Med en halvhøj seng får dit barn både en god soveplads og en sjov hule, der kan bruges til rigtig mange forskellige formål. Halvhøje senge fås desuden i flere forskellige størrelser, der både passer til mindre og større børn. Du kan også få modeller med rutsjebaner, ligesom der kan tilkøbes forskellige gardiner til udsmykning af sengen.

Til denne artikel har vi fundet nogle af de bedste og flotteste halvhøje senge, der findes på markedet netop nu. Se dem alle herunder:

Magne – halvhøj seng med hylder og aftagelige ben

Den halvhøje Magne seng er speciel, da den både har hylder og aftagelige ben og stige. Det gør den både fleksibel og funktionel, og det til en meget attraktiv pris. Sengen består således af en todelt konstruktion, så den på et senere tidspunkt kan anvendes som en almindelig seng. Den er nemlig lavet til en madras i størrelse 200 x 90 centimeter, hvorved dit barn faktisk kan ligge i den i mange år frem.

Sengen har en god højde på 113 centimeter, hvilket giver god plads til hulen nedenunder. Hylderne i hver ende kan desuden bruges til opbevaring af bøger, så der kan læses inde i hulen om dagen.

 • Mål: B114 x L206 x H113 cm.
 • Liggemål: 200 x 90 cm.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Hoppekids Premium – halvhøj seng med skrå stige

Danske Hoppekids har designet Premium-serien, og her findes blandt andet denne halvhøje seng med en skrå stige. Den er en smule højere end andre senge af samme type, og derfor er der god plads til selv større børn under den halvhøje seng. Den skrå stige gør det desuden en smule nemmere at komme op og ned af sengen, og denne kan placeres i enten højre eller venstre side afhængigt af hvad der passer bedst ind i værelsets indretning.

Når dit barn en dag vokser fra behovet for at sove i en halvhøj seng, kan både stigen og det nederste modul afmonteres. Dermed bliver den halvhøje seng til en helt almindelig seng, og den er således holdbar i mange år frem. Sengen er desuden både Svanemærket og TÜV-certificeret, hvilket betyder at den både er miljøvenlig og testet til at opfylde en række forskellige sikkerhedskrav.

 • Stige kan placeres i højre eller venstre side
 • Mål: B137 x L209 x H150 cm.
 • Liggemål: 200 x 90 cm.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Hoppekids Premium – halvhøj juniorseng med rutsjebane

Denne halvhøje seng er perfekt til mindre børn, da den har samme størrelse som juniorsenge. Der er således plads til en madras på 160 x 70 centimeter, og derudover har den både en rutsjebane og skrå stige monteret. Det giver mange timers sjov og leg, da ungerne kan boltre sig på både rutsjebanen og i hulen under sengen.

Hoppekids Premium er en sjov og flot halvhøj seng, som i denne størrelse har en ganske fin lille hule under sengen. Den er selvfølgelig fremstillet af træ, som efterfølgende er lakeret, og højden under sengen er på 72 centimeter. Det svarer til højden på spisebordet.

Også på denne halvhøje seng er det muligt at placere stigen i enten højre eller venstre side, således at sengen kan tilpasses efter rummets indretning.

 • Stige kan placeres i højre eller venstre side
 • Mål: B197 x L169 x H114 cm.
 • Liggemål: 160 x 70 cm.

Se også: Her er de bedste juniorsenge

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Hoppekids Basic – halvhøj og delbar seng med stige

I Basic-serien findes også denne fine halvhøje seng, som har plads til en større madras på 200 x 90 centimeter. Den er således perfekt til lidt større børn, der har brug for en større seng at sove i. Under sengen er der ligeledes ekstra plads og bedre højde, hvilket betyder at højden under sengen er på 108 centimeter.

Når dit barn en dag ønsker sig en almindelig seng frem for en halvhøj seng, kan undermodulet og stigen nemt afmonteres. Dermed kan den bruges som en almindelig seng, der både passer til børn og voksne. Til hulen under sengen kan der desuden købes forskellige slags forhæng, så den helt rigtige atmosfære kan skabes på børneværelset.

 • Stige kan placeres i højre eller venstre side
 • Mål: B101 x L208 x H145 cm.
 • Liggemål: 200 x 90 cm.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Hoppekids Basic – halvhøj juniorseng med stige

Hoppekids Basic er en god og billig serie, der blandt andet består af halvhøje senge i forskellige størrelser. Denne model er i juniorstørrelse, hvilket betyder at der er plads til en madras i størrelsen 160 x 70 centimeter. Således er den velegnet til mindre børn, som både kan have glæde af sengen og hulen herunder. En lodret stige gør det desuden nemt for barnet at kravle op og ned. Under sengen er der 69 centimeter højt, hvilket er et par centimeter lavere end et spisebord.

Også denne halvhøje seng er modulbaseret, hvilket betyder at underdelen og stigen kan afmonteres når barnet en dag hellere vil have en almindelig seng. Selvom det er en juniorseng, vil den således kunne bruges et par år ekstra som en normal seng.

 • Stige kan placeres i højre eller venstre side
 • Mål: B105 x L168 x H101 cm.
 • Liggemål: 160 x 70 cm.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Hoppekids Basic – halvhøj juniorseng med rutshebane

Denne sjove halvhøje seng har plads til en madras i junior størrelse. Til denne halvhøje Basic seng medfølger der både stige og rutsjebane, så dit barn kan få en sjov start på alle dage. Værelset bliver desuden nemt forvandlet til en sjov lille legeplads, hvor flere børn kan slå sig løs sammen.

Den halvhøje Basic seng fås til en lidt lavere pris end den dyrere Premium-serie, men sikkerhedsniveauet er det samme. Du kan desuden også afmontere undermodulet, stigen og rutsjebanen på denne model, hvorved sengen på et senere tidspunkt kan forvandles til en helt normal seng.

 • Stige kan placeres i højre eller venstre side
 • Mål: B195 x L168 x H105 cm.
 • Liggemål: 160 x 70 cm.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Halvhøj seng fra Änglamark med aftagelige ben og stige

Den halvhøje seng fra Änglamark er både Svanemærket og FSC-certificeret. Det betyder kort fortalt, at den er fremstillet af miljøvenlige materialer og at træet er fra bæredygtigt skovbrug. Derudover fås denne halvhøje seng til en ganske fornuftig pris, da Änglamark er Coops eget mærke. Der kan således være penge at spare, ved at vælge denne halvhøje seng frem for andre mærker.

Sengen er opbygget af moduler, som består af et undermodul og et sengemodul. Undermodulet forhøjer sengen, og kan derfor tages af hvis barnet en dag ønsker sig en normal seng frem for den halvhøje model. Det er desuden muligt for barnet at vokse med denne seng, da den passer til en voksenmadras på 200 x 90 centimeter.

 • Stige kan placeres i højre eller venstre side
 • Mål: B101 x L208 x H105 cm.
 • Liggemål: 200 x 90 cm.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Halvhøj juniorseng fra Änglamark med aftagelige ben og stige

Den halvhøje Änglamark juniorseng er perfekt til mindre børn, der ønsker en god og behagelig seng med ekstra højde. Barnet vil kunne hygge sig i hulen under denne halvhøje seng, som også på et senere tidspunkt kan forvandles til en normal seng ved at fjerne undermodulet.

Til denne halvhøje seng medfølger en lodret stige, og den er selvfølgelig både Svanemærket og FSC-certificeret. Den passer til en madras på 160 x 70 centimeter, hvilket for de fleste børns vedkommende er tilstrækkeligt frem til 6-7 års alderen.

 • Stige kan placeres i højre eller venstre side
 • Mål: B81 x L168 x H105 cm.
 • Liggemål: 160 x 70 cm.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Baby Dan Manhattan – halvhøj juniorseng med stige i midten

Baby Dan Manhattan er en robust halvhøj seng, som passer til en madras i juniorstørrelse. Til forskel fra andre halvhøje senge har den stige i midten, og denne model har desuden et kraftigere stel. Det er således en rigtig god og hyggelig halvhøj seng til barnet, der eksempelvis gerne vil kunne bygge hule under sengen.

Den halvhøje seng fra Baby Dan har desuden et undermodul der kan afmonteres og fjernes, ligesom både stige og sengeheste på fronten kan tages af når barnet bliver for stort til dette. Sengen er fremstillet af MDF, som efterfølgende er blevet hvidlakeret.

 • Mål: B80 x L170 x H105 cm.
 • Liggemål: 160 x 70 cm.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Flexa Popsicle – luksuriøs halvhøj seng til 90 x 200 cm. madras

Flexa Popsicle er en eksklusiv halvhøj seng til en madras på 200 x 90 centimeter, hvilket er perfekt til selv større børn. Den halvhøje Flexa seng har et rigtig flot og unikt design, som adskiller sig markant fra andre mere almindelige senge til børn. Underdelen og stigen er således lakeret i en unik farve, mens siderne ligeledes er lakerede.

Stigen til denne halvhøje seng er skråtstillet og med håndtag, så det bliver nemt for barnet at kravle op. Stellet er desuden fremstillet af massiv eg, mens sider og gavle er af birketræ. Flexa Popsicle er et rigtig galt valg til barnet, der elsker at hygge sig i huler og gerne vil have en halvhøj seng til formålet.

 • Mål: B108 x L204,2 x H120,7 cm.
 • Liggemål: 200 x 90 cm.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Flexa White – halvhøj seng med skridsikre trin på stige

Flexa White er en anderledes halvhøj seng, hvor der har været ekstra fokus på at skabe en sikker og brugervenlig seng. Det ses både på de skridsikre trappetrin, samt på håndtagene der gør det nemt for barnet at kravle op og ned.

Til denne halvhøje seng kræves en madras i voksenstørrelse, hvilket vil sige 200 x 90 centimeter. Den har desuden et aftageligt undermodul og en aftagelig stige, hvilket gør det muligt at forvandle den halvhøje seng til en normal seng hvis barnet en dag hellere vil ligge i en normal seng.

 • Stige kan placeres i højre eller venstre side
 • Mål: B101 x L210 x H120 cm.
 • Liggemål: 200 x 90 cm.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Flexa Classic – halvhøj seng i lakeret fyrretræ med rutsjebane

Denne smukke halvhøje Flexa Classic seng fremstår naturlig og rustik i klarlakeret fyrretræ, hvor der er synlige knaster. Den er således perfekt til værelset, hvor flere af naturens rå elementer ønskes indenfor.

Til denne halvhøje seng medfølger både en stige og en stor rutsjebane, hvilket gør den til en sjov del af børneværelsets indretning. Når ungerne har brændt krudtet af på rutsjebanen, kan de desuden efterfølgende kravle ind i hulen under sengen og slappe af. Her er der desuden plads til både børn og voksne, der sammen kan få megen glæde af denne halvhøje seng.

 • Stige kan placeres i højre eller venstre side
 • Mål: B249 x L210 x H120 cm.
 • Liggemål: 200 x 90 cm.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Huxie Manis-h halvhøj seng – Billig og funktionel halv-høj seng til dreng og pige

Huxie Manis-h halvhøj sengVil du give din søn eller datter en sikker og slidstærk seng? Og vil du selv have mest værdi for pengene, er denne Huxie Manis-h model et rigtig godt valg. 

Det særlige ved sengen er, at den er delbar. Det vil sige, at du kan skille sengens dele ad, så den f.eks. kan gøres til en almindelig seng. 

Huxie Manis-h kåres med 4,4/5 stjerner hos Shopping.coop.dk

Om

Det er med til at give dig mere valuta for pengene at købe en seng, der er beregnet til at kunne matche dit barns behov igennem mange år. Skulle din søn eller datter blive træt af at ligge oppe i højden, kan du blot ændre på udformningen og designet af sengen. 

Materialerne er nøje udvalgt til at komplimentere sengens lange levetid. Produktet er lavet af bøgetræ, der er et af de bedste træsorter, der kan bruges til fremstilling af seng. Det er slidstærkt og modstandsdygtigt, og det holder til alt det slid, der helt naturligt vil opstå.

Der følger både stige med sengehest samt det komplette højsengsmodul med, når du køber Huxie Manis-h. Sengen er lavet til at kunne blive brugt af både dreng og pige. 

Det hvide look kan matche enhver type indretning, og skulle dit barn få lyst til at ændre på interiøret på sit værelse, kan sengen også matche dette behov. Trappen kan monteres i både venstre og højre side af Huxie Manis-h.

Derfor anbefaler vi dette produkt

 • Lavet af modstandsdygtigt og massivt bøgetræ
 • Skarp pris 
 • Delbar 

Huxie Manis-h vs. markedet

Kombinationen mellem den skarpe pris og det multifunktionelle design er dét, der gør Huxie Manis-h til en ener. Dit barn kan få glæde af sin seng i mange år frem, og sengen kan bruges, selvom din søn eller datter ændrer stil i forhold til indretningen af værelset. 

Specifikationer

 • Hvidt look
 • Stige kan monteres i begge sider 
 • Let at vedligeholde og rengøre
 • Testet til at kunne holde til 100kg
 • Malet med vandbaseret (sund og kemikaliefri) maling 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Lyon Køjeseng – Moderne køjeseng med skrivebord og garderobeskab 

Lyon KøjesengVil du have den mest smarte og innovative seng til dit barn, er Lyon køjesengen et rigtig godt bud. Sengen giver din søn eller datter mulighed for at sove i højden, og under sengen er der integreret såvel skrivebord som garderobeskab.
Designet gør Lyon produktet til en unik og multifunktionel seng, der løser flere opgaver på én og samme tid. Du slipper for at købe ekstra skrivebord og skænk til opbevaring af tøj til dit barn.

Lyon sengen er en Bestseller hos Boboonline.dk, hvor den ligger nr. 1 i sin kategori.

Om

Lyon køjesengen er skabt til at bringe glæde hos både barn og forældre. Din søn eller datter kommer til at ligge i sunde og trygge forhold øverst i sengen. Det er ikke kun i forbindelse med søvn og hvile, at sengen kommer dit barn til gode. Når der males, tegnes eller laves lektier, kan det integrerede skrivebord under sengen bruges. Og når der skal organiseres tøj og tilbehør, vil skabet i højre side af sengen skabe anvendelsesværdi. 

Lyon køjesengen er fremstillet i et elegant, moderne look. Det består af en kombination af hvide og grå elementer, der med sikkerhed vil bringe stil på børneværelset. 

Køjesengen kan være det helt rette valg, når børneværelset er smalt eller lille, og der er brug for at optimere hver en cm2. 

Det tidløse og stilrene look gør, at sengen kan bruges til både dreng og pige.  

Derfor anbefaler vi dette produkt

 • Masser af kvalitet og værdi for pengene
 • Perfekt valg til det lille børneværelse
 • Multifunktionelt design 

Lyon køjeseng vs. markedet

Det er det multifunktionelle design, der får Lyon køjesengen til at skille sig positivt ud fra de mange andre halvhøje senge til børn. Du undgår at skulle købe skab og bord til børneværelset, da dette er integreret i køjesengen. 

Produktet kan bruges til både dreng og pige. 

Specifikationer

 • Komposittræ
 • Flot look i hvidt/gråt
 • Alle moduler til skrivebord og skab er inkluderet
 • Bøjlestang i garderobeskab
 • Kan bruges til både pige og dreng 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Manis-h Halvhøj seng – Danskproduceret halvhøj seng i bedste kvalitet 

Manis-h Halvhøj sengEr det tryghed, sundhed og sikkerhed, der er afgørende, når der skal købes ny seng til dit barn? Manis-h er skabt til dig, der går op i kvalitet, og som er kompromisløs, når det kommer til at vælge de bedste produkter og sundeste materialer til dagligdagen. 

Manis-h Halvhøj seng er designet og fremstillet herhjemme i Danmark. Der er kun brugt sundt træ og kemikaliefri maling til produktionen, så din søn eller datter kan sove i de mest trygge omgivelser. 

Sengen ligger i Top3 i sin kategori hos Kinderlee.dk.

Om

Den store fordel ved Manis-h sengen er, at den er lavet i et klassisk og enkelt look. Dette gør den let at integrere på børneværelset, og det gør den egnet til både pige og dreng. 

Hver en komponent til sengen er nøje udvalg i forhold til sundhed og slidstyrke. Produktet er fremstillet af massivt bøgetræ, og den er efterbehandlet og malet med vandbaseret maling. 

Når du køber sengen, følger der en 10 års fabriksgaranti med fra producenten af. Denne lange garantiordning vidner om den kvalitet, som Manis-h Halvhøj seng er bygget med. Skulle sengen mod forventning gå op i en samling indenfor de første 10 år, kan du mod forevisning af kvittering få en helt ny seng. 

Derfor anbefaler vi dette produkt

 • Lavet af højkvalitetsmaterialer
 • Kan vælges i forskellige farver 
 • 10 års fabriksgaranti følger med i forbindelse med køb

Manis-h Halvhøj seng vs. markedet

Det skønne ved sengen er, at den kan vælges i et hav af forskellige farver. Har din søn eller datter en forkærlighed for rosa, blå, grå, lilla eller en helt femte nuance, kan denne farve vælges i forbindelse med bestillingen. Dit barn får en personlig seng, der er bygget i Danmark under sunde og kontrollerede forhold. 

Specifikationer

 • Personlig seng til dreng og pige
 • Lang levetid 
 • Madras kan købes i forbindelse med bestilling 
 • Stige og sengehest medfølger 
 • Høj slidstyrke
 • Kræver minimalt vedligehold

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Flexa Basic – billig halvhøj seng med stige i midten

Flexa Basic er en smart og billig halvhøj seng, som har en stige i midten. Det betyder udseendet fremstår mere symmetrisk, og sengen således er et godt valg til dig der holder af orden og minimalisme. Sengen er desuden høj nok til at der kan laves en god og hyggelig hule nedenunder, og der er plads til en madras ovenover på 200 x 90 centimeter.

Den halvhøje Flexa seng er fremstillet af hvidlakeret fyrretræ, som er nemt at holde rent. Til prisen får du således en god og funktionel halvhøj seng, som dit barn med sikkerhed vil blive rigtig glad for.

 • Mål: B105 x L206 x H115 cm.
 • Liggemål: 200 x 90 cm.

Se pris hos ILVA

Denne side er anmeldt af: Nadia M. Nissen 10/10

Author

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

Write A Comment