En hårtrimmer skal være effektiv og præcis. Men hvilken hårtrimmer er egentlig den bedste og hvilke behov dækker den? Vi har undersøgt testresultater og anmeldelser, og kårer de 4 bedste hårtrimmere i denne artikel.

Her er de 3 hårtrimmere, vi mener er bedst lige nu:

Remington Indestrubtible HC5880 – anbefalet af 95 % i test

Remington-HC5880-haartrimmer
95 % anbefaler: Remington Indestructible HC5880 er ultra-robust, stødabsorberende og vandafvisende. Den anbefales af 95% af i alt 84 testpiloter.
Bedste pris: 809,10 (Made4men)

Derfor anbefaler vi Remington Indestructible HC5880:  Denne hårtrimmer er blevet testet af et panel på 84 deltagere hos Smartson. Ud af 84 deltagere ender 95 % med at anbefale den på grund af det robuste og holdbare design, ligesom den er både stærk og effektiv. Hos Amazon i England er flere kunder også enige i at denne hårtrimmer er rigtig god. Den leveres med en kraftig opbevaringskuffert, så Remington hårtrimmeren altid ligger sikkert og godt.

Remington Indestructible HC5880 er stødabsorberende, hvilket betyder at den kan tåle en tur på gulvet uden at gå i stykker. Efter producentens egne oplysninger er den i stand til at klippe 350 mm/s, og det indbyggede Lithium-batteri giver 120 minutters klipning, lang afladningstid og kort opladningstid på ca. 4 timer. Skæresystemet er aftageligt og nemt at rense, ligesom hårtrimmeren er vaskbar.

Ydersiden er belagt med gummi, hvilket giver et bedre og mere sikkert greb om hårtrimmeren under brug.

Om Remington Indestructible HC5880 hårtrimmeren:

 • Klippelængde indstillinger: 11 (1,5 – 25 mm)
 • Arbejdstid: 120 minutter
 • Batteritype: Li-Ion
 • Inkl. 11 klipperkamme, olie, kuffert og rensebørste
Forhandlere
Butik Pris Fragt Total Læs mere
809,10 kr. 0,00 kr. 809,10 kr. Til butik »

BabyLiss E950E – hårtrimmer med mange funktioner og tilpasninger

babyliss-e950e-haartrimmer
BabyLiss E950E er en avanceret hårtrimmer med ekstra bredt skær, der kan indstilles til at klippe i 50 forskellige længder med de medfølgende klipperkamme.
Bedste pris: 576,75 (Billigvoks)

Derfor anbefaler vi BabyLiss E950E: Især i udlandet har BabyLiss hårtrimmeren fået positive anmeldelser fra forbrugere, der har haft den hjemme til test i egen husholdning. Amazon i Tyskland har eksempelvis samlet mange positive anmeldelser, og hårtrimmeren fra BabyLiss roses især for at være effektiv og stærk, ligesom dens design er ergonomisk og nemt at arbejde med. Hårtrimmeren fra BabyLiss har desuden ekstra bredt skær på 45mm, og kan indstilles til at klippe i 50 forskellige længder – så der er uanede muligheder med denne hårtrimmer, som vi vurderer til at være i semi-professionel kvalitet. Skägtrimmerbloggen, som er en svensk hjemmeside der specialiserer sig i styling af skæg og udstyr hertil, har også talt varmt om denne hårtrimmer i deres test (find link nederst i artiklen).

Denne hårtrimmer er velegnet til dig der har behov for at teste flere forskellige hårlængder af. Du undgår at gå på kompromis med kvalitet og ydeevne, hvis du vælger hårtrimmeren fra BabyLiss. Den er robust nok til at holde i flere år, og er velegnet til hyppigt brug. Den kan desuden benyttes til skægtrimning hvis dette måtte ønskes. Dog vurderer vi at en dedikeret skægtrimmer med et mindre skær er bedste valg hvis du har behov for at trimme skæg dagligt eller flere gange ugentligt.

Om BabyLiss E955E hårtrimmeren:

 • Klippelængde indstillinger: 50 (3 – 25 mm)
 • Inkl. 8 klipperkamme, olie, saks, kam og rensebørste
Forhandlere
Butik Pris Fragt Total Læs mere
541,75 kr. 35,00 kr. 576,75 kr. Til butik »
719,00 kr. 0,00 kr. 719,00 kr. Til butik »

Panasonic ER-1611 – professionel hårtrimmer med ladestation

Panasonic-ER-1611-K-Haartrimmer
Panasonic ER1611 er en kraftfuld og professionel hårtrimmer med ladestation. Den er således praktisk for dig der bruger den ofte.
Bedste pris: 930,00 (Wupti)

Derfor anbefaler vi Panasonic ER-1611: Panasonic ER-1611 har fået mere end 1.000 positive anmeldelser på henholdsvis Amazon og Nicehair. Det er en professionel hårtrimmer, og den er således bredt anvendt i både frisørsaloner og private hjem. Forbrugere og frisører har efter grundig test af hårtrimmeren vurderet den til at være en af de bedste på markedet, og derfor anbefaler vi denne hårtrimmer til dig der ønsker det bedste af det bedste.

Panasonic hårtrimmeren roses af forbrugerne for at være både pålidelig og stærk – en enkelt forbruger beretter blandt andet om problemfri klipning af 10 cm langt hår ned til 0,8 mm – hårtrimmeren kørte igennem håret som var det smør.

Hvis du ved med dig selv at du skal være korthåret i lang tid, eller blot ønsker dig den mest præcise og effektive hårtrimmer på markedet, så er Panasonic ER-1611 det bedste valg for dig. Den er en dyr investering, men sammenligner man den med de billige hårtrimmere, så bør den også holde længere – og så får du samtidig langt større arbejdsglæde ud af den.

Om Panasonic ER-1611 hårtrimmeren:

 • Klippelængde indstillinger: 11 (0,8 – 15 mm)
 • Arbejdstid: 50 minutter
 • Ladetid: 1 time
 • Titanium-belagte skæreblade
 • Inkl. 3 klipperkamme, olie og rensebørste
Forhandlere
Butik Pris Fragt Total Læs mere
930,00 kr. 0,00 kr. 930,00 kr. Til butik »
998,00 kr. 0,00 kr. 998,00 kr. Til butik »
1.099,00 kr. 0,00 kr. 1.099,00 kr. Til butik »
1.099,00 kr. 0,00 kr. 1.099,00 kr. Til butik »

Braun HC5030 – god og billig basis-hårtrimmer

Braun-HC5030-Haartrimmer
Braun Hairclipper HC5030 er en god og billig hårtrimmer til hjemmebrug. Den er velegnet til dig der kun skal bruge den lejlighedsvist.
Bedste pris: 347,00 (Skousen)

Derfor anbefaler vi Braun HC5030:  De fleste kender tyske Braun for deres gode, solide kvalitet. Denne hårtrimmer er ingen undtagelse. Vi har kigget på brugernes egne bedømmelser, og vurderet at denne hårtrimmer er velegnet til helt basale behov for trimning, eksempelvis hvis du ønsker at klippe dit hår kort et par gange i løbet af sommeren, eller blot skal bruge den enkelte gange. Den kan desuden tilsluttes alle stikkontakter med en spænding på mellem 100 og 240 Volt, hvilket betyder at du kan medbringe den på en ferie og bruge den uden ekstra rejseadapter.

Flere forbrugere roser Braun-hårtrimmeren, efter at have haft den til test i eget hjem. Det er primært kvaliteten, brugervenligheden og den lave pris, den roses for, og så leverer den et rigtig fint resultat. Den roses desuden for at være nem at rengøre, idet den kan skylles under rindende vand uden at tage skade. Læs anmeldelser af Brauns hårtrimmer hos Skousen.

Om Braun HC5030 hårtrimmeren:

 • Klippelængde indstillinger: 16
 • Arbejdstid: 50 minutter
 • Batteritype: NiMH
 • Indbygget spændingstilpasning (100-240 V)
 • Inkl. 2 klipperkamme, olie og rensebørste
Forhandlere
Butik Pris Fragt Total Læs mere
347,00 kr. 0,00 kr. 347,00 kr. Til butik »
347,00 kr. 0,00 kr. 347,00 kr. Til butik »
350,00 kr. 0,00 kr. 350,00 kr. Til butik »
349,95 kr. 50,00 kr. 399,95 kr. Til butik »

Købsanbefalinger og ressourcer

Der er ikke foretaget nogle større tests af hårtrimmere, hverken i Danmark eller udlandet. Derfor er denne artikel bygget op om forbrugernes egne anmeldelser, som er faldet efter forbrugerne har haft mulighed for at teste deres købte hårtrimmer i deres eget hjem.

Hvilket behov har du?

Inden du beslutter dig for hvilken hårtrimmer du vil købe, er det en god idé at overveje hvilket behov du har. Her er det især vigtigt at tage følgende med i dine overvejelser:

Hårvolumen: Hvor kraftigt er dit hår?

Mens en billig hårtrimmer som Braun-modellen i denne artikel sagtens kan tage de fleste hårtyper, så tager det længere tid jo kraftigere dit hår er. Har dit hår en meget kraftig volumen, så kan det være en god idé at investere i enten BabyLiss eller Panasonic hårtrimmeren, da du får lidt mere saft og kraft for pengene, og derfor får nemmere ved at trimme dit hår præcist og hurtigt.

Klippelængde: Semi-kort eller skaldet?

De fleste hårtrimmere kan klare en længde helt ned på under én milimeter. Til gengæld er der stor forskel på hvor mange forskellige længder de kan klippe i, og mens Panasonic hårtrimmeren primært er egnet til kortere klipninger og klipninger med brug af kam, så er henholdsvis BabyLiss og Braun hårtrimmerne udstyret med flere klippekamme, og især på BabyLiss har du god mulighed for at tilpasse til præcis den længde du ønsker at klippe dit hår i.

Dit behov: Kort hår permanent eller i en periode?

Hvis du ved med dig selv at du ønsker at være korthåret i længere tid, så er det en god idé at investere i en god hårtrimmer fra starten af. Her er Panasonic et oplagt valg, da du får et tæt og præcist resultat HVER gang. Ønsker du derimod blot at teste af hvordan kort hår ser ud til dig, så er den billige Braun hårtrimmer et oplagt valg. Den klipper ikke lige så hurtigt som Panasonic eller BabyLiss, men til gengæld er den langt billigere, og du slipper for at ærgre dig over en dyr investering, hvis du om et par måneder finder ud af at kort hår ikke lige er dig.

Ressourcer

Vi har samlet en række artikler herunder, som du kan klikke dig ind på hvis du ønsker at vide mere om valg af hårtrimmere:

 • Smartson: Test af Remington HC5880 Indestructible
  Det svenske testmagasin Smartson har i efteråret 2014 samlet et testpanel på i alt 84 deltagere. De har alle fået tildelt deres egen Remington HC5880 hårtrimmer, som de har testet for ydeevne, funktioner, kvalitet, design og holdbarhed. Du kan i testen læse en række udtalelser samt for og imod. 95 % af testpanelet ender med at anbefale denne hårtrimmer.
 • Skäggbloggen: Test af BabyLiss E955E
  Hårtrimmeren fra BabyLiss er hos Skäggbloggen blevet testet for dens egenskaber til også at trimme skæg. Det konkluderes i testen at kvaliteten virker høj, og mest af alt minder om et apparat man også ville kunne finde i en frisørsalon. Den vurderes til at være en super hårtrimmer grundet det brede skær, mens den kan være besværlig til præcisionstrimning af skæg.
 • MobilForum: Hjælp til køb af hårtrimmer
  En bruger af MobilForum ved navn Rene Hjørring spørger de andre medlemmer om deres personlige erfaringer med hårtrimmere, da han selv står og skal købe en. I forumtråden kan du læse om andre brugeres erfaringer, og få gode råd til hvilke hårtrimmere der er bedst til netop dit behov.
 • Bodybuilding Forum: Bedste hårtrimmer, hvilken?
  Endnu en forumtråd, hvor en bruger efterspørger den bedste hårtrimmer til omkring 5-600 kroner. Flere hårtrimmere anbefales i tråden, og du kan her få et fint indtryk af hvilke hårtrimmere der fungerer godt.

Forhandlere online:

Vi linker til forskellige forhandlere i denne artikel. Det gør vi, fordi de er billige og pålidelige. Herunder får du overblik over hvilke forhandlere vi linker til:

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar