hvilket skyldes en lidt lavere styrke end de andre modeller i testen. Den er dog også den billigste model i testen.

Du kan læse hele testen samt vurdering af alle 4 testede modeller gratis hos TV2.no.

Idényt (27. april 2012)

Hos Idényt blev 5 højtryksrensere testet i 2012. Eneste kriterie for at deltage var at modellerne ikke måtte koste mere end 2.000 kroner, og således valgte i alt 3 forskellige firmaer at deltage i testen. Prisgrænsen hænger sammen med, at Idényt vurderer højtryksrensere i denne prisklasse til at være tilstrækkelige til hjemmebrug.

I testen blev højtryksrenserne udsat for en række scenarier, som ville kunne finde sted hos en almindelig husejer. Det drejer sig om rensning af en terrasse med betonfliser samt havemøbler af kunststof og træ. Derudover blev der lagt vægt på følgende kriterier:

 • Pris
 • Størrelse/vægt
 • Udstyr
 • Brugervenlighed

I testen klarer klarer to højtryksrensere fra Nilfisk sig godt, men det er Kärcher K3, der ender med at blive testvinder. Den vurderes at kunne levere de nødvendige kræfter til brug i hjemmet, og vinder samlet set fordi eksperterne vurderer at man får mest for pengene. Kärcher K2 klarer sig samlet set dårligt i denne test, men vurderes alligevel at klare opgaverne fint. Den har dog ikke så lang rækkevidde som de andre modeller, og det trækker lidt ned ved større rengøringsopgaver. Stihl RE 98 klarer sig også godt, men er til gengæld den tungeste maskine af de testede modeller.

Du kan læse hele testen gratis hos Idényt, hvor du kan se hvordan hver enkelt model klarer sig i forhold til de andre.

Smartson (16. april 2012)

Svenske Smartson har testet 8 forskellige højtryksrensere i prisklasser fra 900 og op til 3.000 svenske kroner.

Alle modellerne er blevet testet og vurderet ud fra følgende delkriterier:

 • Kvalitet
 • Kapacitet
 • Design
 • Funktioner
 • Pris

I testen ender Kärcher K5 med at blive bedst i test, da den samlet set klarer sig bedst. Den er effektiv og leveres med godt tilbehør, og så er indtrykket af byggekvaliteten høj. På den negative side trækker det lidt ned at der ikke medfølger beholder til rengøringsmiddel. Nilfisk C 125.3-8 PAD anbefalet desuden som et godt køb, ligesom Stihl RE 98 roses for at være kompakt og effektiv. Testens taber med laveste samlede bedømmelse er Biltema HPC 110 17-073, som er tung og har en kort slange.

Du kan læse hele testen gratis hos Smartson, hvor du kan se hvordan alle modellerne klarer sig i forhold til hinanden.

Højtryksrenser test – her er de 6 bedste
5 (100%) 1 vote

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar