En seng er det absolut vigtigste møbel i dit liv og dit hjem. Har du et optimalt søvnmønster, tilbringer du nemlig op mod en tredjedel af dit liv på langs, og skal du føle dig veludhvilet og tilpas om morgenen, så er en god seng meget vigtig.

Vi har besøgt Wupti og Sengesegmentet, som har et godt udvalg af senge til de fleste behov. Her har vi fundet 15 gode halvandenmandssenge, som du kan se herunder.

Sådan vurderer og udvælger vi sengene

I denne artikel analyserer og sammenligner vi en række anerkendte og populære senge og sengeforhandlere. Vi har partnerskaber med de fleste af landets store sengeforhandlere, og selvom disse kan have indflydelse på udvalget af senge til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle og subjektive vurdering af de bedste senge.

Hos bomagasinet.dk vurderer vi sengene på parametre som:

 • Kundeanmeldelser fx Trustpilot score
 • Sengens egenskaber og specifikationer
 • Forhandlerens garantierservice og omdømme
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker
 • Eventuelle officielle tests af senge

Disse parametre bliver sammenstillet med pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen i artiklen ikke repræsenterer en rangering af produkterne, men en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

Snefrid Fjord

Snefrid Älv 180x200
Bemærk: Snefrid Fjord kontinentalsengen er i øjeblikket på tilbud hos forhandleren. Hvilket betyder at eksempelvis størrelsen 180 x 200 er nedsat fra 26.995 kr. til 11.995 kr. – De andre størrelser i denne model er også nedsat.

Se priser og tilbud på Snefrid Fjord kontinentalsengen her:

Danske sengeeksperter har udviklet Snefrid for forhandleren Nordic Dream. Det er blevet til en vaskeægte bestseller. Modellen Snefrid er bygget op som en klassisk kontinentalseng i 3 lag. De 3 lag består af henholdsvis:

 • Solid boxmadras
 • Trykaflastende springmadras
 • Valgfri topmadras

Både boxmadras og springmadras er fyldt med et dobbeltlag af pocketfjedre, der er ekstra høje. Hvor traditionelle fjedre er 12 cm i højden, så er pocketfjedre  fra Nordic Dream 14 cm høje for ekstra fleksibilitet.

Pocketfjedrene er fordelt i madrasserne, så de kraftigste er der, hvor din krop vejer mest. Det er blevet til 7 komfortzoner, der er udviklet så din krop kan slappe helt af, når du ligger i sengen.

Særligt hofteområdet er forstærket, da senge ofte kan ende med at bule ned i midten, fordi hofterne er tunge. Det slipper du for med Snefrid.

Fjord topmadras - ErgoFlex-skum med en hård og en blød side
Topmadrassen Fjord fra Nordic Dream måler 10 cm i højden og er lavet af ErgoFlex-skum, som har flere behagelige og funktionelle egenskaber. Den er betrukket med Oeko-tex certificeret bambus betræk, der er utroligt blødt og åndbart. Det er desuden et miljøvenligt materiale, da der i produktionen hverken bruges sprøjtemidler eller kunstgødning.

ErgoFlex-skum har en åben cellestruktur. Det betyder, at skummet har bedre luftgennemstrømning, så fugt fra kroppen nemmere bliver transporteret væk i løbet af natten. Det er desuden en termofølsom topmadras, som automatisk reagerer på kropsvarme og fordeler den jævnt over hele madrassen. En nyttig kvalitet, hvis du har tendens til få det varmt, når du sover. Denne opbygning garanterer også en tør, ren og frisk seng.

Fjord topmadras har en blød og en fast side. På den bløde side er skummet riflet, hvilket giver dig øget komfort og tilpasning. På den faste side er den flad, hvilket gør madrassen mere solid. På denne måde kan du være sikker på, at få den optimale støtte til din krop, så både trykpunkter og blodcirkulationen lettes i kroppen.

Derfor skal du vælge Snefrid

 • Bestseller hos danske Nordic Dream
 • Kontinentalseng i 3 madraslag
 • Ekstra høje fjedre og 7 komfortzoner

Snefrid vs. markedet

Snefrid er én af de mest populære modeller hos danske Nordic Dream, og det er et sikkert valg i oversigten over de bedste halvandenmandssenge. Modellen kommer i mange størrelser og kan fås med ekstra længde, så selv høje mennesker kan få plads at brede sig på.

Du skal vælge Nordic Dream Snefrid, hvis du ønsker god kvalitet, der er godkendt af mange tilfredse forbrugere hos forhandleren.

Snefrid kan fås i følgende størrelser:

 • 140 x 200 cm
 • 160 x 200 cm
 • 180 x 200 cm
 • 180 x 210 cm

Norhland Prestige Delux Komfort – Danskproduceret kontinentalseng

Norhland Prestige Delux Komfort 140x200

Bemærk: Norhland sengen er i øjeblikket på tilbud hos forhandleren Sengetid. Fås i flere størrelser som alle er nedsat – Klik her for at se tilbud.

En kontinentalseng er for mange et godt valg, fordi sengen er bygget op med 3 madraslag for øget komfort. Prestige Delux Komfort er en klassisk kontinentalseng, der er udviklet, designet og produceret i Danmark af gode kvalitetsmaterialer.

Sengen er elegant med rene nordiske linjer og mulighed for at vælge møbelstof i flere nuancer og forskellige ben.

Sengerammen er fremstillet i svensk fyrretræ, og en boxmadras sørger for det nederste lag komfort. Boxmadrassen er fyldt med dobbelt lag pocketfjedre med et lag af Cooltex-skum, der sørger for at fjedrene er forsvarligt pakket ind.

Springmadrassen ligger ovenpå boxmadrassen, og den er også fyldt med 2 lag pocketfjedre og skum. Der er derfor ekstra fjedre i sengen, som støtter og trykaflaster din krop, mens du hviler eller sover.

Øverst afsluttes sengen med en valgfri topmadras i latex eller Wonderpur.

Derfor skal du vælge Prestige Delux Komfort

 • Dansk design og håndværk
 • Fremstillet af kvalitetsmaterialer
 • Gratis levering og rentefri finansiering

Prestige Delux Komfort vs. markedet

Hvis du vælger Norhland Prestige Delux Komfort, så er der flere kundefordele. Du skal ikke tænke på selv at fragte sengen hjem, for der er gratis levering direkte til kantstenen.

Har du ikke råd til at købe sengen her og nu, har du også mulighed for at finansiere sengen helt rentefrit. Det gør det muligt at vælge en dyrere seng, end du måske har budgetteret til.

En kvalitetsseng som Prestige Delux Komfort er en større investering, men du investerer i god søvn, der er værd at kaste penge efter.

Bemærk: Norhland sengen er i øjeblikket på tilbud hos forhandleren Sengetid. Fås i flere størrelser som alle er nedsat – Klik her for at se tilbud.

Ragna Älv – luksus elevationsseng med høj komfort

Bemærk: Ragna Älv kontinentalsengen er i øjeblikket på tilbud hos forhandleren. Hvilket betyder at eksempelvis størrelsen 180 x 200 er nedsat fra 34.995 kr. til 15.995 kr. – De andre størrelser i denne model er også nedsat.

Se priser og tilbud på Ragna Älv kontinentalsengen her:

Elevation er en ekstra luksus, som ikke kun forbedrer din mulighed for at ligge helt perfekt, det gør også sengen god at sidde i og måske læse en god bog inden sengetid i. Med elevationsmotoren kan du nemt og problemfrit hæve sengens fod- og hovedende, så du lander i den bedste ligge- eller siddeposition.

Motoren i Ragna er ganske lydsvag, så den ikke generer andre i soveværelset. Du kan justere elevationen efter dine behov med den trådløse fjernbetjening.

Ragna er designet med Nordic Dreams ekstra høje pocketfjedre og 7 komfortzoner, så der er helt tjek på den ergonomiske trykaflastning, når du hviler og sover i sengen.

Älv topmadras - god støtte til en fornuftig pris 


Topmadrassen Älv er én af de mest prisvenlige madrasser fra Nordic Dream, men det betyder ikke, at der bliver gået på kompromis med kvaliteten.

Topmadrassen har en tykkelse på 6 cm og kommer med et kraftigt betræk, der kan vaskes i maskinen ved 60 grader. For at skåne dig fra sundhedsskadelig kemi, er betrækket desuden lavet i et Oeko-tex certificeret materiale.

Inde i selve madrassen kan du vælge mellem en kerne i enten latex eller memory skum, så du kan få en topmadras skræddersyet efter dine behov. Latex er et naturligt og åndbart materiale, som leder varmen væk fra kroppen, når du sover. Derfor er naturlatex et godt valg til dig, der får det varmt i nattens løb. Latex er desuden et elastisk materiale, der yder god støtte og aflastning til kroppen.

Memory skum giver rigtig god støtte til dig med led- og muskelsmerter, og hjælper med at forebygge problemer med kredsløbet. Memory skum former sig nemlig efter din krop, da du synker ned i det. Af samme grund  er memory skum rigtig godt til at holde på varmen, og er derfor ideelt til dig, der ofte har det lidt koldt om natten.

Derfor skal du vælge Ragna

 • Elevationsseng i luksusklassen
 • Udviklet og produceret i Danmark
 • Med en hårdfør og lydsvag motor

Ragna vs. markedet

Skal du forkæle dig selv med den bedste seng, så er det værd at overveje elevation. Ragna byder både på god komfort og muligheden for at ligge helt, som du ønsker. Du kan nemlig nemt kontrollere sengen med fjernbetjeningen.

Det kræver et større budget, hvis du vil investere i en elevationsseng. Nordic Dream giver mulighed for gratis finansiering, så du kan dele beløbet over i mindre bidder. Det gør det muligt at vælge en kvalitetselevationsseng, så du kan sove godt mange år ud i fremtiden.

Ragna kan fås i følgende størrelser:

80 x 200 cm
90 x 200 cm
90 x 210 cm
120 x 200 cm
140 x 200 cm
160 x 200 cm
180 x 200 cm
180 x 210 cm

Bemærk: Sengen er i øjeblikket på tilbud hos forhandleren Nordic Dream. Fås i flere størrelser som alle er nedsat – Klik her for at se tilbud.

Norhland Prestige Luksus Superior – Klassisk kontinentalseng i dansk design

Norhland Prestige Eksklusiv Superior 140x200

Bemærk: Norhland sengen er i øjeblikket på tilbud hos forhandleren Sengetid. Fås i flere størrelser som alle er nedsat – Klik her for at se tilbud.

Dansk design er verdenskendt for den gode kvalitet og rene nordiske linjer. Prestige Luksus Superior Superior fra Norhland er en flot kontinentalseng på 180 x 200 cm i et nordisk look.

Der er mulighed for at vælge forskellige sokler og møbelstof i flere nuancer, så sengen kommer til at passe perfekt til dit soveværelse.

Det er ikke kun udvendigt, der er tjek på detaljerne, for indvendigt er Prestige Luksus Superior bygget op af 3 individuelle madraslag. Bunden er en solid boxmadras, der toppes med en springmadras og øverst en topmadras.

Du har mulighed for selv at vælge, om du foretrækker en topmadras i Wonderpur eller latex som afslutning på din Prestige Luksus Superior.

Derfor skal du vælge Prestige Luksus Superior

 • Kontinentalseng i flot nordisk design
 • 3 lag for øget komfort
 • Udviklet og produceret i Danmark med 25 års garanti

Prestige Luksus Superior vs. markedet

I vores oversigt over de bedste halvandenmandssenge har vi udvalgt Prestige Luksus Superior. Modellen måler 180 x 200 cm, så der er rigelig plads til, at selv parret kan dele den danskproducerede kontinentalseng.

Kontinentalsengen er et godt valg, hvis du holder af rene nordiske linjer og en god komfortfølelse, der er skabt til at vare ved. Du får nemlig 25 års garanti på både ramme- og fjedrebrud, hvis uheldet skulle være ude.

Bemærk: Norhland sengen er i øjeblikket på tilbud hos forhandleren Sengetid. Fås i flere størrelser som alle er nedsat – Klik her for at se tilbud.

Freja Fjord – Mest populære boxseng hos Nordic Dream

Bemærk: Freja Fjord kontinentalsengen er i øjeblikket på tilbud hos forhandleren. Hvilket betyder at eksempelvis størrelsen 180 x 200 er nedsat fra 24.495 kr. til 9.995 kr. – De andre størrelser i denne model er også nedsat.

Se priser og tilbud på Freja Fjord kontinentalsengen her:

 

Drømmer du om en luksusboxseng i høj kvalitet, så er Freja et oplagt valg. Modellen er den bedst sælgende boxseng hos den danske forhandler Nordic Dream, der har udviklet og produceret sengen i Danmark.

Freja er fremstillet i solide materialer, der er skabt til at holde. Bunden er bygget i solidt fyrretræ fra Sverige, hvor boxmadrassen er integreret.

Bemærk: Sengen er i øjeblikket på tilbud hos forhandleren Nordic Dream. Fås i flere størrelser som alle er nedsat – Klik her for at se tilbud.

Boxmadrassen er udviklet med dobbelt lag af pocketfjedre. Pocketfjedrene i Freja er særlige, fordi de er 20 mm højere end de gennemsnitlige pocketfjedre. Det giver en bedre liggekomfort, og der er ekstra fleksibilitet, når du skal vende dig i sengen.

Fjord topmadras - ErgoFlex-skum med en hård og en blød side
Topmadrassen Fjord fra Nordic Dream måler 10 cm i højden og er lavet af ErgoFlex-skum, som har flere behagelige og funktionelle egenskaber. Den er betrukket med Oeko-tex certificeret bambus betræk, der er utroligt blødt og åndbart. Det er desuden et miljøvenligt materiale, da der i produktionen hverken bruges sprøjtemidler eller kunstgødning.

ErgoFlex-skum har en åben cellestruktur. Det betyder, at skummet har bedre luftgennemstrømning, så fugt fra kroppen nemmere bliver transporteret væk i løbet af natten. Det er desuden en termofølsom topmadras, som automatisk reagerer på kropsvarme og fordeler den jævnt over hele madrassen. En nyttig kvalitet, hvis du har tendens til få det varmt, når du sover. Denne opbygning garanterer også en tør, ren og frisk seng.

Fjord topmadras har en blød og en fast side. På den bløde side er skummet riflet, hvilket giver dig øget komfort og tilpasning. På den faste side er den flad, hvilket gør madrassen mere solid. På denne måde kan du være sikker på, at få den optimale støtte til din krop, så både trykpunkter og blodcirkulationen lettes i kroppen.

Derfor skal du vælge Freja

 • Bestseller hos forhandleren Nordic Dream
 • Luksusboxseng fremstillet i Danmark
 • Med ekstra høje pocketfjedre i 2 lag

Freja vs. markedet

Den populære boxseng Freja adskiller sig fra oversigtens andre, fordi det er en klassisk boxseng i 2 lag. Der er dog ikke sparet på komforten, og boxmadrassen er fyldt med pocketfjedre med ekstra højde.

Freja er blandt de billigste modeller i oversigten, og der er gode fordele ved at handle hos den danske forhandler Nordic Dream. Du får mulighed for at afprøve din Freja Nordlys i op til 100 dage helt kvit og frit. Lever den ikke op til dine forventninger, så kan du få skiftet madras eller levere sengen tilbage inden for tidsperioden.

Freja kan fås i følgende størrelser:

 • 80 x 200 cm
 • 90 x 200 cm
 • 90 x 210 cm
 • 120 x 200 cm
 • 140 x 200 cm
 • 160 x 200 cm
 • 180 x 200 cm
 • 180 x 210 cm

Bemærk: Sengen er i øjeblikket på tilbud hos forhandleren Nordic Dream. Fås i flere størrelser som alle er nedsat – Klik her for at se tilbud.

Norhland Prestige Eksklusiv Elevation – Få mest for pengene

Norhland Prestige Delux Elevation 140 x 200

Bemærk: Norhland sengen er i øjeblikket på tilbud hos forhandleren Sengetid. Fås i flere størrelser som alle er nedsat – Klik her for at se tilbud.

Med denne lækre elevationsseng får du en seng, hvor kvaliteten og den ultimative komfort er i højsædet. Norhland Prestige Eksklusiv Elevation 140 x 200 cm bliver kaldt ”Mest for pengene” hos sengetid.dk. Der er altså tale om en elevationsseng, hvor du virkelig får maksimal ydelse for de penge, du betaler.

Prestige Eksklusiv Elevation 140 x 200 cm er både dansk design og dansk produktion. Elevationssengen kan styres via en app.

 • Dansk design
 • Dansk produktion
 • Styring via app
 • Motor fra LINAK m. 5 års garanti
 • 2 automatiske nakkevip
 • Topmadras med antiskrid

Bemærk: Norhland sengen er i øjeblikket på tilbud hos forhandleren Sengetid. Fås i flere størrelser som alle er nedsat – Klik her for at se tilbud.

Skabsseng 140×200 – gem din seng væk og skab ekstra plads

Nordic skabsseng 140x200

Skal du bruge en halvandenmandsseng, selvom du egentlig ikke har pladsen? Med en skabsseng bliver din plads optimalt udnyttet, fordi sengen kan gemmes væk om dagen ved at klappe den op. I dagtimerne kan du udnytte gulvpladsen til hverdagens aktiviteter og projekter, og om aftenen slår du let og bekvemt sengen ud, så du er klar til natten.

Skabssengen på 140 x 200 cm er en elegant skabsseng, der har et smart og diskret design. Når sengen er klappet sammen, ligner den vitterligt bare et skab. Både seng og skab er hvidt, enkelt og minimalistisk i sit udtryk. Et enkelt aflangt håndtag i metal giver et godt greb midt på skabet, når sengen skal slås ud for natten.

Overfladen af skab og seng er i melamin, der gør møblet modstandsdygtigt overfor slag og ridser. Samtidigt er melamin let at vedligeholde og skal blot vaskes over med en våd klud efter behov.

Klar til sengetid med gastryksfjeder

Når du vil sove i skabssengen, klapper du den let ud ved hjælp af gastryksfjedre, som er indbygget i sengen. Gastryksfjedre sørger for, at sengen åbner og klapper sammen nemt og diskret uden at larme.

Benene under selve sengefladen er solide og hårdføre, og sengen kan bære en vægt på op til 250 kg. Du kan derfor fint dele skabssengen med en partner.

Du behøver ikke have ekstra opbevaringsplads til dyner og puder, for du kan lade dem ligge på sengen, når du lukker den sammen. Redder du sengen, før du klapper den sammen for dagen, kan du derfor nyde en nyredt seng til aftenstid.

Du skal være opmærksom på, at du med skabssengen kun får selve skabet og sengerammen, men selv skal investere i en madras til sengen. Madrassen må ikke blive højere end 19 cm, for ellers kan skabet ikke klappe sammen. Madrassen sidder forsvarligt fast ved hjælp af klikfiksering med remme.

Du skal selv samle din skabsseng, når du modtager den. Monteringsguide medfølger, men du skal kunne samle den ved hjælp af guiden.

Derfor skal du vælge Skabsseng

 • Bedste skabsseng på markedet
 • Praktisk og pladsbesparende
 • Max bæreevne på 250 kg

Skabsseng vs. markedet

Hos redaktionen er vi vilde med den smarte skabsseng, hvis du mangler en praktisk sengeløsning til det lille hjem, kolonihaven eller sommerhuset. Fordi sengen kan være klappet sammen i løbet af dagen, bliver pladsen i hjemmet bedre udnyttet. Det er en klar fordel, hvis pladsen i forvejen er begrænset, og en almindelig seng vil optage alt for meget gulvplads.

Når du vil åbne skabssengen eller klappe den sammen, hjælper de indbyggede gastryksfjedre, så sengen ikke er stor og tung at manøvre med. Det kræver hverken ekstra højde eller styrke, hvis du vil slå sengen ud, så alle kan få det til at lykkedes.

Sammenlignet med resten af oversigtens modeller, så er skabssengen ikke en komplet seng, men blot selve rammen. Du skal derfor selv ud og finde en passende madras på max 19 cm i tykkelsen.

Skabssengen fås i følgende størrelser:

 • 140 x 200 cm

Se pris på Skabsseng 140×200 hos Skabssengen.dk.

Frej – komfortabel 140×200 med opbevaring

Kontinentalsengen Frej har et fantastisk godt design, som passer til liggekomforten. Madrassen giver en optimal støtte og aflastning, og indeholder derudover en trykaflastende topmadras i visco-skum, så du er garanteret en gode nattesøvn.

Med det behagelige design, liggekomfort og antiskrid-funktion har du dig her en seng, som imødekommer alle potentielle behov.

 • Gratis levering og montering.
 • Gratis bensæt medfølger.
 • Ét stort opbevaringsrum a. 140 x 200 x 18 cm.
 • Højkvalitet pocket-fjedre system.
 • Vendbar topmadras med visco skum.

Se pris på Frej i 140 x 200 hos Sengesegmentet.

Loke – en seng med fokus på både design og komfort

Kontinentalsengen Loke er til dig, der ønsker en seng med fokus på både design og komfort, men stadig inden for en fornuftig priskategori.

Udover design og komfort får du en seng forsynet med antiskrid-funktion, som sikrer, at topmadrassen bliver på sin plads lige meget hvor meget der vendes og drejes i sengen.

 • Gratis levering og montering.
 • Gratis bensæt medfølger.
 • Velour.
 • Højkvalitet pocket-fjedre system.
 • Topmadras af højprofileret skum.

Se pris på Loke i 140 x 200 hos Sengesegmentet.

Balder – højkvalitet pocket-fjedre system

Med elevationssengen Balder får du en elevationsseng i 140 x 200, som er perfekt til dig der ønsker at læse i sengen eller se et afsnit af yndlingsserien inden sengetid. Balder kan justere på hoved- og fodende ved at hæve og sænke madrassen efter behov.

Yderligere er elevationssengen Balder forsynet med en danskproduceret motor med nattelys, som er fremstillet af Linak, hvilket garanterer en motor af høj kvalitet. Ved siden af motoren har vi en behagelig Visco-topmadras, som tilbyder en fantastisk støtte.

 • Gratis levering og montering.
 • Gratis bensæt medfølger.
 • 2-vejs elevationsmotor m. trådløs fjernbetjening.
 • Højkvalitet pocket-fjedre system og 5 komfortzoner.
 • Topmadras med visco skum i 7 cm.

Se pris på Balder i 140 x 200 hos Sengsegmentet.

Frigg – en seng uden varme nætter

Kontinentalsengen Frigg er til dig der ønsker dig en seng med det hele, og især uden varme nætter. Sengen er udstyret med særligt kølende madrasser lavet af klima latex, intensiverende 7-zoners-madrasser og et meget elegant design. På den måde adskiller Frigg sig fra den klassiske kontinentalseng, og fås naturligvis i 140 x 200.

 • Gratis levering og montering.
 • Gratis bensæt medfølger.
 • 7 komfortzoner.
 • Indbygget anti-skrid.
 • Topmadras af klima-latex.

Se pris på Frigg i 140 x 200 hos Sengesegmentet.

Idun – yndefuld elevationsseng

Med elevationssengen Idun sikrer du dig en seng i 140 x 200 med et fantastisk komfort, da den indeholder 5 komfortzoner og en blød topmadras med koldskum. Topmadrassens hårdhed kan justeres efter behov, hvilket fuldender en meget behagelig seng.

Derudover er elevationssengen udstyret med antiskrid i fodenden, så topmadrassen ikke bevæger sig i løbet af natten.

 • Gratis levering og montering.
 • Gratis bensæt medfølger.
 • 2- vejs elevationsmotor med fjernbetjening.
 • Dansk produceret Linak.
 • Topmadras på 12 cm. medfølger.

Se pris på Idun i 140 x 200 hos Sengesegmentet.

Birk – utrolig behagelig halvandenmandsseng

Birk er den perfekte seng til dig, der øsnker at gå all-in på en behagelig seng. Udstyret med en utrolig behagelig boxmadras, som er dobbeltfjedret med Pocket fjedre øverst, og Bonell fjedre nederst, får du her en seng, som kun kan beskrives som behagelig.

Derudover kommet sengen med et ekstra lag polstret Polyether skum, hvilket sikrer dig en god kvalitetsseng. Sidst men ikke mindst, har Birk hele 7 komfortzoner.

 • Gratis levering og montering.
 • Gratis bensæt medfølger.
 • 150 kraftige fjedre.
 • Egetræsben i 15 eller 19 cm.
 • Vaskbart betræk i op til 60 grader.

Se pris på Birk i 140 x 200 hos Sengesegmentet.

Nordisk Fjer – billig halvandenmandsseng med opbevaring

Denne halvandenmandsseng er både billig og rummelig. Den er således perfekt til dig der ønsker en god kombination af seng og opbevaringsplads, uden at investere en stor portion penge.

Halvandenmandssengen fra Nordisk Fjer måler de sædvandlige 140×200 centimeter, men adskiller sig fra andre senge ved at have et par store opbevaringsrum under den todelte madras. Ved hjælp af metalarme er det nemlig muligt at vippe madrassen op i begge sider af sengen, så du får adgang til to store opbevaringsrum. Her kan du opbevare alt fra puder til dyner og ekstra sengetøj, så det altid er indenfor rækkevidde uden at fylde i skabe og skuffer.

Sengens konstruktion er i træ, og udgør en sokkel og en boksmadras. Soklen er betrukket med sort polyester, og madrassen har fået en blød skumpolstring og ligeledes et betræk af polyester. Liggekomforten sikres af bonellfjedre, som er med til at holde sengens pris på et fornuftigt niveau.

 • 140×200 cm boksmadras
 • 2 opbevaringsrum i medfølgende sokkel
 • Topmadras og gavl kan tilkøbes

Se pris på Nordisk Fjer halvandenmandssengeni str. 140×200 cm hos Wupti

Helga – lækkert design og et snært af innovation

Elvationssengen Helga er en kombination af en klassisk designet elevationsseng, som naturligvis fås i 140 x 200. Med sin 2-vejs elevationsfunktion skiller sengen sig ud fra andre senge, da du selv kan justere både i hoved- og fod ende efter behov.

Sengen er derudover indbygget med anti-skrid funktion, hvilket sikrer, at topmadrassen ligger fast på sengen lige meget hvor meget der  vendes og drejes.

 • Gratis levering og montering.
 • Gratis bensæt medfølger.
 • 2- vejs elevationsmotor med fjernbetjening.
 • Temperaturregulerende latex madrasser.
 • Topmadras i højprofileret skum.

Se pris på Helga i 140 x 200 hos Sengesegmentet.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Krone Box NU 140 x 200 cm

Krone Box NU 140 x 200 cmKrone Box NU 140 x 200 cm er en seng, som fås til en enormt god pris. Når du køber Krone Box NU, får du således sengen med 15 års garanti. Krone Box NU er af dansk design og er også produceret i Danmark.

Når du køber Krone Box NU, fås sengen inklusiv en valgfri topmadras på 7 cm. Du får en komplet seng. Dette dækker over, at der er topmadras, sengeben og levering inkl. i prisen.

 • Dansk design og dansk produceret
 • valgfri KRONE 7 cm topmadras
 • 5 komfortzoner
 • 15 års garanti
 • Gratis levering

Se pris på Krone Box NU 140 x 200 cm hos Sengetid.

Krone Signatur Kontinental Plus 140 x 200 cm

Krone Signatur Kontinental Plus 140 x 200 cmKrone Signatur Kontinental Plus 140 x 200 cm er en seng i højeste kvalitet. Det er helt enkelt sagt en luksusseng. Krone Signatur Kontinental Plus er designet med 2 komfortlag og 5 komfortzoner. På denne måder er du garanteret den optimale komfort.

Krone Signatur Kontinental Plus er også en flot seng med et elegant udtryk. Den er dansk produceret og fås med 15 års garanti.

 • Dansk produceret
 • 2 komfortlag + topmadras
 • 5 komfortzoner
 • valgfri 10 cm topmadras
 • 15 års garanti

Se pris på Krone Signatur Kontinental Plus 140 x 200 cm hos Sengetid.

Krone Signatur Box 180×200 cm

Krone Signatur Box 180x200 cm – stor seng, høj komfort og dansk designDe store fordele

Med denne lækre boxmadras får du en halvandenmandsseng i den brede ende af skalaen – og her er der plads til hele familien.
Her er de største fordele ved at vælge denne seng: 

 • Sengen er produceret i Danmark
 • Du får en seng med tre komfortlag, der sikrer dig den optimale komfort
 • Den nordiske kvalitet ses i samtlige valg af materialer
 • Du får 15 års garanti på udvalgte komponenter

Om Krone Signatur Box 

Hvis du gerne vil designe din egen seng, men samtidig gerne vil være sikker på at kvaliteten er i orden, så er Krone Signatur Box lige noget for dig. Du kan selv træffe valg angående: Farve, fasthed, topmadrastype, ben og gavl. Krone skaber fundamentet, og du er selv med til at bestemme resten. 

Hvis du gerne vil have fat i en seng, du kan bruge de næste mange år, er denne seng et godt valg. Samtlige materialer er nøje udvalgt og skabt med en god balance mellem holdbarhed og æstetik. Ikke nok med, at sengen er holdbar og har en flot æstetisk udtryk – så kan du også få den til en meget god pris. Denne model er det åbenlyse valg, hvis du gerne vil have den højst mulige komfort til den lavest mulige pris.
Helt generelt er det en god ide at gå efter en boxmadras, hvis dine liggekomfort er det vigtigste for dig. Det er uden tvivl denne sengetype, der giver dig mest komfort for pengene – og denne boxmadras fra Krone er et perfekt eksempel på det. 

Udvalgte specifikationer

 • Størrelse: 180 x 200 cm
 • Brand: Krone
 • Højde: 49 cm
 • Farve: Grå eller sort
 • Garanti: 15 år
 • Madrastype: Boxmadras m. pocketfjedre
 • Fjedre: 5-zoners multipocketfjedre – op til 504 fjedre pr. m2.

Se pris på Krone Signatur Box 180 x 200 cm hos Sengetid

Læs også vores artikel om: Din guide til den bedste ¾ seng

Se vores artikel om: Få den bedste søvn med en king size bed

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar