Gyngestativ i træ eller metal – 15 smarte stativer

Gyngestativet er et af de mest populære legeredskaber til haven, og med god grund. Her kan der leges og hygges i timevis, uden at det bliver kedeligt. Er der plads i haven kan gyngestativet desuden udvides med blandt andet klatrevæg, legetårn med rutsjebane, sandkasse og mange andre ting. Dermed bliver legen endnu sjovere, og flere børn kan lege omkring gyngestativet samtidig.

Til denne artikel har vi samlet 15 af de bedste og mest populære gyngestativer i enten træ eller metal, og flere af modellerne har smart ekstratilbehør. Se dem alle herunder og bliv inspireret:

Homegoal Pro Maxi – stort dansk produceret gyngestativ til 2 gynger

Homegoal Pro Maxi fås i sort eller hvid. (Klik på billedet og se mere)

Dette flotte gyngestativ er produceret på eget værksted i Danmark, og du er derfor sikker på at det er bygget ordentligt. Det tåler en belastning på op til 100 kilo, og der er plads til 2 normale gynger eller en sansegynge.

Forhandlere Pris Fragt Total Læs mere
2.699,00 kr. 0,00 kr. 2.699,00 kr. Til butik »

Som navnet måske antyder, startede Homegoal tilbage i 2011 med en lille produktion af fodboldmål, hvorefter det for alvor begyndte at tage fart. I dag er den lille forretning vokset til også at omfatte gyngestativer, og de produceres stadig på eget værksted.

Homegoal Pro Maxi er således det rette gyngestativ for dig der ønsker at støtte lokal produktion, og samtidig vil have et stativ af en god håndværksmæssig kvalitet. Der medfølger ikke sæder, men for en beskeden merpris kan du tilkøbe flotte trægynger af fyrretræ. Disse kan ophænges i de 4 medfølgende karabinophæng, som både er robuste og nemme at bruge.

Gyngestativet er lavet af stolper med runde kanter, en god grunder og træbeskyttelse der øger levetiden af træet uden du selv skal igang med penslen. Det fås enten i en sort eller hvid udgave, alt efter hvad du synes passer bedst ind i din have. Stativet er nu som noget nyt samlet med metalbeslag, som fremmer det æstetiske udtryk og får gyngestativet til at fremstå mere robust end tidligere.

For øget sikkerhed er der også vedlagt 4 rustfrie jordankre, så du kan fæstne gyngestativet i jorden. Dermed står det godt og stabilt, når der gynges vildt og højt.

Egenskaber:

 • Materialer: Træ med metalbeslag
 • Mål: H220 x B250 x D190 cm.
 • Gynger inkluderet: Nej – kan tilkøbes

Homegoal Pro Mini – lille dansk produceret gyngestativ til 1 gynge

Homegoal Pro Mini fås i sort eller hvid. (Klik på billedet og se mere)

Homegoal Pro Mini er et smart lille gyngestativ, som er dansk produceret og ikke optager for meget plads i haven. Det kan bruges med en enkelt gynge eller en sangegynge.

Forhandlere Pris Fragt Total Læs mere
1.999,00 kr. 0,00 kr. 1.999,00 kr. Til butik »

Homegoal Pro Mini er en kompakt udgave af det større Maxi Pro-gyngestativ. Her er der plads til en enkelt almindelig gynge eller en sansegynge, så hvis du har et lille hjørne i haven kan du gøre det hyggeligt ved at opstille dette lille gyngestativ.

Som sin storebror er Homegoal Pro Mini selvfølgelig produceret på eget værksted i Danmark, så du er sikker på at byggekvaliteten er i orden. Også her får du 4 rustfri jordankre med i købet, og du kan vælge at købe gyngestativet i hvid eller sort. Stolperne er desuden grundet og har fået en god træbeskyttelse, så gyngestativet holder i mange år uden du selv skal igang med behandlingen. Også Mini-modellen er, som noget nyt, samlet med metalbeslag.

Det lille Pro Mini gyngestativ måler 180 centimeter i højden, 200 centimeter i bredden og 160 centimeter i dybden. Der medfølger et par karabinophæng, men gynge skal tilkøbes. Du kan i webshoppen vælge imellem flere flotte gynger til store eller små, men den kan også bruges med en sansegynge.

Egenskaber:

 • Materialer: Træ med metalbeslag
 • Mål: H180 x B200 x D160 cm.
 • Gynger inkluderet: Nej – kan tilkøbes

Homegoal Classic – godt gyngestativ til en fornuftig pris

Homegoal Classic fås i en Mini- eller Maxi udgave med plads til 1 eller 2 gynger.

Homegoal Classic er et nyt lavpris-gyngestativ i en høj kvalitet, med en konstruktion af trykimprægneret fyrretræ og beslag af metal.

Herunder ser du prisen på Homegoal Classic Maxi:

Forhandlere Pris Fragt Total Læs mere
2.199,00 kr. 0,00 kr. 2.199,00 kr. Til butik »

Homegoal Classic er et nyt og billigt gyngestativ, men den håndværksmæssige udførsel er den samme som andre Homegoal-gyngestativer. Du kan således spare en god sum penge, og så kan du selv vælge hvilken farve du ønsker at male det i – eller lade det stå umalet, da det i sig selv har et flot og rustikt look.

Grundlæggende er forskellen på Classic- og Pro gyngestativerne, at Classic er konstrueret af 65 millimeter tykke stolper, mens Pro er konstrueret af 80 millimeter tykke stolper. Derudover er Classic lavet af trykimprægnerede stolper, som i sig selv er modstandsdygtige overfor vind og vejr. Pro har derimod fået grunder og 3 gange træbeskyttelse i enten hvid eller sort. Da Classic har en tyndere konstruktion, er det godkendt til 70 kilo – hvilket er tilpas for de fleste børn. Pro-stativerne er lidt kravtigere, og kan derfor bære op til 100 kilo.

Classic-gyngestativet fås i en Maxi-udgave med plads til 2 gynger og en Mini-udgave med plads til 1 gynge, som tilkøbes. Du har derfor også mulighed for selv at vælge de gynger du ønsker, så her er der mange gode muligheder.

Der medfølger både karabinophæng og jordankre, så alt du mangler er blot selve gyngerne.

Egenskaber:

 • Materialer: Træ med metalbeslag
 • Mål – Maxi: H220 x B250 x D190 cm.
 • Mål – Mini: H180 x B200 x D160 cm.
 • Gynger inkluderet: Nej – kan tilkøbes

Plus 18513-2 – gyngestativ i træ med 2 gynger

Plus 18513-2. (Klik på billedet og se mere)

Dette Plus gyngestativ er det perfekte valg for dig der ønsker en komplet pakke til en fornuftig pris. Der medfølger 2 gynger, og det er nemt at samle. Stolperne er trykimprægnerede, og du kan således selv vælge om de skal males eller ej.

Forhandlere Pris Fragt Total Læs mere
879,20 kr. 399,00 kr. 1.278,20 kr. Til butik »
1.299,00 kr. 0,00 kr. 1.299,00 kr. Til butik »
1.595,00 kr. 0,00 kr. 1.595,00 kr. Til butik »

Plus 18413-2 er et flot og simpelt gyngestativ, hvor 2 gyngesæder er inkluderet i prisen. Det er nemt at samle og består af 5 runde stolper, hvoraf 4 udgør siderne og en udgør overlæggeren med huller til de medfølgende beslag.

Gyngestativet er lavet af trykimprægneret træ, hvilket betyder at du selv kan vælge at efterbehandle med træbeskyttelse eller ej. Du har således mulighed for at give det en farve du synes passer ind i din have, eller du kan vælge at lade det stå som det er.

I pakken medfølger ikke jordankre, så dem anbefaler vi at du tilkøber ved siden af. De koster ikke alverden, men de øger sikkerheden betragteligt. Især hvis gyngestativet bruges af større børn, som godt kan finde på at gynge vildt.

Egenskaber:

 • Materialer: Træ
 • Mål: H210 x B265 x D200 cm.
 • Gynger inkluderet: Ja – 2 stk.

Plus 18516-1 – gyngestativ i basispakke uden gynger

Plus 18516-1. (Klik på billedet og se mere)

Hvis du allerede har gyngerne eller bare gerne selv vil vælge, er dette gyngestativ et godt valg. Her får du endda en sej lille platform ved siden af gyngerne, hvorpå der eksempelvis kan monteres rutsjebane.

Forhandlere Pris Fragt Total Læs mere
1.119,20 kr. 399,00 kr. 1.518,20 kr. Til butik »

Plus 18516-1 er en god basispakke til dig, der allerede har gyngesæder eller ønsker at købe dem særskilt. Her får du nemlig kun selve stativet med karabinophæng og tilhørende platform med stige i den ene side, og det til en meget interessant pris.

Gyngestativet kan desuden kombineres med en rutsjebane, som kan monteres ved platformens ene ende. Dermed tjener den flere forskellige funktioner, og ungerne vil få rigtig mange timer ud af gyngestativet.

Dette gyngestativ er selvfølgelig en lille større end et klassisk stativ, og måler således 327 centimeter i bredden samt 200 centimeter i dybden. Det kræver således lidt mere plads i haven, og det anbefales desuden at tilkøbe jordankre så det står godt fast på jorden.

Da det medleverede træ kun er trykimprægneret, kan du vælge at give dem en træbehandling hvis du ønsker at øge beskyttelsen og ændre lidt på træets farve.

Egenskaber:

 • Materialer: Træ
 • Mål: H210 x B327 x D200 cm.
 • Gynger inkluderet: Nej – kan tilkøbes

Plus Cubic 185181-15 – gyngestativ med sansegynge

Plus Cubic 185181-15. (Klik på billedet og se mere)

Plus Cubic er en flot og moderne serie til haven, som deriblandt indeholder et sort gyngestativ med tilhørende sansegynge. Perfekt til mindre børn og barnlige sjæle, der ikke gynger så højt.

Forhandlere Pris Fragt Total Læs mere
2.119,20 kr. 399,00 kr. 2.518,20 kr. Til butik »
2.549,00 kr. 0,00 kr. 2.549,00 kr. Til butik »

Sansegynger er populære og findes på næsten alle nye legepladser, hvilket der er en god grund til. De er nemlig udformet som små reder, hvor et barn eller flere børn kan sidde sammen. Den er primært egnet til dem der foretrækker at gynge stiller og roligt, og den er stor nok til at du kan sidde på den med dit lille barn i skødet.

Gyngestativet er lavet af trygimprægnerede stolper, som efterfølgende er malet sort. Det får gyngestativet til at fremstå moderne og stilrent, hvilket er perfekt i den moderne have. Derudover er sansegyngen også sort, så den passer fint til selve gyngestativet.

Hvis sansegyngen afmonteres, kan gyngestativet desuden bruges som fodboldmål. Der kan endda tilkøbes en målvæg, som kan spændes ud imellem stolperne. Her gælder det så om at skyde bolden igennem hullerne, og der gives point efter hvilket hul bolden skydes igennem.

Plus Cubic gyngestativet måler 209 centimeter i højden og 268 centimeter i bredden. Det er fremstillet af stolper med en tykkelse på 9 centimeter.

Egenskaber:

 • Materialer: Træ
 • Mål: H209 x B268 x D9 cm.
 • Gynger inkluderet: Ja – 1 sansegynge

Plus 18516-2 – gyngestativ med rutsjebane og 2 gynger

Plus 18516-2 – her vist med limegrønt tilbehør. (Klik på billedet og se mere)

Her får du ekstra meget sjov for pengene. Dette gyngestativ leveres komplet med gynger og rutsjebane, så ungerne kan bruge endnu mere tid på at lege i haven. Gynger og rutsjebane fås i flere farver.

Forhandlere Pris Fragt Total Læs mere
1.756,80 kr. 399,00 kr. 2.155,80 kr. Til butik »
2.199,00 kr. 0,00 kr. 2.199,00 kr. Til butik »
2.695,00 kr. 0,00 kr. 2.695,00 kr. Til butik »

Plus 18516-2 er et rigtig fint gyngestativ, som leveres komplet med rutsjebane og 2 gynger. Tilbehøret kan vælges i flere forskellige farver, og du kan se dem alle hos forhandleren.

Udover at fungere som gyngestativ, kan ungerne også kravle op ad stigen til platformen hvorfra de kan rutsje ned. En anden sjov mulighed er at lægge et tæppe om tårnet og lave en hule indenunder, hvor de kan gemme sig. Der er med andre ord masser af muligheder for at slippe fantasien løs her.

Gyngestativet har en simpel konstruktion af runde træstolper, som er trykimprægnerede fra fabrikken af. De kræver således ingen ekstra træbeskyttelse, men du kan med fordel give dem det for at øge holdbarheden eller hvis du ønsker at gyngestativet får en anden farve.

Dette gyngestativ måler 210 centimeter i højden, 327 centimeter i bredden og 346 centimeter i dybden. På grund af rutsjebanen kræver det lidt mere plads i haven. Selvom det er større og tungere end de simple gyngestativer, anbefaler vi også her at du tilkøber jordankre så det står godt fast når der gynges og leges.

Egenskaber:

 • Materialer: Træ
 • Mål: H210 x B327 x D346 cm.
 • Gynger inkluderet: Ja – 2 stk.

Plus 185270-15 – gyngestativ med legetårn og rutsjebane

Plus 185270-15. (Klik på billedet og se mere)

Med dette gyngestativ får du det hele i én pakke: Legetårn, rutsjebane og 2 gynger. Det er således perfekt til haven med god plads, hvor børnene rigtigt kan boltre sig. Under legetårnet kan du desuden lave en lille sandkasse.

Forhandlere Pris Fragt Total Læs mere
3.036,00 kr. 399,00 kr. 3.435,00 kr. Til butik »
3.999,00 kr. 0,00 kr. 3.999,00 kr. Til butik »
4.295,00 kr. 0,00 kr. 4.295,00 kr. Til butik »

Dette gyngestativ leveres komplet med 2 gynger, en rutsjebane og et stort flot legetårn, hvor der er mulighed for at lave sandkasse nedeunder.

Gyngestativet med legetårn malet med sort træbeskyttelse, og fremstår således flot og rustikt. Det passer derfor godt ind i den store have, hvor det med garanti hurtigt bliver midtpunkt for alverdens forskellige lege.

Udover at fungere som gyngestativ med 2 gynger, kan legetårnet bruges til flere forskellige aktiviteter. Børnene kommer op i legetårnet ved hjælp af en stige, og derfra kan de så selv vælge om de vil bruge stigen eller rutsjebanen når de skal ned igen. I bunden af legetårnet er der desuden en lille ramme, hvori der kan anlægges en lille sandkasse til de mindste børn. Her kan de sidde trygt og godt i skyggen og hygge sig, mens de lidt større børn kan kravle rundt i legetårnet eller gynge på gyngerne.

Gyngestativet med legetårn er 350 centimeter bredt, 290 centimeter højt og 310 centimeter dybt, så her kræves der ekstra god plads i haven. Vi anbefaler som med andre gyngestativer, at du tilkøber mindst 4 jordspyd så stativet kan fastgøres i jorden.

Egenskaber:

 • Materialer: Træ
 • Mål: H290 x B350 x D310 cm.
 • Gynger inkluderet: Ja – 2 stk.

Jungle Gym Palace – gyngestativ med legetårn og sandkasse

Jungle Gym Palace. (Klik på billedet og se mere)

Jungle Gym Palace er et stort kombineret gyngestativ og legetårn, hvortil der hører både rutsjebane og sandkasse. Tårnet er opbygget med 2 platforme, så har kan ungernes fantasi for alvor slippes løs.

Forhandlere Pris Fragt Total Læs mere
5.425,60 kr. 715,00 kr. 6.140,60 kr. Til butik »
6.799,00 kr. 0,00 kr. 6.799,00 kr. Til butik »
12.699,00 kr. 0,00 kr. 12.699,00 kr. Til butik »

Palace er en modulbaseret serie til legepladsen, som udover gyngestativet omfatter legetårn og forskelligt spændende tilbehør. Den er fremstillet af hollandske Jungle Gym, og hele serien samt tilbehør kan ses på deres hjemmeside, hvor du også kan gennemgå andre spændende serier.

Gyngestativet er et fint dobbelt stativ med 2 gynger, som i sig selv giver mange timers sjov og ballade for både børn og barnlige sjæle. Derudover er der i pakken et stort og flot legetårn, som næsten er 4 meter højt. Det består af 2 platforme, hvor den ene har tag og den anden er åben. Du har adgang til legetårnet via en stige, og derfra kan du så rutsje ned via den medfølgende rutsjebane.

Til de mere stille aktiviteter er det muligt at fylde bunden under legetårnet med sand, så du også har en sandkasse der tilmed ligger i skygge på grund af legetårnet ovenover. Dermed er dette ikke blot et gyngestativ, men en komplet legeplads til haven. Af samme grund kræver det selvfølgelig mere plads end et klassisk gyngestativ, da det måler 412 centimeter i bredden og 406 centimeter i dybden.

Jungle Gym Palace er lavet af trykimprægneret træ, og der er mange forskellige sikkerhedsanordninger på plads over alt på tårnet og gyngestativet.

Egenskaber:

 • Materialer: Træ
 • Mål: H380 x B412 x D406 cm.
 • Gynger inkluderet: Ja – 2 stk.

Hörby Bruk Active Climb – gyngestativ med klatrevæg

Hörby Bruk Active Climb. (Klik på billedet og se mere)

Hörby Bruk er en svensk familievirksomhed, der blandt andet producerer legeartikler til haven. Active Climb er et af deres store gyngestativer, hvorpå der også er monteret klatrevæg og klatrenet. Perfekt for livlige børn.

Forhandlere Pris Fragt Total Læs mere
3.799,00 kr. 0,00 kr. 3.799,00 kr. Til butik »

Active Climb er et sejt gyngestativ i robuste materialer, som udover de 2 inkluderede gynger også har en klatrevæg med tilhørende tov, samt et klatrenet på den anden side. Dermed kan gyngestativet både indgå som en del af en forhindringsbane, bruges som klatrestativ eller blot bruges når der skal gynges.

Gyngestativet fra Hörby Bruk fremstår med et rustikt look, hvilket skyldes udseendet af de unge stolper. I modsætning til billigere gyngestativer er samlingerne på Active Climb af stål, så det fremstår mere robust. Der medfølger desuden et forankringssæt til sikring af gyngestativet i jorden, så det ikke kan vippe eller vælte når der gynges vildt.

De medfølgende træstolper er selvfølgelig trykimprægnerede, og på klatrevæggen er monteret 8 forskelligfarvede håndtag. Da virksomheden er svensk, er gyngestativet selvfølgelig også produceret i Sverige. Det er både CE- og TÜV-godkendt, hvilket i korte træk betyder at gyngestativet lever op til skrappe standarder for sikkerhed og kvalitet.

Egenskaber:

 • Materialer: Træ med stålsamlinger
 • Mål: H200 x B295 x D190 cm.
 • Gynger inkluderet: Ja – 2 stk.

Hörby Bruk High – ekstra højt gyngestativ med klatretov

Hörby Bruk High. (Klik på billedet og se mere)

Med det ekstra høje Hörby Bruk High-gyngestativ kan du gynge højere og vildere end på de små stativer. Det har desuden et klatrereb monteret, så der kan klatres om kap og trænes klatreteknikker.

Forhandlere Pris Fragt Total Læs mere
2.286,00 kr. 0,00 kr. 2.286,00 kr. Til butik »
2.849,00 kr. 0,00 kr. 2.849,00 kr. Til butik »

Hörby Bruk High er det perfekte gyngestativ til de aktive børn, der elsker udfordringer og synes det er sjovt at gynge højt. Gyngestativet er nemlig en halv meter højere end de fleste standard-modeller, og derfor får du et større og bedre sving på gyngerne. I den ene ende er desuden monteret et klatrereb, så både børn og voksne udfordres til at bruge deres kræfter og lære nye klatreteknikker. Det er nemlig ikke helt nemt at klatre op ad sådan et reb og nå toppen, hvilket både du og ungerne hurtigt finder ud af. Til gengæld er det sjovt at lære.

Gyngestativet leveres med 2 almindelige gyngesæder og klatrerebet som ses på billedet, så her får du et komplet sæt lige til at samle. De runde stolper har også på dette gyngestativ et rustikt look, og de medfølgende stålsamlinger sikrer høj stabilitet og god holdbarhed.

Med til gyngestativet følger også et forankringssæt, som sættes i jorden for at holde gyngestativet på plads. Det betyder at sikkerheden højnes, da gyngestativet hverken kan vippe eller vælte når jordforankringen er monteret korrekt.

Egenskaber:

 • Materialer: Træ og stål
 • Mål: H250 x B295 x D250 cm.
 • Gynger inkluderet: Ja – 2 stk.

Hörby Bruk Classic – gyngestativ med dobbeltgynge og 2 gynger

Hörby Bruk Classic. (Klik på billedet og se mere)

Hörby Bruk Classic er, som navnet antyder, et flot og funktionelt gyngestativ med 2 gynger og den klassiske dobbeltgynge. Her kan op til 4 børn gynge samtidig.

Forhandlere Pris Fragt Total Læs mere
1.990,00 kr. 0,00 kr. 1.990,00 kr. Til butik »
2.449,00 kr. 0,00 kr. 2.449,00 kr. Til butik »

Dette gyngestativ er det perfekte køb til den store familie, hvor alle børnene ofte leger sammen og dermed også skal kunne gynge sammen. Der er nemlig ikke kun de sædvanlige 2 gyngesæder, men også en sjov dobbeltgynge hvor især mindre børn kan underholdes ved at gynge sammen. Dobbeltgyngen kræver lidt samarbejde at få igang, og da det er nemt at holde fast er den en god øvelse for små børn og deres motorik.

Gyngestativet er i vanligt Hörby Bruk-design med runde stolper i rustikt look, og enkeltgyngerne kan højdejusteres efter behov. Dette gælder i øvrigt også for andre Hörby Bruk-gyngestativer, så her vokser gyngerne i takt med børnene.

Samlingspunterne er af grønlakeret stål, hvilket betyder at gyngestativet står godt og solidt. Der medfølger også her et forankringssæt, som drejes i jorden og holder gyngestativet på plads selvom der gynges vildt.

Classic-gyngestativet måler 295 centimeter i bredden, 190 centimeter i dybden og 200 centimeter i højden. Det optager således ikke meget plads i haven, på trods af at 3 gynger er monteret ved siden af hinanden.

Egenskaber:

 • Materialer: Træ og stål
 • Mål: H200 x B295 x D190 cm.
 • Gynger inkluderet: Ja – 2 stk. + dobbeltgynge

Hörby Bruk Active – gyngestativ med klatrenet

Hörby Bruk Active. (Klik på billedet og se mere)

Hörby Bruk Active er det perfekte gyngestativ til såvel mindre som større børn. Her er nemlig monteret et klatrenet og stige i den ene ende, der kan forceres som del af en forhindringsbane eller når klatrelysten melder sig.

Forhandlere Pris Fragt Total Læs mere
3.118,00 kr. 0,00 kr. 3.118,00 kr. Til butik »
3.299,00 kr. 0,00 kr. 3.299,00 kr. Til butik »

Hvis du eller dine børn er vilde med at klatre og elsker sådanne udfordringer, så er Hörby Bruk Active det rette gyngestativ for jer. Her får du nemlig udover de 2 højdejusterbare gynger også et klatrenet og en stige, så gyngestativet kan fungere som del af en forhindringsbane eller blot anvendes når klatrelysten melder sig.

At klatre er populært hos både små og store børn, så gyngestativet vil med sikkerhed blive et sjovt samlingspunkt i haven for både dine egne børn og deres venner. Gyngestativet har selvfølgelig en robust konstruktion, der tåler at blive leget vildt med. Det ses ikke mindst i de robuste runde stolper, men også i de kraftige grønlakerede stålsamlinger.

Til gyngestativet medfølger selvfølgelig et forankringssæt, så du kan fastgøre det i jorden. Dermed øges sikkerheden, da du undgår at gyngestativet kan vippe eller vælte under brug.

Active-gyngestativet har en længde på 295 centimeter, en højde på 200 centimeter og en dybde på 190 centimeter, så det kræver ikke særlig meget plads i haven.

Egenskaber:

 • Materialer: Træ og stål
 • Mål: H200 x B295 x D190 cm.
 • Gynger inkluderet: Ja – 2 stk.

Hörby Bruk Cancan Duett – gyngestativ i metal med 2 gynger

Hörby Bruk Cancan Duett. (Klik på billedet og se mere)

Et gyngestativ af metal har mange fordele. Det er eksempelvis let at sætte op, og så kræver det ingen løbende vedligeholdelse. Cancan Duett er desuden et godt og billigt gyngestativ med 2 gynger, så her får du meget for pengene.

Forhandlere Pris Fragt Total Læs mere
930,00 kr. 0,00 kr. 930,00 kr. Til butik »

Med et gyngestativ af metal kan ungerne hurtigt og nemt få et sjovt åndehul i haven, hvor de kan hygge sig på gyngerne. Og vælger du et metalgyngestativ fra Hörby Bruk, er du også sikker på at kvaliteten er i orden – og det selvom prisen er ganske fornuftig.

Cancan Duett er et smart gyngestativ af metal, hvortil der medfølger 2 justerbare gynger. Det opsættes nemt og enkelt, og hele stativet vejer kun 16 kilo tilsammen. Det betyder til gengæld også at jordforankring er påkrævet, hvis du vil være sikker på at gyngestativet bliver stående uden at vippe eller vælte. Enten kan du tilkøbe et forankringssæt fra producenten, eller du kan bruge dit eget. Gyngestativet er nemlig lavet med fødder, der kan fæstnes på forskellige typer forankringer eller stabilisatorer – så her kan du selv vælge.

Gyngestativet er 185 centimeter højt, 275 centimeter bredt og 185 centimeter dybt, hvilket betyder at det med fordel kan købes til den mindre have. Hos forhandleren kan du desuden finde dette gyngestativ i en Classic-udgave, som fås i flere forskellige farver og med en ekstra dobbeltgynge.

Egenskaber:

 • Materialer: Metal
 • Mål: H185 x B275 x D185 cm.
 • Gynger inkluderet: Ja – 2 stk.

Hörby Bruk Cancan Solo – lille gyngestativ i metal med 1 gynge

Hörby Bruk Cancan Solo. (Klik på billedet og se mere)

Cancan Solo er et fint lille gyngestativ i metal, hvorpå der kun er monteret en enkelt gynge. Det er perfekt til det lille hyggehjørne, og gyngen kan eksempelvis udskiftes med en sansegynge eller babystol.

Forhandlere Pris Fragt Total Læs mere
895,00 kr. 0,00 kr. 895,00 kr. Til butik »

Er pladsen begrænset, eller har du et lille hyggehjørne hvor du ønsker et lille gyngestativ? Med Cancan Solo fra svenske Hörby Bruk er det muligt at få et gyngestativ til selv små haver, da det kun optager en meget lille plads.

Gyngestativet er at metal, og således kræver det ingen løbende vedligeholdelse. Det skal måske blot smøres lidt en gang imellem, men derudover passer det sig selv. Den totale vægt er desuden på kun 13 kilo, så stativet er særdeles nemt og enkelt at flytte rundt og montere.

På dette metalgyngestativ er fødderne designet således, at du kan bruge forskellige former for forankring. Du kan således selv vælge om du vil købe et forankringssæt fra Hörby Bruk eller bruge dit eget, hvilket giver dig flere muligheder for placering.

Cancan Solo gyngestativet har en højde på 185 centimeter, en bredde på 172 centimeter og en dybde på 185 centimeter, så det kan med fordel placeres i en lille hyggekrog.

Egenskaber:

 • Materialer: Metal
 • Mål: H185 x B172 x D185 cm.
 • Gynger inkluderet: Ja – 1 stk.
Hvad synes du om artiklen?
(Stemmer: 0 Vurdering: 0)

4 kommentarer

 1. Charlotte den

  Har netop købt et Sort Maxi Gyngestativ fra Homegoal. Det kan godt anbefales, tak for en god guide :-)

  • Hej Charlotte

   Det lyder godt, og tak for rosen :-) Var det nemt at samle?

   Venlig hilsen
   Thomas, Bomagasinet.dk

 2. Hejsa Thomas Er det rimelig god lyd og billede på lg 49 tommer tv. Mener det har nr. 670. Eller er der andet du kan anbefale. Max. Kr. 5000. Mvh. Alice .

  • Hej Alice

   Jeg har ikke hands-on erfaringer med den pågældende fladskærm, men ud fra erfaringer med fladskærme i tilsvarende prisklasse og testresultater vurderer jeg at billedet ganske er flot. I mange tilfælde begrænses billedkvaliteten af kilden, fordi flere streamingtjenester m.m. ikke er helt klar til at sende billeder i den kvalitet fladskærmen er i stand til at vise.

   Lydkvaliteten er som på andre fladskærme nok en smule “flad” :-) Men min oplevelse er at de nye fladskærme generelt har langt højere lydkvalitet end de lidt ældre modeller. Skal du have fyldig lyd, anbefales en soundbar og eventuelt en subwoofer – men det er langt fra en nødvendighed, medmindre du er film- eller spil entusiast.

   Jeg håber det kan hjælpe dig lidt videre.

   Venlig hilsen
   Thomas, Bomagasinet.dk

Skriv en kommentar