Med en halvhøj seng får dit barn både en god soveplads og en sjov hule, der kan bruges til rigtig mange forskellige formål. Halvhøje senge fås desuden i flere forskellige størrelser, der både passer til mindre og større børn. Du kan også få modeller med rutsjebaner, ligesom der kan tilkøbes forskellige gardiner til udsmykning af sengen.

Til denne artikel har vi fundet nogle af de bedste og flotteste halvhøje senge, der findes på markedet netop nu. Se dem alle herunder:

Hoppekids Premium – halvhøj seng med skrå stige

Danske Hoppekids har designet Premium-serien, og her findes blandt andet denne halvhøje seng med en skrå stige. Den er en smule højere end andre senge af samme type, og derfor er der god plads til selv større børn under den halvhøje seng. Den skrå stige gør det desuden en smule nemmere at komme op og ned af sengen, og denne kan placeres i enten højre eller venstre side afhængigt af hvad der passer bedst ind i værelsets indretning.

Når dit barn en dag vokser fra behovet for at sove i en halvhøj seng, kan både stigen og det nederste modul afmonteres. Dermed bliver den halvhøje seng til en helt almindelig seng, og den er således holdbar i mange år frem. Sengen er desuden både Svanemærket og TÜV-certificeret, hvilket betyder at den både er miljøvenlig og testet til at opfylde en række forskellige sikkerhedskrav.

 • Stige kan placeres i højre eller venstre side
 • Mål: B137 x L209 x H150 cm.
 • Liggemål: 200 x 90 cm.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Hoppekids Premium – halvhøj juniorseng med rutsjebane

Denne halvhøje seng er perfekt til mindre børn, da den har samme størrelse som juniorsenge. Der er således plads til en madras på 160 x 70 centimeter, og derudover har den både en rutsjebane og skrå stige monteret. Det giver mange timers sjov og leg, da ungerne kan boltre sig på både rutsjebanen og i hulen under sengen.

Hoppekids Premium er en sjov og flot halvhøj seng, som i denne størrelse har en ganske fin lille hule under sengen. Den er selvfølgelig fremstillet af træ, som efterfølgende er lakeret, og højden under sengen er på 72 centimeter. Det svarer til højden på spisebordet.

Også på denne halvhøje seng er det muligt at placere stigen i enten højre eller venstre side, således at sengen kan tilpasses efter rummets indretning.

 • Stige kan placeres i højre eller venstre side
 • Mål: B197 x L169 x H114 cm.
 • Liggemål: 160 x 70 cm.

Se også: Her er de bedste juniorsenge

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Hoppekids Basic – halvhøj og delbar seng med stige

I Basic-serien findes også denne fine halvhøje seng, som har plads til en større madras på 200 x 90 centimeter. Den er således perfekt til lidt større børn, der har brug for en større seng at sove i. Under sengen er der ligeledes ekstra plads og bedre højde, hvilket betyder at højden under sengen er på 108 centimeter.

Når dit barn en dag ønsker sig en almindelig seng frem for en halvhøj seng, kan undermodulet og stigen nemt afmonteres. Dermed kan den bruges som en almindelig seng, der både passer til børn og voksne. Til hulen under sengen kan der desuden købes forskellige slags forhæng, så den helt rigtige atmosfære kan skabes på børneværelset.

 • Stige kan placeres i højre eller venstre side
 • Mål: B101 x L208 x H145 cm.
 • Liggemål: 200 x 90 cm.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Hoppekids Basic – halvhøj juniorseng med stige

Hoppekids Basic er en god og billig serie, der blandt andet består af halvhøje senge i forskellige størrelser. Denne model er i juniorstørrelse, hvilket betyder at der er plads til en madras i størrelsen 160 x 70 centimeter. Således er den velegnet til mindre børn, som både kan have glæde af sengen og hulen herunder. En lodret stige gør det desuden nemt for barnet at kravle op og ned. Under sengen er der 69 centimeter højt, hvilket er et par centimeter lavere end et spisebord.

Også denne halvhøje seng er modulbaseret, hvilket betyder at underdelen og stigen kan afmonteres når barnet en dag hellere vil have en almindelig seng. Selvom det er en juniorseng, vil den således kunne bruges et par år ekstra som en normal seng.

 • Stige kan placeres i højre eller venstre side
 • Mål: B105 x L168 x H101 cm.
 • Liggemål: 160 x 70 cm.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Hoppekids Basic – halvhøj juniorseng med rutshebane

Denne sjove halvhøje seng har plads til en madras i junior størrelse. Til denne halvhøje Basic seng medfølger der både stige og rutsjebane, så dit barn kan få en sjov start på alle dage. Værelset bliver desuden nemt forvandlet til en sjov lille legeplads, hvor flere børn kan slå sig løs sammen.

Den halvhøje Basic seng fås til en lidt lavere pris end den dyrere Premium-serie, men sikkerhedsniveauet er det samme. Du kan desuden også afmontere undermodulet, stigen og rutsjebanen på denne model, hvorved sengen på et senere tidspunkt kan forvandles til en helt normal seng.

 • Stige kan placeres i højre eller venstre side
 • Mål: B195 x L168 x H105 cm.
 • Liggemål: 160 x 70 cm.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Halvhøj seng fra Änglamark med aftagelige ben og stige

Den halvhøje seng fra Änglamark er både Svanemærket og FSC-certificeret. Det betyder kort fortalt, at den er fremstillet af miljøvenlige materialer og at træet er fra bæredygtigt skovbrug. Derudover fås denne halvhøje seng til en ganske fornuftig pris, da Änglamark er Coops eget mærke. Der kan således være penge at spare, ved at vælge denne halvhøje seng frem for andre mærker.

Sengen er opbygget af moduler, som består af et undermodul og et sengemodul. Undermodulet forhøjer sengen, og kan derfor tages af hvis barnet en dag ønsker sig en normal seng frem for den halvhøje model. Det er desuden muligt for barnet at vokse med denne seng, da den passer til en voksenmadras på 200 x 90 centimeter.

 • Stige kan placeres i højre eller venstre side
 • Mål: B101 x L208 x H105 cm.
 • Liggemål: 200 x 90 cm.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Halvhøj juniorseng fra Änglamark med aftagelige ben og stige

Den halvhøje Änglamark juniorseng er perfekt til mindre børn, der ønsker en god og behagelig seng med ekstra højde. Barnet vil kunne hygge sig i hulen under denne halvhøje seng, som også på et senere tidspunkt kan forvandles til en normal seng ved at fjerne undermodulet.

Til denne halvhøje seng medfølger en lodret stige, og den er selvfølgelig både Svanemærket og FSC-certificeret. Den passer til en madras på 160 x 70 centimeter, hvilket for de fleste børns vedkommende er tilstrækkeligt frem til 6-7 års alderen.

 • Stige kan placeres i højre eller venstre side
 • Mål: B81 x L168 x H105 cm.
 • Liggemål: 160 x 70 cm.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Baby Dan Manhattan – halvhøj juniorseng med stige i midten

Baby Dan Manhattan er en robust halvhøj seng, som passer til en madras i juniorstørrelse. Til forskel fra andre halvhøje senge har den stige i midten, og denne model har desuden et kraftigere stel. Det er således en rigtig god og hyggelig halvhøj seng til barnet, der eksempelvis gerne vil kunne bygge hule under sengen.

Den halvhøje seng fra Baby Dan har desuden et undermodul der kan afmonteres og fjernes, ligesom både stige og sengeheste på fronten kan tages af når barnet bliver for stort til dette. Sengen er fremstillet af MDF, som efterfølgende er blevet hvidlakeret.

 • Mål: B80 x L170 x H105 cm.
 • Liggemål: 160 x 70 cm.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Magne – halvhøj seng med hylder og aftagelige ben

Den halvhøje Magne seng er speciel, da den både har hylder og aftagelige ben og stige. Det gør den både fleksibel og funktionel, og det til en meget attraktiv pris. Sengen består således af en todelt konstruktion, så den på et senere tidspunkt kan anvendes som en almindelig seng. Den er nemlig lavet til en madras i størrelse 200 x 90 centimeter, hvorved dit barn faktisk kan ligge i den i mange år frem.

Sengen har en god højde på 113 centimeter, hvilket giver god plads til hulen nedenunder. Hylderne i hver ende kan desuden bruges til opbevaring af bøger, så der kan læses inde i hulen om dagen.

 • Mål: B114 x L206 x H113 cm.
 • Liggemål: 200 x 90 cm.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Flexa Popsicle – luksuriøs halvhøj seng til 90 x 200 cm. madras

Flexa Popsicle er en eksklusiv halvhøj seng til en madras på 200 x 90 centimeter, hvilket er perfekt til selv større børn. Den halvhøje Flexa seng har et rigtig flot og unikt design, som adskiller sig markant fra andre mere almindelige senge til børn. Underdelen og stigen er således lakeret i en unik farve, mens siderne ligeledes er lakerede.

Stigen til denne halvhøje seng er skråtstillet og med håndtag, så det bliver nemt for barnet at kravle op. Stellet er desuden fremstillet af massiv eg, mens sider og gavle er af birketræ. Flexa Popsicle er et rigtig galt valg til barnet, der elsker at hygge sig i huler og gerne vil have en halvhøj seng til formålet.

 • Mål: B108 x L204,2 x H120,7 cm.
 • Liggemål: 200 x 90 cm.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Flexa White – halvhøj seng med skridsikre trin på stige

Flexa White er en anderledes halvhøj seng, hvor der har været ekstra fokus på at skabe en sikker og brugervenlig seng. Det ses både på de skridsikre trappetrin, samt på håndtagene der gør det nemt for barnet at kravle op og ned.

Til denne halvhøje seng kræves en madras i voksenstørrelse, hvilket vil sige 200 x 90 centimeter. Den har desuden et aftageligt undermodul og en aftagelig stige, hvilket gør det muligt at forvandle den halvhøje seng til en normal seng hvis barnet en dag hellere vil ligge i en normal seng.

 • Stige kan placeres i højre eller venstre side
 • Mål: B101 x L210 x H120 cm.
 • Liggemål: 200 x 90 cm.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Flexa Classic – halvhøj seng i lakeret fyrretræ med rutsjebane

Denne smukke halvhøje Flexa Classic seng fremstår naturlig og rustik i klarlakeret fyrretræ, hvor der er synlige knaster. Den er således perfekt til værelset, hvor flere af naturens rå elementer ønskes indenfor.

Til denne halvhøje seng medfølger både en stige og en stor rutsjebane, hvilket gør den til en sjov del af børneværelsets indretning. Når ungerne har brændt krudtet af på rutsjebanen, kan de desuden efterfølgende kravle ind i hulen under sengen og slappe af. Her er der desuden plads til både børn og voksne, der sammen kan få megen glæde af denne halvhøje seng.

 • Stige kan placeres i højre eller venstre side
 • Mål: B249 x L210 x H120 cm.
 • Liggemål: 200 x 90 cm.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Flexa Basic – billig halvhøj seng med stige i midten

Flexa Basic er en smart og billig halvhøj seng, som har en stige i midten. Det betyder udseendet fremstår mere symmetrisk, og sengen således er et godt valg til dig der holder af orden og minimalisme. Sengen er desuden høj nok til at der kan laves en god og hyggelig hule nedenunder, og der er plads til en madras ovenover på 200 x 90 centimeter.

Den halvhøje Flexa seng er fremstillet af hvidlakeret fyrretræ, som er nemt at holde rent. Til prisen får du således en god og funktionel halvhøj seng, som dit barn med sikkerhed vil blive rigtig glad for.

 • Mål: B105 x L206 x H115 cm.
 • Liggemål: 200 x 90 cm.

Se pris hos ILVA

Denne side er anmeldt af: Nadia M. Nissen 10/10

Dette indlæg har fået 4.64 stjerner baseret på 11 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar