En højstol er uundværlig ved spisebordet, hvor den holder barnet i en god siddeposition og en højde, der gør det nemt for mor og far at hjælpe med spisningen. Flere højstole dumper dog på sikkerheden, da de kan vælte og giver barnet mulighed for at rejse sig. Det konkluderer flere testresultater uafhængigt af hinanden, og derfor er det vigtigt at du vælger højstol med omhu.

De bedste højstole er heldigvis også rigtig pæne, og en enkelt model fås i mere end 10 farver. Læs mere om alle 4 højstole herunder:

Evomove Nomi – moderne testvinder i brugervenligt design


Når sikkerhed og ergonomi skal gå hånd i hånd, er Evomove Nomi højstolen det oplagte valg. Den bliver bedst i test hos både Tænk og Vores Børn.

Set til: 1.799,00

Køb hos BabySam

 • Testvinder – ALT
 • Testvinder – Tænk
 • Testvinder – Test.de
 • Testvinder – Alles Beste
 • Testvinder – Vores Børn
 • Sølvmedalje – Europa-Kommissionen (Product Safety Award 2019)

Derfor anbefaler vi Evomove Nomi: Evomove Nomi ligner noget fra det ydre rum, men du må ikke tage fejl: Den er sandsynligvis den sikreste højstol på markedet, hvilket bemærkes i test hos både Tænk og Vores Børn. Højstolen er fra top til bund designet med sikkerhed og ergonomi for øje, hvilket eksempelvis kommer til udtryk i måden man justerer sæde og fodstøtte på, ekstraudstyret og noget så simpelt som hjul i de bageste ben. Hjulene sikrer nemlig højstolen mod at vælte, hvis dit barn prøver at sparke sig væk fra bordet. Denne højstol er derfor det oplagte valg for dig, der har et meget livligt barn ved spisebordet.

Om: Evomove Nomi er designet af Peter Opsvik, som er en anerkendt norsk designer. Siden 1970 har han arbejdet som freelance designer, og han står blandt andet bag den velkendte Tripp Trapp stol fra 1972. I 2013 kom turen så til Nomi, som han designede for den danske virksomhed Evomove. Selve designet modtog i 2014 en Red Dot Award, for et simpelt og æstetisk tiltalende udseende. Derudover fik stolens funktionelle koncept også ros, da der er rykket ved den gængse opfattelse af hvordan en højstol skal fungere.

Nomi højstolen er designet ud fra den primære tanke, at børn bevæger sig. Også når de sidder. Med den tanke in mente, blev stolen udtænkt og designet til at være så sikker som muligt. Af samme grund har benene eksempelvis ekstra længde bagtil og til siden, så urolige børn ikke kan vælte højstolen. Ligeledes er der monteret hjul på de bageste ben, som automatisk modvirker at stolen vipper hvis barnet sætter fra med benene mod bordet.

På Evomoves egen hjemmeside kan du designe din egen Nomi højstol, og kombinere med det tilbehør du måtte ønske. Den fås med en midterstamme i forskellige trælooks, og sædet, fodstøtten og ryglænet kan ligeledes vælges i flere forskellige farver.

Detaljer:

 • Anbefalet alder: 0 – 12 år
 • Materialer: Egefiner med bøg kerne
 • Vægt: 4,7 kg.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Tripp Trapp – testvindende højstol i tidløst design


Tripp Trapp stolen blev designet i 1972, og har lige siden været blandt de bedste højstole på markedet. Den fås i mere end 10 farver – se alle farverne ved klik på billedet.

Set til: 1.349,00

Køb hos BabySam

 • Testvinder – Stiftung Warentest
 • Testvinder – Smartson
 • Topscorer – Søndagsavisen
 • Topscorer – Vores Børn
 • Topscorer – Testfakta

Derfor anbefaler vi Stokke Tripp Trapp: Den fås ikke bedre – Tripp Trapp stolen har siden 1972 været en af de mest populære højstole på markedet, og de mange farvevarianter og det tidløse design gør det muligt at matche enhver indretning.Højstolen fra norske Stokke bliver bedst i test hos både Stiftung Warentest og Smartson, hvor den hos Stiftung Warentest får højeste bedømmelse for sikkerheden. Siddekomforten er desuden rigtig god, og sæde samt fodstøtte kan justeres i højden uafhængigt af hinanden. Da Tripp Trapp stolen er lavet i ren lakeret bøg kan den sagtens holde til hele søskendeflokken, så længe den holdes ren og tør.

Om: Tripp Trapp stolen blev oprindeligt lanceret af norske Stokke AS i 1972, og den har været populær lige siden. Med tiden er den kommet i flere forskellige farver, så du enten kan vælge imellem naturlige træfarver, sort, hvid eller mere friske farver som limegrøn, pink, aqua blue m.fl.

Højstolen har en klassisk Z-form med lange ben, der øger stabiliteten. Benene sørger blandt andet for at stolen bliver stående når barnet skubber sig væk fra bordet, og bredden på 49 centimeter giver også god stabilitet ved påvirkninger fra siden.

Tripp Trapp højstolen fås i forskellige pakketilbud, der gør det muligt at bruge stolen fra 0-års alderen og op til 12 år. Den samlede bæreevne er på hele 85 kg, så højstolen holder i rigtig mange år. Materialekvaliteten er 100% europæisk bøgetræ, som har fået en kraftig lakering.

Hvis du ønsker at din Tripp Trapp stol skal holde længst muligt, anbefaler vi at du holder den fri for fugt og dybe ridser, der gør det muligt for vand at trænge ind i træet. Du kan sagtens rengøre højstolen med en opvredet klud, men det er en god idé at tørre efter med en tør klud, da fugten kan lave skader i træet.

Detaljer:

 • Anbefalet alder: 0 – 12 år
 • Bæreevne: 85 kg.
 • Materialer: Europæisk bøg
 • Vægt: 7 kg.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Leander – flot højstol i let design


Leander-Hoejstol
Leander højstolen klarer sig godt i test hos Vores Børn, hvor den roses for at være lille og fiks. Den står godt og stabilt på gulvet og vokser med barnet. Fås i mange farver.

Set til: 1.549,00

Køb hos BabySam

 • Topscorer – Vores Børn
 • Topscorer – Testfakta

Derfor anbefaler vi Leander: Testfakta og Mødregruppen hos Vores Børn er ikke i tvivl: Den flotte og stilrene Leander højstol er lige så simpel som den er sikker i brug. Det slanke design fylder ikke meget og gør den let at flytte rundt på, og de lange ben sikrer en god stabilitet. Stolen er med sin vandbaserede lakering nem at holde ren, da madrester nemt tørres af med en fugtig klud. Højstolen har en bæreevne på hele 125 kilo og sæde og fodplade kan justeres individuelt i takt med at barnet vokser. Alt i alt en god og sikker investering til det stilbevidste hjem.

Om: Leander-møblerne så første gang dagens lys i 1998, da Stig Leander fik en god idé. Han havde længe gået og puslet med tanken om at udvikle en komfortabel spisebordsstol med udskifteligt sæde og ryg, og da hans svigerinde så skulle føde tvillinger blev tankerne til handling. Det startede med Leander-vuggen og senere kom højstolen også til.

Leander højstolen er designet i et let og slankt design, som består af formspændt bøg. Den kan rokke sig frem og tilbage i takt med barnets bevægelser, og det er faktisk helt bevidst. Børn er nemlig fra naturens side nogle små krudtugler, og derfor vil de også bevæge sig når de sidder i stolen. De vuggende bevægelser i højstolen beroliger børnene og hjælper dem med at blive bevidste om deres motorik, hvilket i side ende hjælper dem med at koordinere og styre deres bevægelser.

Højstolen er velegnet til børn fra 6 måneder og opefter. Der kan tilkøbes en bøjle, en hynde og et bakkebord, som hjælper de mindste når de skal lære at spise ved bordet sammen med resten af familien.

Leander højstolen fås i hvid, sort, natur, grå, valnød og white wash, og du kan tilkøbe forskelligt tilbehør efter behov.

Detaljer:

 • Anbefalet alder: 0 – 12 år
 • Bæreevne: Ca. 125 kg.
 • Materialer: Formspændt bøg
 • Vægt: 5,1 kg.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Baby Dan Danstolen – billig højstol til større børn


Baby Dan DanStolen er en god højstol til de lidt større børn. Den fås til en fornuftig pris, og kan nemt justeres i takt med at barnet vokser. Fås i flere forskellige farver.

Set til: 669,00

Køb hos Coop

 • Topscorer – Vores Børn

Derfor anbefaler vi Baby Dan DanStolen: Denne højstol klarer sig godt i testen hos Vores Børn, hvor den anbefales til lidt større børn på grund af pladsen i sædet. Den får desuden ros for at være nem at indstille, og det kræver ikke værktøj at få bøjlen af og på. Til højstolen får du desuden både sele og bøjle med, og af den grund er den et meget fornuftigt alternativ til de dyrere modeller.

Om: DanStolen er en ældre dansk klassiker, som først så dagens lys for 20 år siden. Højstolen er lavet med henblik på at børn fra 6 måneder og opefter skal kunne sidde ergonomisk korrekt og sikkert, samtidig med at den skal kunne tåle den til tider hårde behandling i en børnefamilie.

Højstolen kan vokse med barnet, og systemet kendes også fra andre modeller. Fodstøtten og sædet kan således justeres i højden i takt med at barnet vokser, og bøjle samt sele kan af- og påmonteres efter behov. Det er således en højstol der følger barnet til det kan sidde i en normal stol.

Materialet i højstolen er gummitræ, og den fås i flere forskellige farver. Vi anbefaler denne højstol til de lidt større børn fra cirka 6 måneder og opefter.

Detaljer:

 • Anbefalet alder: 6 måneder – 12 år
 • Bæreevne: Ukendt
 • Materialer: Gummitræ
 • Vægt: 7,5 kg.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Højstole kan vælte – forebyg uheld med en sikker stol

Det er altid en god ide at holde barnet under opsyn, når det sidder i stolen. Selv de bedste højstole kan vælte, hvis barnet eksempelvis skubber fra med benene eller forsøger at rejse sig. I Søndagsavisens test konstateres det dog at der er stor forskel på hvor stor kraft der skal til, før stolene vælter. Alle højstolene i testen lever op til branchestandarderne, men flere modeller ligger kun lige over denne standard, mens andre modeller kræver op til dobbelt så meget kraft før de væltes.

På en sidsteplads finder vi således IKEAs billige Antilop højstol, som var lettest at vælte i testen. I den anden ende af skalaen finder vi til gengæld Brio Sit, Baby Dan Angel og Stokke Tripp Trapp, der har bedre stabilitet.

En anden udfordring, som enkelte højstole døjer med, er at åbningerne ved benene er for store, så barnet alt for let kan få knæene op og rejse sig i stolen. Hokus-Pokus og Baby Dan Angel har simpelthen for store åbninger til benene, og dermed bliver det muligt for de mindste at rejse sig i stolen og øge risikoen for at komme galt af sted. Her klarer Brio Sit, Baby-björn og Stokke Tripp Trapp sig bedre.

Det kan du gøre for at sikre at barnet ikke vælter i højstolen:

 • Hold altid barnet under opsyn mens det sidder i højstolen
 • Anvend en sele i stolen – gerne af samme type som den i barnevognen til helt små børn
 • Brug evt. et monterbart bord på højstolen, så barnet ikke kan nå spisebordet med benene
 • Til nogle stole kan der tilkøbes ekstra fodstøtter, som monteres for ekstra væltesikring
 • Observer dit barn den første tid i den nye stol, for at se hvordan det bevæger sig i stolen

Vælg en rengøringsvenlig højstol

De bedste højstole er ikke kun sikre – de er også nemme at vedligeholde og rengøre. Jo færre kanter, huller og samlinger der er i højstolen, jo mindre knofedt behøver du når stolen skal holdes ren.

Blandt andet er højstole som Stokke Tripp Trapp og Flexa Baby rigtig nemme at rengøre, fordi de er simpelt konstrueret med helt glatte overflader, der nemt tørres over med en fugtig klud. Flexa Baby har endda et sæde, som tåler maskinopvask. Så bliver rengøringen ikke lettere.

Det skal du gå efter, hvis du vil have en rengøringsvenlig højstol:

 • Vælg en simpel højstol med overflader i lakeret træ eller plast
 • Kig efter om sæde og andre dele i plast kan maskinopvaskes
 • Undgå en højstol med for mange små kringelkroge, sprækker og kanter hvor skidt kan hobe sig op

Testkilder

For at du kan danne dig et overblik over de seneste test af højstole, har vi samlet de nyeste testresultater herunder. Disse testresultater og anmeldelser har dannet grundlag for vores anbefalinger.

European Union – Product Safety Award 2019 (26. september 2019)

Europa-Kommissionen fejrer og belønner de virksomheder, der går ekstra langt for at beskytte sine kunder. Denne pris går til virksomheder, der tager forbrugersikkerhed et skridt videre end Europa-Kommissionens minimumskrav. Af denne årsag, er det naturligvis et stort kvalitetsstempel at vinde en pris fra Europa-Kommissionen.

Danske Evomove har med deres Nomi højstol fået tildelt en flot sølvmedalje, hvilket er en anerkendelse fra EU på grund af Nomi højstolens sikkerhed.

Europa-Kommissionens grundlag for at tildele Evomove en sølvmedalje kan læses her.

Alles Beste (25. juni 2019)

Det tyske testmagasin, Alles Beste, der leverer nogle af de mest omfattende købsanbefalinger i Tyskland, har foretaget en test af højstole. Testen tager udgangspunkt i 11 forskellige højstole, heriblandt Nomi fra Evomove og den klassiske Stokke Tripp Trapp.

I testen har Alles Beste kigget på disse parametre:

 • Pris
 • Design
 • Komfort
 • Sikkerhed

Alles Beste udnævner Evomove Nomi højstol, som vinderen af deres omfattende test af højstole. Det er især hvad angår sikkerhed, at Nomi virkelig udskiller sig fra sine konkurrenter og modtager tårnhøj ros. Endvidere lyder konklusionen af testen således:

”Meget børnevenligt design til børn fra 5 måneder og op. Fodstøtterne kan justeres alt efter alderen på barnet, der sidder i stolen. Endeligt er stolen let at håndtere.”  

Vores Børn (29. maj 2019)

Mødregruppen fra Vores Børn har endnu en gang foretaget en test for at finde frem, hvilken højstol der er den bedste højstol til din baby. Testen er foretaget på baggrund af 4 parametre:

 • Design
 • Funktion
 • Komfort
 • Pengene værd?

Endvidere tager testen udgangspunkt i 6 højstole, hvor 3 af højstolene scorer en flot karakter på 5/6 stjerner. De 3 højstole med 5/6 stjerner er henholdsvis den klassiske højstol fra LEANDER, STOKKE Tripp Trapp højstol og endeligt luksusstolen fra Emomove, Nomi.

På trods af, at Vores Børn giver 3 stole en score på 5/6 er det alligevel Nomi højstolen fra Emomove, der vinder prisen som den absolutte testvinder.

Test.de (23. maj 2018)

På baggrund af hele 20 forskellige højstole, har det tyske forbrugermagasin, Stiftung Warentest, udarbejdet en test for at finde frem til den bedste højstol.

Stiftung Warentest vægter følgende parametre i deres test:

 • Sikkerhed
 • Håndtering
 • Holdbarhed
 • Børnevenligt design
 • Sundhedsskadelige stoffer

Ifølge Stiftung Warentest har 11 ud af 20 højstole mangler, 7 ud af 20 højstole indeholder for mange sundhedsskadelige stoffer og i 4 ud af 20 højstole sidder barnet usikkert. Testen viser således, at det blot er 3 højstole, som rent faktisk lever op til de krav der er ved højstole.

Den flotte og ergonomiske Nomi højstol fra Evomove blev testvinder i denne omfattende test af Stiftung Warentest.

Testfakta (2. marts 2017)

Testfakta har i marts 2017 fået testet 10 forskellige højstole. Testen er foregået hos Sveriges tekniske forskningsinstitut, med udgangspunkt i at de skulle bruges til børn op til 3 år.

I testen indgår følgende kriterier:

 • Stabilitet 40 %
 • Konstruktion 30 %
 • Montering og brugsanvisning 15 %
 • Brugervenlighed 15 %

Højstolene har været udsat for omfattende praktiske tests, for at simulere forskellige situationer i hverdagen. Derudover blev et testpanel bestående af forældre og børn samlet, for at teste hvor nemme højstolene er at bruge i hverdagen.

Babybjörn Matstol ender med at blive testens vinder, da den samlet set klarede sig bedst. Stokke Tripp Trapp klarer sig også godt, og er lige i hælene på testens vinder. Testens mest stabile stol finder vi dog længere nede på listen: Babydan Angel Feast. Den får testens højeste bedømmelse for stabilitet, men falder lidt igennem på konstruktionen og en forvirrende brugsanvisning.

Hele testen kan læses gratis hos Testfakta.

Forbrugerrådet Tænk (november 2016)

Forbrugerrådet Tænk har i november 2016 testet 13 højstole. I testen indgår både dyre og billige modeller, som er tilgængelige i butikker over det meste af landet og på nettet.

Højstolene er testet ud fra følgende kriterier:

 • Ergonomi og komfort 60 %
 • Sikkerhed og stabilitet 30 %
 • Uønsket kemi 10 %

Tænk bemærker desuden, at en brist på sikkerheden/stabiliteten eller et betydeligt indhold af uønsket kemi kan trække den samlede bedømmelse ned.

I forbindelse med testen har en ergoterapeut kigget nærmere på alle højstolene og undersøgt siddestillinger hos 3 forskellige børn i alderen 8 måneder, 4 år og 6 år. Ergoterapeuten har vurderet udformningen, samt hvor godt højstolene understøtter barnet. Et laboratorie har også været inde over for blandt andet at undersøge om der er risiko for at få fingrene i klemme, om løse dele kan sluges, om barnet kan fastgøres på forsvarlig vis og om højstolene er stabile.

I testen dumper 5 ud af 13 højstole med et dårligt resultat. Det skyldes blandt andet at højstolene er ustabile og/eller har risiko for at barnet falder ud.

Evomove Nomi bliver som eneste højstol bedst i test, men både Stokke Tripp Trapp og Leander højstolene klarer sig også godt.

Du kan læse hele testen og se hvordan alle højstolene klarer sig, ved at købe et betalt medlemsskab hos Tænk.

Vores Børn (25. oktober 2015)

Mødregruppen fra Vores Børn har fået til opgave at teste 6 forskellige højstole til børn. Der er både tale om klassikerne fra Tripp Trapp og Leander, men også nyere modeller og billige modeller.

I testen er der kigget på følgende parametre:

 • Design
 • Brug
 • Komfort og sikkerhed
 • Pengene værd?

Der udnævnes ikke en decideret testvinder i denne højstol test, men mødregruppen udser alligevel EVOMOVE Nomi Highchair som den bedste, da den som den eneste højstol får 6/6 stjerner. Det gør den, fordi den er luksuriøs og sikker, og mødregruppen vurderer at den er alle pengene værd. Leander højstolen klarer sig også godt i test, og roses blandt andet for at være lille og fiks. Tripp Trapp stolen får også ros, da den er en tidløs klassiker.

Du kan læse hele testen gratis hos Vores Børn.

Vores Børn (12. december 2014)

Hos Vores Børn har missionen været at finde den bedste højstol blandt 6 modeller, og til dette har de haft Mødregruppen til at hjælpe dem med at teste og bedømme de enkelte højstole hver for sig.

I testen indgår følgende delkriterier i den samlede bedømmelse:

 • Førstehåndsindtryk
 • Funktion
 • Komfort
 • Pris

Mødregruppen udtrykker begejstring for Flexa Baby højstolen, som bliver bedst i test med en bedømmelse på 6/6 stjerner. Det er blandt andets stolens minimalistiske nordiske design, der begejstrer panelet, men også de gode justeringsmuligheder, tilbehøret og den høje siddekomfort.

På sidstepladsen kommer Zero2four Wood, da designet mest af alt minder om noget fra en vuggestue. Justeringsmulighederne er desuden begrænsede, så det må forventes at barnet vokser ud af stolen relativt hurtigt. Da sædet er meget stort, vurderet højstolen desuden at udgøre en sikkerhedsrisiko, da barnet kan kravle op for nemt.

Du kan læse hele testen gratis hos Vores Børn.

Plummum.dk (8. maj 2014)

Bag Plummum.dk står bloggeren Signe, der er mor til to piger. I maj 2014 har hun haft en Stokke Steps højstol til test, og det er der kommet en spændende og detaljeret anmeldelse ud af, hvor stolen er blevet vurderet på godt og ondt.

I testen kan du blandt andet læse at Stokke Steps får ros for at være nem at justere og har et lækkert design, men at den er en smule for lav til mindre børn. Du kan også se et par billeder af højstolen hjemme i Signes stue.

Anmeldelsen kan læses gratis hos Plummum.dk.

Søndagsavisen (16. november 2012)

Hos Søndagsavisen beskrives det, at faldulykker fra højstole er en af de 10 hyppigste årsager til at børn ender på skadestuen. Forbrugerrådet Tænk har desuden udarbejdet en opgørelse, som viser at ca. 300 børn hver år kommer galt afsted ved fald fra højstolen.

Ulykkerne sker enten ved at barnet rejser sig og falder ud af højstolen, eller ved at barnet formår at vælte højstolen mens det sidder i den.

I denne højstol test har Søndagsavisen allieret sig med Testfakta og Laboratoriet Sveriges Tekniska Forskningsinstitut, der har stået for den videnskabelige test af i alt 8 højstole i forskellige prisklasser.

I testen indgår følgende kriterier:

 • Holder barnet fast i stolen
 • Stabilitet og risiko for at vælte

På førstepladsen finder vi Brio Sit, der klarer testen rigtig godt. Inovi højstolen placeres på andenpladsen tæt efterfulgt af Stokke Tripp Trapp. Disse tre højstole klarer sig godt på alle parametre, mens de restende højstole ender med middelmådige bedømmelser.

Du kan læse hele testen gratis hos Søndagsavisen.

Smartson (12. oktober 2009)

Svenske Smartson har i oktober 2009 testet 9 forskellige højstole i forskellige prisklasser.

Højstolene er testet og vurderet ud fra følgende delkriterier:

 • Kvalitet
 • Kapacitet
 • Design
 • Funktioner
 • Pris

Stokke Tripp Trapp bliver i denne omgang bedst i test, da den er meget stabil og nemt kan justeres i både højde og dybde. Stolen er god til både store og små børn, og overfladerne er nemme at rengøre. Af negative ting nævnes at stolen er en smule pladskrævende, men til gengæld vurderes den at have en holdbarhed så den kan bruges gennem hele barnets opvækst. Akta Graco Tea Time ender med at blive bedste køb, da den også klarer sig godt i testen og koster omkring det halve af Tripp Trapp højstolen.

Du kan læse hele testen gratis hos Smartson.

Stiftung Warentest (24. august 2007)

Denne test dateres tilbage til 2007, men flere af højstolene er stadig på markedet. Deriblandt testens vinder – Stokke Tripp Trapp. I alt er 14 højstole blevet testet, hvoraf de 6 er justerbare og vokser med barnet.

I testen indgår følgende overordnede kriterier:

 • Komfort 30 %
 • Håndtering 20 %
 • Holdbarhed 20 %
 • Sikkerhed 20 %
 • Skadelige stoffer 10 %

Under hvert af ovennævnte kriterier er en række forskellige bedømmelser, som opsummerer hvert kriterie og opsamles i en overordnet bedømmelse af højstolene.

Med testens bedste resultat bliver Stokke Tripp Trapp højstolen bedst i test. Den klarer sig blandt andet godt på siddekomfort, holdbarhed, sikker og mængden af skadelige stoffer, og derfor er højstolen en god og sikker investering til de mindste. Derudover bliver en række stole til det tyske marked også placeret højt i testen. To tyske modeller vurderes desuden at være deciderede mangelfulde: Jedynak Babywelt CODE 72377 og Storchenmühle Glad Baby. De klarer sig begge dårligt på mængden af skadelige stoffer, og dermed trækkes den samlede bedømmelse ned. De to højstole klarer sig dog heller ikke godt på testens andre kriterier.

Du kan læse hele testen mod oprettelse af betalt medlemsskab hos Stiftung Warentest.

Denne side er anmeldt af: Nina N. Jespersen 10/10

Forfatter

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

1 kommentar

Skriv en kommentar