Her i coronatiden har vi ikke samme muligheder for at færdes ude blandt andre, vi havde før pandemiens begyndelse. COVID-19 har sat en stopper for blandt andet fremmødet på landets kontormiljøer og ført til, at hvis folk kan arbejde hjemmefra, gør de også klogt i det. Med en computer og WiFi kan et hjemmekontor hurtigt sættes op, men hvad grej bør du nu have?

Her finder du en oversigt over møbler og techgrej til hjemmekontorets indretning, du med fordel kan overveje at investere i. Skriveborde, kontorstole, webcams og printere er blot nogle af de essentielle elementer.

Seaford skrivebord – det minimalistiske valg


Seaford skrivebord – det minimalistiske valg

Set på ILVA

Et skrivebord er nærmest uundværligt, når du skal arbejde. At sidde i sofaen med din bærbare eller tablet på skødet går måske, når du bare streamer film eller browser lidt løst omkring på nettet. Men når du skal arbejde koncentreret, skal du have en stabil flade at arbejde på. En eleveret flade, der holder skærm og tastatur oppe i en højde, så du ikke behøver bøje dig forover eller indtage en krampagtig positur, når du sidder med regnearket og bilag foran dig.

Minimalistisk, stilrent skrivebord

Hvad skal du bruge for et lækkert og komfortabelt hjemmekontor, når det kommer til skrivebordet? Et Seaford skrivebord er et godt bud. Toppen en sort og fremstillet i MDF, der består af findelte træfibre behandlet under tryk med en solid flade til resultat. Stellet er matsort og består af lakeret metal. Skrivebordet fylder ikke synderligt, da det reelt bare er ramme og bordplade. Du finder ikke nogen gavl eller skuffer i bordet, hvilket til gengæld giver mere plads for benene at boltre sig på. Så du får et minimalistisk møbel til hjemmekontoret.

Benytter pladsen optimalt

Seaford skrivebordet er 75 cm i højden, har en længde på 100 cm og en bredde på 45 cm, hvilket gør det let at finde plads til bordet i lejligheden. Da pladen er rektangulær, kan bordet sagtens stå tæt op ad en væg, så der ikke får lov at være luft mellem bordplade og muren, og dermed er der ikke nogen spildplads. Bordet vejer beskedne 7,3 kg og er af den grund også let at flytte rundt på, hvis du vil outsource din arbejdsplads til et nyt rum i dit hjemmekontor.

Se pris på Seaford skrivebord ILVA

Ziito træhylde – smart hylde med sorte beslag


Set på (Produktet er udgået)Ziito træhylde med sort rør beslag

 • Planter ét træ pr ordre
 • Fri fragt og levering

Træhylden med sorte rør beslag fra Ziito er det perfekte valg til dig, der tænker på miljøet, søger et råt look i hjemmet og gerne vil have en masse muligheder, så du kan tage det helt rigtige valg med hensyn til din indretning.

Træhylden er fremstillet i certificeret svensk fyrretræ, der er blevet behandlet med naturlig linolie, der skåner miljøet for forurening. Det sikrer en lang holdbarhed og et sundt træ, hvilket giver Ziito grund til at give sine hylder en 10 års garanti. 

Beslagene er fremstillet hos den lokale smed, hvis håndværk er upåklageligt og lever op til samme høje kvalitet, som træet viser. 

Et alsidigt valg til hjemmet, der ikke er som de andre

Træhylden er et alsidigt valg, da den fås i mange forskellige størrelser og flere farver. Vælg mellem en hylde, der måler 40 cm, 50 cm, 60 cm, 70 cm, 80 cm, 90 cm, 100 cm, 110 cm, 120 cm eller 130 cm i bredde og samtidig også mellem de tre farver A2, der har en let brændt og mørk træfarve, B2, der er sort og C2, der er et lyst træ og passer perfekt ind i hjemmet, der holder sig til hvide toner, men skaber spil via materialerne. 

Detaljer:

 • Fremstillet i certificeret svensk fyrretræ
 • Tykkelse på hylde: 24 mm
 • Dybde på hylde: 25 cm
 • Skruer og plugs medfølger
 • 10 års garanti

Se pris på Ziito træhylde (Produktet er udgået)

Enkel træhylde fra Ziito – perfekt til de små pynteting


Set på (Produktet er udgået)Ziito træhylde, enkelt

 • Planter ét træ pr ordre
 • Fri fragt og levering

Hylden fra Ziito er der perfekte valg, hvis du mangler pynt på væggen, eller hvis du mangler et sted, hvor du kan fremvise nogle af dine mest elskede genstande. Hylderne måler hver især 35 cm x 35 cm.

Hylderne fås i tre forskellige farver: A1, der har en naturlig træfarver, B1, der er sort, og C1, der er en lys træfarve. Den sidstnævnte er det perfekte valg til dig, der primært kører med hvide farver, men gerne skaber lidt spil med dine materialer. 

Når du køber dine hylder, vil du kunne vælge imellem at bestille mellem 1 stk. og 6 stk. ad gangen, hvilket altså lægger op til, at hylderne bruges som et sæt. 

Et bæredygtigt valg

Enkel hylderne fra Ziito er et smukt og bæredygtigt valg. De er fremstillet i genbrugstræ med en hyldeknægt i vandrør. Alle hylderne er håndlavede og fyldt med kærlighed, hvilket du kan se i kvaliteten af produktet. Dette er netop årsagen til, at hylderne kommer med en garanti på 10 år. 

De er fremstillet i Fredericia, hvor de også er blevet behandlet med linolie – et produkt, der ligeledes skåner miljøet for forurening.

Se pris på Enkel træhylde fra Ziito (Produktet er udgået)

Epson EcoTank ET-7700 – Printer, scanner og kopimaskine i én


Epson EcoTank ET-7700Set på (Produktet er udgået)

Ønsker du en maskine, der kan opfylde flere af dine formål i forhold til udskrivning, scanning og kopiering af dokumenter eller andet papirmateriale? Så kan det være, at denne model fra Epson er noget for dig. Her får du kvalitet, holdbarhed og et væld af muligheder til en god og fordelagtig pris. 

Modellens specifikationer

Først og fremmest er der her tale om en tre i én maskine fra det velkendte og populære Epson, der er kendt for kvalitet i topklasse. Modellen her har en mediestørrelsesklasse, der fungerer til papirer i en A4-størrelse. Modellen har herudover duplex og duer til både USB-vært, Wi-Fi, USB og LAN. Modellen har airprint og benytter sig af blækprint som udskrivningsteknologi. 

Andre egenskaber

Med denne Epson EcoTank ET-7700 har du mulighed for at printe op til 3400 billeder med det medfølgende blæk. Herudover tillader denne model print fra mobile enheder samt print, kopiering og scanning med dobbeltsidig udskrift. Ydermere kommer denne model med forbedrede blækflasker, der har til formål at sparre dig og din maskine for unødvendige problemer samt slidtage. Sidst, men ikke mindst, kommer modellen med fire forskellige farvestofbaserede farver samt et pigmenteret blæk.

Se pris på Epson EcoTank ET-7700 (Produktet er udgået)

River skrivebord – det moderne valg


River skrivebord – det moderne valg

Set på ILVA

Et alternativ til det skuffeløse Seaford skrivebord er dette River skrivebord, der rummer tre små skuffer i sin bordplade på omkring en hånds bredde i dybden. Pladen består af hvidt, matlakeret træ og fire skråtstillede ben i lyst asketræ. Resultatet er et look af velraffinement.

Har dit hjemmekontor adgang til masser af naturlig belysning, kan det på grund af River skrivebordets indbydende farvepalet på det kraftigste anbefales at vælge dette bord frem for andre. Du får en indbydende arbejdsstation med et organisk design og frisk, mild farvepalet.

Skuffer gør organiseringen let

Skrivebordets tre skuffer giver dig mulighed for til en vis grad at sætte dine papirer i system, hvor du for eksempel kan sortere papirerne efter, hvornår du skal tage stilling til dem, eller sortere dem efter ordrer. Det gør det en anelse lettere at få overblik over dit arbejde, end hvis du bare lader papirerne ligge i en kæmpe stak. Samtidig er skufferne ikke så dybe, at din mobilitet eller frihed til at svinge benene omkring ofres for, at du kan smide ting i gemmerne.

God plads til printer og computer

Længden på 140 cm, højden på 75 cm og bredden på 30 giver dig mere plads mellem hænderne, end du får med Seaford skrivebordet. Du kan fx godt have printer samt bærbar stående på bordet og stadigvæk have plads til kaffen. Til gengæld lægger bordet beslag på lidt mere plads i hjemmet, hvor du så må opveje hensyn og vurdere, hvor meget plads dit nye coronakontor må optage. Har du plads til River skrivebordet, er bordet investeringen værd.

Se pris på River skrivebord hos ILVA

Hobby Deluxe bordlampe 70×19 cm – få optimal belysning


Hobby Deluxe bordlampe 70x19 cm – få optimal belysning

Set på ILVA

Nu hvor du arbejder i hjemmet, mødes du konstant med overspringshandlinger. Tv’et og sjove videoer om katte på nettet er én ting, konen og ungerne en anden. Arbejder du ikke målrettet, trækker opgaverne i langdrag, og du kommer til at sidde ved computeren til ud på aftenen og tidlig nat, hvor lyset er forsvundet. Her hjælper en skrivebordslampe med at give dig den mængde lys, du har brug for, uden at loftslampen behøver være tændt hele 24 timer i døgnet.

Natarbejdes vekslen mellem at stirre på en oplyst skærm og at kigge ud i mørket tillader desværre ikke, at øjet får tid til at indstille sig til forhold med lavt lys, og af den grund er en lyskilde nødvendig for at kunne læse tekster på papir og orientere sig på tastaturets taster.

Effektivt forbrug af energi

Med en Hobby Deluxe bordlampe får du en lyskilde i op til energiklasse B, hvilket vil sige, at lampen er i næstbedste energiklasse, når det kommer til at anvende strømmen effektivt.

Med 2,6 m ledning behøver du ikke finde stikdåsen frem for at sætte stikket i, uden kablet bliver spændt op som en violinstreng. Selvfølgelig har lampen også sin egen kontakt, så du uden at skulle fumle med elstikket hele tiden let kan tænde og slukke for lyset. Lampens fjedrede arm er let at flytte rundt på, så sidder du med en bestemt passage, du lige vil være sikker på, om du har forstået rigtigt, kan du uden megen armstyrke rette 40 W lys mod den.

Se pris på Hobby Deluxe bordlampe 70×19 cm hos ILVA

Charlton kontorstol


Charlton kontorstol

Set på ILVA

Når du sidder på dit hjemmekontor og prøver at skabe en professionel atmosfære i et rum, der før har været basen, du vendte hjem til efter arbejde, skal du have et ordentligt sæde. Det er så her, kontorstolen kommer ind i billedet, og med Charlton-stolen er komforten garanteret. Kontorstolen kan justeres ca. 10 cm i højden og tåler belastning på op til 120 kg, så tager du på i vægt under isolationens inaktivitet, giver stolen ikke efter, men holder ud til slut.

Charlton kontorstol – husk den gode komfort

Stolen har en farvepalet, der klart adskiller den fra hjemmets andet møblement ved at byde på et koksgrå sæde og ben i sortmalet metal. De mørke farver gør, at du klart kan pege på stolen og sige, at den bruger du, når du er på arbejde. Enhver anden stol bruger du i din pause.

Siddehøjden skifter mellem 46-56 cm alt efter indstilling, hvilket er en lav, men tilstrækkelig højde at sidde i. Du kommer desuden ikke til at opleve at sidde så højt, at et ben lagt oven på det andet gør det umuligt at sidde under skrivebordet, uden øvre ben presser mod bordpladen. Således går Charlton-kontorstolen hånd i hanke med andet kontormøblement.

For at øge komforten har den et afrundet armlæn, der også tjener som en ramme, så du holdes på plads og ikke fristes til at træde ud til siden for at se tv eller andet gøgl, du ikke ville gøre på din rigtige arbejdsplads. Charlton-stolen er for dig, der vil arbejde længe og effektivt.

Se pris på Charlton kontorstol hos ILVA

Logitech HD-webcam C270 1280×720 til onlinemøderne


Logitech HD-webcam C270 1280x720 til onlinemøderne

Set på (Produktet er udgået)

Under COVID-19 pandemien har vi ikke længere mulighed for at holde så mange møder, vi måske plejede. I øvrigt kan vi heller ikke se vores ældre eller på anden måde svækkede relationer ansigt-til-ansigt, for virussen skal ikke have lov at sprede sig. Heldigvis kan virussen ikke sprede sig over nettet, så du kan stadigvæk ”mødes” og snakke med kolleger, bedstemor og andre med nedsat immunforsvar via videokonferencer med dette Logitech HD-webcam.

Få billede og lyd af højkvalitet

Webcammet byder på video i bredformatet 720p og har en opløsning på tre megapixel, hvilket giver billeder af høj kvalitet. Et par indbyggede teknologier sørger for løbende at optimere din ende af videoen. Navnlig træder Logitechs RightSound til for at mindske baggrundsstøj, så skingre børnestemmer fra stuen inde ved siden af ikke får lov at fjerne dit solide businesslook. Med RightLight-teknologi bliver billedet tilpasset, så du fremstår klarest muligt, hvilket hjælper med at sætte dit output til forskel fra goths’ triste, mørke videoer.

Håndterer diverse behov for kommunikation

C270-webcammet har selvfølgelig en indbygget mikrofon, så det er ikke noget, du behøver investere i separat, medmindre den krystalklare lyd er særligt vigtig for dig. Hvad end du laver samtaler over Skype, optager guides til at sende som fil, eller blot vil lave lidt visuelt til sociale medier, så du kan vise dit ansigt, for at dine venner ikke glemmer det, bliver dine behov håndteret af dette Logitech webcam, der rækker en genstridig mellemfinger mod COVID-19.

Se pris på Logitech HD-webcam C270 hos (Produktet er udgået)

Lenovo V130-15IKB 81HN – en god arbejdscomputer


Lenovo V130-15IKB 81HN – en god arbejdscomputer

Set på (Produktet er udgået)

Står du uden en computer, der passer til at bruge hjemmefra til dit arbejde, er det så god en tid som nogen anden til at smide penge efter en ny. Den her notebook fra Lenovo kommer med Windows 10 og har Intel HD Graphics 610. 4 GB DDR4 hukommelse giver dig masser af båndbredde, så masser af data kan overføres på kort tid. Dette samt computerens lave prisklasse gør den ideel til brug pandemien ud, så du smertefrit kan begynde med dit arbejde.

Kører alle essentielle programmer

Den 15,6″ billedskærm med LED baglys og 1920×1080 opløsning giver dig visning af video i HD og sikrer, at alt fremstår tydeligt på skærmen. Notebooken har ingen problemer med at køre Office-pakken eller håndtere videokonferencer, så du kan være vis på, at computeren nok skal håndtere alle de arbejdsopgaver, der kommer din vej på dit hjemmekontor. Computeren formår også at håndtere Adobe-programmer på et grundlæggende niveau, om end en mere avanceret PC eller Mac kan være nødvendig, hvis du arbejder med visse typer af animation.

Energicertificeret notebook

Lenovo V130-15IKB 81HN er Energy Star-certificeret, hvilket vil sige, at computeren lever op til industrielle krav til effektiv anvendelse af energi. Du kan derfor være sikker på, at den ikke fortærer strømmen og sender elregningen i vejret. Dog bør du for at skåne batteriet stoppe opladning, når det er helt ladt op. Det giver batteriet længere levetid og bevarer kapaciteten.

Se pris på Lenovo V130-15IKB 81HN hos (Produktet er udgået)

Logitech M720 Triathlon trådløs mus til højre hånd


Logitech M720 Triathlon trådløs mus til højre hånd

Set på (Produktet er udgået)

En notebook kommer selvfølgelig med et touchpad, du kan bruge til at flytte musen omkring, venstre- og højreklikke og flytte filer med. Men det er ikke den mest brugervenlige løsning i verden, og du kan derfor med fordel spekulere i denne trådløse computermus fra Logitech.

M720 Triathlon forbinder du til computeren via Bluetooth, og med den indbyggede Easy-Switch-teknologi kan du lynhurtigt skifte mellem hvilken computer, musen virker på. Har du derfor et mere komplekst setup af to-tre skærme, bliver det ikke et problem at håndtere filer på tværs af enheder med kun denne ene mus. Med Hyper Speed rullehjulet kan du hurtigt scrolle ned langs siden og finde det, du leder efter. Alt dette gør Logitech M720 eftertragtet.

Batterier med lang levetid

Musen kører på AA-batterier, der skal skiftes, men faktisk kan den gå op til 24 måneder på blot et enkelt batteri. Du kommer højst sandsynligt ikke til at skifte batteriet i hele pandemiens forløb, selvfølgelig med forbehold for hvor længe den varer. I Logitech M720 Triathlon har du en behagelig computermus, der er designet, så den passer godt i højre hånd.

Se pris på Logitech M720 Triathlon hos (Produktet er udgået)

COMPILE – Skab dit helt eget look – Udgået


COMPILE – Skab dit helt eget look

Set på Montana Store

En supersmart reol fra det anerkendte mærke Montana, som ligeledes er populær hos forhandleren. Reolen er indrettet med flere rum i en række forskellige størrelser, som giver uendelige af indretningsmuligheder. Den kan stå enten på kontoret, stuen eller entreen – det er kun fantasien som sætter grænser. Reolen er nemlig super stilren, som gør at den kan passe ind i de flestes hjem uanset boligindretning.

Reolen er perfekt til at vise dine yndlingsting og pyntegenstande frem, eller måske endda anvende den som en lille bogreol med krimier, kærlighedsromaner og fantasy-bøger?

Du kan med denne reol give noget helt særlig til din bolig, som er enkelt og stilfuldt look, hvor indretningsmulighederne er mange.

Prikken over i’et i din boligindretning

Du skal blot vælge mellem Montanas 40 forskellige lakfarver, og beslutte dig for om din nye flotte reol skal være på smarte ben, hænge på væggen med ophængsbeslag, stå på en sokkel eller eventuelt på hjul, så du nemt kan flytte møblet rundt i boligen.

Det er en forholdsvis lille reol, som gør, at den er perfekt til at matche up sammen med andre reoler fra Montanas sortiment.

Detaljer:

 • Designer: Peter J. Lassen
 • Materiale: 12 mm lakereret MDF
 • Mål: bredde 69,6 cm, højde 69,6 cm, dybde 30 cm
 • År: 2019
 • Serie: Montana Selection

Se pris på COMPILE Montana Store

Se også 8 løsninger: Få plads til hjemmekontoret i det lille soveværelse skrevet af houzz.dk

Se vores artikel om: Bedste mesh-netværk i test: 6 mesh systemer til hurtig WiFi

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

Skriv en kommentar