Hvilken hårtørrer giver det pæneste resultat? Mange hårtørrere efterlader håret kruset og tørt, og så er de besværlige at bruge. Der findes dog enkelte hårtørrere, der skiller sig ud fra resten.

Til denne artikel har vi fundet de 4 bedste hårtørrere på markedet netop nu. Alle hårtørrerne har indbygget ion-teknologi, der modvirker dannelsen af statisk elektricitet under hårtørringen. Dermed undgår du kruset hår.

Disse 3 hårtørrere er vores favoritter:

GHD Air – professionel testvinder i høj kvalitet

GHD-Air-Haartoerrer
Testvinder og topanmeldt: GHD Air er en luksus-hårtørrer i en robust kvalitet og med ion-teknologi.

Bedste pris: 1.019,00 (Billigvoks)

GHD har i flere år sat standarden for glattejern, og har nu udvidet deres produktsortiment med hårtørrere. GHD Air er en af de mest luksuriøse hårtørrere på markedet, og forbrugerne er intet mindre end henrykte.

Hos GHD.com får denne hårtørrer således 5 stjerner af mere end 1.000 forbrugere, mens der hos Amazon ligeledes er uddelt 5 stjerner af hundredvis af forbrugere. Begge steder ender gennemsnits-karakteren på 4,7 ud af 5, hvilket siger meget om hårtørrerens høje kvalitet.

De forbrugere, som har haft denne hårtørrer i længere tid til test, vurderer denne hårtørrer til at være en smule tungere end andre hårtørrere. Det har dog ikke været et stort problem, og kan du holde den lidt højere vægt ud, så får du en professionel og særdeles højtydende hårtørrer i en meget høj kvalitet. Den har desuden et 3 meter langt strømkabel, hvilket er den anbefalede længde til hårtørrere.

Lidt specifikationer:

 • Motor på 2100 Watt
 • Ion-teknologi (modvirker kruset hår)
 • Velegnet til både højre og venstre hånd
 • Strømkabel på 3 meter
 • Inkl. 2 føn-næb
 • Variabel temperatur- og styrkeregulering
Forhandlere
Butik Pris Fragt Total Læs mere
1.019,00 kr. 0,00 kr. 1.019,00 kr. Til butik »
1.199,00 kr. 0,00 kr. 1.199,00 kr. Til butik »
1.199,00 kr. 0,00 kr. 1.199,00 kr. Til butik »

Bosch PHD9760 – billig hårtørrer med lang ledning

Bosch-PHD9760-Haartoerrer
Godt køb – inkl. diffuser: Bosch PHD9760 er en billig hårtørrer med masser af power. Diffuser og føn-næb følger endda med i prisen.
Bedste pris: 385,00 (Wupti)

 • Testvinder – Q.dk
 • Gode anmeldelser

Bosch-hårtørreren skaber glæde i testen hos Magasinet Q. På trods af dens lave pris, vurderes den altså at være den bedste hårtørrer og fuldt ud på højde med de professionelle af slagsen.

I Q’s hårtørrer-test indgår i alt 6 modeller, hvor Bosch-hårtørreren er den andenbilligste model. Desuden får den ros for at være let og ergonomisk at bruge, ligesom det trækker gevaldigt op at den er med ion-teknologi og har inkluderet både Diffuser og føn-næb.

En enkelt forbruger vurderer i en anmeldelse hos Whiteaway, at den godt kan gå hen og blive en lille smule tung, men til gengæld vurderes den at være rigtig god. Knapperne er desuden placeret så den både kan bruges i højre og venstre hånd. Størstedelen af anmeldelserne er da også positive, og du får således en rigtig god hårtørrer til en fornuftig pris.

Lidt specifikationer:

 • Motor på 2000 Watt
 • Ion-teknologi (modvirker kruset hår)
 • Velegnet til både højre og venstre hånd
 • Strømkabel på 3 meter
 • Inkl. føn-næb og diffuser
 • 3 temperaturtrin
Forhandlere
Butik Pris Fragt Total Læs mere
385,00 kr. 0,00 kr. 385,00 kr. Til butik »
499,00 kr. 0,00 kr. 499,00 kr. Til butik »

Braun Satin Hair 7 – billig testvinder med gode egenskaber

Braun-Satin-Hair-HD730-Haartoerrer
Billig og stabil: Braun Satin Hair 7 har en kraftig motor. Den er skånsom mod håret og holder en stabil temperatur.
Bedste pris: 298,00 (Skousen)

 • Testvinder – TestFazit
 • Testvinder – Stiftung Warentest
 • Topscorer – Q.dk

Braun Satin Hair 7 er en lille smule dyrere end ovennævnte Bosch-hårtørrer. Til gengæld er den udstyret med en lidt kraftigere motor, som også betyder at hårtørreren er en lidt større model.

Hos det tyske testmagasin TestFazit, får denne hårtørrer en førsteplads, hvor den roses for dens meget flotte resultater, kraftfulde motor og skånsomhed mod håret. Den er i stand til at holde en konstant temperatur på op til 70 grader, hvilket gør hårtørringen let og enkel.

Vi savner dog en lidt længere ledning, da de 2 meter ledning i denne hårtørrer godt kan blive en smule kort hvis du har blot et lille stykke fra spejl til stikkontakt. Den leveres dog med noget supergodt ekstra-udstyr, hvilket trækker bedømmelsen op.

Lidt specifikationer:

 • Motor på 2200 Watt
 • Ion-teknologi (modvirker kruset hår)
 • Velegnet til både højre og venstre hånd
 • Strømkabel på 2 meter
 • Inkl. føn-næb og diffuser
Forhandlere
Butik Pris Fragt Total Læs mere
298,00 kr. 0,00 kr. 298,00 kr. Til butik »
298,00 kr. 0,00 kr. 298,00 kr. Til butik »
399,00 kr. 29,00 kr. 428,00 kr. Til butik »
499,00 kr. 0,00 kr. 499,00 kr. Til butik »

Babyliss 6610D hårtørrer – støjsvag letvægter

Babyliss-6610de-Haartoerrer
Let og støjsvag: Babyliss 6610DE er en opdateret og forbedret udgave af den anmelderroste 6634E, som tidligere var omtalt i denne artikel.
Bedste pris: 369,00 (Whiteaway)

 • Testvinder – Bäst-i-Test

Med en varm anbefaling hos blandt andet Pudderdåserne og en titel som Testvinder hos Bäst-i-Test, har hårtørreren fra franske Babyliss vores varmeste anbefalinger.

Babyliss er kendt for deres produkter indenfor personlig pleje, der spænder over flere produkter fra barbermaskiner over i trimmere, til hårtørrere og glattejern.

Denne hårtørrer vinder den svenske test med en karakter på 9 ud af 10, og roses for dens fine resultat. Den har naturligvis ion-teknologi,  og netop med denne model bliver håret på Bäst-i-Test’s testpersoner utroligt blødt og smukt. Den er desuden utroligt let, og med sine kun 611 gram er den nem at have med sig.

Denne nye og opdaterede model har knapperne placeret centralt på håndtaget. Det gør den let at bruge i både venstre og højre hånd.

Lidt specifikationer:

 • Motor på 2100 Watt
 • Ion-teknologi (modvirker kruset hår)
 • Velegnet til både højre og venstre hånd
 • Inkl. føn-næb
Forhandlere
Butik Pris Fragt Total Læs mere
399,00 kr. 0,00 kr. 369,00 kr. Til butik »
498,00 kr. 35,00 kr. 533,00 kr. Til butik »

Testkilder

For at finde frem til de bedste hårtørrere, har vi gennemset en række tests fra Danmark, Sverige og Tyskland, samt gennemgået en større mængde forbrugeranmeldelser, så vi kunne danne os et så ensartet billede som muligt af hvilke hårtørrere der går igen i købsanbefalingerne. Herunder får du indblik i de tests der har haft indflydelse på vores vurderinger:

Stiftung Warentest (22. december 2014)

Under overskriften “god føntørrer til under 10 Euro” har Stiftung Warentest (test.de) testet i alt 16 hårtørrere, hvor 11 af dem har ion-teknologi og 5 af dem ikke har.

Hårtørrerne er testet ud fra følgende kriterier:

 • Hårtørring
 • Funktioner
 • Brugervenlighed
 • Teknologi
 • Sikkerhed

I testen får Braun Satin Hair 7 HD710 topkarakter, og udmærker sig blandt andet ved at være en meget sikker hårtørrer med gode egenskaber og ergonomi.

Philips HP8232 og Remington AC5911 får også gode karakterer, og ender henholdsvis på 2.- og 3.-pladsen.

Du kan læse hele testen hos Test.de mod betaling af 5€.

TestFazit (august 2014)

Hos TestFazit har man testet 11 hårtørrere og fundet frem til en testvinder og en “bedste køb” hårtørrer. I testen vurderes den enkelte hårtørrer ud fra dens evne til at gøre håret smukt og glat, hvilket i sidste ende har størst indflydelse på hvilken hårtørrer der vinder. Men kriterier som brugervenlighed, funktioner og pris kontra ydeevne har også afgørende betydning i testen.

Braun HD730 hårtørreren vinder testen med et suverænt resultat, mens Grundig HD 6080 vinder på kombinationen pris kontra ydeevne.

Hele testen kan læses gratis på tysk.

Bäst-i-Test (2014)

Hos det svenske testmagasin har man haft en række frisører til at teste 7 hårtørrere, for at finde den bedste model. Den bedste hårtørrer skal både være let, nem at bruge, effektiv og så skal den selvfølgelig efterlade håret pænt og glat.

I testen vinder Babyliss Pro, da den både er let og effektiv. Den roses desuden for at være dejligt støjsvag, mens der savnes en lige så lang ledning som på forgængeren. En hårtørrer fra OBH Nordica og CHI er desuden med i toppen af testresultatet.

Du kan læse testen gratis hos Bäst-i-Test.

Magasinet Q (3. februar 2013)

Hos Q.dk er 6 hårtørrere blevet testet. Det er hårtørrere i flere forskellige prisklasser, rangerende fra den dyre GHD Air til den billige Remington Stylist. Udover den korte oversigt over de 6 hårtørrere, får du 5 supergode råd til hvordan du opnår det bedste resultat under føntørring af dit hår.

I testen vinder Bosch PHD9760 med karakteren 6 ud af 6 mulige, og den får stor ros for at være perfekt udformet og let at bruge rundt om hele hovedet. Den er desuden ekstremt hurtig. Q.dk fandt intet negativt ved denne hårtørrer.

Stiftung Warentest (2. oktober 2009)

Hos Test.de er 17 hårtørrere blevet testet. Det specielle ved de tyske tests er at jo lavere karakter produkterne har fået, jo bedre. Karakterer gives på en skala fra 5,5 og ned til 0,5, hvor en bedømmelse på 0,5 er bedst.

Hårtørrerne er blevet testet ud fra hvor effektivt de tørrer håret, hvor flot resultatet er, hvor nemme de er at håndtere, hvor sikre de er i brug, samt hvor godt deres ekstra-udstyr og teknik er.

I testen vinder en ældre Braun-hårtørrer, hvor efterfølgeren i dag hedder Braun HD730. Den scorer generelt gode bedømmelser, og roses især for dens høje sikkerhed samt funktioner.

Der kræves enten betalt medlemsskab eller engangsbetaling for at læse hele denne test hos Stiftung Warentest.

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar